New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
OL dominált,a Vollmer vs. SuperMario párharc külön vicces volt.
Gos és az O skill játékosok szerencsétlenkedése az első félidőben gyak. 4 TO-t eredményezett.
A D tartotta addig a frontot, amíg magukhoz tértek az O skill játékosai.

Erősebb ellenfél ellen ez nem fog beleférni... mindenesetre tetszett a gameplan, h akartunk és tudtunk futni... remélem Hightower sérülése nem súlyos, Tracy Whitenak és a görögnek már csak a látványa is idegesít...
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Denver topicban olvastam nem 1x nem 2x: "JMD takarodj!!!". Lassan mi is ezt harsogjuk ? 😊Joco
Két hetet késtél. Nem vicc.DoM
Tényleg kíváncsi vagyok hogy ha továbbra is ilyen impotens marad O akkor meddig lesz még az edzői stáb tagja...

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Denver topicban olvastam nem 1x nem 2x: "JMD takarodj!!!". Lassan mi is ezt harsogjuk ? 😊Joco
Két hetet késtél. Nem vicc.
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Támadás SZÉGYENWyatt
Brady folyamatosan 7-9 lépésből próbál passzolni. Hol vannak a screen, quick slant, egyéb rövidebb passzjátékok? JMD-t kéne most azonnal kirúgni a francba. Még a szünet előtt, ha lehet.

Már 2 fumblik száma, és nincs kétségem, hogy ebből is szívunk egy TD-t.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Denver topicban olvastam nem 1x nem 2x: "JMD takarodj!!!". Lassan mi is ezt harsogjuk ? 😊

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Támadás SZÉGYEN
Gostkowskit basszuk ki a büdös picsába... Újoncok rúgnak lazán 57-58 yardos FG-ket, ez meg 40 fölött lófasz...
TE elleni védekezés az mi? Undorító, amit leművelünk... Két int 0 pont, egy fumble egyből TD-t kaptunk

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
tavaly ugye Mankins végigjátszott egy tucat meccset szakadással. ezek után elképzelni sem tudom, hogy mi lehet az ami után ő nem tud játszani. jobbulást. para meccs lesz esteHabi
Egyre jobban kezd hiányozni egy korai pick a belső falemberre. 2/33 és 2/48 elment az utóbbi két évben Dowlingra és Wilsonra, akik pályára sem kerülnek. Bár utóbbi legalább a dime rotáció tagja.

Már évekkel ezelőtt, talán még a Max Unger draft magasságában puffogtunk itt páran azon, hogy addig építgetjük újra a védelmet évről évre, és hagyjuk szétesni a támadófalat. Nagyon úgy látszik, az volt az elmélet, hogy van két óriás OT és Mankins a többiek helyén meg bárki elpötyög, mert Scar meg Brady.DoM
Szerintem Vollmer évek óta húzódó és gyógyulni nem akaró hátsérülése is nyomasztó.
Az biztos, hogy ennek a falnak a közepét újra fel kell építeni jövőre. Nem hiszem, h erre jobb alkalom kínálkozna majd, tekintve hogy várhatóan a fél Bama OL elérhető lesz.
Ma este pedig kiderül mennyit húz Solder teljesítményén Logan. Nem lesz könnyű dolga az biztos...

Do your job
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
tavaly ugye Mankins végigjátszott egy tucat meccset szakadással. ezek után elképzelni sem tudom, hogy mi lehet az ami után ő nem tud játszani. jobbulást. para meccs lesz esteHabi
Egyre jobban kezd hiányozni egy korai pick a belső falemberre. 2/33 és 2/48 elment az utóbbi két évben Dowlingra és Wilsonra, akik pályára sem kerülnek. Bár utóbbi legalább a dime rotáció tagja.

Már évekkel ezelőtt, talán még a Max Unger draft magasságában puffogtunk itt páran azon, hogy addig építgetjük újra a védelmet évről évre, és hagyjuk szétesni a támadófalat. Nagyon úgy látszik, az volt az elmélet, hogy van két óriás OT és Mankins a többiek helyén meg bárki elpötyög, mert Scar meg Brady.
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
OFF
Ez a 7végi meccs must win lesz és nem az ellenfél miatt, hanem a helyzetünk miatt. Nagyon csücskös lenne 1-3-mal nekifutni PM-éknek...Boston
Az ellenfél miatt is be kell húzni, a csoportgyőzelem ezzel a két vereséggel még fontosabb lett és ahhoz kellenek a W-k a csoportellenfelekkel szemben...Gogo
Egyetértek, papíron nem is, de "lelkileg" must win kategória a hétvége. 1-3 és Bills (és Jets) 3-1 már komoly fejvakarásra adna okot.

Raádásul nagyon nem lesz egyszerű a dolgunk. Ha a Buffalo védelme elegendő nyomást tud tenni Bradyre csak a fallal, komoly gondba lehetnek a támadóink. A védelem meg félek megmutatta az "igazi" arcát a Ravens ellen, máig kísért, mikor tavaly szeptemberben szétpasszolt Fitzpatrick a 4-ik negyedben.LordTamas
Számomra számos fontos kérdést hordoz a mérkőzés! Egyrészt csoportmeccs, és ezek mindig viccesebbek! Ismerjük egymást, mint a rossz pénzt. Fogalmam sincs mi esik ki a kalapból! A meccsek a frontokon dőlnek el. Fitz még csak zacsit sem kapott, de ne feledjük, hogy a pótbírók elég liberálisan kezelték a holdingokat! Ennek ellenére én azt hiszem, hogy ha csak valami igen komoly trükköt nem talált kis BB, akkor komoly bántalmazásban részesül a Pats ma, persze szigorúan fizikai értelemben. Nektek áll azászló, és szerintem nyerni is fogtok, mert a CB sorunk nagyon fiatalka, az LB sor még közel sem jó, Fitz bármikor megbolondulhat, de fájni fog!

Azt kívánom, hogy a sérülések kerüljék el mind a két csapatot, és lássunk egy igazságos, legényes küzdelmet!

üdv
H.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
tavaly ugye Mankins végigjátszott egy tucat meccset szakadással. ezek után elképzelni sem tudom, hogy mi lehet az ami után ő nem tud játszani. jobbulást. para meccs lesz este

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Gronko kérdéses, de valszeg játszik, viszont Mankins out, hát ez parádés hír

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Patriots Play Predictor 2.0 is ready

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
OFF
Ez a 7végi meccs must win lesz és nem az ellenfél miatt, hanem a helyzetünk miatt. Nagyon csücskös lenne 1-3-mal nekifutni PM-éknek...Boston
Az ellenfél miatt is be kell húzni, a csoportgyőzelem ezzel a két vereséggel még fontosabb lett és ahhoz kellenek a W-k a csoportellenfelekkel szemben...Gogo
Egyetértek, papíron nem is, de "lelkileg" must win kategória a hétvége. 1-3 és Bills (és Jets) 3-1 már komoly fejvakarásra adna okot.

Raádásul nagyon nem lesz egyszerű a dolgunk. Ha a Buffalo védelme elegendő nyomást tud tenni Bradyre csak a fallal, komoly gondba lehetnek a támadóink. A védelem meg félek megmutatta az "igazi" arcát a Ravens ellen, máig kísért, mikor tavaly szeptemberben szétpasszolt Fitzpatrick a 4-ik negyedben.
több mint 13 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Filed to ESPN with @AdamSchefter: TE Kellen Winslow asked for & received his release from Patriots, per source.

Ezt nem tudom hova tenni...zolika26
Elég ramaty állapotban volt a térde, nyár végén nem is ment át a fizikai felmérőn. Plusz Fells gyógyulóban (már nem szerepel a sérült jelentésben sem) és Hernandezt is látták tegnap viszonylag virgoncan mászkálni az edzés előtt segédeszköz(ök) nélkül. Kényszerigazolás volt, a kényszer elmúlt.

Ha már sérültlista, TB is back! A váll stimmel, de most a jobb. Mankins második napja nem edzett (csípő), szép lesz.tomi-tomi
Az, hogy kitettük ok. De ő kérte, hogy tegyük ki, ennyire jófej, hogy látta, hogy elmúlt a kényszer rá már nincs szükség? 😀zolika26
Csak egy kicsit olvastam felületesen! Akkor csatlakozom Hozzád; nem tudom hova tenni. 😀

szerk. Esetleg érzi, hogy nem az igazi a térde, s nem akarta, hogy sérülés miatt legyen kivágva, hátha máshol pár hét pihi után átcsúszik az orvosi ellenőrzésen.tomi-tomi
Vagy van más csapattól komolyabb ajánlata. Vagy végigturnézza a következő ellenfeleinket "workout" címen, miután tanulmányozhatta kissé a Pats-playbookot.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Filed to ESPN with @AdamSchefter: TE Kellen Winslow asked for & received his release from Patriots, per source.

Elég ramaty állapotban volt a térde, nyár végén nem is ment át a fizikai felmérőn. Plusz Fells gyógyulóban (már nem szerepel a sérült jelentésben sem) és Hernandezt is látták tegnap viszonylag virgoncan mászkálni az edzés előtt segédeszköz(ök) nélkül. Kényszerigazolás volt, a kényszer elmúlt.

Ha már sérültlista, TB is back! A váll stimmel, de most a jobb. Mankins második napja nem edzett (csípő), szép lesz.tomi-tomi
Az, hogy kitettük ok. De ő kérte, hogy tegyük ki, ennyire jófej, hogy látta, hogy elmúlt a kényszer rá már nincs szükség? 😀zolika26
Csak egy kicsit olvastam felületesen! Akkor csatlakozom Hozzád; nem tudom hova tenni. 😀

szerk. Esetleg érzi, hogy nem az igazi a térde, s nem akarta, hogy sérülés miatt legyen kivágva, hátha máshol pár hét pihi után átcsúszik az orvosi ellenőrzésen.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/

Az, hogy kitettük ok. De ő kérte, hogy tegyük ki, ennyire jófej, hogy látta, hogy elmúlt a kényszer rá már nincs szükség? 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve

Ha már sérültlista, TB is back! A váll stimmel, de most a jobb. Mankins második napja nem edzett (csípő), szép lesz.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
48 529 $ a keresete 4 snap alatt. Nem rossz

több mint 13 éve
😀
Am nyilván kevesellte a lehetőséget, mondjuk nem hinném, hogy sokkal többre számíthatna amúgy, de Herni sérülése alatt jól jött volna, ha tud egy kicsit produktívabb lenni

több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/

Ezt nem tudom hova tenni...

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
OFF
Az ellenfél miatt is be kell húzni, a csoportgyőzelem ezzel a két vereséggel még fontosabb lett és ahhoz kellenek a W-k a csoportellenfelekkel szemben...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Andre Carter leigazolt a Raidershez, gondolom nagyjából rendbe jött a sérülése...
Amennyiben ez igaz, akkor rohadtul csodálkozom, hogy nem mi húztuk be... mert nekünk is nagyon kellene valaki, aki Jones túloldalán pass rusht produkál, Ninko ezen a téren idén még keveset mutatott, érdemi DE csere pedig nincs, Cuni UT-ban nyomja, Bequette nem NFL ready (megkérdőjelezem, hogy valaha is az lesz), Scott pedig...:S
több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
elvileg megadható, gyakorlatilag nem mindig fújják be, replacementek meg nem szokták.
de a felvételen úgy néz ki, mint ha a Raven jobb vállvédőjét fogná meg, és annál fogva rántaná irányba, szóval nem mondom kategorikusan azt, hogy nem fújható.
persze a támadó ugyanúgy használja a mancsait, a salamoni döntés nyilván offsetting penalties lett volna.

szerk: ha meg azt vesszük, hogy az OL-ok tagjai rutinszerűen alkalmazzák a nyakfogást ligaszerte, és a negyedükre nem megy zászló, akkor ez egy nagyon pussy call volt...slowmotion
OL: a falban azért nehezebb kifogni egy holdingot. 5 támadóra és kb. 3-4 védőre jut egy darab zebra aki az egészet figyeli...
másrészről ha mindent bedobnak a sporik, akkor kb. minden playnél lehetne a falra akár 2-3 zászlót is dobni.
Ha van itt valami falember, akkor szerintem ezt simán meg tudja erősíteni.

Spikes holdingja/ illegal contactje:
passzjátéknál, a passz eldobása előtt, a neutrális zóna előtt érintkezett (értsd: több mp-ig blokkolt) egy passz útra induló jogosult elkapót (asszem valami TE volt). A blokkjai hiányában a támadójátékos simán célpontja lehetett volna Flacco-nak.
Ez a "holding" nem ugyanaz a holding, mint egy futójátéknál, ahol tényleg vissza kell fogni as holdingolt játékost.
Asszem a zászló illegal contact-ra ment, csak mivel a jele ugyanaz, mint a holdingnak ezért azt írta ki az ESPN, h holding.
Ez a "holding" kb. olyan mint egy pass interference, gyakorlatilag bármilyen blokkal, nagyobb lökéssel, kar megfogásával, karsorompóval, stb.-vel megvalósul.
Az elv miatt: egy ilyen érintkezés (az előre passz eldobás előtt) elvesz egy potencionális célpontot a QB elől. Ha kap egy blokkot, akkor nem fogja tudni megfutni a route-ját.

Szóval szerintem ez jogos volt.

Amit korábban is írtam, ugyanebben a playben én láttam egy sackelni készülő Pats- védőt az ismétlés során, a fal jobb oldalán, aki tök közel volt Flaccóhoz és szerintem csak holdinggal tudták lefogni...
Ha az valóban holding volt, na az nem mindegy, azért szidhatjuk a csere-sporikat.
Ha a két szabálytalanság kioltja egymást, akkor kb. 3&8 lett volna és egy teljesen más szitu előtt állt volna Flacco....
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 369 — Cowboys fan
Vagy az utolsó előtti drive-uknál, amikor red zoneban befújtak Spikesra egy holdingot, ami eleve nem lehetett az, hisz mindenki 5 yardon belül volt. Ugyanabban a playben Love szépen letarolta Flaccot. Ahelyett h 3. és hosszú lett volna, a befújt kamu holding miatt 5 yard és automatikus first down. Ezek azok, amik nagyon bosszantóak.
Danna
szia,
nem ismerve a konkrét esetet, de az 5 yardos zónának csak annyiban van jelentősége, hogy azon belül szabadon lehet kontaktot fenntartani, amennyiben a támadó nem haladt el a védő mellett.
ha elhaladt, és a védő átkarolja a támadót, az defensive holding, ha elhaladt, és a védő buzerálja a támadót, az illegal contact.
slowmotion
Bár nem őket mutatták végig, de én úgy láttam, nem haladt el a védő mellett, végig fogták egymást. Valószínűleg Spikes is ismeri a szabályt, és nem lett volna olyan dühös, ha nem érezte volna jogtalannak a zászlót. A tweetje valószínűleg belekerül majd néhány dollárjába.lucas
ok, én csak arra világítottam rá, hogy def. holding nem azon múlik, hogy az 5 yardot elhagyták-eslowmotion
Akit érdekel megnézheti itt 1:40-től:  www.youtube.com/watch?v=2pmkP0VY0Jw
Boston
elvileg megadható, gyakorlatilag nem mindig fújják be, replacementek meg nem szokták.
de a felvételen úgy néz ki, mint ha a Raven jobb vállvédőjét fogná meg, és annál fogva rántaná irányba, szóval nem mondom kategorikusan azt, hogy nem fújható.
persze a támadó ugyanúgy használja a mancsait, a salamoni döntés nyilván offsetting penalties lett volna.

szerk: ha meg azt vesszük, hogy az OL-ok tagjai rutinszerűen alkalmazzák a nyakfogást ligaszerte, és a negyedükre nem megy zászló, akkor ez egy nagyon pussy call volt...
több mint 13 éve
OFF
Joco, meddig kell még ezt az avatart viselned?
ONtomi-tomi
Elvileg már lecseréltem,vasárnapig tartott a fogadás Fucuval. Még mindig Kolb néz veletek farkas szemet??Nálam már nem 😊
On.Joco
Jó Neked! Nekünk még mindig Kolb jut.

Pl.: tőlünk Mankis is igen "elemében" volt vasárnap.Sinisa
Bizony, kifejezetten kereste a balhét. Mondjuk, róla mindig mondták, hogy az egyik leggenyább OL-player a ligábantomi-tomi
F5 segít megoldani a problémátWyatt
Köszönöm!