New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
F5 segít megoldani a problémátJó Neked! Nekünk még mindig Kolb jut.OFFElvileg már lecseréltem,vasárnapig tartott a fogadás Fucuval. Még mindig Kolb néz veletek farkas szemet??Nálam már nem 😊
Joco, meddig kell még ezt az avatart viselned?
ONtomi-tomi
On.Joco
Pl.: tőlünk Mankis is igen "elemében" volt vasárnap.SinisaBizony, kifejezetten kereste a balhét. Mondjuk, róla mindig mondták, hogy az egyik leggenyább OL-player a ligábantomi-tomi

több mint 13 éve
Jó Neked! Nekünk még mindig Kolb jut.OFFElvileg már lecseréltem,vasárnapig tartott a fogadás Fucuval. Még mindig Kolb néz veletek farkas szemet??Nálam már nem 😊
ONtomi-tomi
On.Joco
Pl.: tőlünk Mankis is igen "elemében" volt vasárnap.SinisaBizony, kifejezetten kereste a balhét. Mondjuk, róla mindig mondták, hogy az egyik leggenyább OL-player a ligában
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Én is.Közben nyílvánosságra hozta a liga, hogy BB-t 50.000$-ra büntették a vasárnapi bírós afférért. GRAFIOlcsón megúszta. Én vártam egy meccses eltiltást. Csak a móka kedvéért ugye, na meg példa statuálás vagy mi fene.DoM
Csak ebben az esetben még egy kör a tarcsi bírókkal, és minden második HC el lenne meszelve.
Viccet félretéve én attól félek, hogy valami komolyabb sérülés vagy incidens/bunyó lesz a vége. A játékosok is egyre idegesebbek, durvábbak.
Sokkal több a tömegjelenet.
Pl.: tőlünk Mankis is igen "elemében" volt vasárnap.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
OFFElvileg már lecseréltem,vasárnapig tartott a fogadás Fucuval. Még mindig Kolb néz veletek farkas szemet??Nálam már nem 😊
ONtomi-tomi
On.
több mint 13 éve
OFFNAgyon szép a kép az aláírásodban GRAFI. Bár éltünk már meg szebb napokat a szent helyen 😊
ON
MInden PR-en visszaestünk (érthetően) bár figyelembe kell venni azt is, hogy két nagyon erős csapattal játszottunk végletekig kiélezett meccset. Ez a 7végi meccs must win lesz és nem az ellenfél miatt, hanem a helyzetünk miatt. Nagyon csücskös lenne 1-3-mal nekifutni PM-éknek...
Do your job
több mint 13 éve
Közben nyílvánosságra hozta a liga, hogy BB-t 50.000$-ra büntették a vasárnapi bírós afférért. GRAFIOlcsón megúszta. Én vártam egy meccses eltiltást. Csak a móka kedvéért ugye, na meg példa statuálás vagy mi fene.
több mint 13 éve
Közben nyílvánosságra hozta a liga, hogy BB-t 50.000$-ra büntették a vasárnapi bírós afférért.
több mint 13 éve
Akit érdekel megnézheti itt 1:40-től: www.youtube.com/watch?v=2pmkP0VY0Jwok, én csak arra világítottam rá, hogy def. holding nem azon múlik, hogy az 5 yardot elhagyták-eslowmotionBár nem őket mutatták végig, de én úgy láttam, nem haladt el a védő mellett, végig fogták egymást. Valószínűleg Spikes is ismeri a szabályt, és nem lett volna olyan dühös, ha nem érezte volna jogtalannak a zászlót. A tweetje valószínűleg belekerül majd néhány dollárjába.lucasVagy az utolsó előtti drive-uknál, amikor red zoneban befújtak Spikesra egy holdingot, ami eleve nem lehetett az, hisz mindenki 5 yardon belül volt. Ugyanabban a playben Love szépen letarolta Flaccot. Ahelyett h 3. és hosszú lett volna, a befújt kamu holding miatt 5 yard és automatikus first down. Ezek azok, amik nagyon bosszantóak.szia,
Danna
nem ismerve a konkrét esetet, de az 5 yardos zónának csak annyiban van jelentősége, hogy azon belül szabadon lehet kontaktot fenntartani, amennyiben a támadó nem haladt el a védő mellett.
ha elhaladt, és a védő átkarolja a támadót, az defensive holding, ha elhaladt, és a védő buzerálja a támadót, az illegal contact.
slowmotion
Do your job
több mint 13 éve
ok, én csak arra világítottam rá, hogy def. holding nem azon múlik, hogy az 5 yardot elhagyták-eBár nem őket mutatták végig, de én úgy láttam, nem haladt el a védő mellett, végig fogták egymást. Valószínűleg Spikes is ismeri a szabályt, és nem lett volna olyan dühös, ha nem érezte volna jogtalannak a zászlót. A tweetje valószínűleg belekerül majd néhány dollárjába.lucasVagy az utolsó előtti drive-uknál, amikor red zoneban befújtak Spikesra egy holdingot, ami eleve nem lehetett az, hisz mindenki 5 yardon belül volt. Ugyanabban a playben Love szépen letarolta Flaccot. Ahelyett h 3. és hosszú lett volna, a befújt kamu holding miatt 5 yard és automatikus first down. Ezek azok, amik nagyon bosszantóak.szia,
Danna
nem ismerve a konkrét esetet, de az 5 yardos zónának csak annyiban van jelentősége, hogy azon belül szabadon lehet kontaktot fenntartani, amennyiben a támadó nem haladt el a védő mellett.
ha elhaladt, és a védő átkarolja a támadót, az defensive holding, ha elhaladt, és a védő buzerálja a támadót, az illegal contact.
slowmotion
több mint 13 éve
Bár nem őket mutatták végig, de én úgy láttam, nem haladt el a védő mellett, végig fogták egymást. Valószínűleg Spikes is ismeri a szabályt, és nem lett volna olyan dühös, ha nem érezte volna jogtalannak a zászlót. A tweetje valószínűleg belekerül majd néhány dollárjába.Vagy az utolsó előtti drive-uknál, amikor red zoneban befújtak Spikesra egy holdingot, ami eleve nem lehetett az, hisz mindenki 5 yardon belül volt. Ugyanabban a playben Love szépen letarolta Flaccot. Ahelyett h 3. és hosszú lett volna, a befújt kamu holding miatt 5 yard és automatikus first down. Ezek azok, amik nagyon bosszantóak.szia,
Danna
slowmotion
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Vagy az utolsó előtti drive-uknál, amikor red zoneban befújtak Spikesra egy holdingot, ami eleve nem lehetett az, hisz mindenki 5 yardon belül volt. Ugyanabban a playben Love szépen letarolta Flaccot. Ahelyett h 3. és hosszú lett volna, a befújt kamu holding miatt 5 yard és automatikus first down. Ezek azok, amik nagyon bosszantóak.szia,
Danna
több mint 13 éve
Nyilván te is érzed, hogy egy ilyen meccs után nehéz megőriznie a nyugalmát egy szurkolónak. Egyébként megnéztem az összefoglalót, és attól függetlenül, hogy a Seahawksnak szurkoltam, siralmas amit láttam. Ez már nem is a röhej kategória...Kicsit úgy érzem magam, mintha csak miattam történt volna ez a hajnali meccs, mert ezt tényleg nehéz elhinni..😊Hurka remélem a hajnali meccs után is így látod a sportszerűtlen magatartás dolgot! Go PatsParadSECezzel csak magadat minősíted, úgyhogy gratulálok ehhez a hsz-hez 😊Ha ami lennénk a szenvedő alanyok, és mondjuk Raji csinálta volna ezt, akkor is ugyanúgy elítélném, ahogy nekirontott a játékvezetőnek, de nem is magyarázok tovább, úgyis csak én leszek a fasz, Wilforkéknak meg tök igazuk van... 😊HurkaKöszönjük ó te sportszerűség mintaképe, hogy ezt megosztottad velünk.nem vélekednék másképp, mert egy sportember nem viselkedhet így, és kész...Hurkamegmondom őszintén, nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, meg a kommenteket itt, szal nagy valószínűséggel igazatok van, de amit Wilfork művelt a meccs végén, valamint Spikes tweetje egészen gusztustalan.. ezekre a játékosokra sokan példaképként tekintenek, ők meg ilyeneket csinálnak...HurkaHa láttad volna a meccset, lehet másképp vélekednél. Spikes tweetje teljesen jogos szerintem. Valakinek ki kell már mondani hangosan is, amit mindenki suttog. GRAFI
Akkor most menj szépen nézd meg a meccset, és utána gyere észt osztaniWyatt
Hurka
több mint 13 éve
OFFJoco, meddig kell még ezt az avatart viselned?
ON
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Spikes-nak megártottak az elmúlt napok balhéi: " brandon spikes @BrandonSpikes55IKEA FLOW !!! I love this place… #grinchsmile
több mint 13 éve
Kicsit úgy érzem magam, mintha csak miattam történt volna ez a hajnali meccs, mert ezt tényleg nehéz elhinni..😊Hurka remélem a hajnali meccs után is így látod a sportszerűtlen magatartás dolgot! Go PatsParadSECezzel csak magadat minősíted, úgyhogy gratulálok ehhez a hsz-hez 😊Ha ami lennénk a szenvedő alanyok, és mondjuk Raji csinálta volna ezt, akkor is ugyanúgy elítélném, ahogy nekirontott a játékvezetőnek, de nem is magyarázok tovább, úgyis csak én leszek a fasz, Wilforkéknak meg tök igazuk van... 😊HurkaKöszönjük ó te sportszerűség mintaképe, hogy ezt megosztottad velünk.nem vélekednék másképp, mert egy sportember nem viselkedhet így, és kész...Hurkamegmondom őszintén, nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, meg a kommenteket itt, szal nagy valószínűséggel igazatok van, de amit Wilfork művelt a meccs végén, valamint Spikes tweetje egészen gusztustalan.. ezekre a játékosokra sokan példaképként tekintenek, ők meg ilyeneket csinálnak...HurkaHa láttad volna a meccset, lehet másképp vélekednél. Spikes tweetje teljesen jogos szerintem. Valakinek ki kell már mondani hangosan is, amit mindenki suttog. GRAFI
több mint 13 éve
Vigyázzatok, mert Fitzpatrick szeret helmet to helmettel rámenni a védőre 😀Helmut ZimmerMajd szólok Wilforknak. Ő jóban van a QB-jaitokkal. 😊
több mint 13 éve
vsz Reed helmet-to-helmet-je sem volt azlucas
Ha jól emlékszem azt a büntit nem is adták meg miután megbeszélték, legalábbis kb. onnan jöttünk ahol Branch elkapta a labdát, de nagyon korán/későn volt 😉
EgonRosszul emlékszel. Incomplete-nek ítélték, és megkapták a 15 yardos büntit. Utána jött Ridley futása a 4 yardra.lucasNőkkel nem vitatkozom 😉
Sajnos a tényen nem változtat, hogy ezek a bírók nem véletlenül nem jutottak el az egyetemi első osztályig sem, itt pedig már a csapatoknál nem csak a dicsőségről van szó. Esküszöm a szurkolók már rég összedobták volna a különbözetet, ami a bírói igények és az NFL által ajánlott pénz között van!!!
A MNF vége is eléggé kabaréra sikeredett...EgonNe is vitatkozz, pláne azért, mert egyetértünk! 😊 Az a legnagyobb baj, amit már Wilfork is mondott: a játékosok nem tudják mihez tartani magukat. Ami szabályos, arra dobnak, ordas szabálytalanságot meg elengednek. Az a bizonyos Mayora dobott 2 yardos PI(!), ami teljesen szabályos ütközés volt, pl, 3 és 6-os szitunál volt, a drive elején. Ergo csírájában fojtottuk meg a támadást, de a végén mégis TD-lett. És nem vigasztal, hogy a Ravens szurkolói is tudnak ilyeneket sorolni, mert a gond az, hogy a bírók belenyúltak a meccsbe, és ez így már nem lehet igazságos. A múlt héten azt mondtam, nem érdemeltünk győzelmet a mutatott játék alapján. Most viszont nem érdemeltünk vereséget, mert a védelem "gyengélkedésében" erősen benne volt a bírók keze. Ja, és persze McCourtyé. aki 2 sima intet droppolt el.lucasDanna
több mint 13 éve
Nőkkel nem vitatkozom 😉vsz Reed helmet-to-helmet-je sem volt azRosszul emlékszel. Incomplete-nek ítélték, és megkapták a 15 yardos büntit. Utána jött Ridley futása a 4 yardra.Egon
Ha jól emlékszem azt a büntit nem is adták meg miután megbeszélték, legalábbis kb. onnan jöttünk ahol Branch elkapta a labdát, de nagyon korán/későn volt 😉
Danna
Sajnos a tényen nem változtat, hogy ezek a bírók nem véletlenül nem jutottak el az egyetemi első osztályig sem, itt pedig már a csapatoknál nem csak a dicsőségről van szó. Esküszöm a szurkolók már rég összedobták volna a különbözetet, ami a bírói igények és az NFL által ajánlott pénz között van!!!
A MNF vége is eléggé kabaréra sikeredett...lucas
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
Vigyázzatok, mert Fitzpatrick szeret helmet to helmettel rámenni a védőre 😀
több mint 13 éve
vsz Reed helmet-to-helmet-je sem volt azRosszul emlékszel. Incomplete-nek ítélték, és megkapták a 15 yardos büntit. Utána jött Ridley futása a 4 yardra.Egon
Danna
több mint 13 éve
Off topic:Sziasztok,
2 jegyet szeretnék venni a meccsre, ha valakinek van esetleg feles jegye kérlek üzenjetek itt vagy a perjesimarton@gmail.com emailre.
Köszönöm

több mint 13 éve
Sétagalopp menetrend... NFC West vs. Opp: 7-3. Jelenleg a legerősebb csoport az NFL-ben.
több mint 13 éve
Hurka remélem a hajnali meccs után is így látod a sportszerűtlen magatartás dolgot! Go Patsezzel csak magadat minősíted, úgyhogy gratulálok ehhez a hsz-hez 😊Ha ami lennénk a szenvedő alanyok, és mondjuk Raji csinálta volna ezt, akkor is ugyanúgy elítélném, ahogy nekirontott a játékvezetőnek, de nem is magyarázok tovább, úgyis csak én leszek a fasz, Wilforkéknak meg tök igazuk van... 😊HurkaKöszönjük ó te sportszerűség mintaképe, hogy ezt megosztottad velünk.nem vélekednék másképp, mert egy sportember nem viselkedhet így, és kész...Hurkamegmondom őszintén, nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, meg a kommenteket itt, szal nagy valószínűséggel igazatok van, de amit Wilfork művelt a meccs végén, valamint Spikes tweetje egészen gusztustalan.. ezekre a játékosokra sokan példaképként tekintenek, ők meg ilyeneket csinálnak...HurkaHa láttad volna a meccset, lehet másképp vélekednél. Spikes tweetje teljesen jogos szerintem. Valakinek ki kell már mondani hangosan is, amit mindenki suttog. GRAFI
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
vsz Reed helmet-to-helmet-je sem volt az
Ha jól emlékszem azt a büntit nem is adták meg miután megbeszélték, legalábbis kb. onnan jöttünk ahol Branch elkapta a labdát, de nagyon korán/későn volt 😉Danna
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
2/1-es választottunk kemény 4 snap lehetőséget kapott...kolok1972Jó, de azt te is beláthatod, hogy DMC kihagyhatatlan formában játszik.