New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
OFF
Joco, meddig kell még ezt az avatart viselned?
ONtomi-tomi
Elvileg már lecseréltem,vasárnapig tartott a fogadás Fucuval. Még mindig Kolb néz veletek farkas szemet??Nálam már nem 😊
On.Joco
Jó Neked! Nekünk még mindig Kolb jut.

Pl.: tőlünk Mankis is igen "elemében" volt vasárnap.Sinisa
Bizony, kifejezetten kereste a balhét. Mondjuk, róla mindig mondták, hogy az egyik leggenyább OL-player a ligábantomi-tomi
F5 segít megoldani a problémát

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
OFF
ONtomi-tomi
Elvileg már lecseréltem,vasárnapig tartott a fogadás Fucuval. Még mindig Kolb néz veletek farkas szemet??Nálam már nem 😊
On.Joco
Jó Neked! Nekünk még mindig Kolb jut.

Pl.: tőlünk Mankis is igen "elemében" volt vasárnap.Sinisa
Bizony, kifejezetten kereste a balhét. Mondjuk, róla mindig mondták, hogy az egyik leggenyább OL-player a ligában

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Közben nyílvánosságra hozta a liga, hogy BB-t 50.000$-ra büntették a vasárnapi bírós afférért. GRAFI
Olcsón megúszta. Én vártam egy meccses eltiltást. Csak a móka kedvéért ugye, na meg példa statuálás vagy mi fene.DoM
Én is.
Csak ebben az esetben még egy kör a tarcsi bírókkal, és minden második HC el lenne meszelve.

Viccet félretéve én attól félek, hogy valami komolyabb sérülés vagy incidens/bunyó lesz a vége. A játékosok is egyre idegesebbek, durvábbak.
Sokkal több a tömegjelenet.
Pl.: tőlünk Mankis is igen "elemében" volt vasárnap.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
OFF
ONtomi-tomi
On.

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
OFF
NAgyon szép a kép az aláírásodban GRAFI. Bár éltünk már meg szebb napokat a szent helyen 😊
ON
MInden PR-en visszaestünk (érthetően) bár figyelembe kell venni azt is, hogy két nagyon erős csapattal játszottunk végletekig kiélezett meccset. Ez a 7végi meccs must win lesz és nem az ellenfél miatt, hanem a helyzetünk miatt. Nagyon csücskös lenne 1-3-mal nekifutni PM-éknek...

Do your job
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Közben nyílvánosságra hozta a liga, hogy BB-t 50.000$-ra büntették a vasárnapi bírós afférért. GRAFI
Olcsón megúszta. Én vártam egy meccses eltiltást. Csak a móka kedvéért ugye, na meg példa statuálás vagy mi fene.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Közben nyílvánosságra hozta a liga, hogy BB-t 50.000$-ra büntették a vasárnapi bírós afférért.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Vagy az utolsó előtti drive-uknál, amikor red zoneban befújtak Spikesra egy holdingot, ami eleve nem lehetett az, hisz mindenki 5 yardon belül volt. Ugyanabban a playben Love szépen letarolta Flaccot. Ahelyett h 3. és hosszú lett volna, a befújt kamu holding miatt 5 yard és automatikus first down. Ezek azok, amik nagyon bosszantóak.
Danna
szia,
nem ismerve a konkrét esetet, de az 5 yardos zónának csak annyiban van jelentősége, hogy azon belül szabadon lehet kontaktot fenntartani, amennyiben a támadó nem haladt el a védő mellett.
ha elhaladt, és a védő átkarolja a támadót, az defensive holding, ha elhaladt, és a védő buzerálja a támadót, az illegal contact.
slowmotion
Bár nem őket mutatták végig, de én úgy láttam, nem haladt el a védő mellett, végig fogták egymást. Valószínűleg Spikes is ismeri a szabályt, és nem lett volna olyan dühös, ha nem érezte volna jogtalannak a zászlót. A tweetje valószínűleg belekerül majd néhány dollárjába.lucas
ok, én csak arra világítottam rá, hogy def. holding nem azon múlik, hogy az 5 yardot elhagyták-eslowmotion
Akit érdekel megnézheti itt 1:40-től:  www.youtube.com/watch?v=2pmkP0VY0Jw

Do your job
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 369 — Cowboys fan
Vagy az utolsó előtti drive-uknál, amikor red zoneban befújtak Spikesra egy holdingot, ami eleve nem lehetett az, hisz mindenki 5 yardon belül volt. Ugyanabban a playben Love szépen letarolta Flaccot. Ahelyett h 3. és hosszú lett volna, a befújt kamu holding miatt 5 yard és automatikus first down. Ezek azok, amik nagyon bosszantóak.
Danna
szia,
nem ismerve a konkrét esetet, de az 5 yardos zónának csak annyiban van jelentősége, hogy azon belül szabadon lehet kontaktot fenntartani, amennyiben a támadó nem haladt el a védő mellett.
ha elhaladt, és a védő átkarolja a támadót, az defensive holding, ha elhaladt, és a védő buzerálja a támadót, az illegal contact.
slowmotion
Bár nem őket mutatták végig, de én úgy láttam, nem haladt el a védő mellett, végig fogták egymást. Valószínűleg Spikes is ismeri a szabályt, és nem lett volna olyan dühös, ha nem érezte volna jogtalannak a zászlót. A tweetje valószínűleg belekerül majd néhány dollárjába.lucas
ok, én csak arra világítottam rá, hogy def. holding nem azon múlik, hogy az 5 yardot elhagyták-e
több mint 13 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Danna
szia,
slowmotion
Bár nem őket mutatták végig, de én úgy láttam, nem haladt el a védő mellett, végig fogták egymást. Valószínűleg Spikes is ismeri a szabályt, és nem lett volna olyan dühös, ha nem érezte volna jogtalannak a zászlót. A tweetje valószínűleg belekerül majd néhány dollárjába.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 369 — Cowboys fan
Danna
szia,
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
megmondom őszintén, nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, meg a kommenteket itt, szal nagy valószínűséggel igazatok van, de amit Wilfork művelt a meccs végén, valamint Spikes tweetje egészen gusztustalan.. ezekre a játékosokra sokan példaképként tekintenek, ők meg ilyeneket csinálnak...Hurka
Ha láttad volna a meccset, lehet másképp vélekednél. Spikes tweetje teljesen jogos szerintem. Valakinek ki kell már mondani hangosan is, amit mindenki suttog. GRAFI
nem vélekednék másképp, mert egy sportember nem viselkedhet így, és kész...Hurka
Köszönjük ó te sportszerűség mintaképe, hogy ezt megosztottad velünk.
Akkor most menj szépen nézd meg a meccset, és utána gyere észt osztaniWyatt
ezzel csak magadat minősíted, úgyhogy gratulálok ehhez a hsz-hez 😊Ha ami lennénk a szenvedő alanyok, és mondjuk Raji csinálta volna ezt, akkor is ugyanúgy elítélném, ahogy nekirontott a játékvezetőnek, de nem is magyarázok tovább, úgyis csak én leszek a fasz, Wilforkéknak meg tök igazuk van... 😊Hurka
Hurka remélem a hajnali meccs után is így látod a sportszerűtlen magatartás dolgot! Go PatsParadSEC
Kicsit úgy érzem magam, mintha csak miattam történt volna ez a hajnali meccs, mert ezt tényleg nehéz elhinni..😊
Hurka
Nyilván te is érzed, hogy egy ilyen meccs után nehéz megőriznie a nyugalmát egy szurkolónak. Egyébként megnéztem az összefoglalót, és attól függetlenül, hogy a Seahawksnak szurkoltam, siralmas amit láttam. Ez már nem is a röhej kategória...
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
OFF
ON

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Spikes-nak megártottak az elmúlt napok balhéi: " brandon spikes ‏@BrandonSpikes55

IKEA FLOW !!! I love this place… #grinchsmile

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
megmondom őszintén, nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, meg a kommenteket itt, szal nagy valószínűséggel igazatok van, de amit Wilfork művelt a meccs végén, valamint Spikes tweetje egészen gusztustalan.. ezekre a játékosokra sokan példaképként tekintenek, ők meg ilyeneket csinálnak...Hurka
Ha láttad volna a meccset, lehet másképp vélekednél. Spikes tweetje teljesen jogos szerintem. Valakinek ki kell már mondani hangosan is, amit mindenki suttog. GRAFI
nem vélekednék másképp, mert egy sportember nem viselkedhet így, és kész...Hurka
ezzel csak magadat minősíted, úgyhogy gratulálok ehhez a hsz-hez 😊Ha ami lennénk a szenvedő alanyok, és mondjuk Raji csinálta volna ezt, akkor is ugyanúgy elítélném, ahogy nekirontott a játékvezetőnek, de nem is magyarázok tovább, úgyis csak én leszek a fasz, Wilforkéknak meg tök igazuk van... 😊Hurka
Hurka remélem a hajnali meccs után is így látod a sportszerűtlen magatartás dolgot! Go PatsParadSEC
Kicsit úgy érzem magam, mintha csak miattam történt volna ez a hajnali meccs, mert ezt tényleg nehéz elhinni..😊
több mint 13 éve
Vigyázzatok, mert Fitzpatrick szeret helmet to helmettel rámenni a védőre 😀Helmut Zimmer
Majd szólok Wilforknak. Ő jóban van a QB-jaitokkal. 😊

több mint 13 éve
vsz Reed helmet-to-helmet-je sem volt az

Ha jól emlékszem azt a büntit nem is adták meg miután megbeszélték, legalábbis kb. onnan jöttünk ahol Branch elkapta a labdát, de nagyon korán/későn volt 😉
Egon
Rosszul emlékszel. Incomplete-nek ítélték, és megkapták a 15 yardos büntit. Utána jött Ridley futása a 4 yardra.lucas
Nőkkel nem vitatkozom 😉

Sajnos a tényen nem változtat, hogy ezek a bírók nem véletlenül nem jutottak el az egyetemi első osztályig sem, itt pedig már a csapatoknál nem csak a dicsőségről van szó. Esküszöm a szurkolók már rég összedobták volna a különbözetet, ami a bírói igények és az NFL által ajánlott pénz között van!!!
A MNF vége is eléggé kabaréra sikeredett...Egon
Ne is vitatkozz, pláne azért, mert egyetértünk! 😊 Az a legnagyobb baj, amit már Wilfork is mondott: a játékosok nem tudják mihez tartani magukat. Ami szabályos, arra dobnak, ordas szabálytalanságot meg elengednek. Az a bizonyos Mayora dobott 2 yardos PI(!), ami teljesen szabályos ütközés volt, pl, 3 és 6-os szitunál volt, a drive elején. Ergo csírájában fojtottuk meg a támadást, de a végén mégis TD-lett. És nem vigasztal, hogy a Ravens szurkolói is tudnak ilyeneket sorolni, mert a gond az, hogy a bírók belenyúltak a meccsbe, és ez így már nem lehet igazságos. A múlt héten azt mondtam, nem érdemeltünk győzelmet a mutatott játék alapján. Most viszont nem érdemeltünk vereséget, mert a védelem "gyengélkedésében" erősen benne volt a bírók keze. Ja, és persze McCourtyé. aki 2 sima intet droppolt el.lucas
Danna
lucas

több mint 13 éve
Egon bá New England Patriots 1 222 — Saints GM

Ha jól emlékszem azt a büntit nem is adták meg miután megbeszélték, legalábbis kb. onnan jöttünk ahol Branch elkapta a labdát, de nagyon korán/későn volt 😉
Danna
Rosszul emlékszel. Incomplete-nek ítélték, és megkapták a 15 yardos büntit. Utána jött Ridley futása a 4 yardra.Egon
Nőkkel nem vitatkozom 😉

Sajnos a tényen nem változtat, hogy ezek a bírók nem véletlenül nem jutottak el az egyetemi első osztályig sem, itt pedig már a csapatoknál nem csak a dicsőségről van szó. Esküszöm a szurkolók már rég összedobták volna a különbözetet, ami a bírói igények és az NFL által ajánlott pénz között van!!!
A MNF vége is eléggé kabaréra sikeredett...lucas

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Vigyázzatok, mert Fitzpatrick szeret helmet to helmettel rámenni a védőre 😀
több mint 13 éve

Danna
Rosszul emlékszel. Incomplete-nek ítélték, és megkapták a 15 yardos büntit. Utána jött Ridley futása a 4 yardra.Egon

több mint 13 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Off topic:
Sziasztok,
2 jegyet szeretnék venni a meccsre, ha valakinek van esetleg feles jegye kérlek üzenjetek itt vagy a perjesimarton@gmail.com emailre.
Köszönöm

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Sétagalopp menetrend... NFC West vs. Opp: 7-3. Jelenleg a legerősebb csoport az NFL-ben.
több mint 13 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Hurka remélem a hajnali meccs után is így látod a sportszerűtlen magatartás dolgot! Go Pats

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Egon bá New England Patriots 1 222 — Saints GM

Ha jól emlékszem azt a büntit nem is adták meg miután megbeszélték, legalábbis kb. onnan jöttünk ahol Branch elkapta a labdát, de nagyon korán/későn volt 😉Danna

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 440 — Ajmo Vatreni
2/1-es választottunk kemény 4 snap lehetőséget kapott...kolok1972
Jó, de azt te is beláthatod, hogy DMC kihagyhatatlan formában játszik.