New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Az emlékek és a tények nem mindig fedik egymást. Az első negyed végétől 10 1st down-unk volt. Ebből hat volt passz hívás és négy futás. A hatból egy volt mély, 2 10 yard körüli (egyikből lett Gronk fumble-ja), három 5 yard alatti. Ráadásul már akkor is elég jól futottunk. Ha meg behív 8 futást, akkor meg mindenki azért kapná le a tíz körméről. A nyolc 2nd downból tényleg hat volt a futás, ebből kettő sült be, négyből 1st down-t vagy 3rd&short-ot értünk el. (Valóban nagy jelentősége volt a félidő végi Spikes FF-nak, de a Bills nem kapott volna 14 pontot, ha beviszik TD-re. 😀 )Szórol szóra...😊
Szerintem semmiféle jelentős váltás nem volt a playhívásban, egyszerűen a végrehajtásban javult mindenki. Tényleg vékony a határ a makacsság és az önbizalommal teli kitartás között, de JMD-nek jó terve és koncepciója volt, s végül a játékosok is kitűnően megvalósították.
Btw ezt a meccset nagyjából 20 perc után le kellett volna zárni az Off-nek. A Def tálcán kínálta a lehetőségeket, de az Off. az eddigi labdaszerzés utáni nulla teljesítményét megfejelte azzal, hogy gyorsan eladta a labdát kétszer. Mintha tesztelte volna a Def-t, hogy mennyit bír ki. Elég sokat. Bár a big TD után bajban voltak, de akkor meg az Off. végre odatette magát. (Azért kevés csapat meri megtenni, hogy a második félidőben 14 pontos hátránynál futó drive-ot nyom végig. Tökös volt JMD, egy igazi AFC North csapatot láttunk, New England Steelers)
GRAFI, szerintem már tavaly is játszott (a Cowboys ellen biztos) bal kezén kesztyűvel.
kolok1972, "csak" két Int-je van és két fumble-t szedett össze.tomi-tomi

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Na, ez szép volt. Tudom, hogy utólag nehezen hihető, de nem igazán izgultam, valahogy érezhető volt az offensenen, hogy csak egy szikra hiányzik, és beindul a gőzhenger. Mondjuk a harmadik negyedben eszembe jutott az 1-3, meg két és fél meccses hátrány a Bills-szel szemben, de a srácok hamar feledtették a dolgot.Most meg jön Peyton Manning, ismét legendás összecsapás az NFL történelmének legnagyobbikai között. Let's the hype begin...
több mint 13 éve
Senkinek nem tűnt fel, hogy Brady bal kezén most is kesztyű volt? Korábbi években csak a legnagyobb hidegekben volt a balján kesztyű, most meg ha jól rémlik minden meccsen rajta van. Lehet esetleg valami kézsérülése, vagy mi lehet az oka?GRAFIKiégett, és most fázik.
Mi más? 😛
több mint 13 éve
JMD elsősorban a második negyedben "hozta" magát 😕Az emlékek és a tények nem mindig fedik egymást. Az első negyed végétől 10 1st down-unk volt. Ebből hat volt passz hívás és négy futás. A hatból egy volt mély, 2 10 yard körüli (egyikből lett Gronk fumble-ja), három 5 yard alatti. Ráadásul már akkor is elég jól futottunk. Ha meg behív 8 futást, akkor meg mindenki azért kapná le a tíz körméről. A nyolc 2nd downból tényleg hat volt a futás, ebből kettő sült be, négyből 1st down-t vagy 3rd&short-ot értünk el. (Valóban nagy jelentősége volt a félidő végi Spikes FF-nak, de a Bills nem kapott volna 14 pontot, ha beviszik TD-re. 😀 )
Folyamatosan elsőre passzt (többnyire hosszút), másodikra futást hívott, így fokozatosan 3&long volt...
Annyi pozitívum azért JMD és az edzői team számlájára írható, hogy a második félidőben képesek voltak változtatni!
Vince mackó hatalmas volt, sőt Spikes is talán eddigi legjobb meccsén van túl. Szerencsére megakadályozták, hogy 3 TD különbséggel vonuljon a Bills szünetre!!!
Nagyon megköszönném, ha valaki hozzáértő gif fájlt csinálna és megosztaná velünk a Wilfork-Jones és a Spikes-Chandler találkozóról!Egon
Szerintem semmiféle jelentős váltás nem volt a playhívásban, egyszerűen a végrehajtásban javult mindenki. Tényleg vékony a határ a makacsság és az önbizalommal teli kitartás között, de JMD-nek jó terve és koncepciója volt, s végül a játékosok is kitűnően megvalósították.
Btw ezt a meccset nagyjából 20 perc után le kellett volna zárni az Off-nek. A Def tálcán kínálta a lehetőségeket, de az Off. az eddigi labdaszerzés utáni nulla teljesítményét megfejelte azzal, hogy gyorsan eladta a labdát kétszer. Mintha tesztelte volna a Def-t, hogy mennyit bír ki. Elég sokat. Bár a big TD után bajban voltak, de akkor meg az Off. végre odatette magát. (Azért kevés csapat meri megtenni, hogy a második félidőben 14 pontos hátránynál futó drive-ot nyom végig. Tökös volt JMD, egy igazi AFC North csapatot láttunk, New England Steelers)
GRAFI, szerintem már tavaly is játszott (a Cowboys ellen biztos) bal kezén kesztyűvel.
kolok1972, "csak" két Int-je van és két fumble-t szedett össze.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Azt azért többen sejtették,hogy a Bills be fog fürödni Neoval ennyi zsetonért,de SeaBass is teljesen eltüntette SuperMariot.Csak nekem tűnt úgy,hogy Thomas jobban muzsikált LG-ban,vagy jobban kisegítették?Ha nincs a rengeteg fumbli simább is lehetett volna,persze ez a másik oldalra is igaz a goalline fumblival.Wilson 4. meccsén 3. picket szedte?
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Ha lehetne gif avatarnak nekem biztos ez lenne 😊cdn3.sbnation.com/imported_assets/1221463/wilforkdestroy.gif
több mint 13 éve
Patriots scored 45 points after halftime, the most by any team in 40 years according to the Elias Sports Bureau.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Senkinek nem tűnt fel, hogy Brady bal kezén most is kesztyű volt? Korábbi években csak a legnagyobb hidegekben volt a balján kesztyű, most meg ha jól rémlik minden meccsen rajta van. Lehet esetleg valami kézsérülése, vagy mi lehet az oka?
több mint 13 éve
Azért Spiller-Magastorony "blokk" priceless volt...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Nem néztem végig a meccset, de szerintem feleslegesen hibáztatjátok JMD-t. A Bills úgy jött ki a pályára, hogy megfogja a passzjátékot. Ez az első drive kivételével kiválóan ment nekik az első félidőben. Ez ellen pont azt kell tenni, amit tett is a csapat: futott. És futott mindaddig, amíg a Bills védelem továbbra is a passzokra koncentrált. És amint át kellett állniuk futás ellen is, életre kelt a passzjáték is.JMD elsősorban a második negyedben "hozta" magát 😕
Ezt így kell csinálni. Az más kérdés, hogy a kihagyott FG-k, meg a millió TO miatt az pontok úgy alakultak ahogy alakultak, és végül a vége nagy verés lett. De TO-k nélkül is ez lett volna a jó taktika, és így lehetett volna nyerni.
Szerintem. 😊peterk2005
Folyamatosan elsőre passzt (többnyire hosszút), másodikra futást hívott, így fokozatosan 3&long volt...
Annyi pozitívum azért JMD és az edzői team számlájára írható, hogy a második félidőben képesek voltak változtatni!
Vince mackó hatalmas volt, sőt Spikes is talán eddigi legjobb meccsén van túl. Szerencsére megakadályozták, hogy 3 TD különbséggel vonuljon a Bills szünetre!!!
Nagyon megköszönném, ha valaki hozzáértő gif fájlt csinálna és megosztaná velünk a Wilfork-Jones és a Spikes-Chandler találkozóról!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
Én sem értem ezt a nagy hőzöngést JMD ellen. Sima labdákat ejtettek el, fumbliztak olyan szitukban, amikor nem szoktak. Nem a playcallinggal volt baj, hanem a playmakerekkel. Amikor ők fejben is ott voltak, ment szépen minden. Igaz, ehhez kellett a remek futójáték is. Szerintem fejben voltak itt gondok, nagyon rá volt izgulva mindenki a meccsre, mert 3 zakó zsinórban (főleg egy csoport-rivális ellen) már nagyon gáz lett volna, és innen jött a görcsösség.
több mint 13 éve
Nem néztem végig a meccset, de szerintem feleslegesen hibáztatjátok JMD-t. A Bills úgy jött ki a pályára, hogy megfogja a passzjátékot. Ez az első drive kivételével kiválóan ment nekik az első félidőben. Ez ellen pont azt kell tenni, amit tett is a csapat: futott. És futott mindaddig, amíg a Bills védelem továbbra is a passzokra koncentrált. És amint át kellett állniuk futás ellen is, életre kelt a passzjáték is.Ezt így kell csinálni. Az más kérdés, hogy a kihagyott FG-k, meg a millió TO miatt az pontok úgy alakultak ahogy alakultak, és végül a vége nagy verés lett. De TO-k nélkül is ez lett volna a jó taktika, és így lehetett volna nyerni.
Szerintem. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Tudjátok, hogy BJGE is a szívem csücske volt, de ezzel a Bolden gyerekkel megint nagyot húzott BB. Helyesebben nem húzott, csak "kukázott". Ez a "must win" dolog azért nagyon nyomta őket, Gost se felejtette, hogy kell FG- rúgni. A fejekben kell rendet csinálni.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
@Sinisa és GyulusElső meccsen semmi, de másodikon jó volt, harmadik meccsen semmi, aztán most megint elég sokat hozzátett azért...
Az a TFL és sack idén az első és rögtön második értékelhető megmozdulása. 😀
Egyértelműen alulméretezett LDE-nek. Kezével a földön a futás ellen idén inkább csak elnyomták, mint hogy tartotta volna a védővonal szélét.
Érdekes lesz, hogy lesz-e Cunningham Ninko végleges csere, ha Hightower helyére kell utóbbinak visszamenni SLB-be, vagy White-tal oldanák meg, és LE-ben nem bontják meg a status quo-t. Gyakorlatilag nincs rotáció end poszton. Jones is lehet valamivel hatékonyabb lenne, ha nem néha kaphatna egy kis pihenőt.DoM

több mint 13 éve
@Sinisa és GyulusAz a TFL és sack idén az első és rögtön második értékelhető megmozdulása. 😀
Egyértelműen alulméretezett LDE-nek. Kezével a földön a futás ellen idén inkább csak elnyomták, mint hogy tartotta volna a védővonal szélét.
Érdekes lesz, hogy lesz-e Cunningham Ninko végleges csere, ha Hightower helyére kell utóbbinak visszamenni SLB-be, vagy White-tal oldanák meg, és LE-ben nem bontják meg a status quo-t. Gyakorlatilag nincs rotáció end poszton. Jones is lehet valamivel hatékonyabb lenne, ha nem néha kaphatna egy kis pihenőt.
több mint 13 éve
A meccs legnagyobb pozitívuma, hogy nem csak a tévé előtt tűnt úgy, hogy Ninkovich semmit sem csinált három meccs alatt.Ninko játéka elég hullámzó. Eltűnik, aztán egy TFL és egy sack egy drive-on belül.
1. Cunningham már az első félidőben játszott a helyén LDE-ben. Illetve volt, hogy Ninko Jonesszal is váltott oldalt még az első félidőben.
2. Szemre Ninko sokkal többet játszott 2point stance-ből és így nem takarították el egyből könnyedén az útból.
Plusz:
Ennyivel gyengébb a Bills védőfal mint a Cards vagy Donald Thomasnak ekkora teljesítmény ingadozása lenne RG és LG poszton vagy LG poszton azért nem volt annyira elveszve, mert rendszeresen Wendelltől kapta a segítséget, mint az LG-k általában?
DoM
Nem alulméretezett az LDE posztra?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
A meccs legnagyobb pozitívuma, hogy nem csak a tévé előtt tűnt úgy, hogy Ninkovich semmit sem csinált három meccs alatt.A meccs egy részében sokat láttam cov-ban... futás ellen szokás szerint stabil volt, a 3. negyedben 2 egymást követő snapben produkált tackle for loss-t és sacket. Hightower kiestével valószínűleg ő lesz, lenne a kezdő SLB.
1. Cunningham már az első félidőben játszott a helyén LDE-ben. Illetve volt, hogy Ninko Jonesszal is váltott oldalt még az első félidőben.
2. Szemre Ninko sokkal többet játszott 2point stance-ből és így nem takarították el egyből könnyedén az útból.
DoM
több mint 13 éve
A meccs legnagyobb pozitívuma, hogy nem csak a tévé előtt tűnt úgy, hogy Ninkovich semmit sem csinált három meccs alatt.1. Cunningham már az első félidőben játszott a helyén LDE-ben. Illetve volt, hogy Ninko Jonesszal is váltott oldalt még az első félidőben.
Plusz:
Ennyivel gyengébb a Bills védőfal mint a Cards vagy Donald Thomasnak ekkora teljesítmény ingadozása lenne RG és LG poszton vagy LG poszton azért nem volt annyira elveszve, mert rendszeresen Wendelltől kapta a segítséget, mint az LG-k általában?
több mint 13 éve
. @Patriots are 2nd team in @nfl history w/ 2 100 yd rushers & 2 100 yd receivers in game (Packers 12/28/08) #NEvsBUF
több mint 13 éve
Nagyon ellentétes félidő volt az elsőben nem használtuk ki a lehetőségeinket a szerzett labdák után pl. kihagyott FG-k, de a 2. félidő alapján megérdemelten nyertünk, mert felőröltük a Billst.Akiket ki kell emelni az O# részről Tom, Bolden, Ridley, Wes, G-Force és futás blokkoló O# fal végzett remek munkát Mankins hiányában.
A védelem Baby Vince vezetésével Spikes, DMC, Wilson főleg a futás elleni parádé és a szerzett labdák miatt dicsérhető.
Negatívum számomra Gost teljesítménye és látványosan visszaesett az önbizalma és JMD furcsa játékhívásai.
Összességében kötelező W volt csoport meccsként meg pláne, de behúztuk, ráadásul a Jets is kikapott.
Szép volt Fiúk!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
De az JMD sara, hogy az első drive kivételével a playcalling borzalmas volt az első félidőben. Már 30 perc után kiüthettük volna a Bills-t, ehelyett ők vezettek.Győztünk. Végül nagyon. De JMD akkor is húzzon a francba!gdavidArról ő spec nem tehet, hogy Gronk elejt egy TD-t, Gronk és Wes is fumblizik és Lloydnak a sisakrácsáról pattan le egy TD-passz...
Nem paráztunk és futottunk tovább.. ez szerintem most igencsak jól jött.Gyulus
Mindegy, nem fogjuk egymást meggyőzni (és nem is kell), szerintem JMD-nek mennie kell. Főként azért (legalábbis én úgy látom), mert az arcától nem veszi észre sokszor, hogy mi nem megy az adott napon a csapatnak, és tovább erőlteti a nem ülő playeket. Persze, ha mindig nyerünk, akkor majd magamban duzzogok 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Győztünk. Végül nagyon. De JMD akkor is húzzon a francba!gdavidArról ő spec nem tehet, hogy Gronk elejt egy TD-t, Gronk és Wes is fumblizik és Lloydnak a sisakrácsáról pattan le egy TD-passz...
Nem paráztunk és futottunk tovább.. ez szerintem most igencsak jól jött.
több mint 13 éve
Hát gyerekek, a második félidőben a pontszerzésenkénti felesek jól estek 😀(gyk: amikor „sírok” előre, akkor megfordítottjinxelem a csapatot (Arizona ellen is akkor kezdtünk el jól játszani), és elkezdenek jól játszani :d)

több mint 13 éve
Győztünk. Végül nagyon. De JMD akkor is húzzon a francba!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Amikor a Buffalo 2 TD-vel elment, azt hittem, hogy kivégezik a csapatot. Gronko sokat hibázott. Azok a fumble-k nem hiányoztak.De aztán megtörtént a fordulat. Feljavult az O, a turnover-ek is ki lettek használva.
A futójátékot öröm volt nézni nekem.
Csak így működjön máskor is.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one