New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Edelman és Gregory biztosan kihagyják a Broncos elleni meccsetHabiTavon-time
Na most Höri vagy verdesheti magát, vagy tovább idegesíti őt a velencei már rövid távon 😀
Ehhez még kéne egy pár Chandler Jones sack is, esetleg valami Magastoronytól, és persze sok Peyton interception :rolleyes: 😀

több mint 13 éve
Edelman és Gregory biztosan kihagyják a Broncos elleni meccset

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Hátha valaki nem nézi a csevegőt, óriási 😀ezzz egyszerűen fenomenális 😀
imgur.com/a/9H0HvWyatt
több mint 13 éve
Azért nem kell túldramatizálni Edelman pár hetes kiesését. Hasznos, igazi workhorse játékos, de nem a csapat egyik alappillére hullott ki. GRAFI
Nyilván nem, szerintem nem is állította senki, mondjuk, ha vele akarjuk váltani jövőre Welkert, akkor minden plusz meccs jól jönne, de Hernandez visszatérése sokkal nagyobb plusz, mint ez a mínuszJa, hát nem is azért írtam, mert nélküle meghalna a támadójáték 😀 Mondjuk PR-ben nem bánnám, ha nem kerülne elő többet WelkerWyattAmíg Wes úgy játszik, mint a Bills ellen, addig nincs semmi gáz. Csak gyógyulgasson!lucasJa, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊lucasJulian viszont még mindig offos 😕Wyatt

több mint 13 éve
Egy kis ráhangolódás a rivalizáláshoz:Szerintem sokan várjuk. Kicsit megkopott a csata, de még mindig élmény 😊
www.nfl.com/videos/movie-trailers/09000d5d8285a7a4/Denver-Broncos-vs-New-England-Patriots-movie-trailer?module=HP11_content_streamBruschi85
több mint 13 éve
Egy kis ráhangolódás a rivalizáláshoz:www.nfl.com/videos/movie-trailers/09000d5d8285a7a4/Denver-Broncos-vs-New-England-Patriots-movie-trailer?module=HP11_content_stream

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Hátha valaki nem nézi a csevegőt, óriási 😀Megelőztel vele de én még mindig szakadok a röhögéstől 😀 😀 😀
imgur.com/a/9H0HvWyatt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Azért nem kell túldramatizálni Edelman pár hetes kiesését. Hasznos, igazi workhorse játékos, de nem a csapat egyik alappillére hullott ki.
több mint 13 éve
Király! Mikor már mutat valamit, akkor eltöri a kezét!😕A szeretett Julian-ünk szerintem eltörte a kezét a TD-je utáni örömködésben.tomi-tomiJa, hát nem is azért írtam, mert nélküle meghalna a támadójáték 😀 Mondjuk PR-ben nem bánnám, ha nem kerülne elő többet WelkerWyattAmíg Wes úgy játszik, mint a Bills ellen, addig nincs semmi gáz. Csak gyógyulgasson!lucasJa, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊lucasJulian viszont még mindig offos 😕Wyatt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hátha valaki nem nézi a csevegőt, óriási 😀Sanchezes rész ütött. 😀
imgur.com/a/9H0HvWyatt
több mint 13 éve
Ő a hónap támadója lettNem A.J. Green? Amadeus91Jó, ha senki nem írja be. Chandler Jones lett a hónap védekező újonca. Egyelőre Mayock jóslata látszik bejönni. Hál'Istennek!tomi-tomiBrady meg a hét AFC támadója, axiómákkal nem foglalkozunk 😀Wyatt

több mint 13 éve
Nem A.J. Green?Jó, ha senki nem írja be. Chandler Jones lett a hónap védekező újonca. Egyelőre Mayock jóslata látszik bejönni. Hál'Istennek!tomi-tomiBrady meg a hét AFC támadója, axiómákkal nem foglalkozunk 😀Wyatt
több mint 13 éve
😀 Igaz! Én kérek elnézést! 😀Jó, ha senki nem írja be. Chandler Jones lett a hónap védekező újonca. Egyelőre Mayock jóslata látszik bejönni. Hál'Istennek!tomi-tomiBrady meg a hét AFC támadója, axiómákkal nem foglalkozunk 😀Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Jó, ha senki nem írja be. Chandler Jones lett a hónap védekező újonca. Egyelőre Mayock jóslata látszik bejönni. Hál'Istennek!tomi-tomiBrady meg a hét AFC támadója, axiómákkal nem foglalkozunk 😀

több mint 13 éve
Jó, ha senki nem írja be. Chandler Jones lett a hónap védekező újonca. Egyelőre Mayock jóslata látszik bejönni. Hál'Istennek!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Mert a tehetség nem vész el 😀A szeretett Julian-ünk szerintem eltörte a kezét a TD-je utáni örömködésben.tomi-tomiJa, hát nem is azért írtam, mert nélküle meghalna a támadójáték 😀 Mondjuk PR-ben nem bánnám, ha nem kerülne elő többet WelkerWyattAmíg Wes úgy játszik, mint a Bills ellen, addig nincs semmi gáz. Csak gyógyulgasson!lucasJa, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊lucasJulian viszont még mindig offos 😕Wyatt

több mint 13 éve
A szeretett Julian-ünk szerintem eltörte a kezét a TD-je utáni örömködésben.Ja, hát nem is azért írtam, mert nélküle meghalna a támadójáték 😀 Mondjuk PR-ben nem bánnám, ha nem kerülne elő többet WelkerWyattAmíg Wes úgy játszik, mint a Bills ellen, addig nincs semmi gáz. Csak gyógyulgasson!lucasJa, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊lucasJulian viszont még mindig offos 😕Wyatt
több mint 13 éve
Ja, hát nem is azért írtam, mert nélküle meghalna a támadójáték 😀 Mondjuk PR-ben nem bánnám, ha nem kerülne elő többet WelkerAmíg Wes úgy játszik, mint a Bills ellen, addig nincs semmi gáz. Csak gyógyulgasson!lucasJa, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊lucasJulian viszont még mindig offos 😕Wyatt

több mint 13 éve
Amíg Wes úgy játszik, mint a Bills ellen, addig nincs semmi gáz. Csak gyógyulgasson!Ja, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊lucasJulian viszont még mindig offos 😕Wyatt
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Ja, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊lucasJulian viszont még mindig offos 😕

több mint 13 éve
Ja, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊
több mint 13 éve
A 400 yardot lesz*rom, INT-et ne dobjon, ha lehet. 😀peterk2005Miért ne? Felőlem nyugodtan! 😊
több mint 13 éve
A 400 yardot lesz*rom, INT-et ne dobjon, ha lehet. 😀peterk2005Pedig 100 yardonként egyet illik, hogy ne kapjunk túl sok pontot 😀

több mint 13 éve
A 400 yardot lesz*rom, INT-et ne dobjon, ha lehet. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)