New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
2/1-es választottunk kemény 4 snap lehetőséget kapott...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Ezt abszolút adom. Ez volt a bajom nekem is... tévedtek mindkét oldalra, csak nagyon nem mind1 h mikor és milyen szituban.Really getting ticked off again reading the media spin this morning "Oh, there were lots of bad calls and we're mad at the refs, but both teams were affected". Give me a break. Were there bad calls on the Ravens? Sure. Were they game-changing, drive sustaining, phantom bailout calls that totally skewed the result? Anyone with a shred of integrity knows the answer.DoM
Sztem sem volt gond pl annál a Smith TD-nél. De az utolsó előtti (vagy utolsó) Ravens driveban DMC-re befújt holding egyáltalán nem volt az (DPI az volt), kb 1 ujjal ha hozzáért... Közvetítők is értetlenkedtek.
Vagy az utolsó előtti drive-uknál, amikor red zoneban befújtak Spikesra egy holdingot, ami eleve nem lehetett az, hisz mindenki 5 yardon belül volt. Ugyanabban a playben Love szépen letarolta Flaccot. Ahelyett h 3. és hosszú lett volna, a befújt kamu holding miatt 5 yard és automatikus first down. Ezek azok, amik nagyon bosszantóak.
Lassan 10 éve nézek NFL-t, Patriots meccset (a híres Miami - wildcat mecc kivételével MINDET láttam), de összesen nem kaptunk ennyi D holdingot, mint ezen az egy meccsen.
És amit még észrevettem, a Ravens védői minden befújt büntijük utáni közvetlen drive-ban nagyon brutálisak voltak. Tudták h 2x egymás után nem fognak fújni... Welker horse collarját sem fújták be, pedig tisztán az volt. Sima TD lehetett volna... Túl sok ilyen volt. Nem mondom h a másik oldalra nem voltak tévedések, dehogynem (vsz Reed helmet-to-helmet-je sem volt az), de nem ilyen döntő szituációkban voltak.
több mint 13 éve
Az első Ravens TD-t nemigen emlegeti senki. Ott ugye repült egy zászló, vélhetően OPI-ra A Ravens ellen, de a ref végül azt mondta nem volt szabálytalanság. GRAFIÉs igaza is volt a bírónak, nézd vissza az esetet, ha nem hiszed.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Really getting ticked off again reading the media spin this morning "Oh, there were lots of bad calls and we're mad at the refs, but both teams were affected". Give me a break. Were there bad calls on the Ravens? Sure. Were they game-changing, drive sustaining, phantom bailout calls that totally skewed the result? Anyone with a shred of integrity knows the answer.
több mint 13 éve
Ez van sajnos, ha a bíróknak nincs tekintélyük. Hány olyan meccs volt az elmúlt két hétben, amikor az edző és a fél csapat mögötte vörös fejjel, magából kikelve ordít... Korábban is persze magyaráztak meg tiltakoztak az edzők rendesen, de döntően csak a szokásos meccshangulaton belül. De ami az utóbbi bár hétben megy, az egy idegbaj. Bár van egy fórumtárs aki szerint én Wilfork fikázásában élem ki magam 😀, de most meglepem őt, magamat meg meghazudtolom, mert megértem az embert. 😊 Az agyad az eldurranás határán a hülye ítéletek miatt, és erre jön egy ilyen FG. Nem csoda, hogy kiakadt, mégha szabályok szerint nem is lehetett igaza.Amúgy a Colts meccsen Vina is rúgott egy hasonló határesetet, azt nem adták meg a bírók. Utána visszajátszották és berajzolgatták, és a kommentátori vélemények szerint bent volt, mert állítólag úgy szól a szabály, hogy a "kapufák" fölött elszálló labdát bentnek kell ítélni akkor, ha csak akár kívülről is érinti a kapufa meghosszabított vonalát. (Tehát azt is, ami ha lejjebb megy, akkor tutira kifelé pattanna a kapufáról.) Elsőre hülyén néz ki a szabály, de gondolom azért csinálták, hogy ne a bíróra legyen bízva annak eldöntése, hogy szerinte melyik az a pont, ahonnan már befelé pattanna. (Ezt nyilván gyak. lehetetlen megítélni.)
Azt viszont nem értem, hogy egy ilyen dolog miért nem visszanézhető. Sőt, ez tipikusan egy olyan eset lehetne, amit ha akarnának 100% biztonsággal mindig korrekten vissza tudnának nézni. Csak két százdolcsis kamerát kéne a kapufák tetejére felrakni, és egy mozgásérzékelővel elsütni. (Mint a célfotó).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Én nem értem most ezt miért kellett. Ha nem láttad a meccset, nem látod át igazán a történteket, szóval azon kívül hogy felszítottad a kedélyeket nem sok mindent értél el.ezzel csak magadat minősíted, úgyhogy gratulálok ehhez a hsz-hez 😊Ha ami lennénk a szenvedő alanyok, és mondjuk Raji csinálta volna ezt, akkor is ugyanúgy elítélném, ahogy nekirontott a játékvezetőnek, de nem is magyarázok tovább, úgyis csak én leszek a fasz, Wilforkéknak meg tök igazuk van... 😊HurkaKöszönjük ó te sportszerűség mintaképe, hogy ezt megosztottad velünk.nem vélekednék másképp, mert egy sportember nem viselkedhet így, és kész...Hurkamegmondom őszintén, nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, meg a kommenteket itt, szal nagy valószínűséggel igazatok van, de amit Wilfork művelt a meccs végén, valamint Spikes tweetje egészen gusztustalan.. ezekre a játékosokra sokan példaképként tekintenek, ők meg ilyeneket csinálnak...HurkaHa láttad volna a meccset, lehet másképp vélekednél. Spikes tweetje teljesen jogos szerintem. Valakinek ki kell már mondani hangosan is, amit mindenki suttog. GRAFI
Akkor most menj szépen nézd meg a meccset, és utána gyere észt osztaniWyatt
több mint 13 éve
Nem te vagy a fasz, de idejönni, tudatlanul beleszólni a dolgokba kb pont olyan felesleges, mint egy tweeten fennakadni, ami egyébként teljesen jogos volt, és erkölcscsőszt játszani 😊 Belichickék reakcióját már akkor írtam, hogy csúnya volt (meg lehet nézni), abban egyetértünk, de a Spikes-tweet szerintem messze nem gusztustalan, pláne nem lesz ettől valaki nemsportember, ezt nem is értem, hogy keverted ideezzel csak magadat minősíted, úgyhogy gratulálok ehhez a hsz-hez 😊Ha ami lennénk a szenvedő alanyok, és mondjuk Raji csinálta volna ezt, akkor is ugyanúgy elítélném, ahogy nekirontott a játékvezetőnek, de nem is magyarázok tovább, úgyis csak én leszek a fasz, Wilforkéknak meg tök igazuk van... 😊HurkaKöszönjük ó te sportszerűség mintaképe, hogy ezt megosztottad velünk.nem vélekednék másképp, mert egy sportember nem viselkedhet így, és kész...Hurkamegmondom őszintén, nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, meg a kommenteket itt, szal nagy valószínűséggel igazatok van, de amit Wilfork művelt a meccs végén, valamint Spikes tweetje egészen gusztustalan.. ezekre a játékosokra sokan példaképként tekintenek, ők meg ilyeneket csinálnak...HurkaHa láttad volna a meccset, lehet másképp vélekednél. Spikes tweetje teljesen jogos szerintem. Valakinek ki kell már mondani hangosan is, amit mindenki suttog. GRAFI
Lehet, hogy túlzottan bunkónak tűnt, amit írtam, így megnézve van is benne valami, úgyhogy ezért bocsánatod kérem
(Megjegyzem a vereség ténye abszolút nem izgat most, ami idegesít az a bűnszar játékvezetés, az én most nagyon frankóm megmondom, mert bizony a Patriots-javára is tévedtek beszólogatások (senki nem mondta, hogy nem, de az, hogy a végén csak nekünk, és az interception teljesen jogos visszavonásával példálózni, hogy mekkorát csaltak nekünk a bírók az egész 4. negyedben, az teljességgel nonszensz), meg, hogy milyen geci sportszerűtlen tweetelni egy ilyet, egy ilyen meccs után – BB és Wilfork más téma, de ők meg csak vissza akarták nézetni az esetet nyilván, és miután le sem szarták őket, elszállt az agyuk, de ezt én is kifogásoltam még így is, mert ez csak egy vereség volt, bármilyen fájdalmas is)

több mint 13 éve
ezzel csak magadat minősíted, úgyhogy gratulálok ehhez a hsz-hez 😊Ha ami lennénk a szenvedő alanyok, és mondjuk Raji csinálta volna ezt, akkor is ugyanúgy elítélném, ahogy nekirontott a játékvezetőnek, de nem is magyarázok tovább, úgyis csak én leszek a fasz, Wilforkéknak meg tök igazuk van... 😊Köszönjük ó te sportszerűség mintaképe, hogy ezt megosztottad velünk.nem vélekednék másképp, mert egy sportember nem viselkedhet így, és kész...Hurkamegmondom őszintén, nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, meg a kommenteket itt, szal nagy valószínűséggel igazatok van, de amit Wilfork művelt a meccs végén, valamint Spikes tweetje egészen gusztustalan.. ezekre a játékosokra sokan példaképként tekintenek, ők meg ilyeneket csinálnak...HurkaHa láttad volna a meccset, lehet másképp vélekednél. Spikes tweetje teljesen jogos szerintem. Valakinek ki kell már mondani hangosan is, amit mindenki suttog. GRAFI
több mint 13 éve
Az első Ravens TD-t nemigen emlegeti senki. Ott ugye repült egy zászló, vélhetően OPI-ra A Ravens ellen, de a ref végül azt mondta nem volt szabálytalanság. A zebra ott állt egy méterre aki dobta, biztos látott valamit, ha már elhajította. Torrey Smith is érezte, hogy ludas valamiben, mert nem ünnepelte a TD-t, csak pislogott, hogy mi lesz. El is indult visszafelé. Később mutatták többször is, hogy Flaccoval tárgyalják ki az esetet, Flacco mutatta is, hogy Smith lökött. GRAFIMindkét Torrey-TD katasztrofális bíráskodás után született, ezt közben is említettük páran, de hát ez van, megvolt a hazai pálya, ettől még nyerni kellett volna (olyan faszságokkal, mint nem volt szabálytalan Webb Welkeren a végén, és nekünk tévedtek az utolsó negyedben (Helmet nevű felhasználó NSO-n), nem tudok mit kezdeni, valszeg nem egy meccset néztünk)

több mint 13 éve
Köszönjük ó te sportszerűség mintaképe, hogy ezt megosztottad velünk.nem vélekednék másképp, mert egy sportember nem viselkedhet így, és kész...Hurkamegmondom őszintén, nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, meg a kommenteket itt, szal nagy valószínűséggel igazatok van, de amit Wilfork művelt a meccs végén, valamint Spikes tweetje egészen gusztustalan.. ezekre a játékosokra sokan példaképként tekintenek, ők meg ilyeneket csinálnak...HurkaHa láttad volna a meccset, lehet másképp vélekednél. Spikes tweetje teljesen jogos szerintem. Valakinek ki kell már mondani hangosan is, amit mindenki suttog. GRAFI
Akkor most menj szépen nézd meg a meccset, és utána gyere észt osztani

több mint 13 éve
megmondom őszintén, nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, meg a kommenteket itt, szal nagy valószínűséggel igazatok van, de amit Wilfork művelt a meccs végén, valamint Spikes tweetje egészen gusztustalan.. ezekre a játékosokra sokan példaképként tekintenek, ők meg ilyeneket csinálnak...HurkaWilfork azért ment neki a bírónak, mert ő(k) úgy látták, h nem volt jó a FG és azért gesztikulált hevesen h nézzék vissza. BB is ezért próbálta elkapni a bírót. Nem tudták h FG-t nem lehet visszanézni, hiába pontszerző.
több mint 13 éve
nem vélekednék másképp, mert egy sportember nem viselkedhet így, és kész...HurkaAttól még nekem lehet más a véleményem. Nem hinném, hogy egy ilyen szókimondó tweet miatt megromlanak a popwarnerben nevelkedő ifjak. Sokkal durvább negatív példák is vannak az NFL házatáján, minthogy egy ilyennek nagy visszhangja legyen.
több mint 13 éve
Az első Ravens TD-t nemigen emlegeti senki. Ott ugye repült egy zászló, vélhetően OPI-ra A Ravens ellen, de a ref végül azt mondta nem volt szabálytalanság. A zebra ott állt egy méterre aki dobta, biztos látott valamit, ha már elhajította. Torrey Smith is érezte, hogy ludas valamiben, mert nem ünnepelte a TD-t, csak pislogott, hogy mi lesz. El is indult visszafelé. Később mutatták többször is, hogy Flaccoval tárgyalják ki az esetet, Flacco mutatta is, hogy Smith lökött.
több mint 13 éve
nem vélekednék másképp, mert egy sportember nem viselkedhet így, és kész...megmondom őszintén, nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, meg a kommenteket itt, szal nagy valószínűséggel igazatok van, de amit Wilfork művelt a meccs végén, valamint Spikes tweetje egészen gusztustalan.. ezekre a játékosokra sokan példaképként tekintenek, ők meg ilyeneket csinálnak...HurkaHa láttad volna a meccset, lehet másképp vélekednél. Spikes tweetje teljesen jogos szerintem. Valakinek ki kell már mondani hangosan is, amit mindenki suttog. GRAFI
több mint 13 éve
megmondom őszintén, nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, meg a kommenteket itt, szal nagy valószínűséggel igazatok van, de amit Wilfork művelt a meccs végén, valamint Spikes tweetje egészen gusztustalan.. ezekre a játékosokra sokan példaképként tekintenek, ők meg ilyeneket csinálnak...HurkaHa láttad volna a meccset, lehet másképp vélekednél. Spikes tweetje teljesen jogos szerintem. Valakinek ki kell már mondani hangosan is, amit mindenki suttog.
több mint 13 éve
Basszus...megállt a felvétel az utolsó előtti Ravens pontszerzésnél, így nem láttam a végét. Az a drive egyébként igen jól jellemezte a meccs egész képét a bíráskodást tekintve. Láthatatlan illegal contact DMC-nél, Ninkot húzza a nyakánál Oher---> lófasz sem történik, majd Torrey Smith ellöki magát a védőtől, TD és nincs zászló. Nekem az O tetszett, Ridley kaphatott volna picit több szerepet Woodhead helyett, az ő futásai nagyon nem jöttek be ma sem sajnos. Remélem méregből megoldják a srácok a maradék 13-at.😊
több mint 13 éve
megmondom őszintén, nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, meg a kommenteket itt, szal nagy valószínűséggel igazatok van, de amit Wilfork művelt a meccs végén, valamint Spikes tweetje egészen gusztustalan.. ezekre a játékosokra sokan példaképként tekintenek, ők meg ilyeneket csinálnak...
több mint 13 éve
... és kissé mellőzve lett G-Force is. Bruschi85Szerintem Gronk teljesen be lett áldozva a O-fal támogatására, szinte végig csak blokkolóként alkalmazták.
Nagyon remélem, hogy Kraft ceruzája erősen fog és húzza is a strigulákat rendesen, nehogy ez a bohóc legyen Belichick után a HC. Még egyszer nem lesz olyan hülye franchise, hogy elviszi Foxboróból. Szépen a nyakán maradt a csapatnak.DoMNocsak, nocsak, mintha kissé be lennél rágva JMD-re. Úgy láttam, már meccs közben magyarázkodnia kellett BB-nek. Egyébként teljesen jogos, bár a Brady-Lloyd kontakt már egész jó, de még mindig túlerőlteti a "mániáit", és nem jól használja az erősségeinket.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Nem szeretek a bírókkal foglalkozni, sose szoktam, de ami most zajlik az NFL-ben bírói ténykedés alatt az nagyon nem tetszik és nem csak a mi meccsünkön, eltelt 3 forduló és tévedések és hibák száma nőtt több meccsen is, ami csapatok jövőjét és sikerességét alapjában határozza meg..Bruschi85Kívánom Goddellnek, hogy SB-t (de lagalább rájátszásba jutást, ill. ott továbbjutást) döntsenek el ezek a szerencsétlen, fogalmatlan pótbírók az inkompetenciájukkal. Látványosan.
A Cards meccsre még azt mondom, hogy előfordulhat, elnézték, bár a sok rossz mellett az konzisztensen jelen volt a rendes bíráskodásban, hogy meccsek végén, csak a teljesen nyilvánvaló, ordító faultra dobtak zászlót és inkább hadd menjen a kétséges helyzet (az legalább kiszámítható volt). Itt most ennek pont a fordítottja megy. Amit itt a BAL meccsen holding, illegal contact, PI műfajban műveltek, azzal döntően befolyásoltak a meccs kimenetelét.
A legmókásabb persze az volt, amikor a puntot megelőző false start büntetést akart a szerencsétlen beszámítani a puntot követő drive kezdeténél.
szerk.: + Harbaugh lazán kérhet measurementet nyilvánvaló helyzetben, legalább 1 yard volt a bójáig a távolság, hogy nehogy időt kelljen kérni a challenge előtti checkhez, hogy érdemes-e zászlózni.
több mint 13 éve
JMD play hívásai a múltkorihoz képest javultak, trükkös játékai nem jöttek be most sem, de jóval több futás kellett volna Ridleytől, Fafej továbbra se erőfutó, és kissé mellőzve lett G-Force is. Bruschi85Kis túlzással a második reversed hívásával (Woodhead, Edelman) visszahozta a meccsbe a Ravenst. Inkább örült volna mint majom a farkának, hogy elsőre még benyelte a Ravens védelem.
2-6-BLT 49 (7:48) (Shotgun) J.Edelman left end to NE 38 for -13 yards (C.Upshaw). Direct snap to Woodhead who hands off to Edelman on reverse.
13-7. Második negyed közepe. Éppen 82 yardot menetelt a védelem ellen Flacco, kezdenek ráérezni mi működik.
A támadósor lendületben, Brady is bemelegedett erre hív még egy reversedet, ami a besül, akkor szépen meg is akasztja az egész támadást. Felspanolja a Ravens védelmet és adja vissza a labdát a felpörgött BAL támadóknak. Teljesen felesleges kockázatvállalás. Azok után, hogy a meccs eleji lélektani előnyt sem sikerült maximálisan kihasználni, újra kézbe lehetett volna venni az irányítást azzal a drive-val.
Nagyon remélem, hogy Kraft ceruzája erősen fog és húzza is a strigulákat rendesen, nehogy ez a bohóc legyen Belichick után a HC. Még egyszer nem lesz olyan hülye franchise, hogy elviszi Foxboróból. Szépen a nyakán maradt a csapatnak.
több mint 13 éve
Nem szeretek a bírókkal foglalkozni, sose szoktam, de ami most zajlik az NFL-ben bírói ténykedés alatt az nagyon nem tetszik és nem csak a mi meccsünkön, eltelt 3 forduló és tévedések és hibák száma nőtt több meccsen is, ami csapatok jövőjét és sikerességét alapjában határozza meg, ahogy a magyar közvetítések alatt is mondta Kovács Sanyi az NFL-ben, ez egy profi "vállalkozás" pont a legjobb bírókon kell spórolni???A meccshez visszatérve, rossz érzés kikapni mindig, 1 pöttyel meg főleg, pláne zsinórban kétszer, nem ehhez vagyunk szurkolóként szokva, de a Ravens ellen ki lehet, az O#-el nem volt gond, ezt mutatja 30 pont a liga egyik legjobb D#-e ellen, a védelem passrush nélkül pedig a secondary is csak keresi a labdákat, ezt tudjuk, Arrington és DMC is hibázott bőven. JMD play hívásai a múltkorihoz képest javultak, trükkös játékai nem jöttek be most sem, de jóval több futás kellett volna Ridleytől, Fafej továbbra se erőfutó, és kissé mellőzve lett G-Force is. Mondjuk ellene számos holdingot nem fújtak be a sporik.
Lloyd és a O# fal tetszett, szépen dolgoztak és védték meg Tomot.
Ez csak egy L volt az alapszakaszban semmiről nem dönt, a csoportmeccseket hozni kell aztán majd meglátjuk, főleg amilyen körbeverés van lehet egy 11-5-ös mérleg is kiemelt lehet az AFC-ben, de PO-ra biztos elég lehet, ettől nem is tartok. Menni kell tovább!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mellesleg, tudom, hogy ilyen nem szabad mondani, de kicsit sajnáltam a Jetset és Rexyt, mikor Revis lesérült. Viszont ezzel valószínüleg jelentősen visszaesik a New York védelme.LordTamasMa derül ki meddig esik ki Revis, ha egész szezonra, nos...ezt nem részletezném, hiszen a passz elleni védekezésben tudjuk mekkora szerepe van, egy olyan D# tagjaként amely jelenleg 28. futás elleni védekezésben és 10. jelenleg passz ellen.
több mint 13 éve
Még egy hatalmas pozitívum:Pollard ellen játszottunk, és egy kulcsjátékosunkat sem lőtte ki. Ez azért valami.
Mellesleg, tudom, hogy ilyen nem szabad mondani, de kicsit sajnáltam a Jetset és Rexyt, mikor Revis lesérült. Viszont ezzel valószínüleg jelentősen visszaesik a New York védelme.
több mint 13 éve
Meg leszek kövezve, de:Nem leszel megkövezve. Valóban a rengeteg büntetés jelezheti, hogy a bírók össze-vissza fújtak. Szerintem a többség itt három konkrét bírói ítélet miatt van kiakadva: Mayo 2 yardos DPI - WTF??, egy DB holding a 4. negyedben - kontakt sem volt, ezen a riporterek is álmélkodtak (ez a kettő a 20 yard-osotokon belül volt 3rd down-on) és az FG. Valahogy a lényegi hibák mindig a Ravens-nek kedveztek.
24 bünti volt a meccsen... 210yard összbünti, 80pecc, 130révensz... ez sok. Lehet a bírók miatt, lehet a csapatok miatt, de sok.
Néha furán fújnak a cserebírók, néha nem... ez idén mindenkit súlyt.
Nem hinném, hogy ez a PO-ra zavarna titeket, így úgy gondolom, hogy minket se a philly meccs, egy héttel korábban...
Ravens topicba már írtam is.. találkozunk az AFC döntőben idén is. Collapo
A D teljesítményét nem nagyon lehet értékelni, de két dolog biztos. A pass rush nagyon gyenge volt és három elejtett INT-ünk volt. Nagyjából az volt a menet, hogy Flacco 4-5 másodperc után elhajítja a pálya széle felé, s ebből vagy bünti lesz (néha jogosan), vagy elkapás vagy elejtett INT. Ez a hiba pedig ennek a védekezési megközelítésnek a halála.
Az Off. viszonylag jól átállt az 1 TE-3 WR alap működésre. Az OL egész jól mutatott pass protection-ben, alig volt droppolt passz. A futás harmatos volt. 2007-es érzésem volt, csak Moss helyett Lloyd szedett le mindent. A végén pedig nem voltak képesek (nem először) lezárni a meccset.
Lord, szerintem most a véleményedhez csoportosítod a tényeket. Fogalmunk sincs, hogy Hernandez-zel hány pontot teszünk fel a táblára, esetleg a végén megcsináljuk a hiányzó 1-2 first down-t vele. Számomra csak annyi derült ki, hogy nem lesz nagy gáz a hiányában. Míg vissza nem tér illetve a tartalék TE-ek felpörögnek, addig Gronk is limitáltan lesz használható. Erre a meccsre elővettünk egy öt éves playbook-ot és abból dolgoztunk. Remélem, mihamarabb meg fognak jelenni azok a játékok, amelyek Gronk-ra vannak kihegyezve.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Pár ilyen ítélet elég, hogy egy lendületben lévő csapatot megtörjön, és egy megtört csapatot feltámasszon.