New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Ő a hónap támadója lettNem A.J. Green? Amadeus91Jó, ha senki nem írja be. Chandler Jones lett a hónap védekező újonca. Egyelőre Mayock jóslata látszik bejönni. Hál'Istennek!tomi-tomiBrady meg a hét AFC támadója, axiómákkal nem foglalkozunk 😀Wyatt

több mint 13 éve
Nem A.J. Green?Jó, ha senki nem írja be. Chandler Jones lett a hónap védekező újonca. Egyelőre Mayock jóslata látszik bejönni. Hál'Istennek!tomi-tomiBrady meg a hét AFC támadója, axiómákkal nem foglalkozunk 😀Wyatt
több mint 13 éve
😀 Igaz! Én kérek elnézést! 😀Jó, ha senki nem írja be. Chandler Jones lett a hónap védekező újonca. Egyelőre Mayock jóslata látszik bejönni. Hál'Istennek!tomi-tomiBrady meg a hét AFC támadója, axiómákkal nem foglalkozunk 😀Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Jó, ha senki nem írja be. Chandler Jones lett a hónap védekező újonca. Egyelőre Mayock jóslata látszik bejönni. Hál'Istennek!tomi-tomiBrady meg a hét AFC támadója, axiómákkal nem foglalkozunk 😀

több mint 13 éve
Jó, ha senki nem írja be. Chandler Jones lett a hónap védekező újonca. Egyelőre Mayock jóslata látszik bejönni. Hál'Istennek!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Mert a tehetség nem vész el 😀A szeretett Julian-ünk szerintem eltörte a kezét a TD-je utáni örömködésben.tomi-tomiJa, hát nem is azért írtam, mert nélküle meghalna a támadójáték 😀 Mondjuk PR-ben nem bánnám, ha nem kerülne elő többet WelkerWyattAmíg Wes úgy játszik, mint a Bills ellen, addig nincs semmi gáz. Csak gyógyulgasson!lucasJa, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊lucasJulian viszont még mindig offos 😕Wyatt

több mint 13 éve
A szeretett Julian-ünk szerintem eltörte a kezét a TD-je utáni örömködésben.Ja, hát nem is azért írtam, mert nélküle meghalna a támadójáték 😀 Mondjuk PR-ben nem bánnám, ha nem kerülne elő többet WelkerWyattAmíg Wes úgy játszik, mint a Bills ellen, addig nincs semmi gáz. Csak gyógyulgasson!lucasJa, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊lucasJulian viszont még mindig offos 😕Wyatt
több mint 13 éve
Ja, hát nem is azért írtam, mert nélküle meghalna a támadójáték 😀 Mondjuk PR-ben nem bánnám, ha nem kerülne elő többet WelkerAmíg Wes úgy játszik, mint a Bills ellen, addig nincs semmi gáz. Csak gyógyulgasson!lucasJa, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊lucasJulian viszont még mindig offos 😕Wyatt

több mint 13 éve
Amíg Wes úgy játszik, mint a Bills ellen, addig nincs semmi gáz. Csak gyógyulgasson!Ja, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊lucasJulian viszont még mindig offos 😕Wyatt
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Ja, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊lucasJulian viszont még mindig offos 😕

több mint 13 éve
Ja, és ami fontosabb: Hernandez és Gronk ott vannak az edzésen! 😊
több mint 13 éve
A 400 yardot lesz*rom, INT-et ne dobjon, ha lehet. 😀peterk2005Miért ne? Felőlem nyugodtan! 😊
több mint 13 éve
A 400 yardot lesz*rom, INT-et ne dobjon, ha lehet. 😀peterk2005Pedig 100 yardonként egyet illik, hogy ne kapjunk túl sok pontot 😀

több mint 13 éve
A 400 yardot lesz*rom, INT-et ne dobjon, ha lehet. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
A Peyton Manning hater-eknek:Na ja, bár azért átmászhatott volna az NFC-be 😀
blogs.denverpost.com/broncos/2012/10/03/peyton-manning-tom-brady-injury/16140/
Bár túl sok szerencsére nincs nálunk, inkább az egészséges tisztelet...LordTamas
Most, hogy ilyen jó formában van a secondary, szerintem dob egy 400 yardot (mondjuk amíg nyerünk ennek ellenére, elnézem neki 😛)

több mint 13 éve
A Peyton Manning hater-eknek:blogs.denverpost.com/broncos/2012/10/03/peyton-manning-tom-brady-injury/16140/
Bár túl sok szerencsére nincs nálunk, inkább az egészséges tisztelet...
több mint 13 éve
McCourty javára:Ugyanakkor az sincs benne, hogy mennyire megbízhatóan játszik a futás ellen
Cornerback Devin McCourty had a great rookie year in 2010, but receivers performed a lot better against him in 2011. In 2011, quarterbacks had a rating of 104.7 when throwing McCourty’s way. His third year has gone a lot better than his second, and now quarterbacks have a rating of just 42.2 when throwing at McCourty, which is eighth lowest in the league. PFF
Mondjuk ebben nincs benne a két szabálytalansága, meg nem éppen elit QB-k ellen játszottunk, de ezzel együtt nem rossz adat.LordTamas

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
McCourty javára:Cornerback Devin McCourty had a great rookie year in 2010, but receivers performed a lot better against him in 2011. In 2011, quarterbacks had a rating of 104.7 when throwing McCourty’s way. His third year has gone a lot better than his second, and now quarterbacks have a rating of just 42.2 when throwing at McCourty, which is eighth lowest in the league. PFF
Mondjuk ebben nincs benne a két szabálytalansága, meg nem éppen elit QB-k ellen játszottunk, de ezzel együtt nem rossz adat.
több mint 13 éve
Végignyomja, mert kurva jó, de szerintem nyugodtan be lehetne építeni Scottot és főleg Bequette-et mögötteNinko lehet, hogy alulméretezett (megjegyzem így sem tolja épp szarul...), LB-sorba ha vinnénk gyakrabban, akkor persze elkelhet valaki, de én jobban örülnék, ha az itteniek közül tudna valaki előrelépni
Láttam, hogy pályán volt, világított a falban 😀
DT-t elnéznék én is mondjuk pluszban, ha olyat tudunk találni, aki tudja tehermentesíteni Ninkót, és adott esetben beljebb is tud mozogni

több mint 13 éve
DE-ben borzalmas a depth? Ninko és Jones mögött szerintem bőven elég a Cunningham (ő adott esetben beljebb is mozog), Scott, Bequette, Francis részlegDE poszt:
DT jöhetne, azt mondjuk adom, de a DE-poszton én teljesen meg vagyok elégedve ezekkel a nevekkel (Bequette mondjuk gyorsabban is előrébb verekedhetné magát, Scott is nyújthatna többet, de nagyon nagy a potenciál ebben a sorban, most ide egy kiégett veteránt ne hozzunk, mert sírva fakadok)Wyatt
Jones az összes meccset végignyomja, idő kérdése csak, hogy beleütközzön a "rookie wall"-ba, kétlem hogy elsőévesként ezt végig bírni lehet.
Ninkoról épp az előbbiekben értekeztünk, gondok vannak akkor, ha full time 4-3 LDE-t kell játszania, alulméretezett ő ehhez. Tavaly is 4-3 SLB, LDE, majd 3-4 LOLB posztokat játszotta felváltva, 4-3 DE szigorúan csak sub felállásoknál volt. A Bills ellen játszott először LB poszton is, rögtön jobban muzsikált.
Cunnit állítólag sokat duplázták(?!😀) az előző meccsen, őszintén szólva nekem nem tűnt fel, plusz őt a korábbiakban UT-nek is használtuk, mivel Pryor kiestével és Fanene elküldésével rajta kívül nincs más opció a "belső pass rushra".
Scott eddig - legalábbis nekem - elég nagy csalódás, a cutokat is alig élte túl, a pályán eddig még semmit sem mutatott.
Bequette projekt játékos, az idei TC-t és az egyetemi felvételeket elnézve jó időbe fog kerülni, míg egy Ninko-féle használható játékos lesz belőle, egy az egyben szerintem max TE ellen van esélye. A 4. negyedben most pl játszott, észrevetted?😀
Justin Francis felépülése segíthet még, a preseasonban talán ő mutatta a legtöbbet a DL-be újonnan érkezők közt, Jones után. Szükség esetén UT-nek is be lehet küldeni.
Annyi a lényeg, hogy Jones vagy Ninko kiesése esetén az elmúlt időben (némi) reményt keltő Cunni marad, utána meg....
DT poszt:
Vince és Love helye biztos, cserének ott Brace és Deadrick.
Na és egy Wright-féle UT? Na az rohadtul nincs, az előbb említett Cunni és Francis.
Tavaly is azzal volt a legtöbb gondunk, hogy az érdemi DE, OLB pass rush ellenére sem tudtuk középről összenyomni a pocketet, kivéve olyan eseteteket, amikor Baby Vince (mégis csak egy NT) bevadult...
több mint 13 éve
Az úgy korrekt 😀 😀Nem tudom, hogy volt-e már:Wes elmondása szerint ez Brady futott TD-je után történt, amikor ő és Branch azzal basztatták Tomot, hogy tuti lent volt a térde, mit üldögél itt a replayre várva, vonszolja vissza a seggét a pályára...
www.huffingtonpost.com/2012/10/01/tom-brady-fuck-you-bitches-gif_n_1929835.html?utm_hp_ref=sports
Tom kicsit felhúzta magát a Buffalo közönségén. 😊LordTamas
Ez volt a reakció😀Gyulus

több mint 13 éve
Nem tudom, hogy volt-e már:Wes elmondása szerint ez Brady futott TD-je után történt, amikor ő és Branch azzal basztatták Tomot, hogy tuti lent volt a térde, mit üldögél itt a replayre várva, vonszolja vissza a seggét a pályára...
www.huffingtonpost.com/2012/10/01/tom-brady-fuck-you-bitches-gif_n_1929835.html?utm_hp_ref=sports
Tom kicsit felhúzta magát a Buffalo közönségén. 😊LordTamas
Ez volt a reakció😀
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy volt-e már:www.huffingtonpost.com/2012/10/01/tom-brady-fuck-you-bitches-gif_n_1929835.html?utm_hp_ref=sports
Tom kicsit felhúzta magát a Buffalo közönségén. 😊