New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Igen, ezekkel az a baj, hogy egy szoros meccset elbukni ilyeneken még szarabb. És a múlt héten is volt véleményes eset, ami befolyásolta a végeredményt, és most is volt ugye több. És lehet elfogultak vagyunk, de a szakkomentátorok is csámcsogtak múltkor is, és most is elég sokat rajta, tehát nemcsak szerintünk voltak ezek véleményes dolgok.
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Egy ilyen fiatal D-t teljesen elbizonytalanítanak az ilyen szarságok.zinedine5
Wilfork fogalmazta meg ezt jól: "It's very frustrating. What can you do? When you're an aggressive defense, (throwing so many flags) takes away from your aggressiveness at times, the things that we try to do. It takes it away. We'll be hesitant to do this, and to do that, and to do whatever."
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 440 — Ajmo Vatreni
Kövezzetek meg, a lassítások után én egy kicsit másként láttam, amellett, h voltak dolgok amelyeket én is sporik nyakába varrnék.
Csak az utolsó 10 percére keltem fel a mérkőzésnek. ...Rule
A csapat játéka jól indult 10-0 után támadunk, ahol a sima haladásba két igencsak véleményes Off hibát fújtak be (Edelman, Gronk) ezután az esetleges 17-0 helyett 13-0 lett. Ezután a következő driveban egy két yardos DPA penalty.
Gyakorlatilag ezzel a két drive-val visszahozták a meccsbe a Ravenst, mert 17-0 és a mi támadásunk helyett a Ravens 13-7-re módósította a meccset.

Persze, természetesen rengetetg hiba volt, pl. McC két lehetséges pickje és sok jogos DPA is, csak ezzel az a baj, mint soccerben, amikor megadnak egy szöglet utáni tizit. Bármikor be lehetne fújni, de, ha csak egy konkrét elkapóra fújják állandóan az vicc. Ha Smith nem kapta el már repült a zászló .Egy ilyen fiatal D-t teljesen elbizonytalanítanak az ilyen szarságok.

Mondjuk, ha pozítív akarok lenni, azt mondom hogy az AFC top 3-as csapatától kaptunk ki és az NFC meglepetéscsapatától az utolsó pillanatban. (Ha negatív, akkor meg azt, hogy tele tököm a végén elvesztegetett meccsekkel.)
több mint 13 éve
Mondjuk te nem tudom mit látsz abban a jelenetben, de sokkal inkább a Ravens védőre kellett volna menjen a zászló. Edelman már csak a sokadik atrocitás után lök egyet vissza.
több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
nem is értem hogy Julian hogy úszhatta meg zászló nélkül ezt a szabálytalanságát...Habi
nem látták értelmét, h mind a 2 kapjon 15-15 yardot. kizárni az nfl-ben ennyiért nem szoktak senkit.
néha tavaly is csak pislogtam, h kb. 15-20 fős tömegverekedés kialakulóban, lökdösődés; a sporik odamennek, halál nyugodtan. szétválasztják a srácokat és adott esetben egyetlen egy (!) zászlót se dobnak.
az nhl-ben ha jól tudom még több minden belefér azoknak, akik egy kis plusz testmozgást szeretnének meccs alatt, mert nem elég az iram😉
furcsa ez az usa...
több mint 13 éve
BB egyébként nem megruházni akarta a bírót, hanem visszanézetni a FG-t. Persze le sem szarta egyik se a fejét. Azért ő nem az a fajta akit ennyire ki lehet hozni a sodrából, remélem most már Goodell tényleg elgondolkodik a szarrágóskodáson.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
DoM
LOLWyatt
nem is értem hogy Julian hogy úszhatta meg zászló nélkül ezt a szabálytalanságát...

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
DoM
LOL

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Meg leszek kövezve, de:

24 bünti volt a meccsen... 210yard összbünti, 80pecc, 130révensz... ez sok. Lehet a bírók miatt, lehet a csapatok miatt, de sok.
Néha furán fújnak a cserebírók, néha nem... ez idén mindenkit súlyt.
Nem hinném, hogy ez a PO-ra zavarna titeket, így úgy gondolom, hogy minket se a philly meccs, egy héttel korábban...

Ravens topicba már írtam is.. találkozunk az AFC döntőben idén is. Collapo
Reméljük, mint ahogy azt is, hogy ezeket a fogalmatlan gyökereket nem látjuk többet. Ahogy az elején visszahozták a Ravenst a játékba, az egészen gusztustalan volt, meg közben is a hazai pálya, ennyivel meg sajna nem voltunk jobbak
Ettől függetlenül a védelem megint kezd meghalni, pedig milyen faszán indult megint, támadásokat nem tudunk befejezni, JMD meg egyszerűen nem képes fejlődni, még 2 kurva nagy égés után sem...

több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Meg leszek kövezve, de:

24 bünti volt a meccsen... 210yard összbünti, 80pecc, 130révensz... ez sok. Lehet a bírók miatt, lehet a csapatok miatt, de sok.
Néha furán fújnak a cserebírók, néha nem... ez idén mindenkit súlyt.
Nem hinném, hogy ez a PO-ra zavarna titeket, így úgy gondolom, hogy minket se a philly meccs, egy héttel korábban...

Ravens topicba már írtam is.. találkozunk az AFC döntőben idén is.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Musashi New England Patriots 16
Persze ha minden játék tökéletes és mindenki a maximumot nyújtja és senki nem hibázik akkor nyerhetünk volna 87-0 ra is..Meg akkor is nyerhetünk volna ha mindenki ugyanígy játszik és nem lettek volna ekkora birói hibák..És a bíróra nem tudsz felkészülni mint az erős szélre vagy mondjuk a hóra..
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 260 — #NoStress
Ez egy nagy baromság amit Írtál Sobri..Főleg úgy hogy senki nem gondolná hogy markásan jobb csapat lenne a Pats..És itt kb annyi történt hogy kulcs szituációkba ellenünk tévedtek..És ez nem poker..ott vannak szabályok amiket betartanak...Itt is vannak szabályok csak itt nem voltak betartva..Röviden ennyi 😊Musashi
De, be voltak tartva.
És bár nem mondanám, hogy baromság amit írsz, csak elfogultan szemléled a történteket.
És neked a szabályok betartatása nem tetszik, ami persze szíved joga, de attól még badarság egy 60 pernyi tiszta játékidejű meccsen a bírókkal foglalkozni, mintha rajtuk múlt volna a meccs végkimenetele. (Persze ha ettől jobb lesz a kedved nyugodtan bírózz, a jó kedély, és kiegyensúlyozott lelkiállapot mindennél fontosabb.)
Rule is írta, ha nem lett volna szar a secondary, DMC, Spikes jobb lett volna akkor el se jut a Ravens a FG-ig, vagy (teszem hozzá én), ha akkor az eredmény 37-28, nem 30-28, vagyis eggyel több támadásunk ér véget TD-vel, akkor kutyát nem érdekelne egy véleményes FG, és a bírok fogalmatlansága. Mert ez megkérdőjelezhetetlen, de csak annyira mint egy erős szél, vagy hulló hó. Külső körülmény. Felül kell rajta kerekedni, és kész.

több mint 13 éve
Musashi New England Patriots 16
Ez egy nagy baromság amit Írtál Sobri..Főleg úgy hogy senki nem gondolná hogy markásan jobb csapat lenne a Pats..És itt kb annyi történt hogy kulcs szituációkba ellenünk tévedtek..És ez nem poker..ott vannak szabályok amiket betartanak...Itt is vannak szabályok csak itt nem voltak betartva..Röviden ennyi 😊
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 260 — #NoStress
A bírókat szídni kb. olyan, mintha egy csapat azzal takarózna, hogy hideg volt, esett a hó, ezek méltatlan körülmények.
Ez persze lehet igaz, csak éppen olyan külső tényezők, melyek mindkét csapat számára egyaránt léteznek.
Egy markánsan jobb csapatot nem zavarnak a külső körülmények.
Egy kissé jobb csapat kitalálja miként kerekedik rajtuk felül.
Láttam az egész meccset, nem csak egy negyedet, és objektívan úgy érzem nagyjából 2 egyenrangú, hasonló játékerőt képviselő csapat volt a pályán.
És nyert az egyik 31:30-ra.
Ilyen kiélezett helyzetben az a csapat nyer amelyik nüanszokkal jobb, jobban ragadja meg a momentumot.
És kábé ennyi történt.
Belekeverni bírókat, meg külső körülményeket nem tűnik előremutató hozzáállásnak.
16 meccs az alapszakasz. A fogalmatlan bírók pont annyiszor fognak számunkra tévedni, mint ellenünk, felesleges ezzel foglalkozni.
Az a cél, hogy amikor ezek a tévedések megtörténnek ellenünkre az ne legyen sorsdöntő.
Pókeres példával élve: a jó játékost egy versenyen ugyanannyiszor mákolják le, mint a rosszat. A különbség abban van, hogy a jó játékos a "standard" partikban megszedi magát annyira, hogy amikor lemákolják nem esik ki azonnal, mivel odáig elég nagy stacket épített.
Ergo annak aki idén SB-t akar nyerni, nincs más dolga (ha maradnak végig ezek a bírók), hogy 2 TD, 2 posession előnyt gyűjtsön addigra míg megjeleníik ellene egy sorsdöntő tévedés.

több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Baltimore Zebras - New England Patriots 31 - 30
Én csak a 3. negyed felétől láttam, de pont a lényeget kaptam el. A 4. negyedben az ellenfél TD drive-ja egy vicc volt. 2 nem létező illegal contact, miközben az óriás holdingok még most is takarják az eget Baltimore felett!
Az utolsó 2 percet már nem is tudtam nézni, mert tudtam, hogy így vagy úgy, de nem mi nyerünk.
Már csak szomorú vagyok, nem dühös...HanSolo
Kövezzetek meg, a lassítások után én egy kicsit másként láttam, amellett, h voltak dolgok amelyeket én is sporik nyakába varrnék.
Csak az utolsó 10 percére keltem fel a mérkőzésnek. Nagyon bíztatóan indult, amikor láttam, h 30-21 és a Pats támad. Aztán az is bíztató volt, amikor a Ravens, a saját kb. 2 yardosáról jött. A többi viszont...

Az, h Torrey Smith a jobb szélen szinte minden passzt el tudott kapni DMC mellett és ki is tudott lépni vele, h álljon az óra, az egy az egyben passs def. hiba.
Az, h minden incomplete-nál volt egy zászló a TD-vel + a FG-lal végződő drivenál, hát érdekes.
De...
DMC gyakorlatilag tényleg mindig kontaktba került - általában nem is kicsit...- az elkapóval, amit én láttam, sajnos az tényleg mind jogos DPI volt.
Spikes illegal contactje. Szerintem ez volt a döntő momentum, két szempontból is.
Először nem értettem én sem a zászlót, mert inkább csak blokkolás volt, fogás és akadályozás (holding) nem. De visszanézve; Spikes azzal, h a neutrális zona előtt megblokkolt a passz előtt egy passzútra indult jogosult elkapót, meggátolta azt, h megfussa a route-ját és célpontja lehessen Flacconak a passzjáték során. Erre tényleg jogos a def. holding/illegal contact.
Másodszor azért érdekes ez a play, mert ahogy láttam a lassítást - sajnos ezt nem mutatták részletesen-, volt egy pats-es pass rusher, aki közel került Flaccóhoz, viszont a védője földre vitte. Hogyha ez a földre vitel egy holding eredménye, akkor ezt is meg kellett volna zászlóznia, a kb. 8-10 yardra álló Ref-nek.
Ez pedig azt jelenti, h a két bünti kioltja egymást, marad a play eredménye és sokkal kedvezőbb helyzetben lett volna a Pats DEF. Na ez akkor és ott nagyon nem volt mindegy.....

A másik a döntő FG érvényessége. Nem álltam a kapufa mögött, így nem tudom megítélni, h hol keresztezte az alapvonal síkját a labda...de az ESPN többszöri visszajátszásából nekem még mindig nagyon gyanús, h bizony ennek egy missed FG-nak kellett volna lennie...

Ami viszont szerintem mindenféleképp pozitív hívás volt, az a Wes javára megítélt DPI/ illegal contact, amiből INT lett volna. Asszem ez is illegal contact (holding) volt. Egyértelműen látszott, h a neutrális zona előtt húzza, vonja, löki West a védő és azért nem tudja megfutni a routját. Nagyon szép hívás volt szerintem, teljesen jogos. Ebből kaptunk még a reklamás miatt egy 15 yardnyi ajándékot.
Meskó azt szépen elpuntolta, így megint csak a D-n múlott, nem tudták megállítani a saját 20-áról induló BAL offense-t.

A meccs többi részét nem láttam így nem tudom megítélni a kérdést. Igazából csak arra akartam volna rámutatni, h szerintem sajnos a secondary nevetséges teljesítménye - amit Mike Reiss D+-ra értékelt -, ill. kihagyásai az uccsó két BAL drivenál okozták a vereséget. Az O szerintem - a számok alapján -, megtette a kötelezettségét. 31 pontot a BAL def. ellenében feltenni a táblára több, mint korrekt.

A sporik meg amellett az utolsó két BAL drive-nál amit bedobtak zászlót az jogos volt szerintem. Más kérdés, h mi az amit nem dobtak be, ezen lehetne vitatkozni, de sajnos ezzel nem lennénk előrébb.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 440 — Ajmo Vatreni
Ez annyira undorító biráskodás volt, hogy képtelen vagyok a meccs érdemi részével foglalkozni. Már az első negyed végén 10-0-ál amikor két O büntit fújtak, éreztem, hogy ez szar lesz. A többit leírtam a gyülölködjünk topicba.
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
...több Arizona nem fér bele...LordTamas
Nem tudom láttad-e a tegnapi meccsünket... az ok hogy Wilsont levettük a pályáról a szezonnyitón, aztán jött TB, mindenki azt mondta mák volt, de tegnap Vicket is megkínozták a srácok elég rendesen. A D-nk viszi a csapatot és ezt nem lehet elvitatni. Ha Brady mögött ilyen védelem játszana mint ami nálunk szerintem nem lenne kérdéses az SB győzelmetek.

Bocs hogy idepofátlankodtam csak kezd kicsit unalmas lenni a Cards lesajnálása.
silent7939
Ne haragudj, láttam az Eagles elleni eredményt, és egyáltalán nem akarom lesajnálni az Cards-t. Sőt... Arra értettem a megjegyzésemet, hogy több megnyerhető meccset (mégiscsak csereirányítóval álltatok ki, meg volt egy-két komoly, ki nem kényszerített bakija a Patsnek, elhibázott playhívás és simán értékesíthető field goal) nem bukhatunk, mert a végén veszélybe kerül a PO.
Minden elismerésem az Arizona védelmének, irigyeltem ma reggel. Az meg elég randa dolog, hogy az eddig pofozózsák NFC West pont idénre táltosodott meg 😊.
több mint 13 éve
Nem tudom láttad-e a tegnapi meccsünket... az ok hogy Wilsont levettük a pályáról a szezonnyitón, aztán jött TB, mindenki azt mondta mák volt, de tegnap Vicket is megkínozták a srácok elég rendesen. A D-nk viszi a csapatot és ezt nem lehet elvitatni. Ha Brady mögött ilyen védelem játszana mint ami nálunk szerintem nem lenne kérdéses az SB győzelmetek.

silent7939
Ne haragudj, láttam az Eagles elleni eredményt, és egyáltalán nem akarom lesajnálni az Cards-t. Sőt... Arra értettem a megjegyzésemet, hogy több megnyerhető meccset (mégiscsak csereirányítóval álltatok ki, meg volt egy-két komoly, ki nem kényszerített bakija a Patsnek, elhibázott playhívás és simán értékesíthető field goal) nem bukhatunk, mert a végén veszélybe kerül a PO.
Minden elismerésem az Arizona védelmének, irigyeltem ma reggel. Az meg elég randa dolog, hogy az eddig pofozózsák NFC West pont idénre táltosodott meg 😊.
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)

több mint 13 éve
Nézzük először a dolgok jó oldalát:
Egy (véleményes) ponttal kaptunk ki az AFC egyik legerősebb csapatától, vendégként, ráadásul a bírók sokat tévedtek a kárunkra.
Meg bebizonyosodott, hogy igazuk van az amcsi szakértőknek, és Hernandez a legjobb játékosunk, teljességgel nélkülözhetetlen, nélküle halott az offense. Ja, hogy 30 pont a Ravensnek? Idegenben? Welkerrel... Hallatlan.

Ami viszont nagy baj: mégsincs rendes védelem(?). A jó kezdés után mintha visszautaztunk volna egy évet. Nemlétező passrush, botrányos játék a CB-ktől, akadozó futáselleni védelem. Persze kellettek a bírók, de azért mindent ne kenjük rájuk. Szóval az első két meccs után nagyon bizakodtam, most, hogy találkoztunk az első rendes tamádóegységgel, megint kicsit elkeserítőnek látom a helyzetet.

Na mindegy, fel a fejjel, a csoportmeccsekből legalább 4-et be kell húzni, több Arizona nem fér bele, a ki-ki meccsek felét leglább hozni kell. 11-5, és visszavágunk a Ravensnek.

Megjegyzés: 2005-óta még nem láttam losing record-ot a csapatnál. Nem mondom, hogy szép, de olyat sem, hogy 3 hét után az egész NFL-ben 3 veretlen csapat legyen. És az egyik a Cardinals...
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
Dühítő a bíró ténykedés minden egyes meccsen ordító hibák vannak, emberek vagyunk tévedhetünk, de ez már nem kicsit túlzás. Sporthoz,sikerhez szerencse is kell egy kicsit, nekünk az se volt meg 2x is MCc kezében landolt Flacco lasztija csak, sose sikerült megtartani v. mikor Arrington elcsúszott a homály passznál és sima int lett volna. Mind1 hétvégén kell nyerni ez a meccs már a múlt és a Bills elleni meccs az duplán számít ugye mondani se kell. Hétvégére jó lenne ha összeraknánk a pass rusht, btw nem lenne érdemes Ras I-t kipróbálni kezdőként Arrington helyett?!

több mint 13 éve
HanSolo New England Patriots 651
Baltimore Zebras - New England Patriots 31 - 30
Én csak a 3. negyed felétől láttam, de pont a lényeget kaptam el. A 4. negyedben az ellenfél TD drive-ja egy vicc volt. 2 nem létező illegal contact, miközben az óriás holdingok még most is takarják az eget Baltimore felett!
Az utolsó 2 percet már nem is tudtam nézni, mert tudtam, hogy így vagy úgy, de nem mi nyerünk.
Már csak szomorú vagyok, nem dühös...
több mint 13 éve
GhostLead New England Patriots 295
A sporik arcára az volt írva, hogy egyértelmű, bent volt, húzzunk haza, felejtsük el. Az első félidő 2 minute drive-ja fantasztikus volt, Mankins meg egy állat, nagyon kellett! Feribali
Ez mind szép és jó, de ezzel elmehet a playoff egy-egy csapat számára!! annyit hibáznak mostanában a bírók!!!!
több mint 13 éve
Feribali New England Patriots 48
A sporik arcára az volt írva, hogy egyértelmű, bent volt, húzzunk haza, felejtsük el. Az első félidő 2 minute drive-ja fantasztikus volt, Mankins meg egy állat, nagyon kellett!