New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jövő héten is lesz meccsetek? Úgy olvastam megint bye-on vagytok. (14 pontos hc, rekord gyanús...)Három hét a Ravens elleni game planre, annak elégnek kell lennie...Ale10Nem, nem. Ahogy Gyulus is írta, idejének döntő részét a D-re fordítja. Mindent, amit tud a Broncos Off-ről, Tebow-ról, kipréseli magából. Ha marad ideje, lehet Off asszisztens is egy kicsit.tomi-tomi
több mint 14 éve
Három hét a Ravens elleni game planre, annak elégnek kell lennie...Ale10Nem, nem. Ahogy Gyulus is írta, idejének döntő részét a D-re fordítja. Mindent, amit tud a Broncos Off-ről, Tebow-ról, kipréseli magából. Ha marad ideje, lehet Off asszisztens is egy kicsit.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Három hét a Ravens elleni game planre, annak elégnek kell lennie...
több mint 14 éve
No, hát akkor JMD elkezdheti a remekművet megalkotni. Ehhez a neki legmegfelelőbb ellenfelet kaptuk.BB nagy mágus! 😂
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Tebow-ék jönnek \o/Mondjuk a mai meccs után már semmi sem elképzelhetetlen... 😀

több mint 14 éve
Hát nem örülök annyira magunk miatt a Texans sikerének, de mocskosul megérdemelték ám. No akkor vágjunk vissza a Steelersnek 😊WyattReméljük nem lesz itt revans 😉

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Lehet, hogy a héten JMD inkább D-asszisztensként fog tevékenykedni...😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én Caserioban egyáltalán nem hiszek.talán most még nem, de 1-2 éven belül ő is kap valami gm/head of akármi melót. :/triangleFirst candidate the Colts tried to hire for vacant GM job was New England's director of player personnel Nick Caserio. Opted to remain in NE.Én azért nem örülnék neki, ha nyáron a staff-ot is újra kéne építeni...Sinisa
wow, ezek szerint mostanság is kapósak a személyzetisek. :cool:triangle
Mióta elment Pioli sokat beszéltünk arról, hogy GM BB cserben hagyta a HC BB-t. Szerintem ebben Caserio eléggé benne van, hogy ha esetleg más véleménnyel volt, akkor nem tudta eléggé érvényesíteni az akarát. Ha egyetértett az meg még rosszabb...
több mint 14 éve
triangle
1 283
talán most még nem, de 1-2 éven belül ő is kap valami gm/head of akármi melót. :/First candidate the Colts tried to hire for vacant GM job was New England's director of player personnel Nick Caserio. Opted to remain in NE.Én azért nem örülnék neki, ha nyáron a staff-ot is újra kéne építeni...Sinisa
több mint 14 éve
First candidate the Colts tried to hire for vacant GM job was New England's director of player personnel Nick Caserio. Opted to remain in NE.Én azért nem örülnék neki, ha nyáron a staff-ot is újra kéne építeni...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
triangle
1 283
First candidate the Colts tried to hire for vacant GM job was New England's director of player personnel Nick Caserio. Opted to remain in NE.wow, ezek szerint mostanság is kapósak a személyzetisek. :cool:
több mint 14 éve
Jóska most egy darabig nem ír hátha ebből tanul.HöriEngem mondjuk szórakoztat időnként a Don Quijote harca... Kicsit mazochista ugyan, dehát különbözőek vagyunk...
Szerintem az a baj inkább, hogy mindig van valaki aki nem állja meg és válaszol és/vagy megpróbálja meggyőzni, ami ugye hiábavaló...
Ez pedig addig így is marad, ameddig Tíbó a ligában van... De ez így van jól...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Biztos ami biztos én ma este serényen "tebowingolom" a Broncos győzelmét... Csak le ne maradjak a meccsről... :cool:WitchdoctorSzerintem ezzel mindenki igy van itt, ha már tegnap este nem jött össze a Bengals győzelem, legalább ma legyen egy kis meglepetés és nyerjen a Denver, de egyébként közel sem biztos hogy könnyebben megverjük majd őket mint a Steelers-t. Alig birom már kivárni a jövő hetet 😊 😊 😊
több mint 14 éve
Biztos ami biztos én ma este serényen "tebowingolom" a Broncos győzelmét... Csak le ne maradjak a meccsről... :cool:

több mint 14 éve
PSU fórumokon olyat is lehet már olvasni, hogy Chad O'Shea (WR edző) jó eséllyel csatlakozik O'Brien stábjához a PO után. Ennek fényében érthetőbb JMD visszaigazolása is.
több mint 14 éve
JMD remélem az elmúlt 3 évben megtalálta a Playbookhoz a futó playek lapjait is, mert különben nem fogok örülni neki.
több mint 14 éve
Hát nem örülök annyira magunk miatt a Texans sikerének, de mocskosul megérdemelték ám. No akkor vágjunk vissza a Steelersnek 😊WyattVisszavágnivalónk nekünk van :/ sajnos.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Egy szó mint száz meg kell munkálni a "vasat" vagy megtéríteni a "lovakat" ennyi a feladat! 😀 Kíváncsi vagyok kit fognak jobban összetörni BigB-t vagy a Ima császár Tebow-t!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Hát nem örülök annyira magunk miatt a Texans sikerének, de mocskosul megérdemelték ám. No akkor vágjunk vissza a Steelersnek 😊

több mint 14 éve
@AdamSchefter Josh McDaniels & Patriots officially agree to new deal. McDaniels will be Off Asst Coach starting Sun, OC next seasonJason La Canfora szerint multi year deal
több mint 14 éve
No, eldőlt, hogy ha Tebow nem imádkozza ki a győzelmet a Steelers ellen, akkor az Acélváros lakói látogatnak Foxborough-ba...Szerk: lassú voltam 😛
több mint 14 éve
triangle
1 283
texans nyert, úgyhogy a tebow-vasas győztese jön. hajrá denver (azért teszek egy kis pénzt a picbörgre, just in case 😊 )
több mint 14 éve
JMD... most sírjak vagy nevessek?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Jóska most egy darabig nem ír hátha ebből tanul.HöriSzvsz töröld is ki az érintett kommenteket, kérlek. (8794-től csak Wyatt-é nem szól erről.)
több mint 14 éve
Már kétszer megkértem teljesen normálisan, hogy hagyja már abba ezeket a dolgokat.Nem bántásként. Ezt hanyadszor állapítottad meg? Minek vágtál bele n+1-edszer? Tényleg no offense!tomi-tomiEvidens. Nem 10 SB-t írtam.Sobri JóskaNe haragudj. De reménytelen eset vagy.polonic
Hiába volt. Ezért nem hagytam annyiban.
De legközebb próbálom nem elolvasni az ő írását.
Jóska most egy darabig nem ír hátha ebből tanul.Höritempban?
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one