New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jóska most egy darabig nem ír hátha ebből tanul.

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Evidens. Nem 10 SB-t írtam.Sobri Jóska
Ne haragudj. De reménytelen eset vagy.polonic
Nem bántásként. Ezt hanyadszor állapítottad meg? Minek vágtál bele n+1-edszer? Tényleg no offense!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
A Denver vs. New England Super Bowlig ez Tebowmentes övezet.DoM
Nincs külön topic Tebow-nak, és mivel JMD megérkezett, már csak idő kérdése, hogy kiköszörülje BB hibáját.
Ezért kell bőszen imádkozni.Sobri Jóska
Te most direkt csinálod? Direkt idegesíted a topiklakókat a sületlenséggel?
El akarod zavarni innen a népet? :rolleyes:

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Nincs külön topic Tebow-nak, és mivel JMD megérkezett, már csak idő kérdése, hogy kiköszörülje BB hibáját.
Ezért kell bőszen imádkozni.Sobri Jóska
JMD fog a védelembe draftolni?

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 881 — #NoStress
Ezért kell bőszen imádkozni.

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A Denver vs. New England Super Bowlig ez Tebowmentes övezet.
több mint 14 éve
Ha tudsz annyira kritikus lenni Bradyvel, akkor nem ártana ezt gyakorolni a kedvenceddel szemben is.polonic
Ne haragudj. De reménytelen eset vagy.

Csak nem tudom, hogy akkor mi lesz, ha nem úgy történik az, amit te már úgy megmondtál. . .polonic
Majd improvizálok. De kösz az aggódást.

több mint 14 éve
5 SB győzelem még ebben az évtizedben?
Ha ez szerinted sírásra ad okot...Sobri Jóska
Ha tudsz annyira kritikus lenni Bradyvel, akkor nem ártana ezt gyakorolni a kedvenceddel szemben is.polonic
Ne haragudj. De reménytelen eset vagy.

Csak nem tudom, hogy akkor mi lesz, ha nem úgy történik az, amit te már úgy megmondtál. . .

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Durva is lenne ebben az évtizedben még 10 SB-t nyernie Tebownak Pats színekben...
több mint 14 éve
Evidens. Nem 10 SB-t írtam.

több mint 14 éve
Ha tudsz annyira kritikus lenni Bradyvel, akkor nem ártana ezt gyakorolni a kedvenceddel szemben is.

több mint 14 éve
Ha ez szerinted sírásra ad okot...

több mint 14 éve
És lehet így lesz teljes a kép.
Denverből kipöckölik Tebow-t, JMD magához édesgeti, BB odébáll, Brady visszavonul, és helyreáll a világ rendje, Tebow a Pats-el nyer 5 SB-t.
Ámen.Sobri Jóska
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. . .

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azért emlékszem én még idén arra a Rams meccsre amikor 1.2.3& goal-ra is kb az 1 yardosnál passzoltatni akart S. Jackson meg a pálya mellől szemlélte az eseményeket. Na az ilyen play hívásokat remélem elfelejti nálunk.Joco
Bocs, de itt olyan QB is van, aki megoldja háromból 😛
Wyatt összecsinálná magát a gyönyörűségtől! 😀 (CB is!!!)tomi-tomi
Juliaaaaan 😀
CB-t kihagyni... 😂

több mint 14 éve
Denverből kipöckölik Tebow-t, JMD magához édesgeti, BB odébáll, Brady visszavonul, és helyreáll a világ rendje, Tebow a Pats-el nyer 5 SB-t.
Ámen.Sobri Jóska
😀 😀 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Ámen.

több mint 14 éve
JMD újraszerződtetése nekem a céhek mesterképzését juttatja eszembe. Elküldték világot látni, kipróbálhatta magát, csak a saját kárán (Pats szempontból) verte be a fejét néha a falba. Most meg visszatért.
tomi-tomi
Ja, csak még hiányzik a vándorévek után kötelezően elkészítendő "remek". Nem bánom, elkészítheti nálunk is. 😊lucas
Lehet, hogy tévedek, én úgy emlékszem, hogy a remekművet már otthon kellett elkészítenie. Mindegy, hogy volt, csak készítse el!

több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Azért emlékszem én még idén arra a Rams meccsre amikor 1.2.3& goal-ra is kb az 1 yardosnál passzoltatni akart S. Jackson meg a pálya mellől szemlélte az eseményeket. Na az ilyen play hívásokat remélem elfelejti nálunk.Joco
Nyugi, ezeknél a helyzeteknél már csak QB sneakkel operálunk. 😀Schleck
Most aztán teljesen megnyugtattál 😀

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nyugi, ezeknél a helyzeteknél már csak QB sneakkel operálunk. 😀

több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Azért emlékszem én még idén arra a Rams meccsre amikor 1.2.3& goal-ra is kb az 1 yardosnál passzoltatni akart S. Jackson meg a pálya mellől szemlélte az eseményeket. Na az ilyen play hívásokat remélem elfelejti nálunk.

több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
és JMD után érkezik Brandon Lloyd is hozzátok. kíváncsi leszek a számairaDiamondsHead44
Ez már biztos, vagy Lloyd korábbi nyilatkozatára utalsz?tomi-tomi
=re csak Lloyd nyilatkozatára. viszont a szerződése nálunk lejárt, JMD meg úton a Pats felé.

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
Én mindig is nagy JMD-fan voltam a patriotsos korában (és ez a más csapatoknál történtek után sem sokat változott), szóval én örülök. Szerintem a play offban neki még főleg háttérszerepe lesz. Annak biztos van jelentősége, hogy mint OC egyszer már felkészült a szezon során egy sor PO csapat defense-éből, és meccstapasztalatot is szerzett ellenük. Régebben azt nyilatkozta még Pats-kordinátorként, hogy a Pats stratégiája mindig az ellenfél gyengeségeinek kihasználására épül, és ebben azért adhat némi segítséget.
DH44, ezt a Floyd dolgot hol olvastad? Én spéci neki is örülnék. Nem tudom, milyen formában van, de nem ártana egy mélységi célpont, Olcsó nem igazán jött be nálunk.lucas
Llyod kifejezetten szereti és tiszteli JMD-t és ez úgy néz ki kölcsönös. a linkben ott a komplett cikk
Rams' Lloyd will follow McDaniels
If offensive coordinator Josh McDaniels leaves St. Louis, Lloyd would attempt to follow.
"I can't even lie about that," Lloyd said. "I'm tied to McDaniels. He uses me differently than other offensive coordinators used me in my entire career. He uses me as an every-play receiver. The short game, mid-range game, gimmick passes, deep balls."
http://www.stltoday.com/sports/football/professional/rams-lloyd-will-follow-mcdaniels/article_d673e251-dbb8-59f6-9a6f-5d2665d39a20.html

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
JMD újraszerződtetése nekem a céhek mesterképzését juttatja eszembe. Elküldték világot látni, kipróbálhatta magát, csak a saját kárán (Pats szempontból) verte be a fejét néha a falba. Most meg visszatért.
tomi-tomi
Ja, csak még hiányzik a vándorévek után kötelezően elkészítendő "remek". Nem bánom, elkészítheti nálunk is. 😊

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Szerintem meg nagyon is kellene egy olyan WR, aki mélységi veszélyt is jelent, nekem hiányzik egy Moss típusú elkapó. Így sem veszélytelen a támadásunk, de még ha ott is lenne egy valóban jó célpont... Amikor jó elkapó sorunk volt 2007-ben (Moss, Gaffney, Stallworth, Welker), akkor épp a TE szerepkör volt limitált (Ben Watson akkoriban sok sérüléssel bajlódott), no meg a futás. Én egyszer megnézném azt is, amikor minden pozícióra van 1-2 nagyon jó ember.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
@SI_PeterKing: Just heard the Josh McDaniels deal to New England is not done yet. Will keep you posted what I hear.