New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Jól emlékszem, hogy a DC nélküli D-nél nem volt ekkora káosz és sajtóvihar?GogoÉs hogy meg is van az eredménye idén...
több mint 14 éve
Breer twitteréről:"Patriots have received permission to speak with Rams OC Josh McDaniels, will speak with him this weekend, per a Rams source."
Azért nekem nagyon úgy tűnik, hogy ő jön vissza (,ami engem nagyon nem zavar).
több mint 14 éve
Most nézem, hogy Jets-PM kapcsolatot rebesgetnek 😀Szerencsétlen, ahogy örült, hogy elkerültek innen, hogy kevesebbet játszik velünk, ezek után minden évben megkapott minket, most meg évente két meccs is lenne 😀 Nekem tetszene 😊 Mondjuk a Bills és a Phins kevésbé értékelné, de az más kérdés 😀

több mint 14 éve
https://twitter.com/#!/SI_PeterKing/statuses/155324237194858496"Rams have told Josh McDaniels they won't hold him to his contract. If he wants to leave, they'll let him."
több mint 14 éve
Ha McDaniels nem, akkor én még mindig nagyobb esélyét látom annak h kívülről oldjuk meg, mint házon belül. Ferentzre azt mondják h túl fiatal és ami a nagyobb baj, túl tapasztalatlan. Chad O’Shea még esélyes, de róla meg baromi kevés info jut ki h milyen is...DannaAzért mert nincs info, az csak annyit jelent, hogy a külvilág nem tudja O'Shea képességeit - és emiatt az esélyeit sem - felmérni. A külvilág annyit tudhat, hogy a közelmúltban az ilyen helyzeteket BB jellemzően házon belül oldotta meg, első nekifutásra formális kinevezés nélkül.
Egy külsős OC-nak mit tudna kínálni a Pats? Csináld azt, amit mondunk? Nem látom benne a valódi szakmai kihívást. (A Brady-vel/ezzel az Off-zel dolgozhat, SB-t nyerhet reálisan ebből a megközelítésből jutalom és nem kihívás!)
JMD megítélésének szerintem jót tenne, ha visszajönne. Én nem a "visszaszalad apucihoz, anyuci szoknyájához" viselkedést látnám benne. Itt ténylegesen szembe kellene néznie az utóbbi években elkövetett szakmai-emberi hibáival.
Hogy mi lenne az ideális, optimális megoldás a Pats számára, arról fogalmam sincs.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Jól emlékszem, hogy a DC nélküli D-nél nem volt ekkora káosz és sajtóvihar?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Ha McDaniels nem, akkor én még mindig nagyobb esélyét látom annak h kívülről oldjuk meg, mint házon belül. Ferentzre azt mondják h túl fiatal és ami a nagyobb baj, túl tapasztalatlan. Chad O’Shea még esélyes, de róla meg baromi kevés info jut ki h milyen is...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én speciel nem tudom, ennyire nem merülök azért el az NCAA hirekben. Nem tudok neked mást válaszolni mint az előbb is, ha lenne akadály, sem O'Brien, sem a Penn State nem ment volna ebbe bele...
több mint 14 éve
és lehet már tudni kik lesznek a Penn State offenzív, defenzív és toborzási koordinátorai, pozíciós edzői? teóriád akkor lenne max elfogadható, ha O'Brien már egy konkrét stábot venne át, de ezzel szemben egy teljesen újat kell kialakítania, ami szintén nem oldható meg pár nap alattÉn ilyet nem mondtam, de szerintem tőled jobban nem tudja senki hogy hány szakamber dolgozik ezen még a főedzőn kivül...és azok az emberek sem nevezhetők éppen laikusnak 😊 Szóval ez nem lesz akadály biztos, ha az lenne egyik fél sem vállalta volna ilyen feltételekkelgravediggerVannak ott erre emberek, nem a head coach toborozza a gimnazistákat,csak ő mondja rá az amment 😊gravediggerakkor mit csinálnak ebben az időszakban a college főedzők? ülnek az irodájukban, várva hogy a segédedzők jól megdolgozzák a recruitokat, ők meg majd nagy kegyesen eldöntik, hogy ki jöhet és ki nem? mi van ha a Patriots Super Bowlba jut, mely pár nappal később is van, mint az NSD?JJ

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én ilyet nem mondtam, de szerintem tőled jobban nem tudja senki hogy hány szakamber dolgozik ezen még a főedzőn kivül...és azok az emberek sem nevezhetők éppen laikusnak 😊 Szóval ez nem lesz akadály biztos, ha az lenne egyik fél sem vállalta volna ilyen feltételekkelakkor mit csinálnak ebben az időszakban a college főedzők? ülnek az irodájukban, várva hogy a segédedzők jól megdolgozzák a recruitokat, ők meg majd nagy kegyesen eldöntik, hogy ki jöhet és ki nem? mi van ha a Patriots Super Bowlba jut, mely pár nappal később is van, mint az NSD?JJEz így oké, de másrészről azért ott van az is, hogy az új csapatában már javában el kell kezdeni az új csapat építését gondolok itt pl a gimnazisták toborzására. Nem vagyok benne biztos, hogy mondjuk videózás helyet nem ezzel fog foglalkozni.FViktor93Vannak ott erre emberek, nem a head coach toborozza a gimnazistákat,csak ő mondja rá az amment 😊gravedigger
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az espn boston szerint a chiefs és a patriots is engedélyt kért, hogy McDaniels-szel tárgyalhasson...Reiss kiemelete, hogy McDaniels mikor távozott, akkor az tényleg "közös megegyezéssel" volt, szóval tényleg visszavenné BB. Nem tudom, hogy ennyire hasonló lesz-e ennek a két faszinak az életútja és mikor a kölyök innen lelép, akkor valahol SB-t nyer. Najó, nagyon előreszaladtam én továbbra sem tartom jó ötletnek. Persze lehet Bradynek jó lenne egy régi haverral együtt dolgozni...
több mint 14 éve
Plusz motiváció a jelölteknek. Egy SB-győztes szakember alatt dolgozni 😀Wyattcsak addigra a jelöltek már elkötelezték magukat írásban is az Ohio State-hez, Michiganhez, Alababamához, Temple-hez...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Plusz motiváció a jelölteknek. Egy SB-győztes szakember alatt dolgozni 😀

több mint 14 éve
akkor mit csinálnak ebben az időszakban a college főedzők? ülnek az irodájukban, várva hogy a segédedzők jól megdolgozzák a recruitokat, ők meg majd nagy kegyesen eldöntik, hogy ki jöhet és ki nem? mi van ha a Patriots Super Bowlba jut, mely pár nappal később is van, mint az NSD?Vannak ott erre emberek, nem a head coach toborozza a gimnazistákat,csak ő mondja rá az amment 😊gravediggerNem gondolom azt hogy ezzel gond lenne. Szerintem valamilyen szinten még megnyugvás is ez neki. Biztos munkája van a következő évre, mint Head Coach, totál nyugodtan tud koncentrálni arra hogy Super Bowl győztesként kezdje meg a munkát majd a Penn State-nél 😊gravediggerEz így oké, de másrészről azért ott van az is, hogy az új csapatában már javában el kell kezdeni az új csapat építését gondolok itt pl a gimnazisták toborzására. Nem vagyok benne biztos, hogy mondjuk videózás helyet nem ezzel fog foglalkozni.FViktor93

---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vannak ott erre emberek, nem a head coach toborozza a gimnazistákat,csak ő mondja rá az amment 😊Nem gondolom azt hogy ezzel gond lenne. Szerintem valamilyen szinten még megnyugvás is ez neki. Biztos munkája van a következő évre, mint Head Coach, totál nyugodtan tud koncentrálni arra hogy Super Bowl győztesként kezdje meg a munkát majd a Penn State-nél 😊gravediggerEz így oké, de másrészről azért ott van az is, hogy az új csapatában már javában el kell kezdeni az új csapat építését gondolok itt pl a gimnazisták toborzására. Nem vagyok benne biztos, hogy mondjuk videózás helyet nem ezzel fog foglalkozni.FViktor93
több mint 14 éve
Nem gondolom azt hogy ezzel gond lenne. Szerintem valamilyen szinten még megnyugvás is ez neki. Biztos munkája van a következő évre, mint Head Coach, totál nyugodtan tud koncentrálni arra hogy Super Bowl győztesként kezdje meg a munkát majd a Penn State-nél 😊gravediggerEz így oké, de másrészről azért ott van az is, hogy az új csapatában már javában el kell kezdeni az új csapat építését gondolok itt pl a gimnazisták toborzására. Nem vagyok benne biztos, hogy mondjuk videózás helyet nem ezzel fog foglalkozni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tehát ha jó értelmezem, akkor O'Brian aláírt a Penn Statehez, de csak a PO után kezd el ott dolgozni és velünk lehúzza a remélhetőleg 3 meccsét? 😀Nem gondolom azt hogy ezzel gond lenne. Szerintem valamilyen szinten még megnyugvás is ez neki. Biztos munkája van a következő évre, mint Head Coach, totál nyugodtan tud koncentrálni arra hogy Super Bowl győztesként kezdje meg a munkát majd a Penn State-nél 😊
Hát én ennek nagyon nem örülök, szerintem ez befolyásolni fogja a munkáját. Azért más úgy koncentrálni szerintem a POban, hogy közben azért egy másik csapattal is foglalkoznod kéne. Nagyon remélem, hogy ez nem idézi elő, hogy felkészületlen lesz vagy ilyesmi.FViktor93
több mint 14 éve
Tehát ha jó értelmezem, akkor O'Brian aláírt a Penn Statehez, de csak a PO után kezd el ott dolgozni és velünk lehúzza a remélhetőleg 3 meccsét? 😀Hát én ennek nagyon nem örülök, szerintem ez befolyásolni fogja a munkáját. Azért más úgy koncentrálni szerintem a POban, hogy közben azért egy másik csapattal is foglalkoznod kéne. Nagyon remélem, hogy ez nem idézi elő, hogy felkészületlen lesz vagy ilyesmi.
több mint 14 éve
Wow, nem találtak senkit mást? Ez elég erős.És inkább jöjjön új WR edző 😊
Mindegy, engem inkább az érdekel, hogy ki foglalkozik jövőre Bradyvel. Én azt szeretném, hogy Ferentz legyen a playcaller. Egyébként lehet O'Shea playcallernek jobb mint wr pozíciós edzőnek. Nem akarom teljesen ráhúzni a vizes lepedőt, de azért elég szarul sikerült az elmúlt pár évben a wr-ek kinevelése...
Egyébként nagyon vicces, hogy mennyire szeretjük az "igazi new englandieket". Mármint csak névből indulok ki. McDaniels, O'Brien, O'Shea 😀 zseniális
Itt jegyezném meg, hogy tök jó, hogy a Pats nem az a csapat, aki a most szabadon lévő nagy nevű edzők után kezd el nézelődni, hanem jó eséllyel házon belülről lép majd elő valaki.FeGa
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon nem örülnék McDanielsnek...
több mint 14 éve
Azért bizonyos Bill Belichick is futott már vissza a papihoz 😉Wow, nem találtak senkit mást? Ez elég erős.McDaniels neve több elemzésben felmerült. Egyelőre még Rams szolgálatban áll, de egyrészt felmondhat, másrészt kirughatják. Persze, ha felszabadul és jönni akar (ami szintén kérdéses, kicsit "visszafutunk a papihoz" jellegű lenne), akkor sem lesz biztos, hogy hívják. Én úgy gondolom, hogy az esélyek nagyjából így néznek ki: házon belüli előléptetés > McDaniels > kintről hozott neves OC.LordTamas
Mindegy, engem inkább az érdekel, hogy ki foglalkozik jövőre Bradyvel. Én azt szeretném, hogy Ferentz legyen a playcaller. Egyébként lehet O'Shea playcallernek jobb mint wr pozíciós edzőnek. Nem akarom teljesen ráhúzni a vizes lepedőt, de azért elég szarul sikerült az elmúlt pár évben a wr-ek kinevelése...
Egyébként nagyon vicces, hogy mennyire szeretjük az "igazi new englandieket". Mármint csak névből indulok ki. McDaniels, O'Brien, O'Shea 😀 zseniális
Itt jegyezném meg, hogy tök jó, hogy a Pats nem az a csapat, aki a most szabadon lévő nagy nevű edzők után kezd el nézelődni, hanem jó eséllyel házon belülről lép majd elő valaki.FeGa

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Wow, nem találtak senkit mást? Ez elég erős.McDaniels neve több elemzésben felmerült. Egyelőre még Rams szolgálatban áll, de egyrészt felmondhat, másrészt kirughatják. Persze, ha felszabadul és jönni akar (ami szintén kérdéses, kicsit "visszafutunk a papihoz" jellegű lenne), akkor sem lesz biztos, hogy hívják. Én úgy gondolom, hogy az esélyek nagyjából így néznek ki: házon belüli előléptetés > McDaniels > kintről hozott neves OC.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na ez tényleg érdekes, de hálla Istennek igy történt 😊 Nem akar kiadni a kezéből egy esetleges Super Bowl győzelmet 😊 Ami meg Brady-t és a jövőt illeti, szerintem nem azon kell idegeskednünk hogy ki foglalkozik majd vele, hanem inkább hogy ki foglalkozik majd az Offense többi részével, mert vannak itt sokkal inkább kritikus esetek..."New Penn State coach Bill O'Brien will continue to serve as the Patriots offensive coordinator for the rest of the season."február 1-jén national signing day és a PSU-hoz eddig 1, azaz egy játékos ígérkezett el... szerintem esélytelen, már így is túl későn lett kinevezve (ha maradhat, akkor az amúgy is kérdéses kinevezésre a szánalmas jelzőt is használhatjuk)JJazért az úgy elég nagy szívás lenne nekünk..
egyébként nem is értem h jogilag ez miért nincs vhogy szabályozva a szerződésekbenDanna
ez hihetetlen...JJ
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Wow, nem találtak senkit mást? Ez elég erős.Mindegy, engem inkább az érdekel, hogy ki foglalkozik jövőre Bradyvel. Én azt szeretném, hogy Ferentz legyen a playcaller. Egyébként lehet O'Shea playcallernek jobb mint wr pozíciós edzőnek. Nem akarom teljesen ráhúzni a vizes lepedőt, de azért elég szarul sikerült az elmúlt pár évben a wr-ek kinevelése...
Itt jegyezném meg, hogy tök jó, hogy a Pats nem az a csapat, aki a most szabadon lévő nagy nevű edzők után kezd el nézelődni, hanem jó eséllyel házon belülről lép majd elő valaki.
több mint 14 éve
azért én nem bánom. 😊nem, úgy tűnik nem találtak senki mást
(de értem a problémát, úgy tűnik nagyon akarták... mikre nem képes egy jól megejtett kiabálás...)Danna

---