New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
azért én nem bánom. 😊 (de értem a problémát, úgy tűnik nagyon akarták... mikre nem képes egy jól megejtett kiabálás...)
több mint 14 éve
"New Penn State coach Bill O'Brien will continue to serve as the Patriots offensive coordinator for the rest of the season."azért az úgy elég nagy szívás lenne nekünk..már csak az a kérdés, h marad-e a PO-ra... :/Dannafebruár 1-jén national signing day és a PSU-hoz eddig 1, azaz egy játékos ígérkezett el... szerintem esélytelen, már így is túl későn lett kinevezve (ha maradhat, akkor az amúgy is kérdéses kinevezésre a szánalmas jelzőt is használhatjuk)JJ
egyébként nem is értem h jogilag ez miért nincs vhogy szabályozva a szerződésekbenDanna
ez hihetetlen...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
azért az úgy elég nagy szívás lenne nekünk..már csak az a kérdés, h marad-e a PO-ra... :/Dannafebruár 1-jén national signing day és a PSU-hoz eddig 1, azaz egy játékos ígérkezett el... szerintem esélytelen, már így is túl későn lett kinevezve (ha maradhat, akkor az amúgy is kérdéses kinevezésre a szánalmas jelzőt is használhatjuk)JJ
egyébként nem is értem h jogilag ez miért nincs vhogy szabályozva a szerződésekben
több mint 14 éve
már csak az a kérdés, h marad-e a PO-ra... :/Dannafebruár 1-jén national signing day és a PSU-hoz eddig 1, azaz egy játékos ígérkezett el... szerintem esélytelen, már így is túl későn lett kinevezve (ha maradhat, akkor az amúgy is kérdéses kinevezésre a szánalmas jelzőt is használhatjuk)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
már csak az a kérdés, h marad-e a PO-ra... :/
több mint 14 éve
Amikor Charlie Weis a 2004-es év után elment a Notre Dame-hez, akkor már december elején bejelentettek, hogy elfogadja az állást.DoMa Penn State holnap vagy holnapután jelentheti be hivatalosan O'Brien kinevezését, ő lesz az új főedző

---
több mint 14 éve
Biztos nem ideális, de Brady és Welker se volt ott az eheti két edzésen. Ellenfél ismerete nélkül nagyon komoly, döntő munka még nem folyhatott ott. Jó esetben a PSU hamar nekiadja a munkát, és akkor az NFL-ben már nem kell köröket futnia; rendeződik a helyzet (a média is lenyugszik) és mindenki koncentrálhat újra a PO-ra.Amikor Charlie Weis a 2004-es év után elment a Notre Dame-hez, akkor már december elején bejelentettek, hogy elfogadja az állást.DoMszerintem ez még mindig jobb, mint bye week-en kihagyni egy edzést egy interjú miatt. én értem, hogy itt személyiségek is vannak, egyéni célokkal és ambíciókkal, de szerintem PO idején ez nem profi hozzáállás. (vagy lehet túl nagy bennem a csordaszellem)FeGa
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=S4bf75BbVnA&feature=relatedReméltem is, hogy ott a megoldás. 😊Sajna, a zenei ízléseink, mint Tótvázsony Budapest. :/ (Neurotic egész jó! 😊 )tomi-tomia vers, barátom - nyemazene
... legyetek résen, mikor átugráltok a keritésen ...
... tudok egy nőt, aki az ágyban is milliomos
felkel reggel takarit, főz és mos
s tudok egy férfit akit ez sem érdekel
én vagyok az akinek ez nem kell.......
A Kúl dugni akar, csak nem úgy mutattya - meg van a rokkendról, amikor úgyis dugsz de történnyenmávalami.
Eza különbség brediésbredi közt.sutianap
Én inkább azon aggódom, hogy a röptiben a legyet, illetve az egérre is azért haragszik, mert a sarokba készíti a lyukat attitűd találkozik az igaz szerelemmel.
Amikor igazán meg akarja mutatni, hogy micsoda lepedőakrobata. Lesz ott impotencia! (?Colts?)tomi-tomi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Reméltem is, hogy ott a megoldás. 😊a vers, barátom - nyemazeneLégy résen!Sajna, a zenei ízléseink, mint Tótvázsony Budapest. :/ (Neurotic egész jó! 😊 )tomi-tomi
http://www.youtube.com/watch?v=D5Oor5vhgMM
http://www.youtube.com/watch?v=QXduphp_xfYsutianap
A Kúl dugni akar, csak nem úgy mutattya - meg van a rokkendról, amikor úgyis dugsz de történnyenmávalami.
Eza különbség brediésbredi közt.sutianap
Én inkább azon aggódom, hogy a röptiben a legyet, illetve az egérre is azért haragszik, mert a sarokba készíti a lyukat attitűd találkozik az igaz szerelemmel.
Amikor igazán meg akarja mutatni, hogy micsoda lepedőakrobata. Lesz ott impotencia! (?Colts?)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
a vers, barátom - nyemazeneLégy résen!Sajna, a zenei ízléseink, mint Tótvázsony Budapest. :/ (Neurotic egész jó! 😊 )tomi-tomi
Eza különbség brediésbredi közt.

több mint 14 éve
Légy résen!Sajna, a zenei ízléseink, mint Tótvázsony Budapest. :/ (Neurotic egész jó! 😊 )
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Légy résen! http://www.youtube.com/watch?v=D5Oor5vhgMM
http://www.youtube.com/watch?v=QXduphp_xfY

több mint 14 éve
szóval, Tomi te is hajlamos vagy túldimenzionálni a dolgokat, akárcsak József nevű kollegáink. BB eddig is, és mindig is szerette a "Súmakker-féle boxban előzést". Hogy miért is? Mert ezzel lehet a legnagyobb pszichikai csapást mérni ( alázásos nem aláázásos?) . Tehát vigyük a félidő végét és kezdjük a második félidőt, 14 pöttyel, azt a két drájvot kell kurvára megrajzolni kollegák. Tehát nem a meccsközbeni hatalmas elemzésekről szól, hanem csak a szimplán úgyis jobbak vagyunk és csak a mi koncentrációnkon múlik az egész. A Nyorlinsznak is volt ilyen meccssorozata, az egyetlen hátulütője a dolognak, a Szihókszsapka, ugyebár, a lebecsülése az ellennek. Másrészről visszatekeredve Sobrightwayre, a meccselőtti felszopásoknál túlkúlra kreált irányitónak, nem biztos, hogy ez a JÓ, sőt ROSSZ. Inkább ne jáccuk a fizus kurvákkal el a libidót, hátha akkor a legjobb mikor letépi a bugyit a húzódozókról. Akkor a legjobb - Brady for MVP!sutianapPersze, bőven benne van, hogy túl spilázom! 😊
Igen, BB-nek régi mániája a double possesion, de idén az év első felében ritkán jött be. 5-3 után állt össze a dolog üzemszerűen. (2009-ben egyáltalán nem, ott minket szopattak rendszeresen a 2. félidőben.) Én nem látom benne a lenézést (ettől még lehetséges). Inkább a késztessük hibára őket, max. az előbb-utóbb hibázni fognak megközelítést.
De ha egyszer nimfomán a fizus kurvád, akkor aztán ganz egal, hogy kiről kell lerángatni a gatyát, a libidó meglesz!
több mint 14 éve
szóval, Tomi te is hajlamos vagy túldimenzionálni a dolgokat, akárcsak József nevű kollegáink. BB eddig is, és mindig is szerette a "Súmakker-féle boxban előzést". Hogy miért is? Mert ezzel lehet a legnagyobb pszichikai csapást mérni ( alázásos nem aláázásos?) . Tehát vigyük a félidő végét és kezdjük a második félidőt, 14 pöttyel, azt a két drájvot kell kurvára megrajzolni kollegák. Tehát nem a meccsközbeni hatalmas elemzésekről szól, hanem csak a szimplán úgyis jobbak vagyunk és csak a mi koncentrációnkon múlik az egész. A Nyorlinsznak is volt ilyen meccssorozata, az egyetlen hátulütője a dolognak, a Szihókszsapka, ugyebár, a lebecsülése az ellennek. Másrészről visszatekeredve Sobrightwayre, a meccselőtti felszopásoknál túlkúlra kreált irányitónak, nem biztos, hogy ez a JÓ, sőt ROSSZ. Inkább ne jáccuk a fizus kurvákkal el a libidót, hátha akkor a legjobb mikor letépi a bugyit a húzódozókról. Akkor a legjobb - Brady for MVP!

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amikor Charlie Weis a 2004-es év után elment a Notre Dame-hez, akkor már december elején bejelentettek, hogy elfogadja az állást.DoMszerintem ez még mindig jobb, mint bye week-en kihagyni egy edzést egy interjú miatt. én értem, hogy itt személyiségek is vannak, egyéni célokkal és ambíciókkal, de szerintem PO idején ez nem profi hozzáállás. (vagy lehet túl nagy bennem a csordaszellem)
több mint 14 éve
Összeállt egy gondolatsor a fejemben az elmúlt meccsek nagy hátrányaival kapcsolatosan.Feltűnt, hogy a Bills meccs óta akármelyik játékost kérdezik erről a témáról egységesen azt válaszolják, hogy nem így tervezték és nem tudják az okát. Miért válaszolnak egyrészt érezhetően előre kidolgozott paneleket, másrészt egy nyilvánvaló tényt és egy nyilvánvaló (és megszokott) bullshit-et? Mit szeretnének elfedni?
Olvasva ezt a cikket (http://espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/7426578/how-bad-new-england-patriots-first-quarter-woes) beugrott Egon bá minapi megjegyzése, hogy a félideji elemzések, kiigazítások mennyire sikeresek. Nagyon. Ha egy csapat az 1. negyed után hátrányba kerül, akkor majdnem 3:1 arányban ki fog kapni (58W-146L). A Pats mutatója: 6W-1L. Döbbenetes különbség. (Ebből az is kiszámolható, hogy döntetlen vagy Pats vezetés esetén a mutatónk 7-2. Jobban kell izgulnunk, ha vezetünk az 1. negyed végén, mint ha hátrányban vagyunk! 😂 )
Már múltkor írtam, hogy szerintem mennyire tudatos, hogy mi nem akarjuk támadással kezdeni a meccset. Utoljára 2008-ban választottuk ezt a lehetőséget. Idén, ha az ellenfél választhatott, csak egyszer(!) adta át a támadás jogát a Pats-nek. Idén 15-ször mi kezdtük a második félidőt.
Az 1. negyedek összesített eredménye: 82-87, a 3. negyedeké: 141-50.
DoM-mal nemrég beszélgettünk, hogy a hátrányok kialakulásában szerepet játszhat az ellenfelek kiismerésének szándéka. Nekem meggyőződésem most már, hogy tudatos stratégiáról beszélhetünk. Jobbnak érzik magukat meccs közbeni elemzésekben (az edzői stáb), valamint alkalmasnak tartják a játékosállományt, hogy lényegi változtatásokat is gond nélkül sikeresen végrehajtsanak. (Sokoldalúság, rugalmasság, ugye!) Sőt, előre kitalált dolgokat is meccs közben vetnek be, legutóbb DMC így játszott S-t három negyeden keresztül és Edelman slot CB-t. (Aki annyira fel volt erre készítve, hogy fogalma sem volt, hogy mi volt a konkrét ok, hogy bement a Def-be. Csak szóltak neki és tudta a dolgát.) Nagyon is tisztában vannak a stratégia veszélyeivel (hátrányba kerülés, frusztráció stb.), de erre hatékonyan felkészítik a csapatot; jól kezelik az ilyen helyzeteket. (Csak két példa a cikkből: a védelem hátrányban 12 zsákot szerzett 117 dropback során, míg előnyben a 23 zsákhoz 432 dropback kellett, illetve TB hátrányban 14 TD-t dobott és csak egy INT-et, a QB rating-je mondjuk, a szokásos 106,5.)
Szóval, igaz, hogy nem tervezik, hogy hátrányba kerüljenek, de nagyon is készül rá az egész csapat, hogy ez megtörténhet. Ezek alapján és egyéb jelek szerint (például Hernandez nyilatkozata, hogy még -30-nál sincs ok pánikolni) távolról sem lesz olyan nagy gond a PO-ban ha hátrányba kerülünk, mint azt most a szakértők sugallják. Nem biztos, hogy megint meg tudnak majd oldani 15-20 pontos hátrányt, de talán egy esetleges -10-nél nem fogunk eret vágni magunkon.
több mint 14 éve
Amikor Charlie Weis a 2004-es év után elment a Notre Dame-hez, akkor már december elején bejelentettek, hogy elfogadja az állást.
több mint 14 éve
Mondjuk engem nem lepne meg, ha Neót bepróbálnánk stabilan 3–4-es olb-ként, és visszapöcögnénk a régi rendszerünkre huzamosabban – ehhez pedig Spangli mester felesleges

több mint 14 éve
Én nagyon meglepődnék, ha a Bill Belichick érában akár OC, akár DC posztra valami nagynevű jelölt érkezne. Ezt személy szerint nagyon bánom, mert "rossz" belegondolni, mit tudna kezdeni ez az offense egy Spagnoulora féle D mellett.+1
LordTamas
Mármint +1 a második mondatra😊 Az első természetesen -1😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Spagnulo tuti nem fog idejönni, én őszintén nem is bánom egyáltalán, kicsit sem szimpatikus, legalábbis számomra. Ami meg O'Brien-t illeti, ha jól tudom a elég sok játékos hangoztatta hogy szeretnék ha maradna, nem csak a médiában, olvastam valahol a napokban hogy többen kérték arra személyesen hogy ne menjen el...kiváncsi vagyok milyen kihatással lesz ez a csapatrész teljesitményére, remélem én is hogy nem veti majd vissza őket, de az is lehet hogy igy akarnak majd neki bizonyitani 😊szerintetek, ha marad a 4-3 rendszer, nagyon elképzelhetetlen lenne rámenni Spagnuolora mint DC?Én nagyon meglepődnék, ha a Bill Belichick érában akár OC, akár DC posztra valami nagynevű jelölt érkezne. Ezt személy szerint nagyon bánom, mert "rossz" belegondolni, mit tudna kezdeni ez az offense egy Spagnoulora féle D mellett.
ill O'Brien és a PSU között közel a megegyezésHabi
O'Brien féle tárgyalás meg eléggé visszatetsző, nem mintha zavarna, hogy elmegy, de ne az év legfontosabb időszakában foglalkozzon ezzel. Másrészt meg természetesen profik ezek a játékosok, de könnyen lehet az a gondolatuk a következő sideline üvöltözésnél, hogy "na te úgyis itthagysz minket, mit ugatsz". Nem hiszem, hogy jót tesz a hangulatnak.LordTamas
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szerintetek, ha marad a 4-3 rendszer, nagyon elképzelhetetlen lenne rámenni Spagnuolora mint DC?Én személy szerint nem hiszek abban, hogy nagynevű DC érkezzen. Ennek több oka is van. Pl: Ez a Defence BB, defence-e. A másik, hogy hiszem, hogy egy nagynevű, kiválló DC elviselné, hogy BB beleszóljon a D munkájába. Ha mégis jött volna valaki,akkormár lecsaptunk volna Crennel-re.
több mint 14 éve
szerintetek, ha marad a 4-3 rendszer, nagyon elképzelhetetlen lenne rámenni Spagnuolora mint DC?Én nagyon meglepődnék, ha a Bill Belichick érában akár OC, akár DC posztra valami nagynevű jelölt érkezne. Ezt személy szerint nagyon bánom, mert "rossz" belegondolni, mit tudna kezdeni ez az offense egy Spagnoulora féle D mellett.
O'Brien féle tárgyalás meg eléggé visszatetsző, nem mintha zavarna, hogy elmegy, de ne az év legfontosabb időszakában foglalkozzon ezzel. Másrészt meg természetesen profik ezek a játékosok, de könnyen lehet az a gondolatuk a következő sideline üvöltözésnél, hogy "na te úgyis itthagysz minket, mit ugatsz". Nem hiszem, hogy jót tesz a hangulatnak.
több mint 14 éve
szerintetek, ha marad a 4-3 rendszer, nagyon elképzelhetetlen lenne rámenni Spagnuolora mint DC?ill O'Brien és a PSU között közel a megegyezés

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Túlzottan egyszerűsítettem. Alapesetben 6 meccs a határ, ha ez egy évadban történik. 7-8 meccs esetén csak akkor marad valaki PS képes, ha volt az illetőnek passzív évada. Mills a 16 meccsét két ilyen etapban teljesítette, így még PS-ba rakható.Ha minden igaz ez volt az utolsó ilyen idénye, mert minden bizonnyal elért egy másik határt. Egy játékos összesen három idényt tölthet PS-ban.Nem korhoz (idényhez) van kötve, hanem mérkőzés részvételhez. tomi-tomiAkkor ha már így felcsigáztál írd le kérlek, hogy mi ez a bűvös szám, amennyi mérkőzéssel a háta mögött még be lehet pakolni valakit PS-be. 😊 Az nfl.com szerint Mills 16 meccsen lépett pályára (az passz, hogy ezen felül volt-e aktív meccsnapon). Előre is köszi!Csabiii