New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
És lehet így lesz teljes a kép.
Denverből kipöckölik Tebow-t, JMD magához édesgeti, BB odébáll, Brady visszavonul, és helyreáll a világ rendje, Tebow a Pats-el nyer 5 SB-t.
Ámen.Sobri Jóska
😀 😀 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 256 — #NoStress
És lehet így lesz teljes a kép.
Denverből kipöckölik Tebow-t, JMD magához édesgeti, BB odébáll, Brady visszavonul, és helyreáll a világ rendje, Tebow a Pats-el nyer 5 SB-t.
Ámen.

több mint 14 éve
JMD újraszerződtetése nekem a céhek mesterképzését juttatja eszembe. Elküldték világot látni, kipróbálhatta magát, csak a saját kárán (Pats szempontból) verte be a fejét néha a falba. Most meg visszatért.
tomi-tomi
Ja, csak még hiányzik a vándorévek után kötelezően elkészítendő "remek". Nem bánom, elkészítheti nálunk is. 😊lucas
Lehet, hogy tévedek, én úgy emlékszem, hogy a remekművet már otthon kellett elkészítenie. Mindegy, hogy volt, csak készítse el!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Azért emlékszem én még idén arra a Rams meccsre amikor 1.2.3& goal-ra is kb az 1 yardosnál passzoltatni akart S. Jackson meg a pálya mellől szemlélte az eseményeket. Na az ilyen play hívásokat remélem elfelejti nálunk.Joco
Nyugi, ezeknél a helyzeteknél már csak QB sneakkel operálunk. 😀Schleck
Most aztán teljesen megnyugtattál 😀

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Azért emlékszem én még idén arra a Rams meccsre amikor 1.2.3& goal-ra is kb az 1 yardosnál passzoltatni akart S. Jackson meg a pálya mellől szemlélte az eseményeket. Na az ilyen play hívásokat remélem elfelejti nálunk.Joco
Nyugi, ezeknél a helyzeteknél már csak QB sneakkel operálunk. 😀

több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Azért emlékszem én még idén arra a Rams meccsre amikor 1.2.3& goal-ra is kb az 1 yardosnál passzoltatni akart S. Jackson meg a pálya mellől szemlélte az eseményeket. Na az ilyen play hívásokat remélem elfelejti nálunk.

több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
és JMD után érkezik Brandon Lloyd is hozzátok. kíváncsi leszek a számairaDiamondsHead44
Ez már biztos, vagy Lloyd korábbi nyilatkozatára utalsz?tomi-tomi
=re csak Lloyd nyilatkozatára. viszont a szerződése nálunk lejárt, JMD meg úton a Pats felé.

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
Én mindig is nagy JMD-fan voltam a patriotsos korában (és ez a más csapatoknál történtek után sem sokat változott), szóval én örülök. Szerintem a play offban neki még főleg háttérszerepe lesz. Annak biztos van jelentősége, hogy mint OC egyszer már felkészült a szezon során egy sor PO csapat defense-éből, és meccstapasztalatot is szerzett ellenük. Régebben azt nyilatkozta még Pats-kordinátorként, hogy a Pats stratégiája mindig az ellenfél gyengeségeinek kihasználására épül, és ebben azért adhat némi segítséget.
DH44, ezt a Floyd dolgot hol olvastad? Én spéci neki is örülnék. Nem tudom, milyen formában van, de nem ártana egy mélységi célpont, Olcsó nem igazán jött be nálunk.lucas
Llyod kifejezetten szereti és tiszteli JMD-t és ez úgy néz ki kölcsönös. a linkben ott a komplett cikk
Rams' Lloyd will follow McDaniels
If offensive coordinator Josh McDaniels leaves St. Louis, Lloyd would attempt to follow.
"I can't even lie about that," Lloyd said. "I'm tied to McDaniels. He uses me differently than other offensive coordinators used me in my entire career. He uses me as an every-play receiver. The short game, mid-range game, gimmick passes, deep balls."
http://www.stltoday.com/sports/football/professional/rams-lloyd-will-follow-mcdaniels/article_d673e251-dbb8-59f6-9a6f-5d2665d39a20.html

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
JMD újraszerződtetése nekem a céhek mesterképzését juttatja eszembe. Elküldték világot látni, kipróbálhatta magát, csak a saját kárán (Pats szempontból) verte be a fejét néha a falba. Most meg visszatért.
tomi-tomi
Ja, csak még hiányzik a vándorévek után kötelezően elkészítendő "remek". Nem bánom, elkészítheti nálunk is. 😊

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Szerintem meg nagyon is kellene egy olyan WR, aki mélységi veszélyt is jelent, nekem hiányzik egy Moss típusú elkapó. Így sem veszélytelen a támadásunk, de még ha ott is lenne egy valóban jó célpont... Amikor jó elkapó sorunk volt 2007-ben (Moss, Gaffney, Stallworth, Welker), akkor épp a TE szerepkör volt limitált (Ben Watson akkoriban sok sérüléssel bajlódott), no meg a futás. Én egyszer megnézném azt is, amikor minden pozícióra van 1-2 nagyon jó ember.

több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
@SI_PeterKing: Just heard the Josh McDaniels deal to New England is not done yet. Will keep you posted what I hear.
több mint 14 éve
Wyatt összecsinálná magát a gyönyörűségtől! 😀 (CB is!!!)

több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Vagy ki tudja mit hoz a jövő? Lehet, hogy a QB/WR/RB/LB/S/PR lesz a jolly joker 😀

Do your job
több mint 14 éve
Gondolom nálunk A slot receiver az első számú elkapó 😉Boston
Ritka megoldás. Vagy a TE/WR/HB hibridünk?

több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Ez egy érdekes hír főleg a gyorsasága, bár az elválás és a Denver meccsen ellenünk lévő ünneplése már akkor sem tetszett.
Kíváncsi leszek, mennyire sikerül visszahozni a játékhívásokat és mint OC, hogy fog teljesíteni, mert a Ramsben a csapattal együtt ő is leszerepelt.
Llyod pedig bár kiváló elkapó, nem tudom ebben a rövid passzos TE-s játékunkban, mennyire tudná kamatoztatni a tudását.. Ebben a támadósorban, gépezetben, sztem nem feltétlenül szükséges egy úgymond “sztárelkapó”. Branch ha egészséges és Ocho ha többet mutatna akkor nem kell.

Remélem ma már a Bengals győz és meg is lesz a jövő heti ellenfelünk, nem akarok a Steelers meccsen is erre gondolni és szurkolni 😛

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Gondolom nálunk A slot receiver az első számú elkapó 😉

Do your job
több mint 14 éve
nem biztos
viszont azzal, hogy már korábban is érdeklődtünk iránta + az a nyilatkozat ugye, nekem is felkeltette az érdeklődésemet a dolog. Mondjuk nagyon nem kell basztatni ezt a támadósort, de Lloydnak még lenne helye sztem (mondjuk én korábban is korteskedtem érte).Habi
Ritkán olvasni ilyen nyilatkozatot, ennyire egyértelmű elköteleződést. Jöjjön csak nyugodtan, 2.-3. WR-nek teljesen jó lehet.tomi-tomi
Hm... Ki mögött? 😊Boston
Vazze, pont ezen lamentáltam, hogy beírjam-e, hogy nálunk azt se tudni, ki az 1. WR! 😊 😀

több mint 14 éve
Ez már biztos, vagy Lloyd korábbi nyilatkozatára utalsz?
tomi-tomi
nem biztos
viszont azzal, hogy már korábban is érdeklődtünk iránta + az a nyilatkozat ugye, nekem is felkeltette az érdeklődésemet a dolog. Mondjuk nagyon nem kell basztatni ezt a támadósort, de Lloydnak még lenne helye sztem (mondjuk én korábban is korteskedtem érte).Habi
Ritkán olvasni ilyen nyilatkozatot, ennyire egyértelmű elköteleződést. Jöjjön csak nyugodtan, 2.-3. WR-nek teljesen jó lehet.tomi-tomi
Hm... Ki mögött? 😊

Do your job
több mint 14 éve
és JMD után érkezik Brandon Lloyd is hozzátok. kíváncsi leszek a számairaDiamondsHead44
tomi-tomi
nem biztos
Ritkán olvasni ilyen nyilatkozatot, ennyire egyértelmű elköteleződést. Jöjjön csak nyugodtan, 2.-3. WR-nek teljesen jó lehet.

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
tomi-tomi
nem biztos
viszont azzal, hogy már korábban is érdeklődtünk iránta + az a nyilatkozat ugye, nekem is felkeltette az érdeklődésemet a dolog. Mondjuk nagyon nem kell basztatni ezt a támadósort, de Lloydnak még lenne helye sztem (mondjuk én korábban is korteskedtem érte).

JT Daniels fan
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
nagy hülyeség lenne ha a futójátékot hanyagolnánk az elkövetkező években, hiszen hoztunk 2 RB-t is a drafton, és nálam Ridley simán kezdő Rb lenne a következő évtől mert igencsak jól nyomta, kezdi elkapni a fonalat....Okay hogy pass mániákus JMD de azért egész jó kis RB grp jött össze, illene velük egész szép számokat összehozni majd.

Szerk: Majd Olcsó hozza a TD-ket a PO-ban 😛

több mint 14 éve

A gyors alkalmazása mellett indok lehetett, hogy hat PO csapattal találkozott idén, a Pats edzői stábja csak kettővel. Rengeteg hasznos információja lehet.
Schleck-kel értek egyet, nehezen elképzelhető, hogy a szerepek és feladatok tisztázása nélkül, ad hoc engednék őt össze BOB-bal (-nel) és a csapattal.

több mint 14 éve
Én mindig is nagy JMD-fan voltam a patriotsos korában (és ez a más csapatoknál történtek után sem sokat változott), szóval én örülök. Szerintem a play offban neki még főleg háttérszerepe lesz. Annak biztos van jelentősége, hogy mint OC egyszer már felkészült a szezon során egy sor PO csapat defense-éből, és meccstapasztalatot is szerzett ellenük. Régebben azt nyilatkozta még Pats-kordinátorként, hogy a Pats stratégiája mindig az ellenfél gyengeségeinek kihasználására épül, és ebben azért adhat némi segítséget.
DH44, ezt a Floyd dolgot hol olvastad? Én spéci neki is örülnék. Nem tudom, milyen formában van, de nem ártana egy mélységi célpont, Olcsó nem igazán jött be nálunk.

több mint 14 éve
és JMD után érkezik Brandon Lloyd is hozzátok. kíváncsi leszek a számaira

STL Curtain
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ezek értelmes felnőtt emberekSchleck
ja, ezért is a becenév. 😀

amúgy mindenben fegának van igaza, tudjátok miért.