New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Egyrészt nagyon sajnálom, hogy ilyen áron, másrészt ennél jobb hír nekem mára nem kell! Rendkívüli nehézséget okozna egyébként, de alkalomadtán most már örömmel fogom viszonozni!teljesült a kívánsága, egy csapatnak szorítunk már, tőlem lehet alázás issutianapValóban, bár Dawkins és Decker nem kis veszteség. De nem is ez a lényeg, hanem hogy az overall talent level sajnos nem kevéssel van a Steelers (és Patriots) alatt.Ale10Dawkins már az alapszakasz meccsen sem volt ellenünk, Decker tényleg hiányozni fog nekik. Tehetség, képesség dolgában valószínűleg igazad van. Kérdés, hogy az edzői stáb hogyan, mire fordítja ezt le a gameplan-ben. A Steelers ma ebben bukott meg szerintem, túlzottan agresszív D-t küldtek a pályára és (a döntő hiba) ehhez ragaszkodtak is az utolsó játékig. Én nagyon bízom a stábban, az alapszakasz végére rendkívül gyorsan és hatékonyan képes a csapat váltani. Jó, a gyorsaság barokkos túlzás volt.tomi-tomi
(Együttérzésem!)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
.tomi-tomiteljesült a kívánsága, egy csapatnak szorítunk már, tőlem lehet alázás is

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Egy kicsit lehiggadva. (Hú, de jó meccs volt!!)A Denver bizonyos szempontból az égegyadta világon semmi különöset nem tett. Volt egy kib@szott jó negyede, most történetesen a 2. TT egész meccses ratingje: 125,6, hosszabbítás nélkül: 105,4, rendkívüli számok. A 2. negyedben elért 145,8 pedig félelmetes. A maradék 3 negyedben 12 kísérletből dobott 4 jót 51 yard-ért, QB rating: 47,6. Velünk is ezt csinálták, csak az első negyedben és futással.
A Steelers beállt a Miami, Bears stb. sorba. Tanulságért érdemes meggondolni, hogy miért is kaptak ki.
Meglepték őket. Minket is, BB nyilatkozta, hogy egyszerűen nem lehet igazán jól imitálni a felkészülésen a Broncos-t. Talán végre egyszer (ismét) haszna is lesz annak, hogy egy "ismétlés" jön a rájátszásban.
Nem váltottak a védekezésükön. (A győztes play akár a 2. negyedben is lehetett volna.) A Pats idén képes erre. (Mintha hiúsági kérdést csináltak volna a védekezésükből, "ellenünk akkor se futtok, ha beledöglünk." Ilyenre mi is hajlamosak vagyunk a labda túlsó oldalán: "Mi akkor is passzolni fogunk, ha beledöglünk.")
Mindentől függetlenül a Steelers Off-nek négy(!) lövése volt. Az első negyedben mindkét drive-jukat FG-lal fejezték be TD helyett és mindkét félidő végén 10-20 yardot kellett volna még menniük fél perc alatt egy időkéréssel egy-egy FG-ért. Ha Brady-ék az ilyen lehetőségekből nem hoznak legalább egyszer plusz pontot, akkor mi is ugyanúgy megérdemelten fogunk kiesni, mint tegnap a Steelers.
A Broncos - egyelőre - maradt 15-20 perces csapat rendkívüli mentális állapottal. (Max. 15-20 percig képes pontokat termelni.) Edzői oldalról viszont meglepetést okoztak, "outcoacholták" a Steelers-t.
Az éjszakai meccs fényében kezdem igazán értékelni BB opportunista megközelítését.
Szerintem ellenünk is meglesz nekik az egy nagyon jó negyedük. Remélem, nem a negyedik lesz, mert akkor bármi lehet. Egyébként is persze, de nekik az lenne a legnagyobb esély, ha a csendes három negyedükkel 2 TD-n belül maradnának.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Illetve ami még mellettünk szólhat, hogy a héten megint menni fog a Tebow őrület és akkor Brady motivációjával biztos nem lesz gondAzzal viszont nem igazán értek egyet, hogy örülünk, hogy valakit kapunk a playoffban, ez playoff, valamiért itt vannak ezek a csapatok, nyilván én is szívesen látnám azt a Broncost amelyik a Chiefs ellen játszott, de azért aki megverte a Steelerst azt nem lehet félvállról venni

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Na, megkaptuk a papíron leggyengébb ellenfelet, akit ráadásul már eléggé megvertünk egy hónapja. Azt gondoltam a PO kezdetén, hogy nem léphetünk pályára igazi esélyesként. Most azért nehezemre esne a Denverre fogadni semlegesként is. Ugyanakkor tikipus "csapda" meccs lehet mentálisan. Mind a Ravenst 2009ben, mind Jetset tavaly megvertük az alapszakaszban, és megleptek minket a PO-ban.
Ami ellenünk szól:
-Ismétli magát az elmúlt 2 év, esélyesként lépünk pályára, kötelező lenne a győzelem, plusz nehogy "lesajnáljuk" az ellenfelet.
-Tebow kiszámíthatatlan.
-A Denver védelme képes komoly nyomást helyezni Bradyre.
-A futójátékuk öli az órát, és lenttartja Brady-t.
-Decemberi meccs, 1. negyed...
Ami melletünk:
-Decemberi meccs 2-4. negyed.
-A passz elleni védelem, ami a leggyengébb pontunk, Tebow ellen egész másként számít, mint egy hagyományos QB ellen. Ha Tim jól dob, és az első számú célpont relatív üres, a Steelers sem tudja levédekezni. Viszont rövid és középtávra, illetve, ha jó a D gameplan, bárki meg tudja fogni a Denver passzjátékát gyakorlatilag nullára. Szóval kiesik a legnagyobb gyengeségünk, csak nagyon jó védelmi játéktervvel kell menni a meccsre.
-Big Ben félsántán is 23 pontot hozott az elsőszámú futó nélkül, akkor nekünk reális a 35+.
Összeségében megkaptuk a lehető "legjobb" ellenfelet, csak ne bízzuk el magunkat. Ha az elején jól kezdünk (vagy legalább a 2-ik negyedre beindul a offense gépezet), akkor nem lesz gond. Ha viszont ránk kényszerítik az ő játékukat, vagy elveszítjük a TO csatát, megismétlődhet a múlt.
Ui: a Szenteket elnézve szombaton, továbbá az a tény, hogy a Packers elvileg erősebb, nem sok jót jósol az AFC-nek a SB-on...
több mint 14 éve
Dawkins már az alapszakasz meccsen sem volt ellenünk, Decker tényleg hiányozni fog nekik. Tehetség, képesség dolgában valószínűleg igazad van. Kérdés, hogy az edzői stáb hogyan, mire fordítja ezt le a gameplan-ben. A Steelers ma ebben bukott meg szerintem, túlzottan agresszív D-t küldtek a pályára és (a döntő hiba) ehhez ragaszkodtak is az utolsó játékig. Én nagyon bízom a stábban, az alapszakasz végére rendkívül gyorsan és hatékonyan képes a csapat váltani. Jó, a gyorsaság barokkos túlzás volt.Valóban, bár Dawkins és Decker nem kis veszteség. De nem is ez a lényeg, hanem hogy az overall talent level sajnos nem kevéssel van a Steelers (és Patriots) alatt.Ale10Kivéve ha az ember csapata "bemákolja" Tebow-t és csapatát. 😊Ale10Most már értem, tényleg késő van. 😊
Távolról sem akkora mák ez szerintem. Egy biztos, jobb állapotban lesznek, mint a kivérzett Steelers lett volna.tomi-tomi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Valóban, bár Dawkins és Decker nem kis veszteség. De nem is ez a lényeg, hanem hogy az overall talent level sajnos nem kevéssel van a Steelers (és Patriots) alatt.Most már értem, tényleg késő van. 😊Itt már nincs bye week.BáleszKivéve ha az ember csapata "bemákolja" Tebow-t és csapatát. 😊Ale10
Távolról sem akkora mák ez szerintem. Egy biztos, jobb állapotban lesznek, mint a kivérzett Steelers lett volna.tomi-tomi
több mint 14 éve
Most már értem, tényleg késő van. 😊Itt már nincs bye week.BáleszKivéve ha az ember csapata "bemákolja" Tebow-t és csapatát. 😊Ale10
Távolról sem akkora mák ez szerintem. Egy biztos, jobb állapotban lesznek, mint a kivérzett Steelers lett volna.
több mint 14 éve
Ja hogy irónia 😀 Késő van már ehhez 😀Itt már nincs bye week.BáleszKivéve ha az ember csapata "bemákolja" Tebow-t és csapatát. 😊Ale10
Szerk: azért remélem nem lesz az olyan laza meccs, hogy bye-nak tűnjön 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Itt már nincs bye week.BáleszKivéve ha az ember csapata "bemákolja" Tebow-t és csapatát. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jövő héten is lesz meccsetek? Úgy olvastam megint bye-on vagytok. (14 pontos hc, rekord gyanús...)Három hét a Ravens elleni game planre, annak elégnek kell lennie...Ale10Nem, nem. Ahogy Gyulus is írta, idejének döntő részét a D-re fordítja. Mindent, amit tud a Broncos Off-ről, Tebow-ról, kipréseli magából. Ha marad ideje, lehet Off asszisztens is egy kicsit.tomi-tomi
több mint 14 éve
Három hét a Ravens elleni game planre, annak elégnek kell lennie...Ale10Nem, nem. Ahogy Gyulus is írta, idejének döntő részét a D-re fordítja. Mindent, amit tud a Broncos Off-ről, Tebow-ról, kipréseli magából. Ha marad ideje, lehet Off asszisztens is egy kicsit.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Három hét a Ravens elleni game planre, annak elégnek kell lennie...
több mint 14 éve
No, hát akkor JMD elkezdheti a remekművet megalkotni. Ehhez a neki legmegfelelőbb ellenfelet kaptuk.BB nagy mágus! 😂
több mint 14 éve
Tebow-ék jönnek \o/Mondjuk a mai meccs után már semmi sem elképzelhetetlen... 😀

több mint 14 éve
Hát nem örülök annyira magunk miatt a Texans sikerének, de mocskosul megérdemelték ám. No akkor vágjunk vissza a Steelersnek 😊WyattReméljük nem lesz itt revans 😉

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Lehet, hogy a héten JMD inkább D-asszisztensként fog tevékenykedni...😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én Caserioban egyáltalán nem hiszek.talán most még nem, de 1-2 éven belül ő is kap valami gm/head of akármi melót. :/triangleFirst candidate the Colts tried to hire for vacant GM job was New England's director of player personnel Nick Caserio. Opted to remain in NE.Én azért nem örülnék neki, ha nyáron a staff-ot is újra kéne építeni...Sinisa
wow, ezek szerint mostanság is kapósak a személyzetisek. :cool:triangle
Mióta elment Pioli sokat beszéltünk arról, hogy GM BB cserben hagyta a HC BB-t. Szerintem ebben Caserio eléggé benne van, hogy ha esetleg más véleménnyel volt, akkor nem tudta eléggé érvényesíteni az akarát. Ha egyetértett az meg még rosszabb...
több mint 14 éve
triangle
1 283
talán most még nem, de 1-2 éven belül ő is kap valami gm/head of akármi melót. :/First candidate the Colts tried to hire for vacant GM job was New England's director of player personnel Nick Caserio. Opted to remain in NE.Én azért nem örülnék neki, ha nyáron a staff-ot is újra kéne építeni...Sinisa
több mint 14 éve
First candidate the Colts tried to hire for vacant GM job was New England's director of player personnel Nick Caserio. Opted to remain in NE.Én azért nem örülnék neki, ha nyáron a staff-ot is újra kéne építeni...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
triangle
1 283
First candidate the Colts tried to hire for vacant GM job was New England's director of player personnel Nick Caserio. Opted to remain in NE.wow, ezek szerint mostanság is kapósak a személyzetisek. :cool:
több mint 14 éve
Jóska most egy darabig nem ír hátha ebből tanul.HöriEngem mondjuk szórakoztat időnként a Don Quijote harca... Kicsit mazochista ugyan, dehát különbözőek vagyunk...
Szerintem az a baj inkább, hogy mindig van valaki aki nem állja meg és válaszol és/vagy megpróbálja meggyőzni, ami ugye hiábavaló...
Ez pedig addig így is marad, ameddig Tíbó a ligában van... De ez így van jól...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Biztos ami biztos én ma este serényen "tebowingolom" a Broncos győzelmét... Csak le ne maradjak a meccsről... :cool:WitchdoctorSzerintem ezzel mindenki igy van itt, ha már tegnap este nem jött össze a Bengals győzelem, legalább ma legyen egy kis meglepetés és nyerjen a Denver, de egyébként közel sem biztos hogy könnyebben megverjük majd őket mint a Steelers-t. Alig birom már kivárni a jövő hetet 😊 😊 😊
több mint 14 éve
Biztos ami biztos én ma este serényen "tebowingolom" a Broncos győzelmét... Csak le ne maradjak a meccsről... :cool: