New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
triangle
1 283
idei első (!) edzésünk, amiről senki sem hiányzik. állítólag Mankins és Vollmer mozgásán sem látszódott semmi. persze ez nem jelenti azt, hogy tutira bevethetők lesznek mindketten, de jó, hogy az év legfontosabb meccsére kezdenek egyenesbe jönni a dolgaink ilyen téren. örülünk vincent? 😊Király hírek: mindenki edzett. Ennyire egészséges évek óta nem volt sztem a csapat a szezon végén.ImithekingEz már inkább csoda mint ''csak'' jó hir 😊gravedigger
több mint 14 éve
Egyértelműen bent kell tartani a zsebben Tebowt és akkor baj nem lehet. Harrisonnál is sokszor az volt a baj, hogy túl agresszív volt, ezt nem szabad elkövetnünk. Ha ez meglesz akkor legyen akármennyire szar a passD, nem fog kifogni rajtunk egy Tebow 😀A Futásuktól most nem tartok ennyire, végre lesz Chung,Spikes meg remélhetőleg 3-4 és akkor kordában tudjuk tartani őket.
több mint 14 éve
Abszolut nem tartom kizártnak, hogy BB megprobálja "eladni" Tebownak a passz lehetőségét, aztán, mondjuk pont McC-t safetyből intre játszatja. Hosszú labdák, sokat van a labda a levegőben, McC pedig nem egy buta játékos, mégha nincs is jó éve.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Király hírek: mindenki edzett. Ennyire egészséges évek óta nem volt sztem a csapat a szezon végén.ImithekingEz már inkább csoda mint ''csak'' jó hir 😊
több mint 14 éve
Még szerencse, hogy mi épp RDE-ben és ROLB-ben vagyunk ligaelitek 😊Ja nem... 😊 Mindegy, meg kell oldani ezt is 😊

több mint 14 éve
Harrison-nak - minden bántás nélkül - nagyon nem ízlett ez a várakozós, türelmes OLB játék. Nagyon sokszor kevergett légüres térben. De azért tényleg ne felejtsük el, hogy a Broncos-nak csak egy jó negyede volt, a maradék háromban még ez a végletekig leharcolt Def. is fogta őket. Az utolsó play miatt mindenkiben az az érzés maradt meg, hogy az egész meccset uralta a Broncos Off.A Steelers meccshez csak annyit, hogy a Royal TD-n kívül Tebow összes nagy(obb) passza neki balra (a dobókeze felé) ment ki, mindegyiknél balra (ki)mozogva a zsebből. Szóval, még ezt sem reagálták le.Nagy szerepe lesz az RDE-nek és a ROLB-nak, hogy Tebow ne tudjon a kedvenc helyéről dobálni.
tomi-tomi
Remélem 3-4-ben kezdjük majd a meccset. Ott jobban kijön Vince pusztító jelenléte a futás ellen, és végre Mayo&Spikes fogja mögött tömködni a gap-eket.
Steeles...
... pedig pont Harrison játszott ROLB-ban...Sinisa
Érdemes megnézni a suti által linkelt videót. A Chiefs-nek nagyon ment ez a türelemjáték, benn tartották a zsebben, szépen megvárták, hogy mivé fejlődik ki a play.
Király hírek: mindenki edzett. Ennyire egészséges évek óta nem volt sztem a csapat a szezon végén.ImithekingEz tényleg jó hír! Kíváncsi vagyok, hányan maradtak limitáltak.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Király hírek: mindenki edzett. Ennyire egészséges évek óta nem volt sztem a csapat a szezon végén.
több mint 14 éve
A Steelers meccshez csak annyit, hogy a Royal TD-n kívül Tebow összes nagy(obb) passza neki balra (a dobókeze felé) ment ki, mindegyiknél balra (ki)mozogva a zsebből. Szóval, még ezt sem reagálták le.Nagy szerepe lesz az RDE-nek és a ROLB-nak, hogy Tebow ne tudjon a kedvenc helyéről dobálni.
tomi-tomi
Remélem 3-4-ben kezdjük majd a meccset. Ott jobban kijön Vince pusztító jelenléte a futás ellen, és végre Mayo&Spikes fogja mögött tömködni a gap-eket.
Steeles...
... pedig pont Harrison játszott ROLB-ban...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
tehát ez az alapEzt a zenét mióta keresem, hogy mi a címe 😀
http://www.youtube.com/watch?v=MT-uUE5SNQE
zargatni is kell, ütni-vágni, mert igaz hogy nem pontosprezíz de mint láttuk képes egymásután nécceröccör HAHAGYJÁKsutianap

több mint 14 éve
Látom, 85-nek jókedve van Facen 😀 "Boy: Mom why is my cousin named diamonds
Mom: because auntie loves diamonds
Boy: then how did I get my name?
Mom: Enough questions Dicky"
több mint 14 éve
tehát ez az alaphttp://www.youtube.com/watch?v=MT-uUE5SNQE
zargatni is kell, ütni-vágni, mert igaz hogy nem pontosprezíz de mint láttuk képes egymásután nécceröccör HAHAGYJÁK!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
A Broncos ellen Brown volt ebben a szerepben, DMC-t állítólag a Bills spread passzjátéka miatt tették be S-nek. Azt azért tudjuk, hogy Brown még a kényszermegoldás fogalmán is kívül esik S-ben, Ihedigbo futás ellen jó (s kifejezetten szopta a playaction helyzeteket), Chung meg visszatért. Én is azt látom, hogy DMC-vel a Bills ellen jelmezes főpróbát tartottak. Szerintem jól is játszott.Pont erre a szerepre lehetne használni McC-t, ha már két hete is safetyt játszott.zinedine5Ez a SEC sajna pont ilyen 80 yardos passzokat képes benyelni, úgyhogy nem szabad azt as hibát elkövetni mint a vasasok! Ha lebecsülik isten fiának a lovát akkor szívhatunk rendesen! Az a védelem kellő problémát okozhat.Lásd:Megnéztem újra, a Steelers rengetegszer tolta fel mind a 11 embert LoS +5 yardra, nem használtak mélységi S-t. Ilyet a Pats D nagyon ritkán csinál alapból is, hétvégén pedig szerintem nem is lesz ez a felállás.
http://www.youtube.com/watch?v=RyQxhIYZKuUParadSEC
tomi-tomi
(Tapasztalatnak még az is jó lesz, hogy ha a Steelers használt mélységi S-t (jellemzően Troy-t), akkor is a snap után túl hamar túlzottan szűkítette az előtte lévő területet. Így nem tudott semmiféle segítséget adni a szélre dobott hosszú-hosszabb passzoknál.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
A Steelers meccshez csak annyit, hogy a Royal TD-n kívül Tebow összes nagy(obb) passza neki balra (a dobókeze felé) ment ki, mindegyiknél balra (ki)mozogva a zsebből. Szóval, még ezt sem reagálták le.Az esélyeinket abban látom hogy tökéletesen le kell zárni Tebow összes futó sávját, amire a 3-4 es védelem megfelelőbb mint a 4-3 as, ezáltal rá lesz kényszeritve a passz ra , azt meg nem tudom elhinni reálisan gondolkodva hogy tud mégegyszer ilyen passzorientált játékot játszani mint vasárnap. Minden esetre észen kell azért hogy legyen a secondary, mert ilyen 80 yardos playeket nem szophatunk be mint a Steelers. Nagyon várom már a meccset 😊gravediggerEllenetek nem is kell majd ilyen passzorientált játék. A Steelers O az utolsó négy fordulóból 3-ban 15 pontot se csinált, nekik muszáj volt megpróbálni lenullázni a Denver O-t. Ezért azt a taktikát választották, hogy az amúgy is nagyon jó futás elleni védekezésüket megtámogatják, felléptetve a safety-ket, bízva abban, hogy a liga első passz védelem, jó CB-k egy az egyben levédekezik az elkapókat Tebow passzjátéka ellen. Bebukták.
Kizártnak tartom, hogy Belichick elkövesse ezt a taktikai hibát. Eleve, gondolni se szabad rá egy liga utolsó passz védelemmel. És szükség sincs rá, mert a Brady corp nem 15 pontos O. Nyugodtan szerezhet a Denver 20-25 pontot, azzal még ti minden valószínűség szerint hazaértek. Akkor meg had futkározzon Tebow, had fussanak át rajtatok a pálya közepén. A RZ a lényeges, ahol jó RZ passzjáték nélkül, betömörülve megfoghatóak. Elég, ha nem szereznek TD-t.
Szóval szerintem ennél jobb matchup nem létezik számotokra. Nem mondom, hogy sétagalopp, de ha ezt az akadályt se sikerül megugrani, akkor úgyis mindegy, mert csak sokkal nehezebb feladat jönne utána.peterk2005
Bizony, ez a potenciális Offense teljesítmény teljesen más védekezési taktikát, stratégiát engedélyez. Ahhoz a nagy futkározáshoz, remélem, lesz egy-két szava a két visszatérőnknek, Spikes-nak és Chung-nak.
Jó matchup az biztos. Viszont annyira jó már, hogy a Broncos rengeteg nagy kockázatú dolgot felvállalhat, mert mi bajuk lehet belőle. (Ld. Bills elleni második meccs.) Akadályugrásról ugyanaz a véleményem.
több mint 14 éve
Ezt adom, de azért ha túl sokat tud futni a Broncos akkor azt is bele kell számolni, h sokkal kevesebbet lesz a labda Bradynél és a Denver védelem azért nem rossz. Ha menni fog a futás akkor 25 pont sztem elég lehet nekik.Az esélyeinket abban látom hogy tökéletesen le kell zárni Tebow összes futó sávját, amire a 3-4 es védelem megfelelőbb mint a 4-3 as, ezáltal rá lesz kényszeritve a passz ra , azt meg nem tudom elhinni reálisan gondolkodva hogy tud mégegyszer ilyen passzorientált játékot játszani mint vasárnap. Minden esetre észen kell azért hogy legyen a secondary, mert ilyen 80 yardos playeket nem szophatunk be mint a Steelers. Nagyon várom már a meccset 😊gravediggerEllenetek nem is kell majd ilyen passzorientált játék. A Steelers O az utolsó négy fordulóból 3-ban 15 pontot se csinált, nekik muszáj volt megpróbálni lenullázni a Denver O-t. Ezért azt a taktikát választották, hogy az amúgy is nagyon jó futás elleni védekezésüket megtámogatják, felléptetve a safety-ket, bízva abban, hogy a liga első passz védelem, jó CB-k egy az egyben levédekezik az elkapókat Tebow passzjátéka ellen. Bebukták.
Kizártnak tartom, hogy Belichick elkövesse ezt a taktikai hibát. Eleve, gondolni se szabad rá egy liga utolsó passz védelemmel. És szükség sincs rá, mert a Brady corp nem 15 pontos O. Nyugodtan szerezhet a Denver 20-25 pontot, azzal még ti minden valószínűség szerint hazaértek. Akkor meg had futkározzon Tebow, had fussanak át rajtatok a pálya közepén. A RZ a lényeges, ahol jó RZ passzjáték nélkül, betömörülve megfoghatóak. Elég, ha nem szereznek TD-t.
Szóval szerintem ennél jobb matchup nem létezik számotokra. Nem mondom, hogy sétagalopp, de ha ezt az akadályt se sikerül megugrani, akkor úgyis mindegy, mert csak sokkal nehezebb feladat jönne utána.peterk2005
több mint 14 éve
Az esélyeinket abban látom hogy tökéletesen le kell zárni Tebow összes futó sávját, amire a 3-4 es védelem megfelelőbb mint a 4-3 as, ezáltal rá lesz kényszeritve a passz ra , azt meg nem tudom elhinni reálisan gondolkodva hogy tud mégegyszer ilyen passzorientált játékot játszani mint vasárnap. Minden esetre észen kell azért hogy legyen a secondary, mert ilyen 80 yardos playeket nem szophatunk be mint a Steelers. Nagyon várom már a meccset 😊gravediggerEllenetek nem is kell majd ilyen passzorientált játék. A Steelers O az utolsó négy fordulóból 3-ban 15 pontot se csinált, nekik muszáj volt megpróbálni lenullázni a Denver O-t. Ezért azt a taktikát választották, hogy az amúgy is nagyon jó futás elleni védekezésüket megtámogatják, felléptetve a safety-ket, bízva abban, hogy a liga első passz védelem, jó CB-k egy az egyben levédekezik az elkapókat Tebow passzjátéka ellen. Bebukták.
Szóval szerintem ennél jobb matchup nem létezik számotokra. Nem mondom, hogy sétagalopp, de ha ezt az akadályt se sikerül megugrani, akkor úgyis mindegy, mert csak sokkal nehezebb feladat jönne utána.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Elkezdődött a sípolás a amcsi médiában a McDaniels szerződés ellen (majd a 1,5 évvel korábban kirúott edző megmondja, hogy most mit játszik a Broncos...). Kezdődik megint Belichick csalózása. Olyan döbbenetesen álszent is tud lenne ez az amerikai média, hogy az csoda. Nem beszélve arról, hogy JMD már akkor fel lett véve, mikor nemzetközi egyes volt a Steelers győzelme.LordTamasEz várható volt , de annyi baj legyen, majd a helyükre kerülnek az okosok vasárnap hajnalban 😊
több mint 14 éve
Pont erre a szerepre lehetne használni McC-t, ha már két hete is safetyt játszott.Ez a SEC sajna pont ilyen 80 yardos passzokat képes benyelni, úgyhogy nem szabad azt as hibát elkövetni mint a vasasok! Ha lebecsülik isten fiának a lovát akkor szívhatunk rendesen! Az a védelem kellő problémát okozhat.Lásd:Megnéztem újra, a Steelers rengetegszer tolta fel mind a 11 embert LoS +5 yardra, nem használtak mélységi S-t. Ilyet a Pats D nagyon ritkán csinál alapból is, hétvégén pedig szerintem nem is lesz ez a felállás.
tomi-tomi
több mint 14 éve
Elkezdődött a sípolás a amcsi médiában a McDaniels szerződés ellen (majd a 1,5 évvel korábban kirúott edző megmondja, hogy most mit játszik a Broncos...). Kezdődik megint Belichick csalózása. Olyan döbbenetesen álszent is tud lenne ez az amerikai média, hogy az csoda. Nem beszélve arról, hogy JMD már akkor fel lett véve, mikor nemzetközi egyes volt a Steelers győzelme.
több mint 14 éve
Ez a SEC sajna pont ilyen 80 yardos passzokat képes benyelni, úgyhogy nem szabad azt as hibát elkövetni mint a vasasok! Ha lebecsülik isten fiának a lovát akkor szívhatunk rendesen! Az a védelem kellő problémát okozhat.Lásd:Nem eszik olyan forrón a kását! Ez a védelem tényleg rendkívül big play képes. De pont az ilyen 80 yardos TD-kre nem hajlamos! Meccsenként 5-6 20+ yard-os játék (ez megvolt most a Steeleres-nek is), de csak 3 meccsenként egyből van TD (a Steelers mindkét passzolt TD-je ilyen volt)!
Megnéztem újra, a Steelers rengetegszer tolta fel mind a 11 embert LoS +5 yardra, nem használtak mélységi S-t. Ilyet a Pats D nagyon ritkán csinál alapból is, hétvégén pedig szerintem nem is lesz ez a felállás.
A sack pedig tankönyvbe illő volt, de nem hinném, hogy Waters és Solder még egyszer így elváltanák magukat. Jobban aggasztana, ha Dumervil rendszeresen technikával verte volna Solder-t. Az valóban kulcskérdés lesz, hogy hány emberrel tudnak érdemi pass rush-t generálni. Ha már hárommal, akkor mi leszünk bajban, négynél izgalmas lesz, ha csak öttel, akkor Brady jó eséllyel felszalámizza őket.
több mint 14 éve
Ez a SEC sajna pont ilyen 80 yardos passzokat képes benyelni, úgyhogy nem szabad azt as hibát elkövetni mint a vasasok! Ha lebecsülik isten fiának a lovát akkor szívhatunk rendesen! Az a védelem kellő problémát okozhat.Lásd:http://www.youtube.com/watch?v=RyQxhIYZKuU
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Minden lehetséges ellenfélben lehet találni olyan dolgot ami miatt jó lenne velük játszani, de ugyanúgy olyat is amiért nem. Talán ha egészben nézzük ezeket a dolgokat és összeadjuk a lehetőségeket, tényleg a Broncos a lehető legjobb opció most aki jöhetett viszont egy dologtól azért nagyon tartok, mégpedig a lelki tényező. Ez a Steelers elleni győzelem olyan lökést ad majd annak a csapatnak hogy az hihetetlen. Az biztos hogy totálisan feltüzelve és nem feltartott kezekkel jönnek majd a Gillette Stadium-ba. Az esélyeinket abban látom hogy tökéletesen le kell zárni Tebow összes futó sávját, amire a 3-4 es védelem megfelelőbb mint a 4-3 as, ezáltal rá lesz kényszeritve a passz ra , azt meg nem tudom elhinni reálisan gondolkodva hogy tud mégegyszer ilyen passzorientált játékot játszani mint vasárnap. Minden esetre észen kell azért hogy legyen a secondary, mert ilyen 80 yardos playeket nem szophatunk be mint a Steelers. Nagyon várom már a meccset 😊
több mint 14 éve
A tegnapiból azt a tanulságot kell levonni, hogyha esélyed van rá, hogy megkaparintsd a félcentire fekvő vascsövet, akkor azzal úgy szájbakell húzni, hogy kipörögjenek a fogacskái, nem csak bemondani, hogy vascsövem van, használni fogom. Tehát Bredicseket trenírozni a mészárlásra, mer ha le kell csapni, akkor annak iszonyatosan kell fájnia, hogy megtanulja a dög.sutianapAz az első két drive! :/
Azt hiszem, ezt tudja a Brady&Co. Sajnos. Nagyon úgy tűnik, hogy az idény végére beletanultak az ifjonc henteslegények is a mészárlásba. Ezek használják a vascsövet, a mosogatót, ami a kezük ügyébe kerül, hulljon az a fog. Csak Brady adja a kezükbe!
több mint 14 éve
Lordom!Viszont kívánom 😊!
(Túl vagyunk a nyolc napon, de Boldog Névnapot Kívánok! 😊 )
Még abban sem vagyok biztos, hogy a leginkább kedvező csapat jutott nekünk, de hajlok felé (A Steelers nem megtépázott alakulat pillanatnyilag, hanem megharmadolt.)
A jöjjön, akinek jönnie kell részemről töredelmes beismerő vallomás, képtelen vagyok reálisan/jó beválással felmérni, összehasonlítani a matchup-okat. A tavalyi PO a saját korlátaim felismerésében nagyon hasonlít az ideire. Mindkét csapattal játszottunk az alapszakaszban, egyértelműnek tűnt, hogy a Jets a "kívánatos" ellenfél. Örültem is, mint majom a farkának, hogy kiejtették a csikókat.
Pont a tegnapi meccs bizonyította, hogy a Steelers számára legkedvezőbb ellenfél (országos kettes) mit is jelenthet. Minden szakértő égre-földre letette a nagyesküt, hogy simaliba. A nagyon elvetemültek szoros Steelers győzelmet vártak.
Legyünk megint 90%-os esélyesek. Mi a garancia arra, hogy szombaton nem a tizedik meccset fogjuk játszani?
Csak annyit szerettem volna mondani, hogy én már nem foglalkozok, hogy melyik csapat lenne a jobb ellenfél nekünk (nem akarok választani), mert nem tudom. Kérem, kapcsolja ki! 😊tomi-tomi
Teljesen megértelek. Emellett én a saját, szűkös információim alapján valamilyen véleménnyel vagyok a számunkra kedvező ellenfélről. Aztán könnyen lehet, hogy téves, és Belichick-ék ezerrel drukkoltak a Steelersnek.
Arra semmi garancia, hogy nem az 1/10 esély jön be, de szívesebben fogadnék az ellen, mint az 1/2-re. Az meg a NFL szurkolás része, hogy elemezgetjük az esélyeket, ellenfeleket, utólagosan a meccseket. Könnyen lehet, hogy utólag kiderül, hogy a Denver mégsem volt "jó" ellenfél, de ez nem feltétlen a végeredményben, inkább a mutatott játékban nyilvánul majd meg. Én tartom most is, hogy a tavaly a Jetsnél csak nehezebbet kaphattunk volna ellenfélnek (a Kansas-t nem számítva). Meg azt is, hogy 5-ből négyszer megvertük volna őket. A Billst idén meg 10-ból 9-szer. A Giants-et meg 2007-ben...
több mint 14 éve
A tegnapiból azt a tanulságot kell levonni, hogyha esélyed van rá, hogy megkaparintsd a félcentire fekvő vascsövet, akkor azzal úgy szájbakell húzni, hogy kipörögjenek a fogacskái, nem csak bemondani, hogy vascsövem van, használni fogom. Tehát Bredicseket trenírozni a mészárlásra, mer ha le kell csapni, akkor annak iszonyatosan kell fájnia, hogy megtanulja a dög.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Lordom!(Túl vagyunk a nyolc napon, de Boldog Névnapot Kívánok! 😊 )
Még abban sem vagyok biztos, hogy a leginkább kedvező csapat jutott nekünk, de hajlok felé (A Steelers nem megtépázott alakulat pillanatnyilag, hanem megharmadolt.)
A jöjjön, akinek jönnie kell részemről töredelmes beismerő vallomás, képtelen vagyok reálisan/jó beválással felmérni, összehasonlítani a matchup-okat. A tavalyi PO a saját korlátaim felismerésében nagyon hasonlít az ideire. Mindkét csapattal játszottunk az alapszakaszban, egyértelműnek tűnt, hogy a Jets a "kívánatos" ellenfél. Örültem is, mint majom a farkának, hogy kiejtették a csikókat.
Pont a tegnapi meccs bizonyította, hogy a Steelers számára legkedvezőbb ellenfél (országos kettes) mit is jelenthet. Minden szakértő égre-földre letette a nagyesküt, hogy simaliba. A nagyon elvetemültek szoros Steelers győzelmet vártak.
Legyünk megint 90%-os esélyesek. Mi a garancia arra, hogy szombaton nem a tizedik meccset fogjuk játszani?
Csak annyit szerettem volna mondani, hogy én már nem foglalkozok, hogy melyik csapat lenne a jobb ellenfél nekünk (nem akarok választani), mert nem tudom. Kérem, kapcsolja ki! 😊