New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
382 hsznél megérkezik a szakmázgatás http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=2112
Respect felbukkanás után, heffán 😊Wyatt
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=2112Respect felbukkanás után, heffán 😊

több mint 14 éve
vasárnapi PIT-DEN eredménykövetőben óriási talk volt 😊 segítsetek már ki, hogy mi is ez a "szakmázgatás" mánia mindenkinél?viito
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
segítsetek már ki, hogy mi is ez a "szakmázgatás" mánia mindenkinél?
több mint 14 éve
Nyugi! Téged és senki mást sem a kommentszám alapján ítélünk meg. Nézd meg az aláírásom, én és még sokan mások ott voltunk, és real time-ban kaptuk a tudást. Ma hajnalban pedig kaptunk egy újabb adag szakmázgatást. Csak nehogy függők legyünk...Gyengébbek kedvéért: nem az a lényeg h kiről beszélünk most, hanem az, hogy ne amiatt ítéljük meg bárkit is, hogy mennyi hozzászólás van a neve mellett.(figyelembe véve azt, hogy az emberünk tényleg nem egy expert,sőt! 😉 )Miért, ha beregel Tomlin és ír tenornak, akkor le lesz ugatva, mert 1 hozzászólás vs 10k+ ban nem ő lesz az expert?SztyopaAzért a helyedben elgondolkodnék, hogy 98 hsz-el egyedi rangot miért kaphatott. Sőt inkább utánanéznék. Megéri. 😊gyurczi
Jók vagyunk, Vincent?Sztyopa
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Sztyopa
315
Gyengébbek kedvéért: nem az a lényeg h kiről beszélünk most, hanem az, hogy ne amiatt ítéljük meg bárkit is, hogy mennyi hozzászólás van a neve mellett.(figyelembe véve azt, hogy az emberünk tényleg nem egy expert,sőt! 😉 )Azért a helyedben elgondolkodnék, hogy 98 hsz-el egyedi rangot miért kaphatott. Sőt inkább utánanéznék. Megéri. 😊gyurcziSzerk. (B@zd meg, most nézem, 98 kommenttel oktatják a 10k+os tenorx-et!!! 😂 😂 )Miért, ha beregel Tomlin és ír tenornak, akkor le lesz ugatva, mert 1 hozzászólás vs 10k+ ban nem ő lesz az expert?Sztyopa
tomi-tomi
Jók vagyunk, Vincent?
Why so serious?
több mint 14 éve
Igen, ez az :/Akkor addig kénytelenek lesznek szar játékkal vezetni! 😊
Bár elvileg 3/4 5, 5 felé már jó eséllyel gépközelben, addig csak kihúzzák a srácok 😀Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Igen, ez az :/Bár elvileg 3/4 5, 5 felé már jó eséllyel gépközelben, addig csak kihúzzák a srácok 😀

több mint 14 éve
Na, ne már! Hello, hello, hello!Ez az amire írta, hogy nem fogja látni :/ :/zolika26Óriási 😀Na jó, akkor most mit látsz? Mikor kezded el nézni a meccset? Addig leszünk szarok, ugye? 😊tomi-tomi
Btw az első meccsnél beírtam képalába, hogy a két irányító első összecsapását Brady nyerte, nem mertem bekockáztatni a szezonbeli szót oda végül, nehogy megint azzal vádoljanak, hogy a jövőbe látok 😀Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Ez az amire írta, hogy nem fogja látni :/ :/Óriási 😀Na jó, akkor most mit látsz? Mikor kezded el nézni a meccset? Addig leszünk szarok, ugye? 😊tomi-tomi
Btw az első meccsnél beírtam képalába, hogy a két irányító első összecsapását Brady nyerte, nem mertem bekockáztatni a szezonbeli szót oda végül, nehogy megint azzal vádoljanak, hogy a jövőbe látok 😀Wyatt

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Óriási 😀Na jó, akkor most mit látsz? Mikor kezded el nézni a meccset? Addig leszünk szarok, ugye? 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tik-tak rohadt lassan megy az idő!ParadSECA meccset várod ennyire ? 😊
több mint 14 éve
Tik-tak rohadt lassan megy az idő!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Semmi gondot nem lehet ha pár ilyet adunk a csodaló Fiának!http://www.youtube.com/watch?v=EXFyaDpUIrk
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Óriási 😀 Btw az első meccsnél beírtam képalába, hogy a két irányító első összecsapását Brady nyerte, nem mertem bekockáztatni a szezonbeli szót oda végül, nehogy megint azzal vádoljanak, hogy a jövőbe látok 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha már tudjátok kiről van szó, akkor be is irhatjátok ide nyugodtan 😉Azért a helyedben elgondolkodnék, hogy 98 hsz-el egyedi rangot miért kaphatott. Sőt inkább utánanéznék. Megéri. 😊gyurcziSzerk. (B@zd meg, most nézem, 98 kommenttel oktatják a 10k+os tenorx-et!!! 😂 😂 )Miért, ha beregel Tomlin és ír tenornak, akkor le lesz ugatva, mert 1 hozzászólás vs 10k+ ban nem ő lesz az expert?Sztyopa
tomi-tomi
több mint 14 éve
Azért a helyedben elgondolkodnék, hogy 98 hsz-el egyedi rangot miért kaphatott. Sőt inkább utánanéznék. Megéri. 😊Szerk. (B@zd meg, most nézem, 98 kommenttel oktatják a 10k+os tenorx-et!!! 😂 😂 )Miért, ha beregel Tomlin és ír tenornak, akkor le lesz ugatva, mert 1 hozzászólás vs 10k+ ban nem ő lesz az expert?Sztyopa
tomi-tomi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Természetesen végigolvastam a szakmázgatást 😀Jaj, elpirulok 😀😀
Amúgy nekiállok ma külföldi fórumokat olvasni, mert nem is tudtam, hogy miről maradtam le eddig.tenorx
Nana, egy Steelers-fan ne pirulgasson! 😊
Mielőtt belevetnéd magad a külföldi fórumokba, nézz be az "Aranyköpések"-be, 51. hsz. Akkor majd megtudod, miről maradtál le.tomi-tomi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A képek miatt nem kell aggódni, ilyen dolgokkal nem foglalkoznak azért a játékosok 😊 A Broncos lelki ereje és a bosszúvágy már más dolog, de a tudásbeli különbség a mi uldalunkon van és egyszerűen , nyugodtan ki kell azt használniKicsit félek az ilyen és ehhez hasonló képektől, karikatúráktól...
Ha már képelemzés 😊tomi-tomi
Attól, hogy 1 hónapja nagyon leiskolázták a srácok a Broncos-t, attól még 0-0-ról fog indulni ez a mérkőzés...
A Broncos ráadásul önbizalommal telve, komoly lelkesedéssel jön, míg a részünkről meg ott van egy csomó elvárás (hazai pályán a papíron leggyengébb ellen) illetve a "kísért a múlt" effektus: tavaly a Jets ellen hajszálpontosan ugyanez volt.
Őszintén bízom benne, hogy a srácokat ez csak motíválni fogja, nem pedig úgy lesz mint tavaly, amikor azt éreztem, hogy "nagy akarásnak nyögés a vége". (mindent megpróbáltak a srácok, de akkora feszültség volt bennük, h semmi nem jött össze - elég csak Crumpler TD dropjára gondolni...)Rule
több mint 14 éve
Kicsit félek az ilyen és ehhez hasonló képektől, karikatúráktól...
Ha már képelemzés 😊tomi-tomi
Attól, hogy 1 hónapja nagyon leiskolázták a srácok a Broncos-t, attól még 0-0-ról fog indulni ez a mérkőzés...
A Broncos ráadásul önbizalommal telve, komoly lelkesedéssel jön, míg a részünkről meg ott van egy csomó elvárás (hazai pályán a papíron leggyengébb ellen) illetve a "kísért a múlt" effektus: tavaly a Jets ellen hajszálpontosan ugyanez volt.
Őszintén bízom benne, hogy a srácokat ez csak motíválni fogja, nem pedig úgy lesz mint tavaly, amikor azt éreztem, hogy "nagy akarásnak nyögés a vége". (mindent megpróbáltak a srácok, de akkora feszültség volt bennük, h semmi nem jött össze - elég csak Crumpler TD dropjára gondolni...)
több mint 14 éve
Jaj, elpirulok 😀😀
Amúgy nekiállok ma külföldi fórumokat olvasni, mert nem is tudtam, hogy miről maradtam le eddig.tenorx
Nana, egy Steelers-fan ne pirulgasson! 😊
Mielőtt belevetnéd magad a külföldi fórumokba, nézz be az "Aranyköpések"-be, 51. hsz. Akkor majd megtudod, miről maradtál le.
több mint 14 éve
Jaj, elpirulok 😀Ebben tökéletesen igazad van. Általában számomra is elfogadhatatlan, sőt kifejezetten idegesít, hogy a hozzászólások száma minősíti a kommentelőt.Szerk. (B@zd meg, most nézem, 98 kommenttel oktatják a 10k+os tenorx-et!!! 😂 😂 )Miért, ha beregel Tomlin és ír tenornak, akkor le lesz ugatva, mert 1 hozzászólás vs 10k+ ban nem ő lesz az expert?Sztyopa
tomi-tomi
Ebben a konkrét esetben azért tettem mégis ezt, mert mind a 98, mind a 10k+ hozzászólás egyenletes minőséget képvisel (nem egymáshoz képest! 😊 ) Ha úgy tetszik, a szakmai-szakmázgatós minőséget (és stílust) mértem össze. Amelyet ebben az esetben szerintem hajszálpontosan kifejez a hozzászólások száma.
(Btw ha Tomlin a Wilfork-Dumervil matchup kifejletétől várja Brady megvédését, akkor bizony le lesz ugatva. Még ha a saját nevén is regelne be. 😊 )tomi-tomi
Amúgy nekiállok ma külföldi fórumokat olvasni, mert nem is tudtam, hogy miről maradtam le eddig.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát ez hatalmas 😂 😂 😂 Megnézném azért Wilforkot OT-ként , de szerintem elbaszná és sackelné a safety-t 😂 😂 😂Baby Vince vs Dumervil? Vince OTt is játszik mostanában? Sajnos nem vagyok tájékozott Pats ügyekben.tenorxOlvass külföldi forumokat cimbi, ott több minden le van irva 😊respectvv4laci
több mint 14 éve
.. de már előre polírozza a Wehrmacht-sisakotsutianapmost nem azért a tíz fillérért, de JMD kb olyan fejet vág ezen a képen, mint amikor a gólyabálon a szűzlányt az egyetem menő arca próbálja éppen elhívni egy kiscsoportos, zárt körű francia impresszionista irodalmi szemináriumra a kolesz szobájába...viito
The Return of Baby Hoodie😊Gyulus

Ha már képelemzés 😊