New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Többek között az is kiderül, hogy haszid zsidó

több mint 14 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
382 hsznél megérkezik a szakmázgatás
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=2112
Respect felbukkanás után, heffán 😊Wyatt

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=2112
Respect felbukkanás után, heffán 😊

több mint 14 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
vasárnapi PIT-DEN eredménykövetőben óriási talk volt 😊
segítsetek már ki, hogy mi is ez a "szakmázgatás" mánia mindenkinél?viito

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
segítsetek már ki, hogy mi is ez a "szakmázgatás" mánia mindenkinél?
több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Miért, ha beregel Tomlin és ír tenornak, akkor le lesz ugatva, mert 1 hozzászólás vs 10k+ ban nem ő lesz az expert?Sztyopa
Azért a helyedben elgondolkodnék, hogy 98 hsz-el egyedi rangot miért kaphatott. Sőt inkább utánanéznék. Megéri. 😊gyurczi
Gyengébbek kedvéért: nem az a lényeg h kiről beszélünk most, hanem az, hogy ne amiatt ítéljük meg bárkit is, hogy mennyi hozzászólás van a neve mellett.(figyelembe véve azt, hogy az emberünk tényleg nem egy expert,sőt! 😉 )

Jók vagyunk, Vincent?Sztyopa
Nyugi! Téged és senki mást sem a kommentszám alapján ítélünk meg. Nézd meg az aláírásom, én és még sokan mások ott voltunk, és real time-ban kaptuk a tudást. Ma hajnalban pedig kaptunk egy újabb adag szakmázgatást. Csak nehogy függők legyünk...

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Sztyopa 315
Szerk. (B@zd meg, most nézem, 98 kommenttel oktatják a 10k+os tenorx-et!!! 😂 😂 )
tomi-tomi
Miért, ha beregel Tomlin és ír tenornak, akkor le lesz ugatva, mert 1 hozzászólás vs 10k+ ban nem ő lesz az expert?Sztyopa
Azért a helyedben elgondolkodnék, hogy 98 hsz-el egyedi rangot miért kaphatott. Sőt inkább utánanéznék. Megéri. 😊gyurczi
Gyengébbek kedvéért: nem az a lényeg h kiről beszélünk most, hanem az, hogy ne amiatt ítéljük meg bárkit is, hogy mennyi hozzászólás van a neve mellett.(figyelembe véve azt, hogy az emberünk tényleg nem egy expert,sőt! 😉 )

Jók vagyunk, Vincent?

Why so serious?
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Igen, ez az :/
Bár elvileg 3/4 5, 5 felé már jó eséllyel gépközelben, addig csak kihúzzák a srácok 😀Wyatt
Akkor addig kénytelenek lesznek szar játékkal vezetni! 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Igen, ez az :/
Bár elvileg 3/4 5, 5 felé már jó eséllyel gépközelben, addig csak kihúzzák a srácok 😀

több mint 14 éve
Óriási 😀
Btw az első meccsnél beírtam képalába, hogy a két irányító első összecsapását Brady nyerte, nem mertem bekockáztatni a szezonbeli szót oda végül, nehogy megint azzal vádoljanak, hogy a jövőbe látok 😀Wyatt
Na jó, akkor most mit látsz? Mikor kezded el nézni a meccset? Addig leszünk szarok, ugye? 😊tomi-tomi
Ez az amire írta, hogy nem fogja látni :/ :/zolika26
Na, ne már! Hello, hello, hello!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Óriási 😀
Btw az első meccsnél beírtam képalába, hogy a két irányító első összecsapását Brady nyerte, nem mertem bekockáztatni a szezonbeli szót oda végül, nehogy megint azzal vádoljanak, hogy a jövőbe látok 😀Wyatt
Na jó, akkor most mit látsz? Mikor kezded el nézni a meccset? Addig leszünk szarok, ugye? 😊tomi-tomi
Ez az amire írta, hogy nem fogja látni :/ :/

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Óriási 😀
Na jó, akkor most mit látsz? Mikor kezded el nézni a meccset? Addig leszünk szarok, ugye? 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tik-tak rohadt lassan megy az idő!ParadSEC
A meccset várod ennyire ? 😊
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Tik-tak rohadt lassan megy az idő!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Semmi gondot nem lehet ha pár ilyet adunk a csodaló Fiának!
http://www.youtube.com/watch?v=EXFyaDpUIrk

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Óriási 😀
Btw az első meccsnél beírtam képalába, hogy a két irányító első összecsapását Brady nyerte, nem mertem bekockáztatni a szezonbeli szót oda végül, nehogy megint azzal vádoljanak, hogy a jövőbe látok 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerk. (B@zd meg, most nézem, 98 kommenttel oktatják a 10k+os tenorx-et!!! 😂 😂 )
tomi-tomi
Ha már tudjátok kiről van szó, akkor be is irhatjátok ide nyugodtan 😉
több mint 14 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
tomi-tomi
Azért a helyedben elgondolkodnék, hogy 98 hsz-el egyedi rangot miért kaphatott. Sőt inkább utánanéznék. Megéri. 😊

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Jaj, elpirulok 😀
Amúgy nekiállok ma külföldi fórumokat olvasni, mert nem is tudtam, hogy miről maradtam le eddig.tenorx
😀
Nana, egy Steelers-fan ne pirulgasson! 😊
Mielőtt belevetnéd magad a külföldi fórumokba, nézz be az "Aranyköpések"-be, 51. hsz. Akkor majd megtudod, miről maradtál le.tomi-tomi
Természetesen végigolvastam a szakmázgatást 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Ha már képelemzés 😊tomi-tomi
Kicsit félek az ilyen és ehhez hasonló képektől, karikatúráktól...
Attól, hogy 1 hónapja nagyon leiskolázták a srácok a Broncos-t, attól még 0-0-ról fog indulni ez a mérkőzés...

A Broncos ráadásul önbizalommal telve, komoly lelkesedéssel jön, míg a részünkről meg ott van egy csomó elvárás (hazai pályán a papíron leggyengébb ellen) illetve a "kísért a múlt" effektus: tavaly a Jets ellen hajszálpontosan ugyanez volt.

Őszintén bízom benne, hogy a srácokat ez csak motíválni fogja, nem pedig úgy lesz mint tavaly, amikor azt éreztem, hogy "nagy akarásnak nyögés a vége". (mindent megpróbáltak a srácok, de akkora feszültség volt bennük, h semmi nem jött össze - elég csak Crumpler TD dropjára gondolni...)Rule
A képek miatt nem kell aggódni, ilyen dolgokkal nem foglalkoznak azért a játékosok 😊 A Broncos lelki ereje és a bosszúvágy már más dolog, de a tudásbeli különbség a mi uldalunkon van és egyszerűen , nyugodtan ki kell azt használni
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal

Ha már képelemzés 😊tomi-tomi
Kicsit félek az ilyen és ehhez hasonló képektől, karikatúráktól...
Attól, hogy 1 hónapja nagyon leiskolázták a srácok a Broncos-t, attól még 0-0-ról fog indulni ez a mérkőzés...

A Broncos ráadásul önbizalommal telve, komoly lelkesedéssel jön, míg a részünkről meg ott van egy csomó elvárás (hazai pályán a papíron leggyengébb ellen) illetve a "kísért a múlt" effektus: tavaly a Jets ellen hajszálpontosan ugyanez volt.

Őszintén bízom benne, hogy a srácokat ez csak motíválni fogja, nem pedig úgy lesz mint tavaly, amikor azt éreztem, hogy "nagy akarásnak nyögés a vége". (mindent megpróbáltak a srácok, de akkora feszültség volt bennük, h semmi nem jött össze - elég csak Crumpler TD dropjára gondolni...)
több mint 14 éve
Jaj, elpirulok 😀
Amúgy nekiállok ma külföldi fórumokat olvasni, mert nem is tudtam, hogy miről maradtam le eddig.tenorx
😀
Nana, egy Steelers-fan ne pirulgasson! 😊
Mielőtt belevetnéd magad a külföldi fórumokba, nézz be az "Aranyköpések"-be, 51. hsz. Akkor majd megtudod, miről maradtál le.

több mint 14 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
tomi-tomi
Ebben tökéletesen igazad van. Általában számomra is elfogadhatatlan, sőt kifejezetten idegesít, hogy a hozzászólások száma minősíti a kommentelőt.
Ebben a konkrét esetben azért tettem mégis ezt, mert mind a 98, mind a 10k+ hozzászólás egyenletes minőséget képvisel (nem egymáshoz képest! 😊 ) Ha úgy tetszik, a szakmai-szakmázgatós minőséget (és stílust) mértem össze. Amelyet ebben az esetben szerintem hajszálpontosan kifejez a hozzászólások száma.
(Btw ha Tomlin a Wilfork-Dumervil matchup kifejletétől várja Brady megvédését, akkor bizony le lesz ugatva. Még ha a saját nevén is regelne be. 😊 )tomi-tomi
Jaj, elpirulok 😀
Amúgy nekiállok ma külföldi fórumokat olvasni, mert nem is tudtam, hogy miről maradtam le eddig.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Baby Vince vs Dumervil? Vince OTt is játszik mostanában? Sajnos nem vagyok tájékozott Pats ügyekben.tenorx
Olvass külföldi forumokat cimbi, ott több minden le van irva 😊respectvv4laci
Hát ez hatalmas 😂 😂 😂 Megnézném azért Wilforkot OT-ként , de szerintem elbaszná és sackelné a safety-t 😂 😂 😂
több mint 14 éve

The Return of Baby Hoodie😊Gyulus
most nem azért a tíz fillérért, de JMD kb olyan fejet vág ezen a képen, mint amikor a gólyabálon a szűzlányt az egyetem menő arca próbálja éppen elhívni egy kiscsoportos, zárt körű francia impresszionista irodalmi szemináriumra a kolesz szobájába...viito
.. de már előre polírozza a Wehrmacht-sisakotsutianap

Ha már képelemzés 😊