New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Patriots offense oldalon:Nem kellene beragadni a kezdésnél, a Denver is hajlamos akadozva indulni, pontok kellenek az elején (bár a Steelers se ment sokra vele).
A wildcard meccsen a TE játék működött a Pittsburgh-nek is, a Pats rosterén meg ott duplacsövű sörétes...
Jó hír, hogy Mankins és Vollmer is edzett, időt kell adni Brady-nek, rögtön összeomló zseb akkor is megengedhetetlen, ha hat emberrel jön a pass rush. Ha kell, Gronkowski inkább legyen hatodik blokkoló ember, az elkapásokat majd megoldja Hernandez.
No turnover, BJGE meg Ridley fusson lendületesen...
28 - 30 pont szerintem elég lesz a győzelemhez.
Patriots defense:
Meg kell állítani a futást, including Tebow, ne futkosson first down-okat.
Az nem túl bizalomgerjesztő, hogy Steelers defense is többször hagyott kávézóidőt a zsebben Tebownak, valahogy oda kell érni, zavarni, ne tudjon "kényelmesen" gondolkodni vagy beleállni egy hosszú bombába. Ahogy írtátok többen is, a jobb oldali védőktől extra teljesítmény kell.
Hosszú elkapásokat szerintem ugyanúgy be fog nyalni a Pats secondary is, remélhetőleg a catch után azonnali szerelésekkel.
A redzone D lesz nagyon fontos, hiába állnak fel esetleg öt elkapóval, figyelni kell a QB runra is.
Összegezve hadd bízzon a Denver a lendületben meg a lélektani pluszban, a Pats meg játsszon hideg fejjel és biztos kézzel.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Nekem gyanus, hogy némi nyelvtudásbeli hiányosságok okozzák a félreértést. Külföldi oldalon azért lehet, hogy szerepelt Wilfork / Dumervil neve, akár egy sorban is. Egyébként Sorbi vallásifanatikus hozzászólásainak a szakmai értéke 100-szor annyi, mint az udvari bohócnak. Nem igazán értem a bannolási "módszertant" 😊.Ebben tökéletesen igazad van. Általában számomra is elfogadhatatlan, sőt kifejezetten idegesít, hogy a hozzászólások száma minősíti a kommentelőt.Szerk. (B@zd meg, most nézem, 98 kommenttel oktatják a 10k+os tenorx-et!!! 😂 😂 )Miért, ha beregel Tomlin és ír tenornak, akkor le lesz ugatva, mert 1 hozzászólás vs 10k+ ban nem ő lesz az expert?Sztyopa
tomi-tomi
Ebben a konkrét esetben azért tettem mégis ezt, mert mind a 98, mind a 10k+ hozzászólás egyenletes minőséget képvisel (nem egymáshoz képest! 😊 ) Ha úgy tetszik, a szakmai-szakmázgatós minőséget (és stílust) mértem össze. Amelyet ebben az esetben szerintem hajszálpontosan kifejez a hozzászólások száma.
(Btw ha Tomlin a Wilfork-Dumervil matchup kifejletétől várja Brady megvédését, akkor bizony le lesz ugatva. Még ha a saját nevén is regelne be. 😊 )tomi-tomi
több mint 14 éve
Ebben tökéletesen igazad van. Általában számomra is elfogadhatatlan, sőt kifejezetten idegesít, hogy a hozzászólások száma minősíti a kommentelőt.Szerk. (B@zd meg, most nézem, 98 kommenttel oktatják a 10k+os tenorx-et!!! 😂 😂 )Miért, ha beregel Tomlin és ír tenornak, akkor le lesz ugatva, mert 1 hozzászólás vs 10k+ ban nem ő lesz az expert?Sztyopa
tomi-tomi
Ebben a konkrét esetben azért tettem mégis ezt, mert mind a 98, mind a 10k+ hozzászólás egyenletes minőséget képvisel (nem egymáshoz képest! 😊 ) Ha úgy tetszik, a szakmai-szakmázgatós minőséget (és stílust) mértem össze. Amelyet ebben az esetben szerintem hajszálpontosan kifejez a hozzászólások száma.
(Btw ha Tomlin a Wilfork-Dumervil matchup kifejletétől várja Brady megvédését, akkor bizony le lesz ugatva. Még ha a saját nevén is regelne be. 😊 )
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Sztyopa
315
Szerk. (B@zd meg, most nézem, 98 kommenttel oktatják a 10k+os tenorx-et!!! 😂 😂 )Miért, ha beregel Tomlin és ír tenornak, akkor le lesz ugatva, mert 1 hozzászólás vs 10k+ ban nem ő lesz az expert?
tomi-tomi
Why so serious?
több mint 14 éve
.. de már előre polírozza a Wehrmacht-sisakotmost nem azért a tíz fillérért, de JMD kb olyan fejet vág ezen a képen, mint amikor a gólyabálon a szűzlányt az egyetem menő arca próbálja éppen elhívni egy kiscsoportos, zárt körű francia impresszionista irodalmi szemináriumra a kolesz szobájába...viito
The Return of Baby Hoodie😊Gyulus

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most nem azért a tíz fillérért, de JMD kb olyan fejet vág ezen a képen, mint amikor a gólyabálon a szűzlányt az egyetem menő arca próbálja éppen elhívni egy kiscsoportos, zárt körű francia impresszionista irodalmi szemináriumra a kolesz szobájába...
The Return of Baby Hoodie😊Gyulus
több mint 14 éve
Dumervil ellen van egy titkos fegyverünk... EDELMAN ha minden kötél szakad! Szétkapja mint foxi a lábtörlőt! 😂Ejj-ejj, le vagy maradva! Biztos Steelers-Broncos PO meccset néztél. Közben a fórumon változások történtek, különösen szakmázgatós témákban. Vazze, ha Wilfork-Dumervil matchup lesz, akkor az lesz! Különben is, lehet, hogy Dumervil lesz OG! Látszik, hogy fejlődőképes vagy, máris látod a Steelers vereségének az okát. A megoldás kulcsa ott van a kezedben: olvass külföldi fórumokat és ne olvasd tudod kit. 😀Olvass külföldi forumokat cimbi, ott több minden le van irva 😊respectvv4laciMeglesz, köszi!
Lehet mi is ott csesztük el, hogy nem raktuk be Hamptont Dumervil ellen :/tenorx
(Have a fun, ápolási és gondozási díjat nem fogsz kapni. 😉 )
Szerk. (B@zd meg, most nézem, 98 kommenttel oktatják a 10k+os tenorx-et!!! 😂 😂 )
szerk. II. Különös tétje lesz a meccsünknek: "Hogy egy kicsit szakmázzak is benne volt már h Tebow keze elsül, de sztem 2szer 1más után nem fog , de majd ha a Pats ellen is 200+ yardot több akkor kövezzetek meg. Sőt ha Pats-den meccs lesz és 200+ yardot dob akkor most itt LEIROM h fogadásbol vállalom a BAN-t- És nem vagyok hülye tudom a pats pass defense milyen , de hiszek a nagyszámok törvényében" Ezt hívják dilemmának. 😀tomi-tomi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Ejj-ejj, le vagy maradva! Biztos Steelers-Broncos PO meccset néztél. Közben a fórumon változások történtek, különösen szakmázgatós témákban. Vazze, ha Wilfork-Dumervil matchup lesz, akkor az lesz! Különben is, lehet, hogy Dumervil lesz OG! Látszik, hogy fejlődőképes vagy, máris látod a Steelers vereségének az okát. A megoldás kulcsa ott van a kezedben: olvass külföldi fórumokat és ne olvasd tudod kit. 😀Meglesz, köszi!Baby Vince vs Dumervil? Vince OTt is játszik mostanában? Sajnos nem vagyok tájékozott Pats ügyekben.tenorxOlvass külföldi forumokat cimbi, ott több minden le van irva 😊respectvv4laci
Lehet mi is ott csesztük el, hogy nem raktuk be Hamptont Dumervil ellen :/tenorx
(Have a fun, ápolási és gondozási díjat nem fogsz kapni. 😉 )
Szerk. (B@zd meg, most nézem, 98 kommenttel oktatják a 10k+os tenorx-et!!! 😂 😂 )
szerk. II. Különös tétje lesz a meccsünknek: "Hogy egy kicsit szakmázzak is benne volt már h Tebow keze elsül, de sztem 2szer 1más után nem fog , de majd ha a Pats ellen is 200+ yardot több akkor kövezzetek meg. Sőt ha Pats-den meccs lesz és 200+ yardot dob akkor most itt LEIROM h fogadásbol vállalom a BAN-t- És nem vagyok hülye tudom a pats pass defense milyen , de hiszek a nagyszámok törvényében" Ezt hívják dilemmának. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Hát igen, NT kell DE ellen, mert nehéz megkerülni. Tomlin, Arians és LeBeau alapvető hibát követett el, amikor ezt az örök igazságot elfelejtette.Meglesz, köszi!Baby Vince vs Dumervil? Vince OTt is játszik mostanában? Sajnos nem vagyok tájékozott Pats ügyekben.tenorxOlvass külföldi forumokat cimbi, ott több minden le van irva 😊respectvv4laci
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Meglesz, köszi!Baby Vince vs Dumervil? Vince OTt is játszik mostanában? Sajnos nem vagyok tájékozott Pats ügyekben.tenorxOlvass külföldi forumokat cimbi, ott több minden le van irva 😊respectvv4laci
Lehet mi is ott csesztük el, hogy nem raktuk be Hamptont Dumervil ellen :/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Baby Vince vs Dumervil? Vince OTt is játszik mostanában? Sajnos nem vagyok tájékozott Pats ügyekben.tenorxOlvass külföldi forumokat cimbi, ott több minden le van irva 😊
több mint 14 éve
Baby Vince vs Dumervil? Vince OTt is játszik mostanában? Sajnos nem vagyok tájékozott Pats ügyekben.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A legfontosabb h a falnak megkell védeni Bradyt . Azért a Baby Vince vs Dumervil matchup nem lesz piskota ,olvastam külföldi oldalakon.
több mint 14 éve
No, akkor jöjjön a flea flicker, reverse, end around, persze mindegyik kizárólag Juliantől aki még wild catben is megjátssza magát közben, és persze az összes középső futásunk (mind a 4 az egész mérkőzéses 5-ből) is az övé

több mint 14 éve
Wilfork simán legyalulna mindenkit 40 yardon belül talán még kívül is és utána még rátapos a levegőmaszkra! 😂
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Ennek is jó a zenéje és ez az elkapás és futás hát könnyes lesz a szemem! 😀És egyeseknek van képük azt állítani, hogy a 3–4-es NT-knél nem számít a 40 yard dash 😂 😀
http://www.youtube.com/watch?v=nVjSI0O2na0&feature=relatedParadSEC

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ennek is jó a zenéje és ez az elkapás és futás hát könnyes lesz a szemem! 😀Az lenne a szép ha Tebowtól is lasztit lopna majd vasárnap és vissza is vinné 😀 😀 😀 😂 😂 😂 Mekkora lol lenne 😀 Majd ilyedtében amikor meglátja közeledni a 160 kg-t odadobja neki úgyis 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ennek is jó a zenéje és ez az elkapás és futás hát könnyes lesz a szemem! 😀szinte jobb mint az eredeti a filmből... 😀
több mint 14 éve
Ennek is jó a zenéje és ez az elkapás és futás hát könnyes lesz a szemem! 😀 http://www.youtube.com/watch?v=nVjSI0O2na0&feature=related
több mint 14 éve
tényleg jó a zene!Picit megrendezte a KC a Tebow fiút! 😀
több mint 14 éve
idei első (!) edzésünk, amiről senki sem hiányzik. örülünk vincent? 😊triangleHát, ez január 10-én nem akkora durranás! 😊 (Bocs!) Btw örülünk, Jules!
több mint 14 éve
Köszi 😊 Ez nem off 😀Johann Pachelbel - Canon in Dtehát ez az alapEzt a zenét mióta keresem, hogy mi a címe 😀Wyatt
http://www.youtube.com/watch?v=MT-uUE5SNQE
zargatni is kell, ütni-vágni, mert igaz hogy nem pontosprezíz de mint láttuk képes egymásután nécceröccör HAHAGYJÁKsutianap
Bocs az Off-értGonoszmanoka

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Johann Pachelbel - Canon in Dtehát ez az alapEzt a zenét mióta keresem, hogy mi a címe 😀Wyatt
http://www.youtube.com/watch?v=MT-uUE5SNQE
zargatni is kell, ütni-vágni, mert igaz hogy nem pontosprezíz de mint láttuk képes egymásután nécceröccör HAHAGYJÁKsutianap
Bocs az Off-ért
több mint 14 éve
Vollmeren remélem azért nem fog meglátszani a játékán a sérülés mert nem lenne jó Bradyt darabokban látni! :/ Jó lenne ha a 3 elkapónkból csinálnánk 5-6-ot Ocho, Branch, Edelman trió várat magára!
Denvert szétdobálja Brady a Ravenst meg szétfutja Ridley és az Ügyvédi iroda! 😀
Piszkosul várom a meccset!