New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ez a 2 TE-s támadóegység kifog majd a védelmünkön. :/ Ha csak Gronkowski vagy Hernandez játszana kettejük közül, akkor azért jóval több sanszunk lenne, de együtt... :/aztec
Szoktunk ám 3 TE-vel is felállni Solderrel... 😉 ráadásul az OLine úgy tűnik egyben van egészségileg, sztem most is elő fog fordulni... 😊Danna
Vajon ki áll fel hosszabb embersorral a két csapat közül? Tegyék meg tétjeiket!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Szakmázgatás helyett: http://www.midwestsportsfans.com/wp-content/uploads/2012/01/the-fear-of-god.jpg

😂 😂 😂DoM
😂
Ellensúlyként:

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Lehetnénk már bő 24 órával idősebbek... 😐

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szakmázgatás helyett: http://www.midwestsportsfans.com/wp-content/uploads/2012/01/the-fear-of-god.jpg

😂 😂 😂DoM
10 pont! 😀 😂 :cool:
több mint 14 éve
triangle 1 283
Mankins a mai sajttájon az O-line-ról: “...if we can play good Tom takes care of the rest.”

ennyi. csak látnám végre...
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Ez a 2 TE-s támadóegység kifog majd a védelmünkön. :/ Ha csak Gronkowski vagy Hernandez játszana kettejük közül, akkor azért jóval több sanszunk lenne, de együtt... :/aztec
Szoktunk ám 3 TE-vel is felállni Solderrel... 😉 ráadásul az OLine úgy tűnik egyben van egészségileg, sztem most is elő fog fordulni... 😊Danna
Én azon gondolkodtam, hogy vajon Vollmer visszakerül-e RT-be, vagy marad Solder.
Mondjuk ez nem befolyásolja a 3 TE-s felállást. 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ha kikapunk ezzel fogom magam büntetni...

http://www.youtube.com/watch?v=5IzRz4F10gw

Remélem nem kell....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

😂 😂 😂DoM
nagyon nagy 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

😂 😂 😂
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Szoktunk ám 3 TE-vel is felállni Solderrel... 😉 ráadásul az OLine úgy tűnik egyben van egészségileg, sztem most is elő fog fordulni... 😊
több mint 14 éve
Petya 181 — Eagles fan
Sziasztok!

Egy kis előzetes csokor az általam legjobbnak tartott forrásokból, amik a következők:

1., Basic preview statokkal
2., ESPN Insider 10 observations
3., ESPN Insider cikk (ha van)
4., Greg Cosell notes from the previos game+cikk (ha van)
5., Andy Benoit filmroom analysis+Prisco's under the the radar matchups+Andy B. másik analysis
6., Grantalnd.com's Bill Barnwell preview (both sides of the ball+spec team)
7., Pro Football Focus articles (3 things to watch, 4 observations+cikkek ha vannak)
8., Footballoutsiders.com preview by the numbers
9., FO's Mike Trainer diagramms - play analysis
10., National-football-post's Matt Bowen cikkek
11., Depth chartok (NFL.comról, nem feltétlenül a legfrissebbek!).

http://data.hu/get/4618548/broncospatriots.doc

Enjoy! 😊

P.
több mint 14 éve
A Saints és a 49ers biztos, hogy kivétel 😊Wyatt
Persze, terjesztem itt a hülyeséget.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Saints és a 49ers biztos, hogy kivétel 😊

több mint 14 éve
De jogos 😀
Én is remélem, hogy mi tanultunk belőle, és azt láthatjátok majd vasárnap hajnalban, én meg kora délután 😊Wyatt
A csapat nemcsak a Steelers-Broncos meccsből tanulhatott, szerintem most nagyon sokat fog számítani, hogy mi is játszottunk már egyet velük. (Btw mind a négy hétvégi meccs ilyen lesz!) Nem tudják már annyira meglepni a Def-t. Mondjuk, csak 100 yard-ot futnak az első negyedben. 😊

több mint 14 éve
De jogos 😀
Én is remélem, hogy mi tanultunk belőle, és azt láthatjátok majd vasárnap hajnalban, én meg kora délután 😊

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Igen, a Steelers is jobb csapat, és óriási favorit volt 😊Wyatt
Már megbocsáss, de egy lapon említeni a Steelerst és a Patset 😀
Egyébként értem mire gondolsz, de kétlem, hogy oylan hibákat elkövetnénk mit amiket ők tettek. Annyira ott van fejben ez a csapat, hogy nem tudom elképzelni, hogy kikapjunk. Aztán lehet, hogy nagyot fogok koppanni.
több mint 14 éve
Igen, a Steelers is jobb csapat, és óriási favorit volt 😊

több mint 14 éve
Nem vagy nagyképű, mert 13.5 pontos favoritok vagyunk a legtöbb fogadóiroda szerint. 😉Schleck
Sejtettem, hogy még alá is becsültem ezt. 😀 De komolyan nem tartok a Denvertől. Jobb csapat vagyunk az teljesen egyértelmű. És most nem bántani akarom a Broncos drukkereket.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Három, max. négy emberes hatékony pass rush az esélyetek. 7-8 ember már csak kezd valamit négy-öt támadóval. S a Pats OL az utóbbi PO meccseinken nem tündökölt.
A tavalyi PO-hoz képest az egyik nagy különbség, hogy mindkét TE-ünk rengeteget fejlődött és egészséges.tomi-tomi
A két egészséges TEben látom a meccs kulcsát. Tavaly a jets ellen Hernandez nem volt 100%-os, így a fal összeomlása miatt Gronknak többet kellet blokkolnia mint elkapnia. Ezzel együtt kevés volt Welker és Branch. Most viszont az O-falban több a csere lehetőség szóval egy esetleges forma hanyatlás sem szedné szét a falat. Plusz mind a 2 TE egészséges így az O-ban gond nem lehet. Kicsit nagyképű leszek, de ezen a meccsen szvsz 10 pontos favoritnak érzem magunkat és csalódott lennék ha szoros meccs lenne.FViktor93
Nem vagy nagyképű, mert 13.5 pontos favoritok vagyunk a legtöbb fogadóiroda szerint. 😉

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Nyertünk 😀
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825f3898/article/salem-sorcesses-in-bradys-corner-but-wont-hex-tebow?module=HP11_headline_stack

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Három, max. négy emberes hatékony pass rush az esélyetek. 7-8 ember már csak kezd valamit négy-öt támadóval. S a Pats OL az utóbbi PO meccseinken nem tündökölt.
A tavalyi PO-hoz képest az egyik nagy különbség, hogy mindkét TE-ünk rengeteget fejlődött és egészséges.tomi-tomi
A két egészséges TEben látom a meccs kulcsát. Tavaly a jets ellen Hernandez nem volt 100%-os, így a fal összeomlása miatt Gronknak többet kellet blokkolnia mint elkapnia. Ezzel együtt kevés volt Welker és Branch. Most viszont az O-falban több a csere lehetőség szóval egy esetleges forma hanyatlás sem szedné szét a falat. Plusz mind a 2 TE egészséges így az O-ban gond nem lehet. Kicsit nagyképű leszek, de ezen a meccsen szvsz 10 pontos favoritnak érzem magunkat és csalódott lennék ha szoros meccs lenne.
több mint 14 éve
A tavalyi PO-hoz képest az egyik nagy különbség, hogy mindkét TE-ünk rengeteget fejlődött és egészséges.

több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Ez a 2 TE-s támadóegység kifog majd a védelmünkön. :/ Ha csak Gronkowski vagy Hernandez játszana kettejük közül, akkor azért jóval több sanszunk lenne, de együtt... :/

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nyugi, ha úgy tudunk játszani ellenetek, mint a Steelers ellen, akkor csak 10 ponttal kapunk ki tőletek 😀aztec
Remélem Tebow édeasapja beszél belőled 😀nDRo
Tőlem lehet egy pont is csak nyerjünk 😊
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Nyugi, ha úgy tudunk játszani ellenetek, mint a Steelers ellen, akkor csak 10 ponttal kapunk ki tőletek 😀aztec
Remélem Tebow édeasapja beszél belőled 😀