New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Azt nekem is kéne, hosszú volt az éjszaka... 😀Hu akkor aludnom kell délután egyet 😀FViktor93Ugye jól tudom, hogy 02:00tól játsszunk ma?FViktor93Igen 😊gravedigger
több mint 14 éve
Hu akkor aludnom kell délután egyet 😀Ugye jól tudom, hogy 02:00tól játsszunk ma?FViktor93Igen 😊gravedigger
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ugye jól tudom, hogy 02:00tól játsszunk ma?FViktor93Igen 😊
több mint 14 éve
Ugye jól tudom, hogy 02:00tól játsszunk ma?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hálla Istennek én nem leszek eredménykövető közelben (szurkoló társasággal nézzük majd a meccset ), elvonná a figyelmem a találkozóról, de holnap tuti vissza fogom olvasni 😊 😊 😊Megszületett az első szakmázgató, akinek több lesz a karmája, mint a hozzászólásaWyattSzerintem ma éjszaka csodát fogunk látni-olvasni! 😀
(Eddig mi lehet a csúcs egy hozzászólás karmájánál? Meg fog dőlni! 😀 )tomi-tomi
több mint 14 éve
Megszületett az első szakmázgató, akinek több lesz a karmája, mint a hozzászólásaWyattSzerintem ma éjszaka csodát fogunk látni-olvasni! 😀
(Eddig mi lehet a csúcs egy hozzászólás karmájánál? Meg fog dőlni! 😀 )
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
superbrutal88 és GRAFI köszi szépen, így már működik!
több mint 14 éve
Ó köszönöm, hosszú évek kemény munkája és szorgalma 😀Szépen fejlődsz!jÓL BESZÉLSZ INAS.éNIS ITT LÁTTAM H MEGFOGHATUNK TITEKET CHAMP NEM TUDJA MEGFOGNI MIND KETTŐTT. DE AZÉRT GLrespectvv4laciFőleg, hogy Champ CB, TE-eken pedig inkább LB-k, S-k védekeznek, egyébként annyiban talán igazad van, hogy ha Hörni slot ból indul, nickel vagy dime felállásban könnyen előfordulhat, hogy CB védekezik rajta. Bár Champ inkább oldalvonal mellet szokott munkálkodni. Azért így halkan megjegyezném, hogy én közel sem vagyok akkora tálentum, mint te 😕
szerk: CapsnDRo
De azért előfordul, hogy Hernandez line up-ja a flanker, és fly route-ra megy, esetleg post-ra, RZ-ban drag-re. Szokott még FB-ben is felállni, akkor meg jöhet egy fake reverse endaround 10-15 yard-ért. 😉
Jössz eredménykövetőbe éjszaka? 😊tomi-tomi
Ott leszek, a világért ki nem hagynám
több mint 14 éve
Sajnos a szerverváltáskor valami elmászott, még nem sikerült orvosolni. Ahogy az előttem szóló is mondta. www.patriots.hu És működik minden tökéletesen.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ti betudtok lépni a pats.hu-ra? beírom a nevem meg a jelszavamat és kiírja hogy error! kérnék új jelszavat erre ott is error!patriots.hu-t irj a pats.hu helyett és befogsz tudni jelentkezni
Tudna valaki segíteni? így nem tudok tippet leadni! de ez legyen a legkevesebb csak nyerjen a CSAPAT! Go Pats!!GhostLead
több mint 14 éve
Ti betudtok lépni a pats.hu-ra? beírom a nevem meg a jelszavamat és kiírja hogy error! kérnék új jelszavat erre ott is error!Tudna valaki segíteni? így nem tudok tippet leadni! de ez legyen a legkevesebb csak nyerjen a CSAPAT! Go Pats!!
több mint 14 éve
Megszületett az első szakmázgató, akinek több lesz a karmája, mint a hozzászólása

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mindneképp pótold be a lemaradásod, megéri 😊Jön eredménykövetni, ittasan..., asszem én akkor inkább kihagyom, mert a meccset akarom nézni, majd a vasárnapiakon röhögök végig 😛Valamiről lemaradtam? 😀polonic
u.i.: megtalálta a topikot, ahol lehet Márktól kérdezni 😂gdavid
több mint 14 éve
Hátha valakinek új is lesz benne:http://4.bp.blogspot.com/-GgvBggHjAd0/Tw8vBzNXf5I/AAAAAAAAFWA/dJEjrjkPbrY/s1600/tebow%2Bbrady%2B2.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-mgnABKApeCo/Tw5qJokBf1I/AAAAAAAAFVE/6DtuSXo6-fo/s1600/tebow%2Bsaint%2Bbrady%2Bsinner.jpg
http://www.sikids.com/images/cms/imce/users/thewiz/2012/01/tebow-belichick-011312.png
És a bónusz:
http://4.bp.blogspot.com/-HRmx9-N_wxs/Tw5zh7VEXDI/AAAAAAAAFVc/vvAkE233WSY/s1600/giants%2Bjets%2Bhats.jpg
több mint 14 éve
Jön eredménykövetni, ittasan..., asszem én akkor inkább kihagyom, mert a meccset akarom nézni, majd a vasárnapiakon röhögök végig 😛Valamiről lemaradtam? 😀
u.i.: megtalálta a topikot, ahol lehet Márktól kérdezni 😂gdavid
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://static.nfl.com/static/content/catch_all/nfl_image/tebow_brady_120113_full.jpgez volt már? 😊
több mint 14 éve
triangle
1 283
azt álmodtam, hogy 72-36-ra megyünk a harmadik negyed közepén, amikor Brady dob egy picket Wilhite-nak 😂 😂 😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gronkot amúgy sem túl effektív DB-kel fogni, láttunk már rá példát, amikor kettő is lógott rajta, és vitte őket vagy 10 yardot.Főleg, hogy Champ CB, TE-eken pedig inkább LB-k, S-k védekeznek, egyébként annyiban talán igazad van, hogy ha Hörni slot ból indul, nickel vagy dime felállásban könnyen előfordulhat, hogy CB védekezik rajta. Bár Champ inkább oldalvonal mellet szokott munkálkodni. Azért így halkan megjegyezném, hogy én közel sem vagyok akkora tálentum, mint te 😕Ez a 2 TE-s támadóegység kifog majd a védelmünkön. :/ Ha csak Gronkowski vagy Hernandez játszana kettejük közül, akkor azért jóval több sanszunk lenne, de együtt... :/aztecjÓL BESZÉLSZ INAS.éNIS ITT LÁTTAM H MEGFOGHATUNK TITEKET CHAMP NEM TUDJA MEGFOGNI MIND KETTŐTT. DE AZÉRT GLrespectvv4laci
több mint 14 éve
Jön eredménykövetni, ittasan..., asszem én akkor inkább kihagyom, mert a meccset akarom nézni, majd a vasárnapiakon röhögök végig 😛 u.i.: megtalálta a topikot, ahol lehet Márktól kérdezni 😂
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Szépen fejlődsz!Főleg, hogy Champ CB, TE-eken pedig inkább LB-k, S-k védekeznek, egyébként annyiban talán igazad van, hogy ha Hörni slot ból indul, nickel vagy dime felállásban könnyen előfordulhat, hogy CB védekezik rajta. Bár Champ inkább oldalvonal mellet szokott munkálkodni. Azért így halkan megjegyezném, hogy én közel sem vagyok akkora tálentum, mint te 😕Ez a 2 TE-s támadóegység kifog majd a védelmünkön. :/ Ha csak Gronkowski vagy Hernandez játszana kettejük közül, akkor azért jóval több sanszunk lenne, de együtt... :/aztecjÓL BESZÉLSZ INAS.éNIS ITT LÁTTAM H MEGFOGHATUNK TITEKET CHAMP NEM TUDJA MEGFOGNI MIND KETTŐTT. DE AZÉRT GLrespectvv4laci
De azért előfordul, hogy Hernandez line up-ja a flanker, és fly route-ra megy, esetleg post-ra, RZ-ban drag-re. Szokott még FB-ben is felállni, akkor meg jöhet egy fake reverse endaround 10-15 yard-ért. 😉
Jössz eredménykövetőbe éjszaka? 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Főleg, hogy Champ CB, TE-eken pedig inkább LB-k, S-k védekeznek, egyébként annyiban talán igazad van, hogy ha Hörni slot ból indul, nickel vagy dime felállásban könnyen előfordulhat, hogy CB védekezik rajta. Bár Champ inkább oldalvonal mellet szokott munkálkodni. Azért így halkan megjegyezném, hogy én közel sem vagyok akkora tálentum, mint te 😕Ez a 2 TE-s támadóegység kifog majd a védelmünkön. :/ Ha csak Gronkowski vagy Hernandez játszana kettejük közül, akkor azért jóval több sanszunk lenne, de együtt... :/aztecjÓL BESZÉLSZ INAS.éNIS ITT LÁTTAM H MEGFOGHATUNK TITEKET CHAMP NEM TUDJA MEGFOGNI MIND KETTŐTT. DE AZÉRT GLrespectvv4laci
szerk: Caps
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez a 2 TE-s támadóegység kifog majd a védelmünkön. :/ Ha csak Gronkowski vagy Hernandez játszana kettejük közül, akkor azért jóval több sanszunk lenne, de együtt... :/aztecjÓL BESZÉLSZ INAS.éNIS ITT LÁTTAM H MEGFOGHATUNK TITEKET CHAMP NEM TUDJA MEGFOGNI MIND KETTŐTT. DE AZÉRT GL
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
cSAk JELZEM H HNAP JÖVÖK ÉS TELJES MELLSZÉLESSÉGGEL A CSAPAT MELLETT LESZEK.lEHET H BULIBÓL ESEK BE DE AKKOR IS ITT LESZEK!
több mint 14 éve
"Bill, you are one twisted,desperate, diabolical genius"Szakmázgatás helyett: http://www.midwestsportsfans.com/wp-content/uploads/2012/01/the-fear-of-god.jpg10 pont! 😀 😂 :cool:viito
😂 😂 😂DoM
én a Browns-hoodienál adtam fel, kidőltem😀
több mint 14 éve
Áthallásos kérdést feltenni egy hölgy mondatára? 😊Vajon ki áll fel hosszabb embersorral a két csapat közül? Tegyék meg tétjeiket!ulpianusEz a 2 TE-s támadóegység kifog majd a védelmünkön. :/ Ha csak Gronkowski vagy Hernandez játszana kettejük közül, akkor azért jóval több sanszunk lenne, de együtt... :/aztecSzoktunk ám 3 TE-vel is felállni Solderrel... 😉 ráadásul az OLine úgy tűnik egyben van egészségileg, sztem most is elő fog fordulni... 😊Danna
Ám legyen! A miénk a hosszabb! 😀
A megszokottan hosszú jelentés:
CB Kyle Arrington (foot) Questionable
OL Marcus Cannon (ankle) Questionable
C Dan Connolly (groin) Questionable
LB Dane Fletcher (thumb) Questionable
S James Ihedigbo (shoulder) Questionable
S Patrick Chung (knee) Questionable
G Logan Mankins (knee) Questionable
LB Rob Ninkovich (hip) Questionable
WR Matthew Slater (shoulder) Questionable
LB Brandon Spikes (knee) Questionable
T Sebastian Vollmer (back/foot) Questionable
WR Wes Welker (knee) Questionable
LB Tracy White (abdomen) Questionable