New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A nyomás mindenképp Bradyn lesz, neki kell "nyernie" a meccseket...Gogo
A PO one & done nyomásnak véget vetett. A nekem kell megnyernem a meccset nyomás szerintem lecsökkent az utóbbi mérkőzéseken a normál szintre. Egyrészt a D 40-45 percig most már kifejezetten jól játszik, másrészt négy olyan célpontja van, akikben (majdnem) vakon megbízik.
Edelman volt a deep threat! 😀 Jut eszembe, Wyatt meccsnézési szokása, mint előrejelzés, borulni látszik. Új szabály: Wyatt egyáltalán nem nézi; Pats az elejétől jól játszik. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A nyomás mindenképp Bradyn lesz, neki kell "nyernie" a meccseket...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Akkor túl vagyunk a mentális gátfutáson. (A Pats bosszút állt a Steelers-ért! 😀 )
Jöhet a második rész. Mi lesz itt, ha (f)elszabadul TB?!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Nomind1, szép győzelem volt, mintha a védelem is összekapta volna magát.
A denver O ellen így kell védekezni.
Jövő héten jön az igazi erőpróba, nagy valószínűséggel a Ravensszel lesz dolgunk...
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Nagyszerű győzelem volt, amelyre évek óta vártam, vártunk a PO-ban.
Amikor a legjobban kell akkor sikerült és nem is kellett túlidegeskedni és túlgörcsölni a meccset. Végig kézben tartottuk.
Minden csapatrészben domináltunk és fejben is ott voltunk a szeren.
Az egész csapat legyen az védelem, vagy támadó vagy ST és persze az edzői stáb előtt le a kalappal! Így kell ezt. Még állunk amikor már se Steelers, se Saints, akiket esélyesként tartottak akár a végső sikerre is, érdekes egy PO az biztos.

Szép volt Fiúk!

Remélem a folytatás hasonlóan szép és sikeres lesz, mindenesetre várhatjuk az ellenfelet, aki sztem a Ravens lesz bár a Texansnak jobban örülnék, de illene is visszavágni nekik a korábbiakért.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Csabiii New England Patriots 198
azér lehetett csavarni a történeten:
TommyBoy - THE FLICKKILLER PUNT - a legmeredekebb feketehumor, eddig! EDDIG! 😂 😂
köszönnyük Mester, nem vagyunk rád méltók, kérjük puszticcs el minket végtelen kegyelmedben 😛sutianap
Ellenkező esetben meg jönne a "running-up-the-score" szöveg.
Volt már ilyen puntra példa, mondjuk mintha utoljára Casseltől láttam volna ilyet, a Bills ellen.Gyulus
BigBen-nek is volt ilyen pár éve, igaz ott emlékeim szerint 4.-re "mentek neki".
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
TommyBoy - THE FLICKKILLER PUNT - a legmeredekebb feketehumor, eddig! EDDIG! 😂 😂
köszönnyük Mester, nem vagyunk rád méltók, kérjük puszticcs el minket végtelen kegyelmedben 😛sutianap
Volt már ilyen puntra példa, mondjuk mintha utoljára Casseltől láttam volna ilyet, a Bills ellen.Gyulus
igen, ezért még megalázóbb - egyszerűen sátáni 😂 😂 😂

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Volt már ilyen puntra példa, mondjuk mintha utoljára Casseltől láttam volna ilyet, a Bills ellen.
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Maradsz a topic aktív látogatója a PO szereplés végéig vagy csak erre az 1 meccsre szólt a "szerződés"? 😊Joco
nono - végignyomom gyűrűig :cool:

több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Maradsz a topic aktív látogatója a PO szereplés végéig vagy csak erre az 1 meccsre szólt a "szerződés"? 😊

több mint 14 éve
köszönnyük Mester, nem vagyunk rád méltók, kérjük puszticcs el minket végtelen kegyelmedben 😛

több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Nem szeretném ha az uraknak a fejébe szállna a győzelem íze,mert igazság szerint a Ravens ellen kellene jövő héten játszani,már csak a sérelmek miatt is,ott pedig minden szempontból toppon kell lenni (igaz a Texans-ra is).
Szép győzelem volt,csak így tovább!

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mondtam múlt héten, hogy a második bye week lesz nektek ez a hét... (Pozitívum, hogy Timmy Terrible kicsit a helyére került.)
több mint 14 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Sose hittem volna, hogy lesz valaha olyan meccs, ahol a Patsnek szurkolok, de most szorítok nektek, hogy vessetek véget ennek a lassan más szégyenteljesnek minősíthető Tebow tébolynak, ha mi eléggé el nem ítélhető módon nem tudtuk ezt megtenni egy hete. Csak most, kizárólag ezen az egy mérkőzésen Hajrá Pats!

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
No,tegyetek meg mindent a Hazafiak-Hollók AFC döntőért..😊)

http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/ochocinco-beviszi-egyik-twitter-kovetojet-a-mai-meccsre-2112690Blitzburgh
Két eset lehetséges. Vagy megmutatjuk, hogy így kellett volna a múlt héten, vagy azt, hogy így is lehet. 😊 Az elsőre szavazok.
Ocho nagy arc, a héten azon csodálkozott, hogy Brady mennyire fel van pörögve a PO-ra, úgy érzi magát, mint újonc korában. Aggódva kérdezte a régieket, hogy TB rendben van-e. 😊

több mint 14 éve
ma megszületik az új entitás: TOMTHEBUTCHER
http://www.butchershillthemovie.com/
"Nem egyszer vártam ki
türelmetlen topogva
míg izzóvörös patkó
sistereg a patára
de egy se
égett így
az emlékezetembe"
leccgoletitsznó 😉sutianap
Óh, sejtem, melyik gyermek nem fog felnőni sosem! 😉tomi-tomi
http://www.kewego.com/video/iLyROoafYmoq.html ez mégjobb igy

több mint 14 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
No,tegyetek meg mindent a Hazafiak-Hollók AFC döntőért..😊)

http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/ochocinco-beviszi-egyik-twitter-kovetojet-a-mai-meccsre-2112690
több mint 14 éve
"Nem egyszer vártam ki
türelmetlen topogva
míg izzóvörös patkó
sistereg a patára
de egy se
égett így
az emlékezetembe"
leccgoletitsznó 😉sutianap
Óh, sejtem, melyik gyermek nem fog felnőni sosem! 😉

több mint 14 éve
"Nem egyszer vártam ki
türelmetlen topogva
míg izzóvörös patkó
sistereg a patára
de egy se
égett így
az emlékezetembe"
leccgoletitsznó 😉

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Majd holnap józanabbul meglessük köszi 😀
Hajrá srácok, nélkülem is hozni kell 😊

több mint 14 éve
Na, hát akkor harcra fel!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=plPSpdEgiy0
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=moWnPEMx7GA

több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Meg lehet nyugodni, nem lesz Josh-BOB kiabálás a partvonalnál... 😛

@AdamSchefter: Offensive assistant Josh McDaniels will be upstairs in New England's coaching booth for tonight's game vs his former teamDanna
Én személy szerint emiatt sosem izgultam. 😀

BTW Te említetted, ha jól emlékszem, hogy elképzelhető megint egy Patriots meccs Londonban. Erről van már valami bővebb informáicó? Mikor is szokott kiderülni, hogy melyik meccs fog Londonban lenni?polonic
Nem emlékszem én sem h SB környékén, vagy a draft körül jelentik be...

Azóta már neccesebb a dolog, mert kiderült h annál korábban volt a deadline, mint hogy megvette a Jaguarst az új tulajdonosa.
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan

@AdamSchefter: Offensive assistant Josh McDaniels will be upstairs in New England's coaching booth for tonight's game vs his former teamDanna
Én személy szerint emiatt sosem izgultam. 😀

BTW Te említetted, ha jól emlékszem, hogy elképzelhető megint egy Patriots meccs Londonban. Erről van már valami bővebb informáicó? Mikor is szokott kiderülni, hogy melyik meccs fog Londonban lenni?

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető

@AdamSchefter: Offensive assistant Josh McDaniels will be upstairs in New England's coaching booth for tonight's game vs his former team
több mint 14 éve
Wyatt-nek szeretettel! (Ha még gép közelben van.)
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4714762/football-journey-julian-edelman

Azt hiszem ez egy régi vicc, mai szereplőkkel:
God asks Aaron Rodgers: “What do you believe?” Rodgers says, “I believe in hard work, and in staying true to family and friends.” God can’t help but see the goodness of Rodgers and offers him a seat to his left. Then God turns to Tim Tebow and says, “What do you believe?” Tebow says, “I believe in your total goodness, love and generosity and that you have given all to mankind.” God is greatly moved by Tebow’s eloquence, and offers him a seat to his right. Finally, God turns to Tom Brady: “And you, Tom, what do you believe?” Tom replies, “I believe you’re in my seat.