New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Kaptam egy Brady mezt amerikából FF-ről, de egy mérettel kisebb mint kellene.2szer volt rajtam, de nagyobbat szeretnék venni.
183 cm vagyok, sztem egy 5-8 cm-el kisebb férfinek-hölgynek tökéletes.
Kérésre küldök képet, az ár az azért hajaz az új árára, persze azért kevesebb egy kitsit.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Hétvégén az is eldőlt, hogy az 1/27-es pick az egyik ami a mienk lesz, lehetett volna rosszabb

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Remélem nem éljük át 2009-et a legendás WATCH THE 52! Erre Lewis jött oszt labda kiverve Brady kezéből.... Mondjuk Lewison szerintem már azért meglátszik, hogy nem 1 mai csirke már a játéktudása zseniális, de a gyorsasága az már eléggé megkopott... Reed nem nézett ki jól az utolsó play után, de szerintem összedrótozzák....Rice-ot meg kell fogni, ha őt limitáljuk, akkor egyértelműen nekünk áll a zászló.
A Rice-t megtudjuk fogni az jó de azért a WR-ek és a TE-ek sem pancserok ám a Hollóéknál
mondjuk ebből a Ravens O-ból én speciel Flaccót tartom messze leggyengébb láncszemnek... de sajnos a secünk erőssége minden QB-ból PM-et csinál...ThundersNFL
Ahogy DoM írta valahova, azért a Ravens def. kapkódni fogja a levegőt, ha átállunk no huddle-ra.
több mint 14 éve
Remélem nem éljük át 2009-et a legendás WATCH THE 52! Erre Lewis jött oszt labda kiverve Brady kezéből.... Mondjuk Lewison szerintem már azért meglátszik, hogy nem 1 mai csirke már a játéktudása zseniális, de a gyorsasága az már eléggé megkopott... Reed nem nézett ki jól az utolsó play után, de szerintem összedrótozzák....A Rice-t megtudjuk fogni az jó de azért a WR-ek és a TE-ek sem pancserok ám a Hollóéknál
mondjuk ebből a Ravens O-ból én speciel Flaccót tartom messze leggyengébb láncszemnek... de sajnos a secünk erőssége minden QB-ból PM-et csinál...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Kétségtelen, hogy nem jó a védelmük, de szerintem a GB Off-NE Def illetve a NE Off-GB Def összevetésben mi jöttünk volna ki rosszabbul. Én több esélyt látok, egy más filozófiával (49ers) játszó csapat ellen. Egy jó irányító szétszedi a mi sec-ünket, egy gyengébbet viszont megfoghatunk és onnantól az Off-on múlik a meccs, ami lényegesen kedvezőbb nekünk, mintha a védelmünkben kéne bíznunk.Igen, de látva a védelmüket a Giants ellen is és a futójátékuk teljes hiányát, ez azért kedvezőbb, mint a Frisco vagy az addigra teljesen felpörgő és tűzbe jövő Giants.Még talán a 49ers lenne a legjobb, de akkor ma a Giantsnek kéne szurkolnom, semmi sem könnyű 😀WyattEz nagyon +1. Nekem is nehezemre esik.
Igazából nem értem, miért lenne jó nekünk a GB. Több kezdő elkapójuk van mint nekünk DB-nk.zinedine5
A lényeg, hogy ne a Giants legyen, nem kell semmilyen visszavágós sztori... 😛Bruschi85
Mondjuk ennek így már nincs jelentősége mert a Giants továbbjutott és gyakorlatilag a szezon közbeni szar játékuk után, nálam az SB nagy esélyesévé léptek elő.
több mint 14 éve
akkor hajnalra meg is világosodhatott mindenki számára, a Brady for MVP

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Igen, de látva a védelmüket a Giants ellen is és a futójátékuk teljes hiányát, ez azért kedvezőbb, mint a Frisco vagy az addigra teljesen felpörgő és tűzbe jövő Giants.Még talán a 49ers lenne a legjobb, de akkor ma a Giantsnek kéne szurkolnom, semmi sem könnyű 😀WyattEz nagyon +1. Nekem is nehezemre esik.
Igazából nem értem, miért lenne jó nekünk a GB. Több kezdő elkapójuk van mint nekünk DB-nk.zinedine5
A lényeg, hogy ne a Giants legyen, nem kell semmilyen visszavágós sztori... 😛

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Még talán a 49ers lenne a legjobb, de akkor ma a Giantsnek kéne szurkolnom, semmi sem könnyű 😀WyattEz nagyon +1. Nekem is nehezemre esik.
Igazából nem értem, miért lenne jó nekünk a GB. Több kezdő elkapójuk van mint nekünk DB-nk.
több mint 14 éve
Egyenlőre, ahogy vártam is a Ravens továbbjutott csak erre a meccsre kell koncentrálni. Igazából én is úgy gondolom, hogy a Packers ellen lenne jó játszani, de egyenlőre még álom...Mindegy is mindenkit verni kell ez az alap 😊
Nálunk azért a futás is jó lenne ha jobban működne elsősorban BJGE, Woodhead, Ridley trióval. Kulcs lehet az Oline és persze, hogy a Rice mire megy azért McGahee-t is sikerült 100 yard alatt tartani, idén azért nem egyszer sikerült a futást megfogni. Sztem belőle nagyon fel fogunk készülni. Reed sérülése is befolyásoló tényező lehet, de ő biztos játszani fog, mert hihetetlen klasszis.
Nálunk azért más kávéház lesz az O# gépezet, mind a Texansé, Tom mellett klasszis elkapó és ligaelit TE sor. Ha nem lesznek buta hibáink és eladott labdák, akkor bármi lehet közhelyesen 😊
Fincsi kis ütközet lesz, de a hazai pálya miatt esélyesebbnek érzem magunkat.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
émmá estem idén a maguk hibájába, ugyhogy fékezetthabzás - a kurva meccset meg kell nyernisutianapMajd lehiggadok, de a Ravens mai teljesítménye fellekesített. Alapjáraton a Ravens D-től nagyon tartok.
Azt is nagyon utálom a Ravens-ben, hogy az elején képesek nagy játéko(ka)t lenyomni az ellen torkán.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Félreértés ne essék, én nem adok 70-et, de még 60-at sem magunknak egyelőre, de ha már nézegelődünk, akkor nézegelődjünk rendesen 😀

több mint 14 éve
émmá estem idén a maguk hibájába, ugyhogy fékezetthabzás - a kurva meccset meg kell nyerni

több mint 14 éve
Igen, jogos, de Eli-tól valamiért még így is jobban tartok, mint Alextől, persze tudom, hogy most ő az n1 QB 😀 Egyik sem lenne könnyű az tuti, mondjuk persze előbb el kéne jutni oda, de azért nem baj, ha esetleg a nekünk valamivel jobban fekvőt kapjuk, márpedig szerintem a Ravensnél azért klasszisokkal nem lenne nehezebb egy 49ers, aztán legfeljebb pont de 😀Nem akarom elhinni, hogy a Rice féle nagy futást megint megegyük. Ha megfogtuk a Denver brutális futását - még ha az más alapon nyugszik -, akkor a Ravens-ét kordában tarthatjuk.Reed, Lewis zseniális, elit a Ravens D. De most jó a Pats OL, lesz ideje az Off. felvenni a ritmust, s akkor a no huddle fizikálisan ki fogja őket készíteni. Tavaly pont a Texans ellen vették még a seggükön is a levegőt.tomi-tomiRay Lewis azt se fogja tudni melyik bolygón van a tight endek között a no huddle során. Két dolog miatt fájhat a Pats szurkoló feje:
Suggs vs. Light (hagyományosan szenved ellen)
Rice vs. DDoM
Light meg kapjon TE segítséget. A no huddle egyik nagy előnye szerintem, hogy sokkal nehezebben tudnak a pass rusher-ek hatékonyak lenni.
Wyatt, a Frisco DL és pass rush se volt rossz tegnap. 😊 Nagyon erős mindhárom talpon lévő NFC csapat.tomi-tomi

több mint 14 éve
Mondjuk ha esetleg a távolba nézünk, egy esetleges Ravens elleni reváns után a Frisco, Packers, Giants hármasból nem tudom ki lenne a legjobb. A Packers szerintem megverné a 49erst, meg az AFC-s csapatok ellen is jobb lenne, a Giantset ha nem muszáj nem szívesen látnám ismét SB-n, nem igen gyengült az a DL :/ Még talán a 49ers lenne a legjobb, de akkor ma a Giantsnek kéne szurkolnom, semmi sem könnyű 😀WyattSzerintem egyértelműen a Packers lenne nekünk a legjobb. A Giants,49ers kettősnél brutál a D. ami képes megfogni Bradyéket + az O is elfogadható náluk. Míg a Packersnél tök ugyanolyan Offense és Defense mint nálunk. Lenne egy gyönyörű pontháború amiből akár jól is kijöhetnénk.
több mint 14 éve
A Rice-street azér totálmás ucca. Főleg Liccsel - mögötte meg elpöttyinget Falkó. Szóval észnél kell lenni főleg az elejin ha bejönnek neki ezek a Taréj-Liiiivens-PistaDixon passzok akkor elkapja Ariadné hálóingét. Másrészről meg lehet előszedni Ocsót, lehet mennek a TE passzok, de korántsem fognak olyan yardgazdagságot biztositani mint tegnap. Lui azér ha csinájja a tekkölt, az meg van csinálva kérem. A Hentes ajánlata: kis pici Ocsó nagyobb mennyiségű Valkűr - nagyon nagy mennyiségű Valkűr és hogy legyen viszontlóbálás is Wudhed menni försztdán. 😉Nem akarom elhinni, hogy a Rice féle nagy futást megint megegyük. Ha megfogtuk a Denver brutális futását - még ha az más alapon nyugszik -, akkor a Ravens-ét kordában tarthatjuk.Reed, Lewis zseniális, elit a Ravens D. De most jó a Pats OL, lesz ideje az Off. felvenni a ritmust, s akkor a no huddle fizikálisan ki fogja őket készíteni. Tavaly pont a Texans ellen vették még a seggükön is a levegőt.tomi-tomiRay Lewis azt se fogja tudni melyik bolygón van a tight endek között a no huddle során. Két dolog miatt fájhat a Pats szurkoló feje:
Rice vs. DDoM
Light meg kapjon TE segítséget. A no huddle egyik nagy előnye szerintem, hogy sokkal nehezebben tudnak a pass rusher-ek hatékonyak lenni.tomi-tomi

több mint 14 éve
Rice futásaitól akkor kell igazán tartani, ha nem tud a meccs elején előnybe kerülni Brady & co. Tegnap elsősorban az option futást sikerült lenullázni. McGahee azért hozta hagyományos úton a yardokat.Nem akarom elhinni, hogy a Rice féle nagy futást megint megegyük. Ha megfogtuk a Denver brutális futását - még ha az más alapon nyugszik -, akkor a Ravens-ét kordában tarthatjuk.Reed, Lewis zseniális, elit a Ravens D. De most jó a Pats OL, lesz ideje az Off. felvenni a ritmust, s akkor a no huddle fizikálisan ki fogja őket készíteni. Tavaly pont a Texans ellen vették még a seggükön is a levegőt.tomi-tomiRay Lewis azt se fogja tudni melyik bolygón van a tight endek között a no huddle során. Két dolog miatt fájhat a Pats szurkoló feje:
Rice vs. DDoM
Light meg kapjon TE segítséget. A no huddle egyik nagy előnye szerintem, hogy sokkal nehezebben tudnak a pass rusher-ek hatékonyak lenni.
Wyatt, a Frisco DL és pass rush se volt rossz tegnap. 😊 Nagyon erős mindhárom talpon lévő NFC csapat.tomi-tomi
több mint 14 éve
Nem akarom elhinni, hogy a Rice féle nagy futást megint megegyük. Ha megfogtuk a Denver brutális futását - még ha az más alapon nyugszik -, akkor a Ravens-ét kordában tarthatjuk.Reed, Lewis zseniális, elit a Ravens D. De most jó a Pats OL, lesz ideje az Off. felvenni a ritmust, s akkor a no huddle fizikálisan ki fogja őket készíteni. Tavaly pont a Texans ellen vették még a seggükön is a levegőt.tomi-tomiRay Lewis azt se fogja tudni melyik bolygón van a tight endek között a no huddle során. Két dolog miatt fájhat a Pats szurkoló feje:
Rice vs. DDoM
Wyatt, a Frisco DL és pass rush se volt rossz tegnap. 😊 Nagyon erős mindhárom talpon lévő NFC csapat.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Mondjuk ha esetleg a távolba nézünk, egy esetleges Ravens elleni reváns után a Frisco, Packers, Giants hármasból nem tudom ki lenne a legjobb. A Packers szerintem megverné a 49erst, meg az AFC-s csapatok ellen is jobb lenne, a Giantset ha nem muszáj nem szívesen látnám ismét SB-n, nem igen gyengült az a DL :/ Még talán a 49ers lenne a legjobb, de akkor ma a Giantsnek kéne szurkolnom, semmi sem könnyű 😀

több mint 14 éve
Reed, Lewis zseniális, elit a Ravens D. De most jó a Pats OL, lesz ideje az Off. felvenni a ritmust, s akkor a no huddle fizikálisan ki fogja őket készíteni. Tavaly pont a Texans ellen vették még a seggükön is a levegőt.tomi-tomiRay Lewis azt se fogja tudni melyik bolygón van a tight endek között a no huddle során. Két dolog miatt fájhat a Pats szurkoló feje:
Rice vs. D
több mint 14 éve
Ilyenkor még szoktak azzal is jönni, hogy 1 nappal többet tudunk pihenni, ami jól jöhet 😀WyattSőt, nekik utazniuk is kell! 😀
Aztán, Brady>>>>>>Flacco.
A Ravens D bármire képes.
A tegnapi és a mai meccs alapján nagyjából 70-30-nak érzem a Pats esélyeit.
több mint 14 éve
Ilyenkor még szoktak azzal is jönni, hogy 1 nappal többet tudunk pihenni, ami jól jöhet 😀

több mint 14 éve
Reed, Lewis zseniális, elit a Ravens D. De most jó a Pats OL, lesz ideje az Off. felvenni a ritmust, s akkor a no huddle fizikálisan ki fogja őket készíteni. Tavaly pont a Texans ellen vették még a seggükön is a levegőt.
több mint 14 éve
triangle
1 283
ravens. balfasz O (+rizs), jó kis D.jó O-line kell a jövő hétre, oszt meglássuk.
több mint 14 éve
össze lesz az rakva addigraUtálatos dolognak tartom valaki sérülésén spekulálni, de Reed sérülése nagyon komoly faktor lehet a jövő héten.FeGa
:: HIBÁS KÉP ::