New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Kaptam egy Brady mezt amerikából FF-ről, de egy mérettel kisebb mint kellene.
2szer volt rajtam, de nagyobbat szeretnék venni.
183 cm vagyok, sztem egy 5-8 cm-el kisebb férfinek-hölgynek tökéletes.
Kérésre küldök képet, az ár az azért hajaz az új árára, persze azért kevesebb egy kitsit.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Hétvégén az is eldőlt, hogy az 1/27-es pick az egyik ami a mienk lesz, lehetett volna rosszabb

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 438 — Ajmo Vatreni
Remélem nem éljük át 2009-et a legendás WATCH THE 52! Erre Lewis jött oszt labda kiverve Brady kezéből.... Mondjuk Lewison szerintem már azért meglátszik, hogy nem 1 mai csirke már a játéktudása zseniális, de a gyorsasága az már eléggé megkopott... Reed nem nézett ki jól az utolsó play után, de szerintem összedrótozzák....
A Rice-t megtudjuk fogni az jó de azért a WR-ek és a TE-ek sem pancserok ám a Hollóéknál
mondjuk ebből a Ravens O-ból én speciel Flaccót tartom messze leggyengébb láncszemnek... de sajnos a secünk erőssége minden QB-ból PM-et csinál...ThundersNFL
Rice-ot meg kell fogni, ha őt limitáljuk, akkor egyértelműen nekünk áll a zászló.
Ahogy DoM írta valahova, azért a Ravens def. kapkódni fogja a levegőt, ha átállunk no huddle-ra.
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Remélem nem éljük át 2009-et a legendás WATCH THE 52! Erre Lewis jött oszt labda kiverve Brady kezéből.... Mondjuk Lewison szerintem már azért meglátszik, hogy nem 1 mai csirke már a játéktudása zseniális, de a gyorsasága az már eléggé megkopott... Reed nem nézett ki jól az utolsó play után, de szerintem összedrótozzák....
A Rice-t megtudjuk fogni az jó de azért a WR-ek és a TE-ek sem pancserok ám a Hollóéknál
mondjuk ebből a Ravens O-ból én speciel Flaccót tartom messze leggyengébb láncszemnek... de sajnos a secünk erőssége minden QB-ból PM-et csinál...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez hatalmas:
http://bcove.me/y5u37023
több mint 14 éve
Még talán a 49ers lenne a legjobb, de akkor ma a Giantsnek kéne szurkolnom, semmi sem könnyű 😀Wyatt
Ez nagyon +1. Nekem is nehezemre esik.
Igazából nem értem, miért lenne jó nekünk a GB. Több kezdő elkapójuk van mint nekünk DB-nk.zinedine5
Igen, de látva a védelmüket a Giants ellen is és a futójátékuk teljes hiányát, ez azért kedvezőbb, mint a Frisco vagy az addigra teljesen felpörgő és tűzbe jövő Giants.
A lényeg, hogy ne a Giants legyen, nem kell semmilyen visszavágós sztori... 😛Bruschi85
Kétségtelen, hogy nem jó a védelmük, de szerintem a GB Off-NE Def illetve a NE Off-GB Def összevetésben mi jöttünk volna ki rosszabbul. Én több esélyt látok, egy más filozófiával (49ers) játszó csapat ellen. Egy jó irányító szétszedi a mi sec-ünket, egy gyengébbet viszont megfoghatunk és onnantól az Off-on múlik a meccs, ami lényegesen kedvezőbb nekünk, mintha a védelmünkben kéne bíznunk.

Mondjuk ennek így már nincs jelentősége mert a Giants továbbjutott és gyakorlatilag a szezon közbeni szar játékuk után, nálam az SB nagy esélyesévé léptek elő.
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
akkor hajnalra meg is világosodhatott mindenki számára, a Brady for MVP

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Még talán a 49ers lenne a legjobb, de akkor ma a Giantsnek kéne szurkolnom, semmi sem könnyű 😀Wyatt
Igazából nem értem, miért lenne jó nekünk a GB. Több kezdő elkapójuk van mint nekünk DB-nk.zinedine5
Igen, de látva a védelmüket a Giants ellen is és a futójátékuk teljes hiányát, ez azért kedvezőbb, mint a Frisco vagy az addigra teljesen felpörgő és tűzbe jövő Giants.
A lényeg, hogy ne a Giants legyen, nem kell semmilyen visszavágós sztori... 😛

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Igazából nem értem, miért lenne jó nekünk a GB. Több kezdő elkapójuk van mint nekünk DB-nk.
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Egyenlőre, ahogy vártam is a Ravens továbbjutott csak erre a meccsre kell koncentrálni. Igazából én is úgy gondolom, hogy a Packers ellen lenne jó játszani, de egyenlőre még álom...
Mindegy is mindenkit verni kell ez az alap 😊
Nálunk azért a futás is jó lenne ha jobban működne elsősorban BJGE, Woodhead, Ridley trióval. Kulcs lehet az Oline és persze, hogy a Rice mire megy azért McGahee-t is sikerült 100 yard alatt tartani, idén azért nem egyszer sikerült a futást megfogni. Sztem belőle nagyon fel fogunk készülni. Reed sérülése is befolyásoló tényező lehet, de ő biztos játszani fog, mert hihetetlen klasszis.
Nálunk azért más kávéház lesz az O# gépezet, mind a Texansé, Tom mellett klasszis elkapó és ligaelit TE sor. Ha nem lesznek buta hibáink és eladott labdák, akkor bármi lehet közhelyesen 😊

Fincsi kis ütközet lesz, de a hazai pálya miatt esélyesebbnek érzem magunkat.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
émmá estem idén a maguk hibájába, ugyhogy fékezetthabzás - a kurva meccset meg kell nyernisutianap
Majd lehiggadok, de a Ravens mai teljesítménye fellekesített. Alapjáraton a Ravens D-től nagyon tartok.

Azt is nagyon utálom a Ravens-ben, hogy az elején képesek nagy játéko(ka)t lenyomni az ellen torkán.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Félreértés ne essék, én nem adok 70-et, de még 60-at sem magunknak egyelőre, de ha már nézegelődünk, akkor nézegelődjünk rendesen 😀

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
émmá estem idén a maguk hibájába, ugyhogy fékezetthabzás - a kurva meccset meg kell nyerni

több mint 14 éve
Reed, Lewis zseniális, elit a Ravens D. De most jó a Pats OL, lesz ideje az Off. felvenni a ritmust, s akkor a no huddle fizikálisan ki fogja őket készíteni. Tavaly pont a Texans ellen vették még a seggükön is a levegőt.tomi-tomi
Ray Lewis azt se fogja tudni melyik bolygón van a tight endek között a no huddle során. Két dolog miatt fájhat a Pats szurkoló feje:

Suggs vs. Light (hagyományosan szenved ellen)
Rice vs. DDoM
Nem akarom elhinni, hogy a Rice féle nagy futást megint megegyük. Ha megfogtuk a Denver brutális futását - még ha az más alapon nyugszik -, akkor a Ravens-ét kordában tarthatjuk.
Light meg kapjon TE segítséget. A no huddle egyik nagy előnye szerintem, hogy sokkal nehezebben tudnak a pass rusher-ek hatékonyak lenni.
Wyatt, a Frisco DL és pass rush se volt rossz tegnap. 😊 Nagyon erős mindhárom talpon lévő NFC csapat.tomi-tomi
Igen, jogos, de Eli-tól valamiért még így is jobban tartok, mint Alextől, persze tudom, hogy most ő az n1 QB 😀 Egyik sem lenne könnyű az tuti, mondjuk persze előbb el kéne jutni oda, de azért nem baj, ha esetleg a nekünk valamivel jobban fekvőt kapjuk, márpedig szerintem a Ravensnél azért klasszisokkal nem lenne nehezebb egy 49ers, aztán legfeljebb pont de 😀

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Mondjuk ha esetleg a távolba nézünk, egy esetleges Ravens elleni reváns után a Frisco, Packers, Giants hármasból nem tudom ki lenne a legjobb. A Packers szerintem megverné a 49erst, meg az AFC-s csapatok ellen is jobb lenne, a Giantset ha nem muszáj nem szívesen látnám ismét SB-n, nem igen gyengült az a DL :/ Még talán a 49ers lenne a legjobb, de akkor ma a Giantsnek kéne szurkolnom, semmi sem könnyű 😀Wyatt
Szerintem egyértelműen a Packers lenne nekünk a legjobb. A Giants,49ers kettősnél brutál a D. ami képes megfogni Bradyéket + az O is elfogadható náluk. Míg a Packersnél tök ugyanolyan Offense és Defense mint nálunk. Lenne egy gyönyörű pontháború amiből akár jól is kijöhetnénk.
több mint 14 éve
Reed, Lewis zseniális, elit a Ravens D. De most jó a Pats OL, lesz ideje az Off. felvenni a ritmust, s akkor a no huddle fizikálisan ki fogja őket készíteni. Tavaly pont a Texans ellen vették még a seggükön is a levegőt.tomi-tomi
Ray Lewis azt se fogja tudni melyik bolygón van a tight endek között a no huddle során. Két dolog miatt fájhat a Pats szurkoló feje:

Rice vs. DDoM
Nem akarom elhinni, hogy a Rice féle nagy futást megint megegyük. Ha megfogtuk a Denver brutális futását - még ha az más alapon nyugszik -, akkor a Ravens-ét kordában tarthatjuk.
Light meg kapjon TE segítséget. A no huddle egyik nagy előnye szerintem, hogy sokkal nehezebben tudnak a pass rusher-ek hatékonyak lenni.tomi-tomi
A Rice-street azér totálmás ucca. Főleg Liccsel - mögötte meg elpöttyinget Falkó. Szóval észnél kell lenni főleg az elejin ha bejönnek neki ezek a Taréj-Liiiivens-PistaDixon passzok akkor elkapja Ariadné hálóingét. Másrészről meg lehet előszedni Ocsót, lehet mennek a TE passzok, de korántsem fognak olyan yardgazdagságot biztositani mint tegnap. Lui azér ha csinájja a tekkölt, az meg van csinálva kérem. A Hentes ajánlata: kis pici Ocsó nagyobb mennyiségű Valkűr - nagyon nagy mennyiségű Valkűr és hogy legyen viszontlóbálás is Wudhed menni försztdán. 😉

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Rice vs. DDoM
Light meg kapjon TE segítséget. A no huddle egyik nagy előnye szerintem, hogy sokkal nehezebben tudnak a pass rusher-ek hatékonyak lenni.
Wyatt, a Frisco DL és pass rush se volt rossz tegnap. 😊 Nagyon erős mindhárom talpon lévő NFC csapat.tomi-tomi
Rice futásaitól akkor kell igazán tartani, ha nem tud a meccs elején előnybe kerülni Brady & co. Tegnap elsősorban az option futást sikerült lenullázni. McGahee azért hozta hagyományos úton a yardokat.
több mint 14 éve

Rice vs. DDoM
Wyatt, a Frisco DL és pass rush se volt rossz tegnap. 😊 Nagyon erős mindhárom talpon lévő NFC csapat.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Mondjuk ha esetleg a távolba nézünk, egy esetleges Ravens elleni reváns után a Frisco, Packers, Giants hármasból nem tudom ki lenne a legjobb. A Packers szerintem megverné a 49erst, meg az AFC-s csapatok ellen is jobb lenne, a Giantset ha nem muszáj nem szívesen látnám ismét SB-n, nem igen gyengült az a DL :/ Még talán a 49ers lenne a legjobb, de akkor ma a Giantsnek kéne szurkolnom, semmi sem könnyű 😀

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Rice vs. D
több mint 14 éve
Ilyenkor még szoktak azzal is jönni, hogy 1 nappal többet tudunk pihenni, ami jól jöhet 😀Wyatt
Sőt, nekik utazniuk is kell! 😀
Aztán, Brady>>>>>>Flacco.
A Ravens D bármire képes.
A tegnapi és a mai meccs alapján nagyjából 70-30-nak érzem a Pats esélyeit.

több mint 14 éve
Ilyenkor még szoktak azzal is jönni, hogy 1 nappal többet tudunk pihenni, ami jól jöhet 😀

több mint 14 éve
Reed, Lewis zseniális, elit a Ravens D. De most jó a Pats OL, lesz ideje az Off. felvenni a ritmust, s akkor a no huddle fizikálisan ki fogja őket készíteni. Tavaly pont a Texans ellen vették még a seggükön is a levegőt.

több mint 14 éve
triangle 1 283
ravens. balfasz O (+rizs), jó kis D.
jó O-line kell a jövő hétre, oszt meglássuk.
több mint 14 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
össze lesz az rakva addigra
Utálatos dolognak tartom valaki sérülésén spekulálni, de Reed sérülése nagyon komoly faktor lehet a jövő héten.FeGa

:: HIBÁS KÉP ::