New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 258 — #NoStress
Én készen állok a hollólakomára. 😉

több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Jé, visszatért Sobri 😊Wyatt
Miután a legveszélyesebb ellenfél elleni meccset abszolváltuk, igazán bebizonyíthatná Brady, hogy van még benne 1 gyűrű így, kiégetten is.
Hiába, tagadhatatlan tény, hogy van, aki még kiégve is jobb, mint más a máglyán.

Viszont ami igazán bizakodásra ad okot, hogy innentől nincs igazán olyan csapat, aki ellen kedvezőtlen lenne a matchup számunkra. NO, GB eltakarítva, a Ravens és a Frisco/Giants bár mind fasza védelem, de az megoldható feladat, viszont a sec-ünkre Eli-on kívül már nincs igazán nagy veszély. Kétszer meg csak nem lépünk ugyanabba a folyóba.Sobri Jóska
Bizony, visszatért 😀
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 258 — #NoStress
Miután a legveszélyesebb ellenfél elleni meccset abszolváltuk, igazán bebizonyíthatná Brady, hogy van még benne 1 gyűrű így, kiégetten is.
Hiába, tagadhatatlan tény, hogy van, aki még kiégve is jobb, mint más a máglyán.
Viszont ami igazán bizakodásra ad okot, hogy innentől nincs igazán olyan csapat, aki ellen kedvezőtlen lenne a matchup számunkra. NO, GB eltakarítva, a Ravens és a Frisco/Giants bár mind fasza védelem, de az megoldható feladat, viszont a sec-ünkre Eli-on kívül már nincs igazán nagy veszély. Kétszer meg csak nem lépünk ugyanabba a folyóba.

több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
akkor vvLaci ban 😊
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jé, visszatért Sobri 😊

több mint 14 éve
Top10 CB? Ki?
Mert, hogy az első 9 az Edelman, a 10. meg Revis az fix 😀

több mint 14 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
nem bánnám nálunk is ilyen széfti tolná a bringát

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én maradok reménykedő - van egy HoF safetynk Igor
Pont ez a mi szerencsénk. A HoF jelző szerencsére leginkább az őszülő halántékú, mosolygós, kicsit már elhízott papákra illik, akik Cantonban bágyadtan integetnek, és örülnek, hogy még egyszer refelktor fénybe kerülnek a "régenvolt" sikereik miatt 😉

Ahogy a Broncos nyugdíjjazta a drótkerítést, úgy mi is elbúcsúztathatunk most egy két legendád :cool:viito
Azért nagyon tartok én még ettől az őszülö HOF safety-től 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én maradok reménykedő - van egy HoF safetynk Igor
Pont ez a mi szerencsénk. A HoF jelző szerencsére leginkább az őszülő halántékú, mosolygós, kicsit már elhízott papákra illik, akik Cantonban bágyadtan integetnek, és örülnek, hogy még egyszer reflektor fénybe kerülnek a "régenvolt" sikereik miatt 😉

Ahogy a Broncos nyugdíjjazta a drótkerítést, úgy mi is elbúcsúztathatunk most egy két legendád :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megy ez, gyerekek, megy ez 😀 Már csak 145 óra 😀Wyatt
😀 Jól van, nem csak én számolok vissza őrült módjára. 😀 😛Vrijbloed
Vagyunk még egy páran szerintem 😊
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Azt mondod, Dickson-Boldin-Pitta-Torrey Tom Brady keze alatt nem hozna ilyen statokat? 😉Igor
Gronk és Wes mögött azt hozná bármelyikük, amit most a harmadik, negyedik opció hozzátesz a játékhoz. Brady majdnem SB-t nyert Caldwellel és Gafneyval is.

Pats D fronton szerintem a PIT meccshez hasonló taktika lesz. Mélyen ne égjen le a sec. Ha a rövidpasszokkal szétszed minket Flacco, meg is érdemeljük.
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
...Igor
Ha az OL állja a sarat, nem tudom elképzelni, hogy Gronk, Welker, Hernandez, Branch négyest el lehet egyszerre tüntetni a pályáról. Ha lesz nyomás, nincs B terv; bukó a meccs, mert Rice kicsinál minket (nincs nagy hibaszázalék egyik oldalon sem emiatt). Waters és Light mutatott játéka miatt vagyok optimista az OL felől, bár Suggs kicsit zavar. 😊DoM
Na, ez már ismerősebb 😊 ebbe nem is tudok belekötni.. brühühü, hogyan tresseljen így az embör 😕
(nem baj látom, Tomi írt közben 😀)

Én maradok reménykedő - van egy HoF safetynk, egy top 10-es cornerünk, és egy-két kemény LB középen - persze az első két névtől én is tartok.. és lehet kövezni, az uccsó kettőtől annyira nem - ők csak kihasználják a jó helyzetüket úgymond.
Azt mondod, Dickson-Boldin-Pitta-Torrey Tom Brady keze alatt nem hozna ilyen statokat? 😉

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ez most nagyon meglepett, hogy a máskor mennyire konszolidált és józan embernek megismert DoM-tól ilyet olvastam 😊
Egy elrugaszkodott, merész, tévelyedett hagymázas képzelgésnek nevezhetném a föntit.. 😛 és akkor még nőies voltam 😊

Nem hiszem hogy speciel Ray fogja végig a TE-ket követni.. de ő mondjuk képes erőből megoldani, és Gronkot egy yardon belül földre vinni. De úgy vélem, Jarret Johnsonnak vagy épp a régi jó ismerősnek, Bernie Pollardnak (akik megoldják sebességből és erőből is) csemege lesz a TE cross, vagy épp Welker across the middle 😉
(és van egy százasom rá, hogy az első playben Bonecrusher blitz lesz, csak azért is, picit ráijeszteni Brady papára 😀)

A másik pedig, bár azt nem te írtad szerintem.. de a Houston OL/DL-hez nem igazán mérhető egyik egységetek sem.. szóval ne tessék mély következteteséket levonni a tegnap estéből. Nem fogunk még egyszer 30%-on játszani (ahogy ti sem fogtok 110%-on, szvsz.)

Végezetül két apróság:
1) TE-jeink nekünk is vannak 😉
2) és a meccs elkapója nem Gronk lesz, hanem Torrey, mark my words!

Mint látszik, én is nagyon várom már a vasárnapot 😉

PS: nyomhattok no huddle-t.. csak akkor 35 másodperc alatt lesz 3&out, és nem két perc alatt 😊 (van elég sok DL emberünk.. bírni fogjuk hosszútávon)Igor
Igor,
fogsz Te még jobban is meglepődni! Ne légy nőies, egyrészt nem áll jól Neked, másrészt rögtön érkezhet az első meglepődés. 😛
OMG, a félelmetes Ravens 30%-kal veri le a ligaelit Texans OL-t/DL-t, míg a Pats a hétvégén 110%-on nyomult. Ezt ép ésszel csak úgy lehet összerakni, hogy a Ravens a Pats tudásának 30%-ával győzte le a Texanst, s a Pats a Ravens tudásának 110%-ával (szurkolói túlzás a bázis megállapítása!) győzött a Broncos ellen. Más megoldás nem lehet, hiszen Igort mindannyian józan életű, intelligens fiatalembernek ismertük meg. 😊
Hogy Neked mire van egy százasod, kit érdekel? S ha az lesz ? (Btw mi a pékről beszélsz?! 😊 ) Nem a mi üzletünk, TB kiszúrja, s már mondja is a mezszámot.
Úgy fogjátok bírni ,mint tavaly a Texans ellen a második félidőben: kevés volt az oxigén maszk, sorban álltak érte. 😛
TE kérdés. Pöcse van a macskának is, meg a lónak is.
Mivel a Ravens-nél a három elkapás/meccs már csúcsnak számít egy WR-nek, ezért Kovácsék kicsi fia csak a meccs Ravens elkapója lesz. Nálunk ki fog zárni 8-10 elkapással? Ki tudja, négy esélyes. 😛
Már csak 8662 perc! 😊
(Jó látni Téged végre!)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
...Igor
Ha az OL állja a sarat, nem tudom elképzelni, hogy Gronk, Welker, Hernandez, Branch négyest el lehet egyszerre tüntetni a pályáról. Ha lesz nyomás, nincs B terv; bukó a meccs, mert Rice kicsinál minket (nincs nagy hibaszázalék egyik oldalon sem emiatt). Waters és Light mutatott játéka miatt vagyok optimista az OL felől, bár Suggs kicsit zavar. 😊
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Megy ez, gyerekek, megy ez 😀 Már csak 145 óra 😀Wyatt
😀 Jól van, nem csak én számolok vissza őrült módjára. 😀 😛
több mint 14 éve
Csabiii New England Patriots 198
nyomhattok no huddle-t.. csak akkor 35 másodperc alatt lesz 3&out, és nem két perc alatt 😊 Igor
Úgy látom valaki korán akarja kezdeni (folytatni) a szájkaratét. 😉

U.i.: bármennyire is nem jó érzés bevallani, de ez ütött. 😊
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Még szerencse, hogy Flacco majd passzol 400 yardot 😂 Ja nem 😛
több mint 14 éve
Megy ez, gyerekek, megy ez 😀 Már csak 145 óra 😀

több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Reed, Lewis zseniális, elit a Ravens D. De most jó a Pats OL, lesz ideje az Off. felvenni a ritmust, s akkor a no huddle fizikálisan ki fogja őket készíteni. Tavaly pont a Texans ellen vették még a seggükön is a levegőt.tomi-tomi
Ray Lewis azt se fogja tudni melyik bolygón van a tight endek között a no huddle során. Két dolog miatt fájhat a Pats szurkoló feje:

Suggs vs. Light (hagyományosan szenved ellen)
Rice vs. DDoM
Ez most nagyon meglepett, hogy a máskor mennyire konszolidált és józan embernek megismert DoM-tól ilyet olvastam 😊
Egy elrugaszkodott, merész, tévelyedett hagymázas képzelgésnek nevezhetném a föntit.. 😛 és akkor még nőies voltam 😊

Nem hiszem hogy speciel Ray fogja végig a TE-ket követni.. de ő mondjuk képes erőből megoldani, és Gronkot egy yardon belül földre vinni. De úgy vélem, Jarret Johnsonnak vagy épp a régi jó ismerősnek, Bernie Pollardnak (akik megoldják sebességből és erőből is) csemege lesz a TE cross, vagy épp Welker across the middle 😉
(és van egy százasom rá, hogy az első playben Bonecrusher blitz lesz, csak azért is, picit ráijeszteni Brady papára 😀)

A másik pedig, bár azt nem te írtad szerintem.. de a Houston OL/DL-hez nem igazán mérhető egyik egységetek sem.. szóval ne tessék mély következteteséket levonni a tegnap estéből. Nem fogunk még egyszer 30%-on játszani (ahogy ti sem fogtok 110%-on, szvsz.)

Végezetül két apróság:
1) TE-jeink nekünk is vannak 😉
2) és a meccs elkapója nem Gronk lesz, hanem Torrey, mark my words!

Mint látszik, én is nagyon várom már a vasárnapot 😉

PS: nyomhattok no huddle-t.. csak akkor 35 másodperc alatt lesz 3&out, és nem két perc alatt 😊 (van elég sok DL emberünk.. bírni fogjuk hosszútávon)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
peterk,
kihagytad a legfontosabbat! Vegyünk fel egy másik szemüveget, erről van itt szó, kérem szépen:
Hát nincs eza kifordultam a Kúlformámból TB, vagy miket hoztak összeróla. Inkább előkerül egy teljesen új Húdekurvárafelhúztamazagyam Bredi, Ő akarta futni a TD-t, Ő akarta a melegvasalót Istenfiának arcocskájára helyezni, Ő akarta megleckéztetni. Lehet legközelebbi meccsen bemegy LBnek is 😉 EzaBredi jövőre ijen spékkel többet fut majd, mint Nyúton egész életében, ezaBredi következőmeccsen lepofozza Nyolcötöt egy dropért, ezaBredi pokolbélitűzbenég pusztakézzel kiszedi a szíved. Ez tecc 😀 nekem nagyonsutianap
TB vért ivott, és a vérét akarja venni minden szembejövő "átlagosocska" QB-nak. Személyesre vette az ügyet! Ocho (! nem ma kezdte az ego polírozást és a szakmát) úgy érzi magát mellette, mintha újonc lenne!
Hová fordult a világ, hogy pusztán hittel akar valaki amerikai foci meccset nyerni, hogy egy vesztes PO meccs után képes örülni bárminek??! (Legyenek ezek bármennyire tiszteletreméltóak nekünk, szurkolóknak.)
Hadat üzent a középszernek, ő akarja a kifordult világot helyreigazítani. Az ifjoncokat felhergelte, Welker eddig is az angyalarcával takarta, hogy valójában imád gyilkolni, Branch régi harcostársa, Mankins-féléket alapból nem kell hergelni. Mint egy jól szervezett farkas falka dolgoznak, ahol ő a vezér, az alfahím. (Light az OL-ről: Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy időt adjunk neki, a többit Tom elintézi. Dumervil és Von Miller nem érnek el hozzá?! WTF!) A védelmet egy cél vezérli: minél hamarabb visszaadni a labdát TB-nek.
(Az NFL QB-k klubja elitklub.) Meg akarja mutatni, hogy a tehetség tesz valakit elitté, nem a média.
(Jegyzem meg, a Steelers is ezt akarta megmutatni, csak ők valami perverz ötlettől vezérelve levágták az adekvát emberük fél lábát. Ez után nem maradt nekik más, mint Coach Dad kamikaze terve.)
Jelentkezzen, aki látta már ezt a Brady-t korábban!

szerk. Eszem ágában sincs ezen a héten aggódni, PC megjegyzéseket írni. Szurkolni akarok! 2007 óta nem voltunk AFC döntőben, abból is csak a jeges aggódás maradt meg, jaj, Istenem, csak kitartson még a lendület! Az idei Pats-ért szurkolni érdemes, ezek hátrányba kerülnek, bénáznak, de aztán lecsapnak.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
még csak hétfő van, de már alig várom a hétvégi re-matchet, nagyon tuti kis meccs lesz remélhetőleg a srácok kellően felkészülnek és jó lenne azért a fájó WC vereségért visszavágni. 😊
Spikes felépülésével jobb sanszunk van Rice futásait fogni, de a holló pass rushtól azért tartok, de bízok benne még 1x annyira rosszul nem játszhatnak az OL tagjai mint azon a bizonyos WC meccsen...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A másik, hogy Flacco ugyan átlagosocska, de azért a Ravens ezzel együtt is a liga 12. legtöbb pontot szerzett csapata, úgy, hogy játszott vagy 10 meccset a legelitebb védelmek ellen (2xSteelers, 2xCleveland, 2xCincy, Jax, Frisco, Houston). Ilyen schedule után bizony nem rossz az a 12. legtöbb pont (24 pont meccsenként). A védelem pedig képes arra, hogy nyomást rakjon Brady-re, és ha Tommy boy párszor padlót fog, akkor no huddle ide, csuda TE-k oda, nem lesz segglyukon levegővétel a Ravens D# részéről, mert akadozni fog a Pats O#.peterk2005
azt azért tegyük hozzá, hogy azok az csapatok akiket itt felsoroltál jó védelemmel rendelkeznek, cserébe egyik sem egy támadó zseni:
- Pts/g-ben:
Steelers: 21. hely
Cleveland: 30. hely
Cincy: 18. hely
Jax: 28.
Frisco: 11.
Houston: 10.

Tehát mi általában be szoktuk fejezni a támadásainkat, nem puntoljuk agyon magunkat, és nem feltétlen adjuk át a támadás lehetőségét túl jó mezőnypozícióban, valamint az utóbbi időben azzal sincs gond, hogy gyorsan pontokat tegyünk a táblára. Ez pedig nem nagyon segíti sem az ellenfél támadóit (akik lépés kényszerben vannak, nem élvezhetik a jó kezdő mezőny pozíciót).

Nem mondom, hogy lefutott a meccs, nem hűt itt senki pezsgőt, de az is biztos, hogy a Ravens most más típusú csapattal fog találkozni, mint az általad felsorolt kemény védelem, nem túl acélos támadójáték alakulatok.
több mint 14 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline
Úgy látszik mostanában szembemegyek a hangulattal, mert míg múlt héten nagyon optimista voltam, míg is sokan féltetek a Broncos-tól, most sokkal kevésbé látom lefutottnak a meccset, pedig mindenki már a SB-ban látja a csapatunkat.LordTamas
Szerintem inkább csak a győzelmi mámor utóhatása volt a hurráhangulat. Lehiggadva azért mindenki tudja, hogy ez lesz a jóval nehezebb meccs. És nem szabad kiindulni a Ravens tegnapi teljesítményéből. Időnként képesek érthetetlenül szarul játszani, akár gyengébb ellenfelek ellen is, de ez nem jelent semmit. A Pats is képes volt ugyanerre párszor ebben az idényben, mégse feltételezi senki, hogy hétvégén is ez lesz. Arra kell készülni, hogy két 100%-osan pörgő, a legjobbját nyújtani akaró csapat fog összecsapni.

A másik, hogy Flacco ugyan átlagosocska, de azért a Ravens ezzel együtt is a liga 12. legtöbb pontot szerzett csapata, úgy, hogy játszott vagy 10 meccset a legelitebb védelmek ellen (2xSteelers, 2xCleveland, 2xCincy, Jax, Frisco, Houston). Ilyen schedule után bizony nem rossz az a 12. legtöbb pont (24 pont meccsenként). A védelem pedig képes arra, hogy nyomást rakjon Brady-re, és ha Tommy boy párszor padlót fog, akkor no huddle ide, csuda TE-k oda, nem lesz segglyukon levegővétel a Ravens D# részéről, mert akadozni fog a Pats O#.

Igazából két dolog miatt nem mondom azt, hogy a Ravens az esélyesebb. Az egyik a Foxboro. Otthon a Pats más csapat, mint idegenben, és idén a Ravens is, csak éppen negatív előjellel. A másik pedig Belichick. Ő időnként a szarból is képes várat építeni, és valahogy megoldani, hogy az ergya védelem is egy csapásra védelemnek nézzen ki. Ezért 50+ az esély szerintem. De azért nem olyan sokkal az 50 fölött, hogy előre be kéne hűteni a pezsgőt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Stevan Ridley
And just like EVERY other week since I've been here K Faulk beat me to the weight room!

van motivésön az öregnél 😊Habi
ahogy izmosodik, úgy lassul... mert az öreggel sajna ez a fő gond, hogy látványosan lelassult, gondolom azért gyúr annyit, mert mostanában szinte kizárólag csak blokkolásra használjuk
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Stevan Ridley
And just like EVERY other week since I've been here K Faulk beat me to the weight room!

van motivésön az öregnél 😊

JT Daniels fan