New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Habi, Wyatt ment a PM, lehet kérdezni és ha tudok segítek. 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Az viszont tény.

Más, valaki aki volt már kint mondjuk 2009-ben, dobjon már rám egy PM-et, lenne pár kérdésem 😊Wyatt
és ha már megírta a levelet, akkor legyen kedves jelölje ki, control C, Habi PM, control v, tárgy megadás, küldés 😊
köszi előre is 😛

JT Daniels fan
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 326 — NFL bracket champion '26
Egyeztess gravediggerrel overrated-underrated ügyben, ez fontos! De nagyon jó lett!tomi-tomi
Azért az elég meredek, hogy te mersz neki tanácsot adni :rolleyes:nDRo
OMG! Ez eszembe se jutott! Ez tényleg meredek volt. Most akkor mi lesz?? :rolleyes:tomi-tomi
ban

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Suggsot ki kell venni , Bradynek nyugalmat biztositani , nyomást helyezni Flaccóra akit a legalulértékeltebb QB-nek tartok Stafforddal.respectvv4laci
Egyeztess gravediggerrel overrated-underrated ügyben, ez fontos! De nagyon jó lett!tomi-tomi
Jólvan elirtam 😊 Tisztában vagyok a fogalommal emberek
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Engem Solder tölt el nagy-nagy elégedettséggel.Egyszerre lett kezdő RT, beugró LT és 3. számú blokkoló TE. Egy újonctól - még egy 1. köröstől is - fantasztikus teljesítmény!tomi-tomi
Nekem már csak egy lehetőség hiányzik a játékából: legyen ő is megjátszható mint elkapó, ahogy Crumpler-t is használtuk a 2010-es szezonban. 😊
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Suggsot ki kell venni , Bradynek nyugalmat biztositani , nyomást helyezni Flaccóra akit a legalulértékeltebb QB-nek tartok Stafforddal.respectvv4laci
Azért az elég meredek, hogy te mersz neki tanácsot adni :rolleyes:nDRo
OMG! Ez eszembe se jutott! Ez tényleg meredek volt. Most akkor mi lesz?? :rolleyes:

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Azért az elég meredek, hogy te mersz neki tanácsot adni :rolleyes:
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az viszont tény.

Más, valaki aki volt már kint mondjuk 2009-ben, dobjon már rám egy PM-et, lenne pár kérdésem 😊

több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 936 — Patriots fan
Flacco lehet alulértékelt, Staffordot annyira nem érzemWyatt
De Te ehhez nem értesz!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Flacco lehet alulértékelt, Staffordot annyira nem érzem

több mint 14 éve
Egyeztess gravediggerrel overrated-underrated ügyben, ez fontos! De nagyon jó lett!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Suggsot ki kell venni , Bradynek nyugalmat biztositani , nyomást helyezni Flaccóra akit a legalulértékeltebb QB-nek tartok Stafforddal.
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Rams announce this morning that they will play in London, as home team, in each of next 3 seasons. First opponent is Pats, Oct. 28, 2012.
#Patriots will face the Rams next season (10/28) @WembleyStadium in London in the @NFL's International Series!
Gyűjtsetek nekem is 😀Wyatt
Londonbébi 😀

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Rams announce this morning that they will play in London, as home team, in each of next 3 seasons. First opponent is Pats, Oct. 28, 2012.
#Patriots will face the Rams next season (10/28) @WembleyStadium in London in the @NFL's International Series!
Gyűjtsetek nekem is 😀Wyatt
EZAZ! 😊
legjobb a hír 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Gyűjtsetek nekem is 😀

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 906 — capitaine du château de Vienne 1487
hedlánynyúz: SackMazeGate
" Tom Brady nevet változtatott az ominózus edzésmegnemjelenésen, a névhivatalban volt a mát ott jól ismert NyolcÖt nevű elkapójával és egyenlőre ideiglenesen a Butcher: Tomb, Ready? megnevezést illik használni ezentúl a ring-ring-ringes Nyúinglendi hátvédre"

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Engem Solder tölt el nagy-nagy elégedettséggel. Egyszerre lett kezdő RT, beugró LT és 3. számú blokkoló TE. Egy újonctól - még egy 1. köröstől is - fantasztikus teljesítmény!tomi-tomi
Lehet, hogy én voltam a hülye, mert ezt vártam tőle. Persze én már a draftolásának is örültem.gdavid
Én a drafton régóta az In Bill we trust-módban vagyok. 😊

több mint 14 éve
Engem Solder tölt el nagy-nagy elégedettséggel. Egyszerre lett kezdő RT, beugró LT és 3. számú blokkoló TE. Egy újonctól - még egy 1. köröstől is - fantasztikus teljesítmény!tomi-tomi
Lehet, hogy én voltam a hülye, mert ezt vártam tőle. Persze én már a draftolásának is örültem.

több mint 14 éve
+1
rengeteget fejlődött idén. Nyilván azért ad egy stabilitást, hogy ott van mellette (bármelyik T poszton is játszon) egy szinte All-Pro Guard, de tényleg jó szemmel választották ki a drafton.Habi
Hogyne, Waters, Mankins nagy támogatást jelent. Három szerepet kellett megtanulnia (az elméletet is hozzá) és jól bemutatnia. Igazi BB versatile player.

Ha már sokoldalúság, Wyatt biztos értékelni fogja. 😊

több mint 14 éve
+1
rengeteget fejlődött idén. Nyilván azért ad egy stabilitást, hogy ott van mellette (bármelyik T poszton is játszon) egy szinte All-Pro Guard, de tényleg jó szemmel választották ki a drafton.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Nem tudom, nekem még mindig fáj nézni, amikor felé repül a labda, hogy mennyire imádkozni kell, hogy a szerencsétlen fakezével elkapja a páryardos passzt 😀 Dropokról nincs stat?Wyatt
13 passz ment felé, ebből kapott el kilencet. Kirívó drop nekem nem maradt meg az emlékeimben.
(http://itiswhatitis.weei.com/sports/newengland/football/patriots/2012/01/03/target-practice-who-was-tom-bradys-favorite-and-most-dependable-target-this-season/) Egész évben összesen 58 passz ment RB felé, nem sok. A nagy négyes elvisz minden passzt.

Engem Solder tölt el nagy-nagy elégedettséggel. Egyszerre lett kezdő RT, beugró LT és 3. számú blokkoló TE. Egy újonctól - még egy 1. köröstől is - fantasztikus teljesítmény!

több mint 14 éve
Nem tudom, nekem még mindig fáj nézni, amikor felé repül a labda, hogy mennyire imádkozni kell, hogy a szerencsétlen fakezével elkapja a páryardos passzt 😀 Dropokról nincs stat?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként BJGE idén hozott 9 elkapásból 159 yardot is (korábbi pályafutása alatt ez összesen 17/133 volt, tehát idén messze felülmúlta önmagát.

Ha a 159-ből kiveszem a nagy játékot (53 yardos elkapás), akkor is egészen jó 13,25yard/elkapás átlag jön ki. Nem mondom, hogy elkapó RB lett belőle, de talán mostmár el lehet végszükség esetén engedni a labdát is felé (nem úgy, mint első 2 évében, amikor csak véletlenül maradt a kezében a bőr), bár a Welker+2TE trió mellett azért nem fog Brady túl gyakran felé nézni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ja, szerintem 11 TD-t futott idén, az utolsó meccsen volt 2-je a Buf ellen.

Connolly remélem jövőre már regular kezdő lesz.gdavid
jogos a 2 pont 😊
több mint 14 éve
Én ha már underrated playert kellene választanom az O#-ből, akkor inkább a Connolly/BJGE párosra voksolnék. BJGE-nél mindenki azt látja csak, hogy statikus futó, akinek nincs benne a játékában a 10+ yardos futás minden alkalommal, bezzeg az újoncok, ezzel szemben BJGE idén azért csak összetalicskázott megint 9TD-t, és pályafutása során az alapszakaszban 510 lebdacipelésből eddig 0FUM-t produkált. Nem egy Ray Rice a srác, de 10 esetből 9x megoldja azt ami miatt a pályára küldik az edzők.

A Connolly meg mostmár szépen a második évben lép elő kezdő centerré, igazából nagy horror nélkül teszi a dolgát olyan ellenfelek ellen, ahol gyakran találkozik böhöm 34es NT-kel is, mégis mindenki első számú prioritásnak tart a falban egy C-t, mert, hogy Koppen milyen vacak...viito
Én is szeretem BJGE no fumble stílusát, és bár nem egy home run treat, de labdabiztos. Ja, szerintem 11 TD-t futott idén, az utolsó meccsen volt 2-je a Buf ellen.

Connolly remélem jövőre már regular kezdő lesz.