New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Én kifejezeten bizakodó vagyok a WR négyesünkkel kapcsolatban, sztem ott alig maradunk el a Pats-tól.IgorHa igazad is van az elkapó brigádok minőségével kapcsolatban, akkor se jelent különösen semmit, mert előjön a két QB közti különbség. Annyira meg nem jók, hogy kompenzáljanak ebből a különbségből bármennyit is.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Hmmm? Ilyet sztem nem nagyon fogsz látni Ravens-fantől.. pedig én az egyik legnagyobb Heeeeeeap-fan voltam, örök kedvenc marad Todd, de a két fiatal TE is nagyon jól szuperál (én amúgy Pittától vártam többet, akit már egyetemen is nagyon bírtam.. sokkal jobban mint Hörnit speciel), és azért mert nincsenek űrstatjaik, nagyon nagy elkapásaik voltak az idén. Én kifejezeten bizakodó vagyok a WR négyesünkkel kapcsolatban, sztem ott alig maradunk el a Pats-tól.és majd mekkora sírás lesz, hogy mér engedték el Heap-et merőelkapta volna amit DikkszóPista nem 😉sutianapIgen én is láttam, mondjuk Kindle-lel sokkal jobban jártak ebből a szempontból :/ Am nyilván nem fogják azt mondani, hogy szopjatok le, hogy bejöttetek elénk 😀 A lényeg, én örülök a TE leosztásnak 😊WyattFogadjunk, hogy ők is (Gronkandez) örülnek, hogy nem Flacco próbál eljuttatni hozzájuk néhány passzt! 😛tomi-tomi
Gronkot szintén kedveltem, Hernandezre azt mondtam/mondom, hogy pici TE-nek.. és ő kevés egy 250-260 fontos MLB-vel szemben, ezért lett belőle gadget-fiú újabban szvsz (meg azért, mert Gronk jóval állatabb kb minden téren, pláne 8-12 yard mélységben)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
triangle
1 283
a hálivudi forgatókönyveket kedvelőknek egy cikk a bosszú(k) évéről (kicsit az írás is hatásvadász, de sebaj):http://boston.barstoolsports.com/random-thoughts/the-patriots-are-in-a-position-to-settle-all-the-family-business/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én eleve Conan fan vagyok, de ez a video szerintem nektek is nagyon tetszeni fog, zseniális.http://teamcoco.com/video/john-parr-more-football-related-hits
több mint 14 éve
Alapból hülyeség a kérdés 😀Én készen állok a hollólakomára. 😉Sobri JóskaHollólakoma? 😊
Abból nem esztek...
A nap kérdése:
Hány olyan csapatot vert meg idén a Pats aki 50%-nál jobb mutatóval végzett?
(nulla!mennyi?:nulla!!mennyi????:NULLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Nem várom a meccset 😊 😊Rice27
Most tehetünk arról, hogy idén eddig csak a Bills és a Broncos ellen játszottunk? 😊
Btw, ha nagyon kötekedni akarnék, akkor a Broncos előttünk 9 meccset nyert és nyolcat bukott, tehát a helyes válasz az egy 😊

több mint 14 éve
minden meccs más és más,nem szabad általánosítani.A Seahawks ellen 3RZ labdavesztésünk volt,a védelmük pedig harapott.Mert kikapni a Jax,Chargers,Hawks hármastól az aztán a fegyvertény 😀FViktor93Én készen állok a hollólakomára. 😉Sobri JóskaHollólakoma? 😊
Abból nem esztek...
A nap kérdése:
San Diegoban bárki kikaphat ,bármikor,ellenünk ráadásul még jók is voltak.
A Jax ellen voltunk borzalmasan sz*rok,amikor kuka volt mindenki az O-ban.A Jax D pedig harapott.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
meg ugye egy "hullámvasút" minden idény felét kihagyhatja vagy a PO-ra megsérülhet stb.Örülök egyébként,hogy nem így alakult,mert objektíven,élmény nézni a játékát.Ez így volt,a Ravens orvosai rizikósnak vélték Gronkot,hogy aztán Kindle ,az első választottunk, lefejelje a lépcsőt és IR-en legyen egész évben 😂 kátránynem is feltétlen gondolkoztak rosszul annak ellenére, hogy nem jött össze. Gronk esetében ugyanis a sérülésénél folyamatosan az lebegett, hogy az egész karrierjével mi lehet, az IR pedig egy peches dolog, benne van a pakliban minden játékosnál, de többségüknél azért nem hat ki az egész karrierre (tudom, van ilyen is).viito

több mint 14 éve
Mert kikapni a Jax,Chargers,Hawks hármastól az aztán a fegyvertény 😀Én készen állok a hollólakomára. 😉Sobri JóskaHollólakoma? 😊
Abból nem esztek...
A nap kérdése:
több mint 14 éve
Burány Máté - BüszkeségMindig az teszi fel a pontot az "i"-re,
Ha az embernek megdobban a szíve.
Mikor ujjai közt pillantja a szépet,
Boldogan, remegve hordva a büszkeséget.
Lehet az egy virág, eredmény, vagy ember,
A lényeg csak: hogy nézzed szeretettel.
És legyen benne munkád, örömöd, léted,
Hogy senkitől se kelljen bocsánatot kérned
Hogy ez az, ami éltet Téged. Te tudod,
Hogy mi az amit imádsz és nem unod.
Hogy miatta mindig fent hordjad az orrod!
Hogy soha ne törjenek le azok a gondok
Mint másokat. Kiknek az élet utánzat.
És nem lelik meg a helyüket benne,
Akik örökké csak egy helyben ugrálnak,
És büszkeségre okuk talán sosem lenne,
Hogy ha nem lenne egy virág, egy eredmény,
Vagy ember, kit nézhetnek szeretettel!
Mindegy, hogy milyen kicsi, kicsinyes is az,
De a Te célod volt! És ez nyújtja a vigaszt.
Már látjuk a célt... bármily kicsi, kicsinyes is az, a remény, az, mi nyújtja a vigaszt.... (Collapo)
AFC Conference Here We Come!!!

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez így volt,a Ravens orvosai rizikósnak vélték Gronkot,hogy aztán Kindle ,az első választottunk, lefejelje a lépcsőt és IR-en legyen egész évben 😂 kátránynem is feltétlen gondolkoztak rosszul annak ellenére, hogy nem jött össze. Gronk esetében ugyanis a sérülésénél folyamatosan az lebegett, hogy az egész karrierjével mi lehet, az IR pedig egy peches dolog, benne van a pakliban minden játékosnál, de többségüknél azért nem hat ki az egész karrierre (tudom, van ilyen is).
több mint 14 éve
Február 5.-én leszek harminc. Bradyék igazán összehozhatnák már végre az ajándékom...
több mint 14 éve
Ez így volt,a Ravens orvosai rizikósnak vélték Gronkot,hogy aztán Kindle ,az első választottunk, lefejelje a lépcsőt és IR-en legyen egész évben 😂Hörninél nagyon kíváncsi vagyok, hogy hol szerepelt a többi csapat boardján. Gronkonál azért lehetett rá számítani, hogy egy full 1. körös prospectet az egészségügyi problémák ellenére is valahol a 2. körnél bevállalnak.Mondjuk ha a 2010-es drafton nem ugrunk be a Ravens elé a 2. körben, és a negyedikben fordítva jövünk, és most itt lenne Dickson és Pitta, ott meg Gronko és Herni, kevésbé örülnék azért 😊WyattMost olvastam valamelyik baltimore-i oldalon, hogy Gronk-ot nem vitték volna, túl nagynak látták az egészségügyi kockázatot. Aztán, hogy mi igaz ebből? Hörninél nagy mázlink volt, valószínűleg őket sem zavarta volna az a néhány spangli. 😊tomi-tomi
Hörni viszont ugye 4. kör közepe, ott azért ha valaki kockáztatni akar, akkor már bőven bevállalja a rizikósabb pickeket is, gyanítom, hogy őt sok csapatnál eleve figyelembe sem vették.
Gronk egyébként a 2. helyen kelt el a TE-ek között, és végülis Greshamet és őt tartották a legtöbbre (nem csodálom, hogy a Bengals nem őt választotta Grashem biztosabb választás volt), Hernandez viszont csak a 6. helyen ment el, előtte azért 5 másik TE-t kihúztak a csapatok, ami szerintem kicsit jelzi, hogy sok kérdőjel volt vele kapcsolatban (pl: drog, blokkolási képességek)viito
De a DE/OLB volt a nagyobb need-ünk és Kindle top10-15-ös prospect volt.
Egyébként,szerintem a Dickson/Pitta duó is hasonló számokat produkálna,ha Brady dobálna nekik és az OC-nk nem lenne annyira konzervatív és több kreatív játékot hívna .

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hörninél nagyon kíváncsi vagyok, hogy hol szerepelt a többi csapat boardján. Gronkonál azért lehetett rá számítani, hogy egy full 1. körös prospectet az egészségügyi problémák ellenére is valahol a 2. körnél bevállalnak.Mondjuk ha a 2010-es drafton nem ugrunk be a Ravens elé a 2. körben, és a negyedikben fordítva jövünk, és most itt lenne Dickson és Pitta, ott meg Gronko és Herni, kevésbé örülnék azért 😊WyattMost olvastam valamelyik baltimore-i oldalon, hogy Gronk-ot nem vitték volna, túl nagynak látták az egészségügyi kockázatot. Aztán, hogy mi igaz ebből? Hörninél nagy mázlink volt, valószínűleg őket sem zavarta volna az a néhány spangli. 😊tomi-tomi
Hörni viszont ugye 4. kör közepe, ott azért ha valaki kockáztatni akar, akkor már bőven bevállalja a rizikósabb pickeket is, gyanítom, hogy őt sok csapatnál eleve figyelembe sem vették.
Gronk egyébként a 2. helyen kelt el a TE-ek között, és végülis Greshamet és őt tartották a legtöbbre (nem csodálom, hogy a Bengals nem őt választotta Grashem biztosabb választás volt), Hernandez viszont csak a 6. helyen ment el, előtte azért 5 másik TE-t kihúztak a csapatok, ami szerintem kicsit jelzi, hogy sok kérdőjel volt vele kapcsolatban (pl: drog, blokkolási képességek)
több mint 14 éve
és majd mekkora sírás lesz, hogy mér engedték el Heap-et merőelkapta volna amit DikkszóPista nem 😉Fogadjunk, hogy ők is (Gronkandez) örülnek, hogy nem Flacco próbál eljuttatni hozzájuk néhány passzt! 😛tomi-tomiMost olvastam valamelyik baltimore-i oldalon, hogy Gronk-ot nem vitték volna, túl nagynak látták az egészségügyi kockázatot. Aztán, hogy mi igaz ebből? Hörninél nagy mázlink volt, valószínűleg őket sem zavarta volna az a néhány spangli. 😊tomi-tomiIgen én is láttam, mondjuk Kindle-lel sokkal jobban jártak ebből a szempontból :/ Am nyilván nem fogják azt mondani, hogy szopjatok le, hogy bejöttetek elénk 😀 A lényeg, én örülök a TE leosztásnak 😊Wyatt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Fogadjunk, hogy ők is (Gronkandez) örülnek, hogy nem Flacco próbál eljuttatni hozzájuk néhány passzt! 😛Igen én is láttam, mondjuk Kindle-lel sokkal jobban jártak ebből a szempontból :/ Am nyilván nem fogják azt mondani, hogy szopjatok le, hogy bejöttetek elénk 😀 A lényeg, én örülök a TE leosztásnak 😊WyattMondjuk ha a 2010-es drafton nem ugrunk be a Ravens elé a 2. körben, és a negyedikben fordítva jövünk, és most itt lenne Dickson és Pitta, ott meg Gronko és Herni, kevésbé örülnék azért 😊WyattMost olvastam valamelyik baltimore-i oldalon, hogy Gronk-ot nem vitték volna, túl nagynak látták az egészségügyi kockázatot. Aztán, hogy mi igaz ebből? Hörninél nagy mázlink volt, valószínűleg őket sem zavarta volna az a néhány spangli. 😊tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Igen én is láttam, mondjuk Kindle-lel sokkal jobban jártak ebből a szempontból :/ Am nyilván nem fogják azt mondani, hogy szopjatok le, hogy bejöttetek elénk 😀 A lényeg, én örülök a TE leosztásnak 😊Mondjuk ha a 2010-es drafton nem ugrunk be a Ravens elé a 2. körben, és a negyedikben fordítva jövünk, és most itt lenne Dickson és Pitta, ott meg Gronko és Herni, kevésbé örülnék azért 😊WyattMost olvastam valamelyik baltimore-i oldalon, hogy Gronk-ot nem vitték volna, túl nagynak látták az egészségügyi kockázatot. Aztán, hogy mi igaz ebből? Hörninél nagy mázlink volt, valószínűleg őket sem zavarta volna az a néhány spangli. 😊tomi-tomi

több mint 14 éve
Mondjuk ha a 2010-es drafton nem ugrunk be a Ravens elé a 2. körben, és a negyedikben fordítva jövünk, és most itt lenne Dickson és Pitta, ott meg Gronko és Herni, kevésbé örülnék azért 😊WyattMost olvastam valamelyik baltimore-i oldalon, hogy Gronk-ot nem vitték volna, túl nagynak látták az egészségügyi kockázatot. Aztán, hogy mi igaz ebből? Hörninél nagy mázlink volt, valószínűleg őket sem zavarta volna az a néhány spangli. 😊
több mint 14 éve
Mondjuk ha a 2010-es drafton nem ugrunk be a Ravens elé a 2. körben, és a negyedikben fordítva jövünk, és most itt lenne Dickson és Pitta, ott meg Gronko és Herni, kevésbé örülnék azért 😊LOL 😀
Gronko biztosra megy 😀
GRONK NATION don't forget to vote me for VIZIO Top Value Performer at http://vizio.com/tvp #viziotvp Let's show them how we do it!!
Majd
Also, if I win, I will be giving out a free flat screen TV over twitter!!! 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Brady nem HOF. Majd 4-5 gyűrű után ha visszavonul, akkor beszéljünk ilyesmiről, de még nem áll a nyugdíj kapujában 😉Pont ez a mi szerencsénk. A HoF jelző szerencsére leginkább az őszülő halántékú, mosolygós, kicsit már elhízott papákra illik, akik Cantonban bágyadtan integetnek, és örülnek, hogy még egyszer reflektor fénybe kerülnek a "régenvolt" sikereik miatt 😉viitoEzt azért ne írd be a Brady fan fórumba. 😀peterk2005
több mint 14 éve
Pont ez a mi szerencsénk. A HoF jelző szerencsére leginkább az őszülő halántékú, mosolygós, kicsit már elhízott papákra illik, akik Cantonban bágyadtan integetnek, és örülnek, hogy még egyszer reflektor fénybe kerülnek a "régenvolt" sikereik miatt 😉viitoEzt azért ne írd be a Brady fan fórumba. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Nekem ez erősen szarkazmusnak tünik. 😛Nem csodálom, a halálraítélt sem várja a másnap hajnalt. 😛tomi-tomiÉn készen állok a hollólakomára. 😉Sobri JóskaHollólakoma? 😊
Abból nem esztek...
A nap kérdése:
több mint 14 éve
Nem csodálom, a halálraítélt sem várja a másnap hajnalt. 😛Én készen állok a hollólakomára. 😉Sobri JóskaHollólakoma? 😊
Abból nem esztek...
A nap kérdése:
több mint 14 éve
. Kétszer meg csak nem lépünk ugyanabba a folyóba.Sobri JóskaValami görög fickó ezt mondta.
Higgyünk Neki!!! 😀
több mint 14 éve
Egy kis bulvár, a nagy várakozás és az egyre jobban beinduló szájkarate közben :cool: It's an idea that's already caught on over at the AFC East blog (where our favorite suggestion is "Boston TE Party"), but we wanted to open it up to readers of the Patriots blog as well. Submit your nicknames in the comments section and tomorrow we'll compile our favorite five (along with the AFC East blog) and let you vote on them.
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4715017/help-us-give-gronk-hernandez-a-nickname
több mint 14 éve
Rice27
18
Én készen állok a hollólakomára. 😉Sobri JóskaHollólakoma? 😊
Abból nem esztek...
A nap kérdése:
Nem várom a meccset 😊 😊