New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
sZÉT KELL TÉPNI OKET! OROSZLÁNOKKÉNT KELL MEGVADULNUNK bRADYNEK CSORDAVEZETŐNEK KELL LENNIE ! ELŐRE TÁMADÁSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!respectvv4laci
szerinted mi lesz a stratégia?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
sZÉT KELL TÉPNI OKET! OROSZLÁNOKKÉNT KELL MEGVADULNUNK bRADYNEK CSORDAVEZETŐNEK KELL LENNIE ! ELŐRE TÁMADÁSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4715353/whos-most-underrated-for-pats?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Ha már Ninkovich szóba került múltkor.nDRo
Nekem ez is nagyon érdekes volt:
http://www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-Today---Belichick-Breakdown/5773507a-6ee6-42cf-8620-2709bfc06cd1

Nem tudom kinek mi a véleménye róla, de nekem egyre jobban tetszik McC mint FS.
Az a fajta cover nagyon nem feküdt Neki, amit idény elején játszott a csapat.
Így viszont jóval több esélye van / lesz a labdát vadászni, amiben szerintem igazán jó.Sinisa
Néztem én is. BB valamiért nagyon csípi a buráját, s BB szeretete általában valamilyen kimagasló játékos képességen alapszik. Lehet, hogy megtalálta neki a jó szerepet. A Denver ellen annyi változott, hogy jellemzően 1st és 2nd down-oknál CB-t játszott, 3rd down-oknál meg FS-t. Kíváncsi vagyok, hogy a Ravens ellen mi lesz a szerepe.

Nekem Ninko-nál még nagyobb meglepetés Anderson. Carter kiválása óta simán nyomja az every down DE/OLB posztot.tomi-tomi
Anderson-ban egyetértünk. Idén végre jól sikerültek az FA igazolások.

Ninko mellett nekem a szezon másik nagyon kellemes meglepetése Love.
Simán lenyomta Fat Al-t, Brace-nek esélye sem volt elé kerülni a DC-on.
... és szép csendben nyomott egy konzisztens, jó szezont.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
The New England Patriots appear to have dodged a bullet with tight end Aaron Hernandez 's health.

Hernandez, a key weapon for the Patriots, left the divisional playoff victory over the Denver Broncos on Saturday with a head injury in the fourth quarter and didn't return.

Hernandez said he was OK after the game, and that remained the case Wednesday.

"I feel great," Hernandez told reporters, according to ESPN Boston . "Ready to play."

Hernandez had four receptions for 55 yards and one touchdown against the Broncos and also was used in the backfield, leading the team with 61 yards on five attempts.

Quarterback Tom Brady was the only member of the Patriots to miss practice Wednesday, listed with a left shoulder injury. It's not unprecedented for Brady, who spoke to the media Wednesday, to miss a mid-week practice.

Safety Ed Reed was the only player listed on the Ravens' injury report. Reed was limited Wednesday with an ankle injury.Wyatt
Ez a tegnapi litánia. Itt a mai:

Tom Brady Left Shoulder DNP Full Ejj, de meglepő! 😊
WR Deion Branch Knee Limited Limited
OT Marcus Cannon Ankle Limited Limited
S Patrick Chung Knee Limited Limited
LB Dane Fletcher Thumb Limited Limited
TE Aaron Hernandez Concussion Limited Limited
S James Ihedigbo Shoulder Limited Limited
DL Kyle Love Ankle Limited Limited
G Logan Mankins Knee Limited Limited
LB Rob Ninkovich Hip Limited Limited
OT Nate Solder Concussion Limited Limited
LB Brandon Spikes Knee Limited Limited
OT Sebastian Vollmer Back/Foot Limited Limited
WR Wes Welker Knee Limited Limited
LB Tracy White Abdomen Limited Limited
CB Kyle Arrington Foot Full Full
C Dan Connolly Groin Full Full
WR Matthew Slater Shoulder Full Full

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4715353/whos-most-underrated-for-pats?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

http://www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-Today---Belichick-Breakdown/5773507a-6ee6-42cf-8620-2709bfc06cd1

Így viszont jóval több esélye van / lesz a labdát vadászni, amiben szerintem igazán jó.Sinisa
Néztem én is. BB valamiért nagyon csípi a buráját, s BB szeretete általában valamilyen kimagasló játékos képességen alapszik. Lehet, hogy megtalálta neki a jó szerepet. A Denver ellen annyi változott, hogy jellemzően 1st és 2nd down-oknál CB-t játszott, 3rd down-oknál meg FS-t. Kíváncsi vagyok, hogy a Ravens ellen mi lesz a szerepe.

Nekem Ninko-nál még nagyobb meglepetés Anderson. Carter kiválása óta simán nyomja az every down DE/OLB posztot.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
The New England Patriots appear to have dodged a bullet with tight end Aaron Hernandez 's health.

Hernandez, a key weapon for the Patriots, left the divisional playoff victory over the Denver Broncos on Saturday with a head injury in the fourth quarter and didn't return.

Hernandez said he was OK after the game, and that remained the case Wednesday.

"I feel great," Hernandez told reporters, according to ESPN Boston . "Ready to play."

Hernandez had four receptions for 55 yards and one touchdown against the Broncos and also was used in the backfield, leading the team with 61 yards on five attempts.

Quarterback Tom Brady was the only member of the Patriots to miss practice Wednesday, listed with a left shoulder injury. It's not unprecedented for Brady, who spoke to the media Wednesday, to miss a mid-week practice.

Safety Ed Reed was the only player listed on the Ravens' injury report. Reed was limited Wednesday with an ankle injury.

több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Patriots' Brady says missing practice session was nothing major

„It's not the first practice I have missed over the years. When coach feels it's best that you do other things to get yourself ready, that's what you do, and you still use all that time very wisely.”

Mostani
Full participation for QB Tom Brady in today's practice, according to team's participation report.

Nem lesz itt semmi gond 😊Wyatt
Tényleg nem kellett ezt annyira felfújni.

Lehet, hogy elméletben gyakorolt Brady. Videókat nézett, elemezgetett, gameplant tanult, csinálta, stb. . .

Vagy csak szimplán szabadnap. Mindegy is.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve

„It's not the first practice I have missed over the years. When coach feels it's best that you do other things to get yourself ready, that's what you do, and you still use all that time very wisely.”

Mostani
Full participation for QB Tom Brady in today's practice, according to team's participation report.

Nem lesz itt semmi gond 😊Wyatt
Én inkább Hörni és Solder miatt aggódom.
Az NFL-ben is úgy van, mint az NHL-ben, hogy minden fejfájós-szédülős-fejproblémát-stb. concussion-nak írnak?
Mert azt gondolom, ha tényleg agyrázkódásuk lenne, akkor még limitáltan sem nagyon edzenének.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve

Mostani

Nem lesz itt semmi gond 😊

több mint 14 éve

Így viszont jóval több esélye van / lesz a labdát vadászni, amiben szerintem igazán jó.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8262185c/article/boston-te-party-gronkowski-unstoppable-for-patriots?campaign=Twitter_news
Szerintem sokkal visszafogottabbak vagyunk itt, mint a kinti szakik egynémelyike 😀

több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593

Ha már Ninkovich szóba került múltkor.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Tom Brady has thrown a TD pass in 18 straight post season games - 2nd only to Brett Favrekishaszi
Asszem a SBon érhetné utol. Remélem sikerül neki 😀
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 173 — Steelers fan
Tom Brady has thrown a TD pass in 18 straight post season games - 2nd only to Brett Favre

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4715303/video-steve-young-talks-brady

A videó kezdőképe totál: Vader nagy úr és az uralkodó 😉
több mint 14 éve
RT @PFWErik: NFL UK website says it will announce tomorrow (Friday) which teams will play in London in 2012. Patriots are a rumored contender.Danna
Ismét ott a helyem, ha ők jönnek.

Csak még nem tudom, hogyan. 😀

több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
RT @PFWErik: NFL UK website says it will announce tomorrow (Friday) which teams will play in London in 2012. Patriots are a rumored contender.
több mint 14 éve
Közeledik! 😊

http://img688.imageshack.us/img688/4602/ajidpqxcmaai6nr.jpg

több mint 14 éve

Jó kis sigalap lenne 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tamás,
tetszik, nem tetszik, BB a Sith lovagja. 😊 Olyan eszközökkel is él, amelyekre nem feltétlenül gondolunk. (Érdemes ezt elolvasni: http://www.grantland.com/story/_/id/7468068/charles-p-pierce-new-england-patriots-denver-broncos-divisional-playoff-game Sajátságos szempontból ír BB-ről.)
Egy példa. A Pats-nél csak a kiadott elveknek, iránymutatásoknak megfelelően lehet, érdemes nyilatkozni. Ez általában azt jelenti, hogy a semmit kell ragozni. A Ravens meccs lefújásának pillanatától a szokásos tiszteletkörökön túl egy dolog figyelhető meg: mindenki az egekbe magasztalta a Ravens Def-ét és Rice-t. Brady ha védekező játékos lehetne, akkor Reed, Lewis vagy Suggs szeretne lenni?! (Az utóbbi különösen lol.) Wilfork külön ódát szentelt Rice-nak?! Ejha! Így különösen kontrasztossá vált, hogy Flacco-ról az elvárhatón kívül egy árva szót nem ejtettek. Nem tényező - kommunikálták kimondatlanul. Mit tesz isten, két nap múlva Reed-nek sikerült egy interjúban Flacco-t, az OL-t, ráutalóan az OC-t "helyretenni", figyelmeztetni, hogy a Texans elleni ügyködésük kevés lesz vasárnap. Véletlen? Ki tudja. Egy biztos, Reed nyilatkozata nem tett jót az öltözői hangulatnak.
Brady nem edzett szerdán sérülés miatt. A Ravens-nél most törhetik az agyukat, hogy ez most mi? Tényleg ennyire fáj neki? Akkor nem is lesz olyan éles? Vagy csak át akarnak verni, nincs is semmi baja? Ők már ennyire felkészültek vasárnapra, hogy megengedhetik maguknak, hogy TB ne edzzen? Mi folyik ott? Egy a lényeg, bizonytalanságot teremteni, fókuszt homályosítani, megnehezíteni a Ravens felkészülését. (Bár valóban jól tudják titkolni TB kisebb-nagyobb sérüléseit, olyanra nem nagyon emlékszem, hogy minden előzmény nélkül Brady hirtelen ne edzett volna sérülés miatt. Úgy gondolom, hogy a vállának nagy valószínűséggel semmi komoly baja sincs.)tomi-tomi
sztem Vörösmarty "Zalán futása" az ideillő- magasztald az ellent és nagyobb lesz a saját diadalod. Még esetleg középiskolába rádumálhatod az ellenfélre: jobb vagy ne is tréningezzzz.
A meccsre úgy készülnek, hogy TB játszik ( ha most elvinné a nem dobó karját egy gránát, akkor is). Ha valamilyen csoda esetén mégsem játszana, akkor van olyan opciótok akire készülni kéne?
Amúgy ti vagytok az esélyesek nálam. A mi győzelmi opciónk órát pörgetve AFC N-san 38 futás között egy JF bomba, a védelem meg lassítsa TB-t és TO gyártása. De ez csak akkor fog menni ha partiban tudunk maradni.

Ui: Szia Marci. Kb most nyugodtam meg. 😊br
Hoyer kezdene, de annyi esélyünk lenne a győzelmre , mint arra, hogy én időben elvégzem az egyetemet 😀nDRo
Akkor ezek szerint Tb-re készülnek, de megnézik hogy állsz a suliban. 😊 ( Mi az, hogy időben?- ismétlés a tudás anyja 😊 )
több mint 14 éve
Tamás,
tetszik, nem tetszik, BB a Sith lovagja. 😊 Olyan eszközökkel is él, amelyekre nem feltétlenül gondolunk. (Érdemes ezt elolvasni: http://www.grantland.com/story/_/id/7468068/charles-p-pierce-new-england-patriots-denver-broncos-divisional-playoff-game Sajátságos szempontból ír BB-ről.)
Egy példa. A Pats-nél csak a kiadott elveknek, iránymutatásoknak megfelelően lehet, érdemes nyilatkozni. Ez általában azt jelenti, hogy a semmit kell ragozni. A Ravens meccs lefújásának pillanatától a szokásos tiszteletkörökön túl egy dolog figyelhető meg: mindenki az egekbe magasztalta a Ravens Def-ét és Rice-t. Brady ha védekező játékos lehetne, akkor Reed, Lewis vagy Suggs szeretne lenni?! (Az utóbbi különösen lol.) Wilfork külön ódát szentelt Rice-nak?! Ejha! Így különösen kontrasztossá vált, hogy Flacco-ról az elvárhatón kívül egy árva szót nem ejtettek. Nem tényező - kommunikálták kimondatlanul. Mit tesz isten, két nap múlva Reed-nek sikerült egy interjúban Flacco-t, az OL-t, ráutalóan az OC-t "helyretenni", figyelmeztetni, hogy a Texans elleni ügyködésük kevés lesz vasárnap. Véletlen? Ki tudja. Egy biztos, Reed nyilatkozata nem tett jót az öltözői hangulatnak.
Brady nem edzett szerdán sérülés miatt. A Ravens-nél most törhetik az agyukat, hogy ez most mi? Tényleg ennyire fáj neki? Akkor nem is lesz olyan éles? Vagy csak át akarnak verni, nincs is semmi baja? Ők már ennyire felkészültek vasárnapra, hogy megengedhetik maguknak, hogy TB ne edzzen? Mi folyik ott? Egy a lényeg, bizonytalanságot teremteni, fókuszt homályosítani, megnehezíteni a Ravens felkészülését. (Bár valóban jól tudják titkolni TB kisebb-nagyobb sérüléseit, olyanra nem nagyon emlékszem, hogy minden előzmény nélkül Brady hirtelen ne edzett volna sérülés miatt. Úgy gondolom, hogy a vállának nagy valószínűséggel semmi komoly baja sincs.)tomi-tomi
sztem Vörösmarty "Zalán futása" az ideillő- magasztald az ellent és nagyobb lesz a saját diadalod. Még esetleg középiskolába rádumálhatod az ellenfélre: jobb vagy ne is tréningezzzz.
A meccsre úgy készülnek, hogy TB játszik ( ha most elvinné a nem dobó karját egy gránát, akkor is). Ha valamilyen csoda esetén mégsem játszana, akkor van olyan opciótok akire készülni kéne?
Amúgy ti vagytok az esélyesek nálam. A mi győzelmi opciónk órát pörgetve AFC N-san 38 futás között egy JF bomba, a védelem meg lassítsa TB-t és TO gyártása. De ez csak akkor fog menni ha partiban tudunk maradni.

Ui: Szia Marci. Kb most nyugodtam meg. 😊br
Hoyer kezdene, de annyi esélyünk lenne a győzelmre , mint arra, hogy én időben elvégzem az egyetemet 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tamás,

Ui: Szia Marci. Kb most nyugodtam meg. 😊
több mint 14 éve
(83:12) quia misericordiam et veritatem diligit; Deus gratiam et gloriam dabit Dominus
(84:12) veritas de terra orta est et iustitia de caelo prospexit
(85:12) confitebor tibi Domine Deus meus in toto corde meo et glorificabo nomen tuum in aeternum

mindent megírtak már előre!sutianap
Bezony ám!
70:24 sed et lingua mea tota die meditabitur iustitiam tuam cum confusi et reveriti fuerint qui quaerunt mala mihitomi-tomi
Mankins from Arrington? TD-re? - semmi értelme 😛sutianap
😀 Hülye! Amikor a zenére figyelek, akkor a szöveg a lényeg, ha a szövegre figyelek, akkor a szám a kulcs. ÁÁÁH! 😀 TE TD nem is lesz? Megnéztem, lesz, de még mennyire!
87:12 numquid narrabit aliquis in sepulchro misericordiam tuam et veritatem tuam in perditione

több mint 14 éve
Üdv Mindenkinek!

Mikor és hol lesz a közös mecsnézés?

A korábban írt emberezéshez, amivel a Hollók megfoghatnak minket:

Mit szóltok ahooz, ha 4 ember támadja Bradyt, duplázzák Grokot, Welkert, ma to man Branch és Hörni (Ray Lewis - elrettentésnek) + a Safty vagy blitzre megy, vagy besegít és ezt váltogatják, így azt akrván elérni, hogy fussunk, ne passzoljun, ezzel

a.) saját magunkat lassítjuk le, ők pedig használhatják a futás elleni jó védelmüket (vagyis az ő erősségük kerül előtérbe)

b.) passzoljunk, de a fentiek miatt nagy a hibalehetőség, ezért vagy több incomplet pasz lesz (hamar lehet 3&out, vagy hosszú), vagy
esetleg szereznek 1-2 labdát és vagy közelről kel a fantasztikus Flacconak támadni, vagy TD-re visszaviszik.

Vagyis szerintem a jó futásunk lehet az, ami szétzilálhatja őket, mert akkor már bomlik az emberezés+nem tudnak blitzre küldeni elég embert, ami további QB opciókat nyitna meg.

Vélemény???????????????????

Üdv:

GO PATSGOSB4
A texans megmutatta, hogy nem lehetetlen a Ravens ellen futni, bár az ő futójátékuk jóval jobb mint a miénk. Nekem az a véleményem, hogy meg kéne találni azt a balanszot, ami a futójátékunkból is kihozza a maximumot (Hernandezt is alkalmazni, reverse futások...), és valamilyen szinten Bradyről is leveszi a terhet. A passzjáték( mégis csak a Patsről beszélünk) muszáj, hogy működjön, anélkül kizárt dolog, hogy bármi keresni valónk legyen. Megint csak visszatértünk a támadófalhoz mint a legfontosabb tényező. DoM megmondta: ha megy a nohuddle, nagy baj nem lehet. Na és igen: turnoverek! Vigyázni kell a labdára. Nem is lepődnék meg, ha nem látnánk a pályán Ridley-t. szvsz 4-5 carry-nél nem fog többet kapni, de lehet, hogy ennyit sem.
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
(83:12) quia misericordiam et veritatem diligit; Deus gratiam et gloriam dabit Dominus
(84:12) veritas de terra orta est et iustitia de caelo prospexit
(85:12) confitebor tibi Domine Deus meus in toto corde meo et glorificabo nomen tuum in aeternum

mindent megírtak már előre!sutianap
Bezony ám!
70:24 sed et lingua mea tota die meditabitur iustitiam tuam cum confusi et reveriti fuerint qui quaerunt mala mihitomi-tomi
Mankins from Arrington? TD-re? - semmi értelme 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak