New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
E-mail nfl uk-tól:

"Club Seats will go on sale at on Tuesday, January 24 at 10am. General admission tickets will go on sale a later date which will be confirmed very soon."

Ez rohadt hamar lesz. Azt hittem, később lesz, hónapokban mérve. Francba!polonic
Tegnap néztem meg, 2009-ben jan. 22-én kezdődött a jegyárusítás (arra napra szól a számlám). Igaz, akkor már asszem novemberben lehetett tudni ki játszik. Szóval kezdjetek spórolni a jegyre, mert szerintem 2-3 hét és megnyitják a jegyárusítást!

We are all PATRIOTS!
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ridley képeit nézegetvén a facebookon eléggé havas a táj Boston környékén.
Másoljuk a 10 évvel ezelőttit? 😛

jah és köszi mindenkinek aki írt, válaszolok még ma 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Habi, Wyatt ment a PM, lehet kérdezni és ha tudok segítek. 😉Castleai01
Nekem is elküldöd ha szépen megkérlek ? 😊
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
E-mail nfl uk-tól:

"Club Seats will go on sale at on Tuesday, January 24 at 10am. General admission tickets will go on sale a later date which will be confirmed very soon."

Ez rohadt hamar lesz. Azt hittem, később lesz, hónapokban mérve. Francba!

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
már csak 1 nap és pár óra....

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Nem sürgős, ráérünk... : 😂

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Köszi láttam, de most el géptől, otthonról tudom nézni 😊

több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Habi, Wyatt ment a PM, lehet kérdezni és ha tudok segítek. 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Az viszont tény.

Más, valaki aki volt már kint mondjuk 2009-ben, dobjon már rám egy PM-et, lenne pár kérdésem 😊Wyatt
és ha már megírta a levelet, akkor legyen kedves jelölje ki, control C, Habi PM, control v, tárgy megadás, küldés 😊
köszi előre is 😛

JT Daniels fan
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
Egyeztess gravediggerrel overrated-underrated ügyben, ez fontos! De nagyon jó lett!tomi-tomi
Azért az elég meredek, hogy te mersz neki tanácsot adni :rolleyes:nDRo
OMG! Ez eszembe se jutott! Ez tényleg meredek volt. Most akkor mi lesz?? :rolleyes:tomi-tomi
ban

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Suggsot ki kell venni , Bradynek nyugalmat biztositani , nyomást helyezni Flaccóra akit a legalulértékeltebb QB-nek tartok Stafforddal.respectvv4laci
Egyeztess gravediggerrel overrated-underrated ügyben, ez fontos! De nagyon jó lett!tomi-tomi
Jólvan elirtam 😊 Tisztában vagyok a fogalommal emberek
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Engem Solder tölt el nagy-nagy elégedettséggel.Egyszerre lett kezdő RT, beugró LT és 3. számú blokkoló TE. Egy újonctól - még egy 1. köröstől is - fantasztikus teljesítmény!tomi-tomi
Nekem már csak egy lehetőség hiányzik a játékából: legyen ő is megjátszható mint elkapó, ahogy Crumpler-t is használtuk a 2010-es szezonban. 😊
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Suggsot ki kell venni , Bradynek nyugalmat biztositani , nyomást helyezni Flaccóra akit a legalulértékeltebb QB-nek tartok Stafforddal.respectvv4laci
Azért az elég meredek, hogy te mersz neki tanácsot adni :rolleyes:nDRo
OMG! Ez eszembe se jutott! Ez tényleg meredek volt. Most akkor mi lesz?? :rolleyes:

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Azért az elég meredek, hogy te mersz neki tanácsot adni :rolleyes:
több mint 14 éve
Az viszont tény.

Más, valaki aki volt már kint mondjuk 2009-ben, dobjon már rám egy PM-et, lenne pár kérdésem 😊

több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Flacco lehet alulértékelt, Staffordot annyira nem érzemWyatt
De Te ehhez nem értesz!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Flacco lehet alulértékelt, Staffordot annyira nem érzem

több mint 14 éve
Egyeztess gravediggerrel overrated-underrated ügyben, ez fontos! De nagyon jó lett!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Suggsot ki kell venni , Bradynek nyugalmat biztositani , nyomást helyezni Flaccóra akit a legalulértékeltebb QB-nek tartok Stafforddal.
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Rams announce this morning that they will play in London, as home team, in each of next 3 seasons. First opponent is Pats, Oct. 28, 2012.
#Patriots will face the Rams next season (10/28) @WembleyStadium in London in the @NFL's International Series!
Gyűjtsetek nekem is 😀Wyatt
Londonbébi 😀

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Rams announce this morning that they will play in London, as home team, in each of next 3 seasons. First opponent is Pats, Oct. 28, 2012.
#Patriots will face the Rams next season (10/28) @WembleyStadium in London in the @NFL's International Series!
Gyűjtsetek nekem is 😀Wyatt
EZAZ! 😊
legjobb a hír 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Gyűjtsetek nekem is 😀

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
hedlánynyúz: SackMazeGate
" Tom Brady nevet változtatott az ominózus edzésmegnemjelenésen, a névhivatalban volt a mát ott jól ismert NyolcÖt nevű elkapójával és egyenlőre ideiglenesen a Butcher: Tomb, Ready? megnevezést illik használni ezentúl a ring-ring-ringes Nyúinglendi hátvédre"

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Engem Solder tölt el nagy-nagy elégedettséggel. Egyszerre lett kezdő RT, beugró LT és 3. számú blokkoló TE. Egy újonctól - még egy 1. köröstől is - fantasztikus teljesítmény!tomi-tomi
Lehet, hogy én voltam a hülye, mert ezt vártam tőle. Persze én már a draftolásának is örültem.gdavid
Én a drafton régóta az In Bill we trust-módban vagyok. 😊

több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Engem Solder tölt el nagy-nagy elégedettséggel. Egyszerre lett kezdő RT, beugró LT és 3. számú blokkoló TE. Egy újonctól - még egy 1. köröstől is - fantasztikus teljesítmény!tomi-tomi
Lehet, hogy én voltam a hülye, mert ezt vártam tőle. Persze én már a draftolásának is örültem.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: