New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
A korábban írt emberezéshez, amivel a Hollók megfoghatnak minket:

Mit szóltok ahooz, ha 4 ember támadja Bradyt, duplázzák Grokot, Welkert, ma to man Branch és Hörni (Ray Lewis - elrettentésnek) + a Safty vagy blitzre megy, vagy besegít és ezt váltogatják, így azt akrván elérni, hogy fussunk, ne passzoljun, ezzel

a.) saját magunkat lassítjuk le, ők pedig használhatják a futás elleni jó védelmüket (vagyis az ő erősségük kerül előtérbe)

b.) passzoljunk, de a fentiek miatt nagy a hibalehetőség, ezért vagy több incomplet pasz lesz (hamar lehet 3&out, vagy hosszú), vagy
esetleg szereznek 1-2 labdát és vagy közelről kel a fantasztikus Flacconak támadni, vagy TD-re visszaviszik.

Vagyis szerintem a jó futásunk lehet az, ami szétzilálhatja őket, mert akkor már bomlik az emberezés+nem tudnak blitzre küldeni elég embert, ami további QB opciókat nyitna meg.

GOSB4
Bár tőlem vannak sokan ezen a bowl.hu fórumon - és ami kifejezetten örömteli, h a Pats-es topicban is -, akik sokkal jobban értenek ehhez a sporthoz mint, de én személy szerint úgy gondolom, h pont ezek a kérdések lesznek azok, amelyek meghatározzák a mérkőzést. + a turnover csata....

Amúgy pont a témában az nfl.com-on is találtam egy nagyon részletes elemzést, csak ajánlani tudom:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8261caa2/article/can-ravens-stout-d-check-patriots-dynamic-offense?module=HP11_content_stream
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
(83:12) quia misericordiam et veritatem diligit; Deus gratiam et gloriam dabit Dominus
(84:12) veritas de terra orta est et iustitia de caelo prospexit
(85:12) confitebor tibi Domine Deus meus in toto corde meo et glorificabo nomen tuum in aeternum

mindent megírtak már előre!sutianap
Bezony ám!
70:24 sed et lingua mea tota die meditabitur iustitiam tuam cum confusi et reveriti fuerint qui quaerunt mala mihi

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Tomi,

Őszintén remélem, hogy igazad van. Azért félek, hogy nem ilyen ravaszak, és Bradynek a válla tényleg fáj. Nem beszélve a jobb oldali tackle-k nagyja valamennyire sérült. (Hacsak nem játszik ezzel is BB, és dörzsöli a kezét, hogy most majd támadják a fal jobb oldalát, Light-ről lekerül a teher, közben Solder meg élete formájában van. Átgondolva logikus... csak én azért nem vagyok biztos ebben).LordTamas
BB-től minden kitelik! 😊 Solder sérülése más tészta, főleg, hogy agyrázkódása van. :/

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Tomi,

Őszintén remélem, hogy igazad van. Azért félek, hogy nem ilyen ravaszak, és Bradynek a válla tényleg fáj. Nem beszélve a jobb oldali tackle-k nagyja valamennyire sérült. (Hacsak nem játszik ezzel is BB, és dörzsöli a kezét, hogy most majd támadják a fal jobb oldalát, Light-ről lekerül a teher, közben Solder meg élete formájában van. Átgondolva logikus... csak én azért nem vagyok biztos ebben).
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem hinném, hogy a Ravensnek kevesebb esélye lenne, a 49erst már verte ebben a szezonban, nem kizárt, hogy ismét menne (mondjuk az milyen egy csúnya meccs lenne, te atyaég 😛), de abban egyetértek, hogy onnan a 49ersnek kéne mindenkinek szurkolni, aki nem Giants-fan 😀

több mint 14 éve
Tamás,
tetszik, nem tetszik, BB a Sith lovagja. 😊 Olyan eszközökkel is él, amelyekre nem feltétlenül gondolunk. (Érdemes ezt elolvasni: http://www.grantland.com/story/_/id/7468068/charles-p-pierce-new-england-patriots-denver-broncos-divisional-playoff-game Sajátságos szempontból ír BB-ről.)
Egy példa. A Pats-nél csak a kiadott elveknek, iránymutatásoknak megfelelően lehet, érdemes nyilatkozni. Ez általában azt jelenti, hogy a semmit kell ragozni. A Ravens meccs lefújásának pillanatától a szokásos tiszteletkörökön túl egy dolog figyelhető meg: mindenki az egekbe magasztalta a Ravens Def-ét és Rice-t. Brady ha védekező játékos lehetne, akkor Reed, Lewis vagy Suggs szeretne lenni?! (Az utóbbi különösen lol.) Wilfork külön ódát szentelt Rice-nak?! Ejha! Így különösen kontrasztossá vált, hogy Flacco-ról az elvárhatón kívül egy árva szót nem ejtettek. Nem tényező - kommunikálták kimondatlanul. Mit tesz isten, két nap múlva Reed-nek sikerült egy interjúban Flacco-t, az OL-t, ráutalóan az OC-t "helyretenni", figyelmeztetni, hogy a Texans elleni ügyködésük kevés lesz vasárnap. Véletlen? Ki tudja. Egy biztos, Reed nyilatkozata nem tett jót az öltözői hangulatnak.
Brady nem edzett szerdán sérülés miatt. A Ravens-nél most törhetik az agyukat, hogy ez most mi? Tényleg ennyire fáj neki? Akkor nem is lesz olyan éles? Vagy csak át akarnak verni, nincs is semmi baja? Ők már ennyire felkészültek vasárnapra, hogy megengedhetik maguknak, hogy TB ne edzzen? Mi folyik ott? Egy a lényeg, bizonytalanságot teremteni, fókuszt homályosítani, megnehezíteni a Ravens felkészülését. (Bár valóban jól tudják titkolni TB kisebb-nagyobb sérüléseit, olyanra nem nagyon emlékszem, hogy minden előzmény nélkül Brady hirtelen ne edzett volna sérülés miatt. Úgy gondolom, hogy a vállának nagy valószínűséggel semmi komoly baja sincs.)

több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Ha tegyük fel bejuttok a döntőbe, amire lássuk be jóval nagyobb esélyetek van, mint a Ravensnek 😊 lehet imádkozni, hogy a 49ers verje meg a Giants-et, mert rohadt nagy formába lendült év végére mind az Offense, mind a Defense New Yorkban. A Frisco pedig nagyon megszenvedett a Saints TE játékával.Ott megfogható a védelmük.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Üdv Mindenkinek!

...
GOSB4
Csak vélemény:

Hernandezre teszik Ray-t, akkor nyert ügyünk van. Sokkal gyorsabb Hörni, két yard után lefutja, és mennek a YAC-ek. De ezt biztos nem fogják meglépni. Ha csak 4 ember jön Brady-re, akkor az O-falon múlik minden. Ha megfogják, márpedig négy embert még illene megfogni, rosszabb esetben TE segítséggel, és Bradynek lesz ideje, hiába a dupla emberfogás, Ed Reed ide, vagy oda, szétpasszoljuk a Ravens-t. Ha nem fogja meg a fal a 4 embert, akkor nagy bajban vagyunk, mert az jön be, amit mondtál. Sack-ek, gyors 3 and out, szenvedő "kötelező" futójáték. Ekkor csak a védelmünkben bízhatunk, hogy 15-20 pont alatt tartja a Ravens támadóit. Ami nagyon nehéz feladat, akármilyen rosszul festettek a Texans ellen.
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Üdv Mindenkinek!

Mikor és hol lesz a közös mecsnézés?GOSB4
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2839
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
(83:12) quia misericordiam et veritatem diligit; Deus gratiam et gloriam dabit Dominus
(84:12) veritas de terra orta est et iustitia de caelo prospexit
(85:12) confitebor tibi Domine Deus meus in toto corde meo et glorificabo nomen tuum in aeternum

mindent megírtak már előre!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Üdv Mindenkinek!

Mikor és hol lesz a közös mecsnézés?

A korábban írt emberezéshez, amivel a Hollók megfoghatnak minket:

Mit szóltok ahooz, ha 4 ember támadja Bradyt, duplázzák Grokot, Welkert, ma to man Branch és Hörni (Ray Lewis - elrettentésnek) + a Safty vagy blitzre megy, vagy besegít és ezt váltogatják, így azt akrván elérni, hogy fussunk, ne passzoljun, ezzel

a.) saját magunkat lassítjuk le, ők pedig használhatják a futás elleni jó védelmüket (vagyis az ő erősségük kerül előtérbe)

b.) passzoljunk, de a fentiek miatt nagy a hibalehetőség, ezért vagy több incomplet pasz lesz (hamar lehet 3&out, vagy hosszú), vagy
esetleg szereznek 1-2 labdát és vagy közelről kel a fantasztikus Flacconak támadni, vagy TD-re visszaviszik.

Vagyis szerintem a jó futásunk lehet az, ami szétzilálhatja őket, mert akkor már bomlik az emberezés+nem tudnak blitzre küldeni elég embert, ami további QB opciókat nyitna meg.

Vélemény???????????????????

Üdv:

GO PATS
több mint 14 éve
Hetek óta pihen heti egy edzést, látszik mennyire visszafogta 😊
Ne legyünk már kislányok 😛Wyatt
"Quarterback Tom Brady's missed practice today serves as a reminder that he's still managing pain with his left shoulder. He was first listed on the team's injury report Dec. 29, five days after a Dolphins game in which he absorbed eight quarterback hits. Given how Brady loves to practice and the Patriots are preparing for the nothing-is-more-important-than-this AFC Championship Game, the absence is notable. At the same time, does anyone really think Brady won't be under center Sunday at 3 p.m.? He'll be there, of course. In recent weeks, he's shown toughness in working through the pain while producing top-notch performances."

(Mike Reiss)

Múlt héten nem pihent szerdán. Egyébként kislányok-nem kislányok, engem megijeszt, hogy nem edzett szerdán. Szinte biztos vagyok benne, hogy játszik Brady vasárnap, de nem mindegy, hogy mennyit edzz. Múlt héten mindenki mondta, hogy milyen jól sikerültek az edzések, már pénteken nagyon optimista volt a hangulat a csapatnál, pont a jó felkészülés miatt. Ha ebből kimarad Brady, az komoly dolog. Ha ráadásul sérülten játszik (feltéve, hogy kicsit rásérült vasárnap a Dolphins ellen szerzett vállproblémájára), az szintén komoly dolog. Az elmúlt három PO vereségnél mindenki elfelejti, hogy Tom sérült volt (a 2007-ben a Chargers ellen szerzett be bokasérülést, még rögzítővel is kellett járnia a SB előtt, 2009-ben repedtek voltak a bordái és az egyik ujja, tavaly meg műtötték is a szezon után, ha jól emlékszem azért sem ment a Pro Bowl-ra).

Tudom, hogy a sérülés része ennek a játéknak, de azt nehezen értem, hogy a szezon végén és/vagy PO-ban egy teljesen lefutott meccsen minek kockáztatni, főleg "gyakorolni" a QB sneak-et. Ha TB hívja át a játékot, akkor meg kéne mondani, hogy ne kockáztasson. Ha BB vagy O'Brein, akkor meg totálisan értelmetlennek és veszélyesnek tartom. Persze ez magánvélemény innen Magyarországon...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
22-én ki jön a Sugárba?😊nDRo
Én sem tudok menni, messze van nekem, ami egyébként nem is lenne akadály, de úgy hogy hétfőn dolgoznom kell már igen, de ha esetleg bejutunk a SB-ba, akkor szerintem arra már mennék én is 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kevés szó esett egy emberről aki szerintem nagyon megérdemelné, és akitől nagyon sokat várok most vasárnap is, ő pedig Rob Ninkovich. Hatalmasat játszott a Denver ellen, nagyon jól átmentek a ráhivott blitz-ek, futást is jól fogta, és amikor embereznie kellett azt is nagyszerűen oldotta meg, szerintem az élete meccsét játszotta és ez nagy plusszt adhat neki a mostani meccs előtt. Remélem ugyanazt látjuk majd tőle amit a Broncos ellen, kicsit overrated játékos ő nekem, megvan benne ami a legjobb LB-ek sajátja, és elég jól kamatoztatja mostanában 😊 Remélem stabil tagja lesz a LB sornak a jövőben, a legjobb korba érkezett, most kell bizonyitania 😊gravedigger
Akarod mondani underrated 😊

A másik témával kapcsolatban még szót fecsérelni is felesleges 😊Wyatt
Igen, underrated-et akartam irni természetesen 😊
több mint 14 éve
Ő hivtaát
Igazad van, de nem tudhatod, hogy nem ő hívta át Sneakre, amikor látta az ellenfél felállását!
Rettentően fel volt pörögve! 😉
Egon bá
sutianap
Az itteni Brady-képbe nehezen fér bele a mészáros imágó. Pedig kint folyamatosan sebészként emlegetik. Egy felpörgött sebész = mészáros. (Btw sokak szerint egy sebész alapból az.)
szerk. Na ugye! 😀

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Ő hivtaát
Igazad van, de nem tudhatod, hogy nem ő hívta át Sneakre, amikor látta az ellenfél felállását!
Évek óta szarakodik az a váll.gdavid
Ezért volt sok értelme 30+ vezetésnél vasárnap QB sneakre küldeni a Denver ellen... Néha egyáltalán nem értem O'Brient és Belichicket. A Dolphins elleni meccsen ment ki Brady válla, pont egy QB sneaknél. Értem, hogy egy szoros meccsen szükség lehet rá, de egy lefutotton mi a fenének kockáztatjuk az egyetlen játékost, aki nélkül semmi esélyünk. A legtöbb dologban nem merem kijelenti BB-ről, hogy rossz döntést hoz, de ez egyértelműen az. Semmi hozadéka, legfeljebb puntolunk egy megnyert meccsen, ellenben a kockázata ez. Iszonyú fontos lett volna, hogy Brady végigeddze a hete szerintem, mégha vasárnapra teljesen jól lesz, már kor is nagy veszteség a mai edzés kihagyása.

Egyébként ez nem csak mostanra vonatkozik, hanem a Redskins utáni meccsekre. Állandóan ment sneakre a "Frencsájz". Nagy baromság...LordTamas
Egon bá

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Patriots QB Tom Brady did not practice today. Team is listing him on injury report with left shoulder.lol
Ezért volt sok értelme 30+ vezetésnél vasárnap QB sneakre küldeni a Denver ellen... Néha egyáltalán nem értem O'Brient és Belichicket. A Dolphins elleni meccsen ment ki Brady válla, pont egy QB sneaknél. Értem, hogy egy szoros meccsen szükség lehet rá, de egy lefutotton mi a fenének kockáztatjuk az egyetlen játékost, aki nélkül semmi esélyünk. A legtöbb dologban nem merem kijelenti BB-ről, hogy rossz döntést hoz, de ez egyértelműen az. Semmi hozadéka, legfeljebb puntolunk egy megnyert meccsen, ellenben a kockázata ez. Iszonyú fontos lett volna, hogy Brady végigeddze a hete szerintem, mégha vasárnapra teljesen jól lesz, már kor is nagy veszteség a mai edzés kihagyása.

Egyébként ez nem csak mostanra vonatkozik, hanem a Redskins utáni meccsekre. Állandóan ment sneakre a "Frencsájz". Nagy baromság...LordTamas
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Nem pont a hétvégére vonatkozó téma:
PFF AFC East All-Pro team
Van néhány érdekesség benne.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
És akkor még nem is beszéltünk a szezont százszázalékos pontossággal befejező Hoyerről, vagy az ultimate fegyverről, Mallettről 😀
De azért egy darabig még Bradyvel próbálkozzunk 😊

több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
az egyetlen játékost, aki nélkül semmi esélyünkLordTamas
Igaz. Mi nem tudunk előkapni egy Flynn-t a farzsebből... ellenben nem vonnám kétségbe BB döntését. Ő tudja mit akar. Akad Foxborough környékén valami használható pótQB? :/toxique
Ne viccelj már. Foxgorough környéke? Nem kell messzire menni, a csapatban is találni.
Úgy hívják, hogy Edelman. 😀

22-én ki jön a Sugárba?😊nDRo
Mennék én nagyon szivesen ilyen közös meccsnézésekre. Csak a 140 km távolság aggaszt, ami köztem és a kocsma között van. 😀

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Részemről passzos sajna, de a kilátogató Hazafiaknak sok örömteli percet kívánok a mérkőzés során, és leginkább a legvégére 😊

több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
22-én ki jön a Sugárba?😊
több mint 14 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
az egyetlen játékost, aki nélkül semmi esélyünkLordTamas
Igaz. Mi nem tudunk előkapni egy Flynn-t a farzsebből... ellenben nem vonnám kétségbe BB döntését. Ő tudja mit akar. Akad Foxborough környékén valami használható pótQB? :/
több mint 14 éve
Hetek óta pihen heti egy edzést, látszik mennyire visszafogta 😊
Ne legyünk már kislányok 😛

több mint 14 éve
Patriots QB Tom Brady did not practice today. Team is listing him on injury report with left shoulder.lol

Egyébként ez nem csak mostanra vonatkozik, hanem a Redskins utáni meccsekre. Állandóan ment sneakre a "Frencsájz". Nagy baromság...