New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
triangle
1 283
a jobb váll volt legendás az évekig tartó injury reportokról, ez a másik. egyébként csak a szokásos szerdai pihenő, nincs semmi komoly baja.
több mint 14 éve
Patriots QB Tom Brady did not practice today. Team is listing him on injury report with left shoulder.lolÉvek óta szarakodik az a váll.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Patriots QB Tom Brady did not practice today. Team is listing him on injury report with left shoulder.
több mint 14 éve
Kevés szó esett egy emberről aki szerintem nagyon megérdemelné, és akitől nagyon sokat várok most vasárnap is, ő pedig Rob Ninkovich. Hatalmasat játszott a Denver ellen, nagyon jól átmentek a ráhivott blitz-ek, futást is jól fogta, és amikor embereznie kellett azt is nagyszerűen oldotta meg, szerintem az élete meccsét játszotta és ez nagy plusszt adhat neki a mostani meccs előtt. Remélem ugyanazt látjuk majd tőle amit a Broncos ellen, kicsit overrated játékos ő nekem, megvan benne ami a legjobb LB-ek sajátja, és elég jól kamatoztatja mostanában 😊 Remélem stabil tagja lesz a LB sornak a jövőben, a legjobb korba érkezett, most kell bizonyitania 😊gravediggerAkarod mondani underrated 😊
A másik témával kapcsolatban még szót fecsérelni is felesleges 😊

több mint 14 éve
Félreértesz.Nem a két játékos képességeiről beszélek,hanem a csapaton belül betöltött szerepére,mi az amit ad.Nem keresgélem a statokat,da a Pitta elkapásainak jelentős része 3rd down szituációban született,szal,fejben nagyon ott van.Nem rossz az elkapás utáni yardok tekintetében sem.De, amiatt. 😉
Én nem cserélném el,Gronkra sem,nem a saját kutyám kölyke elve miatt.kátrány
Csak az objektív szempontokat mérlegelve szerintem azon lehet vitatkozni, hogy Hernandez jobb-e, mint Dickson vagy Pitta, de azon, hogy Gronk jobb-e, mint ők, értelmetlen. Nem hiszem, hogy találnál olyan HC-t, aki azt mondaná, hogy inkább szeretné a csapatában tudni Pittát, mint Gronkowskit.Schleck
Pittát legnagyobb %-ban 3rd downoknál használjuk,nem droppol,a megbízhatóság és a biztos kezek,amik jellemzik.Ahány labdát kap mind Flaccótól,mind Cameron stratégiájában amit kap,annál klasszisokkal többet nem tudna hozzátenni Gronk sem.
Nem választani kell a két játékos közül,hanem a meglévő szituációt elemezzük.Azt,hogy patrióta Gronk és holló Pitta.
Nem vissza az időben és nem fikció.Amiből a két csapat főz,most.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
Ninko túlértékelt?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezt én is osztom, nem is mondom hogy Gronk nem lenne kiemelkedő Hernandez nélkül egy másik csapatban is akár, megvan minden testi adottsága hogy a legkiválóbb TE legyen az NFL történetében valaha, hosszú erús karok, magasság, stabil lábak, de ugyanakkor fehér létére atletikus is, nagyon jól blokkol, és végül de nem utolsó sorban ésszel játsza ezt a játékot 😊 Tehát én is meg vagyok arról győződve hogy akárhol kimutatná ő a foga fehérjét, de igy, hogy itt van mellette mégegy elit kategóriás TE, aki megosztja a védők figyelmét, igy több tere van neki, több lehetősége , és ezt nagyon jól ki is használja, gyakorlatilag hiba nélkül 😊 Tegyük össze a két kezünket hogy kék mezben láthatjuk őket hétről hétre 😊Hááát... nem az én hibám, hogy Hörni nem volt legalább fél évet sérült, utána meg Gronk, hogy lássuk, hogy külön-külön hogy muzsikálnak 😉 (ui: nem is szeretném látni amúgy)Hmm... Amikor Hörni sérült volt, akkor Gronk a Bills ellen azért összelapátolt például 109yardot, 15.6-os átlaggal, 2TD mellett, szóval azért nem mondanám, hogy egyikük sem teljesítene így a másik nélkül.viitoHát... Más példát nem nagyon tudnál mondani. Ettől függetlenül lehet, hogy ha két helyre kerültek volna, akkor is jók lennének, de ez nem fog kiderülni egy (jó) darabig.tomi-tomi
Ettől függetlenül Gronko egy tipikus 1 személyes O# (annyival rosszabb egy futónál, hogy neki azért kell a stabil passzoló kéz), ha megnézed idén, hogy hány olyan jelenet volt, amikor 2 ember lóg rajta, cipeli őket, közben elenged/eltart egy 3.-at, és hozza a yac-ot. Minden tiszteletem Hörnié, de ő egy kíváló elkapó TE, de az pusztító támadóerő hiányzik belőle minden téren, ami Gronkban megvan, nem is annyira sokoldalú TE (Gronk blokkolni is kiemelkedően tud). Azt gondolom, hogy Gronko simán megállná a helyét gyakorlatilag a liga bármelyik O#-ében, ahol van egy olyan QB, aki képes eljuttatni hozzá a labdát, Hernandez viszont ilyen téren inkább Welkerhez hasonlít, aki kíváló játékos, de sokat javít a róla kialakított képről az, hogy olyan rendszerben játszhat, amibe tökéletesen illeszkedik.viito
Más:
Kevés szó esett egy emberről aki szerintem nagyon megérdemelné, és akitől nagyon sokat várok most vasárnap is, ő pedig Rob Ninkovich. Hatalmasat játszott a Denver ellen, nagyon jól átmentek a ráhivott blitz-ek, futást is jól fogta, és amikor embereznie kellett azt is nagyszerűen oldotta meg, szerintem az élete meccsét játszotta és ez nagy plusszt adhat neki a mostani meccs előtt. Remélem ugyanazt látjuk majd tőle amit a Broncos ellen, kicsit overrated játékos ő nekem, megvan benne ami a legjobb LB-ek sajátja, és elég jól kamatoztatja mostanában 😊 Remélem stabil tagja lesz a LB sornak a jövőben, a legjobb korba érkezett, most kell bizonyitania 😊
több mint 14 éve
Ez stimmel. Attól én is frászt kapok, hogy Gronk-ra mindenki egydimenziós TE-ként tekint.Hááát... nem az én hibám, hogy Hörni nem volt legalább fél évet sérült, utána meg Gronk, hogy lássuk, hogy külön-külön hogy muzsikálnak 😉 (ui: nem is szeretném látni amúgy)Hmm... Amikor Hörni sérült volt, akkor Gronk a Bills ellen azért összelapátolt például 109yardot, 15.6-os átlaggal, 2TD mellett, szóval azért nem mondanám, hogy egyikük sem teljesítene így a másik nélkül.viitoHát... Más példát nem nagyon tudnál mondani. Ettől függetlenül lehet, hogy ha két helyre kerültek volna, akkor is jók lennének, de ez nem fog kiderülni egy (jó) darabig.tomi-tomi
Ettől függetlenül Gronko egy tipikus 1 személyes O# (annyival rosszabb egy futónál, hogy neki azért kell a stabil passzoló kéz), ha megnézed idén, hogy hány olyan jelenet volt, amikor 2 ember lóg rajta, cipeli őket, közben elenged/eltart egy 3.-at, és hozza a yac-ot. Minden tiszteletem Hörnié, de ő egy kíváló elkapó TE, de az pusztító támadóerő hiányzik belőle minden téren, ami Gronkban megvan, nem is annyira sokoldalú TE (Gronk blokkolni is kiemelkedően tud). Azt gondolom, hogy Gronko simán megállná a helyét gyakorlatilag a liga bármelyik O#-ében, ahol van egy olyan QB, aki képes eljuttatni hozzá a labdát, Hernandez viszont ilyen téren inkább Welkerhez hasonlít, aki kíváló játékos, de sokat javít a róla kialakított képről az, hogy olyan rendszerben játszhat, amibe tökéletesen illeszkedik.viito
Én csak abban nem vagyok biztos, hogy ezeket az űrszámokat hozná Hörni nélkül. Illetve hozna hasonlókat, csak akkor olyan rendszert, sémát kéne kidolgozni.
Hörni nélkül (tavaly sokszor sérülten játszott) általában gyengébb, mert ez a séma kettőjükre (és Welker-re) van szabva.
Hernandez egyedül biztos, hogy kevesebb lenne.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hááát... nem az én hibám, hogy Hörni nem volt legalább fél évet sérült, utána meg Gronk, hogy lássuk, hogy külön-külön hogy muzsikálnak 😉 (ui: nem is szeretném látni amúgy)Hát... Más példát nem nagyon tudnál mondani. Ettől függetlenül lehet, hogy ha két helyre kerültek volna, akkor is jók lennének, de ez nem fog kiderülni egy (jó) darabig.tomi-tomiKét dologgal persze nem lehet vitatkozni, egyik sem teljesitene igy a másik nélkül, valamint az hogy Gronk jobb mint Hernandez, de igy együtt a legjobbak 😊gravediggerHmm... Amikor Hörni sérült volt, akkor Gronk a Bills ellen azért összelapátolt például 109yardot, 15.6-os átlaggal, 2TD mellett, szóval azért nem mondanám, hogy egyikük sem teljesítene így a másik nélkül.viito
Ettől függetlenül Gronko egy tipikus 1 személyes O# (annyival rosszabb egy futónál, hogy neki azért kell a stabil passzoló kéz), ha megnézed idén, hogy hány olyan jelenet volt, amikor 2 ember lóg rajta, cipeli őket, közben elenged/eltart egy 3.-at, és hozza a yac-ot. Minden tiszteletem Hörnié, de ő egy kíváló elkapó TE, de az pusztító támadóerő hiányzik belőle minden téren, ami Gronkban megvan, nem is annyira sokoldalú TE (Gronk blokkolni is kiemelkedően tud). Azt gondolom, hogy Gronko simán megállná a helyét gyakorlatilag a liga bármelyik O#-ében, ahol van egy olyan QB, aki képes eljuttatni hozzá a labdát, Hernandez viszont ilyen téren inkább Welkerhez hasonlít, aki kíváló játékos, de sokat javít a róla kialakított képről az, hogy olyan rendszerben játszhat, amibe tökéletesen illeszkedik.
több mint 14 éve
Majdnem sírtam örömömben, úgy szuperált a védelem. De aztán eszembe jutott, hogy ez a Broncos. Aztán arra gondoltam, hogy ez mégiscsak a playoff. Aztán megint eszembe jutott, hogy ez a Broncos... :/S az eszedbe jutott, hogy a liga első futást látod Broncos színekben? Amelyiktől a Steelers annyira tartott, hogy még a szertárost is feltolta a box-ba? 😊
Abban csak bízni lehet, hogy működőképes stratégiánk lesz, és hamar elvesszük Flaco kedvét a játéktól. Aztán ha Rice-ot is sikerülne megtartani a line számunkra kedvező oldalán, akkor már csak Bradyéken múlik, hogy mennyire verjük meg a Ravenst...toxique
Aztán az eszünkbe jut, hogy a Ravens fő fegyvere egy RB? Nekünk pedig ismét rendelkezésre áll Spikes és Chung?
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Hát... Más példát nem nagyon tudnál mondani. Ettől függetlenül lehet, hogy ha két helyre kerültek volna, akkor is jók lennének, de ez nem fog kiderülni egy (jó) darabig.Két dologgal persze nem lehet vitatkozni, egyik sem teljesitene igy a másik nélkül, valamint az hogy Gronk jobb mint Hernandez, de igy együtt a legjobbak 😊gravediggerHmm... Amikor Hörni sérült volt, akkor Gronk a Bills ellen azért összelapátolt például 109yardot, 15.6-os átlaggal, 2TD mellett, szóval azért nem mondanám, hogy egyikük sem teljesítene így a másik nélkül.viito
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Két dologgal persze nem lehet vitatkozni, egyik sem teljesitene igy a másik nélkül, valamint az hogy Gronk jobb mint Hernandez, de igy együtt a legjobbak 😊gravediggerHmm... Amikor Hörni sérült volt, akkor Gronk a Bills ellen azért összelapátolt például 109yardot, 15.6-os átlaggal, 2TD mellett, szóval azért nem mondanám, hogy egyikük sem teljesítene így a másik nélkül.
több mint 14 éve
3 ok, amiért a Patriots nyerhet
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Nem keresgélem a statokat,da a Pitta elkapásainak jelentős része 3rd down szituációban született,szal,fejben nagyon ott van.Nem rossz az elkapás utáni yardok tekintetében sem.Ne is cseréld el erre a szerencsétlenre. Blokkoláshoz fogalmatlan, használhatatlan 3rd down-oknál, YAC-et hírből sem ismeri, elkapás után az első arra járó ember leviszi (Redskins védők különösen jók ebben, DB-től DE-ig bármelyikük megmondja Neked), meg első két évében csak 27+1 TD-t szerzett. Ez mindennapos az NFL-ben. Ja, mégsem. Egy bizonyos WR Moss-nak volt 28 TD-je, aztán senki más a közelükben sincs.
Elképzelem, hogy beállítanátok, hogy aszondja: Pitta-Gronk csere, (s hát a szurkolóink nem nagyon akarják), nem adunk pluszba semmit, legyen szőrt szőrért! Ez azért kényszerzubbony esélyes. 😊
Ez ilyen AFC North betegség, hogy nem cserélnénk el senki másra a mi játékosunkat? 😊
több mint 14 éve
Csak az objektív szempontokat mérlegelve szerintem azon lehet vitatkozni, hogy Hernandez jobb-e, mint Dickson vagy Pitta, de azon, hogy Gronk jobb-e, mint ők, értelmetlen.SchleckMiért az? Objektíve Pitta sakkozhat jobban mindannyiuknál, és lehet, hogy Dickson jobban nyír füvet mint Gronk. 😂
Egyébként; a sorrendiség szerintem is vitán felül áll, de azon az egy meccsen dől majd el minden. Remélem, hogy kijönnek a különbségek.
több mint 14 éve
És akik a kapubajuszt szeretik, azokse? Azok mán nem emberek, akik bőrrendőrsapkában vezetik az edzést? Hümm?Nem keresgélem a statokat,da a Pitta elkapásainak jelentős része 3rd down szituációban született,szal,fejben nagyon ott van.Nem rossz az elkapás utáni yardok tekintetében sem.De, amiatt. 😉
Csak az objektív szempontokat mérlegelve szerintem azon lehet vitatkozni, hogy Hernandez jobb-e, mint Dickson vagy Pitta, de azon, hogy Gronk jobb-e, mint ők, értelmetlen. Nem hiszem, hogy találnál olyan HC-t, aki azt mondaná, hogy inkább szeretné a csapatában tudni Pittát, mint Gronkowskit.Schleck

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Nem keresgélem a statokat,da a Pitta elkapásainak jelentős része 3rd down szituációban született,szal,fejben nagyon ott van.Nem rossz az elkapás utáni yardok tekintetében sem.De, amiatt. 😉
Csak az objektív szempontokat mérlegelve szerintem azon lehet vitatkozni, hogy Hernandez jobb-e, mint Dickson vagy Pitta, de azon, hogy Gronk jobb-e, mint ők, értelmetlen. Nem hiszem, hogy találnál olyan HC-t, aki azt mondaná, hogy inkább szeretné a csapatában tudni Pittát, mint Gronkowskit.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért Hernandez sem picike, egy 250-260 fontos LB képes ő ''csak'' 245 😊 Meg azért ne vegyük el tőle a 79 elkapásból összehozott 910 yardját meg 7 TD-jét 😊 Plusz kereken 9 yardos átlaga van futásból, ami ugye több mint kiváló , még akkor is ha csak az utolsó pár meccsen kapott ilyen szerepet 😊 Ez a két TE pont a variálhatóságuk és a sokoldalúságuk miatt olyan jó amilyen 😊 Két dologgal persze nem lehet vitatkozni, egyik sem teljesitene igy a másik nélkül, valamint az hogy Gronk jobb mint Hernandez, de igy együtt a legjobbak 😊Hmmm? Ilyet sztem nem nagyon fogsz látni Ravens-fantől.. pedig én az egyik legnagyobb Heeeeeeap-fan voltam, örök kedvenc marad Todd, de a két fiatal TE is nagyon jól szuperál (én amúgy Pittától vártam többet, akit már egyetemen is nagyon bírtam.. sokkal jobban mint Hörnit speciel), és azért mert nincsenek űrstatjaik, nagyon nagy elkapásaik voltak az idén. Én kifejezeten bizakodó vagyok a WR négyesünkkel kapcsolatban, sztem ott alig maradunk el a Pats-tól.Fogadjunk, hogy ők is (Gronkandez) örülnek, hogy nem Flacco próbál eljuttatni hozzájuk néhány passzt! 😛tomi-tomiés majd mekkora sírás lesz, hogy mér engedték el Heap-et merőelkapta volna amit DikkszóPista nem 😉sutianap
Gronkot szintén kedveltem, Hernandezre azt mondtam/mondom, hogy pici TE-nek.. és ő kevés egy 250-260 fontos MLB-vel szemben, ezért lett belőle gadget-fiú újabban szvsz (meg azért, mert Gronk jóval állatabb kb minden téren, pláne 8-12 yard mélységben)Igor
több mint 14 éve
Nem keresgélem a statokat,da a Pitta elkapásainak jelentős része 3rd down szituációban született,szal,fejben nagyon ott van.Nem rossz az elkapás utáni yardok tekintetében sem.Hmmm? Ilyet sztem nem nagyon fogsz látni Ravens-fantől.. pedig én az egyik legnagyobb Heeeeeeap-fan voltam, örök kedvenc marad Todd, de a két fiatal TE is nagyon jól szuperál (én amúgy Pittától vártam többet, akit már egyetemen is nagyon bírtam.. sokkal jobban mint Hörnit speciel), és azért mert nincsenek űrstatjaik, nagyon nagy elkapásaik voltak az idén. Én kifejezeten bizakodó vagyok a WR négyesünkkel kapcsolatban, sztem ott alig maradunk el a Pats-tól.Fogadjunk, hogy ők is (Gronkandez) örülnek, hogy nem Flacco próbál eljuttatni hozzájuk néhány passzt! 😛tomi-tomiés majd mekkora sírás lesz, hogy mér engedték el Heap-et merőelkapta volna amit DikkszóPista nem 😉sutianap
Gronkot szintén kedveltem, Hernandezre azt mondtam/mondom, hogy pici TE-nek.. és ő kevés egy 250-260 fontos MLB-vel szemben, ezért lett belőle gadget-fiú újabban szvsz (meg azért, mert Gronk jóval állatabb kb minden téren, pláne 8-12 yard mélységben)Igor
Én nem cserélném el,Gronkra sem,nem a saját kutyám kölyke elve miatt.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
Egy érdekes szavazás Mike Reiss blogjáról.Majdnem sírtam örömömben, úgy szuperált a védelem. De aztán eszembe jutott, hogy ez a Broncos. Aztán arra gondoltam, hogy ez mégiscsak a playoff. Aztán megint eszembe jutott, hogy ez a Broncos... :/
Úgy tűnik Bostonban sincsenek elszállva a Broncos elleni győzelemtől, és nem hiszik azt, hogy innentől kezdve sajtból van a hold és minden O-t így fognak megállítani...Rule
Abban csak bízni lehet, hogy működőképes stratégiánk lesz, és hamar elvesszük Flaco kedvét a játéktól. Aztán ha Rice-ot is sikerülne megtartani a line számunkra kedvező oldalán, akkor már csak Bradyéken múlik, hogy mennyire verjük meg a Ravenst...
több mint 14 éve
Egy érdekes szavazás Mike Reiss blogjáról.Which is closer to the truth about the Patriots' dominant defensive performance against the Broncos?
52% Proof that the unit has turned the corner
48% Didn't tell us much
(Total votes: 4,401)
Úgy tűnik Bostonban sincsenek elszállva a Broncos elleni győzelemtől, és nem hiszik azt, hogy innentől kezdve sajtból van a hold és minden O-t így fognak megállítani...
több mint 14 éve
Én kérek elnézést. 😕 Kívánom, hogy idén is legyen neki 4/10!Az Flacco mutatója két éve ellenünk...zolika26Nyertünk mi már Trent Dilferrel, nyertünk mi már 4/10-zel... 😊IgorCsak azért, mert Brady-t nem merték betenni kezdőnek első évében. 😊
Btw a 4/10, ő ki?tomi-tomi
Ha már szóba került a két évvel ezelőtti gyalázat és az utána következő draft. Ha Gronk és Hörni a fájdalomdíj azért a vereségért, akkor már nem is annyira gyalázatos.
több mint 14 éve
Az Flacco mutatója két éve ellenünk...Nyertünk mi már Trent Dilferrel, nyertünk mi már 4/10-zel... 😊IgorCsak azért, mert Brady-t nem merték betenni kezdőnek első évében. 😊
Btw a 4/10, ő ki?tomi-tomi

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Nyertünk mi már Trent Dilferrel, nyertünk mi már 4/10-zel... 😊IgorCsak azért, mert Brady-t nem merték betenni kezdőnek első évében. 😊
Btw a 4/10, ő ki?
több mint 14 éve
Nyertünk mi már Trent Dilferrel, nyertünk mi már 4/10-zel... 😊Én kifejezeten bizakodó vagyok a WR négyesünkkel kapcsolatban, sztem ott alig maradunk el a Pats-tól.IgorHa igazad is van az elkapó brigádok minőségével kapcsolatban, akkor se jelent különösen semmit, mert előjön a két QB közti különbség. Annyira meg nem jók, hogy kompenzáljanak ebből a különbségből bármennyit is.tomi-tomi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)