New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Annyira azért nem lep meg 😊

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"Reed informed the NFL Network that there was no way he is missing the AFC championship game,"

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Ha GM játékban is így tolod, akkor Téged át fog b@szni az a sok hiéna! 😊tomi-tomi
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=254909#p254909
Mondd meg te, hogy átbasznak-e 😀
Amúgy 1/28-at be lehet simán vállalni egy ilyen trade-ben az eladó részéről, sőt 😊Wyatt
Á, vazze! Volt egy fura érzésem, hogy valami nem stimmel a gondolkodásomban. Most már beugrott. Te a tavalyi 1/28-as cetlink értékét fordítottad le. Néha akkora ökör tudok lenni. :/
Átfutottam (nem volt rövid! 😊 ), ennyi alapján: nem. 😊 tomi-tomi
Ja értem, igen a tavalyi 1. körösünkért kapott ellenértékre mondtam 😊
Legyen már vasárnap 😀

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Tehát 1/28 for 2/24+1/27
Az mondjuk megint nem hangzik rosszul, csak most olyat kéne húzni vele, hogy utána is ezt mondhassuk 😀Wyatt
Ha GM játékban is így tolod, akkor Téged át fog b@szni az a sok hiéna! 😊tomi-tomi
Amúgy 1/28-at be lehet simán vállalni egy ilyen trade-ben az eladó részéről, sőt 😊Wyatt
Á, vazze! Volt egy fura érzésem, hogy valami nem stimmel a gondolkodásomban. Most már beugrott. Te a tavalyi 1/28-as cetlink értékét fordítottad le. Néha akkora ökör tudok lenni. :/
Átfutottam (nem volt rövid! 😊 ), ennyi alapján: nem. 😊
Mondjuk a Houston védelme nem említhető azért egy szinten velünk 😊 Wyatt
Ez biztos! 😊 Viszont a Texans és a Steelers védelme már nem olyan nagy távolság. Félreértés ne essék, látom én a Ravens erősségeit, emlékszem, hogy Flacco mindkét Steelers elleni meccsükön angyali nyugalommal oldotta meg sorozatban a 3rd&long-okat. De a Ravens Off. hajlamos a betlizésre, lépést tud tartani vele a mostani Pats Def. Meg most miért azon agyaljak, hogy miért leszünk gyengék? 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
mármint az összeállás igaz a Patsra is? viito
Igen.
Én az utóbbi négy meccs alapján mondom ezt. Mintha az Off. és a Def. is megtalálta volna a váltógombot, s a PO meccsen ezt már a bemelegítésnél bekapcsolták volna. Tendenciaszerűen egyenletesen erősödtünk, nem egy előzmény nélküli kiugrás volt számomra a második Broncos meccs. Miért volt számunkra borzasztó kedvező matchup? Pár héttel korábban szénné futottak minket, a Steelers ellen megmutatták, hogy a mi nagy gyengeségünk ellen (big passz play) hatékony eszközeik vannak. Én nem veszem meg, hogy a Broncos fogalmatlan kutyaütőként került be a PO második körébe; igenis van (komoly) értéke ennek a győzelemnek.
Szerintem se lesz ekkora erőfölény, de a saját színvonal, a saját erő miért csökkenne? A Ravens Off. mennyire mutatott tegnap többet, mint mondjuk a Broncos a Steelers ellen? A Ravens Def. nagyon kemény dió, de legalább ilyen komoly eszközei vannak a Pats Off-nek is. Szikrázzon a két acél!
A Redskins meccs után igen csak esélytelennek tartottam a Pats nagy PO menetelését, most viszont jó esélyeink vannak szerintem.
A továbbiakról meg ráérünk hétfőn hajnalban elmélkedni. (Draft vs. SB ellenfél)tomi-tomi
Mondjuk a Houston védelme nem említhető azért egy szinten velünk 😊 Bár, ha tartjuk a Bills elleni 1. negyed utáni játékot, illetve, hogy továbbra is csak egy negyeden keresztül leszünk szarok, valamint maximum 21-24 pontot engedünk, akkor az látatlanban nem rossz, de ha 20 alá be tudnánk menni, az pazar lenne. Csak ne legyen labdaeladás a támadóktól, akkor szép esténk lehet

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Nagyon szomorú hír 😕 Viszont remélem, hogy Ocsó nagy meccs lesz a vasárnapi, az édesapja emlékére.
több mint 14 éve
mármint az összeállás igaz a Patsra is? viito
Igen.
Én az utóbbi négy meccs alapján mondom ezt. Mintha az Off. és a Def. is megtalálta volna a váltógombot, s a PO meccsen ezt már a bemelegítésnél bekapcsolták volna. Tendenciaszerűen egyenletesen erősödtünk, nem egy előzmény nélküli kiugrás volt számomra a második Broncos meccs. Miért volt számunkra borzasztó kedvező matchup? Pár héttel korábban szénné futottak minket, a Steelers ellen megmutatták, hogy a mi nagy gyengeségünk ellen (big passz play) hatékony eszközeik vannak. Én nem veszem meg, hogy a Broncos fogalmatlan kutyaütőként került be a PO második körébe; igenis van (komoly) értéke ennek a győzelemnek.
Szerintem se lesz ekkora erőfölény, de a saját színvonal, a saját erő miért csökkenne? A Ravens Off. mennyire mutatott tegnap többet, mint mondjuk a Broncos a Steelers ellen? A Ravens Def. nagyon kemény dió, de legalább ilyen komoly eszközei vannak a Pats Off-nek is. Szikrázzon a két acél!
A Redskins meccs után igen csak esélytelennek tartottam a Pats nagy PO menetelését, most viszont jó esélyeink vannak szerintem.
A továbbiakról meg ráérünk hétfőn hajnalban elmélkedni. (Draft vs. SB ellenfél)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Hétvégén az is eldőlt, hogy az 1/27-es pick az egyik ami a mienk lesz, lehetett volna rosszabbzolika26
Tehát 1/28 for 2/24+1/27
Az mondjuk megint nem hangzik rosszul, csak most olyat kéne húzni vele, hogy utána is ezt mondhassuk 😀Wyatt
Amúgy 1/28-at be lehet simán vállalni egy ilyen trade-ben az eladó részéről, sőt 😊

több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
"Brady called this one of the best catches he's ever seen"

http://img252.imageshack.us/img252/1193/38079310150540564047372.jpg

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal

Szerintem nagyon nehéz kűzdelem lesz, nem csak a múlt miatt

Én úgy látom, hogy ezt a meccset a D-nek kell megnyerni, azaz 20 pont alatt kell tartani a Ravens-t.

Én 50-50-nek látom a meccset. Talán a hazai pálya miatt 55-45-nek.LordTamas
Én 50-50-re tippelem.
A hazai pálya nem jelent előnyt szerintem ezúttal...elég a két évvel ezelőtti PO meccsre gondolni.
Szerintem sem itt, sem Massachusets-ben nem érzi senki lefutottnak a mérkőzést. Mindenki tudja, h vért kell izzadni az elejétől, minden 1st down-ért meg kell kűzdeni. De azért mindenki bízik a győzelemben, ez szerintem természetes :cool:

Nem szabad a Ravens O-t se lebecsülni, a Rice- féle futások + Boldin-féle elkapások miatt simán elérhetnek 3-400 yardot. Döntő lesz ilyen szempontból a RZ defense működése ill. h a futásokat mennyire sikerül megállítani.
Ha megint sikerül a D-nek 5 sacket és néhány QB hitet összehozni, annak bizonyosan meg lesz az eredménye (INT + FR).

....és akkor már csak az O-nak kell hoznia a TD-ket...ami korántsem lesz egyszerű a liga TOP 5 defense-szel rendelkező BAL D ellen.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Úgy látszik mostanában szembemegyek a hangulattal, mert míg múlt héten nagyon optimista voltam, míg is sokan féltetek a Broncos-tól, most sokkal kevésbé látom lefutottnak a meccset, pedig mindenki már a SB-ban látja a csapatunkat.

Szerintem nagyon nehéz kűzdelem lesz, nem csak a múlt miatt (2007. perfect reg. season - utolsó támadásból kétszer is 4th down után fordítás, 2009. Flaco majdnem elkapott minket az alapszakaszban, a rájátszásra meg mindenki emlékszik, tavaly meg hosszabbításos meccs. Mind a négy meccsen a támadók bőven átlag alatt teljesítettek.). Valamit nagyon tudnak Baltimore-ban Brady és a fal sötét oldaláról. Ha megy a 4-emberes nyomás, Reed meg egészséges, vért fogunk izzadni a pontokért. A védelmünket meg bárki szét tudja kapni, Broncos elleni teljesítmény ide vagy oda.

Én úgy látom, hogy ezt a meccset a D-nek kell megnyerni, azaz 20 pont alatt kell tartani a Ravens-t. A támadóktól meg kell 3 TD és pár FG, ami nem lesz egyszerű, tekintve, hogy szerintem sokkal kevesebb possesion-ünk lesz, mint a korábbi meccseinken. Az állandó vesszőparipám a gameplan, most is azon fog eldőlni, hogy mennyire jót dolgoznak ki az edzők, illetve ne legyenek nagy egyéni hibák (INT, komoly DPI, fumble). Nem hiszem, hogy a tegnapi Ravens érkezik hozzánk, nagyon fel lesznek tüzelve, és készülve. Én 50-50-nek látom a meccset. Talán a hazai pálya miatt 55-45-nek.LordTamas
kb ugyanezt érzem én is, nem vagy vele egyedül. A Broncos meccs előtt gondoltam azt, hogy semmi baj nem lehet, a Steelers kiverésénél mutatott játékuk egyszeri volt, sok kedvező párosítással, míg most magunkról gondolom ugyanezt, így pedig piszok nehéz lesz a hollók ellen.

DoM-nak nagyon igaza van, amikor azt mondja, hogy Ravens O# = RR, és az ő megfogásával minden gondunk megoldódik, csak éppen láttuk már a Patriots D-t sajnos ilyen szitukban leégni. Valahol azt remélem, hogy egy hasonló meccset tudunk játszani, mint az Eagles ellen, a futójátékukat megfogjuk, Falco meg nem lesz elég egyedül nyerni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kétségtelen, hogy nem jó a védelmük, de szerintem a GB Off-NE Def illetve a NE Off-GB Def összevetésben mi jöttünk volna ki rosszabbul. Én több esélyt látok, egy más filozófiával (49ers) játszó csapat ellen. Egy jó irányító szétszedi a mi sec-ünket, egy gyengébbet viszont megfoghatunk és onnantól az Off-on múlik a meccs, ami lényegesen kedvezőbb nekünk, mintha a védelmünkben kéne bíznunk.

Mondjuk ennek így már nincs jelentősége mert a Giants továbbjutott és gyakorlatilag a szezon közbeni szar játékuk után, nálam az SB nagy esélyesévé léptek elő.zinedine5
némi túlzással a GB vs NE vagy a Saints vs NE kb olyan lehet, mint a NE vs NE. 49-45-ös végeredmény, de igazából kár is lejátszani, elég az elején feldobni egy érmét, hogy aznap kinek jön ki jobban a lépés, és tud egy TD-t megakadályozni és csak FG-t engedni 😊
llyen szempontból szerintem is jobb egy teljesen más filozófiájú csapattal játszani.

A Giants amúgy nálam is nagy esélyes, ők idén pont akkorra álltak össze, amikorra össze kell állni, lendületben vannak, tökéletes formaidőzítés az edzői stáb részéről, a legjobb ami egy csapattal történhet, ha pont a PO-ra jön össze a dolog.viito
😊
Ez - egyelőre - a Pats-re is igaz! Nem lesz azért a Giants-nek leányálom átutazni a nyugati partra játszani egyet a Frisco-val. Két nap előnye van a '49-nek.tomi-tomi
mármint az összeállás igaz a Patsra is?

Hááát... nem tudom. Szvsz az előző Patriots meccsből vajmi kevés következetést lehet levonni a továbbiakra nézve. Egyszerűen annyira domináltuk a játékot, hogy nem tudom elhinni, hogy ezt a színvonalat, és ezt az erőfölényt be fogjuk tudni mutatni mással szemben is, és nem csak kihasználtuk a borzasztó kedvező matchupot, ami természetetesen a liga legalább 30 másik csapatával szemben már lenne meg. Persze, ha tévedek, és mostantól kezdve valahol ilyen szinten fogunk játszani, akkor igazad van, és a Patriots is a legjobbkor állt össze, ha viszont nekem van igazam, akkor mindösszesen annyi történt, hogy egy nagyon kedvező párosítást megnyertünk, ezt követően jön vissza a régi jó megszokott Patriots (ami persze nem gyenge, nem is esélytelen senkivel szemben, de mégsem olyan, mint amit az előző meccsen láttunk).
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Úgy látszik mostanában szembemegyek a hangulattal, mert míg múlt héten nagyon optimista voltam, míg is sokan féltetek a Broncos-tól, most sokkal kevésbé látom lefutottnak a meccset, pedig mindenki már a SB-ban látja a csapatunkat.

Szerintem nagyon nehéz kűzdelem lesz, nem csak a múlt miatt (2007. perfect reg. season - utolsó támadásból kétszer is 4th down után fordítás, 2009. Flaco majdnem elkapott minket az alapszakaszban, a rájátszásra meg mindenki emlékszik, tavaly meg hosszabbításos meccs. Mind a négy meccsen a támadók bőven átlag alatt teljesítettek.). Valamit nagyon tudnak Baltimore-ban Brady és a fal sötét oldaláról. Ha megy a 4-emberes nyomás, Reed meg egészséges, vért fogunk izzadni a pontokért. A védelmünket meg bárki szét tudja kapni, Broncos elleni teljesítmény ide vagy oda.

Én úgy látom, hogy ezt a meccset a D-nek kell megnyerni, azaz 20 pont alatt kell tartani a Ravens-t. A támadóktól meg kell 3 TD és pár FG, ami nem lesz egyszerű, tekintve, hogy szerintem sokkal kevesebb possesion-ünk lesz, mint a korábbi meccseinken. Az állandó vesszőparipám a gameplan, most is azon fog eldőlni, hogy mennyire jót dolgoznak ki az edzők, illetve ne legyenek nagy egyéni hibák (INT, komoly DPI, fumble). Nem hiszem, hogy a tegnapi Ravens érkezik hozzánk, nagyon fel lesznek tüzelve, és készülve. Én 50-50-nek látom a meccset. Talán a hazai pálya miatt 55-45-nek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hátha innen megy:
http://www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2012/01/fans_were_fired.html
Egon bá
Hát ez nagyon kemény. Gyakran van ilyen tailgate video a Globe-on? (a videokat ignorálom, általában bénák)
több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Ez nagyon +1. Nekem is nehezemre esik.
Igazából nem értem, miért lenne jó nekünk a GB. Több kezdő elkapójuk van mint nekünk DB-nk.zinedine5
Igen, de látva a védelmüket a Giants ellen is és a futójátékuk teljes hiányát, ez azért kedvezőbb, mint a Frisco vagy az addigra teljesen felpörgő és tűzbe jövő Giants.
A lényeg, hogy ne a Giants legyen, nem kell semmilyen visszavágós sztori... 😛Bruschi85
Kétségtelen, hogy nem jó a védelmük, de szerintem a GB Off-NE Def illetve a NE Off-GB Def összevetésben mi jöttünk volna ki rosszabbul. Én több esélyt látok, egy más filozófiával (49ers) játszó csapat ellen. Egy jó irányító szétszedi a mi sec-ünket, egy gyengébbet viszont megfoghatunk és onnantól az Off-on múlik a meccs, ami lényegesen kedvezőbb nekünk, mintha a védelmünkben kéne bíznunk.

Mondjuk ennek így már nincs jelentősége mert a Giants továbbjutott és gyakorlatilag a szezon közbeni szar játékuk után, nálam az SB nagy esélyesévé léptek elő.zinedine5
Én éppen ezért örültem, hogy a Ravenst kaptuk a Houston helyett.
A Houstonban benne lehetett volna egy nagyon potens O játék még Yatesel is, amit én azért Flaccotól nem várok ha Rice meg van fogva.
Így viszont ott egy közepesnél gyengébb O idegenben + egy erős D. A Pats O ugye legalábbis top3, de szerintem amlyen formában most vannak kevés D van ami 25-30 pont alatt tudja tartani őket. Flaccoéktól viszont nem várok 20-nál többet.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hátha innen megy:
http://www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2012/01/fans_were_fired.html

Ez hatalmas:
http://bcove.me/y5u37023Egon bá
Nálam nem megyWyatt
több mint 14 éve
Hétvégén az is eldőlt, hogy az 1/27-es pick az egyik ami a mienk lesz, lehetett volna rosszabbzolika26
Tehát 1/28 for 2/24+1/27
Ha GM játékban is így tolod, akkor Téged át fog b@szni az a sok hiéna! 😊

több mint 14 éve
Viszonylag gyenge a ST-üktomi-tomi
tegnap gyakorlatice azzal nyertek. Falkó rendes pszichotikus nyomásban szenved, már ha nézzük a különböző rinyanyilatkozatait. Elsősorban az ő lufisodásával lehetne durrantani egyet. Luizék lehet a talpukon veszik majd a levegőt, de nagyon kaszálósan szerelnek, sok a fejre, sisakra ütés - ez idegesiteni fogja Tomicseket, de hát megnézzük majd mennyire is büntetésszűz valójában az alakulat. Ami viszont kerülendő lenne az Anaquin-Chung találkozó.sutianap
Valóban azzal nyertek, de szerintem a Texans ST volt balf@sz minden külső segítség nélkül. Inkább a Texans első kickoff visszahordását gondolom jellemzőnek a Ravens ST-re.
Tomicseket alapvetően a Ravens (különösen Suggs) létezése idegesíti, velük hajlandó egyedül szájkaratézni meccs előtt, közben és után. (Welker-Valkűr nagyon jó! 😊 )
Chung már tavaly bizonyította (mert rákényszerült), hogy cover-ben gyenge. Úgy tűnik BB év végére megtalálta az általa kreált probléma megoldását: sub csomagokban DMC megy safety-be. Ez működőképesnek látszik.

több mint 14 éve

némi túlzással a GB vs NE vagy a Saints vs NE kb olyan lehet, mint a NE vs NE. 49-45-ös végeredmény, de igazából kár is lejátszani, elég az elején feldobni egy érmét, hogy aznap kinek jön ki jobban a lépés, és tud egy TD-t megakadályozni és csak FG-t engedni 😊
llyen szempontból szerintem is jobb egy teljesen más filozófiájú csapattal játszani.

A Giants amúgy nálam is nagy esélyes, ők idén pont akkorra álltak össze, amikorra össze kell állni, lendületben vannak, tökéletes formaidőzítés az edzői stáb részéről, a legjobb ami egy csapattal történhet, ha pont a PO-ra jön össze a dolog.viito
😊
Ez - egyelőre - a Pats-re is igaz! Nem lesz azért a Giants-nek leányálom átutazni a nyugati partra játszani egyet a Frisco-val. Két nap előnye van a '49-nek.

több mint 14 éve
Lehet, bár szerintem a Texans vesztett azzal, azért arra, hogy az ellenfél puntere 20 yardot tol, vagy a fogadó a saját egyesen elejti a labdát, nem lehet rendszeresen várni 😊
Ha már Chungnak kell menni Vaderre, akkor rég rossz nekünk, de Torrey Smithben is benne van egy-két nagyobb játék :/

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Viszonylag gyenge a ST-üktomi-tomi
tegnap gyakorlatice azzal nyertek. Falkó rendes pszichotikus nyomásban szenved, már ha nézzük a különböző rinyanyilatkozatait. Elsősorban az ő lufisodásával lehetne durrantani egyet. Luizék lehet a talpukon veszik majd a levegőt, de nagyon kaszálósan szerelnek, sok a fejre, sisakra ütés - ez idegesiteni fogja Tomicseket, de hát megnézzük majd mennyire is büntetésszűz valójában az alakulat. Ami viszont kerülendő lenne az Anaquin-Chung találkozó.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Ez hatalmas:
http://bcove.me/y5u37023Egon bá
Nálam nem megy

Tehát 1/28 for 2/24+1/27
Az mondjuk megint nem hangzik rosszul, csak most olyat kéne húzni vele, hogy utána is ezt mondhassuk 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

A Giants amúgy nálam is nagy esélyes, ők idén pont akkorra álltak össze, amikorra össze kell állni, lendületben vannak, tökéletes formaidőzítés az edzői stáb részéről, a legjobb ami egy csapattal történhet, ha pont a PO-ra jön össze a dolog.
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Ez a Saints trade pick-je, ugye?

A miénk szerintem ettől magasabb lesz....hmmm....akár 1/32-es is 😉 😉

de van egy olyan érzésem, h 1/31-es lesz.... (ha így lenne, nagyon bízom benne, h nem a NYG-tól kapunk ki a SB-on)
több mint 14 éve
A Ravens idén rendkívül kétarcú csapat. Idén nem egy killer on the road társaság. A csoport riválisaikon kívül csak a Rams-t (JMD!) tudták legyőzni idegenben, kikaptak a Jags-től, a Chargers-től, a Seahawks-tól és a Titans-től. Szereztek a négy meccsen 51 pontot. Viszonylag gyenge a ST-ük. A Def-ük fizikális kihívásokkal küszködik, kómásak lesznek, ha TB felteszi a bandájának a kérdést: are you ready...? Flacco idén kifejezetten gyenge (80,9 QB rating), pontatlan (57,6%), sok fumble-ja van (11, ebből hatot el is szedtek). Pedig valóban pofás WR és TE corp-ot raktak össze neki. DoM majd kifejti, hogy az OC-uk mit ront el folyamatosan. S utálják a Pats passz-buzi, reklamálós, kisasszony fociját! 😊