New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez szimplán marhaság amit írsz.Egy Tom Bradynél, egy Logan Mankinsnál, egy Wilforknál, vagy akár Brian Watersnél nem hiszem, hogy attól kellene félnünk, hogy jövő héten túl nagy lesz a mellény, hogy úgy gondolják, hogy egy ilyen meccs után már csak formaság a végső győzelemig vezető út, és ez megbosszulná magát. Viszont nem tudom, hogy a két extra fiatal TE, vagy Chung vagy akár Ninko mennyire fog megrészegülni egy ilyen sikertől, hogy mennyire hiszik el, hogy ha csak ránéznek a labdára, az mindjárt a kezükben landol, hogy ha annyit mondanak az ellenfél támadójának, hogy "búúúú", az rögtön földet fog, mert egy ilyen hozzáállás akár a Ravens, akár a Texans ellen végzetes lehet.viitoHát, ha ez esetleg megtörténne, akkor Belichick monnyon le. Ránézve az idei schedule-ra, annyit azért a bolond is lát, hogy a legkomolyabb csapat akit idén eddig megvertetetek, az a Dallas volt. Az erősnek ígérkező Jets, Philly, Chargers hármasról utólag azért kiderült, hogy inkább közepesek, vagy még olyanok se voltak. A Steelers és Giants meccs vége meg ugye vereség lett, pedig az idei Steelers nem a tavalyi, és a novemberi Giants se az volt amelyik most játszik.
Szóval, ha ezek után bárki a csapatból nagy mellénnyel menne ki akár a Houston akár a Baltimore elleni meccsre, az azonnali cut-ot érdemelne...peterk2005
Persze tényszerűen igazad van, hogy az igazán nagy ellenfelek ellen bukott a csapat, csakhogy amikor valaki elszáll fejben, akkor nem azt a logikus gondolatmenetet követi végig, hogy: "bakker, bár nyertünk, de korábban kikaptunk a steelerstől, a giantstól, igazán erős csapatot nem is nagyon láttunk", hanem kb az jár a fejében, hogy "WHOÁÁÁÁ, EGY ISTEN VAGYOK, GÁÁÁÁÁ, ÉN VAGYOK A LEGNAGYOBB KIRÁLY, %/"=AW89E ÁLLAT VAGYOK, SENKI NEM TUD MEGÁLLíTANI.". Ennek a kezelése pedig több pedagógiai érzéket igényel, annál, hogy azt mondod, gyenge volt a schedule, kikaptunk az erős csapatoktól, most meg megvertünk egy bénát, úgyhogy nem is feltétlen tartozik a triviális feladatok közé...
több mint 14 éve
Nem gondoltam volna, hogy így sikerül ez a meccs.Ninko szinte minden playben a labda körül mozgott. Lassan a D# legjobb játékosa lesz.
Az O szenzációsat játszott.
A D-re rá se ismeretem. Kérem, hogy tartson ki a végsőkig.
Ninkot külön ki kell emelni, hatalmas meccset játszott.
Viszont azt nem értem, hogy miért hoztuk ide 85-öt. Ha ennyire nem használjuk, akkor miért nem cutoltuk már.polonic
OCho pedig egyelőre jól viseli a helyzetet. Nfl.com-on jelent meg egy cikk,hogy egy fanja 2 éve üzenget neki twitteren, erre elreptette a tegnapi meccsre, jegyet szerzett neki stbstb.
A válasz pedig elég egyszerű.
Itt van a liga legjobb TE-je, aki feltétlen bizalmat élvez.
Itt van a liga legjobb slot elkapója, akivel nem csak a pályán nagy az összhang.
Itt van egy olyan Wr, aki ott volt amikor fiatal suhancként biztos kezeket keresett a SB-on...
És akkor Hörniről nem is beszélve.
több mint 14 éve
Nagyszerű győzelem volt. A játék minden elemében jobbak voltatok nálunk.További sok sikert kívánok nektek a POban.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Volt bennem félelem, de hamar levetkőztem, a félidőre már teljesen bátor voltam, abban hogy megmondjam bárkinek: ma nyer a PATS! 😛 Előre a SuperBowl irányába!
I'm Dennis, the BIG!
több mint 14 éve
Van benne vmi, amit írsz, sőt kifejezetten sok is az igazság, de szerintem:RuleNyilván ízlés kérdése, hogy ki kit lát feltételesen erősebbnek. Csak arra akartam kilyukadni, hogy a Pats idei "strength of schedule"-je a liga tökutolsója, azaz a leggyengébb schedule volt a tiétek. Ezek után nagy mellénnyel kimenni egy PO meccsre egyenlő lenne az öngyilkossággal. De nem is hiszem, hogy ilyen megtörténhetne.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Viszont azt nem értem, hogy miért hoztuk ide 85-öt. Ha ennyire nem használjuk, akkor miért nem cutoltuk már.poloniceljön az ideje - neki a türelmet kell tanulnia karmikusan 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Nem gondoltam volna, hogy így sikerül ez a meccs.Az O szenzációsat játszott.
A D-re rá se ismeretem. Kérem, hogy tartson ki a végsőkig.
Ninkot külön ki kell emelni, hatalmas meccset játszott.
Viszont azt nem értem, hogy miért hoztuk ide 85-öt. Ha ennyire nem használjuk, akkor miért nem cutoltuk már.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
áhh, tessenek már letenni a Sobri-szemüveget. Direkt adták oda Timnek, hogy legyen tédéje, direkt tartották fönn, hogy a saját levében főjön meg. Ez Belicsek üzenete - jobbak vagyunk és nem tudod megcsinálni, mert nem múlik rajtad semmi, mi pisáltunk a puncsostálba, és most vergődj, mi ebben tudunk segiteni. És ezért is lesz ez egy új metódus, ugyanis kikell ölni az ellneből a kámbekkérzést. Nincs kámbekk a malacok fekszenek, várják a hentest.................

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Bocs mindenkitől...kicsit hosszú lett a válasz :rolleyes: :rolleyes: Kicsit fel vagyok dobódva amellett, h hulla fáradt vagyok, talán azért írogattam ennyit.
több mint 14 éve
Hát, ha ez esetleg megtörténne, akkor Belichick monnyon le. Ránézve az idei schedule-ra, annyit azért a bolond is lát, hogy a legkomolyabb csapat akit idén eddig megvertetetek, az a Dallas volt. Az erősnek ígérkező Jets, Philly, Chargers hármasról utólag azért kiderült, hogy inkább közepesek, vagy még olyanok se voltak. A Steelers és Giants meccs vége meg ugye vereség lett, pedig az idei Steelers nem a tavalyi, és a novemberi Giants se az volt amelyik most játszik.Van benne vmi, amit írsz, sőt kifejezetten sok is az igazság, de szerintem:
Szóval, ha ezek után bárki a csapatból nagy mellénnyel menne ki akár a Houston akár a Baltimore elleni meccsre, az azonnali cut-ot érdemelne...peterk2005
1.) a legnagyobb név akit megvertünk Chargers: bárki, bármit mond, a Chargers-szel még az elején játszottunk, még nem voltak olyan rossz formában, mint a szezon közepén, kb. 6 meccsen át. Erős defense-ük volt akkor, szerintem igen is, kőkemény ellenfél volt a javából. Ha abban a formában játszanak, akkor behúztak volna kb. 1-2 W-t még és az pont elég lett volna a West megnyeréséhez.
A Jets első legyőzése ugyanúgy komoly eredmény - egyébként szerintem a második is az -, mivel a repülőből csak jóval később kezdett el szivárogni, majd ömleni az üzemanyag (kb. a 2. Pats vereség után)...
A Dallas is komoly ellenfél volt, de én egy kicsit a szezon eleji SD mögé helyezném. Az adott időszakban - tehát amikor a Pats-szel játszottak -, erősebb volt szerintem a Chargers. Hogy mit értek ez alatt? Egy egyszerű példával élve nem volt mindegy, h ki mikor játszott az Eagles-szel. Vick visszatérése után elég komolyan szárnyra kaptak a Sasok, előtte meg kb. verebeknek tűntek... Szal nagyon nem volt mindegy, h mikor játszott velük egy csapat.
2.) Schedule erőssége ide vagy oda, a divízióbeli meccsek azok mindig kőkemények. Lehet, h a mérleg 5-1-et mutat, ami látszólag sétagalopp...de, a csoportrivalizálás miatti plusz motiváció, az eredmények meccs közbeni alakulása miatt, bizony mindegyik meccs komoly volt, ahol nem volt elég kiküldeni egy TB, Gronk, WW mezt....
3.) Az NFL-ben kis túlzással csak közepes, jó és jobb csapatok vannak. Tavaly a Pats-et és a Saints-et megalázóan leverte a Browns; idén a Ravens csúszott néhány nagyon csúnyát, a Saints-nek is volt - asszem St. Louisban egy botlása -, és a GB ugye a Chiefs ellen szedte össze az egyetlen alapszakasz vereségét.
Szal létezik olyan, h "könnyebb" sorsolás, de néha pont az előzetesen könnyűnek ígérkező meccseket a legnehezebb begyűjteni.
Egyébként mindenben egyetértek veled:amellett, h az egészséges önbizalom - reményeim szerint - végre helyre állt, nem lehet az AFC döntőben nagy mellénnyel pályára lépni. Bárki is lesz az ellenfél, kőkemény meccs lesz. Hozzáteszem: a Ravens ellen senki nem menne ki szerintem nagy mellénnyel...sokan emlékeznek még a két évvel ezelőtt bostoni WC meccsre.
több mint 14 éve
Azért a kétkedőknek üzent szerintem Brady mennyire is van kiégve! 😀 Jó kis meccs volt!
Imádtam nézni a sackkeket egyszerűen csodálatos volt!
Szinte hallotam Tebowt, Adj erőt uram... segíts uram segíts áááá páfff!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Szerintem nem lesz itt nagy mellény, BB majd gatyába rázza a társaságot 😊 Arról nem is beszélve hogy főcsoportdöntő lesz, csakis a kemény/határozott játék az elvárható...lényegében hasonló csapatok vannak a másik ágon,írtó jó D-vel nem is tudom melyik ellenfél lenne jobb nekünk, de mind1 is mert ha SB a cél akkor azt kell megverni aki éppen az utunkba kerül 😊
Végre volt egy olyan meccs idén ahol nem rágtam le a körmöm a sok izgalomtól, egészen jól játszott a D meg is leptek a fiúk volt pass rush, option playeket nagyon jól olvasták a srácok, és big playt nem nagyon engedtünk. Brace szerintem kuka lesz, nem hiszem adnánk neki újabb esélyt.
több mint 14 éve
Egy Tom Bradynél, egy Logan Mankinsnál, egy Wilforknál, vagy akár Brian Watersnél nem hiszem, hogy attól kellene félnünk, hogy jövő héten túl nagy lesz a mellény, hogy úgy gondolják, hogy egy ilyen meccs után már csak formaság a végső győzelemig vezető út, és ez megbosszulná magát. Viszont nem tudom, hogy a két extra fiatal TE, vagy Chung vagy akár Ninko mennyire fog megrészegülni egy ilyen sikertől, hogy mennyire hiszik el, hogy ha csak ránéznek a labdára, az mindjárt a kezükben landol, hogy ha annyit mondanak az ellenfél támadójának, hogy "búúúú", az rögtön földet fog, mert egy ilyen hozzáállás akár a Ravens, akár a Texans ellen végzetes lehet.viitoHát, ha ez esetleg megtörténne, akkor Belichick monnyon le. Ránézve az idei schedule-ra, annyit azért a bolond is lát, hogy a legkomolyabb csapat akit idén eddig megvertetetek, az a Dallas volt. Az erősnek ígérkező Jets, Philly, Chargers hármasról utólag azért kiderült, hogy inkább közepesek, vagy még olyanok se voltak. A Steelers és Giants meccs vége meg ugye vereség lett, pedig az idei Steelers nem a tavalyi, és a novemberi Giants se az volt amelyik most játszik.
Szóval, ha ezek után bárki a csapatból nagy mellénnyel menne ki akár a Houston akár a Baltimore elleni meccsre, az azonnali cut-ot érdemelne...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Azért elég sokan emlékeznek szerintem a tavalyi évre amikor 45-3 után kikaptak ugyanattól a csapattól, most pedig 45-10 után egy elvileg jobb csapat jön majd. Ha nem is emlékeznek akkor biztosan felelevenítik majd a memóriájukat. Ha meg a Ravens jön akkor annak a kicsivel szűkebb társaságnak még a revans is jó motiváció lehetNem szeretném ha az uraknak a fejébe szállna a győzelem íze,mert igazság szerint a Ravens ellen kellene jövő héten játszani,már csak a sérelmek miatt is,ott pedig minden szempontból toppon kell lenni (igaz a Texans-ra is).Azt gondolom a héten az edzői stáb egyik legnagyobb kihívása pont ez lesz. Tele van a csapat nagyon fiatal, vagy olyan olyan játékosokkal, akik mostanában kóstolnak bele igazán a nagy sikerekben (értem, hogy korábban valahol csere/ST játékost volt, aztán bekukázódott nálunk a kezdő környékére).
Szép győzelem volt,csak így tovább!Joco
Egy Tom Bradynél, egy Logan Mankinsnál, egy Wilforknál, vagy akár Brian Watersnél nem hiszem, hogy attól kellene félnünk, hogy jövő héten túl nagy lesz a mellény, hogy úgy gondolják, hogy egy ilyen meccs után már csak formaság a végső győzelemig vezető út, és ez megbosszulná magát. Viszont nem tudom, hogy a két extra fiatal TE, vagy Chung vagy akár Ninko mennyire fog megrészegülni egy ilyen sikertől, hogy mennyire hiszik el, hogy ha csak ránéznek a labdára, az mindjárt a kezükben landol, hogy ha annyit mondanak az ellenfél támadójának, hogy "búúúú", az rögtön földet fog, mert egy ilyen hozzáállás akár a Ravens, akár a Texans ellen végzetes lehet.viito

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
+1A nyomás mindenképp Bradyn lesz, neki kell "nyernie" a meccseket...GogoEz már így van egy ideje. Ez a Denver meccs - minden tisztelet nekik az eddigiekért - nem volt igazi teszt, borzalmas matchup volt ez számukra, ami ki is jött.
A következő meccs(ek) lesz(nek) Tommy boy igazi tesztje(i). Szerintem jobb, mint valaha, de van egy gyengéje: kevésbé bírja a nyomást, mint pl. Rogers, BB, vagy Manning. (A passrushra gondolok, nem a pszichikaira.) Nagy nyomás alatt Tom bizony hajlamos elbizonytalanodni, és a hatékonysága is erősen leesik ilyenkor. Szóval rengeteg fog múlni azon, hogy az OL hogy fogja tudni hatástalanítani a Ravens/Texans és majd esetleg a Frisco nagyon jó passrush-át. (A Packers más tészta. Ők is marha nagy falat lesznek, de máshogy.)peterk2005
több mint 14 éve
A nyomás mindenképp Bradyn lesz, neki kell "nyernie" a meccseket...GogoEz már így van egy ideje. Ez a Denver meccs - minden tisztelet nekik az eddigiekért - nem volt igazi teszt, borzalmas matchup volt ez számukra, ami ki is jött.
A következő meccs(ek) lesz(nek) Tommy boy igazi tesztje(i). Szerintem jobb, mint valaha, de van egy gyengéje: kevésbé bírja a nyomást, mint pl. Rogers, BB, vagy Manning. (A passrushra gondolok, nem a pszichikaira.) Nagy nyomás alatt Tom bizony hajlamos elbizonytalanodni, és a hatékonysága is erősen leesik ilyenkor. Szóval rengeteg fog múlni azon, hogy az OL hogy fogja tudni hatástalanítani a Ravens/Texans és majd esetleg a Frisco nagyon jó passrush-át. (A Packers más tészta. Ők is marha nagy falat lesznek, de máshogy.)

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem szeretném ha az uraknak a fejébe szállna a győzelem íze,mert igazság szerint a Ravens ellen kellene jövő héten játszani,már csak a sérelmek miatt is,ott pedig minden szempontból toppon kell lenni (igaz a Texans-ra is).Azt gondolom a héten az edzői stáb egyik legnagyobb kihívása pont ez lesz. Tele van a csapat nagyon fiatal, vagy olyan olyan játékosokkal, akik mostanában kóstolnak bele igazán a nagy sikerekben (értem, hogy korábban valahol csere/ST játékost volt, aztán bekukázódott nálunk a kezdő környékére).
Szép győzelem volt,csak így tovább!Joco
Egy Tom Bradynél, egy Logan Mankinsnál, egy Wilforknál, vagy akár Brian Watersnél nem hiszem, hogy attól kellene félnünk, hogy jövő héten túl nagy lesz a mellény, hogy úgy gondolják, hogy egy ilyen meccs után már csak formaság a végső győzelemig vezető út, és ez megbosszulná magát. Viszont nem tudom, hogy a két extra fiatal TE, vagy Chung vagy akár Ninko mennyire fog megrészegülni egy ilyen sikertől, hogy mennyire hiszik el, hogy ha csak ránéznek a labdára, az mindjárt a kezükben landol, hogy ha annyit mondanak az ellenfél támadójának, hogy "búúúú", az rögtön földet fog, mert egy ilyen hozzáállás akár a Ravens, akár a Texans ellen végzetes lehet.
több mint 14 éve
Hörni mit csinált ? lemaradtam asszem..dd
Picit mintha odamondogatott volna a TD elkapásnál.Így már emlékszem a jelenetre, sajnos TVben nem jött át jól a hang, így nem tudom mondott e valami olyat. Majd letöltöm visszanézem, nekem elsőre csak a túlzott öröm látszott.
Taunting gyanús volt.
Vagy én láttam rosszul / túl szigorúan?
sinisa
több mint 14 éve
Brace, Guyton megy a süllyesztőbe?SinisaGuytonért nem akkora érvágás, Bracenek pedig ha tényleg felgyógyul, lesz még esélye. Azért Warren is már bőven 30 felett jár.
Love nagy meccset produkált, végre Ellis is hozzátett vmit és ha földön kötött ki utána is ment tovább
Ami pedig végtelenül tetszett az Ninko, Spikes, Mayo és Moore játéka. Utóbbira gyakorlatilag emlékeim szerint 2szer dobtak, mind a kettőt elütötte.
Ez a 4-3 szisztéma szerintem maradhatna, mert Love és VW jók a darálóban (ide Brace jó lenne ha felfejlődne), Deadrick javulgat szépen, Anderson-Carter nagyon korrekt szezont játszanak, Ellis helyett mást el tudnék képzelni és azt hiszem 1 évre is írt alá. Ninko-Spikes-Mayo 3mas pedig sztem jó.
Rég volt olyan, hogy nem félve néztem a védelmet és gyakorlatilag azt vártam, hogy jöjjenek már fel a pályára.
85 ilyen szintű mellőzése teljesen meglepett
Az egész heti munkáért mindenkit a maximális gratuláció illet meg az edzők és játékosok körében

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Hörni mit csinált ? lemaradtam asszem..ddPicit mintha odamondogatott volna a TD elkapásnál.
Taunting gyanús volt.
Vagy én láttam rosszul / túl szigorúan?
Minden ideálisan alakult. Az option-ből nagyon felkészült a védelem. Ninkovich élete meccsét játszotta. Mayo is meglepően sok helyre elsőnek érkezett. 😛Nagyon jól felkészültek. Szinte tudták mi fog jönni.
DoM
Látszott sokszor az áthívott D# paly-eknél, hogy Mayo kiszúrt valamit.
Szerencsére Ninko-nál idén párszor el lehetett sütni, hogy életet meccsét játszotta.
Brace, Guyton megy a süllyesztőbe?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Azt hiszem ez az a meccs, amire nem lehet mit írni. Gyakorlatilag tökéletesen hajtotta végre a csapat a tökéletes gameplant. Ne szálljon a fejünkbe a győzelem, mert a következő ellenfél jóval erősebb lesz, de azt se feledjük, hogy ez a Denver elverte azt a Steelerst, akitől egyértelmű vereséget szenvedtünk az alapszakaszba. Szóval így tovább, nagyon jó volt ma hajnalban New England Patriots szorkolónak lenni.
ui: viszont a bostoni közönség nem érdemli meg ezt a csapatot. Egy ilyen fieszta, hatalmas rájátszás győzelem alatt hazamegyünk a vége előtt 10-15 perccel... Nem hiszem, hogy Green Bayben, vagy Pittsbourgh-ben történne ehhez hasonló.
több mint 14 éve
Jó reggelt!Ha nincs a korai homály Brady INT, még a minimális izgalom is elmaradt volna, de azt az eladott labdát sikerült kompenzálni a félidő előtti két TD-vel, amihez nyilván kellett egy kritikán aluli time management Foxéktól, de szerencsére sikerült vele élni.
Látom sokan még pihenik a meccs fáradalmait... 😊
A szememben a tegnap győzelmet az teszi különösen értékessé, hogy azok a csapatrészek nyújtottak nagyon jó teljesítményt, akiktől ezt már korábban elvártuk, de nem mindig kaptuk meg:
+ Light + Solder szinte hiba nélkül (0 sack, összesen 2 QB hit)
+ Sterling Moore életképes játéka
+ Pass rush (a DL-tól is!)
+ Ninko hihetetlenül összeszedett+összetett játéka
+ 1 20+ yardos play benyelése
+ Spikes visszatért, jó formában (mint leader, mint run stopper)
A két TE-re nincsenek jelzők. Bár Hörni-nek egy kis tiszteletet még kéne tanulnia.
Pici negatívum:
- Ridley újabb fumble
- FutójátékSinisa
Minden ideálisan alakult. Az option-ből nagyon felkészült a védelem. Ninkovich élete meccsét játszotta. Mayo is meglepően sok helyre elsőnek érkezett. 😛
A futójáték persze aggodalomra ad okot, de Hernandez játéka itt is kompenzált.
több mint 14 éve
Jó reggelt!Hörni mit csinált ? lemaradtam asszem..
Látom sokan még pihenik a meccs fáradalmait... 😊
A szememben a tegnap győzelmet az teszi különösen értékessé, hogy azok a csapatrészek nyújtottak nagyon jó teljesítményt, akiktől ezt már korábban elvártuk, de nem mindig kaptuk meg:
A két TE-re nincsenek jelzők. Bár Hörni-nek egy kis tiszteletet még kéne tanulnia.
Pici negatívum:
- Ridley újabb fumble
- FutójátékSinisa
több mint 14 éve
Jó reggelt!Látom sokan még pihenik a meccs fáradalmait... 😊
+ Spikes visszatért, jó formában (mint leader, mint run stopper)
Pici negatívum:
- Ridley újabb fumble
- Futójáték
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.