New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Utálatos dolognak tartom valaki sérülésén spekulálni, de Reed sérülése nagyon komoly faktor lehet a jövő héten.
több mint 14 éve
A könnyebbik konferenciát 😀Mondjuk kíváncsi vagyok Rizs bácsit megfogjuk-e valami alap szinten

több mint 14 éve
Szvsz a könnyebbik ellenfelet kaptuk.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egy hibája volt, után két percig még kába, aztán szétalázza a Denver amúgy nem éppen szar védelmét. WyattEhhez azért tegyük hozzá mindenképpen, hogy a Patriots OL tegnap nem sok babért hagyott a denveri pass rushereknek (pedig, ahogy mondod egyáltalán nem tehetségtelen a Broncos ilyen téren). Brady-t tökéletesen megvédték, biztosították számára bőven azt az időt, ami game plan végrehajtásához kellett, persze Tomra maximálisan igaz, hogyha hagysz neki elég időt, akkor meg fogja találni valamelyik elkapóját, erre mérget vehetsz.
több mint 14 éve
Kiadtam a fiúknak, hogy nélkülem is oldják meg 😀 Amúgy annyira tudtam, hogy ezt fogod írni 😀A nyomás mindenképp Bradyn lesz, neki kell "nyernie" a meccseket...GogoA PO one & done nyomásnak véget vetett. A nekem kell megnyernem a meccset nyomás szerintem lecsökkent az utóbbi mérkőzéseken a normál szintre. Egyrészt a D 40-45 percig most már kifejezetten jól játszik, másrészt négy olyan célpontja van, akikben (majdnem) vakon megbízik.
Edelman volt a deep threat! 😀 Jut eszembe, Wyatt meccsnézési szokása, mint előrejelzés, borulni látszik. Új szabály: Wyatt egyáltalán nem nézi; Pats az elejétől jól játszik. 😊tomi-tomi

több mint 14 éve
No akkor megnézve a meccset:Brady, ezért is minden idők legjobb irányítója, vita nélkül. Egy hibája volt, után két percig még kába, aztán szétalázza a Denver amúgy nem éppen szar védelmét. Az a punt, zseniális 😊
Gronko+Herni, nincs mit hozzátenni, a legjobb TE-részleg, méghozzá toronymagasan.
Fal is jó volt, Ridley azért vigyázzon legközelebb a labdára jobban, a védelemben szinte mindenki kimagasló volt, de Ninkovich egészen zseniális, és Mayo is az új szerződése óta ismét elit
Edelman természetesen megint jó volt, Von Miller meg szedjen nyugtatót, mert ritka gyáva húzás volt hátulról beleszállni a másikba... Ezt senki nem engedheti meg, nemhogy egy taknyos rookie (mégha amúgy kurvajó játékos is...)
Egyszerűen parádés volt, csak tartsuk ezt a formát, az elég lenne az AFC-ben 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szép estét szurkolótársak 😊 Most sikerült először gépközelbe vonszolni magam a tegnap éjjel után, még egy edzés is ki kellett birnom ma délután, de megérte tegnap virrasztani 😊Az egész csapat tutto completto hatalmas dicséretet érdemel, jó volt látni hogy az első pillanattól maximális hőfokon égett mint a támadó mint pedig a védősor. Az O Line nagyszerű munkát végzett Brady megvédésében, futójátékban hiányoztak néha a blokkok , de ilyen eredménynél kit érdekel ? 😊 Welker, Hernandez, Gronk háromasról csak szuperlativuszokban lehet beszélni, úgy is játszottak mindhároman tegnap 😊
Ami igazán örömteli hogy a végre teljes védelem is nagyszerűen teljesitett, különösen a LB sor dicsérhető, Spikes, Mayo és Ninkovich is jegyzett legalább egy egy nagy pillanatot, ez sok erőt fog adni a konf döntőre. Secondary is látványosan jobb volt mint az alapszakasz nagy részében, de szerintem arról felesleges is beszélni, tudjuk mennyi hiányzónk volt, de nagyon tetszett tegnap ez a csapatrész is mint mindegyik 😊
Még mindig úszom a boldogságban 😊 Megtört az átok, ne legyen megállás a Super Bowl-ig 😊 Most meg várjuk az ellenfelet 😊
A Denvernek egyébként grat a szép szezonhoz, többet kihoztak belőle az elvártnál 😊
több mint 14 éve
Anélkül, hogy egy komoly, szakmágató elemzést írnék, csak annyi, hogy kibaszottul tetszett a tegnapi védelmünk. :cool:
több mint 14 éve
Bepótoltam.Mindneképp pótold be a lemaradásod, megéri 😊gravediggerJön eredménykövetni, ittasan..., asszem én akkor inkább kihagyom, mert a meccset akarom nézni, majd a vasárnapiakon röhögök végig 😛Valamiről lemaradtam? 😀polonic
u.i.: megtalálta a topikot, ahol lehet Márktól kérdezni 😂gdavid
Szakmázgatás. 😂
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Hi-top fade is 9-szer annyi snapet kapott tegnap, mint Ocho. 😉SchleckOké, akkor azon a kilencen is rugózhat 😊
Hernandez "did leave with a head injury after a rush during the final quarter, but said after the game he felt "ready, baby."" (Bár ki tudja, abból mennyi volt az adrenalin. Szükség lesz rá a következő (két) meccsen is.)
Belichick Hernandezről, mint RB
Ergo egy esetleges SB szereplés sem befolyásolja közvetlenül,hogy melyik TE-WR marad, és melyik megy.undisputedlyArra gondoltam, hogy egy esetleges gyűrű után Ocho viselkedése megváltozhat - megvan, amiért jött, nem biztos, hogy ugyanezt vállalja még egy évre (lehetőség, nem jóslat).
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Nekem is szimpatikus. Évek óta pozitívan nyilatkozik a Bostonban folyó munkáról, BB-ről, Tom-ról. Most idekerült-ahogy utánam mondták- az idei szezonban biztosan nem lesz szava. Más kérdés,hogy utána mi lesz.Ezt én is olvastam. Még szerencse, hogy nem hisztizik.Nem gondoltam volna, hogy így sikerül ez a meccs.Ninko szinte minden playben a labda körül mozgott. Lassan a D# legjobb játékosa lesz.
Az O szenzációsat játszott.
A D-re rá se ismeretem. Kérem, hogy tartson ki a végsőkig.
Ninkot külön ki kell emelni, hatalmas meccset játszott.
Viszont azt nem értem, hogy miért hoztuk ide 85-öt. Ha ennyire nem használjuk, akkor miért nem cutoltuk már.polonic
OCho pedig egyelőre jól viseli a helyzetet. Nfl.com-on jelent meg egy cikk,hogy egy fanja 2 éve üzenget neki twitteren, erre elreptette a tegnapi meccsre, jegyet szerzett neki stbstb.
A válasz pedig elég egyszerű.
Itt van a liga legjobb TE-je, aki feltétlen bizalmat élvez.
Itt van a liga legjobb slot elkapója, akivel nem csak a pályán nagy az összhang.
Itt van egy olyan Wr, aki ott volt amikor fiatal suhancként biztos kezeket keresett a SB-on...
És akkor Hörniről nem is beszélve.undisputedly
Ezekell nem nagyon lehet vitatkozni.
De akkor is ott van a kérdés, hogy minek? Pedig szivesen néztem volna a játékát. Még mindig elit wr, szerintem. Tudott volna varázsolni ő is.
Egyébként én tegnap olyan szinten nem láttam, hogy még a padon sem tűnt fel. (Vagy csak vak voltam? 😊 )
polonic
Szerencsére nem számít mennyire megy fel most az elkapók ára a piacon, mert:
Gronk: 2014-ben válik FA-vá.
Hernandez: 2014
Edelman: 2013
Welker: 2012- de ő más tészta, és biztosan marad.
Egyedül Branch válik 2012-ben szabaddá-Ocho szerepkörében-, de azt tudjuk,hogy mit jelent Bradynek.
Ergo egy esetleges SB szereplés sem befolyásolja közvetlenül,hogy melyik TE-WR marad, és melyik megy.
több mint 14 éve
Ridley szerintem még nem jobb, mint BJGE.Hi-top fade is 9-szer annyi snapet kapott tegnap, mint Ocho. 😉
Némi rutinnal (és ragasztóval 😊 ) felvértezve az lesz.
Ocho-tól egész addig nem várható semmilyen balhé, míg megvan az esély a gyűrűre. Utána meg... objektívan nézve maximum Branch snap-jein rugózhatna, mert a többiek más kávéház posztra meg eredményességre is.Gogo
több mint 14 éve
Ridley szerintem még nem jobb, mint BJGE. Némi rutinnal (és ragasztóval 😊 ) felvértezve az lesz.
Ocho-tól egész addig nem várható semmilyen balhé, míg megvan az esély a gyűrűre. Utána meg... objektívan nézve maximum Branch snap-jein rugózhatna, mert a többiek más kávéház posztra meg eredményességre is.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Ezt én is olvastam. Még szerencse, hogy nem hisztizik.Nem gondoltam volna, hogy így sikerül ez a meccs.Ninko szinte minden playben a labda körül mozgott. Lassan a D# legjobb játékosa lesz.
Az O szenzációsat játszott.
A D-re rá se ismeretem. Kérem, hogy tartson ki a végsőkig.
Ninkot külön ki kell emelni, hatalmas meccset játszott.
Viszont azt nem értem, hogy miért hoztuk ide 85-öt. Ha ennyire nem használjuk, akkor miért nem cutoltuk már.polonic
OCho pedig egyelőre jól viseli a helyzetet. Nfl.com-on jelent meg egy cikk,hogy egy fanja 2 éve üzenget neki twitteren, erre elreptette a tegnapi meccsre, jegyet szerzett neki stbstb.
A válasz pedig elég egyszerű.
Itt van a liga legjobb TE-je, aki feltétlen bizalmat élvez.
Itt van a liga legjobb slot elkapója, akivel nem csak a pályán nagy az összhang.
Itt van egy olyan Wr, aki ott volt amikor fiatal suhancként biztos kezeket keresett a SB-on...
És akkor Hörniről nem is beszélve.undisputedly
Ezekell nem nagyon lehet vitatkozni.
De akkor is ott van a kérdés, hogy minek? Pedig szivesen néztem volna a játékát. Még mindig elit wr, szerintem. Tudott volna varázsolni ő is.
Egyébként én tegnap olyan szinten nem láttam, hogy még a padon sem tűnt fel. (Vagy csak vak voltam? 😊 )
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxp3j4g4YW1qclcbeo1_400.jpgÓriási. 😀
volt? 😊viito
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
"Sajnálom Ridley-t, nagyjából nulláról kezdheti újraépítenie a renoméját az edzők szemében"Lehet rosszul látod, de akkor én is. 😀
Nem tudom hogy vagytok vele, de Ridley futásaiban sokkal több van mint BJGE futásaiban!
Ha a fumblikat kiküszöböli sztem átveheti a helyét!
Vagy csak én látom rosszul?
Érdemes volt fent maradni élmény volt nézni a CSAPATOT! bár ma dolgoznom kell, de megérte!! 😊GhostLead
Teljesen egyetértek a Ridley>>BJGE állításoddal. 😊
több mint 14 éve
"Sajnálom Ridley-t, nagyjából nulláról kezdheti újraépítenie a renoméját az edzők szemében"Ebben kezdheti nulláról. RB fumble sokkal nagyobb "vétek", mint az INT, mert azért adod az RB kezébe, mert a futás biztonságosabb elvileg. Ennek a gyakorlatban is így kell lennie.
Nem tudom hogy vagytok vele, de Ridley futásaiban sokkal több van mint BJGE futásaiban!
Vagy csak én látom rosszul? GhostLead
Ridley futásaiban szerintem is több van, never ever fumble BJGE pedig 100%-osan megtartja a labdát. Annál nagyobb érték pedig nincs.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
tomi-tomi: a 2. mondatot is elolvastad, vagy csak az elsőt?viitoHa a második az utolsó, akkor igen. 😊
Az teljesen rendben is van, mint egy vélemény, érv. Ami történetesen ütközik peterk-éval, illetve bővebb, máshová helyezed a hangsúlyt. De ettől még a másik vélemény nem marhaság. (peterk a nagy mellény lehetséges okáról írt, Te pedig a kezelésre fordítod a nagyobb figyelmet. El is kavarodtam ebben, jogos a megjegyzésed.) Tényleg nem örülök, ha minősítgetjük egymás gondolatait, Tőled pedig igazán ritkán olvashatunk ilyet. Meglepődtem, na! 😊
A túlzott önbizalmat nem tartom nagy veszélynek, mást nem hallanak egész évben... tudjuk. Szerintem hétfőn annyi lesz a komment: Na látjátok, így történnek a dolgok, ha végrehajtjátok, amit mondunk nektek. Lássuk a hibákat! 😊
Ennyire fegyelmezett, összeszedett, fókuszált Pats régen lépett pályára. Solder úgy eltüntette Dumervil-t, mint egy gyereket, az LB sor tudatossága kiemelkedő volt, a Sec végre egyfélét gondolt rendszeresen, én nem emlékszem dropolt passzra stb. Ridley-n kívül tulajdonképpen Brady hibázta a legnagyobbat. Nagyjából ilyen teljesítményt vártunk egész évben. Bízom abban, hogy két meccsig ki fog tartani.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
"Sajnálom Ridley-t, nagyjából nulláról kezdheti újraépítenie a renoméját az edzők szemében"Nem tudom hogy vagytok vele, de Ridley futásaiban sokkal több van mint BJGE futásaiban!
Vagy csak én látom rosszul?
Érdemes volt fent maradni élmény volt nézni a CSAPATOT! bár ma dolgoznom kell, de megérte!! 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tomi-tomi: a 2. mondatot is elolvastad, vagy csak az elsőt?
több mint 14 éve
Halló, halló, halló! 😊 Nem kéne szerintem. Legyen, mondjuk, tévedés.ez szimplán marhaság amit írsz.Egy Tom Bradynél, egy Logan Mankinsnál, egy Wilforknál, vagy akár Brian Watersnél nem hiszem, hogy attól kellene félnünk, hogy jövő héten túl nagy lesz a mellény, hogy úgy gondolják, hogy egy ilyen meccs után már csak formaság a végső győzelemig vezető út, és ez megbosszulná magát. Viszont nem tudom, hogy a két extra fiatal TE, vagy Chung vagy akár Ninko mennyire fog megrészegülni egy ilyen sikertől, hogy mennyire hiszik el, hogy ha csak ránéznek a labdára, az mindjárt a kezükben landol, hogy ha annyit mondanak az ellenfél támadójának, hogy "búúúú", az rögtön földet fog, mert egy ilyen hozzáállás akár a Ravens, akár a Texans ellen végzetes lehet.viitoHát, ha ez esetleg megtörténne, akkor Belichick monnyon le. Ránézve az idei schedule-ra, annyit azért a bolond is lát, hogy a legkomolyabb csapat akit idén eddig megvertetetek, az a Dallas volt. Az erősnek ígérkező Jets, Philly, Chargers hármasról utólag azért kiderült, hogy inkább közepesek, vagy még olyanok se voltak. A Steelers és Giants meccs vége meg ugye vereség lett, pedig az idei Steelers nem a tavalyi, és a novemberi Giants se az volt amelyik most játszik.
Szóval, ha ezek után bárki a csapatból nagy mellénnyel menne ki akár a Houston akár a Baltimore elleni meccsre, az azonnali cut-ot érdemelne...peterk2005
Persze tényszerűen igazad van, hogy az igazán nagy ellenfelek ellen bukott a csapat, csakhogy amikor valaki elszáll fejben, akkor nem azt a logikus gondolatmenetet követi végig, hogy: "bakker, bár nyertünk, de korábban kikaptunk a steelerstől, a giantstól, igazán erős csapatot nem is nagyon láttunk", hanem kb az jár a fejében, hogy "WHOÁÁÁÁ, EGY ISTEN VAGYOK, GÁÁÁÁÁ, ÉN VAGYOK A LEGNAGYOBB KIRÁLY, %/"=AW89E ÁLLAT VAGYOK, SENKI NEM TUD MEGÁLLíTANI.". Ennek a kezelése pedig több pedagógiai érzéket igényel, annál, hogy azt mondod, gyenge volt a schedule, kikaptunk az erős csapatoktól, most meg megvertünk egy bénát, úgyhogy nem is feltétlen tartozik a triviális feladatok közé...viito
peterk fordítva gondolta. A Broncos meccs után és alapján sincs nagyon mire nagy mellényt felvenni, hiszen az alapszakaszban nem tudtuk a két, végül pozitív mérleggel záró csapatot legyőzni. peterk, nehéz úgy jó SoS-t produkálni, ha 2-14-es csapat is benne van a menetrendben. 😊
Btw ez a csapat pont annyi önbizalommal töltődött fel, amennyi szükséges a sikeres PO menethez. Nem lesz itt nagy mellény, de bárki következzen a sorban, lesz min elgondolkodnia. suti hasonlata alapján, mennyi esélyem van elkerülni a hentes kését.
Sajnálom Ridley-t, nagyjából nulláról kezdheti újraépítenie a renoméját az edzők szemében.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxp3j4g4YW1qclcbeo1_400.jpgvolt? 😊
több mint 14 éve
Sztyopa
315
Végre Mayoék is tudják milyen az a PO Win. Meg is dolgoztak érte, élesek voltak, ezt vártam tőlük.Csak így tovább!
Why so serious?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez a pass rush honnan jött?A pass rush a faluk hiányzó szárnyától jött 😊 Azért ez nem kevés segítség volt a Denver részéről, hogy gyakorlatilag egy percig sem tudták stabilizálni az OL-t.
BTW, ezzel a gameplannel a szétsérült Steelers D 15, max 20 ponton tartotta volna a Denvert, a mile highban...Gyulus
Mondjuk a Steelers ellen a Denver is mást játszott.
több mint 14 éve
Az egyéni teljesítményekről, röviden...DoM a korábbiakban már említette, hogy Ninko élete meccsét játszotta... tényleg félelmetes volt. Pass rush terén bérletet váltott a backfieldre és az előző DEN elleni meccsel szemben most mindössze egyszer csúszott le Tebowról... ja és nem mellesleg futás (option) ellen is produkálta magát...
Spikesnak iszonyat feküdt ez a denveri O, tackle-to-tackle futás elleni védekezésben nem is volt vele gond. továbbra is fenntartom, hogy vele elsősorban (kizárólag?) 3-4 TED-ként lehet számolni... arra azonban tökéletes lehet.
Kíváncsi vagyok, hogy az Arrington-Chung-Ihedigbo-DMC plusz Moore secondary miként muzsikál majd egy minőségi passzjátékkal operáló támadóegység ellen. Mindenesetre jó látni, hogy nem a Barrett, S. Brown, Adams fajták rohangálnak hátul és a Slater, Edelman páros sem állandó jelleggel nyomja DB-ként.
Ez a pass rush honnan jött?
BTW, ezzel a gameplannel a szétsérült Steelers D 15, max 20 ponton tartotta volna a Denvert, a mile highban...