NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
9
5
2:20, Arena4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Ki lehet majd a Moss utód????
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
nem tudom hogy ez volt e már a mai nap folyamán:The New England Patriots re-signed OL Quinn Ojinnaka today. In addition, the Patriots signed QB Brett Ratliff to the practice squad.
több mint 14 éve
Nem örülök Moss távozásának, de bízom benne hogy ha nem is idén, de jövőre majd azt lehet mondani, hogy "megérte".2. Olvass egy kicsit vissza, próbálkozunk wr-t hozni. De szerintem Moss nélkül is működhet ez az O, lásd a legutóbbi meccset. Változatos play hívások voltak, Mossra nem is nagyon játszott a csapat.
Két dologra lennék kíváncsi:
1: Tényleg csak a nagy szerződés miatt kérte a cserét? (Nyilván sose fogjuk megtudni, hogy mi ment a háttérben, de azért érdekelne)
2: Mi fog változni, hoznak valahonnan egy elkapót vagy megpróbálnak azzal főzni, ami van? (Elég-e ez az elkapógárda és más O playcalling?)Gogo
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Nem örülök Moss távozásának, de bízom benne hogy ha nem is idén, de jövőre majd azt lehet mondani, hogy "megérte".Két dologra lennék kíváncsi:
1: Tényleg csak a nagy szerződés miatt kérte a cserét? (Nyilván sose fogjuk megtudni, hogy mi ment a háttérben, de azért érdekelne)
2: Mi fog változni, hoznak valahonnan egy elkapót vagy megpróbálnak azzal főzni, ami van? (Elég-e ez az elkapógárda és más O playcalling?)
Darnell Jenkins a PS-ból? (Bár ő is csak 5-10)
(Nagyon utóirat: olyan lesz-e az idei év, hogy jöhetnek a "ha Moss maradt volna" teóriák"?)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Ez rendben is van, nem tagadom. De porcelántestű lett, ez itt a gond.Én azért örülnék neki. Ismerik egymást Bradyvel. Akár még be is válhatna. Bár igaz ha V-Jack jön helyette nem bánnám 😀FViktor93ahogy olvasom Branch neve megint előkerült. őt milyen pickért lehetne idehozni?a5Branchet ne hozzák ide.
31 éves. Mióta Seattle-be ment, nincs egy normális szezonja. Ki tudja mit játszana már itt. Jó helyen van ő ott.polonic
V-Jack hatalmas lenne Pats mezben. De erre igen csekély az esély.
több mint 14 éve
Arról van infó, hogy mely csapatokkal tárgyalunk a Seahawks-on kívül?pasztoybÉn másról nem hallottam, de most látom h JJ mit másolt be... Smith-nek nagyon örülnék. 😊 Evansnek már kevésbé...
BB most fog soron kívüli sajtótájékoztatót tartani, nem volt betervezve. Meglátjuk mit mond...
több mint 14 éve
UPDATE: Jay Glazer of Fox Sports tweets that the Patriots might want to consider making a trade offer for Carolina wide receiver Steve Smith, now that Randy Moss has been shipped out of town. With the 0-4 Panthers in danger of slipping into major rebuilding mode, they may want to listen if the Pats were to call about Smith. New England has the necessary ammo (lots of 2011 draft picks) to get any deal done.Michael Lombardi of NFL.com writes that he doesn't see a Vincent Jackson-to-the-Patriots deal happening, adding that Jackson doesn't seem like a fit for the team because of his off-the-field issues.
There's also been speculation from the Buffalo News that Lee Evans may be the one heading to Foxborough, although his current $8 million per year salary is tough to swallow.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
pasztoyb
104
Arról van infó, hogy mely csapatokkal tárgyalunk a Seahawks-on kívül?Pedig jelen állás szerint van, állítólag tárgyalunk a Seahawks-al. De egyébként nem csak velük, jelenleg több csapattal is és persze mindenhol WR ügyben.ahogy olvasom Branch neve megint előkerült. őt milyen pickért lehetne idehozni?a57. kör? 😊
Komoly(abb)ra fordítva a szót, tényleg valami késői kondicionális picket ér csak a srác. Gyakorlatilag a 16 mecces alapszakasz mennyiség összehozásához 3 évre volt szüksége, folyamatosan sérült. Amúgy nem is hiszem, hogy ennek a pletykának bármi valóság alapja lenne.viito
Brady miután múlt héten kiderült h Mossnak mennie kell, végig Branch-ért lobbizott...Danna
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
7.kört szerintem azért megérné. Dannának abban igaza van hogy kell valaki aki tud játszani szélen Tate és Price mellett/helyett. ráadásul van jövőre is egy zsák korai pickünk, egy 7.körös játékosnak amúgy se sok esélye lesz majd rákerülni a rosterre.a5Hát egy Udfa-nak több esélye van lásd: Guyton,Arrington,BJGE 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
7.kört szerintem azért megérné. Dannának abban igaza van hogy kell valaki aki tud játszani szélen Tate és Price mellett/helyett. ráadásul van jövőre is egy zsák korai pickünk, egy 7.körös játékosnak amúgy se sok esélye lesz majd rákerülni a rosterre.
több mint 14 éve
Pedig jelen állás szerint van, állítólag tárgyalunk a Seahawks-al. De egyébként nem csak velük, jelenleg több csapattal is és persze mindenhol WR ügyben.ahogy olvasom Branch neve megint előkerült. őt milyen pickért lehetne idehozni?a57. kör? 😊
Komoly(abb)ra fordítva a szót, tényleg valami késői kondicionális picket ér csak a srác. Gyakorlatilag a 16 mecces alapszakasz mennyiség összehozásához 3 évre volt szüksége, folyamatosan sérült. Amúgy nem is hiszem, hogy ennek a pletykának bármi valóság alapja lenne.viito
Brady miután múlt héten kiderült h Mossnak mennie kell, végig Branch-ért lobbizott...
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Én azért örülnék neki. Ismerik egymást Bradyvel. Akár még be is válhatna. Bár igaz ha V-Jack jön helyette nem bánnám 😀ahogy olvasom Branch neve megint előkerült. őt milyen pickért lehetne idehozni?a5Branchet ne hozzák ide.
31 éves. Mióta Seattle-be ment, nincs egy normális szezonja. Ki tudja mit játszana már itt. Jó helyen van ő ott.polonic
több mint 14 éve
ahogy olvasom Branch neve megint előkerült. őt milyen pickért lehetne idehozni?a5Branchet ne hozzák ide.
31 éves. Mióta Seattle-be ment, nincs egy normális szezonja. Ki tudja mit játszana már itt. Jó helyen van ő ott.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ahogy olvasom Branch neve megint előkerült. őt milyen pickért lehetne idehozni?a57. kör? 😊
Komoly(abb)ra fordítva a szót, tényleg valami késői kondicionális picket ér csak a srác. Gyakorlatilag a 16 mecces alapszakasz mennyiség összehozásához 3 évre volt szüksége, folyamatosan sérült. Amúgy nem is hiszem, hogy ennek a pletykának bármi valóság alapja lenne.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ahogy olvasom Branch neve megint előkerült. őt milyen pickért lehetne idehozni?
több mint 14 éve
nem vágom, hogy hogy tudott ennyire elkallódni...baze, majdnem leestem a székről a röhögéstől 😀GyulusVan használható magas elkapó szabadon vagy akár trade blockon VJ-n kívül? (VJ Schefter szerint nem jön..)pasztoybDwayne Jarrett 😀Höri
Price-t azért már jó lenne látni játszani, főleg most...kíváncsi vagyok rá, bár én a draftolásakkor is kételkedtem benne...
JT Daniels fan
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
ez még viccnek is rossz 😀Viccet félretéve?TyRReggie Williams 😀pasztoybviccet félretéve: Matt Jones (ex-Jags, ex-Cincy)Gyulus
amúgy Brady pár fokkal szarabb elkapókkal is volt jó, mint Manning bármikori elkapói, szal nem kell parázni 😉
több mint 14 éve
Viccet félretéve?Reggie Williams 😀pasztoybviccet félretéve: Matt Jones (ex-Jags, ex-Cincy)Gyulus
több mint 14 éve
Reggie Williams 😀pasztoybviccet félretéve: Matt Jones (ex-Jags, ex-Cincy)
több mint 14 éve
baze, majdnem leestem a székről a röhögéstől 😀Van használható magas elkapó szabadon vagy akár trade blockon VJ-n kívül? (VJ Schefter szerint nem jön..)pasztoybDwayne Jarrett 😀Höri
több mint 14 éve
Van használható magas elkapó szabadon vagy akár trade blockon VJ-n kívül? (VJ Schefter szerint nem jön..)pasztoybDwayne Jarrett 😀
több mint 14 éve
Adam_Schefter: Many people asking about Chargers WR Vincent Jackson potentially being traded to New England. Two words: not happening.Ez nyilvánvaló is volt, néhány kommentelő nfl.comon és társain rögtön elkezdte gyártani a tündérmesét, semmi több. Persze még akármi lehet, de elég sansztalan.
több mint 14 éve
pasztoyb
104
Nagyon sajnálom Moss-t, de remélem jobb lesz így a csapatnak.Szerintetek ki jön a megüresedett roster helyre?
Van használható magas elkapó szabadon vagy akár trade blockon VJ-n kívül? (VJ Schefter szerint nem jön..)