NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Nyugi, ha Manning jó elkapókat csinált Collie-ból és Garconból, akkor Bradynek egy Tate meg se kottyan. 😀Vian
Lol

több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 097 — SuperBowl Champions 2013/2014
"ESPN analyst Tedy Bruschi said on SportsCenter on Wednesday that it was clear Randy Moss was becoming a negative presence in the Patriots locker room and that it was simply "time for Randy to go."

Ennyi.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nyugi, ha Manning jó elkapókat csinált Collie-ból és Garconból, akkor Bradynek egy Tate meg se kottyan. 😀
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
most van egy fogadásom, h még a ti védelmetek is meg fog szenvedni ezzel a "WR nélküli" offense-el, babám........Szesze
Ezt én is állom. 😛 És Moss-szal is álltam volna. 😉 Egyáltalán nem lenyűgöző ez a Pats Offense. (Félreértés ne essék, nem rossz, de nem is kiemelkedő.)

A Moss-trédre lehet sztem pro és kontra érveket sorakoztatni, mindkét fél álláspontja érthető, én talán visi "slágerével" értettem egyet leginkább. Nagyszerű játékos, sokat köszönhettek neki, de most még kaptatok érte vmit, az idényetek úgysem rajta múlik, s lassan inkább terhes volt az új szerződése körül kialakult vita/hiszti miatt. Szeressétek őt, sokat köszönhettek neki, de most sztem mindkét félnek az volt a jobb, ha távozik ellenértékért cserébe.Soldados
Bameg életemben először (és utoljára!!) Pats szurkolónak kell lennem egy meccsen 😀Szesze
eccer, de csak egyszer én is jártamigy Ilájjal 😂

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
ja és van egy egyméteres emelkedése is hozzá, az se szar éppen 😛

több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Vincy is 6'5 és elég gyors is, jók a kezei szal teljesen jó megoldás lehetneWyatt
Na nem sokat tévedtem 😊
több mint 14 éve
Vincy is 6'5 és elég gyors is, jók a kezei szal teljesen jó megoldás lehetne

több mint 14 éve
Azért ott van elég jó képességű elkapó, meg mindenféle, nem hiszem, hogy ne tudnák megoldani...BMG
Épp ez a baj h nincs. 😊
Tate az egyetlen normális magasságú elkapónk. Van még mellette Wes és Edelman, két 170 centis a 2 méteres CB-k ellen, vicces lenne... valamint a két TE, de ők sem a pálya szélén játszanak.Danna
Hát a CB-k is inkább a 170-hez vannak közel, mint a 2m-hez. Szerintem már nem a magasság a legfontosabb egy elkapónál.
Különben is, sok helyen örülnének már egy fél Welkernek is 😀BMG
Azért 5'10-es CB-nek lényegesen nehezebb a dolga egy Vincent Jackson-nal (talán 6'4) , vagy egy Malcolm Floyd-dal (6'5) 😀
több mint 14 éve
ugyanerre céloztam én is korábban, majd ha lesz végre pass rush is a csapatnak+egy erősebb D line, akkor szürkébb Wr-ek is elviszik ezt az O-t , és Moss távozásával eléggé nagy lehetőséget kap Hernandez és látható hogy ez igencsak jó pick volt tavasszal.
Price meg ha játszik majd, meglátjuk mire lesz képes, bár pre meccseken nem nagyon ájultunk el tőle.manuszka86
meséld már el, ha nincs normális WR-ed vagy WR-jeid, akik potenciálisan elkapkodják a lasztit, és lebutul a játék futás-TE slot vagy slant-re akkor melyik def.cordinator nem megy sapkarészegen Pétriotc meccsre??????? hmmm, babáim................sutianap
most van egy fogadásom, h még a ti védelmetek is meg fog szenvedni ezzel a "WR nélküli" offense-el, babám........Szesze
Na valamit én is böffentek a témához. Vegyes érzéseim vannak a trade-del kapcsolatban. Hiányozni fog, furcsa lesz, de egyáltalán nem dől össze a világ azért mert nincs Moss. Legalább nem olvasok olyan híreket ami arról szól hogy Randy elégedetlen. Moss előtt is volt Patriots, utána is lesz, hogy milyen azt majd eldönti az idő, mi csak tippelgethetünk, és aki eltalálja, majd mondhatja: "Na ugye, én megmondtam!"
A védelemmel Moss-sal is hadilábon álltunk, nélküle is azon fogunk. Na meg aztán most jön az, hogy ha akarjuk, ha nem muszáj lesz szétosztani a labdát, a változatosság fenntartása végett.
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Más: nem Chung lett a Hét Spec Team játékosa, hanem Scobee az 59 yardos FG miatt... vicces. :/Danna
Árulás 😊Helmut Zimmer
nem, csak hülyeség. 😉 😀Danna
Statisztikai mintavétel eredménye, tehát kissebbségben vagy, tehát... 😀 😀
...és tényleg mekkora hülyeség. 😀
több mint 14 éve
kamuuuuuu
de
scobee fg-jének is nagyon örültem, szal ennyi csalás belefért 😛

több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Más: nem Chung lett a Hét Spec Team játékosa, hanem Scobee az 59 yardos FG miatt... vicces. :/Danna
Árulás 😊Helmut Zimmer
nem, csak hülyeség. 😉 😀
több mint 14 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 037 — !SuPeR6BoWL!
Mi az esélye, hogy V.Jax nálunk kössön ki?

Gondolom semmi.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Ez tényleg nagyon furcsa.
Pedig elég nagy összeggel fogadtam volna rá.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Player of the week is lehetett volna. De még hogy spec team sem lett.
Azt az 59 yardos FG-t én sem értem. Nem is rekorddöntés, az 62 yard, ha jól tudom.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Árulás 😊
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Más: nem Chung lett a Hét Spec Team játékosa, hanem Scobee az 59 yardos FG miatt... vicces. :/
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
nincs türelmem visszaolvasni a hozzászólásokat, engem csak az érdekelne miért is tradelték MOsst? Mi volt vele a baj?davekid
pénzt akart a játékáért,mert a gyűrűs duma már nem jött be 😛sutianap
és ennek köze van ahhoz hogy a Miami ellen egyetlen elkapást sem mutatott?davekid
A fő ok az, hogy szeretett volna egy nagy zsíros szerződést, de ezt a csapat nem akarta neki megadni (teljesen jogosan) Mossnak ez persze nem tetszett tette a nyilatkozatokat a médiába és végül kérte, hogy cseréljük el.
több mint 14 éve
davekid 349 — Go Big Red
nincs türelmem visszaolvasni a hozzászólásokat, engem csak az érdekelne miért is tradelték MOsst? Mi volt vele a baj?davekid
pénzt akart a játékáért,mert a gyűrűs duma már nem jött be 😛sutianap
és ennek köze van ahhoz hogy a Miami ellen egyetlen elkapást sem mutatott?

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Van ám egy magyar patriotsos oldal. 😊

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Talán jó példa lehet a Chargers játékára odafigyelni, akár visszanézni eddigi meccseiket, hogy mire megy Rivers Vincent Jackson nélkül, aki biztosan mágnesként vonzotta a kettős őrizetet (a vereségeik nehezen írhatóak a passzjáték rovására), így most tudja az ellen Gates-et őrizni a kiemelt figyelemmel.DoM
Hat senki nem erti, hogy lehet Gates mindig ennyire uresen (az utolso 3 meccsen foleg), erdemes megnezni a statisztikait, nagyon durva idenyt produkal eddig 😊 A Chiefs viszonylag jol oldotta meg, mondjuk tuloztak is, mert volt hogy 3 ember figyelt Gatesre, jott is a hosszu TD.

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
pénzt akart a játékáért,mert a gyűrűs duma már nem jött be 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
davekid 349 — Go Big Red
nincs türelmem visszaolvasni a hozzászólásokat, engem csak az érdekelne miért is tradelték MOsst? Mi volt vele a baj?

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 14 éve
ha jön Vincy én akkor is örülök, ha jön Julio vagy AJ akkor is, mert mindegyik gyilkos lehetne 😊
de ha maradunk így is, akkor se lesz gond, abban biztos vagyok
mondjuk egy Ingam draft miatt egészen valószínű, hogy nem sírnék 😀

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
JJ említette a csevegőben:

Union head says owners set for lockout
http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=5652700

Ehhez kapcsolódva lehet megszenvedi a draft a bizonytalan CBA helyzetet, ha emiatt az elit juniorok nem jönnek ki a draftra. A másik oldalról persze ott van, hogy szigorúbb rookie fizetések, mint a mostani rookie pool, és nagy kiáramlás lesz.

Érdekes lesz ezt is figyelemmel kísérni.