NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 7 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 097 — SuperBowl Champions 2013/2014
MErt egy bomlasztó sztárral, akit ha jammelnek megunja az egészet, sőt, ha netán kap egy ütést, már nyilatkozgat, jobban járunk?
Tate és Hernandez majd több labdát kap.

szerk:így visszaolvasva mintha erős lenne a hangnem, de szó sincs róla 😊undisputedly
jaj hagyjuk már ezt a bomlasztó hülyeséget... semmi ilyesmiről nincs szó és nem is volt sose. Vki itt kitalálta és sokan hajtogatják... ütés miatt se nyilatkozgatott sose.Danna
Nem bomlasztó,hogy ha nem kap elég labdát akkor nyilatkozik a tvnek, BB-t megkerülve?
Nem bomlasztó,hogy a többi elkapó látja ,hogy mindig Moss-Moss-Moss-Moss?
Ugyanmár...Egyértelmű,hogy bomlasztó
Rendben, az ütés miatt nem nyilatkozott, de trehány lett, nem futotta meg a routjait.Ez még rosszabb is.
Moss egy púp volt a csapat hátán.Kicsit erős így talán DE
Amit kaptunk: Mélységi veszély, elhúzza a backeket, remek kéz
Amit szenvedtünk: Banális playhívás, kiszámítható séma, erőltettet kísérletek
A mélységi fenyegetés pótolható, ha nem teljesen de részben, de hogyan pótlod az O playcallingot és a szar, pocsék, ordenálé játékrendszert?
Hova is billen a serpenyő?
Egyértelmű.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Én örülök hogy elment, legalább tőle már nem kell tartani, ami az AFC-t és a Patset illeti. 😂

több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Hát én nem igazán úgy látom mint a többség... viszont Ti jobban ismeritek a csapatot 😊

Személy szerint -miután a Billsnek nem oszt nem szoroz végülis- sajnálom, hogy elment. Látványos szerethető támadófocit játszott a Patriots. Ha nem minket gyapáltatok, öröm volt nézni. Nem mondom, hogy ez feltétlenül változni fog... (dehogynem 😕 😊 )

üdv
H
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
MErt egy bomlasztó sztárral, akit ha jammelnek megunja az egészet, sőt, ha netán kap egy ütést, már nyilatkozgat, jobban járunk?

szerk:így visszaolvasva mintha erős lenne a hangnem, de szó sincs róla 😊undisputedly
jaj hagyjuk már ezt a bomlasztó hülyeséget... semmi ilyesmiről nincs szó és nem is volt sose. Vki itt kitalálta és sokan hajtogatják... ütés miatt se nyilatkozgatott sose.
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Bocs DoM, meg mindenki más, de én ebben nagyon nem hiszek...

oké h régi offense, meg noname-ekkel meddig jutottunk, csak nézzétek meg h ott milyen D-nk volt, mennyi pontot engedtek és mennyit kellett az O-nak szerezni h nyerjünk… mostani D-t látva, a duplája se lenne elég… erre meg ez az O alkalmatlan lesz.

Ha a kövi 12 meccsből 5-öt nyerünk, én már elégedett leszek. Gratulálok Mr. Kraft.Danna
Arra gondolok, hogy amikor egy ilyen klasszis van a csapatban, mint mélységi elkapó, akkor a többiek (támadóoldalon) akár akaratlanul is kicsit elkényelmesednek. Nem a Jets meccs volt az egyetlen, amikor abból lett INT, vagy véget érő drive mert Brady bízott abban, hogy elég lesz Mossnak feldobni.

Természetesen ott van a másik oldal, hogy a nagy játékokkal mennyi "olcsó" TD-t szerzett a csapat, és az elkapások száma, yard számok mellett nem tudhatjuk, hogy mennyit jelentett a támadóknak Moss személye a pályán.

A Dolphins meccs után írtam, hogy mennyire látványosan jól osztotta el Brady a labdát az elkapók között, és mennyire jó volt az üteme a támadásoknak (eredménytől függetlenül). Úgy tűnik az már a trade előszele volt. A pats.hun írtam, hogy nem véletlen, hogy a bye week előtt lett nyélbe ütve a csere, lesz két hete a csapatnak, hogy az edzéseken, és fejben is feldolgozza a történteket.

Talán jó példa lehet a Chargers játékára odafigyelni, akár visszanézni eddigi meccseiket, hogy mire megy Rivers Vincent Jackson nélkül, aki biztosan mágnesként vonzotta a kettős őrizetet (a vereségeik nehezen írhatóak a passzjáték rovására), így most tudja az ellen Gates-et őrizni a kiemelt figyelemmel.
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
részleg Mayock féle chatből:

Mike Mitchell
What receiver on the Pats do you see filling the void left by Moss?

Mike Mayock, NFL Network
Hey Mike, no one skill position player is gonig to replace Moss. However, what they have is a group of dynamic players that collectively will play very well. Brandon Tate is one of the fastest players in the league and has the potential to lift the top off of zone coverges and provide operating room underneath. Welker and Edelman are tremendous slot receivers, and I believe the addition of the two young TEs -- Hernandez and Gronkowski -- have changed the dynamic of the Patriots offense. Moss' big-play ability will be missed, but the Patriots have signficant play-makers.
úgylegyen

JT Daniels fan
több mint 14 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Most kerültem csak gép közelbe és most olvastam a hírt... számomra hihetetlen...
több mint 14 éve
játszottál csapatsportot? én igen... Danna
pont ezért kéne megértened a helyzetet 😊Szesze
melyik részét?!

egyébként komolyan srácok, csak én látom azt problémának h csak egyetlen egy olyan elkapónk van, aki képes a pálya szélén felállni és ott játszani?! :o
ráadásul ez a játékos tavaly kőkemény 1 félidőt bírt ki egészségesen. Iszonyat nagy a kockázat benne... mi lesz ha lesérül? Hogy fogunk felállni?! 2 TE és a két törpe?! Ki fog a szélén játszani? Wes és Edelman esélytelen a maguk 170 centijével kint. Vagy feláll a fal, közvetlenül mellettük a két szélén a 2 TE, mellettük pedig Wes és Edelman?
Szerintem nagyon pengeélen táncolunk... arról nem is beszélve, h a futójátékunk is ugyanúgy iszonyat kérdéses, ráadásul sok olyan csapattal játszunk, akik ellen képtelenség futni.Danna

szerk:így visszaolvasva mintha erős lenne a hangnem, de szó sincs róla 😊
több mint 14 éve
Dom nem azt mondta, hogy az évekkel ezelőtti csapatnál leszünk jobbak most, Moss nélkül.
Minden szurkoló szubjektíven látja a dolgokat, ezért nem mondom,hogy márpedig igaz,és jobbak leszün, hidd el.

szerk: @peach tudod egyáltalán,hogy mit jelentett az,hogy Moss a pályán volt? Mosolygok amikor mindenki azt hajtogatja,hogy "Húú, mekkora baromság egy probowler ,félisten elkapót eltradelni".
Oka volt.undisputedly
azt a részét nem DoM-nak válaszoltam, hanem a DoM beírása után született sok olyan beírásnak h a Moss előtti korszakban is elvoltunk gyenge elkapókkal.
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ha nem lesz Vincy trade, akkor elég sanszos a WR draft, hála a Raiders picknek, úgyis lesz egy max 1/15-ös pickje a Patsnek, mondjuk ez nem újdonság, egy csomó mockban a Moss balhéra reagálva már WR-t írnak az okosok.Stez
inkább örülnék egy kész Vincy-nek, de én amúgy is nagyon csipázom a srácot...
azzal a Raiders pickel ráérünk még foglalkozni, de DLine embert kérnék 😛

Bruschi85 hozzászólásával pedig nagyon egyetértek.
Hiányozni fog Randy, de megértem a döntést. Sok sikert neki.
Idén pedig jó lenne velük játszani 2szer, az elsőn még akár ki is kaphatnánk, a másodikon majd nyerünk 😊 😛

JT Daniels fan
több mint 14 éve
pont ezért kéne megértened a helyzetet 😊Szesze
melyik részét?!

egyébként komolyan srácok, csak én látom azt problémának h csak egyetlen egy olyan elkapónk van, aki képes a pálya szélén felállni és ott játszani?! :o
ráadásul ez a játékos tavaly kőkemény 1 félidőt bírt ki egészségesen. Iszonyat nagy a kockázat benne... mi lesz ha lesérül? Hogy fogunk felállni?! 2 TE és a két törpe?! Ki fog a szélén játszani? Wes és Edelman esélytelen a maguk 170 centijével kint. Vagy feláll a fal, közvetlenül mellettük a két szélén a 2 TE, mellettük pedig Wes és Edelman?
Szerintem nagyon pengeélen táncolunk... arról nem is beszélve, h a futójátékunk is ugyanúgy iszonyat kérdéses, ráadásul sok olyan csapattal játszunk, akik ellen képtelenség futni.
több mint 14 éve
TyR New England Patriots 276 — Mad, Bad & Dangerous to Know
Ha draft lesz, remélem a Chad Jackson picknél jobban bejön 😊
Ha meg Vincy jön akkor a csapat egy 33 éves nagyszájút cserélt egy 27 évesre.
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Azért nem csak a Pats köszönhet sokat Moss-nak, hanem fordítva is... Az öregtől megkapta azt az esélyt, igaz becsületére szólva élt is vele.
Bár szurkolóként sokszor nehéz ezzel azonosulni, de ez a trade sem érzelmi, hanem kizárólag üzleti/szakmai kérdés.
Ebből a szempontból tök lényegtelen, hogy egy leendő HoF elkapóról van szó. Attól, mert Torry Holt korszakos alakja volt a profi ligának a Rams simán megvált tőle, ahogy úgy érezte, hogy nincs rá szüksége...
Moss 34 éves, lejár a szerződése év végén és kvázi már bejelentette, hogy elhúz innen a vérbe. Igyekeztünk megkapni érte, amit még meglehet...
Az, hogy Randy Moss nélkül milyen lesz az O kiderül heteken belül. Belichick nyilván mérlegelte, hogy mit veszítünk vele és mit nyerhetünk. Így döntött, ez van. Csak halkan jegyzem meg, hogy elég nagy gáz lenne, ha kizárólag egy WR-re lenne felépítve egy csapat támadójátéka...

Do your job
több mint 14 éve
én baromira nem örülök neki, DoM viszont megnyugodhat. 😛Danna
😊

Jobb lesz nélküle a csapat.DoM
Bocs DoM, meg mindenki más, de én ebben nagyon nem hiszek...

oké h régi offense, meg noname-ekkel meddig jutottunk, csak nézzétek meg h ott milyen D-nk volt, mennyi pontot engedtek és mennyit kellett az O-nak szerezni h nyerjünk… mostani D-t látva, a duplája se lenne elég… erre meg ez az O alkalmatlan lesz.

Ha a kövi 12 meccsből 5-öt nyerünk, én már elégedett leszek. Gratulálok Mr. Kraft.

Tate-re meg vigyázzanak mint egy hímes tojásra, mert rajta kívül nincs másik olyan elkapó a rosteren, aki tud a szélén játszani (Price talán, bár senki se látta még, TC-n nem voltak elájulva tőle). Vagy talán Hernandezt átképezzük majd?! LOL...Danna
Dom nem azt mondta, hogy az évekkel ezelőtti csapatnál leszünk jobbak most, Moss nélkül.
Minden szurkoló szubjektíven látja a dolgokat, ezért nem mondom,hogy márpedig igaz,és jobbak leszün, hidd el.

szerk: @peach tudod egyáltalán,hogy mit jelentett az,hogy Moss a pályán volt? Mosolygok amikor mindenki azt hajtogatja,hogy "Húú, mekkora baromság egy probowler ,félisten elkapót eltradelni".
Oka volt.
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
nem olvastam vissza , de sztem ez k*rva nagy baromság volt... éppen azért , mert moss 34 évesen max. második körös picket ért , viszont még 2-3 évig tuti top WR a ligában , aki meccseket dönt el... ez egy jövő éves ( ha egyáltalán lesz év) 3. körös picktől nem várható el és akkor finoman fogalmaztam... és akkor még az "érzelmi" részéről nem is szóltam.

persze ha jön jackson akkor más a leányzó fekvése...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha nem lesz Vincy trade, akkor elég sanszos a WR draft, hála a Raiders picknek, úgyis lesz egy max 1/15-ös pickje a Patsnek, mondjuk ez nem újdonság, egy csomó mockban a Moss balhéra reagálva már WR-t írnak az okosok.

több mint 14 éve
TyR New England Patriots 276 — Mad, Bad & Dangerous to Know
Szerintem a dupla TE-s felállás lesz a nyerő, eddig is az vitte a pálmát 😊
Moss pedig a kedvenc elkapóm volt már Minnesotás korában is. Én a Pateses éveinek nagyon örültem, öröm volt a Brady-Moss-Welker triót nézni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szerintem Hernandez jóval nagyobb szerepet fog kapni, persze nem WR-ként 😀, nem hiszem, hogy annyi labdát kapna, mint Tony Gonzalez anno, de messze a legjobb kezű TE újonc és számtalan nagy játékot képes végrehajtani, őt, a képességeit most lehet igazán majd kihasználni.
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 257 — Giants fan
pont ezért kéne megértened a helyzetet 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem kicsit túlmisztifikáljuk a dolgot. Randy elment és kész. Ha idén nem lesz po. akkor nem lesz. Nem hinném hogy ez Randy Moss maradásán múlna. Inkább most kezdjük el építeni a jövő évi offense-t. Randy helyén fiatal játsszon legalább lesz kicsi rutinja. A Moss-ért kapott pick-ből akár olyan embert is hozhatunk a draftról a defense-be aki beválik. Én nem bánom hogy esetleg "feláldozzuk" ezt a szezont. Jövőre ez a D csak jobb lesz és addigra meglátjuk milyen a támadóalakulat egy Randy Moss nélkül. Még működhet is. Jövőre meg elkenjük a Jets-et oda/vissza 😀 😀
több mint 14 éve
Imitheking New England Patriots 1 883
Ha esetleg 18 meccses lesz az alapszakasz, várható, hogy több körös lesz a draft? Mert ha nem és esetleg már jövőre 18 meccs lesz (ha lesz egyáltalán szezon), akkor ez a sok pick nem jön majd rosszul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ja-ja. A kettős védelem szépen hangzó kifejezés. Csakhogy ezt a játékot pontra játsszák. Egy közepes WR, aki néha tisztára játssza magát és el-elkap egy TD-t szerintem többet ér, mint egy állandóan fogott játékos. Az meg szerintem egy röhejes érv, hogy most akkor majd a többi WR/TE nem fog tudni elkapni, mert majd rájuk szállnak. A többi csapatnál is ez van, mégis megoldják valahogy... 😊

BOCSÁNATOT KÉREK a dupláért!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mossal vagy nélküle az O iparkodik rendesen, ami eddig többnyire bejött, de még van hova fejlődni. Liga 11.

A gondok itt a D-vel vannak. Liga 28! Lehet nem a WR pótláson kellene lázasan agyalni, hanem a védelem needjeire helyezni a hangsúlyt.
több mint 14 éve
Nem hiszek ebben a "kettőzésben", állandó figyelemben, mint valami csodafegyverben.
több mint 14 éve
Még egy 2012-es 7. körös picket is adtunk Randy-vel. 😂Danna
"Tartsd meg az aprót, te mocskos állat"😀
http://www.youtube.com/watch?v=hMqfBlMjU0A&feature=relatedGyulus
😂