New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nem lehetünk elégedetlenek a szezon felét átlépve egy meccsel.Még a legelvakultabbak közül sem sokan jósoltak volna 9 meccs után 7-2-öt!
A labda mindét oldalán még eléggé hullámzó teljesítményt nyújtunk, de határozott fejlődés látszik a csapaton (főleg a védelmen) a tavalyiakhoz képest!
Az is sokat mondó tény, hogy a jelenlegi 10 legjobb védelemből (yard/meccs) 5-tel játszottunk és csak egy meccset vesztettünk!!!
http://www.nfl.com/stats/categorystats?season=2010&seasonType=REG&defensiveStatisticCategory=GAME_STATS&d-447263-o=1&conference=ALL&tabSeq=2&role=OPP&d-447263-p=1&d-447263-s=TOTAL_YARDS_GAME_AVG&d-447263-n=1
több mint 15 éve
Életemben nem láttam még így kiabálni :oKár, hogy nincs aki elvinne két embert, mert így csak lekettőzik Welkert, és egyszerűen bárki megöli a támadójátékunkat. Vicc az egész.DoMÉs Brady-ben sincs már meg az a tűzmascherano
több mint 15 éve
Kár, hogy nincs aki elvinne két embert, mert így csak lekettőzik Welkert, és egyszerűen bárki megöli a támadójátékunkat. Vicc az egész.DoMÉs Brady-ben sincs már meg az a tűz
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 15 éve
Hát igen. Kérem én végignéztem. Megérte csak fél órát aludni sőt lehet a biosz zh-m is meglesz. 😀 A 4. negyedben Kicsit leeresztett a D. Már most is azt mondom, hogy a Def teljesítménye részben a steelers támadófalának teljesítményétől is függött. aki látta a meccset tudja miről beszélek. A Colt ellen nem lesz ilyen könnyű siettetni Manninget.Kár, hogy nincs aki elvinne két embert, mert így csak lekettőzik Welkert, és egyszerűen bárki megöli a támadójátékunkat. Vicc az egész.DoMNémi iróniát érzek itten.zinedine5
több mint 15 éve
Kár, hogy nincs aki elvinne két embert, mert így csak lekettőzik Welkert, és egyszerűen bárki megöli a támadójátékunkat. Vicc az egész.DoMNémi iróniát érzek itten.
több mint 15 éve
Kár, hogy nincs aki elvinne két embert, mert így csak lekettőzik Welkert, és egyszerűen bárki megöli a támadójátékunkat. Vicc az egész.
több mint 15 éve
Áhh, milyen kár, hogy nem bírtam fent maradni. Ahogy olvasom tőletek, és látom az összefoglalóból, fantasztikus volt a csapat. Gratula a fiúknak! 😊
több mint 15 éve
Ez igen. A Browns után és a Colts után pont egy ilyen győzelemre volt szüksége a csapatnak.mr nemoColts elött.
Egyébként WTF a Globeról:
"INJURY REPORT
S Eugene Chung had to be tended to but said he was just cramping."
Remek O volt a pályán és főleg az első félidőben a D is odabaszott. Viszont többekkel nem egyetértve a negyedik negyedbeli D botrányos volt.
Nem tudom, lehet, hogy csak az elfogultság mondatja velem, de azért lejtett a hazai pálya. Egy pár holding még elfért volna, viszont, ha mi hozzáértünk valakihez az már flag volt. Lehet, hogy a bíró is csak a Terrible Towel-t akarta előhúzni állandóan.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Hát minden kívánságom így teljesüljön.Al & Michael párosnak is ilyen volt a véleménye!
Azért kiváncsi vagyok, hogy a külföldi szakik meg rajongók milyen következtetéseket vonnak le egy ilyen meccs után. Ahogy én észrevettem, nincsen sokaknál más, csak fekete meg fehér. Bár a tegnapi meccset és a múlt hetit összevetve a két véglet volt.GRAFI
Azt mondták, hogy múlt héten nyújtottuk a legrosszabb és most a legjobb teljesítményt! 😉
több mint 15 éve
Hát minden kívánságom így teljesüljön.Azért kiváncsi vagyok, hogy a külföldi szakik meg rajongók milyen következtetéseket vonnak le egy ilyen meccs után. Ahogy én észrevettem, nincsen sokaknál más, csak fekete meg fehér. Bár a tegnapi meccset és a múlt hetit összevetve a két véglet volt.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ez igen. A Browns után és a Colts után pont egy ilyen győzelemre volt szüksége a csapatnak.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Max respect a CSAPATNAK!!!Az első negyedben a D a régieket idézte!
Nagy dicséret jár az OL-nak és az Off. stratégia készítőjének, illetve O'Briannek a hívásokért! Az elemzésekben is folyamatos javulást lehet érezni. Remélem Chung nem sérült rá, mert ezen a meccsen látszott meg igazán mennyit számít, ha pályán van!
Nagy emocionális győzelem volt!
Minden hátsó szándék nélkül kérdezem Sobrit, hogy tartja-e még Bradyvel kapcsolat véleményét!?
több mint 15 éve
Gratta a Patsnek! Titta ideg voltam, és lemaradtam 45 pontról...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Talán most már Soldi is tart a Pats O#-tól 😛 😛
több mint 15 éve
wow nyert a csapat idegenben el sem hiszem, meló után muszáj lesz megnézni a meccset 😊
több mint 15 éve
Nyertünk!!! 7-2 (beírom a record-ot, hogy szokjuk 😀 )részletes elemzést én biztos nem adok, de az, hogy a Steelers egyetlen sacket sem tudott csinálni (kétszer lehetett volna, egy int groundig és egy holding volt) az még a két esetet is leszámítva (szerintem) óriási fegyvertény
Aki látta egészben a meccset, attól kérnék egy O-line elemzést. Előre is köszi.
Jöhet a Kóc. :cool:HanSolo
btw, ezúttal sem jött sorozatban két zakó Bradyvel, ami szintén elképesztő már
minden vereség után kurva jól játszik, de azért jó lenne, ha ehhez nem kellenének zacsik sem 😀

több mint 15 éve
Nagyon nagy és nagyon fontos győzelem a végelszámolásnál! Ahogy korábban hatalmas tett a Heinz Fielden győzni nem sok csapat fog.Megmutattuk, hogy képesek vagyunk a múlt heti fiaskón túllépni és meg volt a csapatban a tűz, harcosság, akarat!
Brady vezére volt az O#-nek, G-Force parádé 3.TD-je zseniális, Wes remek elkapásokat mutatott be, BJGE is szépen futott. A fal végig remekül dolgozott, jól megoldottuk Neal helyettesítését, sikerült a félelmetes Steelers pass rush-t szétzilálni.
Hatalmasat játszott emellett a D# is. Baby Vince, Wright, Mayo és Chung külön említést érdemel meg persze Sanders pick sixje!
Zoli szépen tette a dolgát. Az egy XP-n kívül Graham se hibázott hozta amit elvárunk tőle!
Szép volt Fiúk!
7-2-es mérleg egy újabb W!! Ez a lényeg!!
Ismét megérte éjszakázni/vírrasztani a Pats fanoknak, mert a csapat nagyszerű teljesítménnyel hálálta meg!
Jövő héten jöhet a Colts-Pats!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
Nyertünk!!! 7-2 (beírom a record-ot, hogy szokjuk 😀 )Aki látta egészben a meccset, attól kérnék egy O-line elemzést. Előre is köszi.
Jöhet a Kóc. :cool:
több mint 15 éve
parádés volt a csapat, a d is zsírul tolta, amíg kellett, a végén már elég volt lassan td-t kapni is 😊passzjáték zseniális volt, futás se volt vészes (steelers ellen pláne)
gronko állat, wes végre megint kurva jó, bradytől is ezt várjuk 😛

több mint 15 éve
Mindjárt kezdődik 😊. Remélem Burger ad néhány INT-t.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 15 éve
hamár itt tartunk Liverpool is kikapott... Stoke-tól... IstenkémNe is mondd. Ilyenkor csőstül szokott jönni. 😊Imithekingj-e-t-s suck suck sucklegyen, bár ma Alonso elbukta a vb-t, nyalt az Ajax is... viszont legalább a Milan alázott 😛Wyatt
majd mi pofán verjük őket, nyugi srácok 😉
addig is ma verjük a vasastJoci
több mint 15 éve
Ne is mondd. Ilyenkor csőstül szokott jönni. 😊j-e-t-s suck suck sucklegyen, bár ma Alonso elbukta a vb-t, nyalt az Ajax is... viszont legalább a Milan alázott 😛Wyatt
majd mi pofán verjük őket, nyugi srácok 😉
addig is ma verjük a vasastJoci
több mint 15 éve
Ja. Lehet azért mert pogány vagyok 😀(4:56) N.Folk 47 yard field goal is No Good, Wide Right, Center-T.Purdum, Holder-S.Weatherford.nincs 😂sutianap
Van Isten 😀nDRo
több mint 15 éve
(4:56) N.Folk 47 yard field goal is No Good, Wide Right, Center-T.Purdum, Holder-S.Weatherford.nincs 😂
Van Isten 😀nDRo

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 15 éve
Remélem amit a Jets most megkapott Fortuna kisasszonytól azt a szezon végén visszaveszi már csak miheztartás végett!Ma pedig előre a 7-2-ért versenyfutás a zöldekkel!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!