NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
181
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
90
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
82
16
22:25
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
😂Hát drága barátom Mossnak bizony ennél nagyobb lehetőséget nem hiszem, hogy a magasságos Úr Isten is tudott volna adni a "zeggyűrű" megszerzéséhez....Hajnalban írta vmelyik szaki, h már a meccs előtt is ment a tárgyalás, gyakorlatilag a csapat akkor már tudta h menni fog Randy, ezért lett a gameplan és maga a játék is olyan, amilyen.Dannade nem a padon ült! és szépen vitte is a dábölt, ugyebár. Majd ha alapból a Vakürötökön lesz a dupla akkor is megnézhetem,hogy csinál TD-t Vudhed?
Azért visszalapoznék mikor aláirt, ugye azér vállalta és ennyiér - mer EGGYŰRŰMINDFELETT. Nos hát ugye BeliBácsi nem hozott gyűrűt, akkor min is csodálkozunk???sutianap
Az Öreg oda vitte a csapatot. Gondolom az még nem merült feledésbe, hogy ugyan az a BB volt a HC mint most?!
Kérem szépen Moss nyomhatott volna mondjuk 10-el több TD-t és, akkor most nem volna miről beszélni!
De a Giants lehurkázott bennünket..... 😊
Miért?
Mert TÖBB pontot rakott a táblára mint mi. 😉deepsilver
Rohadt egy mocsadék ez a Moss, hogy csak az 1500 yardjával és a 23 TD-jével segítette a csapatot a hibátlan alapszakaszhoz. És mekkora egy szemét, hogy az SB-t nem nyerte meg. El kellett adni, nem szeretik az ilyeneket errefelé.
több mint 14 éve
Óriásiak vagytok...! 😊Külön odaszerkesztettem az egyik hszem után,hogy no offense 😊Miért ez a szarkazmus?Nem lehet veled normálisan vitatkozni?Egyből át kell váltani?lehet, csak te is ilyen stílusban írtál...
1.Ez a hasonlat semmilyen kontextusból nem helytálló példa.Azért fizetik ,hogy játszon, a Wr dolga pedig,hogy elkapja a labdát, és fusson, akárki kerül elé. Hallottál már olyanról,hogy más a ligában ellazsálja a meccset, mert ütközni kell?Az év vicce.Sokan Bob Sappel is kiállnának kesztyű nélkül 5 menetre, ha játszhatnának.
2.Moss jelenléte befolyásolta Bradít-aki befolyásolta a játékhívást. Plusz Tom egyből Mosst- nézte , őt erőltette.
3.Ha lesz időm, visszakeresek neked,egy ilyen nyilatkozatot.undisputedly
1. ezt most nem értem... ezt most mire írtad? Hogy törött vállal nem ütközött? Vagy mire?
2. akkor nem zavart Moss jelenléte, amikor a 2007-es rekordot összehozták? Ezt Moss hibájának felhozni a Jets meccs után sem értettem, és most sem. Tom kezében van a labda, az ő és a OC döntése az, h kinek dobja.
3. oké, kíváncsian várom. 😊Danna
1.Igen a törött vállra értettem.
2.Miért zavart volna? Tette a dolgát, nem jajveszékelt. De mint tudjuk bajban derül ki leginkább,milyen jellemmel bír egy ember. Randy már nem csapatjátékos(Hogy az volt-e valaha azt nem tudom, eddigiek alapján úgy tűnik,hogy önös érdekből lakatot tud tenni a szájára)
3.Én is 😊undisputedly
több mint 14 éve
bmg
2 681
Azért ott van elég jó képességű elkapó, meg mindenféle, nem hiszem, hogy ne tudnák megoldani...Az a véleményem így pár oldalt átolvasva, hogy most a védelemre nagyobb szükség lesz, mint az elmúlt pár évben. Annakidején volt egy szavazás a régesrégi nfl.hu fórum Pats topikjában, hogy ki a legfontosabb a csapatnak. Akkor természetesen az volt a konszenzus, hogy "mindenki fontos, a pats egy csapat". De mióta Moss megérkezett valahogy a fókusz az offense felé tolódott, és egy outscoring típusú game managment jelent meg. Sajnos a secondary nem volt elég jó ahhoz, hogy ez tökéletesen működjön, de nem egy szép meccs volt. Ha nem lesz Jackson trade, akkor a pats játéka szerintem a pre-Moss időkre fog hasonlítani, és talán kiegyensúlyozotttabbá válik a csapat.TyRLegyen igazatok, komolyan. 😊 Én is ezt szeretném, hisz nekem is a Pats az első. 😊
Csak én tényleg a játékosállomány miatt aggódok, mert azt nem látom jelenleg h h fogjuk mondjuk 1 meccsen Tate-et pihentetni, márpedig tudjuk h a térde nem egy életbiztosítás. És h fog így visszahordani, mert h fizikailag nem fogja ezt így bírni... ezt nem látom jelenleg h h fogjuk megoldani... mert h vhogy meg kell.Danna
több mint 14 éve
Gyakorlok 😀 És igyekszem bővíteni. Csak egy jó zenei alap kell 😀😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀Helmut ZimmerRandy jött occsóért, játszott a gyűrűért, sokat tett a csapatért, jó volt. Látszik, hogy nem lesz gyűrű, ő is öregszik, a HoFho nem árt az ékszer. Randy megy. Én most is imádom, sok sikert neki és jó szívvel gondolok rá. Remélem lesz még ilyen játékosa a csapatnak. Nélküle meglátjuk mi lesz. Az ár reális volt érte, többet nem kaphattunk.visi_bVisi, ezt szerintem még bővítsd ki két bekezdéssel és adj ki egy maxi-cdt 😊TyR
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát drága barátom Mossnak bizony ennél nagyobb lehetőséget nem hiszem, hogy a magasságos Úr Isten is tudott volna adni a "zeggyűrű" megszerzéséhez....de nem a padon ült! és szépen vitte is a dábölt, ugyebár. Majd ha alapból a Vakürötökön lesz a dupla akkor is megnézhetem,hogy csinál TD-t Vudhed?Arra gondolok, hogy amikor egy ilyen klasszis van a csapatban, mint mélységi elkapó, akkor a többiek (támadóoldalon) akár akaratlanul is kicsit elkényelmesednek. Nem a Jets meccs volt az egyetlen, amikor abból lett INT, vagy véget érő drive mert Brady bízott abban, hogy elég lesz Mossnak feldobni.Hajnalban írta vmelyik szaki, h már a meccs előtt is ment a tárgyalás, gyakorlatilag a csapat akkor már tudta h menni fog Randy, ezért lett a gameplan és maga a játék is olyan, amilyen.Danna
Természetesen ott van a másik oldal, hogy a nagy játékokkal mennyi "olcsó" TD-t szerzett a csapat, és az elkapások száma, yard számok mellett nem tudhatjuk, hogy mennyit jelentett a támadóknak Moss személye a pályán.
A Dolphins meccs után írtam, hogy mennyire látványosan jól osztotta el Brady a labdát az elkapók között, és mennyire jó volt az üteme a támadásoknak (eredménytől függetlenül). Úgy tűnik az már a trade előszele volt. A pats.hun írtam, hogy nem véletlen, hogy a bye week előtt lett nyélbe ütve a csere, lesz két hete a csapatnak, hogy az edzéseken, és fejben is feldolgozza a történteket.
Talán jó példa lehet a Chargers játékára odafigyelni, akár visszanézni eddigi meccseiket, hogy mire megy Rivers Vincent Jackson nélkül, aki biztosan mágnesként vonzotta a kettős őrizetet (a vereségeik nehezen írhatóak a passzjáték rovására), így most tudja az ellen Gates-et őrizni a kiemelt figyelemmel.DoM
Azért visszalapoznék mikor aláirt, ugye azér vállalta és ennyiér - mer EGGYŰRŰMINDFELETT. Nos hát ugye BeliBácsi nem hozott gyűrűt, akkor min is csodálkozunk???sutianap
Az Öreg oda vitte a csapatot. Gondolom az még nem merült feledésbe, hogy ugyan az a BB volt a HC mint most?!
Kérem szépen Moss nyomhatott volna mondjuk 10-el több TD-t és, akkor most nem volna miről beszélni!
De a Giants lehurkázott bennünket..... 😊
Miért?
Mert TÖBB pontot rakott a táblára mint mi. 😉
több mint 14 éve
Az a véleményem így pár oldalt átolvasva, hogy most a védelemre nagyobb szükség lesz, mint az elmúlt pár évben. Annakidején volt egy szavazás a régesrégi nfl.hu fórum Pats topikjában, hogy ki a legfontosabb a csapatnak. Akkor természetesen az volt a konszenzus, hogy "mindenki fontos, a pats egy csapat". De mióta Moss megérkezett valahogy a fókusz az offense felé tolódott, és egy outscoring típusú game managment jelent meg. Sajnos a secondary nem volt elég jó ahhoz, hogy ez tökéletesen működjön, de nem egy szép meccs volt. Ha nem lesz Jackson trade, akkor a pats játéka szerintem a pre-Moss időkre fog hasonlítani, és talán kiegyensúlyozotttabbá válik a csapat.TyRLegyen igazatok, komolyan. 😊 Én is ezt szeretném, hisz nekem is a Pats az első. 😊
Csak én tényleg a játékosállomány miatt aggódok, mert azt nem látom jelenleg h h fogjuk mondjuk 1 meccsen Tate-et pihentetni, márpedig tudjuk h a térde nem egy életbiztosítás. És h fog így visszahordani, mert h fizikailag nem fogja ezt így bírni... ezt nem látom jelenleg h h fogjuk megoldani... mert h vhogy meg kell.
több mint 14 éve
Külön odaszerkesztettem az egyik hszem után,hogy no offense 😊Miért ez a szarkazmus?Nem lehet veled normálisan vitatkozni?Egyből át kell váltani?lehet, csak te is ilyen stílusban írtál...
1.Ez a hasonlat semmilyen kontextusból nem helytálló példa.Azért fizetik ,hogy játszon, a Wr dolga pedig,hogy elkapja a labdát, és fusson, akárki kerül elé. Hallottál már olyanról,hogy más a ligában ellazsálja a meccset, mert ütközni kell?Az év vicce.Sokan Bob Sappel is kiállnának kesztyű nélkül 5 menetre, ha játszhatnának.
2.Moss jelenléte befolyásolta Bradít-aki befolyásolta a játékhívást. Plusz Tom egyből Mosst- nézte , őt erőltette.
1. ezt most nem értem... ezt most mire írtad? Hogy törött vállal nem ütközött? Vagy mire?
2. akkor nem zavart Moss jelenléte, amikor a 2007-es rekordot összehozták? Ezt Moss hibájának felhozni a Jets meccs után sem értettem, és most sem. Tom kezében van a labda, az ő és a OC döntése az, h kinek dobja.
3. oké, kíváncsian várom. 😊Danna
1.Igen a törött vállra értettem.
2.Miért zavart volna? Tette a dolgát, nem jajveszékelt. De mint tudjuk bajban derül ki leginkább,milyen jellemmel bír egy ember. Randy már nem csapatjátékos(Hogy az volt-e valaha azt nem tudom, eddigiek alapján úgy tűnik,hogy önös érdekből lakatot tud tenni a szájára)
3.Én is 😊
több mint 14 éve
bmg
2 681
Hát gyűrűt a Vikesnál sem fog találni, hacsak a két öreg együtt nem tör világuralomra...A 3.körnél meg szerintem többet érne, bár a nagy név-nagy ár párhuzam erősen hat a szemléletemre
több mint 14 éve
mégegy ŐKK-t, azért BeliBá meg BomTredy egyáltalán nem stat-vadász, ez tisztán látszott a meccs végefelé :cool:hogyúgyvan 😀Helmut ZimmerHajnalban írta vmelyik szaki, h már a meccs előtt is ment a tárgyalás, gyakorlatilag a csapat akkor már tudta h menni fog Randy, ezért lett a gameplan és maga a játék is olyan, amilyen.Dannade nem a padon ült! és szépen vitte is a dábölt, ugyebár. Majd ha alpból a Vakürötökön lesz a dupla akkor is megnézhetem,hogy csinál TD vudhed?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀Randy jött occsóért, játszott a gyűrűért, sokat tett a csapatért, jó volt. Látszik, hogy nem lesz gyűrű, ő is öregszik, a HoFho nem árt az ékszer. Randy megy. Én most is imádom, sok sikert neki és jó szívvel gondolok rá. Remélem lesz még ilyen játékosa a csapatnak. Nélküle meglátjuk mi lesz. Az ár reális volt érte, többet nem kaphattunk.visi_bVisi, ezt szerintem még bővítsd ki két bekezdéssel és adj ki egy maxi-cdt 😊TyR
több mint 14 éve
Randy jött occsóért, játszott a gyűrűért, sokat tett a csapatért, jó volt. Látszik, hogy nem lesz gyűrű, ő is öregszik, a HoFho nem árt az ékszer. Randy megy. Én most is imádom, sok sikert neki és jó szívvel gondolok rá. Remélem lesz még ilyen játékosa a csapatnak. Nélküle meglátjuk mi lesz. Az ár reális volt érte, többet nem kaphattunk.visi_bVisi, ezt szerintem még bővítsd ki két bekezdéssel és adj ki egy maxi-cdt 😊
több mint 14 éve
Miért ez a szarkazmus?Nem lehet veled normálisan vitatkozni?Egyből át kell váltani?lehet, csak te is ilyen stílusban írtál...
3. oké, kíváncsian várom. 😊
több mint 14 éve
Randy jött occsóért, játszott a gyűrűért, sokat tett a csapatért, jó volt. Látszik, hogy nem lesz gyűrű, ő is öregszik, a HoFho nem árt az ékszer. Randy megy. Én most is imádom, sok sikert neki és jó szívvel gondolok rá. Remélem lesz még ilyen játékosa a csapatnak. Nélküle meglátjuk mi lesz. Az ár reális volt érte, többet nem kaphattunk.
több mint 14 éve
Az a véleményem így pár oldalt átolvasva, hogy most a védelemre nagyobb szükség lesz, mint az elmúlt pár évben. Annakidején volt egy szavazás a régesrégi nfl.hu fórum Pats topikjában, hogy ki a legfontosabb a csapatnak. Akkor természetesen az volt a konszenzus, hogy "mindenki fontos, a pats egy csapat". De mióta Moss megérkezett valahogy a fókusz az offense felé tolódott, és egy outscoring típusú game managment jelent meg. Sajnos a secondary nem volt elég jó ahhoz, hogy ez tökéletesen működjön, de nem egy szép meccs volt. Ha nem lesz Jackson trade, akkor a pats játéka szerintem a pre-Moss időkre fog hasonlítani, és talán kiegyensúlyozotttabbá válik a csapat.
több mint 14 éve
hogyúgyvan 😀de nem a padon ült! és szépen vitte is a dábölt, ugyebár. Majd ha alpból a Vakürötökön lesz a dupla akkor is megnézhetem,hogy csinál TD vudhed?Arra gondolok, hogy amikor egy ilyen klasszis van a csapatban, mint mélységi elkapó, akkor a többiek (támadóoldalon) akár akaratlanul is kicsit elkényelmesednek. Nem a Jets meccs volt az egyetlen, amikor abból lett INT, vagy véget érő drive mert Brady bízott abban, hogy elég lesz Mossnak feldobni.Hajnalban írta vmelyik szaki, h már a meccs előtt is ment a tárgyalás, gyakorlatilag a csapat akkor már tudta h menni fog Randy, ezért lett a gameplan és maga a játék is olyan, amilyen.Danna
Természetesen ott van a másik oldal, hogy a nagy játékokkal mennyi "olcsó" TD-t szerzett a csapat, és az elkapások száma, yard számok mellett nem tudhatjuk, hogy mennyit jelentett a támadóknak Moss személye a pályán.
A Dolphins meccs után írtam, hogy mennyire látványosan jól osztotta el Brady a labdát az elkapók között, és mennyire jó volt az üteme a támadásoknak (eredménytől függetlenül). Úgy tűnik az már a trade előszele volt. A pats.hun írtam, hogy nem véletlen, hogy a bye week előtt lett nyélbe ütve a csere, lesz két hete a csapatnak, hogy az edzéseken, és fejben is feldolgozza a történteket.
Talán jó példa lehet a Chargers játékára odafigyelni, akár visszanézni eddigi meccseiket, hogy mire megy Rivers Vincent Jackson nélkül, aki biztosan mágnesként vonzotta a kettős őrizetet (a vereségeik nehezen írhatóak a passzjáték rovására), így most tudja az ellen Gates-et őrizni a kiemelt figyelemmel.DoM
több mint 14 éve
Miért ez a szarkazmus?Nem lehet veled normálisan vitatkozni?Egyből át kell váltani?Nem bomlasztó,hogy ha nem kap elég labdát akkor nyilatkozik a tvnek, BB-t megkerülve?Uhhh...
Nem bomlasztó,hogy a többi elkapó látja ,hogy mindig Moss-Moss-Moss-Moss?
Ugyanmár...Egyértelmű,hogy bomlasztó
Rendben, az ütés miatt nem nyilatkozott, de trehány lett, nem futotta meg a routjait.Ez még rosszabb is.
Moss egy púp volt a csapat hátán.Kicsit erős így talán DE
Amit kaptunk: Mélységi veszély, elhúzza a backeket, remek kéz
Amit szenvedtünk: Banális playhívás, kiszámítható séma, erőltettet kísérletek
A mélységi fenyegetés pótolható, ha nem teljesen de részben, de hogyan pótlod az O playcallingot és a szar, pocsék, ordenálé játékrendszert?
Hova is billen a serpenyő?
Egyértelmű.undisputedly
1. úgy láccik én nagyon lemaradtam itt egy jópár Moss nyilatkozatról, mert én bizony sosem olvastam olyan nyilatkozatot, amiben a kevés labda miatt rinyált volna. Szerződés miatt igen, kevés labda miatt én nem olvastam. Mutasd már meg nekem lécci azt a nyilatkozatot.
2. Ha neked el van törve a vállad, de kiküldenek játszani, ugyanúgy ütközöl?
3. ööööö én úgy tudtam h nem Moss hívta a play-eket, úgy látszik itt is levagyok maradva. Sőt, valszeg a labdákat is ő dobta magának, nem pedig Brady neki.Danna
3.Ha lesz időm, visszakeresek neked,egy ilyen nyilatkozatot.
több mint 14 éve
de nem a padon ült! és szépen vitte is a dábölt, ugyebár. Majd ha alapból a Vakürötökön lesz a dupla akkor is megnézhetem,hogy csinál TD-t Vudhed?Arra gondolok, hogy amikor egy ilyen klasszis van a csapatban, mint mélységi elkapó, akkor a többiek (támadóoldalon) akár akaratlanul is kicsit elkényelmesednek. Nem a Jets meccs volt az egyetlen, amikor abból lett INT, vagy véget érő drive mert Brady bízott abban, hogy elég lesz Mossnak feldobni.Hajnalban írta vmelyik szaki, h már a meccs előtt is ment a tárgyalás, gyakorlatilag a csapat akkor már tudta h menni fog Randy, ezért lett a gameplan és maga a játék is olyan, amilyen.Danna
Azért visszalapoznék mikor aláirt, ugye azér vállalta és ennyiér - mer EGGYŰRŰMINDFELETT. Nos hát ugye BeliBácsi nem hozott gyűrűt, akkor min is csodálkozunk???
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
nDRo
1 593
Kis ideig patrióta is volt Bálint 😀Az nem, viszont volt egy Andrew Walter nevű szupersztár irányítónk!BMGJa, a Raidersnél is azt mondták, hogy Moss csak hátráltatta őket, és hogy bejött nekik... 😊TyRNem simerem a raidersz, de kétlem ,hogy lett volna a csapatban egy Welker-Edelman-Hernandez-Tate-Gronk sorotok 😊undisputedly
több mint 14 éve
bmg
2 681
Az nem, viszont volt egy Andrew Walter nevű szupersztár irányítónk!Ja, a Raidersnél is azt mondták, hogy Moss csak hátráltatta őket, és hogy bejött nekik... 😊TyRNem simerem a raidersz, de kétlem ,hogy lett volna a csapatban egy Welker-Edelman-Hernandez-Tate-Gronk sorotok 😊undisputedly
több mint 14 éve
Nem mintha nem lett volna benne a pakliban 😛 Nem tesz jót a lelkének, ha nem ő a top WR...kizárt h visszavonuljon, akkor nem csinált volna ilyen balhét az új szerződés érdekében. játszani akar még kb. 2-3 évet. Vikings küzdött érte (ahogy Vincent Jacksonnak is ők voltak a legnagyobb kérői), mivel sansoszan Rice rehabja nem úgy halad, ahogy várták...
(igaz nekem amúgy sem volt túl szimpatikus 2007 óta)
Valószínű, hogy nem azért trade-elték el, mert a Vikings úgy küzdött érte.
Szerintem év végén vissza is fog vonulni, és legalább ott fejezi be, ahol elkezdte...
(hacsak nem tér vissza jövőre, Favre kérésére 😀 )BMG
több mint 14 éve
Nem ismerem a raiderszt, de kétlem ,hogy lett volna a csapatban egy Welker-Edelman-Hernandez-Tate-Gronk sorotok 😊Ja, a Raidersnél is azt mondták, hogy Moss csak hátráltatta őket, és hogy bejött nekik... 😊TyRNem bomlasztó,hogy ha nem kap elég labdát akkor nyilatkozik a tvnek, BB-t megkerülve?azt azért majd az idő mondja megmascherano
Rendben, az ütés miatt nem nyilatkozott, de trehány lett, nem futotta meg a routjait.Ez még rosszabb is.
A mélységi fenyegetés pótolható, ha nem teljesen de részben, de hogyan pótlod az O playcallingot és a szar, pocsék, ordenálé játékrendszert?
Egyértelmű.undisputedly
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hölgyek, Urak!Nem kurvára mindegy, hogy Moss-t miért buznyákoltuk el!
Az Öreg útjai kifürkészhetetlenek....
Azon túl meg mindig az a 11 ember a lehető legjobb választás aki éppen a pályán van! 😉
Innentől kezdve Moss nélkül kell élnünk.
Előtte is volt Pats, lesz utána is....
több mint 14 éve
Nem bomlasztó,hogy ha nem kap elég labdát akkor nyilatkozik a tvnek, BB-t megkerülve?Uhhh...
Egyértelmű.undisputedly
1. úgy láccik én nagyon lemaradtam itt egy jópár Moss nyilatkozatról, mert én bizony sosem olvastam olyan nyilatkozatot, amiben a kevés labda miatt rinyált volna. Szerződés miatt igen, kevés labda miatt én nem olvastam. Mutasd már meg nekem lécci azt a nyilatkozatot.
2. Ha neked el van törve a vállad, de kiküldenek játszani, ugyanúgy ütközöl?
3. ööööö én úgy tudtam h nem Moss hívta a play-eket, úgy látszik itt is levagyok maradva. Sőt, valszeg a labdákat is ő dobta magának, nem pedig Brady neki.
több mint 14 éve
bmg
2 681
Nem mintha nem lett volna benne a pakliban 😛 Nem tesz jót a lelkének, ha nem ő a top WR...(igaz nekem amúgy sem volt túl szimpatikus 2007 óta)
Valószínű, hogy nem azért trade-elték el, mert a Vikings úgy küzdött érte.
Szerintem év végén vissza is fog vonulni, és legalább ott fejezi be, ahol elkezdte...
(hacsak nem tér vissza jövőre, Favre kérésére 😀 )
Ja, a Raidersnél is azt mondták, hogy Moss csak hátráltatta őket, és hogy bejött nekik... 😊TyRBe is, abban az évben kettővel több győzelem lett 😀
több mint 14 éve
Ja, a Raidersnél is azt mondták, hogy Moss csak hátráltatta őket, és hogy bejött nekik... 😊azt azért majd az idő mondja megmascheranojaj hagyjuk már ezt a bomlasztó hülyeséget... semmi ilyesmiről nincs szó és nem is volt sose. Vki itt kitalálta és sokan hajtogatják... ütés miatt se nyilatkozgatott sose.DannaNem bomlasztó,hogy ha nem kap elég labdát akkor nyilatkozik a tvnek, BB-t megkerülve?
Egyértelmű.undisputedly