NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nem hiszek ebben a "kettőzésben", állandó figyelemben, mint valami csodafegyverben.
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Még egy 2012-es 7. körös picket is adtunk Randy-vel. 😂Danna
"Tartsd meg az aprót, te mocskos állat"😀
http://www.youtube.com/watch?v=hMqfBlMjU0A&feature=relatedGyulus
😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
változtathat ez valamit Mankins-szel kapcsolatban? egy sztárgázsival kevesebb, így lehetnénk bőkezűbbek Logannel, vagy épphogy nehogy ő is ingyen lépjen le, inkább csináljunk belőle is draftpicket?
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Még egy 2012-es 7. körös picket is adtunk Randy-vel. 😂Danna
"Tartsd meg az aprót, te mocskos állat"😀
http://www.youtube.com/watch?v=hMqfBlMjU0A&feature=related
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Még egy 2012-es 7. körös picket is adtunk Randy-vel. 😂
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 120 — Patriots fan
Én se feltétlen örülök hogy elment, de kb 3. körnél többet én sem adtam volna érte, ennyit ér a piacon tök mind1 hogy HOF tag lesz egyszer.
A jelenlegi D olyan amilyen, mindenki a régi időkkel jön meg hozza onnan a példákat de 2010-et írunk már, évről-évre változnak az erőviszonyok, és minden csapat életében jönnek nehezebb idők..
oké hogy ezzel az O gyengült, de Mossal se bírtunk volna 30 és 30+ pontokat termelni ahhoz hogy nyerjünk meccseket. Viszont azért van potenciál bőségesen ebben az O-ban, nem feltétlen kellenek sztárelkapók hogy jól haladjon az offense. Kreatív playcalling kell, és bőven lehet építeni a fiatalokra, no meg a futójátékra, mert azért idén úgy tűnik újra tudunk futni (igaz Maroney-val tuti nem menne 😀 ).
BB tudja mit csinál, és majd meglátjuk hogy sül el a mutatvány!
Go Pats!

több mint 14 éve
játszottál csapatsportot? én igen... kézilabdáztam. hiába dobta egy bizonyos vki a legtöbb gólt és ő volt messze a legjobb játékosunk, amikor ez a fejébe szállt bizony mindenki tudomására hozta h ezt nem kéne. épp ezért csapatsport a csapatsport.
és ez nem közhely... arról nem beszélve, h azért itt nem egy grundfociról beszélünk, hanem súlyos dollármilliókról... szted Brady nem ült volna le vele beszélni h "figyelj b+, ha dobom feléd azt a k. labdát, akkor kapd már el és ne balhézzál?"? ehelyett végig védte és harcolt azért, h kapjon új szerződést.Danna
lehet rosszul indítottam, de 10+ éve játszom csapatsportokat magasabb szinten 😊, szerintem nincs igazad. nem szeretnék többet hozzáfűzni, érzem személyes támadásnak vélted...sapka
dehogy, egyáltalán nem annak vettem. csak ezek szerint másképp látjuk a dolgokat.
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
játszottál csapatsportot? én igen... kézilabdáztam. hiába dobta egy bizonyos vki a legtöbb gólt és ő volt messze a legjobb játékosunk, amikor ez a fejébe szállt bizony mindenki tudomására hozta h ezt nem kéne. épp ezért csapatsport a csapatsport.
és ez nem közhely... arról nem beszélve, h azért itt nem egy grundfociról beszélünk, hanem súlyos dollármilliókról... szted Brady nem ült volna le vele beszélni h "figyelj b+, ha dobom feléd azt a k. labdát, akkor kapd már el és ne balhézzál?"? ehelyett végig védte és harcolt azért, h kapjon új szerződést.Danna
lehet rosszul indítottam, de 10+ éve játszom csapatsportokat magasabb szinten 😊, szerintem nincs igazad. nem szeretnék többet hozzáfűzni, érzem személyes támadásnak vélted...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
azért ha valaki játszott már csapatsportot, az pontosan tudja h az alibiző játékosokat kivetik magukból...
Danna
bocs hogy belepofázok, de ilyen közhelyekbe belemenni igen nagy bátorságra vall, és mellesleg egyáltalán nem tudom verifikálni/elképzelni a helyzetet ahogy Moss/akárki a szamárpadba ül és mindenki romlott paradicsommal dobálja,
maradjunk abba hogy lehet hogy igen, de lehet hogy pont csatlakoznak hozzá mert menő vagy nem tudom...sapka
és ez nem közhely... arról nem beszélve, h azért itt nem egy grundfociról beszélünk, hanem súlyos dollármilliókról... szted Brady nem ült volna le vele beszélni h "figyelj b+, ha dobom feléd azt a k. labdát, akkor kapd már el és ne balhézzál?"? ehelyett végig védte és harcolt azért, h kapjon új szerződést.
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Na olvasva a hozzászólásokat nem akartam reagálni, mert elég indulatos lett volna amiket leírok. Meg nem akartam személyeskedni mert a fórum nem erről szól...
De sokan elfelejtik, hogy kiről is van szó, tisztelet a kivételnek.
Randy Moss a liga legjobb elkapója egy igazi klasszis, jövőbeli HOF tag és érdemeit órákig lehetne sorolni. Igaz, hogy 34 éves, meg megkopott a sebessége de ő akkor is RANDY MOSS egy legenda Kovács Sanyi szavaival élve egy Alien aki bármikor képes megvillani és elvarázsolni az őt nézőt.
Amikor ideigazolt hozzánk akkor az egyik legboldogabb voltam, hiszen láttam játszani korábban (Min, Oak) és tudtam, hogy mire lesz képes a csapatban. Vezéregyéniség, Brady is végre megkapta az őt megillető kiváló Wr-t. Egy igazi sztárelkapó jött és remekül beilleszkedett. Gondolom pl a 2007-es szezon TD elkapásait is sokan elfelejtették. Nagyon sokat tett ő ezért a Klubbért és sokkal többet megérdemelt volna, minthogy elcseréljük egy 3. körért....
Tavaly utólag kiderült, hogy a jobb válla sérült volt mégis a puszta jelenléte az O# felállásnál mennyit számít. Nem csak arról van, hogy 2 embert elvisz és utat nyit a többieknek, hanem a Tekintély az ellenfelek Tisztelete ami baromi sokat számít!! Ezt pedig nem lehet draftcetlikkel pótolni.
Dannával maximálisan egyetértek a korábban leírtakkal.
Ez a D# nem fog meccset egyedül nyerni, mivel borzasztó hullámzó és kiszámíthatatlan az egység. Ráadásul az ellenfeleket látva kérdés mire lesz képes, az O#-ben pedig még egy baromi nagy lyuk is keletkezett gyengült. Egyáltalán ki lesz az #1 WR? Tate na ne vicceljünk kb 3 meccs után az IR-en lesz "porcelánember". Wes nem tud megbírkózni a súlyban és fizikai fölényben levő CB-kkel szemben Edelman szintén. Ő is slotban képes teljesíteni. Price újonc tőle nagy teljesítmény várni háát..Persze mindenki pótolható, de azért vannak pótolhatatlanok!
Ezzel a megüresedett hellyel pedig remélem nem ilyen totál homály Caldwell szinű bohócokat akarunk hozni :mad:
Számomra érzelmileg is rossz döntés, mert sok szurkoló baromira kedvelte, az pedig, hogy mit hoz a jövő majd az idő eldönti. Tovább folytatódik az újjáépítés csak az alap pillérektől nem kéne elszakadni.
Felesleges összehasonlítani a 2000-es évekkel ott ugyanis olyan D# amelyikre lehetett építeni és képes volt meccseket eldönteni. Ezt most nem nagyon látni.
Sajnos megint az üzlet győzött az észérvek helyett pedig, ha korábban megkapta volna hosszútávó legalább 2 éves szerződését akkor biztos máshogy alakult volna. Bíztam benne, hogy Patriótaként fog visszavonulni a legendás #81-es mez 😕
Sajnálom, hogy pont a Fins meccsen kellett látnunk utoljára 😕

Sok sikert a továbbiakban Randy!
Remélem megtalálod a számításod és köszönjük a sok szép, fantasztikus elkapást, TD, yardokat és sikert kívánunk!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
azért ha valaki játszott már csapatsportot, az pontosan tudja h az alibiző játékosokat kivetik magukból...
Danna
ehet hogy pont csatlakoznak hozzá mert menő vagy nem tudom...sapka
vagy mert fekete!

több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Danna
bocs hogy belepofázok, de ilyen közhelyekbe belemenni igen nagy bátorságra vall, és mellesleg egyáltalán nem tudom verifikálni/elképzelni a helyzetet ahogy Moss/akárki a szamárpadba ül és mindenki romlott paradicsommal dobálja,
maradjunk abba hogy lehet hogy igen, de lehet hogy pont csatlakoznak hozzá mert menő vagy nem tudom...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Grafi, ne hülyítsük már egymást! A PO-ban a teljes csapat összeomlott a Ravens elleni 1db meccsen. Azon akkor sem jöttünk volna ki máshogy, ha 3 Wes Welker is van a keretben 2 Randy Moss mellett. Semmilyen hiányát nem éreztük egy olyan meccsen, ahol a teljes keret és a szakvezetés betlizett.viito
ez szerintem így egyáltalán nem igaz... Brady folyton "West kereste", biztos vagyok benne h más lett volna a meccs képe ha van Wes. nem azt mondom h nyerünk, mert sztem nem nyertünk volna, de h nem egy ilyen beégős meccs lett volna az is biztos.Danna
komolyan kételkedem, hogy ugyanazt a meccset láttuk e. javaslom nézd meg újra. A védelmünk baromságai is Wes miatt voltak ugye?viito
nem, de az eleje sokkal inkább az O-n ment el, fumble-k stb... amin pedig Wes igenis segíthetett volna, ahogy megtette kismillió meg egyszer. és akkor a motivációs készségéről még nem is beszéltünk...

egyébként ennyit arról h mennyire fúrta Moss a csapatot: @shalisemyoung FWIW, hearing that Moss was not a problem with teammates or causing any disruptions within the team

egy másik vélemény: @kerryrhodes: Wes welker lanes are going to get a whole lot smaller to work with now! I really wanna see wat belichick has in store
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Nekem speciel hiányozni fog #81. De ha elhozzuk Vincy-t, akkor nem leszek bánatos. 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért Wes nem a szezon negyedik meccse után hullott ki, és ugyancsak megéreztük a hiányát a PO-banGRAFI
Grafi, ne hülyítsük már egymást! A PO-ban a teljes csapat összeomlott a Ravens elleni 1db meccsen. Azon akkor sem jöttünk volna ki máshogy, ha 3 Wes Welker is van a keretben 2 Randy Moss mellett. Semmilyen hiányát nem éreztük egy olyan meccsen, ahol a teljes keret és a szakvezetés betlizett.viito
ez szerintem így egyáltalán nem igaz... Brady folyton "West kereste", biztos vagyok benne h más lett volna a meccs képe ha van Wes. nem azt mondom h nyerünk, mert sztem nem nyertünk volna, de h nem egy ilyen beégős meccs lett volna az is biztos.Danna
komolyan kételkedem, hogy ugyanazt a meccset láttuk e. javaslom nézd meg újra. A védelmünk baromságai is Wes miatt voltak ugye?
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Kár ide venni a Ravens elleni meccset. Ott a rossz kezdés véglet megpecsételte a sorsunkat. Nem Wes hiánya miatt szoptuk be rögtön Rice futását és nem Welker hiánya miatt fumblizott Brady.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Nyílván nem csak az ő hiányán múlott, hanem a komplett gameplan nem működött, ami további bajok forrása lett. De simán benne van, hogy egy West is tartalmazó gameplannal jobban jöttünk volna ki a dolgokból. Nem ez lett volna az első alkalom, hogy a csapatot szinte egyedüliként viszi a hátán. Persze ezek csak feltételezések.
több mint 14 éve
De mondjuk így, hogy nincs már Moss, minden figyelem Welkerre fog irányulni, ez pedig azért egy tavalyi szalagszakadás után igencsak veszélyes buli lehet annak ellenére, hogy Welker egy állat. Egyrészt, másrészt pedig ugye most már ő lesz minden meccsen, minden szituációban duplázva, na puff, szárnyaljon.Stez
Nem véletlenül írta azt minden szaki már éjjel, h nem Bradynek fog a legjobban hiányozni Moss, hanem Welkernek...
több mint 14 éve
Azért Wes nem a szezon negyedik meccse után hullott ki, és ugyancsak megéreztük a hiányát a PO-banGRAFI
ez szerintem így egyáltalán nem igaz... Brady folyton "West kereste", biztos vagyok benne h más lett volna a meccs képe ha van Wes. nem azt mondom h nyerünk, mert sztem nem nyertünk volna, de h nem egy ilyen beégős meccs lett volna az is biztos.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
De mondjuk így, hogy nincs már Moss, minden figyelem Welkerre fog irányulni, ez pedig azért egy tavalyi szalagszakadás után igencsak veszélyes buli lehet annak ellenére, hogy Welker egy állat. Egyrészt, másrészt pedig ugye most már ő lesz minden meccsen, minden szituációban duplázva, na puff, szárnyaljon.

több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Egyetértek. Welker tavaly effektív 4 meccsen nem játszott, ebből 3at elveszítettünk (Jets, Texans, Ravens). Ezért ezt nehéz úgy értékelni, hogy "túléltük"...
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
speciel egyetlen dolgot tudtunk so-so megoldani azon a meccsen, az pedig épp WW pótlása volt... 6 elkapás, 44 yard és 2 TD
azt pedig idén láthatjuk h WW és Edelman egyszerre nem nagyon kerülhet a pályára
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Grafi, ne hülyítsük már egymást! A PO-ban a teljes csapat összeomlott a Ravens elleni 1db meccsen. Azon akkor sem jöttünk volna ki máshogy, ha 3 Wes Welker is van a keretben 2 Randy Moss mellett. Semmilyen hiányát nem éreztük egy olyan meccsen, ahol a teljes keret és a szakvezetés betlizett.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Azért Wes nem a szezon negyedik meccse után hullott ki, és ugyancsak megéreztük a hiányát a PO-ban
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a vikingsnek állítólag 2011-es 2. + 3. körért adta volna AJ, nekünk mindkettőből kettő van (Panthers és Vikings pick sajátok mellett), elvileg belefér csak azt az 10 milka/év-es fizut sajnálnám ráGyulus
Welker fizujánál többet itt WR nem kap. Max. ha a pályán kiérdemli.mr nemo
Wes idén 4,2 milkát nyom a nemlétező capbe, szerepéhez képest meglepően keveset keres...

Jackson állítólag 5 évre 50 milkát kér, 30 milka garantálttal - legalábbis ez az a bérigény, amivel sikerült elijesztenie SEA-t a tradetől... állítólag azóta egy egy év - 7 milka ajánlatot is elfogadna (2. és 3. kört persze csak úgy érne meg ha hosszabb távra szerződtetnék)Gyulus
1-1 év, és 7 milla nekem mondjuk tetszene VJ-ért, mivel hosszabb távú befektetés, mint Moss, csak éppen ezt is sokallni fogja az FO. Mondjuk azon ne lepődjünk meg, hogy a Seahawksot kikosarazta, bár ott legalább félszeműen is király lett volna