NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
biztos a Panthers, Eagles, Titans/Texans, Saints csoportosulásra gondolt 😛
amúgy hajrá ti 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hajrá Pats .Randy Moss távozását sajnálom ,de remélem aki csatasorba áll az is legalább ilyen jó lesz.Kell a csapatnak a győzelem a kellő önbizalom növeléshez.Go Go.
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 931 — Circus Maximus
Ma sajnos nem játszunk,de majd a jövő héten folytatjuk a menetelést!!😊 Hajrá Pets!!!gaaljoci71
Hajrá Pets? De itt pont nem egy állat a kabala.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ma sajnos nem játszunk,de majd a jövő héten folytatjuk a menetelést!!😊 Hajrá Pets!!!
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Belegondolva Austin Collie-féle bemutatkozást el tudnék viselni Price-tól.nDRo
pff, Collie egy év alatt több TD-t kapott el egyetemen, mint Price a karrierje alatt összesen. 😛
lyukaskezű speedster, 1-1 nagy játékkal lehet meg fogja találni Brady, de annyi labdát sose fog elkapni, mint a mormon testvér.Höri
Ezért mondtam hogy el tudNÁM viselni 😀

De amúgy se legyen igazad. 😉 😊
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Belegondolva Austin Collie-féle bemutatkozást el tudnék viselni Price-tól.nDRo
pff, Collie egy év alatt több TD-t kapott el egyetemen, mint Price a karrierje alatt összesen. 😛
lyukaskezű speedster, 1-1 nagy játékkal lehet meg fogja találni Brady, de annyi labdát sose fog elkapni, mint a mormon testvér.

több mint 14 éve
Belegondolva Austin Collie-féle bemutatkozást el tudnék viselni Price-tól.
több mint 14 éve
DoM, futás elleni védekezésről is vannak ilyen cikkek?nDRo
NFL - Stratégia címszó alatt itt az összes cikk az oldalról:

http://bowl.hu/functions.php?name=archive&art_focsoport=nfl_ncaa

Külön futás elleni védelemről nincs, de van külön védőfal, és linebacker cikk.DoM
Vaaahhhh kössz 😀
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
DoM, futás elleni védekezésről is vannak ilyen cikkek?nDRo
NFL - Stratégia címszó alatt itt az összes cikk az oldalról:

http://bowl.hu/functions.php?name=archive&art_focsoport=nfl_ncaa

Külön futás elleni védelemről nincs, de van külön védőfal, és linebacker cikk.
több mint 14 éve
Marad a rövidpasszos játék. Mint Miami ellen, annyi külömbséggel hogy nem lesz Moss aki elvisz két embert.

az én tippem az, hogy nem igazol BB nagy elkapót, vagy kukázunk valami tapasstalt öreget vagy fiatalabbat, vagy ez marad.nDRo
Ez elég szerencsétlen, félrevezető megfogalmazás, amit a "Moss-érában" állandóan lehet itt is olvasni, tévében hallani, és végletekig leegyszerűsíti a passz elleni védekezés sémáit, módszereit, és valami csodafegyvernek tünteti fel, ami mostantól Pats támadójátékának a végét fogja jelenteni.

Szerencsére a passz elleni védelemről magyar nyelven is elérhető tartalmas, részletes leírás, ami talán segít megvilágítani, hogy mennyire nem arról van szó, hogy kettőzés, és bumm.

http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=386
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=397DoM
DoM, futás elleni védekezésről is vannak ilyen cikkek?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
örülök, hogy végre nem én vagyok az egyetlen elmeháborodott, aki szerint Moss távozását követően a DC-knek nem lesz elegendő 10 yardra bezsúfolni az összes embert, mert úgysem tudunk se passzolni, se haladni ezt követően, és halott az egész támadó schemánk innentől, valamint, hogy a támadó és védekező játék sokkal bonyolultabb annál, hogy van e Randy Moss (vagy akárki) aki elvisz 2 embert, vagy sincs.
viito
Nem te vagy az egyetlen és még csak nem is ketten vagytok.zinedine5
+1
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Ezzel a szerződéssel tényleg durván gyanús, h valszeg BB utolsó patrióta-évét látjuk. Azt azonban jól megnyomjákbig_smile

sutianap
BB-nek 2013-ig van szerződése, ha jól tudom.polonic
Ez egy 2007 nyári hsz volt Gyulustól 😀FViktor93
Igen, és én is megkérdeztem még régebben, lehet pont arra válaszolta. 😀

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ezzel a szerződéssel tényleg durván gyanús, h valszeg BB utolsó patrióta-évét látjuk. Azt azonban jól megnyomjákbig_smile

sutianap
BB-nek 2013-ig van szerződése, ha jól tudom.polonic
Ez egy 2007 nyári hsz volt Gyulustól 😀
több mint 14 éve

sutianap
BB-nek 2013-ig van szerződése, ha jól tudom.

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
emlékszelemég?

"Rohadtul nem tetszik, h Moss csak 1 évre szerződött, igaz...nevetséges összegért (3-5 milka). Gondolom utána megint csúcsfizut fog kérni. Ha SB-t nyerni jött...akkor min. 2 évre kellett volna. Most, a 2 "top" WR-ünk 1-1 évre, kvázi ugródeszkának használnak minket. Aztán jövőre kezdhetjük megint a WR-keresést. Mondjuk reménykedek benne, h amelyik jobban teljesít azt valamilyen úton-módon megtartjuk.

Jövő héten kezdődik a kötelező minicamp. Kiváncsi leszek a passz-edzésekre😀

Utoljára szerkesztette Gyulus (2007-05-02 21:34:03)"

szegény Pats-et mindig kihasználják, aztán mégis mindig jól jár 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
örülök, hogy végre nem én vagyok az egyetlen elmeháborodott, aki szerint Moss távozását követően a DC-knek nem lesz elegendő 10 yardra bezsúfolni az összes embert, mert úgysem tudunk se passzolni, se haladni ezt követően, és halott az egész támadó schemánk innentől, valamint, hogy a támadó és védekező játék sokkal bonyolultabb annál, hogy van e Randy Moss (vagy akárki) aki elvisz 2 embert, vagy sincs. viito
Az lesz a következménye Moss távozásának, hogy kiderül O'Brien-ről, hogy nagyszerű támadó kordinátor, csak eddig meg volt kötve a keze. 😊El Bandi
Egy következő JMD, mi? 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
örülök, hogy végre nem én vagyok az egyetlen elmeháborodott, aki szerint Moss távozását követően a DC-knek nem lesz elegendő 10 yardra bezsúfolni az összes embert, mert úgysem tudunk se passzolni, se haladni ezt követően, és halott az egész támadó schemánk innentől, valamint, hogy a támadó és védekező játék sokkal bonyolultabb annál, hogy van e Randy Moss (vagy akárki) aki elvisz 2 embert, vagy sincs. viito
Az lesz a következménye Moss távozásának, hogy kiderül O'Brien-ről, hogy nagyszerű támadó kordinátor, csak eddig meg volt kötve a keze. 😊
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 585 — Patriots fan
Az biztos hogy nehezebb dolga lesz az O-nak Moss távozását követően, de azért ne írjuk le rögtön Tate-et (és Price-t) úgy hogy nem tudjuk nyomás alatt miképpen tudnak teljesíteni! 😉

Másrészről a rövid passzos játéknak éppen az a lényege hogy helyes végrehajtás esetén szinte levédekezhetetlen!
(Cserébe lassú haladás és hiba esetén hamar punt valószínűsíthető!) 😀

Ami magát a Trade-et illeti a Seymour, Vrabel esetek után már nem érdemes meglepődnünk semmin!
(Ők azért kicsit régebb óta voltak Patrióták mint Moss és "mélyebb gyökereik" voltak itt mégis el lettek küldve/tradelve!)

Észre kellene már vennünk hogy az elmúlt 1-2 évben "Totális Átépítés" zajlik nálunk ami bizony fájdalmas áldozatokkal jár, attól függetlenül hogy tetszik ez nekünk vagy sem!

A FO (Reményeim szerint!) évekkel előre gondolkozik, nekünk pedig bíznunk kell bennük! 😉

Tele vagyunk fiatalokkal (1-3 éves NFL tapasztalattal!!!) ehhez képest a 3-1 idén még hízelgő is!
(Év elején is azt mondtam hogy én már egy 9-7-nek is nagyon tudnék örülni és ezt most is tartom!)

Moss-nak (Hallgatólagosan) utolsó éve volt ez nálunk, így ha menni akart hát legalább ellenértéket is kaptunk érte!
(Mondjuk annak fényében hogy a Vikings-al is csak 1 évre írt alá,nem igazán értem miért nem nyomta végig nálunk az évet és távozott volna a FA piacra a szezon zárultával?) 😮

Ami pedig a Moss távozását illető Hurráhangulatot - Letargiát illeti erre hamarosan választ kapunk csak néhány hetet kell várnunk rá! 😊

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
örülök, hogy végre nem én vagyok az egyetlen elmeháborodott, aki szerint Moss távozását követően a DC-knek nem lesz elegendő 10 yardra bezsúfolni az összes embert, mert úgysem tudunk se passzolni, se haladni ezt követően, és halott az egész támadó schemánk innentől, valamint, hogy a támadó és védekező játék sokkal bonyolultabb annál, hogy van e Randy Moss (vagy akárki) aki elvisz 2 embert, vagy sincs.
viito
Hárman, minimum. 😀polonic
Wáoo...vaslogika 😉 😀
több mint 14 éve
viito
Hárman, minimum. 😀

több mint 14 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
...

Kétségkívül egy Randy Moss szerű elkapó komoly segítséget jelent az ellenfél védelmének feltörésében, de azért nem ultimate csodafegyver, one man show, ami nélkül innentől ellenünk a rookie cb-eket fogják a pályára küldeni, amíg a veteránok a meleg öltözőben söröznek.viito
Szerintem ezt azért senki sem mondta. De két dolgot azonban el kell ismerni: egy komoly fegyver esett ki az offense kezéből. Másrészt, hogy a jelenlegi receiver gárdában nem nagyon van olyan aki igazán jó lenne a mély routoknál.
Nyilvánvalóan át kell alakítani a támadó játékokat. Persze sérülés esetén is ez lenne, de itt nem ez történt.

Talán az edzői stábban azt gondolják ez nem befolyásolja érdemben a végső győzelmi esélyeinket.

We are all PATRIOTS!
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
viito
Nem te vagy az egyetlen és még csak nem is ketten vagytok.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Marad a rövidpasszos játék. Mint Miami ellen, annyi külömbséggel hogy nem lesz Moss aki elvisz két embert.

az én tippem az, hogy nem igazol BB nagy elkapót, vagy kukázunk valami tapasstalt öreget vagy fiatalabbat, vagy ez marad.nDRo
Ez elég szerencsétlen, félrevezető megfogalmazás, amit a "Moss-érában" állandóan lehet itt is olvasni, tévében hallani, és végletekig leegyszerűsíti a passz elleni védekezés sémáit, módszereit, és valami csodafegyvernek tünteti fel, ami mostantól Pats támadójátékának a végét fogja jelenteni.

Szerencsére a passz elleni védelemről magyar nyelven is elérhető tartalmas, részletes leírás, ami talán segít megvilágítani, hogy mennyire nem arról van szó, hogy kettőzés, és bumm.

Kétségkívül egy Randy Moss szerű elkapó komoly segítséget jelent az ellenfél védelmének feltörésében, de azért nem ultimate csodafegyver, one man show, ami nélkül innentől ellenünk a rookie cb-eket fogják a pályára küldeni, amíg a veteránok a meleg öltözőben söröznek.
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
UPDATE: Tom Brady has reportedly already been in touch with Deion Branch about possibly re-joining the team in a trade, while the Patriots have supposedly discussed such a deal with the Seahawks.

ESPN's Adam Schefter sees the possible addition of Branch as being far more likely to happen than a Patriots trade for Vincent Jackson.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve

Hogy én ezt eddig nem találtam...