NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
42
6
2:20, Arena4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Olyan semleges érzésem van Branchel kapcsolatban. Nem is örülök, nem is bánom. Csak ne legyen itt is állandóan sérült, mint a seahawksban. A 4. körös pick érte szerintem sok érte.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
GhostLead
295
Örülők is, meg nem is! Remélem a visszatérése nem a sérülésekről fog szólni! Viszlát V. Jackson, titkon biztam benne hogy megszerezzük! 😕
Go Pats!
több mint 14 éve
Én inkább a Kétkedők Táborát Erősítem Branch Esetében! 😕(Elismerve Természetesen Korábbi Teljesítményét Nálunk!)
4. Kör Szerintem Sok Érte (Bár a Seahawks Nyílván Megkérte az Árát hiszen NFL Szinten a Mai Napig Téma hogy "Első Kört" Préselt Ki Belőlük a Pats annó Branch-ért! 😀 ), ugyanakkor a Fizuja Sem Kicsi amit Hoz! 😕
Ráadásul Ő azért Nem Kimondottan Moss szerepét Hivatott Átvenni inkább afféle Megszokott Biztos Pont "Középtávolban"!
(Abból pedig szerintem Van Elég Jelenleg is a Keretben!!!) 😉
Summa Summarum, Nekem Nagyon Úgy Tűnik hogy csak Brady-t akarják "Kiengesztelni" BB-ék, ami Nem Kimondottan Szerencsés Hozzállás az Én Olvasatomban! 😕
Remélem Rámcáfol majd a Teljesítményével!!!! 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
azért annak örülök h nem csak én láttam úgy, h vékonyak lettünk WR poszton.. 😛 :cool:
több mint 14 éve
hmm érdekes, pedig azt hittem nem érkezik elkapó.Régi playbook, régi játékosokkal? 😊
több mint 14 éve
Kíváncsi leszek mit alkot majd az öreg,üdv "itthon" 😊Jocoaz öreg 2 évvel fiatalabb Moss-nál 😛
400 yardra jó lesz 😛
4 meccs alatt a snapek 83%-ában fent volt a Seahawks-ban. Mondjuk ettől még megsérülhet ugyanúgy, mint szokott.
több mint 14 éve
Seattle-ből érkezett Branch egy 4. körért, írja ost Schefter
több mint 14 éve
Adam_Schefter Filed to ESPN: Seattle traded WR Deion Branch to New England for a fourth-round pick. Bet Tom Brady is happy.
több mint 14 éve
nDRo
1 593
Ja 😀 Nem volt egyértelmű.Clayton roster helyére érkezhetne ha Taylor felépülne és nem lenne szükség tartalékra. (így értettem)Egy kipróbálást megér sztm is, kérdés Taylor javul e, mert gondolom leginkább Clayton helyére érkezhetne.pasztoybDevin Thomas WR, a Redskins pakolta ki nem volt elégedett a returner mivoltával. 2008-as második körös választott aki Moss "pótlására" érkezne.nDRo
Mást nem nagyon gondolom hogy kirakna a csapat jelenleg..pasztoyb
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Sztem se fogunk hozni. Ha akarnánk valakit akkor már jött volna elkapó.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Már nagyon várom,h hozunk-e egyáltalán WR-t... Sztem nem! :/Clayton roster helyére érkezhetne ha Taylor felépülne és nem lenne szükség tartalékra. (így értettem)Egy kipróbálást megér sztm is, kérdés Taylor javul e, mert gondolom leginkább Clayton helyére érkezhetne.pasztoybDevin Thomas WR, a Redskins pakolta ki nem volt elégedett a returner mivoltával. 2008-as második körös választott aki Moss "pótlására" érkezne.nDRo
Mást nem nagyon gondolom hogy kirakna a csapat jelenleg..pasztoyb
több mint 14 éve
pasztoyb
104
Clayton roster helyére érkezhetne ha Taylor felépülne és nem lenne szükség tartalékra. (így értettem)Devin Thomas WR, a Redskins pakolta ki nem volt elégedett a returner mivoltával. 2008-as második körös választott aki Moss "pótlására" érkezne.nDRoHátha egy kis környezetváltozás jót tenne neki, és hozná azt a formát, amit elvártak tőle.Egy kipróbálást megér sztm is, kérdés Taylor javul e, mert gondolom leginkább Clayton helyére érkezhetne.pasztoyb
És elég olcsón meg is úsznánk szerintem.nDRo
Mást nem nagyon gondolom hogy kirakna a csapat jelenleg..
több mint 14 éve
nDRo
1 593
Devin Thomas WR, a Redskins pakolta ki nem volt elégedett a returner mivoltával. 2008-as második körös választott aki Moss "pótlására" érkezne.Egy kipróbálást megér sztm is, kérdés Taylor javul e, mert gondolom leginkább Clayton helyére érkezhetne.pasztoybDevin Thomast elzavarta a Redskins. Ingyen lehetne vele egy próbát tenni. Price szintjén biztosan áll.DoMHátha egy kis környezetváltozás jót tenne neki, és hozná azt a formát, amit elvártak tőle.
több mint 14 éve
pasztoyb
104
Egy kipróbálást megér sztm is, kérdés Taylor javul e, mert gondolom leginkább Clayton helyére érkezhetne.Devin Thomast elzavarta a Redskins. Ingyen lehetne vele egy próbát tenni. Price szintjén biztosan áll.DoMHátha egy kis környezetváltozás jót tenne neki, és hozná azt a formát, amit elvártak tőle.
több mint 14 éve
nDRo
1 593
Devin Thomast elzavarta a Redskins. Ingyen lehetne vele egy próbát tenni. Price szintjén biztosan áll.DoMHátha egy kis környezetváltozás jót tenne neki, és hozná azt a formát, amit elvártak tőle.
És elég olcsón meg is úsznánk szerintem.
több mint 14 éve
Még 1 kis adalék a Moss trade-hez:Aki nem akar Foxboroughban játszani, ne játsszon.
http://sports.espn.go.com/boston/nfl/news/story?id=5670760
Randy, Randy...Boston
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Még 1 kis adalék a Moss trade-hez:http://sports.espn.go.com/boston/nfl/news/story?id=5670760
Randy, Randy...
Do your job
több mint 14 éve
Devin Thomast elzavarta a Redskins. Ingyen lehetne vele egy próbát tenni. Price szintjén biztosan áll.
több mint 14 éve
Imitheking
1 883
According to Charley Casserly of CBS, Randy Moss and Tom Brady had to be separated in the locker room recently after getting into a heated argument.The real impetus for the Patriots' surprising willingness to deal Moss? Brady reportedly told Moss to cut his beard, at which point Moss told Brady to cut his hair because he looks like a girl. If the story is true, it's hard to blame Moss telling Brady to essentially mind his own business. The Pats had no choice but to side with their franchise QB, though, to keep peace in the locker room.
Bruhaha.
több mint 14 éve
mondjuk a tragédia után legalább volt benne annyi, hogy a helyzetnek "megfelelően" cselekedett.[csendesen röhög...😀]Ez egy 2007 nyári hsz volt Gyulustól 😀FViktor93Igen, és én is megkérdeztem még régebben, lehet pont arra válaszolta. 😀polonic
egyébként Donte igenis szép ugródeszkának használt minket, annyi garantált bónusz után nyugodtan ittasvezethetett, gázolhatott😀Gyulus
több mint 14 éve
[csendesen röhög...😀]Igen, és én is megkérdeztem még régebben, lehet pont arra válaszolta. 😀polonicBB-nek 2013-ig van szerződése, ha jól tudom.polonicEz egy 2007 nyári hsz volt Gyulustól 😀FViktor93
egyébként Donte igenis szép ugródeszkának használt minket, bár a végére már csak #4 WR volt nálunk a végén, CLE-beb pedig annyi garantált bónusz után nyugodtan ittasvezethetett, gázolhatott...
megj.: egyébként 2007-es szezon 2.-3. meccsét követően, a CameraGate kitörésekor hosszabbított 6 évet Kraftékkal BB, ha jól mléxem
több mint 14 éve
eheti termésIsmét köszönet a podcastért Bria, csak így tovább! 😊
http://nfl.hu/podcast/bowlhuafceast3.mp3briareos
több mint 14 éve
Megvan, miért kérte Moss, hogy cseréljék el. Túl öregnek érezte magát a csapatban 😀 "After trading Randy Moss, the Patriots now rank as the 28th-oldest team in the NFL. As of Jan. 2, they were the league’s second-oldest."
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."