New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
na ha már ennyi pm és tb volt itt az elmúlt órákban, akkor egy számot írok csak 94.9 😊

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Egy kis offense stratégia:

Patriot's arsenal
több mint 15 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 923 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
itt pedig Brady levele a Télapóhoz a karácsonyi ajándékok ügyében (ha van türelmetek végigolvasni, akkor fog igazán ütni az utolsó sor 😉 ):
http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=hruby/101215_tom_brady_santa_claus&sportCat=nfltriangle
😀 😀 Epic
több mint 15 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Tök mindegy, egyik sem megy majd. (Meg is értem mondjuk.)zinedine5
Remélem, Brady-nek fontosabb dolga lesz január 30 körül.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
A december 14-i állás szerint a Pro Bowlon az AFC kezdő irányítója Brady 947194 szavazattal.
(P. Manning a második, 806025 szavazattal.)

linkGogo
Tök mindegy, egyik sem megy majd. (Meg is értem mondjuk.)
több mint 15 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
azaz érzésem hogy mi számítunk már kórház csapatnak :rolleyes:

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Wilhite IRtakirob
LOL 😀 Na ő miben sérült meg? Nem sokat volt pályán.FViktor93
valami csípősérülés miatt nem edzett hetek óta, ehhez képest hivatalosan combsérüléssel került IR-retriangle
Így most már érthető Jackson múltheti szerződtetése 😀
több mint 15 éve
triangle 1 283
Wilhite IRtakirob
LOL 😀 Na ő miben sérült meg? Nem sokat volt pályán.FViktor93
valami csípősérülés miatt nem edzett hetek óta, ehhez képest hivatalosan combsérüléssel került IR-re
több mint 15 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A december 14-i állás szerint a Pro Bowlon az AFC kezdő irányítója Brady 947194 szavazattal.
(P. Manning a második, 806025 szavazattal.)

link

link2

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Wilhite IRtakirob
LOL 😀 Na ő miben sérült meg? Nem sokat volt pályán.
több mint 15 éve
triangle 1 283
McCourty ma nem edzett 😕
További hiányzók: Brady, Wright, Pryor, Warren, Brace

még ha Wilfork kettőt ér, akkor is nehezen állítunk ki edzésre komplett D line-t

itt pedig Brady levele a Télapóhoz a karácsonyi ajándékok ügyében (ha van türelmetek végigolvasni, akkor fog igazán ütni az utolsó sor 😉 ):
http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=hruby/101215_tom_brady_santa_claus&sportCat=nfl
több mint 15 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1
jaj de utálom a colts-ot....
több mint 15 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Pats vs. Colts game by game review video 2007ig:
http://www.youtube.com/watch?v=p_5V5e6FfJc&feature=related
több mint 15 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Én Schefternél olvastam twitteren, h ha mi nyerünk most vasárnap és a Steelers kikap, akkor már tuti nekünk a homefield a végig a PO-ban.

Én is jobban örülnék a KC-nek vagy a Raidersnek, mint a Chargersnek vagy a Coltsnak. Talán egy jó havas, hideg meccs azért megzavarná őket, de inkább ne próbáljuk ki.Danna
Nem értem ezt a negatív hangvételű megkülönböztetést. A Raiders egy olyan erős és segítőkész csapat, hogy felkarolja a gyengéket! Pl.: rendszeresen yardokat ajándékozunk az ellenfélnek! Válogatás nélkül! A szabálytalanságokat csak úgy mímeljük, mert... miért ne! Sőt! A labdát is odaadjuk néhanapján, de azt csak úgy... játszásiból... mert az esélyegyenlőség, meg a fair play mindenekelőtt! 😀 Aljas rágalom, hogy a játékosaink szteroiddal széttömött, túledzett, éheztetett nomád harcosok, aki akkor jutnak táplálékhoz, ha puszta kézzel tépnek szét egy tehenet. Továbbá az sem igaz, hogy jól álcázott elektromos nyakörvekkel tartjuk őket kordában a pályán (általában az is elég, ha Cesar suttog 😛 ).
De:
Csak egyszer, egyetlen egyszer legyen egy "NO RULE DEFENDING" szabály... 😉 😂
több mint 15 éve
triangle 1 283
Wilhite IRtakirob
a lehetséges variációk közül talán ez a legkisebb rossz. remélem Wright legalább a PO-ra felépül.
több mint 15 éve
Dega 53 — van
Megy a Pats.hu!

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Wilhite IR
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Erre találták ki a hüvelykujjat! Vagy tévednék? :/ ...megmutatom.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
😊 😊 😊
több mint 15 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 923 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
A www.hulu.com oldalon fellelhető a többi csapattal egyetemben a Patriotsról számos érdekes videó.
A legrégebbi amit a csapatról találtam egy 1976-os év összefoglaló. A videók 22 illetve 45 percesek.
Viszont csak usa ip címmel lehet megnézni őket. Az NFL általános témák--->kérdések topicban Höri linkelt egy odlalt ahol esetleges megoldások vannak feltüntetve.
Többet kipróbáltam, de a legegyszerűbbnek egy kis program letöltése bizonyult innen [http://anchorfree.com/].
Rengeteg interjú,és érdekes videó van fent megéri megnézni. Az esetleges kérdéseket szerintem az említett NFl általános témák-->kérdések topicban tegyétek fel.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
#2960 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
😊 😀
több mint 15 éve
Wilfork&Zoli
több mint 15 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
A pats.hu miért nem érhető el? 😐deepsilver
a szolgáltató géptermében elektromos hiba van.viito
Hohó,elveszett ember újra itt, üdvözlet 😊

McCourty-nál az sem lenne baj még ha a sérülés nem is súlyos ha az alapszakaszban már nem játszana,jöjjön teljesen rendbe hogy a PO-ba folytathassa az INT gyűjtéseket 😊

Wright-ról továbbra sincs semmi hír?Nagyon nem kéne őt IR-en látni.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
De jó "látni" viito! 😊

A választ meg köszönöm! :cool: