NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm mindkettőtöknek a kielégítő válaszokat. Átnyálazom a linkeket. Még1x kösz.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
itt a patsé is: http://www.patscap.com/Lehet rossz helyen teszem fel a kérdést,de valaki árulja el nekem hogy lehet az hogy mi átstruktúrálgatunk fizetéseket a Jets pedig olyan játékosokat szerez illetve tart meg (Revis gigaszerződés) hogy el sem hiszem. Ez most a cap mentes évnek köszönhető vagy a tulajt rohadtul nem érdekli a pénz?GonoszmanokaIs-is. Plusz láthattuk, hogy pl. Fanecat milyen könnyedén kitették.(Na jó húztak egy guardot a drafton.)
Azért NY-ban van lóvé, Woody magasról szarhat rá menniy pénz megy el.
Gyakorlatilag Holmes, LT, Taylor, Jenkins, Cro cukorkáért játszik. (1-2 misi)
http://www.nyjetscap.com/salary.htmlzinedine5
azért itt nem csak arról van szó, hogy van e pénz, vagy sem. Ha összenézed, akkor kb 132 millió vs 130 millió a két csapat idei fizetési sapkája, tehát mem lehet azt mondani, hogy mi spúrok vagyunk, ők meg szórják a dellát. Tehát inkább a másként struktúrált szerződések jelentik a különbséget. A játékerőt meg ugye nem igazán befolyásolja a fizetési sapka, Wilfork az elmúlt években TOP3 DT szinten játszott, a fizetsése meg a béka feneke alatt volt. Ha jól draftolsz, beváló FA-kat húzol, akkor erősebb leszel ugyanannyi pénzből, az NFL meg kb pont erről szól, kevés csapat van, akik nem tudnak 130 milla körül költeni egy évben anyagi godnok miatt.
több mint 14 éve
Lehet rossz helyen teszem fel a kérdést,de valaki árulja el nekem hogy lehet az hogy mi átstruktúrálgatunk fizetéseket a Jets pedig olyan játékosokat szerez illetve tart meg (Revis gigaszerződés) hogy el sem hiszem. Ez most a cap mentes évnek köszönhető vagy a tulajt rohadtul nem érdekli a pénz?GonoszmanokaIs-is. Plusz láthattuk, hogy pl. Fanecat milyen könnyedén kitették.(Na jó húztak egy guardot a drafton.)
Azért NY-ban van lóvé, Woody magasról szarhat rá menniy pénz megy el.
Gyakorlatilag Holmes, LT, Taylor, Jenkins, Cro cukorkáért játszik. (1-2 misi)
http://www.nyjetscap.com/salary.html
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Wes miatt szerintem nem kell aggódni. Van egy olyan érzésem, hogy vele különösebb cirkusz nélkül megegyezik a csapat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lehet rossz helyen teszem fel a kérdést,de valaki árulja el nekem hogy lehet az hogy mi átstruktúrálgatunk fizetéseket a Jets pedig olyan játékosokat szerez illetve tart meg (Revis gigaszerződés) hogy el sem hiszem. Ez most a cap mentes évnek köszönhető vagy a tulajt rohadtul nem érdekli a pénz?
több mint 14 éve
következő szezonra még van neki, 2011-ben jár le.Branchnek átstruktúráltuk a jövő évi fizuját, állítólag 2.2 milla az alap, és Pro Bowl meghívás és egyéb bónuszokkal felmehet 4-ig.Wesnek jövőre jár le a szerződése?polonic
Közben állítólag Wes-el is lassan elkezdük tárgyalni a hosszabbításról.Danna
több mint 14 éve
Branchnek átstruktúráltuk a jövő évi fizuját, állítólag 2.2 milla az alap, és Pro Bowl meghívás és egyéb bónuszokkal felmehet 4-ig.Wesnek jövőre jár le a szerződése?
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Branchnek átstruktúráltuk a jövő évi fizuját, állítólag 2.2 milla az alap, és Pro Bowl meghívás és egyéb bónuszokkal felmehet 4-ig.juppí, ezek végre jóhírek 😊
--------------------------------------------------
több mint 14 éve
Branchnek átstruktúráltuk a jövő évi fizuját, állítólag 2.2 milla az alap, és Pro Bowl meghívás és egyéb bónuszokkal felmehet 4-ig. Közben állítólag Wes-el is lassan elkezdük tárgyalni a hosszabbításról.
több mint 14 éve
a 3-4 D-t játszó csapatok közül szvsz jelenleg nálunk van a legnagyobb OLB-need, itt lenne a legtöbb lehetősége a kiugrásraBuffalo és Denver sem túl vastag a poszton.
(mibefogadunkhogyaJETShezmegy?😀)Gyulus
Mindenesetre elég durva lenne, ha Denverbe menne 😊 .
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 14 éve
Én egyébként Jay Richardsonnak is örülnék, őt Oaklandből eresztették szélnek, pedig nem rossz pass rusher (nyílván náluk Scott, Shaughnessy, Wimbley meg Groves jól megoldja a passrusht 😊 .
több mint 14 éve
Oda el is férne.Ajajj. Vigyázz, mit írsz! 😀
Taylor és LT után már majdnem szimpatikusak.zinedine5
több mint 14 éve
Oda el is férne.a srác a rekonstruktív térdműtét óta totál a középszerűségbe sülyedt, viccet félretéve vmi alacsony fizus 2 éves ajánlattal még ki lehet próbálni....Merrimant IR-re rakta a Chargers. Mivel azonban a sérülése nem túl komoly, várhatóan pár héten belül újra egészséges lesz, így a csapatnak el kell engednie őt és szabadon igazolható lesz. Azon diózok, h lehet h be kéne próbálni nagyon nagyon olcsóért... végülis, veszteni nem veszthetünk. Hátha kicsit meglökné a nulla pass rusht. Ha meg nem jön be, akkor viszlát.Szerintem egy próbát megérne.
BB bírja őt ha jól rémlik... szerintetek?Danna
Meg egy erre a szezonra szóló szerződést.
Én már nyáron filóztam rajta, amikor holdout-olt.Sinisa
a 3-4 D-t játszó csapatok közül szvsz jelenleg nálunk van a legnagyobb OLB-need, itt lenne a legtöbb lehetősége a kiugrásra
(mibefogadunkhogyaJETShezmegy?😀)Gyulus
Taylor és LT után már majdnem szimpatikusak.
több mint 14 éve
a srác a rekonstruktív térdműtét óta totál a középszerűségbe sülyedt, viccet félretéve vmi alacsony fizus 2 éves ajánlattal még ki lehet próbálni....Merrimant IR-re rakta a Chargers. Mivel azonban a sérülése nem túl komoly, várhatóan pár héten belül újra egészséges lesz, így a csapatnak el kell engednie őt és szabadon igazolható lesz. Azon diózok, h lehet h be kéne próbálni nagyon nagyon olcsóért... végülis, veszteni nem veszthetünk. Hátha kicsit meglökné a nulla pass rusht. Ha meg nem jön be, akkor viszlát.Szerintem egy próbát megérne.
BB bírja őt ha jól rémlik... szerintetek?Danna
Meg egy erre a szezonra szóló szerződést.
Én már nyáron filóztam rajta, amikor holdout-olt.Sinisa
a 3-4 D-t játszó csapatok közül szvsz jelenleg nálunk van a legnagyobb OLB-need, itt lenne a legtöbb lehetősége a kiugrásra
(mibefogadunkhogyaJETShezmegy?😀)
több mint 14 éve
Könnyen lehet, hogy tévedek, de önmagában az, hogy Mankins játékra jelentkezik még nem jelenti azt, hogy játszani is fog. Főleg nem az öregnél, aki nem igazán tolerálja az ilyen cirkuszokat. Én inkább fogadnék arra, hogy a padról fogja végig nézni a szezont. Ráadásul Connolly nagyon jól tolja eddig szabálytalanság és benyalt sack nélkül...
Do your job
több mint 14 éve
Erről már korábban is volt szó, hogy ha nem akar elesni az egész éves fizujától, akkor kénytelen lesz az utolsó hat fordulóban pályára lépni.GRAFIFeltételezve persze, hogy lesz CBA, amiben hasonló szabályok lesznek....
Amihez passzol Kraft nyilatkozata, hogy év végére szerinte lesz új megállapodás, amit kiegészít az, hogy eddig csak találgatás volt, most pedig már az NFLPA "javasolta" a játékosoknak hogy jelentkezzenek le, amit gondolom nem tett volna, ha nem látszana a remény a megegyezésre.
több mint 14 éve
Több hely is lehozta, hogy az NFLPA ajánlására MAnkins azt tervezi, hogy lejelentkezik november 16.-án a Pats.-nél. A szezon végére igen hasznos is lehet, akár...De jó lenne, ha megtehetnénk azt, hogy egy ilyen kaliberű játkosnak azt mondjuk most már akkor k@abbe. 😊
Már ha akar is játszani. ha nem, akkor...Witchdoctor
több mint 14 éve
Erről már korábban is volt szó, hogy ha nem akar elesni az egész éves fizujától, akkor kénytelen lesz az utolsó hat fordulóban pályára lépni.
több mint 14 éve
Több hely is lehozta, hogy az NFLPA ajánlására MAnkins azt tervezi, hogy lejelentkezik november 16.-án a Pats.-nél. A szezon végére igen hasznos is lehet, akár... Már ha akar is játszani. ha nem, akkor...
több mint 14 éve
" Brady calls Deion Branch "reliable, consistent, tough." " (Reiss)Úgy tűnik, ő (hivatalosan) nem aggódik az üvegtérd miatt 😀
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Engem Merriman mellett jobban megfogott McNeill új szerződése. Esetleg üzenet értékű lehet Mankinsnek is, mert elvétve fel lehet fedezni hasonlóságot közöttük... 😊Hátha a zsíros új szerződés hatással lesz Loganre is..
több mint 14 éve
Srácok. Ezeket a 100 szoros idézéseket próbáljuk már meg hanyagolni.
több mint 14 éve
Na nehogy Branch IR legyen. 😊sérüléshát ha képes lesz még egészséges maradni, nem kérdés, hogy be kell próbálni, ha nem hátráltatja semmi magasan jobb, mint az jelenlegi olb sorunk összesen...WyattHátráltatás alatt érthető:
1. Sérülés (?)
2. Csapatbomlasztás (?)
a Jets „szar” védelme nem volt elég jó mérce? 😀WyattNagyon jó a Jets védelme is, eszembe sem jut vitatni (bár a Steelers és a Ravens védelme jelenleg jobb szerintem), de az mégis csak egy (mint szám / =1) meccs. Most Moss nélkül elvileg változik az offense playcalling is, szóval azért én csak megvárnám ezt is... 😀
[Bár nem értek hozzá.]
Azt el is felejtettem, hogy a legkevésbé azt szeretném látni, hogy a Ravens def. úgy veri agyon fizikálisan a Pats offense-t, mint legutóbb a Broncost. Jó lenne sérülés nélkül lehozni a meccset.Gogo
hát reménykedjünk 😛Wyatt
Na jó, ez gonosz volt. 😀
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
sérüléshát ha képes lesz még egészséges maradni, nem kérdés, hogy be kell próbálni, ha nem hátráltatja semmi magasan jobb, mint az jelenlegi olb sorunk összesen...WyattHátráltatás alatt érthető:
1. Sérülés (?)
2. Csapatbomlasztás (?)
a Jets „szar” védelme nem volt elég jó mérce? 😀WyattNagyon jó a Jets védelme is, eszembe sem jut vitatni (bár a Steelers és a Ravens védelme jelenleg jobb szerintem), de az mégis csak egy (mint szám / =1) meccs. Most Moss nélkül elvileg változik az offense playcalling is, szóval azért én csak megvárnám ezt is... 😀
[Bár nem értek hozzá.]
Azt el is felejtettem, hogy a legkevésbé azt szeretném látni, hogy a Ravens def. úgy veri agyon fizikálisan a Pats offense-t, mint legutóbb a Broncost. Jó lenne sérülés nélkül lehozni a meccset.Gogo
hát reménykedjünk 😛
több mint 14 éve
hát ha képes lesz még egészséges maradni, nem kérdés, hogy be kell próbálni, ha nem hátráltatja semmi magasan jobb, mint az jelenlegi olb sorunk összesen...WyattHátráltatás alatt érthető:
1. Sérülés (?)
2. Csapatbomlasztás (?)
[Bár nem értek hozzá.]
Azt el is felejtettem, hogy a legkevésbé azt szeretném látni, hogy a Ravens def. úgy veri agyon fizikálisan a Pats offense-t, mint legutóbb a Broncost. Jó lenne sérülés nélkül lehozni a meccset.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."