NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fafejből mikor faragtunk every down backet? :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem nagyon vagyok otthon ebben de itt mit kell csinálni mert valamit le akar velem töltetni. Tudnál egy kicsit segíteni nekem. Köszönöm.Sziasztok!Itt nézz körül: http://atdhe.net/xrace77
Az a kérdésem lenne hogy hol tudom nézni a meccseket mert ESPN-AMERICAM nincs.mfeca
több mint 14 éve
xrace77
4 515
Sziasztok!Itt nézz körül: http://atdhe.net/
Az a kérdésem lenne hogy hol tudom nézni a meccseket mert ESPN-AMERICAM nincs.mfeca
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Az a kérdésem lenne hogy hol tudom nézni a meccseket mert ESPN-AMERICAM nincs.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.firstrow.net/watch/32634/1/watch-new-england-patriots-vs-baltimore-ravens.htmlHa érdekel valakit...
több mint 14 éve
Sanders nem játszik ma.Remélem Vödör összekapja magát, és a secondary-t is.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
@MikeReiss - A plane circling the stadium has the following words: "No Moss, no problem. Go Pats." Sponsored by SBLI.Hernandezből nagyon nagy játékos válhat.
LOL
@RapSheet - Patriots TE Aaron Hernandez is now working on his open-field moves, looking like a basketball player. No wonder. He excels at YACDanna
több mint 14 éve
@MikeReiss - A plane circling the stadium has the following words: "No Moss, no problem. Go Pats." Sponsored by SBLI.LOL
@RapSheet - Patriots TE Aaron Hernandez is now working on his open-field moves, looking like a basketball player. No wonder. He excels at YAC
több mint 14 éve
Ez nem a marketingbeli lehetőségekről szól. Az Atlanta is bőven kaphatna hypot, vannak olyan játékosaik akik bőven eladhatóak bármelyik amerikai birkának. Nem is kell sokat gondolkodni, ott van pl a frencsájz qb, Ryan.Arra lennék kíváncsi, hogyan képződik le most a nagy mozgás az elvárásokban. Annak ellenére,hogy köztudott milyen problémái vannak a csapatnak, divat magasabban sorolni minket, mint ahol egy teljesen objektív listán lennénk.a big market csapatokkal mindig többet fog foglalkozni a sajtó, mint azokkal, ahol sokkal kevesebb a potenciális érdeklődő. Szerintem abban semmi szokatlan nincs, hogy akár egy 8-8-as Patriotsnak vagy Cowboysnak is nagyobb a hírértéke, mint egy 13-3-as Atlantának vagy Billsnek.
espn, nfl network, si.com pl rendre foglalkozik velünk, míg egy Atlantáról alig-alig beszélnek globális szinten.
undisputedly
Olyan meg nem létezik, hogy teljesen objektív lista, a Patriots azt hiszem rászolgált az elmúlt években arra, hogy a "mindig számolni kell velük" csapatok közé sorolják őket akkor is, ha látszólag gyengébb évük van.viito
Nem a tetszésindexet írtam.Nyilván egy ilyen PopSztár csapat mint a Patriots, bulvár oldalról többet tud hozzátenni SAJNOS.
A baj az,hogy a legtöbb kinti szakíró potenciális játékerőben, a színtiszta fociban túlzó a csapattal kapcsolatban.
Teljesen objektív lista (ha kategorizálunk) pedig bizony létezik 😊 Ennél fogva korunk Top3 piacát jelentő sportban, ligában is kellene,hogy legyen, és ennélfogva van is. A baj az,hogy a vezető oldalak publicistái így vagy úgy de többnyire csapatközelből jönnek, vagy szimpatizálnak egy-egy csapattal. És mivel ők az NFL sajtó csúcsát formáló erők, ezért sokakban nem hagy nyomot, egy kevésbé elismert szakíró listája.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Arra lennék kíváncsi, hogyan képződik le most a nagy mozgás az elvárásokban. Annak ellenére,hogy köztudott milyen problémái vannak a csapatnak, divat magasabban sorolni minket, mint ahol egy teljesen objektív listán lennénk.a big market csapatokkal mindig többet fog foglalkozni a sajtó, mint azokkal, ahol sokkal kevesebb a potenciális érdeklődő. Szerintem abban semmi szokatlan nincs, hogy akár egy 8-8-as Patriotsnak vagy Cowboysnak is nagyobb a hírértéke, mint egy 13-3-as Atlantának vagy Billsnek.
espn, nfl network, si.com pl rendre foglalkozik velünk, míg egy Atlantáról alig-alig beszélnek globális szinten.
undisputedly
Olyan meg nem létezik, hogy teljesen objektív lista, a Patriots azt hiszem rászolgált az elmúlt években arra, hogy a "mindig számolni kell velük" csapatok közé sorolják őket akkor is, ha látszólag gyengébb évük van.
több mint 14 éve
Arra lennék kíváncsi, hogyan képződik le most a nagy mozgás az elvárásokban. Annak ellenére,hogy köztudott milyen problémái vannak a csapatnak, divat magasabban sorolni minket, mint ahol egy teljesen objektív listán lennénk.espn, nfl network, si.com pl rendre foglalkozik velünk, míg egy Atlantáról alig-alig beszélnek globális szinten.
Érdekes lenne tudni, mik az elvárások öltözőn belül. A nyilatkozatokkal nem igen kerülünk beljebb, most többnyire-nem minden esetben-sablon válaszok jönnek. A Ravens elleni mérkőzésből akár jó dolog is kisülhet, ha belátjuk,hogy otthon is underdogként kellene kezelni a helyzetet. Nem csak a játékosoknál, de a playhívásra -a sokat emlegetett playhívásra...- is hatással lehet.
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
hát finoman szólva sem nekünk áll a zászló a mérkőzés előtt, de a po meccs előtt sem gondolták volna sokan, hogy gyakorlatilag szétesünk, szal én azért reménykedem 😛
több mint 14 éve
Nem tudom érdemes e várnod... 😛 Féltem Welkert, remélem nem sérül meg, tőletek ő az egyetlen no meg Mesko aki miatt egy picit is szimpatizálok a Patsel 😂GeeriEzt kb minden meccsnél le lehetne írni.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Nem tudom érdemes e várnod... 😛 Féltem Welkert, remélem nem sérül meg, tőletek ő az egyetlen no meg Mesko aki miatt egy picit is szimpatizálok a Patsel 😂GeeriEzért tényleg érdemes volt írnod 😊
több mint 14 éve
Nem tudom érdemes e várnod... 😛 Féltem Welkert, remélem nem sérül meg, tőletek ő az egyetlen no meg Mesko aki miatt egy picit is szimpatizálok a Patsel 😂
Mindig jövőre!
több mint 14 éve
Nagyon várom már az esti meccset. Gondolom ti is így vagytok vele. Nagy összecsapásnak ígérkezik.A fenébe, hogy nincs ESPNA nekem. Remélhetőleg jó stream lesz.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Moss is elég sokszor elmondta, hogy a pályán és az öltözőben nem fog a csapat érdekeivel szembe menni. Ezek a minimumok, más kérdés, hogy van aki a hasával veri a lécet 😊én nem emelgetem, és szvsz nem is nyilatkozik szimpatikusan. amit mond az kb a kötelező, amit újonctól a veteránig mindenki fúj, amikor idejön. BB keményen fogja a nyilatkozókat, így aztán ebből nem is vonok le soha semmi következtetést, majd a pályán meglátjuk, hogy mit csinál.viitoAz tény, hogy Moss ezt így soha nem fogja nyilatkozni. 😛ulpianusTök érdekes, hogy mindenki emelgeti a kalapját Branch előtt, aki pár kevésbé sikeres év után visszatér hozzánk, hogy milyen szimpatikusan nyilatkozik. Bezzeg mikor elment sikerei csúcsán!Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én nem emelgetem, és szvsz nem is nyilatkozik szimpatikusan. amit mond az kb a kötelező, amit újonctól a veteránig mindenki fúj, amikor idejön. BB keményen fogja a nyilatkozókat, így aztán ebből nem is vonok le soha semmi következtetést, majd a pályán meglátjuk, hogy mit csinál.Tök érdekes, hogy mindenki emelgeti a kalapját Branch előtt, aki pár kevésbé sikeres év után visszatér hozzánk, hogy milyen szimpatikusan nyilatkozik. Bezzeg mikor elment sikerei csúcsán!KollegaHát nem egy Randy Moss 😊deny79Az tény, hogy Moss ezt így soha nem fogja nyilatkozni. 😛ulpianus
több mint 14 éve
Tök érdekes, hogy mindenki emelgeti a kalapját Branch előtt, aki pár kevésbé sikeres év után visszatér hozzánk, hogy milyen szimpatikusan nyilatkozik. Bezzeg mikor elment sikerei csúcsán!Az tény, hogy Moss ezt így soha nem fogja nyilatkozni. 😛ulpianusBranch:Hát nem egy Randy Moss 😊deny79
"I'm just a piece of the puzzle," the new/old Patriot said. "I'm not the answer to anything, I'm just a piece of the puzzle."undisputedly
We are all PATRIOTS!
több mint 14 éve
Az tény, hogy Moss ezt így soha nem fogja nyilatkozni. 😛Branch:Hát nem egy Randy Moss 😊deny79
"I'm just a piece of the puzzle," the new/old Patriot said. "I'm not the answer to anything, I'm just a piece of the puzzle."undisputedly
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Even Justin Bieber is making fun of Tom Brady's hair.The New England Patriots quarterback's long locks have been mocked for resembling that of the teen pop sensation -- and now Bieber himself is piling on.
In a video posted by Bieber late Wednesday, he raps: "Sacked like a sacker. Call up Mr. Brady. Tell him to leave his hair to the guy who sings 'Baby.'"
Brady responded Thursday, according to the Boston Globe, saying "Julian looks more like Beiber," referring to Patriots wide receiver Julian Edelman.
The Associated Press contributed to this report.
LOL 😀
nekem még Woodhead neve ugrott be, a WW/Edelman/Woodhead hármas feltünés nélkül nyomhatná gimiben méret/fej-ügyileg nem tünne fel senkinek😊
mondjuk Tom tényleg megszabadulhatna ettől a babahajtól (mifelénk is csak az asszonynak tetszik), a 2007-es szakáll inkább a helyén volt...
1ébként a statokat böngészve feltünt, h WW-el idén még egy futása (reverse,end-around) sem volt, úgy látszik ezt még nem annyira akarják megkockáztatni
szerk.: tegnap este 2007-es szezonból néztem összefoglalókat, félelmetes látni h akkor milyen jól dobta TB a hosszú bombákat, ezen a téren szvsz rohadt sokat esett vissza a sérülése óta... nem csoda, h mostanság valóban csak "csalinak" használtuk Randy fly-futásait
több mint 14 éve
Bizony.Mossnak szemernyi esélye van csak egy SuperBowl MVP címre 😀Branch:Hát nem egy Randy Moss 😊deny79
Régen vártam Patriots meccset ennyire 😊 Egy kiegyensúlyozott játékhívással (földön-vízen-levegőben)elégedett lennék, még ha ki is kapunk. Remélem Bradynak újra az open-one lesz a kedvenc alkapója 😊
több mint 14 éve
Branch:Hát nem egy Randy Moss 😊
több mint 14 éve
Egy olvasnivaló írás:http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81b52fd3/article/moving-on-without-moss-part-of-plan-for-bigpicture-patriots?module=HP_cp2
Branch:
"I'm just a piece of the puzzle," the new/old Patriot said. "I'm not the answer to anything, I'm just a piece of the puzzle."
több mint 14 éve
Woody 4 Johnsonnak azért csak megszületni volt nehéz!A családja ott volt a világ legnagyobb iparágának megszületésénél...
University of Arizona , nem Princeton, nem Yale, nem Cornell, nem Brown, vagy bármelyik olyan Ivy, ahova az ennyire gazdag családok járatják a tehetséges gyermekeiket, és nem is az ultrazseniknek fenntatott MIT, vagy Chicago..., hanem a glóriösz University of Arizona.
Woody volt mindig a kedves srác, aki itt jótékonykodott, ott ült valami bizottságban (ilyet azért a nagyon gazdag családokban a feleségek szoktak csinálni) Becsülöm a philantrop hozzáállását, és azt is, amit a lupus kutatásért tett, de hangsúlyozom, nem kellett összetörnie magát, vagy kajáért utcazenélnie, esetleg kocsmában kiszolgálnia....
Van ez a családi cég, amelyet elvileg ő vezet, de igazából borzasztóan tehetséges tanácsadók döntenek.
Woody élete nagy döntése volt a Jets. Baromi drágán vette, tekintettel a tényre, hogy a jets népszerűségben középmezőny. Ezen egy SB változtatna, de azért a csapat tömegbázisa alapvetően dedikált. Hiába is a tűzoltó azért örjöng a meccseken, mert egyedül van, a társai ugyanis jelentős mértékben inkább kék pirosat hordanak. Woodynak be kell bizonyítania, hogy a Jets megvétele nem volt rossz bolt. Presztizs-csapat a Jets, és egy Jets SB nagyon de nagyon sokat megér! 😉
Na ennyit a Jets anyagi lehetőségeiről dióhéjban... fenébe, megvehette volna a Billst is 😕