New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Szerintem sokunkba fagyott bele a szó annál a passznál. Különösképpen,hogy nem sok kellett a pickhez.Én megalapítom a "Kordinátorokat, de sürgősen!" klubot. Különösen akkor fogtam a fejem, amikor 45 mp-vel a vége előtt a félpályán állva mi deep pass-szal próbálkozunk Tate felé, ahelyett, hogy szépen araszolgattunk volna a 31 yardos vonal felé. Hogy ez a védelem 5 lehetőséget ad a győzelemre az O-nak, álmomban sem gondoltam volna. Bár azért azt sem, hogy ez csak ötödszörre sikerül...lucasez nekem is nagy gondom volt, mondtam is a többieknek. A meccs utolsó perceiben csak haladni kellett volna magabiztosan, ehelyett jöttek a hosszú passzok. Egy indokot tudok elképzelni, hogy megpróbáltuk eldönteni a meccset, mert a Ravens is a kis passzokra készült a FG lehetőség miatt.viito
Utána a sack pedig tipikus. Mint soccerben , ha odaszorítod az ellenfeled a 16osra, gyártod a helyzeteket de nem tudsz betalálni, biztosan kapsz egyet.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vödörnem tudom, nem okoltam a sporikat azért, hogy befújták, de azt gondolom ha nem fújják be, akkor sem lett volna katasztrófa. Ez egy kemény, tisztelet teremtő belépés volt, azt hiszem egy védelemnek néha szüksége van ilyen megmozdulásokra, Vödör azért nem az a klasszikus dirty player (aka Rodney volt), ez meg végülis a történtek fényében egy kemény, és a zászló miatt szabálytalan megmozdulás volt. Nem hiszem, hogy ezért komolyan kellene ekéznünk Vödört, szvsz bőven belefért.
Amikor visszament, akkor a vonal mellett volt egy hitje, ami teljesen rendben volt.
De azért ne legyünk ennyire elvakultak! Ha ezt Welker kapja, akkor a Pats fórumozók fele írt volna felháborodottan (jogosan)!
OK, hogy ez kontaktsport és kemény, de lehetett látni, hogy Heap nem kapja el a labdát és nem is látja őt, másrészt nem testre ment, hanem helmet to helmet. És javaslom nézzétek meg a csapattársak reakcióit (pl. Mayo rögtön mellette a fejét fogta) is.
Nem kell velem egyetérteni ebben, ez csupán az én véleményem, de úgy gondolom, hogy lehet reálisan is értékelni a történteket, nemcsak a saját szemüvegünkön keresztül!Egon bá
több mint 14 éve
Nem te vagy az első aki Vödört ekézi a tegnapi meccs után. Ez csak a sisak a sisak elleni bünti miatt mondjátok vagy volt más is?Szerintem sem volt durva annyira. Persze a szabályok alapból a támadót védik, de Heap is benne volt abban a HIT-ben rendesen. Szépen lehajtotta a fejét, ahogy kell.
Én inkább azt éreztem, hogy végre volt valaki, aki keményen odacsap, ahogy azt a Ravensnél vagy Steelersnél szokás. Volt, ha jól emlékszem utána is ilyesmi ütközete, ami szabályos volt és kurvanagyot szólt.
nem tudom, egy páran beszéltük, hogy az a sisak sisak elleni megmozdulás sem volt olyan vészes. Én nem gondolom, hogy a tegnapi meccs alapján el kellene meszelnünk. Egy kicsit inkább én is afelé hajlok, hogy kemény megmozdulás volt, és az, hogy personal faultot dobtak rá esetleges, máskor is vannak ilyen ütközések, amikre hol dobnak, hol nem. Heap meg eléggé elemében volt a meccs elején, utána visszább vett.viito
A másik zászló, amit az end zoneban dobtak rá a meccs vége felé (asszem Illegal Contact volt), meg egyenesen nevetséges kategória. Megkapta a WR a labdát, és bammmmm, ment a tackle. Mondjuk a bírók amúgy sem voltak a toppon.
Csak halkan jegyzem meg, ha már a dirty play-ről volt szó, hogy tegnap a Steelers meccsen Harrison két embert is agyrázkódással "küldött " kórházba.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én megalapítom a "Kordinátorokat, de sürgősen!" klubot. Különösen akkor fogtam a fejem, amikor 45 mp-vel a vége előtt a félpályán állva mi deep pass-szal próbálkozunk Tate felé, ahelyett, hogy szépen araszolgattunk volna a 31 yardos vonal felé. Hogy ez a védelem 5 lehetőséget ad a győzelemre az O-nak, álmomban sem gondoltam volna. Bár azért azt sem, hogy ez csak ötödszörre sikerül...lucasez nekem is nagy gondom volt, mondtam is a többieknek. A meccs utolsó perceiben csak haladni kellett volna magabiztosan, ehelyett jöttek a hosszú passzok. Egy indokot tudok elképzelni, hogy megpróbáltuk eldönteni a meccset, mert a Ravens is a kis passzokra készült a FG lehetőség miatt.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
VödörAmikor visszament, akkor a vonal mellett volt egy hitje, ami teljesen rendben volt.
De azért ne legyünk ennyire elvakultak! Ha ezt Welker kapja, akkor a Pats fórumozók fele írt volna felháborodottan (jogosan)!
OK, hogy ez kontaktsport és kemény, de lehetett látni, hogy Heap nem kapja el a labdát és nem is látja őt, másrészt nem testre ment, hanem helmet to helmet. És javaslom nézzétek meg a csapattársak reakcióit (pl. Mayo rögtön mellette a fejét fogta) is.
Nem kell velem egyetérteni ebben, ez csupán az én véleményem, de úgy gondolom, hogy lehet reálisan is értékelni a történteket, nemcsak a saját szemüvegünkön keresztül!
több mint 14 éve
Én megalapítom a "Kordinátorokat, de sürgősen!" klubot. Különösen akkor fogtam a fejem, amikor 45 mp-vel a vége előtt a félpályán állva mi deep pass-szal próbálkozunk Tate felé, ahelyett, hogy szépen araszolgattunk volna a 31 yardos vonal felé. Hogy ez a védelem 5 lehetőséget ad a győzelemre az O-nak, álmomban sem gondoltam volna. Bár azért azt sem, hogy ez csak ötödszörre sikerül...
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Viszont lehet, hogy megalakítom az anti-Vödör fanclubot! :mad:Egyetértek. Tényleg nincs agya szegénynek. Nekem nagyon szimpatikus volt BB-től, hogy kivette utána abból a drive-ból.
Az tudtuk, hogy nincs esze, de hogy ennyire idióta legyen...Egon bá
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
3. Azt serintem nem kell magyarázni,hogy akit pályára küld BB abban megbízik. Főleg igaz ez a támadósorra, ahol van variációs lehetőség. Egy TE aki eddig nagyon jól teljesített, miért ne kaphatna labdát. Hagyjuk ezt a jobban izgult mint mi szöveget. Akkor Welkerre is ráhúzhatnánk. Volt 2 dropja, ennyi. Megesik. Majd tanul belőle.undisputedlyWelker kapott egy roppant rossz labdát, amivel nem sikerült mit kezdenie, abszolút nem lehetett érezni rajta, hogy bármi gondja lenne.
Hernandez pedig a meccs végére nagyon nem volt képben. Ez nem feltétlen az ő hibája, ezek rookie mistake-k voltak (főleg az első, ahol nem a labdával, hanem a yac-cal törődött inkább, már azt figyelte, hogy majd merre mozogjon), sokkal inkább az a gond, hogy egyáltalán megpróbáltuk. Persze, meg lehet bízni mindenkiben, aki pályán van, de azért ez nem a Madden szimuláció, ahol az OT-ben is minden 90-es overallú játékos elkap egy egyszerű labát, mert a stat szerint el kellett kapnia.
több mint 14 éve
Kicsit reagálva a meccsre és az elöttem elmondottakra is.A csapat az első félidőben elképesztő volt, még a 3. negyedben is hibák, hibák után jöttek O és D terén is.
Szoktam mondani a páromnak amikor college focit nézek, nézünk, hogy bizonyos játékokat nem lehet megcsinálni az NFl-ben, mert a védelmek sokkal jobbak. Általában, ellenünk minden szar bejöhet.
A D hiányosságaival tisztában vagyok, de azért az érthetetlen, hogy Arrington mit keres egy kezdő poszton. Butler kapott két meccset és azóta semmi. Azért csak van a srácban potenciál, ha év elején még Bodden mellett is egyértelmű kezdőnek tünt, aztán lassan Wheatley mögött lesz. Nem tudom mit csinálhatott, de a játéka és Arrington hatásfoka ilyen fokú mellőzőttségre nem magyarázat.
Amit a meccs elött a Ravens fórumban leírtam, azt továbra is tartom, nekünk az elit irányítók ellen lesz nehéz (Flacco nem az, jó de nem elit). A passzvédekezésünk borzalmasan rossz, a második félidőre javult, de ha töbet passzoltak volna, nyernek.
Valaki írta eredménykövetőben, hogy Vödör late hitje nem dfeltétlenül annyiar negatív. Lehet, hogy igaza volt.
Vödör egyébként olyan hülye mint a segg.
Sajnos a draftbakik sorát gyarapítja ő is, Butler is, Wheatley is, ha ez így megy tovább.
A védelemnek egyénként a végéért minden dicséret kijár, de gondolom BB levetíti nekik a meccs elejét is.
Az O megint fogalmatlanul kezdett, igaz egy jó védelem ellen kellet ót játszaniuk, de ez nem magyarázza a középre futások sokaságát. Nem tudom miért gondoltuk, hogy BJGE vagy néha Woodhead (külön 😊 ) majd átfut Ngatán.
Ami mindenképpen pozitív, hogy tudtunk változtatni, egy jó csapat edzői stábját multúk felül, erre azért nemigen volt mostanság példa.
Brady első intje egyértelműen hülyeség volt, azt nem szabadott volna eldobni. Viszont én sem mondanám flegmának, főleg azután, ahogy Suggs-szal kiabált egy szitu után.
A következőkben a SD és Min ellen év elején egyértelműen vereséget írtam volna és most is úgy gondolom, hogy nehéz lesz (elit QB-k), de nincsenek olyan jó formában és ez segíthet nekünk.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Először is nagy gratula a csapatnak!!!Egon bá!
Természetesen rengeteg hiba volt, de volt rengeteg pozitívum is.
- Nem gondoltam volna, hogy ennyi yardot teszünk meg egy ilyen top védelemmel szemben, főleg futásban!
- Szeretem nagyon Faulkot, de a FO-t ismerve már összerakhatja a cuccát az öltözőben és lehet szervezni a búcsúmeccset is. Egyenlőre úgy tűnik megvan a helyettese.
- Talán megvan a passzvédekezés. Amikor 3 emberes nyomás volt, akkor már egész tűrhetően sikerült levédekezni a légitámadást.
- Egész jól megfogtuk a földön Rice-t!
Viszont lehet, hogy megalakítom az anti-Vödör fanclubot! :mad:
Ne felejtsük el a Ravens kritikán aluli play hívását(hál' Istennek!)
A passz elleni védekezést, főleg a széleken én még messze nem tartom megoldottnak...
A futások ellen, főleg a II. negyedtől viszont pazarul védekeztünk!
Vödör meg azt teszi amiért fizetik! Az is igaz, hogy az első durvaságért ha lenne piros lap akkor ki kellett volna állítani....a többi meg pont úgy elment még mint a Ravens "alattomos" faultjai Walkeren!😊
több mint 14 éve
Reiss :Up
Deion Branch -- In his first game back with the Patriots, the veteran receiver finishes with a team-high nine receptions for 98 yards, including two big catches on the winning drive of overtime.
Zoltan Mesko -- Punter is one of the unsung heroes of the game, with six attempts for a 47-yard average and a 47.2-yard net. His 65-yard punt in overtime is one of the big plays in the game.
Danny Woodhead -- Running back plays the majority of the snaps and finishes with a team-high 63 yards on 11 carries (5.7 avg.) while adding five receptions for 52 yards. With some solid work in blitz pickup, Woodhead is playing a solid Kevin Faulk-like role.
Down
Aaron Hernandez -- Rookie tight end has two drops in overtime which could have been costly.
Devin McCourty -- Targeted early in the game, the rookie cornerback is flagged for pass interference and also picks up a penalty on special teams.
Brandon Meriweather -- Safety is taken out of the game in the second quarter after his personal foul for a blow to the head of Ravens tight end Todd Heap.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem tudom, egy páran beszéltük, hogy az a sisak sisak elleni megmozdulás sem volt olyan vészes. Én nem gondolom, hogy a tegnapi meccs alapján el kellene meszelnünk. Egy kicsit inkább én is afelé hajlok, hogy kemény megmozdulás volt, és az, hogy personal faultot dobtak rá esetleges, máskor is vannak ilyen ütközések, amikre hol dobnak, hol nem. Heap meg eléggé elemében volt a meccs elején, utána visszább vett.Először is nagy gratula a csapatnak!!!Nem te vagy az első aki Vödört ekézi a tegnapi meccs után. Ez csak a sisak a sisak elleni bünti miatt mondjátok vagy volt más is?
- Nem gondoltam volna, hogy ennyi yardot teszünk meg egy ilyen top védelemmel szemben, főleg futásban!
- Szeretem nagyon Faulkot, de a FO-t ismerve már összerakhatja a cuccát az öltözőben és lehet szervezni a búcsúmeccset is. Egyenlőre úgy tűnik megvan a helyettese.
- Talán megvan a passzvédekezés. Amikor 3 emberes nyomás volt, akkor már egész tűrhetően sikerült levédekezni a légitámadást.
Én inkább azt éreztem, hogy végre volt valaki, aki keményen odacsap, ahogy azt a Ravensnél vagy Steelersnél szokás. Volt, ha jól emlékszem utána is ilyesmi ütközete, ami szabályos volt és kurvanagyot szólt.Spigo
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Először is nagy gratula a csapatnak!!!azért a futással óvatosan!
- Nem gondoltam volna, hogy ennyi yardot teszünk meg egy ilyen top védelemmel szemben, főleg futásban!Egon bá
A megtett 127 yard valóban szép eredmény, csak csalóka:
Kapásból 22 yard jött Tate reverse futásából, és 18 yard Hernandez szintén nem klasszikus megmozdulásából.
Woodhead 63 yardja is sok esetben olyan szituból született, ahol azért nem futás ellen felállt védelemmel találta szembe magát, inkább a gyorsaságára építettünk sokszor.
Viszont a két klasszikus RB (Morris és BJGE) összesen csak 23 yardot hozott, BJGE 2yard / kísérlet átlaggal futott, ami azért nem túl acélos. Szerintem a sok futott yardot inkább a kretív, mint az erős futójáték számlájára lehet írni, és a Ravens azért elég komolyan megfogta a futásunkat ilyen téren.
több mint 14 éve
Először is nagy gratula a csapatnak!!!Nem te vagy az első aki Vödört ekézi a tegnapi meccs után. Ez csak a sisak a sisak elleni bünti miatt mondjátok vagy volt más is?
Én inkább azt éreztem, hogy végre volt valaki, aki keményen odacsap, ahogy azt a Ravensnél vagy Steelersnél szokás. Volt, ha jól emlékszem utána is ilyesmi ütközete, ami szabályos volt és kurvanagyot szólt.
több mint 14 éve
-azért ne mondjuk már, hogy ezt a meccset Meskó puntja nyerte meg.1. Nem mondta senki. Azt viszont igen,hogy nagyon kellett, mert tény,hogy ... nagyon kellett.
-Tom egy kicsit flegmán játszott
-OT-ben miért a rookie TE-et kell 2x is megkínálni labdával? Mert önmagában nem remegett a srác az izgalomtól annyira, mint mi a képernyő előtt?
viito
2. Flegmán? Nem tudom miből következtetsz erre, de pont a heves reklamálások és mozdulatok mutatták,hogy egyáltalán nem. Az INT-nél kiemelték a közvetítésban a nyomást, amit kapott.
3. Azt serintem nem kell magyarázni,hogy akit pályára küld BB abban megbízik. Főleg igaz ez a támadósorra, ahol van variációs lehetőség. Egy TE aki eddig nagyon jól teljesített, miért ne kaphatna labdát. Hagyjuk ezt a jobban izgult mint mi szöveget. Akkor Welkerre is ráhúzhatnánk. Volt 2 dropja, ennyi. Megesik. Majd tanul belőle.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Először is nagy gratula a csapatnak!!!Természetesen rengeteg hiba volt, de volt rengeteg pozitívum is.
Az tudtuk, hogy nincs esze, de hogy ennyire idióta legyen...
több mint 14 éve
"Tate’s presence had the same effect Moss’ did, opening up the middle of the field for the rest of Brady’s receivers, but the Patriots just didn’t use him as often."a régi pats játék erről szólt ha jól emlékszem. nem lehetett tudni kit is kéne nagyon őrizni mert akkor ment a másiknak a passz vagy ment egy futás. remélem ez az év hátralévő részében hatványozottan igaz lesz
Erről van szó. Egy mélységi célpont elvisz embert, de ha fedezik, akkor nem kell erőltetni, ott vannak a többiek. Egyébként igazad van, West valóban keményen őrizték, de szerencsére ez alkalommal nem játszottuk azt amit Mossal, hogy csak azért is őt erőltetjük, had játszanak a többiek, ha legközelebb Branchet őrzik, akkor majd jöhet Tate.viito
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
"Tate’s presence had the same effect Moss’ did, opening up the middle of the field for the rest of Brady’s receivers, but the Patriots just didn’t use him as often."Erről van szó. Egy mélységi célpont elvisz embert, de ha fedezik, akkor nem kell erőltetni, ott vannak a többiek. Egyébként igazad van, West valóban keményen őrizték, de szerencsére ez alkalommal nem játszottuk azt amit Mossal, hogy csak azért is őt erőltetjük, had játszanak a többiek, ha legközelebb Branchet őrzik, akkor majd jöhet Tate.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom lehet sz@rul láttam, de mint ha Walkert többnyire ketten őrizték, vagy ahogy beért a Ravens DL-a mögé mindig oda lépett volna +1 LB vagy S....😊Nekem először csak az tűnt fel, hogy jócskán későn kapta meg az első passzát az I. negyedben. Mondjuk azt sem tudta elkapni... igaz ekkor látszott, hogy két faszi alól tápászkodik fel, mint utána mindig!😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként egy jópofa stat: a támadójáték során megtett yardjaink 29%-át (majdnem egyharmad) Woodhead hozta 😊Branch 24%
Hernandez 20%
Welker 13%
Gronkowski 6%
Tate 5%
BJGE 5%
(a legalább 2 számjegyű yardot megtevők %-ai)
A Branch Woodhead Hernandez trió ezzel összesen legyártotta a yardjaink 75%-át. Jópofa, hogy egy 4. körös rookie és egy másodéves UDFA ST játékos hozta a támadó yardjaink 50%-át.
Ennyit kb arról, hogy Moss nélkül majd egy métert sem tudunk haladni, mert nem lesz aki elvigyen 2DB-t, és ennek eredményeként csak beülnek ellenünk a 10 yardra, meg a szabad emberekkel szétsackelnek minket. Egy kreatív playbook úgy tűnik többet érhet, mint egy TOP3-as mélységi célpont. (figyelembe véve, hogy a Ravens volt az ellenfél még azt sem mondhatjuk, hogy "jó-jó, de majd a keményebb védelmek ellen másként lesz"). Megint kiderült, hogy bonyolult játék ez a foci, és nem one-man-show...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azért ne mondjuk már, hogy ezt a meccset Meskó puntja nyerte meg.Ezt a meccset majdnem elveszítette a D#, az első félidőben gyakorlatilag úgy jött keresztül rajtunk a Ravens, ahogy csak akartak. Utána viszont nem tudom mi történt velük, de a 4. negyedre, és az OT-re teljesen megtáltosodtak, és igazolták megint azt, ami 2 hete nagy felháborodást keltett az nfl.com-on, amikor üdvözölték az új no name d#-t, az utolsó pillanatban összeszedték magukat a fiuk. A futás elleni védelem néha nagyon szigorú volt, a DL mutatott jó dolgokat.
Az O# és Tom viszont sokszor szégyelheti magát. Tom egy kicsit flegmán játszott, az első INT-je pl szerintem az övé volt abszolút. Azt hiszem ha van egy ilyen QB-m, mint ő, akkor reális elvárás tőle, hogy ne az agyon sajnál, béna, újoncokkal, és fiatalokkal teletömött D#-nek kelljen többször is megmentenie a seggét, hanem afféle Peyton Manning stílusban oldja meg, hogy a D#-nek ne kelljen kulcs szituációkba kerülnie. Jah, és 100 win után ne kapjon már kulcsszituban delay of game büntit egy ilyen irányító.
Ezen kívül amit nem értettem a meccsen:
-OT-ben miért a rookie TE-et kell 2x is megkínálni labdával? Mert önmagában nem remegett a srác az izgalomtól annyira, mint mi a képernyő előtt?
-Arrington >>>> Butler??? komolyan gondolja ezt valaki is a stábból?
-Meccs végefelé miért vesszük elő megint a Randy Moss playbookot, amikor elég lenne néhány yardot megtenni biztosan (5-6 yardos passzok), hogy FG távolság legyen, még ha hosszú FG is?
-két yardos szitut azért ne Woodheaddel próbáljunk már meg megfuttatni, amikor tovább kellene menni mindenképpen. Értem én, hogy a srác simán hozza a first downokat is néha, de nem a betömörülő védelem ellen.
Mindent egybevéve a győzelem jó volt, és a meccs egyes szakaszaiban az O és a D is jól muzsikált, jó lenne, ha egyrészt állandósulna ez a dolog, másrészt pedig örülök, hogy az újoncok között van 1-2 ember, aki képes felnőni a feladathoz. A szakmai stáb viszont még mindig fejlődhetne, szerintem még mindig látszik, hogy nem túl elit koordinátor párosunk van.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bradynek azért nem lesz könnyű behúznia a következő 3 meccset hogy övé legyen a hazai pályás győzelmi rekord (Vikings, Colts, Jets)...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a fiatalok (főleg a D) miatt fontos volt ez a W, az ilyen meccsekből szvsz dupla annyit tanulhatnak, mint pl. a könnyed 'fins-alázásbólGyulusigen-igen, szerintem is emiatt volt ez ennyire fontos. hadd érezzék hogy ha keményen dolgoznak annak meglesz az eredménye.
több mint 14 éve
A második félidő elején azt találtam mondani, hogy ha ezt a meccset megnyerjük, megeszem a kalapom. Nincs véletlenül valakinek elfekvő készleten egy ehető példány? 😀Éééén már WW miatt az utolsó kalapomat is megettem jópár éve így ez erősen felejtős😊
Most pedig megyek,és kiizgulom a fiókcsapatnak (aki nem értené, a Broncosnak) is a győzelmet. 😉lucas
nem hittem volna h összejön ez a győzelem, az OL közepe időnként iszonyat gyalázatos volt, Woodhead és Branch vitte a hátán a támadóegységet... az első és az negyedik negyed támadójátékával még kezdhetünk valamit, mondjuk a 2 15 yardos futás után közvetlenül bemutatott RB nélküli shotgun felállás még mindig OC-ért kiállt... épp amikor kivételesen megy a futás, igazán előkaphatnánk azt a rohadt play actiont...
a fiatalok (főleg a D) miatt fontos volt ez a W, az ilyen meccsekből szvsz dupla annyit tanulhatnak, mint pl. a könnyed 'fins-alázásból
több mint 14 éve
nDRo
1 593
Nem semmi volt a győzelem. 5 évet öregedtem ez idő alatt, az is biztos 😀