NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
41
6
2:20, Arena4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
2007-ben kezdődtek igazán, ACL problémák, vádli probléma, a 2008-as évnek gyakorlatilag a felét kihagyta, onnantól pedig sosem volt igazán egészséges.milyen típusú sérülései voltak Branchnek az elmúlt pár évben?a5Folyton a térdével volt baj, még talán két éve kezdődött és sosem jött rendbe teljesen.TyR
több mint 14 éve
Nem tudom mennyire lesz "erősítés" Branch. De azért mindenképp kellett valaki Moss helyett bár inkább a Vikings vitte volna Branch-et és Moss maradt volna annak jobban örültem volna. Egyértelmű, hogy nála a legnagyobb kérdés, hogy egészséges tud-e maradni. Ha igen akkor abszolút beleillik és ismeri a jelenlegi játékkrendszert. Így is elég vékony a WR sor ráadásul klasszikus mélységi célpont nincs is vagy rookie.
Ismerve a korábbi draft politikánkat és már már szokásos letradünket ez a 4. kör bőven elfogadható.
Sok sikert Deion!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
milyen típusú sérülései voltak Branchnek az elmúlt pár évben?a5Folyton a térdével volt baj, még talán két éve kezdődött és sosem jött rendbe teljesen.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
milyen típusú sérülései voltak Branchnek az elmúlt pár évben?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát nem magasodtunk elkapó poszton 😀 😀BJGE a Bills ellen futott 98 yardot, és a Dolphins ellen 76-ot egy pár TD-vel. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy BJGE elit futó lenne, csak azt, hogy egy 100yard körüli teljesítményre úgy tűnik alkalmasak vagyunk ilyen passzjáték mellett egy közepes futóval is.
viito most nem értek teljesen egyet veled, persze, hogy a jelenlegi futójáték mellett halál felesleges egy elit futó, de ha tényleg vissza akarunk állni a passz ezerrel offense-ről, akkor nem lenne rossz, ha lenne egy olyan futó, aki képes 100 yardokat hozni adott esetben, és máris nyilván lenne futójáték is
egy ingram jöjjön, azt jóvan 😊
branchnek meg erőt, egészséget 😛Wyatt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én arra vagyok kíváncsi, hogy alakul az offense playbookja és gameplaneje!A régit teljes egészében nem lehet átvenni (az 5-6 évvel ezelőttit), mert 2007 óta a slotreciver átvette a fullback helyét a rendszerben, akinek (WR) elsősorban az elkapás a fő feladata, de egy FB sokat blokkol (passprotection), hogy megnyújtsa a passzolásra lehetséges időt.
Nagy erőpróbája lesz ez az új rendszernek egy ilyen erős defense ellen!
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
hát nem magasodtunk elkapó poszton 😀 😀viito most nem értek teljesen egyet veled, persze, hogy a jelenlegi futójáték mellett halál felesleges egy elit futó, de ha tényleg vissza akarunk állni a passz ezerrel offense-ről, akkor nem lenne rossz, ha lenne egy olyan futó, aki képes 100 yardokat hozni adott esetben, és máris nyilván lenne futójáték is
egy ingram jöjjön, azt jóvan 😊
branchnek meg erőt, egészséget 😛
több mint 14 éve
a bibi a fizetésével van, jövőre (ha lesz ilyen) 5-6 milka közt fogja terhelni a capet, gondolom megpróbáljuk átalakítani némileg a szerződését, anno nem véletlen h nem akartuk megadni neki ezt a pénztReiss ezt írta:
Gyulus
"Compensation -- The fourth-round price tag seems a bit high when considering that the Patriots acquired a third-rounder for Randy Moss. But the Patriots had an extra fourth-round pick in 2011 that they acquired from Denver in the Laurence Maroney trade, so that probably contributed to their comfort level with the price tag. Finances and a renegotiated contract also could have been a factor in the final compensation. The Patriots also have multiple picks in the first, second and third round next year. "
Én bízom benne, hogy már letárgyalták a szerződésmódosítást...
több mint 14 éve
mi lesz Branch mezszáma?a régit már nem nagyon fogja visszakapni 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tényleg utálom, amikor egy játékos pályafutását kettétörik a sérülések (főleg amikor egy rookie-ról van szó, aki így meg sem kapja a lehetőséget a bizonyításra), nem is kívánom neki, de sajnos ilyen téren óriási kockázatai vannak :Snem tudom, hogy a patriots.hu tippjátékban lesz e Brach kérdés, de ha én írnám, akkor ilyenekt tennék bele:Maximálisan egyetértek. Branch sérülésével kapcsolatban is, és a futó kérdésben is.
- megsérül e Ravens ellen
- elkap e legalább 12 labdát az IR előtt
Futó kérdés egyébként abszolút nem értem, hogy miért kérdés nálunk. Gyakorlatilag amit futni akarunk, azt bárkivel megfuttatjuk. Nem vagyok benne biztos, hogy a jelenlegi igényeink szerint szükséges az, hogy behúzzunk egy blockbuster futót akár FA-n akár drafton azért, hogy meccsenként kapjon 10 labdacipelést.viito
A tippjáték kérdései jók. 😉polonic
több mint 14 éve
nem tudom, hogy a patriots.hu tippjátékban lesz e Brach kérdés, de ha én írnám, akkor ilyenekt tennék bele:Maximálisan egyetértek. Branch sérülésével kapcsolatban is, és a futó kérdésben is.
- megsérül e Ravens ellen
Futó kérdés egyébként abszolút nem értem, hogy miért kérdés nálunk. Gyakorlatilag amit futni akarunk, azt bárkivel megfuttatjuk. Nem vagyok benne biztos, hogy a jelenlegi igényeink szerint szükséges az, hogy behúzzunk egy blockbuster futót akár FA-n akár drafton azért, hogy meccsenként kapjon 10 labdacipelést.viito
A tippjáték kérdései jók. 😉
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem tudom, hogy a patriots.hu tippjátékban lesz e Brach kérdés, de ha én írnám, akkor ilyenekt tennék bele:- megsérül e Ravens ellen
Futó kérdés egyébként abszolút nem értem, hogy miért kérdés nálunk. Gyakorlatilag amit futni akarunk, azt bárkivel megfuttatjuk. Nem vagyok benne biztos, hogy a jelenlegi igényeink szerint szükséges az, hogy behúzzunk egy blockbuster futót akár FA-n akár drafton azért, hogy meccsenként kapjon 10 labdacipelést.
több mint 14 éve
Sok sikert Branch-nek a régi-új helyén. Ha nem lesz sérült, akkor szerintem nem lesz rossz. Más kérdés, hogy olyan mintha üvegből lenne... legalábbis az utolsó két szezon alapján.
A 4. körös pick-nek pedig amit érte kaptunk örülök.
több mint 14 éve
pasztoyb
104
Sztm sem kell nagyon futó, főleg hogy jövőre ha minden igaz Kettani személyében lesz FullBack végre.Branch-nek pedig örülök, sztm nem rossz ez a Tate-Welker-Branch-Edelman-Price WR sor 😊
több mint 14 éve
BJGE jelenlegi állás szerint teljesen jó lesz 1/2. számú futónak (örülnék, ha inkább az utóbbi lenne)gyerekek, ha azt nézzük h pontosan annyit adtunk érte, amennyit LoMo-ért kaptunk... bőven megérte, egy LoMo-Branch trade szvsz máris jóval jobban hangzikazért még egy RB-t is hozzáírhatunk a needek közé, szerintem egy friss erő kellene oda is, mivel a jelenlegi futóink közül a többség már már a "nyugdíjkorhatárt" súrolja 😊manuszka86
neuw - az elmúlt 2, post-Pioli draftunkra semmi panasz nem lehet, a BB érában kifejezetten erősnek számítanak... OL (pontosabban OG), DE és OLB need van, ezen kívül szvsz már majd' teljesen rendben van mindenGyulus
3rd down/2min O-ra pedig nagyon durván behúztuk Woodhead-et...
Ezt nézve a vicc az, hogy már-már pazarlás lenne első 3 kör bármelyikében futót húzni, úgysem futunk mi annyit😊
több mint 14 éve
gyerekek, ha azt nézzük h pontosan annyit adtunk érte, amennyit LoMo-ért kaptunk... bőven megérte, egy LoMo-Branch trade szvsz máris jóval jobban hangzikazért még egy RB-t is hozzáírhatunk a needek közé, szerintem egy friss erő kellene oda is, mivel a jelenlegi futóink közül a többség már már a "nyugdíjkorhatárt" súrolja 😊
neuw - az elmúlt 2, post-Pioli draftunkra semmi panasz nem lehet, a BB érában kifejezetten erősnek számítanak... OL (pontosabban OG), DE és OLB need van, ezen kívül szvsz már majd' teljesen rendben van mindenGyulus
több mint 14 éve
az elmúlt 2, post-Pioli draftunkra semmi panasz nem lehet, a BB érában kifejezetten erősnek számítanak... OL (pontosabban OG), DE és OLB need van, ezen kívül szvsz már majd' teljesen rendben van mindenGyulusja, azokat magasabban kéne majd behúzni.
--------------------------------------------------
több mint 14 éve
gyerekek, ha azt nézzük h pontosan annyit adtunk érte, amennyit LoMo-ért kaptunk... bőven megérte, egy LoMo-Branch trade szvsz máris jóval jobban hangzika bibi a fizetésével van, jövőre (ha lesz ilyen) 5-6 milka közt fogja terhelni a capet, gondolom megpróbáljuk átalakítani némileg a szerződését, anno nem véletlen h nem akartuk megadni neki ezt a pénzt
mindenesetre jelenleg valóban ő volt az egyetlen olyan trade-target, aki igazán gyorsan segítséget tud nyújtani, mégis csak a franchise QB nagy kedvence volt és a rendszerünk sem változott olyan iszonyatosan sokat azóta (legalábbis ha maradunk a múlt meccsen bevezetett oldschool-Pats O-playhívásnál)
neuw - az elmúlt 2, post-Pioli draftunkra semmi panasz nem lehet, a BB érában kifejezetten erősnek számítanak... OL (pontosabban OG), DE és OLB need van, ezen kívül szvsz már majd' teljesen rendben van minden
több mint 14 éve
Szeretnéd. Előre megmondom, hogy a tight end fronton nézelődjetek, legalább két pick az lesz 😊TyRAzért az eléggé durva volna.
Mostmár muszáj lesz összehozni egy jó kis draftot BBnek, mert a D-ben elég nagy needeink vannak, amire itt van végre a jövőévi drafton a nagy lehetőség, hogy betöltsünk
--------------------------------------------------
több mint 14 éve
Rudi jöhet 😛
több mint 14 éve
Szeretnéd. Előre megmondom, hogy a tight end fronton nézelődjetek, legalább két pick az lesz 😊lazán belefért ez a 4.kör szerintemEbben abszolút igazad van és még majd BB mennyi picket fog ezekből trade keretében kreálni... 😀
1st Round
1st Round (OAK – Richard Seymour)
2nd Round (CAR – 2010 3rd Round)
2nd Round
3rd Round (MIN – Randy Moss)
3rd Round
4th Round (DEN – Laurence Maroney)
5th Round
6th Round (NO – David Thomas)
Picks traded away:
4th Round (SEA – Deion Branch)
6th Round (DEN – Laurence Maroney)
7th Round (ATL – Quinn Ojinnaka)
Conditional Draft Pick – Round Unknown (KC – Jarrad Page)
így is van pick dögivel hogy elment ez a 4.Joci
Bár bízom benne hogy azt az abrakadabrát most elfelejti s húz magasan értékelt játékosokat főleg D-be.manuszka86
több mint 14 éve
lazán belefért ez a 4.kör szerintemEbben abszolút igazad van és még majd BB mennyi picket fog ezekből trade keretében kreálni... 😀
1st Round
2nd Round
3rd Round
5th Round
Picks traded away:
így is van pick dögivel hogy elment ez a 4.Joci
Bár bízom benne hogy azt az abrakadabrát most elfelejti s húz magasan értékelt játékosokat főleg D-be.
több mint 14 éve
lazán belefért ez a 4.kör szerintem1st Round
2nd Round
3rd Round
5th Round
Picks traded away:
így is van pick dögivel hogy elment ez a 4.
több mint 14 éve
az egy dolog hogy vékonyka a WR poszt, de akár több értelme lett volna így kihúzni a szezont ezzel a kerettel és inkább Fa-ról vagy draftról hozni embert.4. kör sok érte, mondjuk a sok jövő évi pickből egyet ellőtt BB, ha bejön akkor királyság ha nem akkor vakarózás van... 😛
több mint 14 éve
haha,újra Branch,hát,érdekes lesz 😀