New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem viccelek, hanem képes beszédet alkalmazok.Először azt hittem viccelsz....Értem amit mondasz. De megengedhetjük magunknak Newtont. Akkor miért ne legyen egy Bledsoenk, a Bradynk mellé?Azért az előző szezonban, amíg a lezárások be nem ütöttek, ez a csapat elég versenyképes volt. Utána lett a Én mondjuk nem vagyok draft prospectben (sem) szakértő, de nem láttam azt a QB-t, akit mi reálisan elérhetünk és egy felkészülés után többre lehetne képes, mint Cam.KollegaMac Jones
peterk2005
Kollega
Boston
We are all PATRIOTS!
több mint 4 éve
Loptam, másolom:"Mindenhonnan dobják ki az alap embereket, mert kevesebb lett a cap, mi meg berakunk egy kóklert aki viszi a sapka 7 %-át."
Azon kivül, hogy nem viszi, csak viheti totál egyetértek.
Valahogy sokan elfelejtik, hogy nemcsak a playbook nem ismerete volt a gond, hanem, hogy a 10 yardos passszai még Div 3 szinten is kurva gázok voltak. Azt is megtanulja?
Ez valami kurva demoralizáló igazolás.
több mint 4 éve
Tok logikus választás lesz Jones, hiszen bármikor nézem, minden erossegerol és gyengejerol Newton játéka ugrik be

több mint 4 éve
Tőlem aztán három Newtion is jöhet, csak Mac Jones-t ne vigyétek el. 😀Értem amit mondasz. De megengedhetjük magunknak Newtont. Akkor miért ne legyen egy Bledsoenk, a Bradynk mellé?Azért az előző szezonban, amíg a lezárások be nem ütöttek, ez a csapat elég versenyképes volt. Utána lett a Én mondjuk nem vagyok draft prospectben (sem) szakértő, de nem láttam azt a QB-t, akit mi reálisan elérhetünk és egy felkészülés után többre lehetne képes, mint Cam.KollegaMac Jones
peterk2005
Kollega

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Először azt hittem viccelsz....Értem amit mondasz. De megengedhetjük magunknak Newtont. Akkor miért ne legyen egy Bledsoenk, a Bradynk mellé?Azért az előző szezonban, amíg a lezárások be nem ütöttek, ez a csapat elég versenyképes volt. Utána lett a Én mondjuk nem vagyok draft prospectben (sem) szakértő, de nem láttam azt a QB-t, akit mi reálisan elérhetünk és egy felkészülés után többre lehetne képes, mint Cam.KollegaMac Jones
peterk2005
Kollega
Do your job
több mint 4 éve
Értem amit mondasz. De megengedhetjük magunknak Newtont. Akkor miért ne legyen egy Bledsoenk, a Bradynk mellé?Azért az előző szezonban, amíg a lezárások be nem ütöttek, ez a csapat elég versenyképes volt. Utána lett a Én mondjuk nem vagyok draft prospectben (sem) szakértő, de nem láttam azt a QB-t, akit mi reálisan elérhetünk és egy felkészülés után többre lehetne képes, mint Cam.KollegaMac Jones
peterk2005
We are all PATRIOTS!
több mint 4 éve
Stidham kábé ingyen van és vele sem áldoz be semmit a csapat....14 millió?Várjuk meg a szerződés részleteit elsőnek mivel benne van, hogy ebből 4-6 millió az ösztönző.
Mégis ki a bánattól féltünk, hogy elviszi előlünk?
Boston
Amúgy meg lehet, hogy soknak tűnik, viszont nem köteleződünk el több évre és ennek megvan az ára.
Lehet, hogy ez az év is nyögvenyelős lesz, de legalább a jövőt nem áldozzuk be és ahol kell ott lehet továbbra is erősíteni a csapaton.
Inkább kérdés, hogy ki lesz a slot elkapó, mert JE11 még nem 100%-os és nem is biztos, hogy az lesz.
Solymi
Az meg, hogy fizettünk 14 misit, caak higy ne játszon évekig nálunk megint no comment.
Do your job
több mint 4 éve
twitter.com/BerndBuchmasser/status/1370392927097270280?s=19
több mint 4 éve
Akkor az úgy pont 8-10 misivel több mint amit erre a projektre szánni kellett volna. A tavalyi lépést értettem,ettől égnek áll a hajam!14 millió?Várjuk meg a szerződés részleteit elsőnek mivel benne van, hogy ebből 4-6 millió az ösztönző.
Boston
Amúgy meg lehet, hogy soknak tűnik, viszont nem köteleződünk el több évre és ennek megvan az ára.
Lehet, hogy ez az év is nyögvenyelős lesz, de legalább a jövőt nem áldozzuk be és ahol kell ott lehet továbbra is erősíteni a csapaton.
Inkább kérdés, hogy ki lesz a slot elkapó, mert JE11 még nem 100%-os és nem is biztos, hogy az lesz.
Solymi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
Azért az előző szezonban, amíg a lezárások be nem ütöttek, ez a csapat elég versenyképes volt. Utána lett a Én mondjuk nem vagyok draft prospectben (sem) szakértő, de nem láttam azt a QB-t, akit mi reálisan elérhetünk és egy felkészülés után többre lehetne képes, mint Cam.KollegaMac Jones

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
14 millió?Várjuk meg a szerződés részleteit elsőnek mivel benne van, hogy ebből 4-6 millió az ösztönző.
Boston
több mint 4 éve
14 millió?Mégis ki a bánattól féltünk, hogy elviszi előlünk?
Do your job
több mint 4 éve
Azért az előző szezonban, amíg a lezárások be nem ütöttek, ez a csapat elég versenyképes volt. Utána lett a lemaradásunk hatalmas a többiekhez képest.Szóval benne volt a lehetőség, hogy fognak adni még egy évet Newtonnak. Inkább a Stidham project lezárását jelenti ez a szerződés. Én mondjuk nem vagyok draft prospectben (sem) szakértő, de nem láttam azt a QB-t, akit mi reálisan elérhetünk és egy felkészülés után többre lehetne képes, mint Cam. Viszont ha van a tarsolyban egy JG szerű irányító, akkor el lehet kezdeni felépíteni. Amihez meg kimondottan nagy segítség lehet Cam Newton személyisége.
We are all PATRIOTS!
több mint 4 éve
Fogom, de attól még nem baj, ha közben a Pats meccsein nem folyik ki a szemem

több mint 4 éve
Hogyan versenyeztetsz egy futkoraszos, passzolni már nem tudó irányítot egy pocket passerrel anélkül, hogy ne legyen az káros a csapatra, hogy full éltető dolgot kell felvaltva csinálni folyamatosan. Itt nem mindenki jobb lesz ettől, hanem mindenki rosszabb, mert senki sem tud normálisan készülni. Ha pedig egy Newton stílusú irányítot hozunk versenyre, akkor baromi jó idény lesz ittMajd nézed a Tampa meccseit 😉 😛
Wyatt
több mint 4 éve
Hogyan versenyeztetsz egy futkoraszos, passzolni már nem tudó irányítot egy pocket passerrel anélkül, hogy ne legyen az káros a csapatra, hogy full éltető dolgot kell felvaltva csinálni folyamatosan. Itt nem mindenki jobb lesz ettől, hanem mindenki rosszabb, mert senki sem tud normálisan készülni. Ha pedig egy Newton stílusú irányítot hozunk versenyre, akkor baromi jó idény lesz itt

több mint 4 éve
Comp update: Patriots are finalizing a 1-year deal worth close to $14 million for Cam Newton to return to New England, per source.Na ez az igazán WTF.... 1,7 misiért meg kellett próbálni tavaly,erre ilyen kilátástalan teljesítmény után megkínáljuk egy ilyen szerződéssel. Nyilván sokat számítanak a szerződés részletei,de nem tud olyan kevés garantáltat tartalmazni,hogy egyetértsek a döntéssel. Nem tudom akarok-e még egy ilyen idényt vele végignézni.
Beki
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
Remélem csak biztonsági tartalék.Annak elég drága.
goboston
Nem számítottam rá, de nem is volt teljesen illogikus, hogy így alakult.
Newtonnak nyilván nincs nagy piaca az utóbbi néhány év után, máshová nem tudott menni, vagy legalábbis nem ennyiért.
A Pats meg most a 7-9-es csapatok poklában van, a draftpozíció nem elég magas egy sztár rookie QB draftolásához, trade formájában is nagyon nehéz erősíteni, mert ahhoz meg nincs elég tőke, sem játékos, sem pick terén. Úgyhogy maradnak egy irányítónál, aki azért mégsem véletlenül volt MVP, hátha lesz egy nagy magára találása.
Talán majd a 6. körben találnak valami csiszolatlan gyémántot, nem tudom.
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
Comp update: Patriots are finalizing a 1-year deal worth close to $14 million for Cam Newton to return to New England, per source.Ennyit nem nagyon ér jelenleg. Mondjuk régen sem, de az már mindegy
Beki

több mint 4 éve
Ha ő kezd, okosabbak leszünk, több emberben maradt kérdőjel vele kapcsolatban.
Szidtam sokszor, de tiszta víz kerül a pohárba így.
NB2
Amúgy ha QB versenyeztetés lesz, az nem olyan rossz dolog, meg ugye azt se tudni hogy Cam lesz-e a kezdő.A jegesmedve maszna meg. Komolyan érthetetlen ez, ahogyan van. Hacsak nem valami futkoraszos tesot akarnak draftolni ezek után moge, de akkor meg a falnak is megyek...Patriots are bringing back Cam Newton but it doesn’t preclude them from making another QB move in the weeks to come, per league sources. This move locks in a QB heading into free agency.
Wyatt
Beki
A tavalyi évet bevallottan elcseszte, mert túl sokat gondolkodott, remélhetőleg az offseason alatt jobban összekapja magát.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Comp update: Patriots are finalizing a 1-year deal worth close to $14 million for Cam Newton to return to New England, per source.
több mint 4 éve
Remélem csak biztonsági tartalék.
több mint 4 éve
Édes faszom...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
A jegesmedve maszna meg. Komolyan érthetetlen ez, ahogyan van. Hacsak nem valami futkoraszos tesot akarnak draftolni ezek után moge, de akkor meg a falnak is megyek...Patriots are bringing back Cam Newton but it doesn’t preclude them from making another QB move in the weeks to come, per league sources. This move locks in a QB heading into free agency.
Wyatt
több mint 4 éve
Ha ő kezd, okosabbak leszünk, több emberben maradt kérdőjel vele kapcsolatban.Szidtam sokszor, de tiszta víz kerül a pohárba így.