New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 4 éve
Na most akkor az a kerdes, hogy Andrews mennyit kap es h ez jelentheti-e azt, h Thuneyval esetleg hosszabbitunk-e.Lehet megint az a forgatokonyv h nezzen szet a piacon h melyik csapatoktol milyen ajanlatokat kap, aztan tesz o is egy ajanlatot a Patsnek.
Az biztos h erdekes holtszezonnak nezunk elebe. Vajon h fog kinezni a OL es Van Noynak van-e kedve visszajoni...mar ha hivjuk.
több mint 4 éve
Mert sporolt 7misit és 4-5-6 körben elöbbréb kerültünk a drafton😁✌️Miért jó nekünk?Ez jó trade. Mindkét félnekCannon --> HoustonSztem ez nem rossz trade,figyelembe véve a megspórolt fizut is.
A 4., 5. és 6 körös pickeket cseréli a két a csapat egymás között
Boston
kolok1972
zinedine5
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Mert cutoltuk volna kb..Miért jó nekünk?Ez jó trade. Mindkét félnekCannon --> HoustonSztem ez nem rossz trade,figyelembe véve a megspórolt fizut is.
Boston
kolok1972
zinedine5
Burkus
több mint 4 éve
Miért jó nekünk?Ez jó trade. Mindkét félnekCannon --> HoustonSztem ez nem rossz trade,figyelembe véve a megspórolt fizut is.
Boston
kolok1972
zinedine5
Szerkesztette: Burkus
több mint 4 éve
Nagyon aktìv az öreg. Kìváncsi vagyok mit fog csinálni ha kinyit a piac😁
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Ez jó trade. Mindkét félnekCannon --> HoustonSztem ez nem rossz trade,figyelembe véve a megspórolt fizut is.
Boston
kolok1972
több mint 4 éve
Valamilyen szinten várható volt, sok sikert kívánok neki a jövőben, ő amit tudott azt megtette a csapatért köszönet érte...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 4 éve
Cannon --> HoustonSztem ez nem rossz trade,figyelembe véve a megspórolt fizut is.
Boston
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
Cannon --> HoustonA 4., 5. és 6 körös pickeket cseréli a két a csapat egymás között
Do your job
több mint 4 éve
Nyilván nem elég 3.5 m Thuneyra de ez az összeg mehetett volna a fizujába😁Thuney 3,5-5millioert? Az szep gondolat..5 millioert hoztunk egy jatekost, aki hatekony lesz a rovid yardos szitukban, foleg a goal line kornyeken.Ja pont a goal line környéke nem ment neki csak az elején... Ennyiért inkább Thuneyval kellet volna foglalkozni nem pedig elengedni. Aztán jöhet valami Qb nak kinéző ember nem pedig ez a bazári dìszmajom... Pfúú de nem kedvelem Newtont
Ha meg 14 millioba kerulne, annak orulhetnenk a legjobban.
topin
ParadSEC
En kivanom hogy 14 millioba keruljon nekunk Cam. Akkor ugye SB-t nyertunk...Thuney, ide vagy oda 😉
topin
több mint 4 éve
Thuney 3,5-5millioert? Az szep gondolat..5 millioert hoztunk egy jatekost, aki hatekony lesz a rovid yardos szitukban, foleg a goal line kornyeken.Ja pont a goal line környéke nem ment neki csak az elején... Ennyiért inkább Thuneyval kellet volna foglalkozni nem pedig elengedni. Aztán jöhet valami Qb nak kinéző ember nem pedig ez a bazári dìszmajom... Pfúú de nem kedvelem Newtont
topin
ParadSEC
En kivanom hogy 14 millioba keruljon nekunk Cam. Akkor ugye SB-t nyertunk...Thuney, ide vagy oda 😉
több mint 4 éve
Nem tudom min kell problémázni, 5m-t erőteljes túlzással élve most, ST játékosoknak osztogatta Bill kb, a liga meg 2.-3. QB-knak. Amenyiben meg lehozza a 14m-t, szerintem mindenki boldog lesz... 🤷♂️
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
5 millioert hoztunk egy jatekost, aki hatekony lesz a rovid yardos szitukban, foleg a goal line kornyeken.Ja pont a goal line környéke nem ment neki csak az elején... Ennyiért inkább Thuneyval kellet volna foglalkozni nem pedig elengedni. Aztán jöhet valami Qb nak kinéző ember nem pedig ez a bazári dìszmajom... Pfúú de nem kedvelem Newtont
topin
több mint 4 éve
5 millioert hoztunk egy jatekost, aki hatekony lesz a rovid yardos szitukban, foleg a goal line kornyeken. Ha meg 14 millioba kerulne, annak orulhetnenk a legjobban.
több mint 4 éve
Nálam ez egy Taysom Hill féle QB2 projektnek tűnik...Biztos megnezik h fejlodik-e a masodik evre. Az biztos h a rendszert jobban kell tudnia, gyorsabban olvasni es a mechanikajan is javitani kell.
Ennyi pénzért akár még meg is érheti ha csak ennyi szerepe lesz...
Viszont annyiban csatlakozom az előttem szólókhoz hogy Newton nem QB1 szint nálunk, ha mégis annak szánnánk akkor a következő szezon is megy a levesbe...
Castleai01
Ott volt fejlodes, aztan az is eltunt.
Viszont valszeg jobb opcio mint Hoyer.
több mint 4 éve
Belichicknél sose lehet tudni. Mondanám, hogy tavaly se lehetett, de ez nem igaz, tavaly nem volt semmi pénz, adta magát hogy vetminért idejöjjön.Az idei év azért már más, pénz van bőven, és veterán irányítóból is több szint elérhető lett volna, illetve még mindig az, bár a jó az drága, a kevésbé jó meg kevésbé jó (vagy simán rossz ). Én sem értem miért, ti sem. Valószínűleg legtöbb szurkoló így van ezzel. De így lenne Daltonnal, Winstonnal is. 😊 Ez a másod vonalas (vagy oda csúszott) irányítókkal a szitu.
Mi csak annyit látunk - én legalábbis, hogy ne többes számban beszéljek -, hogy Newton egy RGIII lett. Összetörte magát, kifogyott belőle a szusz, nem az aki volt. Neki nem egy rossz éve volt, hanem évek óta szenved. Sérült is, plusz nem is jó. És tendenciózusan alakulnak az idényei. Carolina-ban is az volt, meg itt is, hogy relative jól elkezdi az évet, aztán idény közben megzuhan. Egy ideig lehet ezt sérülésre fogni, de ha csak arról lenne szó, a Carolina nem mondott volna le róla tök ingyen egy Bridgewaterért cserébe. Valószínű, hogy tényleg elfogyott, tényleg egy jó csere / beállítható veterán kezdő szint körül képes ma teljesíteni. Van ilyenből néhány. Hogy miért pont ő jött vissza, azt csak Belichick tudja. (Itt tényleg igaza van topinnak: fogalmunk sincs miért. 😊 ). De annyira nem is oszt vagy szoroz, kapott 5 millát opciókkal, ami egy veterán csere fizetés. Erre bőven lehet még igazolni és draftolni is.
(Az más kérdés, amit Wyatt feszeget, hogy azért a csere / "tanár" irányítót is úgy szokták választani, hogy ne legyen stílusbeli ütközés közötte és a reménybeli kezdő között. Azaz, van rá esély, hogy valami Newtonhoz hasonló stílusú kezdő irányítóban gondolkodik az FO. Persze ez se feltétlenül igaz. Hill is teljesen más, mint Brees és Payton szerette a lehetőségeit a dolognak.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nálam ez egy Taysom Hill féle QB2 projektnek tűnik...Ennyi pénzért akár még meg is érheti ha csak ennyi szerepe lesz...
Viszont annyiban csatlakozom az előttem szólókhoz hogy Newton nem QB1 szint nálunk, ha mégis annak szánnánk akkor a következő szezon is megy a levesbe...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 4 éve
Cam Newton looking for that kid who said he was a free agent:
— Josh Liles (@JoshLiles28) March 12, 2021
pic.twitter.com/WN1tUhj9rD
Nekem bejött, de ismered milyen "'jók" a "vicceim". 😀Tok logikus választás lesz Jones, hiszen bármikor nézem, minden erossegerol és gyengejerol Newton játéka ugrik beNekem is ez jutott egyből eszembe. A malmok a földek irányába őrölnek. 😊 ("Fields", de remek szóvicc, gratulálok magamnak. 😀)
Wyatt
peterk2005
több mint 4 éve
twitter.com/MikeGarafolo/status/1370466129253175298?s=19Tulajdonképpen 1 év 5 millió ha játszik minden meccsen. Ha jól, akkor több.
több mint 4 éve
Te se vagy elájulva tőle? Hát én se.😕(Tok logikus választás lesz Jones, hiszen bármikor nézem, minden erossegerol és gyengejerol Newton játéka ugrik beNekem is ez jutott egyből eszembe. A malmok a földek irányába őrölnek. 😊 ("Fields", de remek szóvicc, gratulálok magamnak. 😀)
Wyatt
peterk2005
Wyatt

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
😕(Tok logikus választás lesz Jones, hiszen bármikor nézem, minden erossegerol és gyengejerol Newton játéka ugrik beNekem is ez jutott egyből eszembe. A malmok a földek irányába őrölnek. 😊 ("Fields", de remek szóvicc, gratulálok magamnak. 😀)
Wyatt
peterk2005

több mint 4 éve
Tok logikus választás lesz Jones, hiszen bármikor nézem, minden erossegerol és gyengejerol Newton játéka ugrik beNekem is ez jutott egyből eszembe. A malmok a földek irányába őrölnek. 😊 ("Fields", de remek szóvicc, gratulálok magamnak. 😀)
Wyatt
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Comp update: Patriots are finalizing a 1-year deal worth close to $14 million for Cam Newton to return to New England, per source.Ez Röfiburger pénze.
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Szegény labdákat sajnálom csak, idén is sírni fognak.
több mint 4 éve
Igen, értem. Jobb lett volna, ha viccelsz.Nem viccelek, hanem képes beszédet alkalmazok.Először azt hittem viccelsz....Értem amit mondasz. De megengedhetjük magunknak Newtont. Akkor miért ne legyen egy Bledsoenk, a Bradynk mellé?Azért az előző szezonban, amíg a lezárások be nem ütöttek, ez a csapat elég versenyképes volt. Utána lett a Én mondjuk nem vagyok draft prospectben (sem) szakértő, de nem láttam azt a QB-t, akit mi reálisan elérhetünk és egy felkészülés után többre lehetne képes, mint Cam.KollegaMac Jones
peterk2005
Kollega
Boston
Kollega
Do your job