New England Patriots

így sincsnekem nincs vele bajom, nyilvánvaló volt, hogy nem megyünk neki a draftnak úgy, hogy nincs a rosteren kezdő QB.BREAKING: The #Patriots are re-signing QB Cam Newton to a one-year deal, according to a league source.A p.csába bele... Na de mi a reteknek kell ide?
Klaci79
ParadSEC
Viszont nagyon remélem, hogy korán húzunk egyet mert a tavalyi párossal sokra nem megyünk...
gordon
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
nekem nincs vele bajom, nyilvánvaló volt, hogy nem megyünk neki a draftnak úgy, hogy nincs a rosteren kezdő QB.BREAKING: The #Patriots are re-signing QB Cam Newton to a one-year deal, according to a league source.A p.csába bele... Na de mi a reteknek kell ide?
Klaci79
ParadSEC
Viszont nagyon remélem, hogy korán húzunk egyet mert a tavalyi párossal sokra nem megyünk...
BREAKING: The #Patriots are re-signing QB Cam Newton to a one-year deal, according to a league source.A p.csába bele... Na de mi a reteknek kell ide?
Klaci79
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
Ez egy mocskos jó deal volt, nem is értem hogy egyesek miért bosszankodnak miatta...Szerintem a valóságban szotyit fog kapni Brown, mert tele lesz ösztönzőkkel a deal. Én egyetlen veszélyt látok benne, ha Trent a vegasi formáját hozza és nem tud pályán maradni.
4 kezdő szintű Tackle messze jobb mint 2-3, főleg egy covid-ligában...
Persze az egész nem fog semmit érni ha nem lesz egy kezdő szintű QB akit védeniük kellene majd...
Castleai01
4 kezdő szintű Tackle messze jobb mint 2-3, főleg egy covid-ligában...
Persze az egész nem fog semmit érni ha nem lesz egy kezdő szintű QB akit védeniük kellene majd...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
Egyébként a 11 milla az nem fixen annyi, hanem a maximum amit kaphat.igen én is ezt néztem, ez prove it szerződés de szar minden és BB-t megint lehúzták egy 5. körrel..
Szerintem közelebb lehet ez a 4-6 millió+NLTB bónuszhoz esetleg PO szerepléshez kötött.
Solymi
Szerintem közelebb lehet ez a 4-6 millió+NLTB bónuszhoz esetleg PO szerepléshez kötött.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
Mindenesetre kell egy irányító az 1. körből

Az egy év tényleg nem hangzik jól. De gondolom újra lehet tárgyalni, ha van miért.
We are all PATRIOTS!
Esetleg azért, mert szerintem érthetetlen és ez egy fórum, ahol ezt leírhatom. De igazából mindegy is, majd lesz ahogy lesz. Ahogy elképzelték. Lehet a mecseket sem nézem meg, majd lesz ahogy elképzelték.A jelek szerint nem vérzik ezer sebből a roster. Majd nyit a piac hozunk embert ahova kell, meg draftolunk is. Azért ez a folyamatos sírás kicsit lelombozó..Egy évre. Fasza.A pick vélhetően visszajön. És kellett nekik egy kezdő tackle, akiről tudják mit tud a rendszerben.Akár érteném is, de egy évre egy ötödik körért és ennyi pénzért nem.Ez az új szerződése. Egy év 11 millióOffense oldalon jelenleg a fal a legfontosabb posztunk, amin áll vagy bukik a támadójáték. Már persze ha olyan QB van mögöttük, amelyik eltudja dobni 5 yardra a lasztit minimum, pontosan.
zinedine5
Na most ezzel Cannon dealje okafogyott lesz az értékén és/vagy mozgástér is lesz a posztokat illetően. Wynn és Onwenu is bemozoghat akár Thuney helyére, de inkább Onwenura tippelnék és Brown meg RT lesz. Amúgy is futni fogunk, szóval kellett egy jó tackle oda. Herron nem kezdő szint jelenleg, de swing tacklenek elmegy. És Cajuste is "lábadozhat" így kedvére.
topin
Ennél kevesebbért megvoltunk a Wynn, Onwenu, Cannon trióval. Plusz akkor megmarad az 5. kör és azzal húzol O-lineba projekt játékost több évre.
Ez a deal egy potenciális SB csapatba érthető, ide QB nélkül teljesen felesleges egy évre. Ha ez egy 5 éves 60 milliós szerződés akkör értem, de így? Felesleges pick és pénzkidobás.
zinedine5
topin
Igaz a keretünk ezer sebből vérzik, de egy T egy évre 11 millióért a legfontosabb.
Inkább egy WR-t szerezzenek. Vagy TE-t, vagy igazolják vissza Andrewst, vagy DL-be jöjjön valami impact player. Esetleg egy LB.
Nem. Nekünk egy 4. (egyelőre) tackle kellett egy évre 11 millióért.
Van esetleg egy olyan ötletem, hogy tradeljük a második kört egy futóért.
zinedine5
Ha nem hoznak azokra a posztokra embert, ahova mi várjuk, akkor más az elképzelés. Ha meg majd hoznak, minek sírni előre?
De ha neked ettől jobb..csak nem értem miért kell minden hírnél így kezdeni..
topin
Egyébként meg: Azért ez a folyamatos rózsaszín köd kicsit lelombozó..
A jelek szerint nem vérzik ezer sebből a roster. Majd nyit a piac hozunk embert ahova kell, meg draftolunk is. Azért ez a folyamatos sírás kicsit lelombozó..Egy évre. Fasza.A pick vélhetően visszajön. És kellett nekik egy kezdő tackle, akiről tudják mit tud a rendszerben.Akár érteném is, de egy évre egy ötödik körért és ennyi pénzért nem.Ez az új szerződése. Egy év 11 millióOffense oldalon jelenleg a fal a legfontosabb posztunk, amin áll vagy bukik a támadójáték. Már persze ha olyan QB van mögöttük, amelyik eltudja dobni 5 yardra a lasztit minimum, pontosan.
zinedine5
Na most ezzel Cannon dealje okafogyott lesz az értékén és/vagy mozgástér is lesz a posztokat illetően. Wynn és Onwenu is bemozoghat akár Thuney helyére, de inkább Onwenura tippelnék és Brown meg RT lesz. Amúgy is futni fogunk, szóval kellett egy jó tackle oda. Herron nem kezdő szint jelenleg, de swing tacklenek elmegy. És Cajuste is "lábadozhat" így kedvére.
topin
Ennél kevesebbért megvoltunk a Wynn, Onwenu, Cannon trióval. Plusz akkor megmarad az 5. kör és azzal húzol O-lineba projekt játékost több évre.
Ez a deal egy potenciális SB csapatba érthető, ide QB nélkül teljesen felesleges egy évre. Ha ez egy 5 éves 60 milliós szerződés akkör értem, de így? Felesleges pick és pénzkidobás.
zinedine5
topin
Igaz a keretünk ezer sebből vérzik, de egy T egy évre 11 millióért a legfontosabb.
Inkább egy WR-t szerezzenek. Vagy TE-t, vagy igazolják vissza Andrewst, vagy DL-be jöjjön valami impact player. Esetleg egy LB.
zinedine5
Ha nem hoznak azokra a posztokra embert, ahova mi várjuk, akkor más az elképzelés. Ha meg majd hoznak, minek sírni előre?
De ha neked ettől jobb..csak nem értem miért kell minden hírnél így kezdeni..
Egy évre. Fasza.A pick vélhetően visszajön. És kellett nekik egy kezdő tackle, akiről tudják mit tud a rendszerben.Akár érteném is, de egy évre egy ötödik körért és ennyi pénzért nem.Ez az új szerződése. Egy év 11 millióOffense oldalon jelenleg a fal a legfontosabb posztunk, amin áll vagy bukik a támadójáték. Már persze ha olyan QB van mögöttük, amelyik eltudja dobni 5 yardra a lasztit minimum, pontosan.
zinedine5
topin
zinedine5
topin
A pick vélhetően visszajön. És kellett nekik egy kezdő tackle, akiről tudják mit tud a rendszerben.Akár érteném is, de egy évre egy ötödik körért és ennyi pénzért nem.Ez az új szerződése. Egy év 11 millióOffense oldalon jelenleg a fal a legfontosabb posztunk, amin áll vagy bukik a támadójáték. Már persze ha olyan QB van mögöttük, amelyik eltudja dobni 5 yardra a lasztit minimum, pontosan.
zinedine5
topin
zinedine5
Akár érteném is, de egy évre egy ötödik körért és ennyi pénzért nem.Ez az új szerződése. Egy év 11 millióOffense oldalon jelenleg a fal a legfontosabb posztunk, amin áll vagy bukik a támadójáték. Már persze ha olyan QB van mögöttük, amelyik eltudja dobni 5 yardra a lasztit minimum, pontosan.
zinedine5
topin
Ez az új szerződése. Egy év 11 millióOffense oldalon jelenleg a fal a legfontosabb posztunk, amin áll vagy bukik a támadójáték. Már persze ha olyan QB van mögöttük, amelyik eltudja dobni 5 yardra a lasztit minimum, pontosan.
zinedine5
Ez az új szerződése. Egy év 11 millióEzt nem értem. Nálunk top szinten jàtszott. 5kört megér.Ez rendben is lenne, csakhogy most egy ötödik kört és 11 milliót adunk egy évért. Lehet, hogy mondjuk az egyik 3-4-5 körösünkkel is húzhattunk volna egy G-t. Valamivel olcsóbb lenne. És ha beválik az nem egy év. Ha meg nem, na bumm, nem egy támadófal emberre vagyunk a PO-tól.azt olvasni, hogy Wynn bemozog G be és Trent Lt lesz. Gondolom nem sikerült megállapodni Thuney val, de mondjuk azt a pénzt én sem adnám meg neki amit a piacon fog majd..Brown LT-t játszott nem? Ott azért Wynn tartóssága elég kérdőjeles.Kb. az egyetlen poszt, ahol megvoltunk.Big move: The #Patriots are expected to trade for #Raiders OT Trent Brown, sources say. Back to where he became a star.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 9, 2021
My story: https://t.co/KVDEjfUy9W
Beki
zinedine5
kolok1972
gordon
Itt szerintem BB le lett húzva.
zinedine5
Gondolom kap új szerződést is ....
gordon
Ezt nem értem. Nálunk top szinten jàtszott. 5kört megér.Ez rendben is lenne, csakhogy most egy ötödik kört és 11 milliót adunk egy évért. Lehet, hogy mondjuk az egyik 3-4-5 körösünkkel is húzhattunk volna egy G-t. Valamivel olcsóbb lenne. És ha beválik az nem egy év. Ha meg nem, na bumm, nem egy támadófal emberre vagyunk a PO-tól.azt olvasni, hogy Wynn bemozog G be és Trent Lt lesz. Gondolom nem sikerült megállapodni Thuney val, de mondjuk azt a pénzt én sem adnám meg neki amit a piacon fog majd..Brown LT-t játszott nem? Ott azért Wynn tartóssága elég kérdőjeles.Kb. az egyetlen poszt, ahol megvoltunk.Big move: The #Patriots are expected to trade for #Raiders OT Trent Brown, sources say. Back to where he became a star.
Beki
zinedine5
kolok1972
gordon
zinedine5
Gondolom kap új szerződést is ....
Ez rendben is lenne, csakhogy most egy ötödik kört és 11 milliót adunk egy évért. Lehet, hogy mondjuk az egyik 3-4-5 körösünkkel is húzhattunk volna egy G-t. Valamivel olcsóbb lenne. És ha beválik az nem egy év. Ha meg nem, na bumm, nem egy támadófal emberre vagyunk a PO-tól.azt olvasni, hogy Wynn bemozog G be és Trent Lt lesz. Gondolom nem sikerült megállapodni Thuney val, de mondjuk azt a pénzt én sem adnám meg neki amit a piacon fog majd..Brown LT-t játszott nem? Ott azért Wynn tartóssága elég kérdőjeles.Kb. az egyetlen poszt, ahol megvoltunk.Big move: The #Patriots are expected to trade for #Raiders OT Trent Brown, sources say. Back to where he became a star.
Beki
zinedine5
kolok1972
gordon
azt olvasni, hogy Wynn bemozog G be és Trent Lt lesz. Gondolom nem sikerült megállapodni Thuney val, de mondjuk azt a pénzt én sem adnám meg neki amit a piacon fog majd..Brown LT-t játszott nem? Ott azért Wynn tartóssága elég kérdőjeles.Kb. az egyetlen poszt, ahol megvoltunk.Big move: The #Patriots are expected to trade for #Raiders OT Trent Brown, sources say. Back to where he became a star.
Beki
zinedine5
kolok1972
Patriots are not expected to use their franchise tag on OG Joe Thuney as they did last year, per sources. Thuney likely headed to the free-agent market.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 9, 2021