New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 128 — nabege2@yahoo.com
Majd BB ugy dont egyszer iden az elso felidore is felkeszul a D. Vagy nem.

A masodij felido vedelme megint oke, stoppok, keves pont.

De az elsokkel mi van? Minden meccsen ugyanaz a soft szarakodas. Es minden felidoben a latottakhoz igazitas es javulas.

De mi a szent szarert nem keszulunk valami tematikus tervvel az aktualis ellenfelre?

Egyedul kb a Ravens elleni elso felido volt rendben D szempontbol.
topin
ezt akartam még írni, hogy meccsek óta elkúrjuk az első félidőt, aztán rohanunk az eredmény után
mondjuk még ma is nyerhettünk volna, ha még egy támadást a 2. félidőben normálisan összerakunk
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 978
Nekem úgy tűnik, mintha nem tudná olvasni a védelmeket (azon a szinten ami elvárható lenne). Nyugodtan javítson ki bárki ha nem így lenne.

Már többször megfigyeltem, hogy ilyen kulcs szituknál a védelmi edzők hívnak egy extra blitzet és minket totálisan letolt gatyával ér.

Mintha a döntéshozatala is lassú lenne, nem szabadul gyorsan a labdától, túl sokat vár még akkor is mikor teljesen üresen van az elkapója.
ZERO_L
Igen. Néha leugrik a képernyőről, hogy mi fog történni, ő meg véletlenül sem hív át valamit, vagy figyelmezteti a falat az eytra emberre.

És mellette a kivitelezés is ergya.

Olyan mintha fejben,elméletben és gyakorlatban is ennyi lett volna neki.

(Ami egyébként nem lenne fura, mivel csak nekünk kellett, veterán minimumért, jüniusban.)
zinedine5
Jogos. Nagyjából kiderült, hogy miért nem kellett senkinek. És nem abban a korban van, amikor meg tud újulni.

Azt azért be kell látnom, hogy TB12 a saját karrierje szempontjából jól döntött, amikor nem akart idén itt játszani.
Burkus
Azért a TB12 által futtatott rendszer hatékonyságát meg a Cam által futtatottat ne hasonlítsuk már össze.
Legtöbbször ezek ellen a védelmek ellen Brady rutinja és védelmi olvasása mentett meg minket, itt meg Cam valszeg szét lett szopatva Crennel által.

Az előző meccseken a rövid passzai többnyire ültek, itt meg folyamatosan leütötték, alulra dobott, stb.
A hosszúak meg mentek.

Másik, hogy egyáltalán nem tudtunk futni, se középre, se szélre, blokkolás mint olyan nem tudott létezni.

Azért ez a Texans korábban PO csapat volt, gyengült egy kicsit BoB alatt, de úgy látszik kezdenek összeállni.

A védelmünk meg pehelykönnyű és Jonest látni bent a pályán...háááát...

Én Camben még bízom, viszont ahhoz, hogy jó legyen, neki is fejlődni kell védelmek olvasása terén és az elkapóknak is.
több mint 5 éve
Matthew99
Tényleg, a menetrendes háttérképeket hol lehet találni?
Tudom, hogy a neten lehet kismilliót találni, de szokott itt a bowl.hu-n minden évbe posztolva lenni a csapatoknak, szeretném azt kitenni.
Solymi
 hu.pinterest.com/tgercojones/nfl-schedule-wallpapers-central-european-time/
Matthew99
Köszi.
Ahogy nézem, Pats-es nincsen még, lehet jobb is 😀
több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 265
Majd BB ugy dont egyszer iden az elso felidore is felkeszul a D. Vagy nem.

A masodij felido vedelme megint oke, stoppok, keves pont.

De az elsokkel mi van? Minden meccsen ugyanaz a soft szarakodas. Es minden felidoben a latottakhoz igazitas es javulas.

De mi a szent szarert nem keszulunk valami tematikus tervvel az aktualis ellenfelre?

Egyedul kb a Ravens elleni elso felido volt rendben D szempontbol.
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nekem úgy tűnik, mintha nem tudná olvasni a védelmeket (azon a szinten ami elvárható lenne). Nyugodtan javítson ki bárki ha nem így lenne.

Már többször megfigyeltem, hogy ilyen kulcs szituknál a védelmi edzők hívnak egy extra blitzet és minket totálisan letolt gatyával ér.

Mintha a döntéshozatala is lassú lenne, nem szabadul gyorsan a labdától, túl sokat vár még akkor is mikor teljesen üresen van az elkapója.
ZERO_L
Igen. Néha leugrik a képernyőről, hogy mi fog történni, ő meg véletlenül sem hív át valamit, vagy figyelmezteti a falat az eytra emberre.

(Ami egyébként nem lenne fura, mivel csak nekünk kellett, veterán minimumért, jüniusban.)
zinedine5
Jogos. Nagyjából kiderült, hogy miért nem kellett senkinek. És nem abban a korban van, amikor meg tud újulni.

Azt azért be kell látnom, hogy TB12 a saját karrierje szempontjából jól döntött, amikor nem akart idén itt játszani.
több mint 5 éve
vhsboxer 104
Nem baj, jövőre lesz jó DC, mert Patriciat úgy fogják kivágni mint a macskát. Egy blowout zakó a Pantherstől -szerintem ez a vége.
Burkus
Flores kellene ide ,nem a raketamernok,de sajnos erre sansz nincs.
több mint 5 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 414 — Ajmo Vatreni

ZERO_L

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Na levonjuk a tanulságot?
ParadSEC
Nem lesz esélyünk esetleg top QB pickre
ThundersNFL
Ne becsüld le ezt a csapatot. Tudom, hogy az egész keret nem az igazi, de nekem Newton valahogy borzasztó idegenül mozog a Pats-szisztémában.
Burkus
Newton egész egyszerűen kevés. Nyilván nem a passzjáték az erőssége, de hogy egyáltalán nincs képbe azzal, hogy ki támadja és azok a lapos szar passzok, az nagyon az alja. Ezt kb tuti tudná Stidham is.

Egy nagy előnye lenne Newtonnak, ha fut. Azonban valami számomra ismeretlen oknál fogva nem hívunk rá játékot.

Így viszont egy közepesnél gyengébb irányító.
zinedine5

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
ParadSEC
ThundersNFL
Ne becsüld le ezt a csapatot. Tudom, hogy az egész keret nem az igazi, de nekem Newton valahogy borzasztó idegenül mozog a Pats-szisztémában.
Burkus
Én azt nem értem, hogy nem látják az edzők, hogy szar..Körülményes, qrva lassan olvassa a játékot, még akkor is, ha ma végre volt egy hosszú passza, amit Byrd szépen elkapott és lett belőle végre egy WR TD! Életidegen ebben a rendszerben. Fura nekem..Nem értem, hogy mi volt ma a plan?
Szar nézni ezt a csapatot mindkét oldalon..A D#-nél valamilyen szinten értem a visszaesést, mert a D-lineban, LB sorban rohadt sok az újonc akinek előre kell lépni és emiatt többször megég a secondary..De, hogy végre van potens futójáték, jó RB tandemmel, futni elvileg tudó QB-val, és 3 közepes elkapóval, akik azért elkapják az 5-10 yardos passzokat bármikor, akkor hogy a pöcsbe nem tudunk haladni soha??? Fos..Szar nézni a szenvedést és ötlettelen O# playeket! Nem tudom, hogy JMD-t ki hívná HC-nek, de most nagyon vágja maga alatt a fát.. Még akkor is, ha elővesz trükkös játékokat a tarsolyból, amin inkább mi is mosolygunk, kínunkban. 😕

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nem baj, jövőre lesz jó DC, mert Patriciat úgy fogják kivágni mint a macskát. Egy blowout zakó a Pantherstől -szerintem ez a vége.
több mint 5 éve
ParadSEC
ThundersNFL
Burkus
Newton egész egyszerűen kevés. Nyilván nem a passzjáték az erőssége, de hogy egyáltalán nincs képbe azzal, hogy ki támadja és azok a lapos szar passzok, az nagyon az alja. Ezt kb tuti tudná Stidham is.

Egy nagy előnye lenne Newtonnak, ha fut. Azonban valami számomra ismeretlen oknál fogva nem hívunk rá játékot.

Így viszont egy közepesnél gyengébb irányító.
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ParadSEC
ThundersNFL
Burkus
Mint a partra vetett hal

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
ParadSEC
ThundersNFL
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 128 — nabege2@yahoo.com
Jött a valóság😕 Megírtam a ravens meccs után, hogy hálásak lehetünk az esőnek, mert segített nekünk, hát most nem jött.
Siralmas volt az első félidőben a D, az amit leműveltek, arra nincsenek szavak. Tényleg, hogy ennyi first contact utáni yardszopást más csapat tuti nem enged, csak mi. Legalább volt vagy 15 olyan eset, mikor már azt hittem megvan, vagy meg is volt, de a houstoni még nyargalt vagy 5 yardot védővel a nyakán. Amikor meg a TE-jük telibefejelte a fél védelmünket, nah az volt a csúcs.
Reménykedtem hátha, de tényleg ezt a szezont engedjük el, de tényleg nem értem a védelem mi a pi...ért zuhant így össze???

Cam néha tényleg olyan mintha le lenne szedálva, basszus ott állnak vele szemben 2-en, erre benyeli a sacket😕 Simán kidobhatta volna. Izzot meg a végén vesszük elő??? Jah és állítólag ez a Texans futás elleni védekezés extra pocsék, hát nem láttam. Jó hátrányban voltunk kellettek a passzok, de valami nagyon nem működött ma a futással sem.
több mint 5 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
ParadSEC
Persze! Jó a Texans Off.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kapd be Josh. Payton éppen Taysom Hillel szopatja szét a Falconst.
zinedine5
Persze mert rákészültek Winstonra

Draft

több mint 5 éve
ParadSEC

Draft

több mint 5 éve
Kapd be Josh. Payton éppen Taysom Hillel szopatja szét a Falconst.
több mint 5 éve
ParadSEC
Véletlenül sem. Minden fasza.
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Én sok mindent el tudok fogadni, de az hogy Newton folyamatosan az üresen álló elkapó bokájához dobja a labdát, na attól nagyon ki tudok égni.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Idei szokásos félidő.

Szopjuk a passzokat, tacklet csak még véletlenül sem tudunk csinálni.
Passrush nulla, de legalább Watsont sem tudjuk bentartani a zsebben.

Támadásban a szokásos semmi, ha nincs gadget play nem tudunk komolyan előrehaladni, marad a maszatolás, amiből ma nem jönnek a yardok.

Lesz min javítani a második félidőben.

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 246 — Invisible man
Matthew99
Tudom, hogy a neten lehet kismilliót találni, de szokott itt a bowl.hu-n minden évbe posztolva lenni a csapatoknak, szeretném azt kitenni.
Solymi
 hu.pinterest.com/tgercojones/nfl-schedule-wallpapers-central-european-time/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Matthew99
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 246 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.