NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Az előző meccsen, amikor Dorsett hamar kiszállt, emiatt kevesebb volt a megjátszható elkapó. Ezt megoldottuk azzal, hogy bevontuk a tight endeket is, amiből lett 61 yard és egy TD. Ez nálam nem a nullával egyenlő, még akkor sem, ha eddig Gronk volt a mérce. Ha ennyit csinálnának, minden meccsen, az bőven elég is lenne. De van olyan meccs, amikor az ellenfél miatt arra a posztra nem kell nézni, megoldjuk máshogy. Van, amikor Gordon felé sem kell, és volt olyan, amikor Edelmant sem tömtük, vagy éppen Michelt jegeltük. A lényeg, hogy mindig legyen olyan, amivel nyerni tudunk, és általában ezt meg is oldjuk. Nem egy combos egység, NFL-szinten még átlagosnak sem nevezhető, de pont az előző meccs után már azért a nullával egyenértékűt sem mondanám. Ha ennyit hoznak, amikor kell, akkor legyen, ha meg nem kell rájuk passzolni, engem az sem izgat
több mint 5 éve
Mondjuk én vagyok a fasz, hogy bármit próbálok még ide írniMeg is lehet sértődni, de ezekkel a "ha minden meccsen nyerünk, akkor leszarom a meccsenkénti 10 eladott labdát" felfogással nem nagyon lehet mit kezdeni...
Wyatt
szerinted mennyi realitása van annak, hogy Izzo-LaCosse páros majd 60 yardot meg egy TD-t átlagol meccsenként?
mert ez kb olyan wishful thinking, minthogy Stidham jövőre kiszorítja Brady-t mert olyan jó lesz és köv 15 évre meg van a fr QB-nk
...de bmeg, valaki leírja, hogy gyenge a TE játékunk és ti már rögtön jöttök megmondó kapitányt játszani, bezzeg a többi 30 csapat blabla...
Kollega
senki nem aggódik, nem nyomogatja a pánik gombot, még az OL is faszán nézhet ki decemberre, PO-ra
annyi történt, hogy le mertem írni, hogy az OL és TE egységnek bőven van hová fejlődnie
ennyi, nem kell ezt túlgondolni és megint előhúzni a rohadtul unalmas "elkényeztetett peccesnek semmi sem jó" kártyát
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Nyilván alacsony. De mivel nem találtunk megfelelő talentet TE posztra, ezért vastagon megerősítettük az elkapó posztot és sok használható tailbeck is van a keretben. De azt hogy számolod ki, hogy az első körös elkapód IR-re kerül, a szabad ügynök szupersztár ellen rendőrségi eljárás indul, a FB-kel lesérül, a stabil kezdő centered lesérül, stb?És tényleg ezen kell aggódni, mikor a football történetének egyik legerősebb védelme a mienk és amúgy veretlenül állunk 5 forduló után? Nem mellesleg az egy ellenfelünk, amelyik meg tudott minket szorítani és épp ellenünk szerezte az egyetlen vereségét?
A 38 éves, már egyszer visszavonult TE miatt van ez? Én imádom Benjít, nagyon sajnáltam, mikor annak idején elküldtük, de hát ha egyszer nem jelent upgradet, minek fizessünk neki?
Vagy most a veretlen szezon miatt aggódunk? Amiatt ne aggódjunk, az nem lesz meg. Ha mégis, az isteni elképesztő csoda lesz. De ez a csapat anélkül is legenda. Én láttam, hogy milyen idegfeszültség volt a játékosokban amikor megcsinálták a veretlen alapszakaszt. Én ezt nem akarom még egyszer, pláne nem azt, ahogy vége lett.
5-0-val állunk, előnyünk van a home fieldre, szerintem itt és most örülni kellene és viccelődni, ahogy Wyatt teszi! Ahogy tavaly is írtam, a szeptember-októberi nyűglődés és döcögés vezet ahhoz a februári meccsnaphoz. Ezt a döcögést 30 ellenfelünk rohadtul irigyli.
Most meg én lettem rohadt hosszú. TLDR LOL
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
jó hát igen, ilyen alapon ha mostantól minden meccsen csak egy nyamvadt ponttal nyerünk, akkor felőlem el lehet küldeni BB-t, TB-t meg minden sztárt és fel lehet tölteni a keretet UDFA rookiekkal, a fennmaradó összeget meg felőlem Kraft elszippanthatja bármelyik tai kurva zsíros valagán... kérdés ennek mennyi a realitásajelenleg úgy állunk, hogy 5 meccs után(LaCosse csak 3 meccset játszott) van 7(!!) elkapásból 138 yardja a két TE-ünknek egy TD-vel, ez egy elkapás és 27,6 yard meccsenkénti átlagot jelet
Ez már bőven az a kategória, amit WR+RB játékosoknak komolyan kompenzálnia kell.
Ofal mellett a két TE-dünknek is fel kell javulnia legalább egy közepes szintig, BB-ék bíznak bennük ezt láthatjuk, szerintem realitása inkább az Ofal felkeményedésének van, TE poszton iszonyat alacsony a talent level, de cáfoljanak rám.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ha minden meccsen jon 61 yard es 1 TD, en nem fogok panaszkodni a TE-jatekra.Az a kerdes, Dorsett felepult-e mar, mert akkor van harom elkapo azert, nehany TE-elkapas, jo par White-elkapas, aztan meg is vagyunk. Aztan johet szepen lassan Harry is, szerencsere eddig nem volt ra szukseg, de a bye utan azert kell majd
több mint 5 éve
On the other hand... Ben Watsonnak nem találtunk roster helyet, pedig TE játékunk kis túlzással a nullával egyenlőha jön WR, szerintem az inkább Harry állapotáról fog sokat elmondani
több mint 5 éve
topin
2 009
Ez az elkapó keresés szólhat annak is, hogy rendkívül sérülékeny ez a mélység..Harry IR, Gordon ugye eleve bármikor kieshet, Edelman is bibis, Dorsett nem alkalmas hosszabb távon WR2-nek és Meyers se. Bizonyos felállásoknál kifejezetten előnyösek, de állandóra, meg hogy futás nélkül, velük mozgassuk a láncokat, arra ők ketten nem elegek. 5WR+Slater a megszokott recept, most ez Olszewskivel van meg. Szóval nem csoda, hogy kell még egy ember ide..Nem tudjuk Harry visszajöhet-e..és ha visszajön, akkor Gunner lehet repülne is.
Szerkesztette: topin
több mint 5 éve
Valami oka csak van annak, hogy BB folyamatosan elkapók után nézelődik. AB idehozatala azért nem a szedjünk fel valakit és próbáljukki, mert éppen van egy helyünk kategória volt. Komoly összeget és kockázatot is hajlandó volt beletenni. Ez szerintem azt jelzi, hogy valamit hiányol az elkapó sorból, legfeljebb mi nem tudjuk / látjuk, hogy mi az.Honnan lehetne kukázni wr-t? Nagyon kellene egy tapasztaltabb elkapó Edelmant tehermentesíteniAddig amíg nincs èrdemi pass protection ès Brady sokszor kapkod, addig felesleges ide bàrki is. Ne mondja nekem senki, hogy ez az elkapó team nem elèg. A falnak kène feljavulnia, illetve Bradynek kène jobban körbe nèznie.
ParadSEC
FViktor93
Gronk állandóra szerződött? Vagy csak erre az alkalomra? (Picit meglep a dolog, mert bár tudom, hogy szeret szerepelni, de én inkább valami show hostjaként vagy filmszerepben tudtam elképzelni illetve azt hallottam abba az irányba mozig. Ez az elemezgetős feladat azért eléggé más. Aztán ki tudja, Pat McAfee is egy bolond, és róla is kiderült, hogy jól nyomja az elemzőt is. Gronk is lehet, hogy új oldalát mutatja meg holnapután.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
FViktor93
2 173
Honnan lehetne kukázni wr-t? Nagyon kellene egy tapasztaltabb elkapó Edelmant tehermentesíteniAddig amíg nincs èrdemi pass protection ès Brady sokszor kapkod, addig felesleges ide bàrki is. Ne mondja nekem senki, hogy ez az elkapó team nem elèg. A falnak kène feljavulnia, illetve Bradynek kène jobban körbe nèznie.
ParadSEC
több mint 5 éve
cspeti98
466
Nem tiltakoznék, ha összejönne. 😀 A realitás viszont Sanders, de érte se haragudnék.Sanu de szép lenne😀Honnan lehetne kukázni wr-t? Nagyon kellene egy tapasztaltabb elkapó Edelmant tehermentesíteniSanderst pletykálják a legtöbb helyen, de olvastam már Sanut is, igaz az csak találgatás. Nála az egész dolog alapja az, hogy amikor FA volt meg akartuk szerezni, konkrét info nincs.
ParadSEC
cspeti98
ParadSEC
több mint 5 éve
Sanu de szép lenne😀Honnan lehetne kukázni wr-t? Nagyon kellene egy tapasztaltabb elkapó Edelmant tehermentesíteniSanderst pletykálják a legtöbb helyen, de olvastam már Sanut is, igaz az csak találgatás. Nála az egész dolog alapja az, hogy amikor FA volt meg akartuk szerezni, konkrét info nincs.
ParadSEC
cspeti98
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
cspeti98
466
Honnan lehetne kukázni wr-t? Nagyon kellene egy tapasztaltabb elkapó Edelmant tehermentesíteniSanderst pletykálják a legtöbb helyen, de olvastam már Sanut is, igaz az csak találgatás. Nála az egész dolog alapja az, hogy amikor FA volt meg akartuk szerezni, konkrét info nincs.
ParadSEC
Szerkesztette: cspeti98
több mint 5 éve
twitter.com/BruceFeldmanCFB/status/1181591150953549825
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Honnan lehetne kukázni wr-t? Nagyon kellene egy tapasztaltabb elkapó Edelmant tehermentesíteni
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
De max. pár hét.Vérből 8-10 óraNem tudjátok véletlenül, hogy cannabinoid kezelés után mennyi idő alatt csökken a THC szint a megengedett szint alá?- Hé, Bill! Unatkozom mit csináljak?Watsonrol van valami hir? 4ig lehet aktiválni ha jól tudom.Nem aktiváltuk végül.
Witchdoctor
ervinator
- Várj egy kicsit egy Gronky!
FunHun
Kollega
Pisiből több
vpi
több mint 5 éve
Vérből 8-10 óraNem tudjátok véletlenül, hogy cannabinoid kezelés után mennyi idő alatt csökken a THC szint a megengedett szint alá?- Hé, Bill! Unatkozom mit csináljak?Watsonrol van valami hir? 4ig lehet aktiválni ha jól tudom.Nem aktiváltuk végül.
Witchdoctor
ervinator
FunHun
Kollega
Pisiből több
több mint 5 éve
Nem tudjátok véletlenül, hogy cannabinoid kezelés után mennyi idő alatt csökken a THC szint a megengedett szint alá?- Hé, Bill! Unatkozom mit csináljak?Watsonrol van valami hir? 4ig lehet aktiválni ha jól tudom.Nem aktiváltuk végül.
Witchdoctor
ervinator
FunHun
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
FunHun
1 493
- Hé, Bill! Unatkozom mit csináljak?Watsonrol van valami hir? 4ig lehet aktiválni ha jól tudom.Nem aktiváltuk végül.
Witchdoctor
ervinator
több mint 5 éve
Bennett használatáról mi a vélemény? Azon kívül, hogy kint milliószor jobban értenek hozzá, mint mi a fotelból.Első két hét 50%os használat, utolsó három hét: 37-29-28 százalékos snap count.
Azért kicsit sokat keres ahhoz, hogy ilyen limitáltan küldjük pályára, snap számait abszolút a gameplen határozza meg vagy már meg is bánták a hosszabbítást?
Én nem hiszek, a "PO-ra tartalékoljuk" elméletekben és tartok tőle, hogy Bennett nem sokáig fogja bírni ezt a kevés játékidőt. Ettől függetlenül az 5 meccsen hozott 2,5 sack(+nem tudom mennyi nyomást generált összesen), meg úgy hogy nélküle is hasít a védelem, legyen szó passrushról vagy overall performanceról egyáltalán nem vészes.
De ha vki azt mondja nekem offseasonben, hogy a "Flowers pótlékot" limitáltan játszatva is egy sackgyár leszünk, tuti kiröhögöm.
(oké, ócska támadók ellen hozunk brutál számokat)
több mint 5 éve
ervinator
1 703
Watsonrol van valami hir? 4ig lehet aktiválni ha jól tudom.Nem aktiváltuk végül.
Witchdoctor
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Btw nekem Gordon meccsek óta nem tetszik, nincs összhang es nem látom hogy nagyon teperne a pályán. Valaki látott valami statot ezzel kapcsolatban?
több mint 5 éve
Watsonrol van valami hir? 4ig lehet aktiválni ha jól tudom.
több mint 5 éve
Bármkor ha ilyen hìrrel szolgálhatok😁😁😁Bedaráltuk a Skins-t. Amíg bírta szusszal a D-jük addig partyban voltak, csak elfogyott a nafta és kapták is a demoralizáló first downokat-Td-ket. Az O fal alakulóban van de nincs meg az összhang köztük. Brady sokat kap és ezért dob f.szomkivan inteket a redzone-ban. Ja és szopott a Kansas így még szebb a hétfő 😀Kösz a spoilert....
ParadSEC
ZERO_L
több mint 5 éve
batyu
630
Nekem az tűnt fel Nugentnél (igaz, csak soccer múltam van, nem amerikai foci), mindjárt az első rúgásánál, hogy a közelieket is nagyon erősen rúgja. Ez azért lehet gond majd, mert a rúgásoknál van egy fordított arányú összefüggés a célzás pontossága, és az ereje között. És azt jelenti, hogy minél erősebb a rúgás, annál nehezebb pontosan irányítani, ill. annál pontatlanabb lesz. Ezért kell egy ésszerű arányosságot tartani az erő, és a célzás között, nem nekimenni mindennek, mint tót az anyjának. Persze sok választási lehetőségünk nincs, most ezzel az "anyaggal" kell dolgozni.Roberto Carlosnak erről nem szóltak
ötös műhold