NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ami talán még nem volt, hogy a második félidőben a kiesők miatt csak egyféle felállással (11 personnel) tudtunk játszani, pedig azért az jól szokott menni, ha tudunk változtatgatni meccs közben
több mint 5 éve
gbol
383
1. Senki nem mondta, hogy nem így van.Ez az egyik “kedvenc” megközelítésem.Gilmore nagyot játszott, a múltkori meccs után visszatért az All-Pro útra. Azt nem értettem, hogy J. Jonest miért hagyjuk egyazegyben Golden Tate-el safety segítség nélkül, meg is égett a TD-nél, de az én fotelszurkoló meglátásom szerint a Giants által challengelt eset is DPI volt. (Nem értem, hogy hogy engedi meg a liga ennek a PI challenge-nek a bírók általi nyílt szabotálását, egyértelmű esetekben is inkább a mundér becsületét védik.)A viszonylag gyenge ellenfelek azt jelenti, hogy 7-22-vel állnak, és ha kivesszük a Bills-t, akkor 3-21-gyel. Ezt nem viszonylag gyengének, hanem inkább rettenetesen gyenge ellenfeleknek mondanám.
A LB sorra nincsenek szavak, Van Noyról Bazzani anno a trade-nél megmondta, hogy majd a Patsben jó játékos lesz. Honnan tudta akkor, nem tudom. 😊 Ahogy Collins megcsinálta fumble-t, gyönyörű volt. A meccs eleji sack után bíztam benne, hogy folytatódik a sackgyár, de a Giants fala jobban állta a rohamokat mint gondoltam, egészen garbage time-ig. (Cserébe Daniels hibázott eleget.😊 )
Bolden visszaigazolása jó döntés volt és nemcsak ST player, ezt már a második meccsen mutatta. Sokak kedvence, Jordan Richards is pályára lépett már a ST-ben. Amúgy Bolden miért tűnt el a meccs első negyedét követően, megsérült?
Battista azzal címmel írt cikket most, hogy Patriots still undefeated, but flaws apparent. Igaza van. Én sem hittem, hogy a második félidő közepéig a mostani Giants ellen hazai pályán egy szál ST TD-vel állunk és azt sem, hogy 14-14 -es állás is lesz. A falban semmi előrelépés nem látszott és most - tekintettel az itteni korábbi diskurzusra - nagyon néztem a TE-k játékát, blokkjait, ha tényleg elég gyenge teljesítményt nyújtanak, nem Gronkhoz mérten is. (Izzo hosszú elkapása coverage-ben viszont őt idézte.😊 )
Amikor Gordon lesérült és felálltunk a MiniTron, Meyers, Olszewski trióval, akkor valóra váltnak láttam minden rossz álmunkat a WR sor elfogyását illetően. Edelman sérülten is óriásit játszott, bár biztos, hogy sokat javult az állapota, mert amikor egy elkapás után Izzo elismerképpen mellbevágta a huddle alatt, meg sem rezzent. White 9/9, Meyers pedig 4/4 és 54 yard, talán lehetne benne jobban bízni, ráadásul nehéz elkapásokat csinált meg.
Brady két turnovere sem szokásos, ahogy az sem, hogy Edelmannel nem értik meg egymást. Viszont nem tűnt frusztráltnak, máskor hasonló helyzetben láthatóan feszült, ideges. Hogy miért nem játszik Harris és miért inkább Bradyt kockáztatják a QB sneakekkel, azt sem értettem nagyon. De fura volt, hogy RZ-ban a Bolden TD után meg sem próbáltuk a rövid yardos szitut RB-el megfutni.
Az sokat mond, hogy inkább nekimegyünk a 4&soknak, minthogy Nugentre bízzuk a FG-t, akinek az önbizalmát nyilván nem emeli a kapufa. Hozzáteszem, az extra pontokat is többször rúgta körömrágósan. A végén azt hittem, hogy adnak neki egy lehetőséget egy közeli FG-ra, de inkább térdeltünk. Ez fura volt, egyértelmű, hogy nem bízik benne a csapat. (A végén már szembeszél sem volt.)
Nyilván nagyon megkönnyíti az offense dolgát, hogy - szemben pld. az Eagles elleni SB-al - gyakorlatilag abban a tudatban léphetnek pályára, hogy a D nagy valószínűséggel úgyis visszaszerzi a labdát. A szezon hatodik meccsén kaptuk az első passzolt TD-t, azt is úgy, hogy Tate-nek szerencséje volt, mert dadogott a kezében a labda - epic teljesítmény. A defense megint 7 ponton tartotta az ellenfelet, a teljesítményük minden előzetes várakozás feletti, akkor is ha viszonylag gyenge ellenfelek ellen játszottunk. Az offense 21 pontja hazai pályán viszont nekem kevés, ráadásul a támadókat nyilván egyre jobban kiismerik, kielemzik a szezon során, az O ugyanúgy elfogyhat a szezon végére, ahogy 2007-ben. (A mostani offense-ben ráadásul most már jóval alacsonyabb a talent level, nincsenek Moss-ok, Stallworth-ok.) Jól lenne egy No1 WR trade. Amúgy Antonio Brown azt mondta, hogy ki van/lesz fizetve, miért nem játszatja a Patriots. 😊
Jó kis szezon ez, ilyen Pats védelmet még nem láttam, én is jobban várom már sokszor a D pályára lépését, mint az offense játékát. Élmény látni a hívások kreatív voltát. Hogy mennyire Belichick az Agy, abból látszik, hogy elmehetett Patricia, Flores, bárki, csak javultunk.
Burkus
gbol
Két kommentem van hozza:
1. Se BB se TB de még Kraft sem befolyásolja a sorsolást ill. azt hogy a többi franchise hogyan használja fel az egyenlő sapkáját.
2. Én sportágtól függetlenül abban hiszek, hogy mindig azt kell megverni, aki szembejön, nem kell számolgatni. Ha az adott csapat a soron következő meccsét mindig megnyeri, akkor a nap végén többnyire jó eredményt ér el. 😊
Sinisa
2. Ez is igaz.
3. Csak azt írtam, hogy nem viszonylag gyenge, hanem rettenetesen gyenge ellenfeleknek neveznék a hatból ötöt.
több mint 5 éve
Ez az egyik “kedvenc” megközelítésem.Gilmore nagyot játszott, a múltkori meccs után visszatért az All-Pro útra. Azt nem értettem, hogy J. Jonest miért hagyjuk egyazegyben Golden Tate-el safety segítség nélkül, meg is égett a TD-nél, de az én fotelszurkoló meglátásom szerint a Giants által challengelt eset is DPI volt. (Nem értem, hogy hogy engedi meg a liga ennek a PI challenge-nek a bírók általi nyílt szabotálását, egyértelmű esetekben is inkább a mundér becsületét védik.)A viszonylag gyenge ellenfelek azt jelenti, hogy 7-22-vel állnak, és ha kivesszük a Bills-t, akkor 3-21-gyel. Ezt nem viszonylag gyengének, hanem inkább rettenetesen gyenge ellenfeleknek mondanám.
A LB sorra nincsenek szavak, Van Noyról Bazzani anno a trade-nél megmondta, hogy majd a Patsben jó játékos lesz. Honnan tudta akkor, nem tudom. 😊 Ahogy Collins megcsinálta fumble-t, gyönyörű volt. A meccs eleji sack után bíztam benne, hogy folytatódik a sackgyár, de a Giants fala jobban állta a rohamokat mint gondoltam, egészen garbage time-ig. (Cserébe Daniels hibázott eleget.😊 )
Bolden visszaigazolása jó döntés volt és nemcsak ST player, ezt már a második meccsen mutatta. Sokak kedvence, Jordan Richards is pályára lépett már a ST-ben. Amúgy Bolden miért tűnt el a meccs első negyedét követően, megsérült?
Battista azzal címmel írt cikket most, hogy Patriots still undefeated, but flaws apparent. Igaza van. Én sem hittem, hogy a második félidő közepéig a mostani Giants ellen hazai pályán egy szál ST TD-vel állunk és azt sem, hogy 14-14 -es állás is lesz. A falban semmi előrelépés nem látszott és most - tekintettel az itteni korábbi diskurzusra - nagyon néztem a TE-k játékát, blokkjait, ha tényleg elég gyenge teljesítményt nyújtanak, nem Gronkhoz mérten is. (Izzo hosszú elkapása coverage-ben viszont őt idézte.😊 )
Amikor Gordon lesérült és felálltunk a MiniTron, Meyers, Olszewski trióval, akkor valóra váltnak láttam minden rossz álmunkat a WR sor elfogyását illetően. Edelman sérülten is óriásit játszott, bár biztos, hogy sokat javult az állapota, mert amikor egy elkapás után Izzo elismerképpen mellbevágta a huddle alatt, meg sem rezzent. White 9/9, Meyers pedig 4/4 és 54 yard, talán lehetne benne jobban bízni, ráadásul nehéz elkapásokat csinált meg.
Brady két turnovere sem szokásos, ahogy az sem, hogy Edelmannel nem értik meg egymást. Viszont nem tűnt frusztráltnak, máskor hasonló helyzetben láthatóan feszült, ideges. Hogy miért nem játszik Harris és miért inkább Bradyt kockáztatják a QB sneakekkel, azt sem értettem nagyon. De fura volt, hogy RZ-ban a Bolden TD után meg sem próbáltuk a rövid yardos szitut RB-el megfutni.
Az sokat mond, hogy inkább nekimegyünk a 4&soknak, minthogy Nugentre bízzuk a FG-t, akinek az önbizalmát nyilván nem emeli a kapufa. Hozzáteszem, az extra pontokat is többször rúgta körömrágósan. A végén azt hittem, hogy adnak neki egy lehetőséget egy közeli FG-ra, de inkább térdeltünk. Ez fura volt, egyértelmű, hogy nem bízik benne a csapat. (A végén már szembeszél sem volt.)
Nyilván nagyon megkönnyíti az offense dolgát, hogy - szemben pld. az Eagles elleni SB-al - gyakorlatilag abban a tudatban léphetnek pályára, hogy a D nagy valószínűséggel úgyis visszaszerzi a labdát. A szezon hatodik meccsén kaptuk az első passzolt TD-t, azt is úgy, hogy Tate-nek szerencséje volt, mert dadogott a kezében a labda - epic teljesítmény. A defense megint 7 ponton tartotta az ellenfelet, a teljesítményük minden előzetes várakozás feletti, akkor is ha viszonylag gyenge ellenfelek ellen játszottunk. Az offense 21 pontja hazai pályán viszont nekem kevés, ráadásul a támadókat nyilván egyre jobban kiismerik, kielemzik a szezon során, az O ugyanúgy elfogyhat a szezon végére, ahogy 2007-ben. (A mostani offense-ben ráadásul most már jóval alacsonyabb a talent level, nincsenek Moss-ok, Stallworth-ok.) Jól lenne egy No1 WR trade. Amúgy Antonio Brown azt mondta, hogy ki van/lesz fizetve, miért nem játszatja a Patriots. 😊
Jó kis szezon ez, ilyen Pats védelmet még nem láttam, én is jobban várom már sokszor a D pályára lépését, mint az offense játékát. Élmény látni a hívások kreatív voltát. Hogy mennyire Belichick az Agy, abból látszik, hogy elmehetett Patricia, Flores, bárki, csak javultunk.
Burkus
gbol
Két kommentem van hozza:
1. Se BB se TB de még Kraft sem befolyásolja a sorsolást ill. azt hogy a többi franchise hogyan használja fel az egyenlő sapkáját.
2. Én sportágtól függetlenül abban hiszek, hogy mindig azt kell megverni, aki szembejön, nem kell számolgatni. Ha az adott csapat a soron következő meccsét mindig megnyeri, akkor a nap végén többnyire jó eredményt ér el. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Sőt, már 6–0 😊Erre mondjàk azt szerintem hogy a W-t nem kell magyarázni. Soha de soha nem látsz olyan meccset ahol minden csapategység 110%-ot tesz le az asztalra. Folyamatosan fejlődik a csapat csak ehhez idő kell, a sorsolás miatt rohadt szerencsések vagyunk hogy ezt megtehetjük ebben a tempóban (ami az O-ra nézve lassúnak tűnhet) de ìgy is 5 nyuszi ide. 😊 Mi kell még hogy optimista legyen egy Pats szurkoló?Hát ezt én meg komolyan nem tudom elhinni. 21 ponttal nyertünk, mennyivel nyerjünk? 50-nel? Benne hagytunk legalább két FG-t, meg ott volt két 4. kísérlet is még pluszban, az egyiknél sima FG-távban megint. Nem volt jó a támadósor, de azért a tragikustól is messze áll, és ne felejtsük el, hogy Gordon nem tért vissza a pályára, Dorsett nem játszott, Harry még sérültlistán. Nekem rendkívül örömteli volt, hogy Meyers így elő tudott lépni, ez még nagyon fontos lehet az idény érdemi szakaszában. Nem kell ide WR, most pihenünk a szülinapomig, addigra felépül Edelman, Dorsett és Gordon is, aztán javulni fog ez.A 21 pontos differenciából hetet a ST, hetet a D hozott össze, ennek a biztos bekövetkezésére azért nem lehet alapozni egy meccset. Az offense 21 pontja kevés nekem. Senki nem mondta, hogy a támadósor tragikus, de hogy vannak "pöttyök" (Battista), az igaz. Nem tettem korábban hozzá, hogy Michel 26 yardos garbage time-ban bemutatott futása figyelmen kívül hagyásával a teljesítménye 66 yard/21 carry, 3,1-es átlag, White pedig -1 yard/2 carry - egyik sem fényes, nyilván a fal szereplésének fényében értékelendő. (Ehhez képest Bolden 23/3 - 7,7 és 1 TD, ezért sem értettem hova lett.) A futás optimista megközelítéssel gyenge közepes szinten megy, pesszimista megközelítéssel az idei szezonban nem fegyver. A 6/13-as 3rd down mutatóval sem lehet villogni. Bradyt ma megint sackelték háromszor, az sem egy pozitívum.
Wyatt
Nem az a kérdés, hogy mennyivel győztünk, hanem hogy hogyan. És nem hiszem, hogy egy 2:3-as Giants ellen egy 21:14-es sikert olyan nagy győzelemnek tudtunk volna értékelni. De nincs vita köztünk, én is örülök a győzelemnek, sok pozitív momentumnak, volt néhány nagyon szépen megrajzolt játék, hosszú elkapás, jó volt nézni a meccset.
Burkus
ParadSEC
több mint 5 éve
Erre mondjàk azt szerintem hogy a W-t nem kell magyarázni. Soha de soha nem látsz olyan meccset ahol minden csapategység 110%-ot tesz le az asztalra. Folyamatosan fejlődik a csapat csak ehhez idő kell, a sorsolás miatt rohadt szerencsések vagyunk hogy ezt megtehetjük ebben a tempóban (ami az O-ra nézve lassúnak tűnhet) de ìgy is 5 nyuszi ide. 😊 Mi kell még hogy optimista legyen egy Pats szurkoló?Hát ezt én meg komolyan nem tudom elhinni. 21 ponttal nyertünk, mennyivel nyerjünk? 50-nel? Benne hagytunk legalább két FG-t, meg ott volt két 4. kísérlet is még pluszban, az egyiknél sima FG-távban megint. Nem volt jó a támadósor, de azért a tragikustól is messze áll, és ne felejtsük el, hogy Gordon nem tért vissza a pályára, Dorsett nem játszott, Harry még sérültlistán. Nekem rendkívül örömteli volt, hogy Meyers így elő tudott lépni, ez még nagyon fontos lehet az idény érdemi szakaszában. Nem kell ide WR, most pihenünk a szülinapomig, addigra felépül Edelman, Dorsett és Gordon is, aztán javulni fog ez.A 21 pontos differenciából hetet a ST, hetet a D hozott össze, ennek a biztos bekövetkezésére azért nem lehet alapozni egy meccset. Az offense 21 pontja kevés nekem. Senki nem mondta, hogy a támadósor tragikus, de hogy vannak "pöttyök" (Battista), az igaz. Nem tettem korábban hozzá, hogy Michel 26 yardos garbage time-ban bemutatott futása figyelmen kívül hagyásával a teljesítménye 66 yard/21 carry, 3,1-es átlag, White pedig -1 yard/2 carry - egyik sem fényes, nyilván a fal szereplésének fényében értékelendő. (Ehhez képest Bolden 23/3 - 7,7 és 1 TD, ezért sem értettem hova lett.) A futás optimista megközelítéssel gyenge közepes szinten megy, pesszimista megközelítéssel az idei szezonban nem fegyver. A 6/13-as 3rd down mutatóval sem lehet villogni. Bradyt ma megint sackelték háromszor, az sem egy pozitívum.
Wyatt
Nem az a kérdés, hogy mennyivel győztünk, hanem hogy hogyan. És nem hiszem, hogy egy 2:3-as Giants ellen egy 21:14-es sikert olyan nagy győzelemnek tudtunk volna értékelni. De nincs vita köztünk, én is örülök a győzelemnek, sok pozitív momentumnak, volt néhány nagyon szépen megrajzolt játék, hosszú elkapás, jó volt nézni a meccset.
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
De nem 21–14 volt, hanem 35–14. Ennyi erővel írhatjuk azt is, hogy 21–7-re nyertünk, annak sem lenne semmi értelme.Hát ezt én meg komolyan nem tudom elhinni. 21 ponttal nyertünk, mennyivel nyerjünk? 50-nel? Benne hagytunk legalább két FG-t, meg ott volt két 4. kísérlet is még pluszban, az egyiknél sima FG-távban megint. Nem volt jó a támadósor, de azért a tragikustól is messze áll, és ne felejtsük el, hogy Gordon nem tért vissza a pályára, Dorsett nem játszott, Harry még sérültlistán. Nekem rendkívül örömteli volt, hogy Meyers így elő tudott lépni, ez még nagyon fontos lehet az idény érdemi szakaszában. Nem kell ide WR, most pihenünk a szülinapomig, addigra felépül Edelman, Dorsett és Gordon is, aztán javulni fog ez.A 21 pontos differenciából hetet a ST, hetet a D hozott össze, ennek a biztos bekövetkezésére azért nem lehet alapozni egy meccset. Az offense 21 pontja kevés nekem. Senki nem mondta, hogy a támadósor tragikus, de hogy vannak "pöttyök" (Battista), az igaz. Nem tettem korábban hozzá, hogy Michel 26 yardos garbage time-ban bemutatott futása figyelmen kívül hagyásával a teljesítménye 66 yard/21 carry, 3,1-es átlag, White pedig -1 yard/2 carry - egyik sem fényes, nyilván a fal szereplésének fényében értékelendő. (Ehhez képest Bolden 23/3 - 7,7 és 1 TD, ezért sem értettem hova lett.) A futás optimista megközelítéssel gyenge közepes szinten megy, pesszimista megközelítéssel az idei szezonban nem fegyver. A 6/13-as 3rd down mutatóval sem lehet villogni. Bradyt ma megint sackelték háromszor, az sem egy pozitívum.
Wyatt
Burkus
Ha a végén rúgunk egy fg-t a red zone-ban, vagy rámegyünk a TD-re, és van 28 pontunk, akkor sem lett volna semmivel másabb a támadósor teljesítménye. 21 pontos vezetésnél erre semmi szükség nem volt, értelme sem lett volna.
Nem mondom, hogy jó volt a támadósor, még csak véletlenül sem, sőt, igazából a Steelers elleni meccset leszámítva igazából amúgy sem mondanám. Viszont azzal nem értek egyet, hogy a Giants ellen kevés lett volna a 21 támadópont, így is nyertünk 21 ponttal. Ha nincs ennyi közte, akkor a végén szerzünk még pontokat, nem kellett. Ez a 21 ezen a napon, ennyi sérülttel teljesen elég volt
több mint 5 éve
Hát ezt én meg komolyan nem tudom elhinni. 21 ponttal nyertünk, mennyivel nyerjünk? 50-nel? Benne hagytunk legalább két FG-t, meg ott volt két 4. kísérlet is még pluszban, az egyiknél sima FG-távban megint. Nem volt jó a támadósor, de azért a tragikustól is messze áll, és ne felejtsük el, hogy Gordon nem tért vissza a pályára, Dorsett nem játszott, Harry még sérültlistán. Nekem rendkívül örömteli volt, hogy Meyers így elő tudott lépni, ez még nagyon fontos lehet az idény érdemi szakaszában. Nem kell ide WR, most pihenünk a szülinapomig, addigra felépül Edelman, Dorsett és Gordon is, aztán javulni fog ez.A 21 pontos differenciából hetet a ST, hetet a D hozott össze, ennek a biztos bekövetkezésére azért nem lehet alapozni egy meccset. Az offense 21 pontja kevés nekem. Senki nem mondta, hogy a támadósor tragikus, de hogy vannak "pöttyök" (Battista), az igaz. Nem tettem korábban hozzá, hogy Michel 26 yardos garbage time-ban bemutatott futása figyelmen kívül hagyásával a teljesítménye 66 yard/21 carry, 3,1-es átlag, White pedig -1 yard/2 carry - egyik sem fényes, nyilván a fal szereplésének fényében értékelendő. (Ehhez képest Bolden 23/3 - 7,7 és 1 TD, ezért sem értettem hova lett.) A futás optimista megközelítéssel gyenge közepes szinten megy, pesszimista megközelítéssel az idei szezonban nem fegyver. A 6/13-as 3rd down mutatóval sem lehet villogni. Bradyt ma megint sackelték háromszor, az sem egy pozitívum.
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Gilmore nagyot játszott, a múltkori meccs után visszatért az All-Pro útra. Azt nem értettem, hogy J. Jonest miért hagyjuk egyazegyben Golden Tate-el safety segítség nélkül, meg is égett a TD-nélBurkusMeg, ja, konkrétan volt 3 centis ablak, és még bele is ütött a labdába. Én ilyen covert bármikor bárki ellen elfogadok...
A LB sorra nincsenek szavak, Van Noyról Bazzani anno a trade-nél megmondta, hogy majd a Patsben jó játékos lesz. Honnan tudta akkor, nem tudom. 😊 Ahogy Collins megcsinálta fumble-t, gyönyörű volt. A meccs eleji sack után bíztam benne, hogy folytatódik a sackgyár, de a Giants fala jobban állta a rohamokat mint gondoltam, egészen garbage time-ig. (Cserébe Daniels hibázott eleget.😊 )BurkusEgyszerűen abból indult ki, hogy a Patriotsnál a világtalanok is jók lesznek, míg a Lionsnál a jókat sem tudják jól használni. Nyilván a kettő között van az igazság, és nyilván ez annak szólt, hogy zavarta, hogy náluk semmit nem csinált, bezzeg nálunk majd milyen jó lesz (edzői stáb kérdése jöhet elő)
Az sokat mond, hogy inkább nekimegyünk a 4&soknak, minthogy Nugentre bízzuk a FG-t, akinek az önbizalmát nyilván nem emeli a kapufa. Hozzáteszem, az extra pontokat is többször rúgta körömrágósan. A végén azt hittem, hogy adnak neki egy lehetőséget egy közeli FG-ra, de inkább térdeltünk. Ez fura volt, egyértelmű, hogy nem bízik benne a csapat. (A végén már szembeszél sem volt.)BurkusInkább arról van szó szerintem, hogy jobban bíztunk abban, hogy Bradyék megcsinálják, mint abban, hogy nagy szélben, vacak időben, távoli FG-t rúgassunk egy olyan kickerrel, aki még közelről is gyenge
Az offense 21 pontja hazai pályán viszont nekem kevés, ráadásul a támadókat nyilván egyre jobban kiismerik, kielemzik a szezon során, az O ugyanúgy elfogyhat a szezon végére, ahogy 2007-ben. (A mostani offense-ben ráadásul most már jóval alacsonyabb a talent level, nincsenek Moss-ok, Stallworth-ok.) Jól lenne egy No1 WR trade. Amúgy Antonio Brown azt mondta, hogy ki van/lesz fizetve, miért nem játszatja a Patriots. 😊Hát ezt én meg komolyan nem tudom elhinni. 21 ponttal nyertünk, mennyivel nyerjünk? 50-nel? Benne hagytunk legalább két FG-t, meg ott volt két 4. kísérlet is még pluszban, az egyiknél sima FG-távban megint. Nem volt jó a támadósor, de azért a tragikustól is messze áll, és ne felejtsük el, hogy Gordon nem tért vissza a pályára, Dorsett nem játszott, Harry még sérültlistán. Nekem rendkívül örömteli volt, hogy Meyers így elő tudott lépni, ez még nagyon fontos lehet az idény érdemi szakaszában. Nem kell ide WR, most pihenünk a szülinapomig, addigra felépül Edelman, Dorsett és Gordon is, aztán javulni fog ez.
Burkus
Newhouse helyett jöjjön vissza Wynn, meg majd Harry is az IR-ről, aztán rendben lesz a támadósor is. Btw, ha ilyen lesz a védelem, akkor ez a közepes O is elég, és azért mindig mókás, hogy mindig meglepődünk, hogy az idény elején vagy közben esetleg nem megy a játék, aztán valahogy rendbe jön. Most az a különbség, hogy a gyenge sorsolás és a D remeklése miatt a gyengélkedés ellenére van egy top 3 scoring offense és hat győzelem.
Ha visszajönnek a sérültek, akkor javul majd a játék, amire szükség is lesz, mert nehezednek is a meccsek. Viszont most elég jól jött ki, hogy az idény ezen szakaszában esegettek ki a játékosok, és talán egyik sem hosszú időre, mert a bye után azért masszívan más képet festhet majd a támadósor.
New Yorkban (és a Giants ellen is amúgy) mindig szenvedős a játék, úgyhogy a Jets ellen sem hiszem, hogy nagy remeklést látnánk, ha a Seahawks hozza a papírformát, akkor a Browns pont ellenünk pukkadhat ki végleg, Lamarékat verni kell, aztán jöhet a pihenő, jöjjenek vissza a sérültek, mert ott jön négy combos meccs
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Az esti meccs után meglep? 😊Wyatt már tud valamit. 😊Jonesnál jobb irányító idén nem jön????
Wyatt
dande
peterk2005
több mint 5 éve
gbol
383
Gilmore nagyot játszott, a múltkori meccs után visszatért az All-Pro útra. Azt nem értettem, hogy J. Jonest miért hagyjuk egyazegyben Golden Tate-el safety segítség nélkül, meg is égett a TD-nél, de az én fotelszurkoló meglátásom szerint a Giants által challengelt eset is DPI volt. (Nem értem, hogy hogy engedi meg a liga ennek a PI challenge-nek a bírók általi nyílt szabotálását, egyértelmű esetekben is inkább a mundér becsületét védik.)A viszonylag gyenge ellenfelek azt jelenti, hogy 7-22-vel állnak, és ha kivesszük a Bills-t, akkor 3-21-gyel. Ezt nem viszonylag gyengének, hanem inkább rettenetesen gyenge ellenfeleknek mondanám.
Burkus
több mint 5 éve
...Azért a Brady fumblenál úgy kerülték meg Izzot mint egy bóját Úgy fordult mint egy csuklós Ikarus..
Burkus
Nugent védelmében pedig azért a szélről ne feledkezzünk meg. Ha egy domeban csináljuk ezt a negyedikekkel akkor ok, de itt finoman szólva sem voltak megfelelőek a körülmények.
Én inkább JMD playcallingját tartom néha WTF-nak. (pl.: Háromszor egymás után középen futás 1 yardért?) Itt mindenképpen kellene fejlődés.
több mint 5 éve
Gilmore nagyot játszott, a múltkori meccs után visszatért az All-Pro útra. Azt nem értettem, hogy J. Jonest miért hagyjuk egyazegyben Golden Tate-el safety segítség nélkül, meg is égett a TD-nél, de az én fotelszurkoló meglátásom szerint a Giants által challengelt eset is DPI volt. (Nem értem, hogy hogy engedi meg a liga ennek a PI challenge-nek a bírók általi nyílt szabotálását, egyértelmű esetekben is inkább a mundér becsületét védik.)A LB sorra nincsenek szavak, Van Noyról Bazzani anno a trade-nél megmondta, hogy majd a Patsben jó játékos lesz. Honnan tudta akkor, nem tudom. 😊 Ahogy Collins megcsinálta fumble-t, gyönyörű volt. A meccs eleji sack után bíztam benne, hogy folytatódik a sackgyár, de a Giants fala jobban állta a rohamokat mint gondoltam, egészen garbage time-ig. (Cserébe Daniels hibázott eleget.😊 )
több mint 5 éve
Emlékszem, a 2010-es évek környékén, sokszor áttekertem a felvételről nézett meccseknél a D playeket, olyan fájdalmas volt nézni, főleg a pass elleni védelmünket. Minden gyenge QB-ból királyt csináltunk. Most meg élmény minden védelmi játék.Ha jól számolom, a védelem saját jogú point differential mutatói ezek: -3+14+0-10-7+0=6. Azaz, ha a védelem által szerzett pontokat és a védelem által engedett pontokat összesítjük, meccsenként átlag 1 azaz egy darab pontot kapunk lassan a szezon feléhez közeledve (és ebben nincs is benne, amikor biztos FG helyzetbe kerültünk egy D által). Ez elképesztő adat...
több mint 5 éve
Wyatt már tud valamit. 😊Jonesnál jobb irányító idén nem jön????
Wyatt
dande
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
😆Jonesnál jobb irányító idén nem jön????
Wyatt
dande
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Mondjuk én nem gondoltam a meccs előtt, hogy lesz a meccsen 14-14 is...Ezt a rohadt O falat rakjuk már rendbe és esetleg a további sérülésekről is lemondanék😊
több mint 5 éve
Jonesnál jobb irányító idén nem jön????
Wyatt
több mint 5 éve
tipikus TNF meccs, megvan a W haladjunk tovább azért nagyon várom, hogy ezt a baszóvédelemet lássam komoly támadók ellen, mert lassan jobban várom azokat snapeket mikor a D#ünk van pályán 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
bmeg ezt a faszit nem lehet nem imádni 😀 😀 😀twitter.com/BrycenNFL/status/1182102281493401602
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Én Sandersnek örülnék, nem értem Peterk levezetését a cap helyzetről, Sanders alapfizuja 10milla, időarányosan megkapja kb trade esetén a Denvernél az 1/3-át, itt meg kap egy újat.Nem konkrétan Sandersre levezetve írtam amit írtam, hanem általánosságban, mert be lett dobja jópár név, és mindegyik elég magas keresetű.
gordon
Egyébként valóban Sanders lenne esetleg még a legolcsóbb. Green-nél mindenesetre valószínűleg olcsóbb lenne. Persze az áránál azt is figyelembe kell venni, hogy év végén lejár a szerződése, és amilyen állapotban van és amilyen formában játszik, könnyedén megkaphat még valahol egy 1-2-3 éves 10 milla per éves szerződést. A Moncrief félék 8-10 vagy éppen Watkins 16 millióját nézve lehet, hogy 12-13-at is. Ez pedig már egy 4. körös komp pick környéke akkor is, ha nem tradelik el. (A Denvernek be is jönne ez a comp pick, mert éppen kiárusítanak rebuildhez, azaz nem valószínű, hogy jövőre jön nagy igazolás ami kiütné.)
Szóval 4 kört minimum, de lehet, hogy kicsit annál is többet kéne adni. Én legalábbis nem látom, hogy a Denver miért adná olcsóbban, ha ennyi egyébként is kinéz. A 4. kör egy fél évre nem igazán éri meg. Úgy érné meg, ha egyből kapna egy hosszabbítást is, és legalább még 1 évet itt játszana. Abba már Sanderst ill. az ügynökét is be kellene vonni. Biztosan megoldható a dolog egy új szerződéssel, csak ugye az van amit mondtam, hogy már így is 20 körül jár az a pénz ami át van tolva jövő évre (ami mögött nincs jövő évi kifizetés). Ha Sanders pénze is át lesz tolva, hogy idénre beférjen az új contract, az már a jövő évet nehezítheti meg komolyan, ami nem jellemző Belichickre. Ő azért a hosszabb távra is odafigyel.
Akárhogy is, ha lesz valamelyikből valami, kíváncsi leszek hogy oldják meg cap szempontból.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
FunHun
1 493
Halihóóóó,TE-khez csak annyi észrevétel, hogy ha azt vizsgáljuk, hogy roster/cap menedzselési szempontból milyen értéket képviselnek, akkor talán meg is lepődhetnénk…
Ha megnézzük, hogy az NFL csapatok mennyit költenek idén a TE-kre (overthecap.com) és mennyi a TE-k által elkapott yard (nfl.com/stats) egy-egy csapatnál, akkor az látható hogy nagyon is jó irányba kormányozta BB ismét a dolgot!!!
Jelenleg ha 1% caphitre vetítve megnézzük, hogy a TE-k a csapat elkapott yardjaiból milyen arányban vették ki a részüket, akkor az Raiders (akik ebbe toronymagasan kiemelkednek) mögött a Rams és a Patriots következik.
Szóval ár-érték arányban ismét csak a ligaelsők között vagyunk!
(Most azzal nem ér jönni, hogy és mi van a futás-, passzblokkolással. 😊)
több mint 5 éve
Brady mérlege az újonc irányítókkal szemben 11–0Három észrevétel:
Wyatt
1, Brady nem újonc QB-k ellen játszik, hanem védelmek ellen. Egy ilyen stat kábé a világ top5 legértelmetlenebb statjainak szintjén értékelhető.
2, Ha egy csapatban újonc QB játszik az az esetek nagy részében egy újáépülő csapat, vagyis csapatként eleve nem túl acélos. Amin persze az újonc qb önmaga se tud túl sokat javítani, de ritka, hogy egy kurva jó csapatban szembejön egy rookie qb. Szóval inkább ezért nyer egy csapat ellen a Brady vezette Pats, és nem az irányító újoncsága miatt veszít a Pats ellen az ellenfél.
Tipikus esete az ok és okozat felcserélésének.
3, Brady mérlege kb. bármilyen összevetésben (másodéves QB-val felálló csapat ellen, utolsó évében dobáló QB ellen, karrierje legjobb évében szembejövő QB vezette csapat ellen, stb.) markánsan pluszos, mint ahogy a BB-TB érában kábé bárki ellen.