New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 2 946 — Gràcies Pep!
Ez a hét közbeni Eric Tomlinson jovetel nekem teljesen elkerülte a figyelmem.
A TE sorunk így a mini-bye alatt teljesen cserélődik.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Megérte a kockázatot, ettől még nem kérdés, hogy erősen bukó lett a sztori. És de, bőven lehetett volna DT eddig is az a plusz, amivel jól néz ki a csapat, nem pedig szenvedősen. De ha Harry jó lesz, akkor nem lesz para.

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
hú hogy én mennyire utálom ezt a GMFB-t... komolytalan az egész műsor, bohócok marhaságokat beszélnek és ez a trade ötlet is egy remek példa ennek összegzésére

Azért azzal, hogy DT szívesen visszajönne hozzánk, ne számoljunk.

"It was insulting, for sure," Thomas told Manish Mehta of the New York Daily News on Wednesday about the machinations of his exit from New England. "Once I got cut (on Aug. 31), I could have just come here (to the Jets) and not stayed there and re-sign. When they re-signed me, I was thinking that I was good. Two weeks later, I was gone. So, it's like, 'Why did I waste my time?' Because at the end of the day, it was kind of a waste of time for me."

"It was disrespectful to me," Thomas said. "Like, you know, you could trust me and I could trust you. You told me when you cut me at the (final) cut, sit around you'll bring me back. And I stayed. I could have easily become a Jet once I got cut. ... I could have been here the next day after I got released. But I chose to stay."

És igaza is van.
Burkus
olvastam olyan véleményt twitteren, hogy az offseason alatt kutyának nem kellett most meg 3. számú elkapó egy NFL csapatban igen sok snapszámmal, why you mad bro?

Egyetértek, és pont hogy Brown miatt bántak így vele...
Wyatt
Oké, de Brown tehetsége bőven megérte ezt a kockázatot, kár hogy nem jött össze mert most látszik igazán mennyire kellene egy ilyen x-faktor az O#be és azért kötve hiszem, hogy Thomas jelentené majd a különbséget AFCCG/SB-ba jutás, gyűrűszerzéshez

támadók igazi arcát meg úgy is Harry és reméljük Wynn visszatérésével lehet majd igazán megállapítani

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
NFL-nél nagyon uncsiznak, most csináltak egy trade scenariót

Patriots adja
2020/1
2021/2

Dolphins Adja
Josh Rosen, QB
DeVante Parker. WR
Kenyan Drake, RB

Na most itt igazából én nem látom az értéket (Drake-et úgy ahogy van totál érthetetlennek tartom), de a meccsig hátralévő időben van egy ilyen is.

www.nfl.com/videos/good-morning-football/0ap3000001066779/Schrager-How-Pats-could-get-Parker-Drake-Rosen-before-trade-deadline

Szerkesztette: Wyatt

több mint 5 éve
Ez jópofi

The big, bad GOAT of the AFC East already owns the career records for passing yards against the Bills (8,398) and Dolphins (7,964), per NFL Media Research, and he's 252 yards away from breaking Dan Marino's all-time mark against the Jets (8,651). Any chance he doesn't do that?

több mint 5 éve
Egyetértek, és pont hogy Brown miatt bántak így vele...

több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Azért azzal, hogy DT szívesen visszajönne hozzánk, ne számoljunk.

"It was insulting, for sure," Thomas told Manish Mehta of the New York Daily News on Wednesday about the machinations of his exit from New England. "Once I got cut (on Aug. 31), I could have just come here (to the Jets) and not stayed there and re-sign. When they re-signed me, I was thinking that I was good. Two weeks later, I was gone. So, it's like, 'Why did I waste my time?' Because at the end of the day, it was kind of a waste of time for me."

"It was disrespectful to me," Thomas said. "Like, you know, you could trust me and I could trust you. You told me when you cut me at the (final) cut, sit around you'll bring me back. And I stayed. I could have easily become a Jet once I got cut. ... I could have been here the next day after I got released. But I chose to stay."

És igaza is van.
több mint 5 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
Állítólag 3 FB is volt nálunk workouton, keressük a megoldást úgy tűnik.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 082 — The Hungarian Skip Bayless
Kicsit rossz előérzetem van a Jets meccsel kapcsolatban 😕
Bár idén még egy megérzésem se jött be, szóval reméljük ez így marad.
Csak fogadnom tilos idén 😀

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 946 — Patriot
Ha már Lions...

Azért 4 év BB kommunikációs tréning nem múlik el nyomtalanul... 😎😎😎😎

mobile.twitter.com/BradGalli/status/1183965335961198592?s=20
Sinisa
Kicsit olyan ez az interjú, mintha Flowers közvetlen stroke után lenne.
több mint 5 éve
Doghouse: Cleveland?
Attila Pál
Miami
Wyatt
Washington

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Ha már Lions...

Azért 4 év BB kommunikációs tréning nem múlik el nyomtalanul... 😎😎😎😎

mobile.twitter.com/BradGalli/status/1183965335961198592?s=20

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412
Egyértelmű: Lions
több mint 5 éve
Attila Pál
Miami

több mint 5 éve
Attila Pál New England Patriots Ole Miss Rebels 112
több mint 5 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Tippek melyik NFC csapatba cseréljük?

Én bemondok egy Giants-t
ZERO_L
Nem tudom, de remélem gyorsan kiderül.

Do your job
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Tovabbra is tartom, hogy az arc a legnagyobb oltozoi betegseg az egesz ligaban. Emberileg egy hulladek.

Nalunk az ilyen dolgait elneztek, mert player focused oltozo volt, de a vegere mar ott is sok lett. Ha valamit birok BB-ben akkor az az, hogy lefekteti a szabalyokay es be is tartatja. Nem lehet vele vagy edzokkel sz@rozni.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 042 — !SuPeR6BoWL!

Én bemondok egy Giants-t
ZERO_L
Tartom egy kis karton Heinekennel 😎

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Meccsek óta folyamatosan csökkent a snapszáma. Gondolom nem volt elégedett. Hát most nem kell foglalkoznia a snapszámmal 1 meccs erejéig. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

Én bemondok egy Giants-t

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
bogjosi New England Patriots 1 501
Bennett-et eltiltotta a csapat 1 meccsre...összeszólalkozott a pozíciós edzővel..
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ni9i4lleretfgl9oe2t1
Pats suspend Michael Bennett for conduct detrimental
The New England Patriots have suspended defensive lineman Michael Bennett for one week for conduct detrimental, NFL Network's Ian Rapoport and Mike Giardi report.

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
Watson hivatalosan is a fedélzeten újra, azért egy kis upgrade tud lenni a blokkolásban biztosan ill. a nulla TE játékon csak emelni tud 😀

több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
Nem alakult rosszul számunkra ez a hét, az biztos 😊
Wyatt
De a Texans-szal még mi is játszunk meg a KC-val is.
Addigra meg Mahomes felépül és nem lesz ennyire "egyszerű" dolgunk.
Solymi
Ezen a hídon majd akkor megyünk át, amikor elérünk oda. A Jets most életképesnek tűnt, a Dallas pl lehet, hogy teljesen összeesik addigra. A Browns és a Ravens dettó. A fix bukóra várt Eagles sem egyértelmű már. Úgyhogy egyelőre én most csak a kövi meccset nézem, az legyen meg.

New Yorkban gyakran szenvedünk, most már irányító is lesz, ami nem könnyíti a helyzetet. Simán lehet megint egy szenvedős meccs, de a lényeg, hogy jöjjön a W és ne legyen több sérülés. Meg amúgy is szülinapom lesz kedden, szóval illik is ezt hozni :p
Wyatt
Persze, azokkal a meccsekkel majd akkor foglalkozunk, csak arra utaltam h a jelenlegi allapotbol nem lehet sok mindent levonni, pontosabban nem erdemes.

A Jets ellen nagyon oda kell figyelni, nem lehet olyan hibakat elkovetni mint a Bills, Giants ellen.
Gase mar a delfines idoszaka alatt is kepes volt megszivatni minket.

Darnold megmutatta h mekkorat tud dobni, lehet is az ilyen playekre komolyan keszulni.
Solymi
DMC felkészül 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
A peremebereknek nem lehet egyszerű ezt elviselni😊
Van csapatod, nincs csapatod, van csapatod, nincs csapatod... hosszú távon engem tuti kicsinálna...
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
Nem mondom, hogy nem gondoltam rá, hogy blokkolni visszahozzák, de nem tettem volna fel rá sok pénzt...
Méretben pont mint egy FB.