New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Némított embernek nem tudok válaszolni, ha csak nem idézik, úgyhogy neked 😊Ne viccelj mar, ez nem a Steelers. Itt meg az iranyito is csak a rendszer miatt jo 😊Ha ezt nekem szántad (ha ötös műholdnak, akkor ignore this), akkor nem ignoráltam a fenti tényeket, csak figyelembe vettem, hogy a Pats egy olyan GIants defense ellen támadott csütörtökön, amelyik liga aljában van a passrushban, mégis tudott nyomást kifejteni, és olyan Giants defense ellen, amelyik 30 másodpercet nem tudott kivédekezni a Bucs ellen amikor a meccsről volt szó, ill 28 pontot kapott attól a Bills offense-től amelyik azon a meccsen kívül 15 pontot átlagol. És mindezt a teljesítmény a fenti yardokkal úgy produkálta a Pats offense, hogy fél perc híján 40 percig birtokolta a labdát, Mégpedig nem is úgy, ahogy pl. vasárnap a Colts, hogy az volt a fő cél, hogy rövidítsék a meccset és fusson az óra. Normál támadásokat vezetve negyven perc alatt ennyi yard és 21 pont - amiből 7 úgy jött, hogy a Giants 20-asáról indult a támadás - egy ilyen védelem ellen mint a GIants-é yardban nem sok, pontban meg még kevesebb. A csütörtöki papíron és a szem-teszt alapján is finoman szólva is mérsékelt teljesítmény volt. Patriots mértékkel mérve feltétlenül, de bármilyen mértékkel mérve is.
A tamadofalban persze lesz javulas, ha Wynn vissza tud jonni, es jatszunk nehany meccset egyhuzamban ugyanazzal a felallassal, itt van ido es lehetoseg fejlodni.
Amit rendkivul ignoralsz a tegnapi meccs kapcsan, hogy egy bo felidot PR-csokaval es 4-5. szamu WR-rel toltunk, es igy is 350 yard jott ossze. Itt Dorsett, Gordon es majd Harry visszaterese olyan szintu upgrade-et jelent majd, hogy mindenki csodalkozik majd, hogy megis mitol lett ilyen jo ez a tamadosor, mikozben oktober vegeig szenvedett a gyenge csapatok ellen is.Wyatt
De hangsúlyozom, én csak ezt a meccset láttam. Egy meccsből nincs értelme kiindulni. Csak arra reagáltam, hogy ha tényleg ilyen az offense az idény eleje óta, ahogy mondjátok, akkor itt komolyabb szerkezeti és personnel gondok is vannak, nem csak egy rosszabb nap. (Ha ennyire meg tud roggyanni egy egység attól, hogy egy Gordon 3-4 drive-ra kiszáll, az is szerkezeti és personnel problémákra utal.)
(Egyébként hasonlóan csalódtam a Chiefsben is. Bár rossz szó a csalódás, mert egyiknek se szurkolok. Inkább arról van szó, hogy azt hittem ez a két csapat messze-messze kiemelkedik idén az AFC-ből. Az utóbbi 2 hétben kezdem nem így gondolni, pedig a többi AFC csapattól se vagyok elájulva egyelőre. Mindenesetre a Pats és a Chiefs is - más-más okból - messze nem néz ki annyira "tökéletesen", mint azt gondoltam volna idény elején.)
peterk2005
Igen, a Giants D eddig összességében gyenge volt, de a Redskins ellen kifejezetten remekül teljesített, szóval azért voltak pozitívumok is. Most sem volt para, persze ezt megkönnyítette az, hogy már a szertáros lett volna a következő WR-opció, szóval egyelőre óvatosan örülnék emiatt a Giantsnél.
De ahogy mondod, csak ezt a meccset láttad, miközben itt tényleg mindenki kihullott már. Szóval emiatt nem kell sopánkodni, én meg amúgy is csak arra reagáltam főleg, hogy az OL-nél lényegesen nagyobb fejlődési lehetőség van a WR-sorban, és ez javulni is fog. Az idénybeli offense eddig visszafogott képet fest, mondjuk úgy, hogy kb ligaátlagot, de ez az idény végére jobb lesz, amiatt nem kell aggódni.
A megrogyás, meh. Most azért ne állítsuk már azt, hogy egy csapatnak minden meccsen végig dominálnia kell. A rekorddöntögető támadósorunknak is voltak gyengébb időszakai, sőt gyenge meccse is. Most azért, mert egy Giantset nem taposott a talajba, az mitől megrogyás? Az, ha az 5-6. számú WR-nek kell pályán lennie, az nem segíti a dolgokat, de a végére csak jöttek a számok is, szóval most attól, hogy összességében nem nézett ez ki fényesen, ilyen megrogyást azért egy 18-20 csapat el tudna fogadni.
Én nem tudom, hogy milyennek vártad, lehet, hogy meccsenként 40 ponttal jobbnak, de most egy Jets ellen 20 perc után 30–0-nál már nyilván nem pörög ugyanúgy az egész, mintha kellene támadni végig. Nálam pont, hogy egyre fixebbnek tűnik a Super Bowl-esély, tekintve, hogy mikor 2-3 ember folyamatosan hiányzik az OL-ből, és az 5-6. WR játszik már full time-ban, akkor is eljut a csapat 35 pontig. Tavaly is voltak olyan meccsek, amikor a támadósor akadozott, akkor jött három igen combos zakó is. Idén is voltak ezek, de most már a védelem megoldja ezeket, persze ehhez a gyenge sorsolás is kellett.
De hogy én amiatt nem tartanám kevésbé favoritnak a csapatot, mert egy rövid hét alatt csak 35–14-re nyer, az biztos. Persze te tarthatod, igazából az ugyanannyira nem számít semmit, minthogy én annak tartom-e 😊
A fogadóirodáknál mindenesetre eléggé meggyőző most a helyzet, a Patriotsra 4-szeres pénzt fizetnek, a Chiefsre 7-szerest, a Saintsre 9-szerest. Nálam a 13-szoros oddscal bíró Eagles a sötét ló, de kb nálam is ez az első négy, kb így leosztva, bár a Chiefst lehet, hogy kicsit hátrébb raknám
több mint 5 éve
Ne viccelj mar, ez nem a Steelers. Itt meg az iranyito is csak a rendszer miatt jo 😊Ha ezt nekem szántad (ha ötös műholdnak, akkor ignore this), akkor nem ignoráltam a fenti tényeket, csak figyelembe vettem, hogy a Pats egy olyan GIants defense ellen támadott csütörtökön, amelyik liga aljában van a passrushban, mégis tudott nyomást kifejteni, és olyan Giants defense ellen, amelyik 30 másodpercet nem tudott kivédekezni a Bucs ellen amikor a meccsről volt szó, ill 28 pontot kapott attól a Bills offense-től amelyik azon a meccsen kívül 15 pontot átlagol. És mindezt a teljesítmény a fenti yardokkal úgy produkálta a Pats offense, hogy fél perc híján 40 percig birtokolta a labdát, Mégpedig nem is úgy, ahogy pl. vasárnap a Colts, hogy az volt a fő cél, hogy rövidítsék a meccset és fusson az óra. Normál támadásokat vezetve negyven perc alatt ennyi yard és 21 pont - amiből 7 úgy jött, hogy a Giants 20-asáról indult a támadás - egy ilyen védelem ellen mint a GIants-é yardban nem sok, pontban meg még kevesebb. A csütörtöki papíron és a szem-teszt alapján is finoman szólva is mérsékelt teljesítmény volt. Patriots mértékkel mérve feltétlenül, de bármilyen mértékkel mérve is.
A tamadofalban persze lesz javulas, ha Wynn vissza tud jonni, es jatszunk nehany meccset egyhuzamban ugyanazzal a felallassal, itt van ido es lehetoseg fejlodni.
Amit rendkivul ignoralsz a tegnapi meccs kapcsan, hogy egy bo felidot PR-csokaval es 4-5. szamu WR-rel toltunk, es igy is 350 yard jott ossze. Itt Dorsett, Gordon es majd Harry visszaterese olyan szintu upgrade-et jelent majd, hogy mindenki csodalkozik majd, hogy megis mitol lett ilyen jo ez a tamadosor, mikozben oktober vegeig szenvedett a gyenge csapatok ellen is.Wyatt
De hangsúlyozom, én csak ezt a meccset láttam. Egy meccsből nincs értelme kiindulni. Csak arra reagáltam, hogy ha tényleg ilyen az offense az idény eleje óta, ahogy mondjátok, akkor itt komolyabb szerkezeti és personnel gondok is vannak, nem csak egy rosszabb nap. (Ha ennyire meg tud roggyanni egy egység attól, hogy egy Gordon 3-4 drive-ra kiszáll, az is szerkezeti és personnel problémákra utal.)
(Egyébként hasonlóan csalódtam a Chiefsben is. Bár rossz szó a csalódás, mert egyiknek se szurkolok. Inkább arról van szó, hogy azt hittem ez a két csapat messze-messze kiemelkedik idén az AFC-ből. Az utóbbi 2 hétben kezdem nem így gondolni, pedig a többi AFC csapattól se vagyok elájulva egyelőre. Mindenesetre a Pats és a Chiefs is - más-más okból - messze nem néz ki annyira "tökéletesen", mint azt gondoltam volna idény elején.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ne viccelj mar, ez nem a Steelers. Itt meg az iranyito is csak a rendszer miatt jo 😊De régóta várom, hogy ezt a mondatot ebben a topicban leírva lássam....😊
..
Wyatt
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ne viccelj mar, ez nem a Steelers. Itt meg az iranyito is csak a rendszer miatt jo 😊A tamadofalban persze lesz javulas, ha Wynn vissza tud jonni, es jatszunk nehany meccset egyhuzamban ugyanazzal a felallassal, itt van ido es lehetoseg fejlodni.
Amit rendkivul ignoralsz a tegnapi meccs kapcsan, hogy egy bo felidot PR-csokaval es 4-5. szamu WR-rel toltunk, es igy is 350 yard jott ossze. Itt Dorsett, Gordon es majd Harry visszaterese olyan szintu upgrade-et jelent majd, hogy mindenki csodalkozik majd, hogy megis mitol lett ilyen jo ez a tamadosor, mikozben oktober vegeig szenvedett a gyenge csapatok ellen is.
Jegyzem meg, igy is 33, 43, 30, 33 es 35 pont jott ossze, csak a Bills elleni 16 miatt nem allunk meg jobban. Szoval igen, gyenge most az offense onmagahoz kepest, ligaszinten is inkabb csak kozepes, de itt olyan szintu fejlodesi opcionk van majdhogynem, mint tavaly a Lions elleni meccs utan. Ott is latszott, hogy ha visszajonnek az emberek, akkor ez rendben lesz. Csupan akkor a D nem volt eleg jo, hogy egyedul meccset nyerjen, most eddig igen
Pont ezert szamomra semmit sem valtoztak az SB-eselyek sem. Ritka, amikor egy 6-0-s csapatban ekkora a fejlodesi lehetoseg, es nagyon jol jott a gyenge sorsolas, hogy ez a lassu kezdes iden ne hozzon veresegeket
több mint 5 éve
ötös műhold
309
Én (is) azt gondolom, hogy nincs olyan, mindentől független, csak időfüggő automatizmus, hogy "most nem számít, hogy egyik-másik csapatrész gyengélkedik, a végére úgyis feljavulnak". Még a Patriotsnál sincs ilyen. Ha van feljavulás - és az az azért sokszor van - az nem időfüggő, hanem egyéb tényezők függvénye. Pl. összeszokás, gyakorlás, taktika, edzői tudás, stb. Ez viszont sokszor működik a Patsnél. De ez csak az elmélet, hogy a gyakorlatban most hogyan történik majd, az a jóslások világa. A gyakorlatot nagyon sok, kiszámíthatatlan, sőt részben befolyásolhatatlan tényező is alakítja (pl. a sérülések ugye), úgyhogy, nem igazán tudjuk... A hosszabb távú megfigyelésekre lehet hagyatkozni azért, miszerint a Pats "valamiért" egész jó szokott lenni a vége felé. Oszt ennyi, ahogy a költő mondaná.Tavaly ilyentájt hasonló beszélgetések voltak csak épp a védelem részéről. Ez egyelőre nem az a veretes Offense amit mindenki várt a szezon előtt, de abban szinte teljesen biztos vagyok, hogy ez decemberben sokkal jobb képet fog festeni, akkor is, ha nem jönnének vissza IR-ről játékosok.ervinatorEz a "szeptemberben még alakulunk, októberben formálódunk, decemberben jók vagyunk" az offense esetén nem egy olyan kvázi automatizmus, mint a defense-ek esetén. A védelmek azért szoktak gyakran lassabban kezdeni aztán az idény közben feljavulni, mert az össz-teljesítményben jóval nagyobb súlyt kap az egymással való összedolgozás, összecsiszolódás. Az offense-ben az egyéni teljesítmény inkább a meghatározó. Előfordul, hogy egyénileg is lassan indul egy társaság, de azért 2-3 hét után ez már verseny sebességen szokott pörögni. Ezért nem is tipikus, hogy az offense-ek novemberben, decemberben kezdenek el hasítani, miközben a védelmeknél szinte mindennapos. Az időjárás is a védelmek mellett van, őket segíti javulni, miközben az offense-ek ellen dolgozik.
Ahol komoly tartalékok lehetnek, az szerintem az oline, mert az hasonlóan működik a védelemhez. Ott számít az összhang, összeszokás, csapatmunka. És Scar személyében adott is a szakmai tudás ahhoz, hogy összekalapáljon egy a mostaninál jobban funkcionáló egységet. Ha ez sikerül - leginkább és legelőször sikerülne beindítani a tavalyihoz hasonló szintű futást -, az sokat tudna segíteni. Ilyenre volt is már példa korábban, volt már az oline küszködős az idény elején és jó az idény végére. Egyéb területen viszont szerintem nincs olyan tartalék az offense-ekben, mint a defense-ekben. Kivéve, ha mondjuk egy irányító tér vissza, vagy egy Gronk szintű játékos, akinek a visszatérése alapjaiban tudja újrarendezni az offense-t.
Szóval in Scar you should trust. 😊
peterk2005
Nem tudom, mennyire megalapozott "Scar mester" reputációja, de remélem, hogy az, és most nagyon nagy szükség is lesz rá. Ugyanis az én laikus véleményem szerint a Pats legnagyobb baja most nem is az amúgy tényleg eléggé meggyengült elkapói gárdával van, hanem az o-fallal. Brady egyszerűen terror alatt van... jó ez kis túlzás, főleg az ellenfeleink QB-jeihez képest, de az biztos, hogy az utóbbi időnem nem ehhez szokott, ami most van. És ha nem tudják megvédeni, vagy nem tudnak jó futásbiztosítást adni a futóknak, akkor az egy egészen komoly hiányossága a csapatnak. Nem tudom, Scar mester ezen hogyan, mit fog tudni varázsolni, hiszen ha egy csapatrészből hiányzik 2-3 jó "karakter", akkor oda nehéz lesz hirtelen másikakat növeszteni.
Én most úgy vagyok a Pats-el, hogy a támadók nagyszerű feljavulásában már nem nagyon reménykedem - ha csak nem hívják vissza Brownt (nem fogják), vagy nem tér vissza Gronk (nem valószínű), akkor ez bár javulni fog (botrány lenne, ha így maradna), de sokkal jobb nem lesz. Viszont a védelem (és az ST) tényleg, minden túlzás nélkül szenzációsak, öröm őket nézni, minden reménységem bennük van.
több mint 5 éve
Tavaly ilyentájt hasonló beszélgetések voltak csak épp a védelem részéről. Ez egyelőre nem az a veretes Offense amit mindenki várt a szezon előtt, de abban szinte teljesen biztos vagyok, hogy ez decemberben sokkal jobb képet fog festeni, akkor is, ha nem jönnének vissza IR-ről játékosok.ervinatorEz a "szeptemberben még alakulunk, októberben formálódunk, decemberben jók vagyunk" az offense esetén nem egy olyan kvázi automatizmus, mint a defense-ek esetén. A védelmek azért szoktak gyakran lassabban kezdeni aztán az idény közben feljavulni, mert az össz-teljesítményben jóval nagyobb súlyt kap az egymással való összedolgozás, összecsiszolódás. Az offense-ben az egyéni teljesítmény inkább a meghatározó. Előfordul, hogy egyénileg is lassan indul egy társaság, de azért 2-3 hét után ez már verseny sebességen szokott pörögni. Ezért nem is tipikus, hogy az offense-ek novemberben, decemberben kezdenek el hasítani, miközben a védelmeknél szinte mindennapos. Az időjárás is a védelmek mellett van, őket segíti javulni, miközben az offense-ek ellen dolgozik.
Ahol komoly tartalékok lehetnek, az szerintem az oline, mert az hasonlóan működik a védelemhez. Ott számít az összhang, összeszokás, csapatmunka. És Scar személyében adott is a szakmai tudás ahhoz, hogy összekalapáljon egy a mostaninál jobban funkcionáló egységet. Ha ez sikerül - leginkább és legelőször sikerülne beindítani a tavalyihoz hasonló szintű futást -, az sokat tudna segíteni. Ilyenre volt is már példa korábban, volt már az oline küszködős az idény elején és jó az idény végére. Egyéb területen viszont szerintem nincs olyan tartalék az offense-ekben, mint a defense-ekben. Kivéve, ha mondjuk egy irányító tér vissza, vagy egy Gronk szintű játékos, akinek a visszatérése alapjaiban tudja újrarendezni az offense-t.
Szóval in Scar you should trust. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Jacob Johnson => IR-Hello Ben, itt Bill...
(Ugyan meg nem 100, csak 99%)
Sinisa
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
ervinator
1 703
Hát, én tegnap láttam először a Pats-et, és ha igaz amit Wyatt mondott - miért is ne lenne az -, hogy az idei offense nagyjából ilyen képet mutat mint tegnap, akkor rohadtul megértem, hogy miért keres Belichick még egy elkapót. És őszintén szólva azt is értem, hogy AB-ért miért kapart annyira, Gordon és DT mellett is. Akkor nem értettem, de a tegnapi alapján elég világosan látszik.Tavaly ilyentájt hasonló beszélgetések voltak csak épp a védelem részéről. Ez egyelőre nem az a veretes Offense amit mindenki várt a szezon előtt, de abban szinte teljesen biztos vagyok, hogy ez decemberben sokkal jobb képet fog festeni, akkor is, ha nem jönnének vissza IR-ről játékosok.
Persze nyerni sz*r offense-el is lehet. A 2015 Denver és 2013 Hawks megmutatta, hogy egy nagyon zúzós védelem elvisz egy szenvedő/minimalista offense-t is - Belichicknek ismerős is ez a pálya a 2000-es évek elejérő -l, de azért tegnap még kb. a házamat mertem volna tenni, hogy az AFC-ből a Pats megy az SB-ba. Ma azért erősen meggondolnám.
Persze, lehet javítani a dolgokon, és valamelyest javulni is fo az offense. De azért itt komoly szerkezeti, personnel gondok látszanak, amit egy LT meg egy rookie WR nem fog helyre tenni. Feltéve, ha Harry-ben nem Julio Jones rejtőzik, ami azért long shot. Egy sérülésből visszajövő rookie az nem egy sérülésből visszajövő Edelman, hogy beáll és két héten belül impact lesz. Márpedig ide impact kell - olyan, aki el tud szakadni, aki mutatja magát, aki Edelman mellett meg tudja csinálni amit tavaly a kulcs momantumokban még Gronk félbénán is meg tudott -, mert Brady-n most már erősen látszik a kor.
Szerintem a deadline-ig fog érkezni egy WR, mert kell.
peterk2005
Magam részéről azt sem gondolom, hogy nagyon elkapót keresnénk, legalábbis én nem indulok ki abból, hogy minden elkapót velünk boronálnak össze. Ettől még, ha egy minőségi elkapót áron alul el tudunk hozni, akkor BB meg fogja lépni, ahogy volt AB-vel, de az indíttatás nem az, hogy márpedig mindenképp elkapó kell.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
The New England Patriots are expected to put fullback Jakob Johnson on the injured reserve list, according to the Boston Globe’s Jim McBride.Jacob Johnson => IRAkkor hiszem el ha Beki megìrja 😆😆😆😆
Sinisa
ParadSEC
több mint 5 éve
Tehát kiégett 😉Szerintem is-is. Azt mindig tudtuk,hogy TB érzékeny a fal munkájára. Sztem most szemmel láthatóan kívűl van a komfortzónáján,mert nem segíti a fal és nem ideális az elkapógárdája sem. Ez a diszkomfort érzés ,pedig kapkodást és rossz döntéseket eredményez Nála,mert a kora miatt már kicsit rosszabbul akklimatizálódik ehhez.Ugyanezt láttad volna a Redskins és a Bills ellen is. A 12-es sokkal többet hibázik, hoz rossz döntést, mint korábban. A kérdés hogy ez a kor, a bizonytalan fal, vagy az elkapók miatt az majd kiderül.Szerintem meg nem. Ha nem a punt returnernek, meg a 4-5. számú WR-nek kell fent lennie a pályán, akkor ez jobb lesz. Tegnap Dorsett és a meccs nagy érdemi részében Gordon sem játszott. Ennyivel már előrébb leszünk 10 nap múlva, Meyers mondjuk elég szépen hozta magát. És Harry lehet akkora upgrade, ha egészséges tud lenni, hogy ez bőven elég legyen. Illetve Wynn is LT-ben. Aztán onnantól jobb lesz ezA 2017-es és azelőtti Bradynek elég lenne persze. De annak a Bradynek egy Edelman, egy Gordon és egy James White is bőven elég volt, nem kellett egy rookie-t meg egy karrier 3-400 yardos elkapót megváltóként várni, hogy majd velük jobb lesz. Egy Edelman+Gordon+White mellett a többi lehetett pizza futár is. De ha már négy screen passzból is kettő lábhoz megy, túl van dobva, elé van dobva, ott kell már a több segítség. De csak egy meccset láttam, az semmi. Majd megnézek még párat, ha lesz ellenfél is. 😊
Wyatt
peterk2005
Mondjuk én így is imádom nézni a játékát.
Boston
kolok1972
több mint 5 éve
Szerintem is-is. Azt mindig tudtuk,hogy TB érzékeny a fal munkájára. Sztem most szemmel láthatóan kívűl van a komfortzónáján,mert nem segíti a fal és nem ideális az elkapógárdája sem. Ez a diszkomfort érzés ,pedig kapkodást és rossz döntéseket eredményez Nála,mert a kora miatt már kicsit rosszabbul akklimatizálódik ehhez.Ugyanezt láttad volna a Redskins és a Bills ellen is. A 12-es sokkal többet hibázik, hoz rossz döntést, mint korábban. A kérdés hogy ez a kor, a bizonytalan fal, vagy az elkapók miatt az majd kiderül.Szerintem meg nem. Ha nem a punt returnernek, meg a 4-5. számú WR-nek kell fent lennie a pályán, akkor ez jobb lesz. Tegnap Dorsett és a meccs nagy érdemi részében Gordon sem játszott. Ennyivel már előrébb leszünk 10 nap múlva, Meyers mondjuk elég szépen hozta magát. És Harry lehet akkora upgrade, ha egészséges tud lenni, hogy ez bőven elég legyen. Illetve Wynn is LT-ben. Aztán onnantól jobb lesz ezA 2017-es és azelőtti Bradynek elég lenne persze. De annak a Bradynek egy Edelman, egy Gordon és egy James White is bőven elég volt, nem kellett egy rookie-t meg egy karrier 3-400 yardos elkapót megváltóként várni, hogy majd velük jobb lesz. Egy Edelman+Gordon+White mellett a többi lehetett pizza futár is. De ha már négy screen passzból is kettő lábhoz megy, túl van dobva, elé van dobva, ott kell már a több segítség. De csak egy meccset láttam, az semmi. Majd megnézek még párat, ha lesz ellenfél is. 😊
Wyatt
peterk2005
Boston
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
topin
2 009
Nem működik a futás, ami nem segít a passzjáték beindulásának..Középen kb centiket se tudunk futni, Newhouseról meg bőven jön a nyomás..ha csak az egyiket orvosoljuk, már jobban fog ez kinézni..Wynn az egyikre mindenképpen megoldás..Főleg hogy akkor nem lesz elég a 3-4 emberes passz siettetés és blitz ellen meg jók lehetünk..Ráadásul ha a blitz LB sorból jön, akkor ott nagyobb helye lesz Whitenak is, Burkheadnek is (aki szintén maródi ebben a szakaszban) és Edelmannak is (akire meg így se lehet panasz) és talán a tigth endeknek is.Ha Karras is javulna, akkor meg Harry nélkül is, de Dorsettel WR3 szerepben és az egészséges Gordonnal nem lehetne ez gond. De ha Harry jön, azért az sokat dobhat rajtunk..a pálya több pontján is tudnánk használni és még az 50-50-es labdákban se rossz, ha nem tudna megfelelően szeparálódni..
több mint 5 éve
Jacob Johnson => IRAkkor hiszem el ha Beki megìrja 😆😆😆😆
Sinisa
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Ugyanezt láttad volna a Redskins és a Bills ellen is. A 12-es sokkal többet hibázik, hoz rossz döntést, mint korábban. A kérdés hogy ez a kor, a bizonytalan fal, vagy az elkapók miatt az majd kiderül.Szerintem meg nem. Ha nem a punt returnernek, meg a 4-5. számú WR-nek kell fent lennie a pályán, akkor ez jobb lesz. Tegnap Dorsett és a meccs nagy érdemi részében Gordon sem játszott. Ennyivel már előrébb leszünk 10 nap múlva, Meyers mondjuk elég szépen hozta magát. És Harry lehet akkora upgrade, ha egészséges tud lenni, hogy ez bőven elég legyen. Illetve Wynn is LT-ben. Aztán onnantól jobb lesz ezA 2017-es és azelőtti Bradynek elég lenne persze. De annak a Bradynek egy Edelman, egy Gordon és egy James White is bőven elég volt, nem kellett egy rookie-t meg egy karrier 3-400 yardos elkapót megváltóként várni, hogy majd velük jobb lesz. Egy Edelman+Gordon+White mellett a többi lehetett pizza futár is. De ha már négy screen passzból is kettő lábhoz megy, túl van dobva, elé van dobva, ott kell már a több segítség. De csak egy meccset láttam, az semmi. Majd megnézek még párat, ha lesz ellenfél is. 😊
Wyatt
peterk2005
Do your job
több mint 5 éve
Jacob Johnson => IR(Ugyan meg nem 100, csak 99%)
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Szerintem meg nem. Ha nem a punt returnernek, meg a 4-5. számú WR-nek kell fent lennie a pályán, akkor ez jobb lesz. Tegnap Dorsett és a meccs nagy érdemi részében Gordon sem játszott. Ennyivel már előrébb leszünk 10 nap múlva, Meyers mondjuk elég szépen hozta magát. És Harry lehet akkora upgrade, ha egészséges tud lenni, hogy ez bőven elég legyen. Illetve Wynn is LT-ben. Aztán onnantól jobb lesz ezA 2017-es és azelőtti Bradynek elég lenne persze. De annak a Bradynek egy Edelman, egy Gordon és egy James White is bőven elég volt, nem kellett egy rookie-t meg egy karrier 3-400 yardos elkapót megváltóként várni, hogy majd velük jobb lesz. Egy Edelman+Gordon+White mellett a többi lehetett pizza futár is. De ha már négy screen passzból is kettő lábhoz megy, túl van dobva, elé van dobva, ott kell már a több segítség. De csak egy meccset láttam, az semmi. Majd megnézek még párat, ha lesz ellenfél is. 😊
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Hát, én tegnap láttam először a Pats-et, és ha igaz amit Wyatt mondott, hogy az idei offense nagyjából ilyen képet mutat mint tegnap, akkor rohadtul megértem, hogy miért keres Belichick még egy elkapót. És őszintén szólva azt is értem, hogy AB-ért miért kapart annyira. A 2015 Denver és 2013 Hawks megmutatta, hogy egy nagyon zúzós védelemmel nyerni lehet nyerni, Belichicknek ismerős is ez a pálya a 2000-es évek elejéről, de azért tegnap még kb. a házamat mertem volna tenni, hogy az AFC-ből a Pats megy az SB-ba, ma azért erősen meggondolnám... Persze, lehet javítani a dolgokon, össze is fog ennél valamennyire jobban állni, de azért én komoly lyukakat láttam, amit egy LT meg egy rookie WR nem fog helyre tenni. Feltéve, ha nem Julio Jones rejtőzik benne, de az azért long shot.Szerintem meg nem. Ha nem a punt returnernek, meg a 4-5. számú WR-nek kell fent lennie a pályán, akkor ez jobb lesz. Tegnap Dorsett és a meccs nagy érdemi részében Gordon sem játszott. Ennyivel már előrébb leszünk 10 nap múlva, Meyers mondjuk elég szépen hozta magát. És Harry lehet akkora upgrade, ha egészséges tud lenni, hogy ez bőven elég legyen. Illetve Wynn is LT-ben. Aztán onnantól jobb lesz ez
peterk2005
több mint 5 éve
Hát, én tegnap láttam először a Pats-et, és ha igaz amit Wyatt mondott - miért is ne lenne az -, hogy az idei offense nagyjából ilyen képet mutat mint tegnap, akkor rohadtul megértem, hogy miért keres Belichick még egy elkapót. És őszintén szólva azt is értem, hogy AB-ért miért kapart annyira, Gordon és DT mellett is. Akkor nem értettem, de a tegnapi alapján elég világosan látszik.Persze nyerni sz*r offense-el is lehet. A 2015 Denver és 2013 Hawks megmutatta, hogy egy nagyon zúzós védelem elvisz egy szenvedő/minimalista offense-t is - Belichicknek ismerős is ez a pálya a 2000-es évek elejérő -l, de azért tegnap még kb. a házamat mertem volna tenni, hogy az AFC-ből a Pats megy az SB-ba. Ma azért erősen meggondolnám.
Persze, lehet javítani a dolgokon, és valamelyest javulni is fo az offense. De azért itt komoly szerkezeti, personnel gondok látszanak, amit egy LT meg egy rookie WR nem fog helyre tenni. Feltéve, ha Harry-ben nem Julio Jones rejtőzik, ami azért long shot. Egy sérülésből visszajövő rookie az nem egy sérülésből visszajövő Edelman, hogy beáll és két héten belül impact lesz. Márpedig ide impact kell - olyan, aki el tud szakadni, aki mutatja magát, aki Edelman mellett meg tudja csinálni amit tavaly a kulcs momantumokban még Gronk félbénán is meg tudott -, mert Brady-n most már erősen látszik a kor.
több mint 5 éve
topin
2 009
A támadófalról a PFF gradek alapján és összehasonlítás a tavalyi Andrews féle center munkával a Giants meccs előtti videómban is volt szó..A 2018-as és 2019 fal adatai 1,30-nál. A 2019-es gradek 4.30-nál láthatóak..Karras nagy visszaesés Andrewshoz képest sajnos, és úgy fest ezt Mason sínyli meg legjobban. Ehhez jön Newhaouse és máris 3 ember problémás idén..És akkor még Cannon is bambáskodik néha..
www.youtube.com/watch?v=Y82v8i5me2Y
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Az eddigi meccseinket 30 (Steelers 33–3), 43 (Dolphins 43–0), 16 (Jets 30–14), 6 (Bills 16–10), 26 (Redskins 33–7) és 21 (Giants 35–14) ponttal nyertük meg, úgyhogy hat forduló után +142 a pontkülönbségünk. Ha ezt a tendenciát folytatnánk (nem fogjuk), akkor +379 lenne az idény végén. Az NFL-rekord +315, a 2007-es, hibátlan Patriots tartja.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Nem ez a lényeg.Ez azért érdekes felvetés és ez persze előjön minden évben hogy gyenge csapatokat zúzzunk le, mert könnyű a sorsolás. Ismétlem a W-t nem kell magyarázni mert tök mindegy ki jön szembe hogy Stez-t idézzem " mindenki meg lesz b.szva 2*"😆.1. Senki nem mondta, hogy nem így van.Ez az egyik “kedvenc” megközelítésem.Gilmore nagyot játszott, a múltkori meccs után visszatért az All-Pro útra. Azt nem értettem, hogy J. Jonest miért hagyjuk egyazegyben Golden Tate-el safety segítség nélkül, meg is égett a TD-nél, de az én fotelszurkoló meglátásom szerint a Giants által challengelt eset is DPI volt. (Nem értem, hogy hogy engedi meg a liga ennek a PI challenge-nek a bírók általi nyílt szabotálását, egyértelmű esetekben is inkább a mundér becsületét védik.)A viszonylag gyenge ellenfelek azt jelenti, hogy 7-22-vel állnak, és ha kivesszük a Bills-t, akkor 3-21-gyel. Ezt nem viszonylag gyengének, hanem inkább rettenetesen gyenge ellenfeleknek mondanám.
A LB sorra nincsenek szavak, Van Noyról Bazzani anno a trade-nél megmondta, hogy majd a Patsben jó játékos lesz. Honnan tudta akkor, nem tudom. 😊 Ahogy Collins megcsinálta fumble-t, gyönyörű volt. A meccs eleji sack után bíztam benne, hogy folytatódik a sackgyár, de a Giants fala jobban állta a rohamokat mint gondoltam, egészen garbage time-ig. (Cserébe Daniels hibázott eleget.😊 )
Bolden visszaigazolása jó döntés volt és nemcsak ST player, ezt már a második meccsen mutatta. Sokak kedvence, Jordan Richards is pályára lépett már a ST-ben. Amúgy Bolden miért tűnt el a meccs első negyedét követően, megsérült?
Battista azzal címmel írt cikket most, hogy Patriots still undefeated, but flaws apparent. Igaza van. Én sem hittem, hogy a második félidő közepéig a mostani Giants ellen hazai pályán egy szál ST TD-vel állunk és azt sem, hogy 14-14 -es állás is lesz. A falban semmi előrelépés nem látszott és most - tekintettel az itteni korábbi diskurzusra - nagyon néztem a TE-k játékát, blokkjait, ha tényleg elég gyenge teljesítményt nyújtanak, nem Gronkhoz mérten is. (Izzo hosszú elkapása coverage-ben viszont őt idézte.😊 )
Amikor Gordon lesérült és felálltunk a MiniTron, Meyers, Olszewski trióval, akkor valóra váltnak láttam minden rossz álmunkat a WR sor elfogyását illetően. Edelman sérülten is óriásit játszott, bár biztos, hogy sokat javult az állapota, mert amikor egy elkapás után Izzo elismerképpen mellbevágta a huddle alatt, meg sem rezzent. White 9/9, Meyers pedig 4/4 és 54 yard, talán lehetne benne jobban bízni, ráadásul nehéz elkapásokat csinált meg.
Brady két turnovere sem szokásos, ahogy az sem, hogy Edelmannel nem értik meg egymást. Viszont nem tűnt frusztráltnak, máskor hasonló helyzetben láthatóan feszült, ideges. Hogy miért nem játszik Harris és miért inkább Bradyt kockáztatják a QB sneakekkel, azt sem értettem nagyon. De fura volt, hogy RZ-ban a Bolden TD után meg sem próbáltuk a rövid yardos szitut RB-el megfutni.
Az sokat mond, hogy inkább nekimegyünk a 4&soknak, minthogy Nugentre bízzuk a FG-t, akinek az önbizalmát nyilván nem emeli a kapufa. Hozzáteszem, az extra pontokat is többször rúgta körömrágósan. A végén azt hittem, hogy adnak neki egy lehetőséget egy közeli FG-ra, de inkább térdeltünk. Ez fura volt, egyértelmű, hogy nem bízik benne a csapat. (A végén már szembeszél sem volt.)
Nyilván nagyon megkönnyíti az offense dolgát, hogy - szemben pld. az Eagles elleni SB-al - gyakorlatilag abban a tudatban léphetnek pályára, hogy a D nagy valószínűséggel úgyis visszaszerzi a labdát. A szezon hatodik meccsén kaptuk az első passzolt TD-t, azt is úgy, hogy Tate-nek szerencséje volt, mert dadogott a kezében a labda - epic teljesítmény. A defense megint 7 ponton tartotta az ellenfelet, a teljesítményük minden előzetes várakozás feletti, akkor is ha viszonylag gyenge ellenfelek ellen játszottunk. Az offense 21 pontja hazai pályán viszont nekem kevés, ráadásul a támadókat nyilván egyre jobban kiismerik, kielemzik a szezon során, az O ugyanúgy elfogyhat a szezon végére, ahogy 2007-ben. (A mostani offense-ben ráadásul most már jóval alacsonyabb a talent level, nincsenek Moss-ok, Stallworth-ok.) Jól lenne egy No1 WR trade. Amúgy Antonio Brown azt mondta, hogy ki van/lesz fizetve, miért nem játszatja a Patriots. 😊
Jó kis szezon ez, ilyen Pats védelmet még nem láttam, én is jobban várom már sokszor a D pályára lépését, mint az offense játékát. Élmény látni a hívások kreatív voltát. Hogy mennyire Belichick az Agy, abból látszik, hogy elmehetett Patricia, Flores, bárki, csak javultunk.
Burkus
gbol
Két kommentem van hozza:
1. Se BB se TB de még Kraft sem befolyásolja a sorsolást ill. azt hogy a többi franchise hogyan használja fel az egyenlő sapkáját.
2. Én sportágtól függetlenül abban hiszek, hogy mindig azt kell megverni, aki szembejön, nem kell számolgatni. Ha az adott csapat a soron következő meccsét mindig megnyeri, akkor a nap végén többnyire jó eredményt ér el. 😊
Sinisa
2. Ez is igaz.
3. Csak azt írtam, hogy nem viszonylag gyenge, hanem rettenetesen gyenge ellenfeleknek neveznék a hatból ötöt.
gbol
ParadSEC
A defense megint 7 ponton tartotta az ellenfelet, a teljesítményük minden előzetes várakozás feletti, akkor is ha viszonylag gyenge ellenfelek ellen játszottunk.
Ez volt a tételmondat, és ezzel egyet is lehet érteni. Igen, gyenge csapatok ellen játszottunk, ez jócskán segíti a statokat. Ezek nyilván romlani fognak, amikor jönnek értelmes/nem full sérült ellenfelek is.
A győzelemnek ehhez semmi köze, azt tényleg csak meg kell szerezni
több mint 5 éve
Ez azért érdekes felvetés és ez persze előjön minden évben hogy gyenge csapatokat zúzzunk le, mert könnyű a sorsolás. Ismétlem a W-t nem kell magyarázni mert tök mindegy ki jön szembe hogy Stez-t idézzem " mindenki meg lesz b.szva 2*"😆.1. Senki nem mondta, hogy nem így van.Ez az egyik “kedvenc” megközelítésem.Gilmore nagyot játszott, a múltkori meccs után visszatért az All-Pro útra. Azt nem értettem, hogy J. Jonest miért hagyjuk egyazegyben Golden Tate-el safety segítség nélkül, meg is égett a TD-nél, de az én fotelszurkoló meglátásom szerint a Giants által challengelt eset is DPI volt. (Nem értem, hogy hogy engedi meg a liga ennek a PI challenge-nek a bírók általi nyílt szabotálását, egyértelmű esetekben is inkább a mundér becsületét védik.)A viszonylag gyenge ellenfelek azt jelenti, hogy 7-22-vel állnak, és ha kivesszük a Bills-t, akkor 3-21-gyel. Ezt nem viszonylag gyengének, hanem inkább rettenetesen gyenge ellenfeleknek mondanám.
A LB sorra nincsenek szavak, Van Noyról Bazzani anno a trade-nél megmondta, hogy majd a Patsben jó játékos lesz. Honnan tudta akkor, nem tudom. 😊 Ahogy Collins megcsinálta fumble-t, gyönyörű volt. A meccs eleji sack után bíztam benne, hogy folytatódik a sackgyár, de a Giants fala jobban állta a rohamokat mint gondoltam, egészen garbage time-ig. (Cserébe Daniels hibázott eleget.😊 )
Bolden visszaigazolása jó döntés volt és nemcsak ST player, ezt már a második meccsen mutatta. Sokak kedvence, Jordan Richards is pályára lépett már a ST-ben. Amúgy Bolden miért tűnt el a meccs első negyedét követően, megsérült?
Battista azzal címmel írt cikket most, hogy Patriots still undefeated, but flaws apparent. Igaza van. Én sem hittem, hogy a második félidő közepéig a mostani Giants ellen hazai pályán egy szál ST TD-vel állunk és azt sem, hogy 14-14 -es állás is lesz. A falban semmi előrelépés nem látszott és most - tekintettel az itteni korábbi diskurzusra - nagyon néztem a TE-k játékát, blokkjait, ha tényleg elég gyenge teljesítményt nyújtanak, nem Gronkhoz mérten is. (Izzo hosszú elkapása coverage-ben viszont őt idézte.😊 )
Amikor Gordon lesérült és felálltunk a MiniTron, Meyers, Olszewski trióval, akkor valóra váltnak láttam minden rossz álmunkat a WR sor elfogyását illetően. Edelman sérülten is óriásit játszott, bár biztos, hogy sokat javult az állapota, mert amikor egy elkapás után Izzo elismerképpen mellbevágta a huddle alatt, meg sem rezzent. White 9/9, Meyers pedig 4/4 és 54 yard, talán lehetne benne jobban bízni, ráadásul nehéz elkapásokat csinált meg.
Brady két turnovere sem szokásos, ahogy az sem, hogy Edelmannel nem értik meg egymást. Viszont nem tűnt frusztráltnak, máskor hasonló helyzetben láthatóan feszült, ideges. Hogy miért nem játszik Harris és miért inkább Bradyt kockáztatják a QB sneakekkel, azt sem értettem nagyon. De fura volt, hogy RZ-ban a Bolden TD után meg sem próbáltuk a rövid yardos szitut RB-el megfutni.
Az sokat mond, hogy inkább nekimegyünk a 4&soknak, minthogy Nugentre bízzuk a FG-t, akinek az önbizalmát nyilván nem emeli a kapufa. Hozzáteszem, az extra pontokat is többször rúgta körömrágósan. A végén azt hittem, hogy adnak neki egy lehetőséget egy közeli FG-ra, de inkább térdeltünk. Ez fura volt, egyértelmű, hogy nem bízik benne a csapat. (A végén már szembeszél sem volt.)
Nyilván nagyon megkönnyíti az offense dolgát, hogy - szemben pld. az Eagles elleni SB-al - gyakorlatilag abban a tudatban léphetnek pályára, hogy a D nagy valószínűséggel úgyis visszaszerzi a labdát. A szezon hatodik meccsén kaptuk az első passzolt TD-t, azt is úgy, hogy Tate-nek szerencséje volt, mert dadogott a kezében a labda - epic teljesítmény. A defense megint 7 ponton tartotta az ellenfelet, a teljesítményük minden előzetes várakozás feletti, akkor is ha viszonylag gyenge ellenfelek ellen játszottunk. Az offense 21 pontja hazai pályán viszont nekem kevés, ráadásul a támadókat nyilván egyre jobban kiismerik, kielemzik a szezon során, az O ugyanúgy elfogyhat a szezon végére, ahogy 2007-ben. (A mostani offense-ben ráadásul most már jóval alacsonyabb a talent level, nincsenek Moss-ok, Stallworth-ok.) Jól lenne egy No1 WR trade. Amúgy Antonio Brown azt mondta, hogy ki van/lesz fizetve, miért nem játszatja a Patriots. 😊
Jó kis szezon ez, ilyen Pats védelmet még nem láttam, én is jobban várom már sokszor a D pályára lépését, mint az offense játékát. Élmény látni a hívások kreatív voltát. Hogy mennyire Belichick az Agy, abból látszik, hogy elmehetett Patricia, Flores, bárki, csak javultunk.
Burkus
gbol
Két kommentem van hozza:
1. Se BB se TB de még Kraft sem befolyásolja a sorsolást ill. azt hogy a többi franchise hogyan használja fel az egyenlő sapkáját.
2. Én sportágtól függetlenül abban hiszek, hogy mindig azt kell megverni, aki szembejön, nem kell számolgatni. Ha az adott csapat a soron következő meccsét mindig megnyeri, akkor a nap végén többnyire jó eredményt ér el. 😊
Sinisa
2. Ez is igaz.
3. Csak azt írtam, hogy nem viszonylag gyenge, hanem rettenetesen gyenge ellenfeleknek neveznék a hatból ötöt.
gbol
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Igaz😆Sőt, már 6–0 😊Erre mondjàk azt szerintem hogy a W-t nem kell magyarázni. Soha de soha nem látsz olyan meccset ahol minden csapategység 110%-ot tesz le az asztalra. Folyamatosan fejlődik a csapat csak ehhez idő kell, a sorsolás miatt rohadt szerencsések vagyunk hogy ezt megtehetjük ebben a tempóban (ami az O-ra nézve lassúnak tűnhet) de ìgy is 5 nyuszi ide. 😊 Mi kell még hogy optimista legyen egy Pats szurkoló?Hát ezt én meg komolyan nem tudom elhinni. 21 ponttal nyertünk, mennyivel nyerjünk? 50-nel? Benne hagytunk legalább két FG-t, meg ott volt két 4. kísérlet is még pluszban, az egyiknél sima FG-távban megint. Nem volt jó a támadósor, de azért a tragikustól is messze áll, és ne felejtsük el, hogy Gordon nem tért vissza a pályára, Dorsett nem játszott, Harry még sérültlistán. Nekem rendkívül örömteli volt, hogy Meyers így elő tudott lépni, ez még nagyon fontos lehet az idény érdemi szakaszában. Nem kell ide WR, most pihenünk a szülinapomig, addigra felépül Edelman, Dorsett és Gordon is, aztán javulni fog ez.A 21 pontos differenciából hetet a ST, hetet a D hozott össze, ennek a biztos bekövetkezésére azért nem lehet alapozni egy meccset. Az offense 21 pontja kevés nekem. Senki nem mondta, hogy a támadósor tragikus, de hogy vannak "pöttyök" (Battista), az igaz. Nem tettem korábban hozzá, hogy Michel 26 yardos garbage time-ban bemutatott futása figyelmen kívül hagyásával a teljesítménye 66 yard/21 carry, 3,1-es átlag, White pedig -1 yard/2 carry - egyik sem fényes, nyilván a fal szereplésének fényében értékelendő. (Ehhez képest Bolden 23/3 - 7,7 és 1 TD, ezért sem értettem hova lett.) A futás optimista megközelítéssel gyenge közepes szinten megy, pesszimista megközelítéssel az idei szezonban nem fegyver. A 6/13-as 3rd down mutatóval sem lehet villogni. Bradyt ma megint sackelték háromszor, az sem egy pozitívum.
Wyatt
Nem az a kérdés, hogy mennyivel győztünk, hanem hogy hogyan. És nem hiszem, hogy egy 2:3-as Giants ellen egy 21:14-es sikert olyan nagy győzelemnek tudtunk volna értékelni. De nincs vita köztünk, én is örülök a győzelemnek, sok pozitív momentumnak, volt néhány nagyon szépen megrajzolt játék, hosszú elkapás, jó volt nézni a meccset.
Burkus
ParadSEC
Wyatt
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Erre mondjàk azt szerintem hogy a W-t nem kell magyarázni. Soha de soha nem látsz olyan meccset ahol minden csapategység 110%-ot tesz le az asztalra. Folyamatosan fejlődik a csapat csak ehhez idő kell, a sorsolás miatt rohadt szerencsések vagyunk hogy ezt megtehetjük ebben a tempóban (ami az O-ra nézve lassúnak tűnhet) de ìgy is 5 nyuszi ide. 😊 Mi kell még hogy optimista legyen egy Pats szurkoló?Én optimista vagyok. Szerintem ezzel a D-vel teljes mértékben a realitásokon alapuló vélemény és nem puszta szurkolói vágyálom, hogy meglesz a 7. gyűrű, ha kulcssérülések elkerülhetők. Továbbmegyek, a 2007-es és a 2014-es szezon óta babonám, hogy ne menjen minden simán októberben-november elején, mert akkor kifogy az gáz a tankból a rájátszásra, legyünk igazán jók Hálaadás után. Nem baj, ha most nem megy minden simán.
ParadSEC
Az offense a szezon eleje óta főleg a sérülések miatt nem fejlődik, hanem visszafelé halad. Top notch rosterünk volt a Miami meccs előtt, arról beszélgettünk itt, hogy melyik ujját harapja meg a management és kit tesz ki a rosterről, a legutolsó meccsen már az undrafted rookie ST player játszik konzisztensen elkapót. Ez Brown-D. Thomas-Edelman-Gordon-Dorsett-Meyers depth charttól már messze van és ez látszik meg a játék minőségén.
Abban igazad van, hogy a futás meg futásblokkolás biztos hogy fejlődni fog, mert van hova és elég mélyről indulnak, hogy legyen rá tér. 😊 Abban én az elmúlt hat meccs alatt nem láttam fejlődést.