NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
Maniac84 New England Patriots 592
Sanderst meg Greent persze én is el tudnám nálunk képzelni, mind2 vérprofi, szinte biztosan hozzátennének a játékunkhoz. A value itt a kérdés amit cserében pick-ben és cap space-ben fel kéne adni, csak úgy tudom elképzelni a dolgot ha minimum a fizujuk felét jelenlegi csapatuk állná ehhez meg tőlünk minimum 3. körös picket kérnének ami egy picit magas érték ilyen idős elkapókért.
Maniac84
Sanders alapfizuja idén 10milla (a garantált nem játszik trade esetén az benyeli a denver mert már kifizette )
ezt meccsenkénti elosztásban kapja , azaz 600ezer /meccs eddig 5 meccs után megkapott cca 3,1et ha két hét múlva elhozzuk akkor 4.8at. Itt kap egy új szerződést garantálttal és máris befér a cap alá.
Az ára kb 6 kör lehet szerintem. Javítsatok ki ha rosszul tudom a dolgokat, légyszi.
gordon
6. körért persze megéri Sanders, csak ennyiért nem fogják adni, de 5.-ért sem. Green-t pláne nem, ő utána jó eséllyel kaphatnak majd 3-5. kör közötti komp picket attól függően mit mutat még idén.
Maniac84
Sanders nem drágább egy 6. körnél, Green igen de én nem rá értettem.
gordon
Más véleményen vagyunk, Sanders megmutatta eddig idén, hogy felépült és van még a tankban. Egyet kell értsek a kinti szakértőkkel akik eléggé egységesen mid round pick-ről beszélnek ellenértékként. Szerintük lesz olyan csapat aki ad majd egy 4.-et érte. Egyébként meg legyen igazad és hozzuk el egy 6. -ért és megyek örömtáncot járni.

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A PFF karmolja a CB-inket (nem nehéz, mivel eddig nem nagyon volt kihívásuk sem persze). A top 25-ben az első két helyen is Pats-játékos áll. Egyik sem Gilmore

1. JONATHAN JONES, NEW ENGLAND PATRIOTS
A csapat 42-es irányítómutatót enged slotból (amúgy 44-et, mindkettő a liga legjobbja). Jones kifejezetten jó (bár a PFT megjegyzi, hogy azért slotban voltak döcögősebb meccsei az elmúlt egy évben, szóval Golden Tate-től azért egy 5+ elkapás várok) Mindesetre 129 cover snap alatt 5 yard alatti átlagot engedett, rászolgálni látszik a pénzére.

PFT-stat Jones slotbeli döcögéseiről
Week 2, 2018:
Dede Westbrook 4 receptions-82 yards-1 touchdown (5 targets)
Week 3, 2018: Golden Tate 6-69-0 (8)
Week 4, 2019: Cole Beasley 7-75-0 (13)

2. JASON MCCOURTY, NEW ENGLAND PATRIOTS
Eléggé ülnek a bandwagonon, ezt mutatja, hogy a második helyen is az egyik játékosunk van. Az első hetekben kint játszott, az elmúlt két hétben inkább slotban, mindkét helyen hasonlóan elit (83.2 és 83.3) értéket kapott. Mindig sok szó van a sokoldalúságról a draftolt/megszerzett játékosainknál, ő az újabb példája.

A teljes lista itt
 www.pff.com/news/nfl-pff-cornerback-rankings-nfl-week-5-2019

Az 5. fordulót követő érdekességeknél ezúttal a motionökre hívják fel a figyelmet. A 4–0-s 49ers és az 5–0-s Patriots állt az első két helyen a motionöket, shifteket illetően az első öt hét után. Mindkét csapat előszeretettel hozza zavarba az ellenfeleket már a snapek előtt.

Ellenfelünk leggyengébb részlege a számos draftpick ellenére a CB-sor. A második legjobb passz-százalék (72.7%), a legtöbb yard (989) és a legtöbb first-downt érő elkapás (46) szárad az egység lelkén. Edelman és Gordon remeklésére fel!

Daniel Jonest pedig már hatévesen is elszomorítottuk egyszer, hiszen az általam elsőként megnézett Patriots–Panthers Super Bowlon ő bizony a Carolinának szurkolt. Brady mérlege az újonc irányítókkal szemben 11–0

JELENTŐS DIFIK #153
Bradynek 210 győzelemmel, 71 163 yarddal és 523 TD-passzal van többje, mint Jonesnak, ez mind a liga történetének legnagyobb difije egy meccs két kezdő irányítója között.

A 19 év és 297 napos korkülönbség a második legnagyobb 1970 óta, Sam Darnold 9 nappal fiatalabb Jonesnál, így a rekordot a tavalyi, 17. fordulóbeli összecsapás tartja.

több mint 5 éve
Edelman 90+
Gordon 61+
White 35+
tight endek összesen 40+
Meyers 15+

Meg is vagyunk mára, aztán jön Dorsett és jön még egy 25-30 yard vele

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Sanderst meg Greent persze én is el tudnám nálunk képzelni, mind2 vérprofi, szinte biztosan hozzátennének a játékunkhoz. A value itt a kérdés amit cserében pick-ben és cap space-ben fel kéne adni, csak úgy tudom elképzelni a dolgot ha minimum a fizujuk felét jelenlegi csapatuk állná ehhez meg tőlünk minimum 3. körös picket kérnének ami egy picit magas érték ilyen idős elkapókért.
Maniac84
Sanders alapfizuja idén 10milla (a garantált nem játszik trade esetén az benyeli a denver mert már kifizette )
ezt meccsenkénti elosztásban kapja , azaz 600ezer /meccs eddig 5 meccs után megkapott cca 3,1et ha két hét múlva elhozzuk akkor 4.8at. Itt kap egy új szerződést garantálttal és máris befér a cap alá.
Az ára kb 6 kör lehet szerintem. Javítsatok ki ha rosszul tudom a dolgokat, légyszi.
gordon
6. körért persze megéri Sanders, csak ennyiért nem fogják adni, de 5.-ért sem. Green-t pláne nem, ő utána jó eséllyel kaphatnak majd 3-5. kör közötti komp picket attól függően mit mutat még idén.
Maniac84
Sanders nem drágább egy 6. körnél, Green igen de én nem rá értettem.
több mint 5 éve
Maniac84
gordon

Szerkesztette: Maniac84

több mint 5 éve
Maniac84
több mint 5 éve
A TE témához csak annyit, hogy az az Izzo aki elvileg egy jól blokkoló TE kéne, hogy legyen a PFF run blocking stat-ja szerint tök utolsó a poszton ami jelzi, hogy nem csak a megtépázott fallal van gond. Lesarkítva a dolgot ha elkapásban meg blokkban sem túl jó a TE egység az már aggasztó lehet, de korai még vészharangot kongatni. Nekem speciel szemre nem tűnt fel ezidáig ez a stat, de nem is követtem kiemelt figyelemmel a TE-k futás blokkolási teljesítményét, a fal ezirányú teljesítménye sokkal feltűnőbb volt...

Ezt az elkapó dolgot én sem értem ha Harry vissza tud jönni bőven jók vagyunk, nameg a jelenlegi állomány kapcsán sem látok nagy gondot, nem miattuk akadozik néha a passzjáték. Dorsett óriásit fejlődött (köszi Troy Brown). Wynn visszatérése remélem nagyot dob majd a falon, de a tavaly ligaelit guard párosunk nagy visszaesésében én inkább Andrews kiesését látom. Scar megoldja majd a PO-ig ezt is valahogy, de a tavalyi szintet nem fogja elérni az OL, úgy meg jóval nehezebb lesz elérni a célt. Sanderst meg Greent persze én is el tudnám nálunk képzelni, mind2 vérprofi, szinte biztosan hozzátennének a játékunkhoz. A value itt a kérdés amit cserében pick-ben és cap space-ben fel kéne adni, csak úgy tudom elképzelni a dolgot ha minimum a fizujuk felét jelenlegi csapatuk állná ehhez meg tőlünk minimum 3. körös picket kérnének ami egy picit magas érték ilyen idős elkapókért.

Más, fun fact: a Pats által draftolt QB-k idei mérlege: 12-2 😀

Szerkesztette: Maniac84

több mint 5 éve
A srácok nem elit tehetségek de fejleszthetőek , ahhoz pedig idő kell. Egyszerű útvonalakat futnak de látszik a folyamatos fejlődés. Ha nem így lenne akkor nem raktuk volna ki az egész évben velünk készülő Watsont.
JMD eleve nem teríti ki az összes kártyát a szezon ilyen szakaszában és szükség sem volt eddig rá.
Az elkapó szekció kicsit foghíjas de ide is csak akkor várnék valakit ha Harry nem tud visszajönni.
Én Sandersnek örülnék, nem értem Peterk levezetését a cap helyzetről, Sanders alapfizuja 10milla, időarányosan megkapja kb trade esetén a Denvernél az 1/3-át, itt meg kap egy újat.
több mint 5 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Tegnap visszanéztem a Redskins elleni meccset és a legsimább drive-unk az volt amikor nagyon szépne használta a szélső és köuzépső sávban is Brady Izzot és LaCosse-t is..A Skins örült mint majom a farkának azzal a mákos, misstackle hegyes fututt TD-nek erre rá 1,5 percre úgy mentünk végig rajtuk, mint kés a vajon..MINDKÉT TE használva, Julius TD-vel a végén..Az utolsó TD-s drive-nál ugyanez az eset, ott egy gyönyörű Izzo TD-vel...
Lehet, hogy nem szuperfenomének ezek a gyerekek, és blokkban ügyesebbek, mint elkapásban, de látszik, hogy Izzo biztos kezű gyerek és bátran hívható rá játék..Pozitívum, hogy a Jakob gyerek egyre jobban pótolja Develint és passzsávokva is kiáll, sőt elkapása is volt már a meccsen.
Szerény véleményem alapján a Skins meccs volt a TE játékaink alapja, most mertük bevonni őket először komolyabban a passzjátékba..Szerintem a TE-FB elkapások szaporodni fognak, márcsak az egészséges haladások miatt IS..Bóven elég ha mindkét TE szerez idén 4-500 yardot és 3-4 TD-t, így is tehermentesítik Juliant, Gordont, Dorsettet és az elkapó RB duót..Holnap hajnalban majd meglátjátok, hogy Izzo még nagyobb szerepet fog kapni! 😉
kyobalu
Nekem tetszik! Már csak azért is, mert szerény, nem hozzáértő véleményem szerint pontosan azok a játékok hiányoztak, amivel Brady simán szét szokta kapni a sokat blitzelő védelmeket. Ha csak vertikális routok vannak, akkor biztosan több idő kell az elkapóknak, hogy tisztára játsszák magukat.

Illetve, ha nincs futás, a play action se fog rendesen működni. Persze, hogy őrülten hiányzik a Gronk, Develin páros által nyújtott extra támogatás a futójátékhoz. Nyilván nem úgy készültünk, hogy a páros egyik tagja sem fog játszani idén.

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Tegnap visszanéztem a Redskins elleni meccset és a legsimább drive-unk az volt amikor nagyon szépen használta a szélső és középső sávban is Brady Izzot és LaCosse-t is..
A Skins örült mint majom a farkának azzal a mákos, misstackle hegyes fututt TD-nek, erre rá 1,5 percre úgy mentünk végig rajtuk, mint kés a vajon..MINDKÉT TE használva, Julius TD-vel a végén..Az utolsó TD-s drive-nál ugyanez az eset, ott egy gyönyörű Izzo TD-vel...
Lehet, hogy nem szuperfenomének ezek a gyerekek, és blokkban ügyesebbek, mint elkapásban, de látszik, hogy Izzo biztos kezű, tökös gyerek és bátran hívható rá játék..Pozitívum, hogy a Jakob gyerek egyre jobban pótolja Develint és passzsávokra is kiáll, sőt elkapása is volt már a meccsen.
Szerény véleményem alapján a Skins meccs volt a TE játékaink alapja, most mertük bevonni őket először komolyabban a passzjátékba..Szerintem a TE-FB elkapások szaporodni fognak, márcsak az egészséges haladások miatt IS..
Bőven elég ha mindkét TE szerez idén 4-500 yardot és 3-4 TD-t, így is tehermentesítik Juliant, Gordont, Dorsettet és az elkapó RB triót..
Holnap hajnalban majd meglátjátok, hogy Izzo még nagyobb szerepet fog kapni! 😉

Szerkesztette: kyobalu

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
....
...
Kollega
de bmeg, valaki leírja, hogy gyenge a TE játékunk és ti már rögtön jöttök megmondó kapitányt játszani, bezzeg a többi 30 csapat blabla...

senki nem aggódik, nem nyomogatja a pánik gombot, még az OL is faszán nézhet ki decemberre, PO-ra

annyi történt, hogy le mertem írni, hogy az OL és TE egységnek bőven van hová fejlődnie
ennyi, nem kell ezt túlgondolni és megint előhúzni a rohadtul unalmas "elkényeztetett peccesnek semmi sem jó" kártyát
ZERO_L
Szerintem egyáltalán nem gyenge a TE játékunk. Kb. ugyanazt hozza, amit Gronk előtt tudott. Te pedig azt írtad, hogy ott kevés a talent. Ezt a kört igen sokszor lefutottátok a szezon előtt és mindig ugyanaz lett a vége: Egy korszakos zsenit nem tudsz pótolni, úgyhogy rendszer szinten kell megoldani. A szezon előtt úgy látszott, hogy ez parádésan sikerült, és utána még AB is érkezett.

Akkor történt, az ami történt és amivel előre nem lehetett kalkulálni. Kivéve az AB sztorit, mert az elég sanszos volt, hogy ez lesz. Ezt így kell elfogadni. Nálam Develin is biztos Pats hall of fame candidate, nem könnyű egy ilyet pótolni, ha lesérül. Én nem látom, hogy az edzői stáb bármiben hibázott volna. Az AB sztori hatalmas rizikó volt, de ott is érvényes szerintem, amit BB szokott mondani, hogy azt tette, ami adott pillanatban a legjobbnak tűnt a csapat érdekében.

Én nem akarom megb-ni, csak nem értem, hogy mit kérsz számon a stábtól a roster managementben?
Kollega
Azért Gronk előtt volt egy Ben Watsonunk, aki messze nem HOF kaliber, de 400yard 4-5 TD-t szezonokat csak tudott hozni, most hol van ettől mondjuk Izzo? Ne viccelj már, hogy ez alatt az 5 játékhét alatt te magabiztosan kijelented, ez ugyan az a teljesítmény, mint a preGronk érában.
(ha Izzo folytatja ezt a termelékenységet, akkor Watson leggyengébb nálunk töltött szezonjának számait talán elérheti)

Mit lehetett volna máshogy csinálni? Nem tudom, mert nem voltam ott, nem áll rendelkezésemre az összes info, így a "számonkérés" elég erős kifejezés. Nem kérek én számot semmit, főleg azért mert látom, hogy a csapat többi része (főleg a védelem) mennyire mély és egyben van. Ha ennek az az ára, hogy TE-deken spórolnunk fine by me.

Az viszont érdekes, hogy mind a drafton mind FA-n lehetett volna talentet hozni ebbe az egységbe (amúgy nekem Watson visszahozatala is tetszett) mégse tették, ami azért kicsit furcsa, de simán látom a túlfizetések, drafton való indokolatlan reachelések függvényében, hogy ez volt a helyes döntés (nézzük meg a felszopkodott Ebron vagy OJ Howard hol tart).

Én szeretném látni, ha picit többet keresnénk a TE-deket, max +2 célbavétel/meccsről beszélek, nem etetésről.
Reméljük a washingtoni meccs ennek a kezdete és fokozatosan szépen be lesznek vonva a játékba.

Szóval nincs itt semmi számonkérés, annyit mondtam, hogy ennek az egységnek bőven van hova fejlődnie viszont a Wyatt által előre vizionált "majd TE-ek bizonyos nehéz szitukban, kedvezőtlen matchupokban elővesszük és akkor majd biztos hozzák a kellő szintet " baromira nem látom, mert azt valamilyen szinten elő kéne készíteni és én nem látok bennük annyit.

De lehet (és reméljük) ez a cél, decemberre, PO-ra úgy felépíteni a kémiát Bradyvel, hogy ez elvárás legyen, én MOST ezt baromira nem látom jönni, ennyi.

Aztán lehet majd meglepődök pár hónap múlva, volt már ilyen... mikor kiröhögtem, hogy mit akarunk mi (Chandler Jones után) a nullkilométeres egy IR-es év után Flowerstől, aztán olyan tett le második évére, amire csak pislogni tudtam, legyen így Izzoékkal is 😊
ZERO_L
Hmm, ilyet nem szoktam. Ben Watson átlaga a Patsnál a Wiki szerint, 417yard, 3,4TD évente. Az első évet nem számoltam bele, amikor 1 meccsen lépett pályára. Mindezt olyan években, amikor az WR csapatrész azért messze volt talentben a mostanitól, és az edzői stáb is IMHO gyengébb volt.

Ahogy mondtam én őt nagyon szerettem. A szívét, lelkét kitette a pályára, igazi csapatjátékos volt. De ezek azért nem űrkorszaki számok. Most épp Te akarod megjósolni, hogy a mostani csapattagok ezt a számot nem fogják tudni elérni.

De igazán egyet lehet biztosan tudni: Az öreg Bill és JMD fogja eldönteni, hogy hányszor küldi routra a TE-ket. Aztán, ha olyan üresen lesznek, mint vasárnap, Tom biztosan megdobja őket. Én egy kicsit több játékot hívnák rájuk, mert ez így egy kicsit egysíkú lesz és egy komolyabb védelem, mint mondjuk a Bills-é, elég jól meg tudja fogni.

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
Ha Izzo és LaCo csak feleannyit hoz mint amit Gronk hozott akkor már boldogok lehetünk. Ja és nekünk még csak most kezdödik a szezon mivel október van.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
....
...
Kollega
de bmeg, valaki leírja, hogy gyenge a TE játékunk és ti már rögtön jöttök megmondó kapitányt játszani, bezzeg a többi 30 csapat blabla...

senki nem aggódik, nem nyomogatja a pánik gombot, még az OL is faszán nézhet ki decemberre, PO-ra

annyi történt, hogy le mertem írni, hogy az OL és TE egységnek bőven van hová fejlődnie
ennyi, nem kell ezt túlgondolni és megint előhúzni a rohadtul unalmas "elkényeztetett peccesnek semmi sem jó" kártyát
ZERO_L
Szerintem egyáltalán nem gyenge a TE játékunk. Kb. ugyanazt hozza, amit Gronk előtt tudott. Te pedig azt írtad, hogy ott kevés a talent. Ezt a kört igen sokszor lefutottátok a szezon előtt és mindig ugyanaz lett a vége: Egy korszakos zsenit nem tudsz pótolni, úgyhogy rendszer szinten kell megoldani. A szezon előtt úgy látszott, hogy ez parádésan sikerült, és utána még AB is érkezett.

Akkor történt, az ami történt és amivel előre nem lehetett kalkulálni. Kivéve az AB sztorit, mert az elég sanszos volt, hogy ez lesz. Ezt így kell elfogadni. Nálam Develin is biztos Pats hall of fame candidate, nem könnyű egy ilyet pótolni, ha lesérül. Én nem látom, hogy az edzői stáb bármiben hibázott volna. Az AB sztori hatalmas rizikó volt, de ott is érvényes szerintem, amit BB szokott mondani, hogy azt tette, ami adott pillanatban a legjobbnak tűnt a csapat érdekében.

Én nem akarom megb-ni, csak nem értem, hogy mit kérsz számon a stábtól a roster managementben?
Kollega
Azért Gronk előtt volt egy Ben Watsonunk, aki messze nem HOF kaliber, de 400yard 4-5 TD-t szezonokat csak tudott hozni, most hol van ettől mondjuk Izzo? Ne viccelj már, hogy ez alatt az 5 játékhét alatt te magabiztosan kijelented, ez ugyan az a teljesítmény, mint a preGronk érában.
(ha Izzo folytatja ezt a termelékenységet, akkor Watson leggyengébb nálunk töltött szezonjának számait talán elérheti)

Mit lehetett volna máshogy csinálni? Nem tudom, mert nem voltam ott, nem áll rendelkezésemre az összes info, így a "számonkérés" elég erős kifejezés. Nem kérek én számot semmit, főleg azért mert látom, hogy a csapat többi része (főleg a védelem) mennyire mély és egyben van. Ha ennek az az ára, hogy TE-deken spórolnunk fine by me.

Az viszont érdekes, hogy mind a drafton mind FA-n lehetett volna talentet hozni ebbe az egységbe (amúgy nekem Watson visszahozatala is tetszett) mégse tették, ami azért kicsit furcsa, de simán látom a túlfizetések, drafton való indokolatlan reachelések függvényében, hogy ez volt a helyes döntés (nézzük meg a felszopkodott Ebron vagy OJ Howard hol tart).

Én szeretném látni, ha picit többet keresnénk a TE-deket, max +2 célbavétel/meccsről beszélek, nem etetésről.
Reméljük a washingtoni meccs ennek a kezdete és fokozatosan szépen be lesznek vonva a játékba.

Szóval nincs itt semmi számonkérés, annyit mondtam, hogy ennek az egységnek bőven van hova fejlődnie viszont a Wyatt által előre vizionált "majd TE-ek bizonyos nehéz szitukban, kedvezőtlen matchupokban elővesszük és akkor majd biztos hozzák a kellő szintet " baromira nem látom, mert azt valamilyen szinten elő kéne készíteni és én nem látok bennük annyit.

De lehet (és reméljük) ez a cél, decemberre, PO-ra úgy felépíteni a kémiát Bradyvel, hogy ez elvárás legyen, én MOST ezt baromira nem látom jönni, ennyi.

Aztán lehet majd meglepődök pár hónap múlva, volt már ilyen... mikor kiröhögtem, hogy mit akarunk mi (Chandler Jones után) a nullkilométeres egy IR-es év után Flowerstől, aztán olyan tett le második évére, amire csak pislogni tudtam, legyen így Izzoékkal is 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
"A handful of star wide receivers have been floated in trade rumors in recent weeks. Stefon Diggs and Emmanuel Sanders don’t seem overly thrilled with what’s going on in Minnesota and Denver, respectively, while the Patriots reportedly are interested in making a move for A.J. Green." Tessék, újabb bluechip a pletykalistán.
Burkus
Ezek azért mind 10 millió körüli/fölötti receiverek. Kíváncsi leszek, hogy hogyan csinálnak helyet, ha összejönne valamelyik. Mert cap hely jelenleg nincs, és nem látom, hogy kinek lehetne átalakítani a szerződését ahhoz, hogy beférjen ennyi. Aki szemmel is látható pénzt keres, az mind vagy utolsó éves, vagy már eleve alacsony az idei fizetése (amit át lehetne alakítani és áttolni).
peterk2005
Mint AB-nál. Nem került túl sokba a Patsnek.
És akik jönnek max. 1-1 meccseket játszanak.
A Pats SB-t nyer, és az összes elkapó ikonnak lesz gyűrűje. OBJ, JJ, AJ Green, Fitzgerald is megérdemelné, 1 meccsre mind befér.
Ez az igazságos, mert a saját csapatuknál sose lenne.
Sobri Jóska
Jó vicc, csak ez nem így működik. 😊 AB ugyan végül nem fog sokba kerülni, de a cap szabályok szerint a garantált pénzt akkor is le kell könyvelni idénre, ha nem fizették még ki. Aztán majd jövőre jóvá lehet írni, ha kiderül, hogy joggal nem lett kifizetve. Ezért foglal AB most kb. 5 milliót a cap-ből (amit majd jövőre jóvá lehet írni). És többek között ezért nem tudom hogyan férne be még egy 10+ millió is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
...
Szerintem 31 irigyli. 😊
...
Burkus
Én nem tudom. Ha én lennék Niner's szurkoló, jelenleg magasról tojnék arra, hogy áll a Pats és örülnék a 4-0-nak. Amúgy meg kedvelem is azt a csapatot, úgyhogy nem bánnám, ha meglenne a találkozó velük a rájátszásban. Már csak azért is, mert akkor ott lenne a csapatom 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
....
...
Kollega

ZERO_L

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
"A handful of star wide receivers have been floated in trade rumors in recent weeks. Stefon Diggs and Emmanuel Sanders don’t seem overly thrilled with what’s going on in Minnesota and Denver, respectively, while the Patriots reportedly are interested in making a move for A.J. Green." Tessék, újabb bluechip a pletykalistán.
Burkus
Ezek azért mind 10 millió körüli/fölötti receiverek. Kíváncsi leszek, hogy hogyan csinálnak helyet, ha összejönne valamelyik. Mert cap hely jelenleg nincs, és nem látom, hogy kinek lehetne átalakítani a szerződését ahhoz, hogy beférjen ennyi. Aki szemmel is látható pénzt keres, az mind vagy utolsó éves, vagy már eleve alacsony az idei fizetése (amit át lehetne alakítani és áttolni).
peterk2005
Mint AB-nál. Nem került túl sokba a Patsnek.
És akik jönnek max. 1-1 meccseket játszanak.
A Pats SB-t nyer, és az összes elkapó ikonnak lesz gyűrűje. OBJ, JJ, AJ Green, Fitzgerald is megérdemelné, 1 meccsre mind befér.
Ez az igazságos, mert a saját csapatuknál sose lenne.

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Meg is lehet sértődni, de ezekkel a "ha minden meccsen nyerünk, akkor leszarom a meccsenkénti 10 eladott labdát" felfogással nem nagyon lehet mit kezdeni...
szerinted mennyi realitása van annak, hogy Izzo-LaCosse páros majd 60 yardot meg egy TD-t átlagol meccsenként?
mert ez kb olyan wishful thinking, minthogy Stidham jövőre kiszorítja Brady-t mert olyan jó lesz és köv 15 évre meg van a fr QB-nk
ZERO_L
Ne vedd támadásnak, mert nem az..csak érdeklődés. te mitől vagy ennyire frusztrált itt a fórumon? Olyan agresszív feszültség jön át a kommentjeidből, hogy néha aggódok agyvérzést kapsz..

Amúgy leírtad amit gondolsz és mások meg leírták miért nem kell ezen aggódni..olyan nem lesz, hogy minden egység parádés. És nem is kell ilyennek lennie..
topin
Most jott ra, hogy Csenge felrekur. XD

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Mondjuk én vagyok a fasz, hogy bármit próbálok még ide írni
Wyatt
Dehogy, csak jobban indokold meg, tartalmasabban fejtsd ki. 😛

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Az előző meccsen, amikor Dorsett hamar kiszállt, emiatt kevesebb volt a megjátszható elkapó. Ezt megoldottuk azzal, hogy bevontuk a tight endeket is, amiből lett 61 yard és egy TD. Ez nálam nem a nullával egyenlő, még akkor sem, ha eddig Gronk volt a mérce. Ha ennyit csinálnának, minden meccsen, az bőven elég is lenne. De van olyan meccs, amikor az ellenfél miatt arra a posztra nem kell nézni, megoldjuk máshogy. Van, amikor Gordon felé sem kell, és volt olyan, amikor Edelmant sem tömtük, vagy éppen Michelt jegeltük. A lényeg, hogy mindig legyen olyan, amivel nyerni tudunk, és általában ezt meg is oldjuk. Nem egy combos egység, NFL-szinten még átlagosnak sem nevezhető, de pont az előző meccs után már azért a nullával egyenértékűt sem mondanám. Ha ennyit hoznak, amikor kell, akkor legyen, ha meg nem kell rájuk passzolni, engem az sem izgat
Wyatt
Azért Bills ellen rendesen szenvedett az O# mégse kerestük a TE-ket = nulla target, szóval eddig én nem látok olyan folyamatot vagy tervszerűséget emögött hogy ha nincs senki mert rosszak a matchupok, akkor majd TE-dekre felrajzolunk pár play-t, meglepetés erejével.

Jelenleg nem látom realitását Izzo ilyen fajta x-faktorként való használatának, talán PO-ra lesz annyi közös edzés Brady-vel, hogy ez valóra váljon. Az azért sokat mondó, hogy BB-ék nem tették ki egyik TE-det sem Watson helyet, szóval ők biztos látják a bennük lévő potenciált.

Meg is lehet sértődni, de ezekkel a "ha minden meccsen nyerünk, akkor leszarom a meccsenkénti 10 eladott labdát" felfogással nem nagyon lehet mit kezdeni...
szerinted mennyi realitása van annak, hogy Izzo-LaCosse páros majd 60 yardot meg egy TD-t átlagol meccsenként?
mert ez kb olyan wishful thinking, minthogy Stidham jövőre kiszorítja Brady-t mert olyan jó lesz és köv 15 évre meg van a fr QB-nk
ZERO_L
Ne vedd támadásnak, mert nem az..csak érdeklődés. te mitől vagy ennyire frusztrált itt a fórumon? Olyan agresszív feszültség jön át a kommentjeidből, hogy néha aggódok agyvérzést kapsz..

Amúgy leírtad amit gondolsz és mások meg leírták miért nem kell ezen aggódni..olyan nem lesz, hogy minden egység parádés. És nem is kell ilyennek lennie..
topin
Nem vagyok frusztrált(kinőttem már abból, hogy internetes fórumokon vad idegen fel tudják baszni az agyam) , csak nem szeretem, ha belemagyaráznak olyan dolgokat a mondandómba, ami nincs ott és emiatt címkézgetnek...

És nem értem, ha vki egy kritikák megfogalmaz miért az az első reakció rá, hogy "nem kell sírni/jajveszékelni/aggódni", nincs bajom azzal ha leírja szerinte nem kell ezen meg azon aggódni, de senki nem írt olyat, hogy ezen kéne.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Emellett pedig amúgy is felesleges. Btw, azért Brown után elég sok szabad helyünk lett. De tényleg felesleges, mert oké, hogy most karcosabbnak tűnik a helyzet, de azért annyira nagyon nem kell sopánkodni egy Edelman, Gordon kettőssel, ha játszik Dorsett, meg ott lesz White, valamelyik TE, azért meg is vagyunk. Aztán meg jön Harry (remélem). Nyilván Edelmannek jó lenne egy kis pihi, de a csütörtöki esti meccsünk után hétfő esti rangadónk lesz, az rendkívül hosszú időszak lesz, ott mindenki helyre nyalogathatja a sérüléseit, utána lassan bye week is lesz

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Burkus

Egyedül DMC jöhet szóba, egy esetleges kiterjesztéssel, de úgy is kb. csak 4-5 millát lehetne maximum átvinni. Vagy még Hightower, de nála is ugyanaz a szitu, egyedül kevés lenne. Ha pedig kettő szerződést is módosítanak, akkor meg az lehet a gond, hogy már most is elég sok a jövő évre átvitt pénz (Brady 13.5M, Gilmore 4M, stb.). Ha még két emberét tolják át, akkor a jövő évi fizetések könnyen elrakétázhatnak- Brady pl. ha csak 20 millát kér - aminél többet fog -, az mind rájön a 13.5 millájára, Gilmore cap hitje 18.5 milla lesz jövőre az átstruktúrálás miatt (és nem is lehet csökkenteni), stb. Szóval ésszel kell már áttolni pénzeket, különben jövő évben lehet baj.

(Persze, ha Bradynek ez az utolsó éve, akkor nem nehéz megoldani a plusz helyet, és elég sok minden értelmet nyerne, ami jelenleg nem igazán világos, hogy miért történik. Pl. Brady szerződése is, ami kifejezetten nem egy 2+ évvel kalkulálós contract. De ezt inkább nem is írtam, nem akarok a száraz rőzsére forró olajat önteni. 😀 A lényeg, hogy ha tényleg jön valamelyik WR, akkor cap szempontból érdekes lesz figyelni, hogy mit csinál BB.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 009
ZERO_L

több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nyilván alacsony. De mivel nem találtunk megfelelő talentet TE posztra, ezért vastagon megerősítettük az elkapó posztot és sok használható tailbeck is van a keretben. De azt hogy számolod ki, hogy az első körös elkapód IR-re kerül, a szabad ügynök szupersztár ellen rendőrségi eljárás indul, a FB-kel lesérül, a stabil kezdő centered lesérül, stb?

És tényleg ezen kell aggódni, mikor a football történetének egyik legerősebb védelme a mienk és amúgy veretlenül állunk 5 forduló után? Nem mellesleg az egy ellenfelünk, amelyik meg tudott minket szorítani és épp ellenünk szerezte az egyetlen vereségét?

A 38 éves, már egyszer visszavonult TE miatt van ez? Én imádom Benjít, nagyon sajnáltam, mikor annak idején elküldtük, de hát ha egyszer nem jelent upgradet, minek fizessünk neki?

Vagy most a veretlen szezon miatt aggódunk? Amiatt ne aggódjunk, az nem lesz meg. Ha mégis, az isteni elképesztő csoda lesz. De ez a csapat anélkül is legenda. Én láttam, hogy milyen idegfeszültség volt a játékosokban amikor megcsinálták a veretlen alapszakaszt. Én ezt nem akarom még egyszer, pláne nem azt, ahogy vége lett.

5-0-val állunk, előnyünk van a home fieldre, szerintem itt és most örülni kellene és viccelődni, ahogy Wyatt teszi! Ahogy tavaly is írtam, a szeptember-októberi nyűglődés és döcögés vezet ahhoz a februári meccsnaphoz. Ezt a döcögést 30 ellenfelünk rohadtul irigyli.

Most meg én lettem rohadt hosszú. TLDR LOL
Kollega
Szerintem 31 irigyli. 😊 Most a legújabb NLF pletyka OBJ trade-je, szokás szerint többek között hozzánk. Állítólag feszes a viszony a Browns öltözőben. Most a Seahawks ellen játszanak, aztán velünk, ezek után várhatóan még feszesebb lesz (ha úgy alakulnak az eredmények, ahogy várjuk.) Az biztos, hogy Belichick már korábban is szerette volna megszerezni. Egy év alatt Gordon, Brown és OBJ Pats mezben - sajátos lenne. (Felkészül Julio Jones. 😊 )

Azért az, hogy Gronk beül szakkommentátornak, esélytelenné teszi a titkos reményeket a PO visszatérést illetően. A két TE-ről tudni lehetett a szezon előtt, hogy blokkolásban jobbak, az elkapás nem erősségük, a csapat nem önmaga ellensége, hogy cutolja Watsont, ha az ő személye upgrade-t jelentett volna. Én is biztam benne, hogy van Watson tankjában még egy szezon, de biztos vagyok benne, hogy a FO jól döntött.

Azért igaza van a Mesternek, ha elkapót keresgél, mert Gordon eddig szépen viseli magát (látszólag) az elmúlt másfél hónapban, de Mariska csábítása hatalmas, különösen egy függőnek és akkor bye. Dorsett sérülését nem írják súlyosnak, de harmstring injuryvel láttunk már 4-5 hetet is kihagyni játékosokat, + ő azért nem lesz No1 elkapó, Edelmannál pedig jó lenne, ha ki tudná heverni a sérülését, egy rásérülésre rámehet a szezon. Két sérült és egy potenciális kockázatot hordozó WR - worst case scenario esetén ott állunk, hogy Meyers az egyetlen WR nulla kémiával és rutinnal.

Harryt illetően valahogy az az érzésem van, hogy nem fog visszajönni idén IR-ről, de ne legyen igazam.

Én akkor is elhamarkodottnak láttam Brown kirúgását, most is azt gondolom, hogy a túlreagálta Kraft (a fáma szerint Belichick nem akarta kitenni, Brady pedig kifejezetten nem értett egyet). Furcsa módon amióta Brown csapat nélkül van, egyetlen további vegzált áldozat sem jelentkezett. Én hiszek a véletlen egybeesésekben, ezért azt gondolom, hogy itt nincs összefüggés. 😊

Szerkesztette: Burkus