New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Persze, azokkal a meccsekkel majd akkor foglalkozunk, csak arra utaltam h a jelenlegi allapotbol nem lehet sok mindent levonni, pontosabban nem erdemes.Ezen a hídon majd akkor megyünk át, amikor elérünk oda. A Jets most életképesnek tűnt, a Dallas pl lehet, hogy teljesen összeesik addigra. A Browns és a Ravens dettó. A fix bukóra várt Eagles sem egyértelmű már. Úgyhogy egyelőre én most csak a kövi meccset nézem, az legyen meg.Nem alakult rosszul számunkra ez a hét, az biztos 😊De a Texans-szal még mi is játszunk meg a KC-val is.
Wyatt
Addigra meg Mahomes felépül és nem lesz ennyire "egyszerű" dolgunk.
Solymi
New Yorkban gyakran szenvedünk, most már irányító is lesz, ami nem könnyíti a helyzetet. Simán lehet megint egy szenvedős meccs, de a lényeg, hogy jöjjön a W és ne legyen több sérülés. Meg amúgy is szülinapom lesz kedden, szóval illik is ezt hozni :p
Wyatt
A Jets ellen nagyon oda kell figyelni, nem lehet olyan hibakat elkovetni mint a Bills, Giants ellen.
Gase mar a delfines idoszaka alatt is kepes volt megszivatni minket.
Darnold megmutatta h mekkorat tud dobni, lehet is az ilyen playekre komolyan keszulni.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Na erről van itt nagybaszótwitter.com/RapSheet/status/1183755207735496704
több mint 5 éve
Tuti olvassák a fórumot...Ez a durva:
twitter.com/bostonsportsinf/status/1183561720813510656
ZERO_L
Net points - AFC:
1. NE - 142
2. BAL - 44
3. HOU/KC - 28
...
több mint 5 éve
Tuti olvassák a fórumot... twitter.com/bostonsportsinf/status/1183561720813510656
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ezen a hídon majd akkor megyünk át, amikor elérünk oda. A Jets most életképesnek tűnt, a Dallas pl lehet, hogy teljesen összeesik addigra. A Browns és a Ravens dettó. A fix bukóra várt Eagles sem egyértelmű már. Úgyhogy egyelőre én most csak a kövi meccset nézem, az legyen meg.Nem alakult rosszul számunkra ez a hét, az biztos 😊De a Texans-szal még mi is játszunk meg a KC-val is.
Wyatt
Solymi
New Yorkban gyakran szenvedünk, most már irányító is lesz, ami nem könnyíti a helyzetet. Simán lehet megint egy szenvedős meccs, de a lényeg, hogy jöjjön a W és ne legyen több sérülés. Meg amúgy is szülinapom lesz kedden, szóval illik is ezt hozni :p
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Nem alakult rosszul számunkra ez a hét, az biztos 😊De a Texans-szal még mi is játszunk meg a KC-val is.
Wyatt
több mint 5 éve
hoppácska a Texans nyert KC-betényleg egyre nagyobb az esélyünk a 1st seedre
több mint 5 éve
A Chargers kirakta Stephen Andersont, nem lepne meg, ha szerződtetnénkVagy Ben-t vissza, ha LaCosse sérülése komolyabb.
Wyatt
És ha már kukazunk egy FB is kene.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Ja akkor félreértettem, azt hittem az AFC-döntővel kapcsolatban jött elő valahogy a Jets, mint lehetséges akadályÉn fogalmaztam pontatlanul. Ilyen erővel akár a Texans vagy Titans is tényező lehetne, habár előbbi akár W helyre is odaérhet valami csoda folytán.
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ja akkor félreértettem, azt hittem az AFC-döntővel kapcsolatban jött elő valahogy a Jets, mint lehetséges akadály
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
A Jets-részt egyáltalán nem látom jönni, az NFC South meg tükörsima Saints lesz 😊Jogos, West-et akartam írni 😀
Én pont ezért írtam, hogy visszahozhatjuk Andersont, hogy legyen egy FB a keretben 😊
Wyatt
A Jetset csak picit gondolom annak, bizonyítási kényszer rajtuk van, mi meg egy mini-bye-ról megyünk oda, gyenge csapat ellen, ilyenkor picit benne van, hogy még otthon vannak a srácok fejben.
Persze ha gáz van, a félidőben BB úgyis szétrúgja a csapat seggét.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
A Jets-részt egyáltalán nem látom jönni, az NFC South meg tükörsima Saints lesz 😊Én pont ezért írtam, hogy visszahozhatjuk Andersont, hogy legyen egy FB a keretben 😊
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Huhh, hát, elég sokan leírtátok a meglátásaitokat és részben mindenkivel egyetértek.Elsődlegesen az a baj, hogy az elvárásunk kimondatlanul is az AFC döntő, de méginkább az SB részvétel, ami köszönhetően a sorsolásnak és a többi csapat szerencsétlenkedésének reális így a szezon elején.
Az AFC-ből reálisan nézve a KC és a Colts az aki ellenfél lehet, a sötét ló a Raiders és a Texans, a Bills az aki megnehezítheti a dolgunkat, az ő sorsolásuk se rossz ill. picit még ideveszem a Jets-t is, hisz csoportellenfél és Darnold is visszatér.
NFC oldalán eléggé fejvakarós a történet, ott a
A mi csapatunkat nézve az látszik, hogy a védelem nagyon egyben van, apróbb hibák (lecsúszó blokk és védekezés a TD-nél) ill. szerencsétlenségek vannak (Tate elkapás, ahol jó volt a védekezés, de az elkapónak mákja volt, JMC is beleért a labdába és így is az elkapóhoz pattant), remélhetőleg a komolyabb sérülések elkerülnek minket.
Az Offense oldaláról ugyanez nem mondható el, ahogy ott kinézett az egység az elején, úgy borult minden menet közben (Andrews, Wynn, Develin). Ennek a három embernek a kiesése alapjaiban befolyásolja a fal stabilitását és a futásblokkolást, ráadásul szerintem Cannon sérülten játszik, a csere FB kiesik, a TE-k meg nem tudnak úgy blokkolni mint Gronk, de úgy se mint egy jobb TE, pl. Allen.
Nagyon úgy tűnik jelenleg, hogy a tavalyi futásunk eltűnik megint és próbálunk azzal operálni, hogy betömörítjük a boxot (helló, középre futások), hogy aztán egy screent vagy egy hosszabb passzt játszunk meg.
Persze ha visszatér sérülésből Dorsett és Burkehead, IR-ről meg Wynn és Harry (btw, akkor Newhouse kuka lenne gondolom), akkor már jobb a helyzet elkapó fronton is és előjönnek azok a játékok amiket a korábbi években játszottunk, de azért örülnék, ha futással is tudnánk operálni, gyengítve a pass-happy csapatokat.
Ahhoz meg kellene egy FB, bár jó lenne ha Izzo ezt meg tudná oldani, méretben ott van mint egy FB, csak ugye ezek meg csak számok.
Továbbá nem szabadna elfelejteni, hogy hiába emlegetjük azt, hogy nincs kinyitva a playbook, az igazság az, hogy nagyon nincs mit kinyitni, mert ennyi újonccal a szezon ezen szakaszában nem tudsz annyit variálni.
A PO-ra már más lesz a helyzet, mert jobban látszódni fog, hogy mit lehet velük megcsinálni és mit nem.
Az a lényeg, hogy az O-fal amennyire lehet legyen rendbetéve, mert akkor Tomi fiú is nyugodtabban dobál, mert az kvázi nem állapot, hogy 3 emberes nyomással szétszedik a falat.
Aki akar, az játszogathat, elég érdekes eredményeket lehet a mostani állapotokból kihozni:
playoffpredictors.com/football/nfl/?L=Aw18ZXQTDCMC4MfAzPTdHN6+0hUBRp4WyWFCZoVmD2utLwSeFqMrPI+mQA
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 5 éve
Szerintem meg az egyik legjobban túlértékelt CB-nk volt.Asante Samuel Jr a 2021-es drafton bekerülhet az NFL-be................Faterja fasza vót, de az elejtett 19-0 miatt azért még haragszok rá...
ZERO_L
ThundersNFL
Do your job
több mint 5 éve
Hát idén is eljött a pillanat, amikor megtudtuk, hogy Tom az utolsókat rúgja, már a screeneket se bírja megdobni..és rendszerszintű probléma akad az offenseben..nem az, hogy az - egyébként UDFA - 5.számú WR és egy kizárólag spec.teamer alkotja az elkapó sort a sérült JE mellett, csere lehetőség nélkül. Hogy Gordon sérülten játszik és sántikálva fut, az sem számít..A falból hiányzik 2 kezdő, és Cannon is sérült, de a lényeg hogy itt komoly gondok vannak..Én meg itt befejezem. 😊 Már nincs türelmem az ilyen adok-kapokhoz. Ha majd visszaváltasz az in-bill-we-trust mindent igazol gunyoros módból normál vitamódba, akkor folytathatjuk. 😊 Sokszor megbeszéltük már, hogy ez a minden érvet trompfoló "tavaly is bajnokok lettünk" kiöli a vitát. Én az a fajta vagyok, aki szeret véleményt mondani arról amit éppen lát, függetlenül attól, hogy mi volt vagy mi lesz. A 2015-ös denveri offense-ről is minden héten rengeteget vitáztunk, és nem gondolom, hogy azért, mert végül a Denver nyerni tudott, a vita fölösleges lett volna. Már csak azért sem, mert lehet úgy is bajnoknak lenni, hogy közben megvannak azok a problémák is, amiket látunk.
Mondjuk ez eddig az utóbbi években SB-t eredményezett, szóval már ránk fért egy ilyen frissítő felüdülés, hogy megtudjuk hogy is állunk valójában..😊
topin
A héten láttam az AFC általam eddig messze legjobbnak tartott két csapatát. A Chiefsből is hiányzott minden épkézláb elkapó, náluk is hiányzott a left tackle. Az ő teljesítményük is negatív meglepetésként ért, és pár nappal később a Pats offense teljesítménye is negatív meglepetés volt. És én már csak olyan vagyok, hogy ha valami váratlan történik, meglep, akkor érdekel, hogy mi lehet mögötte. Én mindkét csapatnál azt láttam, hogy a gyengébb teljesítménynek lehetnek szerkezeti, emberi (talent) és szakmai okai is, amikre nem feltétlenül lehet rálegyinteni, hogy majd úgyis megoldják. Ezzel együtt továbbra is a két csapatot gondolom a legjobbnak az AFC-ben, de nem akkora favoritok a szememben, mint 1-2 hete. Ennyi. Látod, le tudtam írni mindezt gunyoroskodás nélkül is. Mert le lehet. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
batyu
630
Hát idén is eljött a pillanat, amikor megtudtuk, hogy Tom az utolsókat rúgja, már a screeneket se bírja megdobni..és rendszerszintű probléma akad az offenseben..nem az, hogy az - egyébként UDFA - 5.számú WR és egy kizárólag spec.teamer alkotja az elkapó sort a sérült JE mellett, csere lehetőség nélkül. Hogy Gordon sérülten játszik és sántikálva fut, az sem számít..A falból hiányzik 2 kezdő, és Cannon is sérült, de a lényeg hogy itt komoly gondok vannak..Fogadd el, Tom Brady going to fall off a cliff!😊
Mondjuk ez eddig az utóbbi években SB-t eredményezett, szóval már ránk fért egy ilyen frissítő felüdülés, hogy megtudjuk hogy is állunk valójában..😊
topin
több mint 5 éve
Asante Samuel Jr a 2021-es drafton bekerülhet az NFL-be................Faterja fasza vót, de az elejtett 19-0 miatt azért még haragszok rá...
ZERO_L
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
topin
2 009
JMD is eddig rosszabb arcàt mutatja idèn, ott is javulàst vàrok tőle.Vélhetőleg szándékosan vagyunk megfogva playcalling terén..hiszen ez a schedule a jelenlegi ellenfelekkel nem indokolta a playbook túlzott kinyitását. A lényeg a W és hogy minél kevesebb infó menjen ki..Teljesen mindegy, hogy döcögve nyerünk 20 ponttal vagy hengerelve 30+ lesz közte..
FViktor93
több mint 5 éve
Asante Samuel Jr a 2021-es drafton bekerülhet az NFL-be................"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
FViktor93
2 173
Azt mindenki làtja, hogy az offense eddig idèn viszonylag harmatos. Brady se túl èles eddig idèn, sok a pontatlansàg, a rossz döntès ès sokszor hamar pànikba esik. De ez leginkàbb a falnak köszönhető. A nyomàs mindig rosszul hat rà. Az nem idei problèma, hanem 15 èves. Ezen sokat fog javítani, ha vissza tèr Wynn (Valaki olvasott egyèbkènt róla vmit? Mert èn sajnos nem.) Illetve sokat ront az összkèpen, hogy Gordon,Dorsett,Edelman,Burkhead mind kisebb nagyobb sèrülèssel bajlódik. Azèrt, ha itt rendeződnek a dolgok ès mèg Harry is faktor tud lenni, akkor nyílvàn jobb lesz. JMD is eddig rosszabb arcàt mutatja idèn, ott is javulàst vàrok tőle. Minden összegezve, eddig gyenge a dolog, de hatalmas fejlődèsi potenciàl van az offense-ben. A kèrdès, hogy ez kijön-e belőle.
A következő 2,5 hónap vàlaszt fog adni erre.
több mint 5 éve
topin
2 009
Hát idén is eljött a pillanat, amikor megtudtuk, hogy Tom az utolsókat rúgja, már a screeneket se bírja megdobni..és rendszerszintű probléma akad az offenseben..nem az, hogy az - egyébként UDFA - 5.számú WR és egy kizárólag spec.teamer alkotja az elkapó sort a sérült JE mellett, csere lehetőség nélkül. Hogy Gordon sérülten játszik és sántikálva fut, az sem számít..A falból hiányzik 2 kezdő, és Cannon is sérült, de a lényeg hogy itt komoly gondok vannak..Mondjuk ez eddig az utóbbi években SB-t eredményezett, szóval már ránk fért egy ilyen frissítő felüdülés, hogy megtudjuk hogy is állunk valójában..😊
több mint 5 éve
Némított embernek nem tudok válaszolni, ha csak nem idézik, úgyhogy neked 😊WyattJa, hogy úgy. 😀
A megrogyás, meh. Most azért ne állítsuk már azt, hogy egy csapatnak minden meccsen végig dominálnia kell. A rekorddöntögető támadósorunknak is voltak gyengébb időszakai, sőt gyenge meccse is. Most azért, mert egy Giantset nem taposott a talajba, az mitől megrogyás?WyattSemmitől. Én csak arra reagáltam, hogy a csütörtöki volt az első meccs amit láttam (na jó, láttam 1-2 highlightot meg a Bills meccs utolsó pár percét de abból semmi nem látszik), és ez a csütörtöki teljesítmény szegényes volt offense oldalon. Nem is úgy ahogy tavaly 1-2 meccs, hogy nem volt meg a ritmus, hanem elég szerves bajok látszottak. A fal se volt jó, futás is nagyon küszködött, Bradyn is erősen so-so, sőt inkább gyenge (ahhoz azért nem kell jó fal, hogy a screeneket pontosan dobja). És voltak dropok is, Gordon se olyan mint tavaly volt, de ez utóbbiak javíthatóak, ezekre fel se figyeltem volna. A többire is csak azért, mert hallom / olvasom, hogy ez idén eddig ilyen.
Én nem tudom, hogy milyennek vártad, lehet, hogy meccsenként 40 ponttal jobbnak, de most egy Jets ellen 20 perc után 30–0-nál már nyilván nem pörög ugyanúgy az egész, mintha kellene támadni végig. Nálam pont, hogy egyre fixebbnek tűnik a Super Bowl-esély, tekintve, hogy mikor 2-3 ember folyamatosan hiányzik az OL-ből, és az 5-6. WR játszik már full time-ban, akkor is eljut a csapat 35 pontig.WyattNem vártam igazából semmit. Fogadtam a meccsre, pénteken nem volt fontos dolgom, így kaptam az alkalmon és megnéztem. Volt bennem egy kép a Pats-ről a tavalyi idényből, és ahhoz képest meglepett, hogy az offense lényegesen fogatlanabbnak tűnt a tavalyinál is, pedig az se volt már az igazi. De legalább a futás nagyon működött. A defense viszont nagyon tetszett, jobbnak tűnik, mint a tavalyi. A passrush-al kapcsolatban lehetnek kicsi kérdőjelek, hogy mi van ha a secondary kevésbé lesz képes tapadni, mert önmagában nem láttam elég erősnek a nyomáshoz az egységet. Viszont amíg ilyen a coverage, ez is bőőven elég, és nem látom miért ne lehetne ilyen egész idényben. Ezek a dolgok jól is utaznak, a futáshoz hasonlóan.
De hogy én amiatt nem tartanám kevésbé favoritnak a csapatot, mert egy rövid hét alatt csak 35–14-re nyer, az biztos. Persze te tarthatod, igazából az ugyanannyira nem számít semmit, minthogy én annak tartom-e 😊A fogadóirodák nem a csapatokat értékelik, hanem a fogadói trendeket lovagolják meg. Ha a Pats-re 2x annyian fogadnak mint az ellenfélre, akkor a Pats favorit lesz a bukiknál akkor is, ha Belichicknek kell beállnia irányítani. 😀 Szóval az oddsokra én nem adok, azok csak abból a szempontból érdekelnek, hogy elé tudtam-e menni a trendnek vagy sem. 😊
A fogadóirodáknál mindenesetre eléggé meggyőző most a helyzet, a Patriotsra 4-szeres pénzt fizetnek, a Chiefsre 7-szerest, a Saintsre 9-szerest. Nálam a 13-szoros oddscal bíró Eagles a sötét ló, de kb nálam is ez az első négy, kb így leosztva, bár a Chiefst lehet, hogy kicsit hátrébb raknám
Wyatt
Nekem most kevésbé tűnik favoritnak a Pats, mint amilyen idény előtt vagy akár múlt héten volt, amíg csak a számokat láttam. Hangsúlyozom, nálam. És ugyanez igaz a Chiefs-re is. Még mindig favorit mindkettő, de jóval kevésbé. És már inkább azért, mert nem látok olyan alakuló csapatot az AFC-ben egyelőre, mint pl. az NFC-ben a Packers (olyan csapatot mondtam, amelyik tavaly nem volt playoffos).
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)