NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 723
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
James "THE BULLDOZER" Develin 💪💪💪Nem tudom mennyire érezzük meg Develin blokkjainak hiányát, mindenesetre én azért egy videóval megemlékeztem róla:Született Fb. Hihetetlen az ereje.
www.youtube.com/watch?v=LenR7DAXfoE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2LgClL__hkLeRqvKBQ41XSL03bYccX4f_WP78XE3tW5K6R5qQtWDxiP0A
topin
ParadSEC
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Nem tudom mennyire érezzük meg Develin blokkjainak hiányát, mindenesetre én azért egy videóval megemlékeztem róla:Született Fb. Hihetetlen az ereje.
www.youtube.com/watch?v=LenR7DAXfoE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2LgClL__hkLeRqvKBQ41XSL03bYccX4f_WP78XE3tW5K6R5qQtWDxiP0A
topin
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Rodgers és Watson? Wow 😮Én tegnap ilyeneket néztem még este
www.youtube.com/watch?v=5Gd6UAG9L-g
több mint 5 éve
több dolog sántít abban amit írtál (kb minden) de csak pár dologra reagálnék.Én azt látom, hogy egy trade során három éven át évi 7 millió DM-et kéne benyelni, ami ha azt nézzük Ramsey még rookie+1év opciós szerződéssel lenne itt(csak harmadik évre kéne kifizetni, amikor már lehet Brady nem is lesz rosteren), abszolút nem tűnik vészesnek, ráadásul 3 év alatt 20 milliót is lehetne spórolni, szóval itt maximum az a kérdés a Jags CB cserén kívül mit szeretne még kapni...senki nem beszélt itt vagyonról, ha van egy Kelce-d akit elcserélhetsz Gronkra, esetleg egy kisebb ellenértékért, az nálam no brainer húzásEgyrészt Gilmore nem mozdítható. Ha eltradelnétek, akkor le kellene nyelni úgy 20 milla körüli DM-et. (A pontos számot most meg nem mondom fejből, de 2 év aláírási bónusz, plusz a tavalyi restructure maradéka valahova 20 körül, picit még fölé is jön ki.) Ennyit nem tud lenyelni a Pats. Másrészt nem is ér első kört. Egy 30. évéhez közeledő, top contract alatt álló játékos - még ha elit is - nem ér sokat a piacon. Lásd pl. a Niners egy ötödik kört adott Talibért. Gilmore valamivel fiatalabb, és ha fel is tételezzük, hogy most jobb, mint a két évvel ezelőtti Talib, akkor is mondjuk érhet úgy egy 3. kört. Maximum.
állítólag két első kört kér a Jags, Gilmore értéke meg most lehet a legmagasabb ever pályafutás alatt, szóval ha nem is ér két első kört a statisztikailag "liga legjobb" CB-je, szerintem egy darab első kör végi picknél biztos többet ér
top100as picket nem adnék Gilmore mellé a cserében (na jó max talán egy 3. körös komp picket), az alatti értéknél meg már nem beszélünk vagyonrólZERO_L
Szóval de. Nagyon drága lenne. Kalkuláld újra a fentiek alapján, és neked is ez fog kijönni. 😊
peterk2005
Szerintem Gilmore abszolút ér első kört, most azért rendesen hypeolva van statok által, ráadásul sokkal biztosabb mint egy 1/30-as körüli húzás(top20asnál már nem biztos). És szerintem nagyon sántít Talibbal való összehasonlítás, ő 32 éves volt mikor a Ramshez került, a mi cornerünk meg három napja töltötte be a 29-et, bőven van benne 3 elit év és utána is lehet egy solid CB2 a 4.-5. évére. Talibban már nem volt potenciál, ha jól emlékszem már Denverben elkezdett lassan hanyatlani az utolsó évében abszolút nem lehetett elit CB-ként tekinteni rá.
ZERO_L
Szerintem a Jags nem fogja elcserélni Ramsey-t.
Ha elcseréli akkor pick-ért fogja nem játékosért, mert nincs helye a sapka alatt.
Ramsey max 1 év múlva a liga legjobban kereső cb-je lesz (évi 17milla)
Gilmore után bizony 24 milla dead maradna amit le kellene könyvelni idén nem oszthatod el évekre.
Gilmore nálam jelenleg jobb, mint Ramsey aki előtt világ életében brutál front7 dolgozott.
Hozzáállásban , mentalitásban össze sem lehet őket hasonlítani.
Nem tudom mennyire követed a csapatot de az, hogy egy ilyen move beleillene a BB filozófiába hát, na... BB szezon közben top játékost csak max középső/hátsó körért hoz olyan csapatoktól ahol már elengedték a szezont.
Ezt a "feladni az sb-t mert hosszútávon többet hoz" dolgot nem is tudom értelmezi. Egy CB ről beszélgetünk.
Én 3 ember miatt áldoznék be egy SB-t a jelen helyzetben:
Rodgers, Mahomes, Watson.
De az egész felvetésed számomra annyira abszurd, hogy szinte követhetetlen.
Iszol Te rendesen ? 😊
több mint 5 éve
Én azt látom, hogy egy trade során három éven át évi 7 millió DM-et kéne benyelni, ami ha azt nézzük Ramsey még rookie+1év opciós szerződéssel lenne itt(csak harmadik évre kéne kifizetni, amikor már lehet Brady nem is lesz rosteren), abszolút nem tűnik vészesnek, ráadásul 3 év alatt 20 milliót is lehetne spórolni, szóval itt maximum az a kérdés a Jags CB cserén kívül mit szeretne még kapni...senki nem beszélt itt vagyonról, ha van egy Kelce-d akit elcserélhetsz Gronkra, esetleg egy kisebb ellenértékért, az nálam no brainer húzásEgyrészt Gilmore nem mozdítható. Ha eltradelnétek, akkor le kellene nyelni úgy 20 milla körüli DM-et. (A pontos számot most meg nem mondom fejből, de 2 év aláírási bónusz, plusz a tavalyi restructure maradéka valahova 20 körül, picit még fölé is jön ki.) Ennyit nem tud lenyelni a Pats. Másrészt nem is ér első kört. Egy 30. évéhez közeledő, top contract alatt álló játékos - még ha elit is - nem ér sokat a piacon. Lásd pl. a Niners egy ötödik kört adott Talibért. Gilmore valamivel fiatalabb, és ha fel is tételezzük, hogy most jobb, mint a két évvel ezelőtti Talib, akkor is mondjuk érhet úgy egy 3. kört. Maximum.
állítólag két első kört kér a Jags, Gilmore értéke meg most lehet a legmagasabb ever pályafutás alatt, szóval ha nem is ér két első kört a statisztikailag "liga legjobb" CB-je, szerintem egy darab első kör végi picknél biztos többet ér
top100as picket nem adnék Gilmore mellé a cserében (na jó max talán egy 3. körös komp picket), az alatti értéknél meg már nem beszélünk vagyonrólZERO_L
Szóval de. Nagyon drága lenne. Kalkuláld újra a fentiek alapján, és neked is ez fog kijönni. 😊
peterk2005
Szerintem Gilmore abszolút ér első kört, most azért rendesen hypeolva van statok által, ráadásul sokkal biztosabb mint egy 1/30-as körüli húzás(top20asnál már nem biztos). És szerintem nagyon sántít Talibbal való összehasonlítás, ő 32 éves volt mikor a Ramshez került, a mi cornerünk meg három napja töltötte be a 29-et, bőven van benne 3 elit év és utána is lehet egy solid CB2 a 4.-5. évére. Talibban már nem volt potenciál, ha jól emlékszem már Denverben elkezdett lassan hanyatlani az utolsó évében abszolút nem lehetett elit CB-ként tekinteni rá.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
topin
2 009
Nem tudom mennyire érezzük meg Develin blokkjainak hiányát, mindenesetre én azért egy videóval megemlékeztem róla:www.youtube.com/watch?v=LenR7DAXfoE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2LgClL__hkLeRqvKBQ41XSL03bYccX4f_WP78XE3tW5K6R5qQtWDxiP0A
több mint 5 éve
senki nem beszélt itt vagyonról, ha van egy Kelce-d akit elcserélhetsz Gronkra, esetleg egy kisebb ellenértékért, az nálam no brainer húzásEgyrészt Gilmore nem mozdítható. Ha eltradelnétek, akkor le kellene nyelni úgy 20 milla körüli DM-et. (A pontos számot most meg nem mondom fejből, de 2 év aláírási bónusz, plusz a tavalyi restructure maradéka valahova 20 körül, picit még fölé is jön ki.) Ennyit nem tud lenyelni a Pats. Másrészt nem is ér első kört. Egy 30. évéhez közeledő, top contract alatt álló játékos - még ha elit is - nem ér sokat a piacon. Lásd pl. a Niners egy ötödik kört adott Talibért. Gilmore valamivel fiatalabb, és ha fel is tételezzük, hogy most jobb, mint a két évvel ezelőtti Talib, akkor is mondjuk érhet úgy egy 3. kört. Maximum.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
senki nem beszélt itt vagyonról, ha van egy Kelce-d akit elcserélhetsz Gronkra, esetleg egy kisebb ellenértékért, az nálam no brainer húzásSzerintem Ramsey is tudna "liga legjobb" CB-je lenni a rendszerünkben, az én szememben elit játékos és ha már rákérdeztél miért cserélném le, akkor pontosan azért mert 5 évvel fiatalabb Gilmorenál és fizikálisabb is a játéka. Két évig még szotyiért játszik utána meg lehet fizetni, ahogy Gilly-t sem féltünk látatlanban liga elit pénzzel kitömni.ZERO_LAmit leírsz abban teljesen igazad van. Ramsey egy once in a decade tehetség. Ha csak így folytatja, ennél nem is lesz jobb, akkor is tükörsima HOF lesz, ha nem sérül le idő előtt. Gilmore nem ez a szint azért. De ez nem jelenti azt, hogy ez indokolna egy cserét. Ha van egy Gronkowski-d, akkor az a legjobb verzió, és lef*sod a bokádat az örömtől. De ha "csak" egy Kelce-d van, akkor nem fogsz elkölteni egy vagyont, hogy megszerezd Gronkowski-t. Azt a vagyont hatékonyabban is el lehet költeni.
peterk2005
top100as picket nem adnék Gilmore mellé a cserében (na jó max talán egy 3. körös komp picket), az alatti értéknél meg már nem beszélünk vagyonról
A piacot meg nehéz beárazni, mikor vannak idióták, akik két első kört adnak Tunsilért, nyilván papíron nem mi tudnánk adni a legjobb csomagot, de valahogy nincs előttem, hogy egy Jags-nél szarabb csapat miért áldozna be Ramsey-ért két első körös picket, mikor náluk ugyan úgy szar védelem van/lesz és ugyan úgy elege lesz a sok L gyűjtögetéséből ergo nem fog ott hosszabb távon maradni
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Jakob Johnson “felkerült” az 53-ba.Kiváncsi leszek Rá holnap, a futó játékunk eddig is akadozott, a fel OL és a kezdő FB nélkül a Jets ellen sem lesz könnyű.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Kérdem én az ember vagy emerek hol vannak egy Richard Sherman-hoz képest tudásban ?? Szerintem nagyon alatta..... Rózsa Sándor (betyár)Ezt rosszul gondolod. 😊 Ami Sherman érdemeiből semmit nem von le persze.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kérdem én az ember vagy emerek hol vannak egy Richard Sherman-hoz képest tudásban ??Nem gondoltam volna, hogy ennyire negatív reakciókat hoz ez a felvetés 😊Csak úgy játszásiból, Gilmore-t elcserélnétek Ramsey-re? (Minimális ellenértékkel természetesen, már ha 1az1 trade miatt nagyon húzza a száját a jags)Miért cserélnénk el a liga legjobb CB-jét? 😀
ZERO_L
cspeti98
Természetesen működő és összeszokott rendszert, főleg azért mert ez az egész védelem most iszonyatosan hasít, nem biztos hogy jó megbontani, de úgy látom sokan alábecsülik Ramseyt csak azért mert nagypofájú, meg van áldva kellő önbizalommal és iszonyatos győzni akarás uralkodik benne, ami bizonyos esetekben negatív magatartást hoz magával.
Szerintem Ramsey is tudna "liga legjobb" CB-je lenni a rendszerünkben, az én szememben elit játékos és ha már rákérdeztél miért cserélném le, akkor pontosan azért mert 5 évvel fiatalabb Gilmorenál és fizikálisabb is a játéka. Két évig még szotyiért játszik utána meg lehet fizetni, ahogy Gilly-t sem féltünk látatlanban liga elit pénzzel kitömni.
Ráadásul nagyon ritka, hogy ilyen tehetség kikerült a trade piacra, Gilmore még meddig lesz elit, max 2-3 év lehet benne(Revis kb 31-32 évesen már jelentősen visszaesett), Ramseyben meg min 8-9 elit év van. A srácnak szerintem csak egy jó környezet kéne, egy csapat full profi mentalitással, ahol valós SB célért harcolhat, egy olyan stábbal amelyiket tud tisztelni. Abszolút látom benne a Sherman 2.0-t. Nem mondom, hogy nincs benne rizikó, de én hajlanék a megszerzésére.
Azt aláírom, hogy lehet egy ilyen move (és ezzel hozva a védelem összeszokatlanságát, ami PO-ra vagy megjavul vagy nem) akár az idei SB részvételbe kerülne, de hosszabb távon többet hozhatna a konyhára és hát ez a fajta gondolkodás elégé jellemző mifelénk.
(AB-t meg remélem minél hamarabb leigazolja egy csapat, hogy végre ne mindenki ide hányja aznap éppen milyen állagút szart ez a jómadár)
ZERO_L
Szerintem nagyon alatta..... Így felesleges a csere! Vagy tudsz sokkal jobbat vagy nem cserélsz egy karakter problémás személyre egy jól beváltat.De ez csak egy vélemény 😊
több mint 5 éve
Szerintem Ramsey is tudna "liga legjobb" CB-je lenni a rendszerünkben, az én szememben elit játékos és ha már rákérdeztél miért cserélném le, akkor pontosan azért mert 5 évvel fiatalabb Gilmorenál és fizikálisabb is a játéka. Két évig még szotyiért játszik utána meg lehet fizetni, ahogy Gilly-t sem féltünk látatlanban liga elit pénzzel kitömni.ZERO_LAmit leírsz abban teljesen igazad van. Ramsey egy once in a decade tehetség. Ha csak így folytatja, ennél nem is lesz jobb, akkor is tükörsima HOF lesz, ha nem sérül le idő előtt. Gilmore nem ez a szint azért. De ez nem jelenti azt, hogy ez indokolna egy cserét. Ha van egy Gronkowski-d, akkor az a legjobb verzió, és lef*sod a bokádat az örömtől. De ha "csak" egy Kelce-d van, akkor nem fogsz elkölteni egy vagyont, hogy megszerezd Gronkowski-t. Azt a vagyont hatékonyabban is el lehet költeni.
több mint 5 éve
Nem gondoltam volna, hogy ennyire negatív reakciókat hoz ez a felvetés 😊Csak úgy játszásiból, Gilmore-t elcserélnétek Ramsey-re? (Minimális ellenértékkel természetesen, már ha 1az1 trade miatt nagyon húzza a száját a jags)Miért cserélnénk el a liga legjobb CB-jét? 😀
ZERO_L
cspeti98
Természetesen működő és összeszokott rendszert, főleg azért mert ez az egész védelem most iszonyatosan hasít, nem biztos hogy jó megbontani, de úgy látom sokan alábecsülik Ramseyt csak azért mert nagypofájú, meg van áldva kellő önbizalommal és iszonyatos győzni akarás uralkodik benne, ami bizonyos esetekben negatív magatartást hoz magával.
Szerintem Ramsey is tudna "liga legjobb" CB-je lenni a rendszerünkben, az én szememben elit játékos és ha már rákérdeztél miért cserélném le, akkor pontosan azért mert 5 évvel fiatalabb Gilmorenál és fizikálisabb is a játéka. Két évig még szotyiért játszik utána meg lehet fizetni, ahogy Gilly-t sem féltünk látatlanban liga elit pénzzel kitömni.
Ráadásul nagyon ritka, hogy ilyen tehetség kikerült a trade piacra, Gilmore még meddig lesz elit, max 2-3 év lehet benne(Revis kb 31-32 évesen már jelentősen visszaesett), Ramseyben meg min 8-9 elit év van. A srácnak szerintem csak egy jó környezet kéne, egy csapat full profi mentalitással, ahol valós SB célért harcolhat, egy olyan stábbal amelyiket tud tisztelni. Abszolút látom benne a Sherman 2.0-t. Nem mondom, hogy nincs benne rizikó, de én hajlanék a megszerzésére.
Azt aláírom, hogy lehet egy ilyen move (és ezzel hozva a védelem összeszokatlanságát, ami PO-ra vagy megjavul vagy nem) akár az idei SB részvételbe kerülne, de hosszabb távon többet hozhatna a konyhára és hát ez a fajta gondolkodás elégé jellemző mifelénk.
(AB-t meg remélem minél hamarabb leigazolja egy csapat, hogy végre ne mindenki ide hányja aznap éppen milyen állagút szart ez a jómadár)
több mint 5 éve
ötös műhold
309
Wittgensteintől a Tractatust vagy a Vizsgálódásokat kedveled jobban? Tényleg érdekel.Más-más műfaj a kettő. És Köztük filozófiai időben is világnyi különbség van. Másért jó ez a kettő, és ha úgy tetszik, másért nem elég jók. De én az analitikus filozófiát kedvelem, úgyhogy jobb lett volna, ha az elsőt folytatja.
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Megfigyeltétek, hogy Sobrit és Ötös műholdat nem látták még együtt soha, sehol? Mint Supermant és Clark Kentet. Nem állítok semmit, de gyanús.........😊Az emberi fogalomvilágban a gyanú is tulajdonképpen "interpretált tények" halmaza. Szóval vigyázz, mert közel jársz ahhoz a határhoz, hogy értetlenné válj és olyan kis butaságokat beszélj. 😉
csi77
Egyébként az én gyenge lábakon álló interpretált tényeim alapján a mi Clark Kentünk valóság-leírása humán/filozofikus megközelítésű volt, viszont
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 5 éve
Megfigyeltétek, hogy Sobrit és Ötös műholdat nem látták még együtt soha, sehol? Mint Supermant és Clark Kentet. Nem állítok semmit, de gyanús.........😊Értjük hogy mit nem állítasz 😊
csi77
több mint 5 éve
Megfigyeltétek, hogy Sobrit és Ötös műholdat nem látták még együtt soha, sehol? Mint Supermant és Clark Kentet. Nem állítok semmit, de gyanús.........😊😂😂😂😂
csi77
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Megfigyeltétek, hogy Sobrit és Ötös műholdat nem látták még együtt soha, sehol? Mint Supermant és Clark Kentet. Nem állítok semmit, de gyanús.........😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Gyűlöltem a Tractatust.Wittgensteintől a Tractatust vagy a Vizsgálódásokat kedveled jobban? Tényleg érdekel.Ja, hat amugy ezek nem tenyek, csak az altalad allitott dolgok, amiket te keszpenznek veszel, illetve annak allitod be. XDMost mondok valamit, ami itt erősen offtocsik, éppen ezért (sem) magyarázom, csak elmondom. A világ összes ún. "ténye" csak "interpretált" tény. Ez azért van, mert a tények, bár a fizikai világ dolgaira, jelenségeire, és tárgyaira referálnak, de fogalmi jellegű konstrukciók. Másképpen szólva: másból áll a fizikai világ (alapvetően ugye atomokból, és sugárzásokból), és másból az az emberi "fogalomvilág" amelyen a fizikai világot ábrázoljuk, vagyis leírjuk a "tényeit". Emiatt minden tény -bár eltérő mértékben - összetett lesz.
Stez
Én tudom, hogy ez a legtöbbeteknek kínai, és nem is forszírozom, hogy jobban elmagyarázzam. Csak néha olyan értetlenek vagytok (vagy csak úgy tesztek?) és olyan kis butaságokat beszéltek. Nem mindenki! Némelyek.
ötös műhold
Tactful Cactus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 919
Wittgensteintől a Tractatust vagy a Vizsgálódásokat kedveled jobban? Tényleg érdekel.Ja, hat amugy ezek nem tenyek, csak az altalad allitott dolgok, amiket te keszpenznek veszel, illetve annak allitod be. XDMost mondok valamit, ami itt erősen offtocsik, éppen ezért (sem) magyarázom, csak elmondom. A világ összes ún. "ténye" csak "interpretált" tény. Ez azért van, mert a tények, bár a fizikai világ dolgaira, jelenségeire, és tárgyaira referálnak, de fogalmi jellegű konstrukciók. Másképpen szólva: másból áll a fizikai világ (alapvetően ugye atomokból, és sugárzásokból), és másból az az emberi "fogalomvilág" amelyen a fizikai világot ábrázoljuk, vagyis leírjuk a "tényeit". Emiatt minden tény -bár eltérő mértékben - összetett lesz.
Stez
Én tudom, hogy ez a legtöbbeteknek kínai, és nem is forszírozom, hogy jobban elmagyarázzam. Csak néha olyan értetlenek vagytok (vagy csak úgy tesztek?) és olyan kis butaságokat beszéltek. Nem mindenki! Némelyek.
ötös műhold
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Mi van ezzel az emberrel (AB) ???Hihetetlen amit megenged magának. . .
És tuti megint elviszi valamj barom csapat....
több mint 5 éve
Holnap a Jets lesz az ellen...ja bocs nem ide..
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Az a baj, hogy megint beleesel abba a hibába, mint már nem egyszer, hogy te itt kinyilatkoztatsz és azt nekünk el kellene fogadnunk, mert...mert te azt gondolod, hogy itt mindenki más hülye.Ja, hat amugy ezek nem tenyek, csak az altalad allitott dolgok, amiket te keszpenznek veszel, illetve annak allitod be. XDMost mondok valamit, ami itt erősen offtocsik, éppen ezért (sem) magyarázom, csak elmondom. A világ összes ún. "ténye" csak "interpretált" tény. Ez azért van, mert a tények, bár a fizikai világ dolgaira, jelenségeire, és tárgyaira referálnak, de fogalmi jellegű konstrukciók. Másképpen szólva: másból áll a fizikai világ (alapvetően ugye atomokból, és sugárzásokból), és másból az az emberi "fogalomvilág" amelyen a fizikai világot ábrázoljuk, vagyis leírjuk a "tényeit". Emiatt minden tény -bár eltérő mértékben - összetett lesz.
Stez
ötös műhold
Te itt múltbeli dolgokból következtetsz egyes esetekben pozitív más esetekben negatív irányban.
Amit jelenleg tudunk az az, hogy Gordon játszani fog az elkövetkezendő meccsen, DT meg kétséges (doubtful) státuszban van. Tehát lehet bármekkora ász a múltbeli teljesítményéből és egy preseason meccsből kiindulva, azt a pályán nem fogjuk látni, ami pedig a lényeg.
Szóval el lehet itt filozofálgatni nagy arccal, csak ne csodálkozz, hogyha megint(?) egyedül maradsz, mert mindenki némít vagy figyelmen kívül hagy.
BB SB hibájáról meg annyit, hogy az nem hiba volt, hanem az általa felállított szabály alkalmazása függetlenül az eseménytől és a tét nagyságától. Ezt nem tudom, hogy miért nem lehet megérteni...
Szerinted ha látja hogy a másik szenved nem küldte volna be Butlert? Dehogynem, csak épp Butler büntiben volt ami alól senki se kivétel semmilyen esetben sem, még ha a következménye az is, hogy a csapat elveszít egy SB-t.
Persze ez is csak filozofálgatás, mert Butler nem volt jó abban a szezonban, mint slot cornert szarrá égették, mondjuk az, hogy az SB előtti napig vele készült a csapat jelezte, hogy bíznak benne, de hogy jobb lett volna-e?
Ugyanolyan kérdés, mint az, hogy mi lett volna ha a Seahawks elleni SB-n Lynch kezébe adják a labdát az 2 yardoson. Ott is hiába magyarázta el Carroll a döntését, elemezték utána mindenhogy a szitut, nem fogadták el.
több mint 5 éve
Mondjuk Antonio Brownra mondani, hogy véleményes lenne, hogy vele jobb lenne egy O vagy sem, hát minimum érdekes. Akkor ez Bradyre is áll gondolom.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Bocs, hogy belefolyok ebbe, de itt egy tenyt sem allitasz. Tele van azzal, hogy “valoszinuleg”, meg a “volna”. Kovetkeztetesek, talalgatasok, raadasul ha tobb mint 1 eve nezel NFL-t, akkor azt is tudod, hogy nem jok - attol mert valaki jo jatekos volt, egyaltalan nem biztos, hogy egy masik rendszerben, egy evet oregedve is jo lesz, ahogy az sem tenyszeru, hogy Gordon megint visszaesik. Ezek talalgatasok. Plusz minel is lesz gyengebb az offense? Elso heten ugyan ezek az emberek voltak bevethetoek skill pozicioban, mint most. Harry meg majd visszajon.Mivel DT egy jó játékos, aki már bizonyította ezt, továbbá a jó játékosok attól, és azért jók, mert jól szoktak játszani, ezért (ebből következően) vele jobb a csapat, mint nélküle. Természetesen ehhez az kellene (kellett volna), hogy DT játsszon is, vagyis ne legyen sérült, ne üsse el egy busz, vagy ne essen bele a feneketlen kútba. De ha ezek a szörnyűségek nem történtek volna meg vele, és játszott volna, akkor, mivel eddig jó játékos volt, ebből extrapolálva a jövőre, nagy valószínűséggel az következett volna , hogy jobb lett volna mint az alternatívája, vagyis az a helyzet, amikor nem lett volna.Tények? DT egy meccset sem játszott akkor honnan tudod, hogy gyengébb nélküle az offense? Ezek nem tények hanem feltételezések...Hát igen, és ha Gordon bedobja a kulcsot, Edelman lesérül, Harry nem tud pályára lépni, Dorsettről kiderül, hogy mégis bust és Meyersről, hogy egy tök átlagos csóka, valamint Brady lesérül, akkor kifejezetten szarban leszünk. Nem akkorában, mintha folyamatosan hülyeségeket beszélnénk, de elég nagybanMi a "hülyeség" abban az állításban, hogy Brown, és Thomas nélkül gyengébb az offense?
Wyatt
Na és abban, hogy Gordon állapota most is bizonytalan?
Ezek tények, ember. Tudod te mit jelent ez a szó?
ötös műhold
Gondolom a druszámat is látod nap mint nap és ebből következtetsz arra, hogy bizonytalan az állapota....
gordon
Ugyanez érvényes Brownra is: ha nem rúgták volna ki, akkor mivel jó játékos, valószínűleg jól játszott volna, és az a csapatnak jó lett volna, vagyis erősítette volna azt.
Tovább menve, ezekből a konkrét esetekből leszűrhetünk egy általános törvényszerűséget is: a jó játékosok általában erősítik a csapatokat. Már ha ugye, tudnak, akarnak játszani, ott vannak a csapatban.
Gordon helyzetét pedig (sajnos) ugyanígy, az előzményeiből tudjuk megítélni. Mit tudunk róla? Egyrészt azt, hogy piszok jó, ügyes játékos, rendkívül nagy segítsék az offense-nek. Ha ott van. Csak, sajnos, bizonyos okokból nem tud mindig ott lenni. Természetesen hiba lenne 100%-os bizonyossággal kijelenteni, hogy Gordon nem tudja végigjátszani ezt az idényt (sem). Én magam is nagyon reménykedem, hogy végigjátssza. És (továbbá) az is bizonytalan (még maga Gordon sem tudná megítéli), hogy mennyi ez esélye ennek. De azok a fránya előzmények mégis azt mutatják, hogy e tekintetben van némi bizonytalanság.
Hát ilyen természetűek ezek a bizonyos "tények", és a hozzájuk vezető kusza, bonyolult logikai-következtetési sorok.
ötös műhold