NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Tudom hogy sok pontot engedtünk a második félidőben, de ez a Védelem elképesztően jónak tűnik az elmúlt évek védelmeihez képest, főleg úgy hogy én pl. azok közé tartozom akik azokat is relatíve magasan értékelte...31 pont az nagyon sok egy félidő alatt, ebből 24 pontot kaptunk a negyedik negyedben. Az nem egy sikertörténet és udvariasan fogalmaztam. (Az első félidő shutoutja viszont az volt. )
Mahomes egyébként nagyon nagy tehetség, Brady pl. a nyomába sem ért anno a karrierjének ezen szakaszában... Kijött nála is a rutintalanság, de a Chiefs vele állandó PO résztvevő lesz az elkövetkező 10+ évben...
Nagyon nagy győzelem volt ez, egy nagyon jó csapat ellen...
Gratulálok a csapatnak! 😊
Castleai01
És már megint nem a D tartott minket meccsben, nekem 2007, a SB rémlett fel 40 másodperccel a meccs vége előtt. És 20 másodperc alatt a Kansas addig jutott, hogy támadott a TD-ért... Én jobbnak tartottam a D-t a meccs előtt mint amit hozott, kivéve a passrusht, az ma nagyon jó volt és meg is zavarta Mahomest.
Lesz mit elemezni a SB-ig, mert Gurley, Goff meg Cooks ugyanígy csúffá teszi a D-t, ha nem találunk ki valamit. Szerintem Gurley meg Anderson miatt Sheltonnak ott kell lennie a rosteren a meccsen.
Elképesztő nagy meccse volt az offense-nek ma 😊)))
több mint 6 éve
Tudom hogy sok pontot engedtünk a második félidőben, de ez a Védelem elképesztően jónak tűnik az elmúlt évek védelmeihez képest, főleg úgy hogy én pl. azok közé tartozom akik azokat is relatíve magasan értékelte...Mahomes egyébként nagyon nagy tehetség, Brady pl. a nyomába sem ért anno a karrierjének ezen szakaszában... Kijött nála is a rutintalanság, de a Chiefs vele állandó PO résztvevő lesz az elkövetkező 10+ évben...
Nagyon nagy győzelem volt ez, egy nagyon jó csapat ellen...
Gratulálok a csapatnak! 😊
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 6 éve
ezt ne erőltesd, mert ez a szurkolók nagyon kis része, akik nem is biztos hogy ilyen szinten követik a ligát mint az itt regelt egyének nagy részeSzerintem még 1-2 volt a követőben. Amúgy azt nem értem, hogy ez azért tényleg NFL történelem, az ember örülni szokott, ha legalább passzívan a részese tud lenni. Miért jó utálkozni? Ebben a Chiefsben tényleg van puskapor, kivéve, ha egy fejnehéz Mahomet szerződéssel elcseszik a rostert. (200 millát emlegetnek...)Ennek a csapatnak van töke. Edelman felállt a nulláról. Gronk felállt a nulláról. Brady felállt a nulláról. Ez csapat bazdmeg. A legnagyobbDee Ford meg beállt - 1 re 😉
Wyatt
Gratula vszínű én vok az egyetlen nem Pats drukker itt aki nektek szurkol 😊
dande
Burkus
kb mintha egy Real drukkernek ecsetelnéd, hogy miért nem értékeli azt az argentin "törpét" gránátvörös-kékben
lassan 18 éve apró minimális megingásokkal tényezők vagyunk, totál érthető ha embereknek ez már ez sok(k), főleg abban a sportágban ahol minden szabály azt szolgálja, hogy kiegyenlítse, változatossá tegye a ligát
aztán az, hogy vki ennek a nemtetszésének milyen formában ad hangot az már egy megint másik kérdés, ott már kijön ki az a szemellenzős hater, de velük meg alapból felesleges foglalkozni, szóval szerintem inkább tedd túl magad ezen

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
És nem jött be hál' Istennek a rossz ómen! 😊)) Pedig délután O'Sullivant is rettenetesen elverték a Masters döntőjében (4:10), már meg sem mertem este említeni!Kikapott Federer ma délben Cicipasztól az AusOpenen címvédőként. Rossz ómen. 😕Haljak meg de tőled "jó óment" még sosem olvastam 😀
Burkus
gordon
De a 2016-os mezt felvettem, az segített.
Szerkesztette: Burkus
több mint 6 éve
Szerintem még 1-2 volt a követőben. Amúgy azt nem értem, hogy ez azért tényleg NFL történelem, az ember örülni szokott, ha legalább passzívan a részese tud lenni. Miért jó utálkozni? Ebben a Chiefsben tényleg van puskapor, kivéve, ha egy fejnehéz Mahomet szerződéssel elcseszik a rostert. (200 millát emlegetnek...)Ennek a csapatnak van töke. Edelman felállt a nulláról. Gronk felállt a nulláról. Brady felállt a nulláról. Ez csapat bazdmeg. A legnagyobbDee Ford meg beállt - 1 re 😉
Wyatt
dande
több mint 6 éve
Grat a csapatnak. Es vegre nem Adam Vinny donti El 3 ponttal a meccset. Hanem egy igazan Eros off es a Meg mindig megallithatatlan gronk Edelman.
Es mint korabbam mondtam ezt az underdog dolgot vegre El kene felejteni. Ti voltatok eddig is a top dogok.
Bar igaz hogy Brady zsenije ezen a meccsen kellett a leginkabb. Mivel kc is Jo csapat. De amikor kellett gronk Brady Edelman szinte megallithatatlan.
Gratulalok. Megegyszer.
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Klasszikus AFC döntő, TB-BB páros 9. SB-ja, fantasztikus, hogy ezt láthatjuk.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 6 éve
Ennek a csapatnak van töke. Edelman felállt a nulláról. Gronk felállt a nulláról. Brady felállt a nulláról. Ez csapat bazdmeg. A legnagyobbDee Ford meg beállt - 1 re 😉
Wyatt
több mint 6 éve
Én csak annyit tennék hozzá: #BeatLA
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
áá úgy voltam vele, holnap megyek melózni hogy csak a félidőt nézem meg a többit majd holnap, de nem bírtam elaludni, de milyen jól tettem..holnapi napot kibekkelem melóban, de ez ismét egy klasszikus lett 😀Komoly meccs volt, csak így tovább 😊
több mint 6 éve
Nagy meccs volt. Michel megsérült? Reidék előtt le a kalappal. A félidőig meccsben sem voltak, a második félidőben feltettek 31 pontot. Nagy elemzés volt.
több mint 6 éve
Infarktus... De láttam egy kecskét a pályán.
több mint 6 éve
nem tudom ki nézte a CBS-n, de érdemes visszanézni, Romo kb bemondta előre az összes nagy playt a végén, Gronk clutch elkapását és után folyamatosan az Edelman középső elkapásokat

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Na most hogy alszom el... Van két órámDe leszarom.
Ez mi vót, ez a két drive

"We got Tom Bradyed again."
több mint 6 éve
Ennek a csapatnak van töke. Edelman felállt a nulláról. Gronk felállt a nulláról. Brady felállt a nulláról. Ez csapat bazdmeg. A legnagyobb

több mint 6 éve
ezt a meccset már az első félidőben meg lehetett volna nyerniés ennyi hibával mégis megcsináltuk!!!!!
mondjuk szerintem a legösszetettebb csapat ellen
több mint 6 éve
húúúúúúúúúúú basszus ez a meccs pont olyan volt mint az alapszakaszunk, hektikus.... DE MEGVAN!!!!!!!!!!!!
ATLANTA HERE WE GO!!!!!!!!!

több mint 6 éve
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa megvaaaaaaaaaan
több mint 6 éve
TB kiégett...
több mint 6 éve
ez egy baszott jó O#, az első félidős teljesítményt nem lehet fenntartani, sajnos kicsit elfáradt a védelem40 mp sok Mahomesnak és Hillnek, de most mindenki tegye oda magát a védelemben!hát nem tették... azért picit dühítő, hogy nem tudtuk megfogni őket...
ZERO_L
NB2

több mint 6 éve
40 mp sok Mahomesnak és Hillnek, de most mindenki tegye oda magát a védelemben!hát nem tették... azért picit dühítő, hogy nem tudtuk megfogni őket...
ZERO_L
több mint 6 éve
40 mp sok Mahomesnak és Hillnek, de most mindenki tegye oda magát a védelemben!

több mint 6 éve
Brady, 2 perc. Reménykedjünk.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Lehet beengedném, és inkább Bradyék kezébe adnám a meccset, de ez most baromira nehéz döntés.