New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Az előző heti hsz-em ismételném, White szépen csendben megint kibaszott hasznos volt. Bár jobb elé egy első számú futó, úgy sokkal hasznosabb, éljen soká Michel!White szep csendben - szerintem - az Offense 2. legfontosabb játékosává vált...
Wyatt
Konzisztens jo teljesítmény folyamatosan.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
No, Derek Anderson kezd ellenünk. Jó poén lenne, ha nem próbálnánk meg belőle franchise QB-t faragni 😀
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Az előző heti hsz-em ismételném, White szépen csendben megint kibaszott hasznos volt. Bár jobb elé egy első számú futó, úgy sokkal hasznosabb, éljen soká Michel!
több mint 6 éve
Amúgy azt tudtátok, hogy White-nak sose volt fumbleje NFL-es pályafutása során? Az milyen már.Remélem te nem olyan vagy mint az amerikai közvetítés 😊
Solymi
több mint 6 éve
Amúgy azt tudtátok, hogy White-nak sose volt fumbleje NFL-es pályafutása során? Az milyen már.BJGE 😊
Solymi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 024
Amúgy azt tudtátok, hogy White-nak sose volt fumbleje NFL-es pályafutása során? Az milyen már.
több mint 6 éve
ownedtwitter.com/bostonsportsinf/status/1054391231147589632
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
cspeti98
466
Valószínű, hogy csak MCL rándulás, 1-6 hét a gyógyulási idő. Ez kb. a lehető legjobb hír, mert a meniscus szakadás hosszútávon gondot okozhatott volna.
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Michel informed Adam Schefter of ESPN via text message that he expects the left knee injury he suffered in Sunday's 38-31 win over the Bears to sideline him for "a little bit," but doesn't view the issue as "overly serious.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Mennyire ocsmány dolog egy yardra engedni az ellent hail maryből... 😀Mézesmadzag....
gabokocka
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Igyekeztünk nagyon lábon lőni magunkat, de szerencsére nem sikerült.
több mint 6 éve
cspeti98
466
DMC mondta, hogy hail marynél ki van adva utasításba, hogy egy embert leszámítva (ez volt Gordon) mindenkinek a földön kell maradnia, hogy elkapás esetén meg tudják csinálni a tackle-t.Mennyire ocsmány dolog egy yardra engedni az ellent hail maryből... 😀Fene se tudja, hogy így sikerült-e volna, mert Van Noy talán akadályozta Trubitskyt a dobásban, Gordon meg így is majdnem elkapta a labdát, igaz, emígy meg épp a többieket akadályozta, ezért tudott lefordulni az elkapó.
gabokocka
Solymi
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 024
Mennyire ocsmány dolog egy yardra engedni az ellent hail maryből... 😀Fene se tudja, hogy így sikerült-e volna, mert Van Noy talán akadályozta Trubitskyt a dobásban, Gordon meg így is majdnem elkapta a labdát, igaz, emígy meg épp a többieket akadályozta, ezért tudott lefordulni az elkapó.
gabokocka
több mint 6 éve
Mennyire ocsmány dolog egy yardra engedni az ellent hail maryből... 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
FunHun
1 493
Azta milyen meccs volt...Volt itt minden mint egy jó falusi búcsúban 😉
3 eladott labda itt, 2 ott; 2 (vagy az utolsó punttal inkább 3) borzasztó St munka itt, 2 ott; 2-3 borzasztó dropp az elkapóktól.
Aztán a végén egy majdnem Hailmary...
Just WIN baby!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nem kell felhúzni magad ezen szerintem, engem is rettenetesen idegesített, hogy a meccs elején adtunk 14 pontot (amit kb ugyanígy ti szereztetek meg), a második fumble-nél a sérülés zavart engem, nem is a labdavesztés. De hogy kétszer is úgy pattan fel a labda, hogy egy Bears-játékosnak mozdulnia sem kellett érte, az tényleg dühítő, és ha azt nézzük, hogyan dobált az első félidőben Trubisky, akkor tényleg nagyon vezetni kellett volna, ehelyett szorossá tettük a meccset, meg a végét is igyekeztük elcseszni.Sebaj. Talán már nem sokáig kell kibírni ezt a kétségkívül remek hegemóniát, aztán maradnak az értelmes Pats drukkerek. Nyert a jobb csapat, nyert a győztes típusú csapat.Ezt a meccset nyerni kellett volna 45-17-re, erre összeszerencsétlenkedünk a Bearsnek legalább 21 pontot! Komolyan 3&2-re mi az istennek dobunk Develinnek, ahelyett, hogy futottunk volna?Hát azért mi is hibázgattunk, csöppet nagyarcúnak tűnik ez a 45-17.....
ÁÁÁÁÁ, komolyan rossz nézni! Michelt meg rossz volt nézni, szerintem IR...
NB2
csi77
tüsi91
Ugyanakkor mindkét interception mocsok nagy védőteljesítmény volt, simán lehetett volna abból két sima incomplete is, persze ez a pontokban nem feltétlenül jelentett volna differenciát. Nem volt ez rossz meccs, csak kicsit sok volt a hiba mindkét oldalon
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
mindkét csapat sokat hibázott a meccsen, az egy TD különbség szerintem reálisSebaj. Talán már nem sokáig kell kibírni ezt a kétségkívül remek hegemóniát, aztán maradnak az értelmes Pats drukkerek. Nyert a jobb csapat, nyert a győztes típusú csapat.Ezt a meccset nyerni kellett volna 45-17-re, erre összeszerencsétlenkedünk a Bearsnek legalább 21 pontot! Komolyan 3&2-re mi az istennek dobunk Develinnek, ahelyett, hogy futottunk volna?Hát azért mi is hibázgattunk, csöppet nagyarcúnak tűnik ez a 45-17.....
NB2
csi77
tüsi91
a jobb csapat nyert de ez a Bears messze a legjobb amit az elmúlt 4-5 évben láttam, sajnos Trubi /akárcsak Bortles a Jagsben/ inkább futó mint irányító szépen mozog ki a zsebből de olyan homály passzokat ad időnként hogy az félelmetes
azért gratulálok nektek is nagyon jó kis meccs volt 😉
Szerkesztette: Cuchulain82
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Sebaj. Talán már nem sokáig kell kibírni ezt a kétségkívül remek hegemóniát, aztán maradnak az értelmes Pats drukkerek. Nyert a jobb csapat, nyert a győztes típusú csapat.Ezt a meccset nyerni kellett volna 45-17-re, erre összeszerencsétlenkedünk a Bearsnek legalább 21 pontot! Komolyan 3&2-re mi az istennek dobunk Develinnek, ahelyett, hogy futottunk volna?Hát azért mi is hibázgattunk, csöppet nagyarcúnak tűnik ez a 45-17.....
NB2
csi77
több mint 6 éve
Ezt a meccset nyerni kellett volna 45-17-re, erre összeszerencsétlenkedünk a Bearsnek legalább 21 pontot! Komolyan 3&2-re mi az istennek dobunk Develinnek, ahelyett, hogy futottunk volna?Hát azért mi is hibázgattunk, csöppet nagyarcúnak tűnik ez a 45-17.....
NB2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Igen, igen, ez jogos, nála pedig bőven szokott lenne a YAC, bár az is igaz, hogy direkt erre épül a rendszer, hogy ezeket maximalizáljuk, szal nem veszem el az érdemeket ott sem.Ez a QB-k átka, de azért amikor 4 yardos passból csinál az elkapó/RB 50-60 yardot, esetleg TD-vel, azt is beírják nekik, úgyhogy ne sajnáld! Arról nemis beszélve, hogy elfordul, mikor az elkapó menti meg az INT-től őket.Ezt a meccset nyerni kellett volna 45-17-re, erre összeszerencsétlenkedünk a Bearsnek legalább 21 pontot! Komolyan 3&2-re mi az istennek dobunk Develinnek, ahelyett, hogy futottunk volna?Kettővel alattad rakták be, hogy valszeg nem az
NB2
Jó volt az a Develin-játék, de már megint egy kibaszott felpattanó interception. Van már hét Bradynek, ebből alaphangon háromhoz köze sem volt
Wyatt
Vagy a statisztika ennyire fontos neked?
csi77
Én azért csak sajnálom, ha peches interceptionje van, de inkább engem zavarjon, mint őt 😊
több mint 6 éve
Ez a QB-k átka, de azért amikor 4 yardos passból csinál az elkapó/RB 50-60 yardot, esetleg TD-vel, azt is beírják nekik, úgyhogy ne sajnáld! Arról nemis beszélve, hogy elfordul, mikor az elkapó menti meg az INT-től őket.Ezt a meccset nyerni kellett volna 45-17-re, erre összeszerencsétlenkedünk a Bearsnek legalább 21 pontot! Komolyan 3&2-re mi az istennek dobunk Develinnek, ahelyett, hogy futottunk volna?Kettővel alattad rakták be, hogy valszeg nem az
NB2
Jó volt az a Develin-játék, de már megint egy kibaszott felpattanó interception. Van már hét Bradynek, ebből alaphangon háromhoz köze sem volt
Wyatt
Vagy a statisztika ennyire fontos neked?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ezt a meccset nyerni kellett volna 45-17-re, erre összeszerencsétlenkedünk a Bearsnek legalább 21 pontot! Komolyan 3&2-re mi az istennek dobunk Develinnek, ahelyett, hogy futottunk volna?Kettővel alattad rakták be, hogy valszeg nem az
NB2
több mint 6 éve
hát majdnem sikerült tökön vernünk magunkat......Ennyi labdát nem nagyon szokott a csapat odaajándékozni az ellenfélnek 😕
több mint 6 éve
Ezt a meccset nyerni kellett volna 45-17-re, erre összeszerencsétlenkedünk a Bearsnek legalább 21 pontot! Komolyan 3&2-re mi az istennek dobunk Develinnek, ahelyett, hogy futottunk volna?ÁÁÁÁÁ, komolyan rossz nézni! Michelt meg rossz volt nézni, szerintem IR...
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ezek a kurva felpattanó labdák fognak a sírba vinni...Mi faszom vége volt ez